Hvilke topp 10 kryptovalutaer vil eksplodere i 2021?

Topp 10 kryptovalutaer i 2021

Planlegger du å kjøpe eller investere i kryptovaluta i 2021? Med mer enn 7000 kryptovalutaer er det ikke lett å velge de beste kryptovalutaene å investere i 2021. Frykt ikke, vi i Trading Education har satt sammen en liste over de beste kryptovalutaene å investere i 2021!

Ifølge en rekke eksperter er de beste kryptovalutaene å se i 2021 Bitcoin, Ethereum, Cardano, og Litecoin.

Hvis du har noen planer om å investere i kryptomarkedet i år, har vi gode nyheter for deg! Ifølge mange kryptoentusiaster vil 2021 være det beste året å investere i kryptovalutaer.

Når det gjelder å bestemme hvilken krypto du skal investere i, kan valget være noe overveldende ettersom det er tusenvis av kryptovalutaer tilgjengelig på markedet..

Det er vanskelig og tidkrevende å gjøre undersøkelser og sortere de verdige fra de “ufruktbare”.

Derfor er vi her for å hjelpe deg. Følgende er en liste over de 10 beste kryptovalutaene som forventes å eksplodere i 2021 og få en enda større innvirkning i årene som kommer.

Til syvende og sist er det ingen enkelt kryptovaluta vi kan peke ut som den beste av de beste. Det er rett og slett for mange å velge mellom, og listen fortsetter å vokse.

Mange kryptokurver tilbyr ganske attraktive investeringsmuligheter, avhengig av hva du leter etter og hvilke investeringsmål du har.

En annen ting du bør vurdere er nivået på erfaring du har.

For eksempel kan noen kryptovalutaer være en god investering for nybegynnere, mens andre er egnet for mer avanserte kryptohandlere.

Du må også huske på det å kjøpe de beste kryptovalutaene er ikke nok til å være en vellykket kryptotrader.

Ta en titt på disse beste kryptovalutaene du kan investere i i år, og start 2021 på høyre fot.

Topp 10 kryptovalutaer som skal eksplodere i 2021:

1. Bitcoin

2. Litecoin

3. Ethereum

4. Grunnleggende oppmerksomhetstoken

5. Cardano

6. Bitcoin kontanter

7. Binance Coin

8. TRON

9. EOS

10. Ripple

Et raskt ord om sikkerhet!

Mange handelsmenn har vært vitne til at deres kryptoreise kom til en slutt fordi de ikke tok nok hensyn til sikkerhet.

Hvis du er virkelig seriøs med å investere i kryptovalutaer, du må legge vekt på å beskytte investeringen din ved å styrke sikkerheten.

Mange av feilene kryptovaluta investorer gjør er relatert til sikkerhet. For eksempel å glemme å aktivere 2FA (tofaktorautentisering), la myntene dine være i en børs, ikke eie en maskinvarepungebok eller bare bli offer for svindel.

Et raskt ord om altcoins: hva er altcoins?

Altcoins er veldig enkle å forklare. De er hvilken som helst kryptovaluta som ikke er Bitcoin. Så i utgangspunktet er alle kryptovalutaer, unntatt Bitcoin, altcoins.

Ordet ‘altcoin’ ble laget ved å kombinere ordene ‘alternativ’ og ‘mynt’.

I dag er det nå tusenvis av tusenvis av altcoins. Det er til og med altcoin-handelsmenn som kun handler disse myntene.

Generelt sett blir altcoins sett på som mer risikofylt enn å handle Bitcoin, men ikke alle altcoins er de samme.

Relativt nye altcoins representerer mye mer risiko enn de som har begynt å etablere seg de siste ti årene.

Når det er sagt, endres altcoins som er verdt å handle. Kryptovalutamarkedet sitter aldri stille.

Men la oss komme tilbake til diskusjonstemaet vårt!

Så i denne artikkelen skal vi gi deg alt du trenger å vite om de beste kryptovalutaene du kan kjøpe for 2021.

Mot slutten av artikkelen, bør du ha en solid forståelse av de beste kryptovalutaene i 2021, hvordan du kan investere i dem og hvorfor de skal være dine viktigste betraktninger når du kommer i gang, og noen av de beste kryptoene for å komme i gang på reisen.

Hvis du vil dykke inn i kryptomarkedet raskt og enkelt, med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hvilke topp 10 kryptovalutaer vil eksplodere i 2021?

Denne listen vil alltid endres når kryptokurver kommer og går. Ikke alle kryptoer tåler tidstesten, selv om det definitivt er noen i 2021 du vil være kjent med.

Her er en titt på de 10 beste kryptovalutaene du kan se i 2021:

1. Bitcoin (BTC) – $ 100.000 innen utgangen av 2021?

bitcoin-logo

Når du snakker om topp 10 kryptovalutaer å investere i akkurat nå, kryptokurver generelt eller bare smarte kryptoinvesteringer, alle diskusjoner må starte med Bitcoin.

Hvorfor det?

Vel, det er fordi Bitcoin er den mest brukte kryptovalutaen til dags dato, ofte referert til som “Kongen av kryptovalutaer”.

Hovedmålet med Bitcoin er å bli globale, peer-to-peer, digitale kontanter, som er løsrevet fra enhver form for regulering og dermed fullstendig desentralisert. En ide nesten alle andre kryptovalutaer prøvde å replikere.

Bitcoin var også den første kryptovalutaen, og det er fortsatt mange som tror det vil være den siste som står til slutt.

Annet enn det, er grunnen til at du bør holde Bitcoin på investeringsradaren din at den har det den høyeste likviditeten i kryptorommet, som også gjør det til den beste kryptovalutaen å kjøpe hvis du er nybegynner.

Til slutt vil du ha absolutt ingen problemer kjøpe eller selge Bitcoin. Folk kjøper og selger Bitcoin non-stop.

Det vil alltid være noen i den andre enden som er klare til å matche bestillingen din. Ikke bare det, men Bitcoin er også kjent for å være en av de mest stabile kryptovalutaene, til tross for volatiliteten.

Bitcoins innflytelse, etterspørsel og masseadopsjon forventes å øke i årene som kommer (kanskje mer enn noen av konkurrentene).

Når etterspørselen øker, forventes Bitcoins pris å øke betydelig, da det bare noen gang vil være 21 millioner mynter.

Tesla investerte $ 1,5 milliarder dollar i Bitcoin, og kan begynne å akseptere kryptovalutaen som betaling i fremtiden. Da nyheten kom, steg prisen på Bitcoin øyeblikkelig med rundt 14% til mer enn $ 44.000 per mynt.

Men det stoppet ikke der! I februar 2021 overgikk Bitcoin for første gang $ 50 000 da store selskaper hoppet inn i krypto og klarte å nå $ 58 000.

Mange eksperter er enige om at Bitcoins pris kan krysse $ 100.000 innen utgangen av 2021, og går etter de siste trendene; Bitcoin ser ut til å være på vei for å oppfylle eller til og med overgå disse forventningene.

Alt dette får oss til å tro at Bitcoin er den beste kryptovalutaen for 2021.

Har du vurdert å kjøpe Bitcoin i 2021?

2. Litecoin (LTC) En retur til $ 360 og utover i 2021?

En av hovedgrunnene til å vurdere å investere i Litecoin i år er dens høye likviditet og store markedsverdi.

Hvis du vil unngå risiko, hold deg borte fra mynter med mindre markedsdekk og samfunn og gå med kryptovalutaer som Litecoin.

Hvorfor tror vi Litecoin vil eksplodere i år og i årene som kommer?

Vel, det er et begrenset tilbud på 84 millioner mynter (sammenlignet med Bitcoins 21 millioner) og en blokkbelønning på 12,5 LTC, som er en veldig høy blokkbelønning sammenlignet med andre kryptoer! (med en belønning som den, vil gruvearbeidere definitivt holde fast.)

Også, gjennomsnittlig tid for å utvinne en blokk på Litecoin blockchain er omtrent to minutter, som også er raskere enn de fleste andre kryptoer rundt i dag.

Dette, sammen med det faktum at Litecoin er en av de fire store på Coinbase, mange eksperter tror at uansett hva som skjer i fremtiden, vil Litecoin helt sikkert forbli en av altcoinsene som holder seg sterke gjennom 2021.

I 2021 blir Litecoin fortsatt vurdert en av de beste kryptovalutaene, til tross for sterk konkurranse. Selv om det teknisk sett ikke er det beste, gir det fremdeles gode investeringsmuligheter.

Prisforutsigelser for Litecoin i 2021 ser bra ut. I følge Delma Wilson skriver for CoinPedia, “[Litecoin] kan nå de høyere nivåene på $ 360 innen desember 2021”, nivåer vi ikke har sett siden 2017.

Har du vurdert å investere i Litecoin i 2021?

3. Ethereum (ETH) Nå ut til $ 4569 innen utgangen av 2021?

ethereum-logo

Du kan ikke gå galt med Ethereum.

Ethereum er en av de beste kryptovalutaene å investere, og var det første store prosjektet som ble introdusert smarte kontrakter, slik at utviklere kan starte desentraliserte stasjonære og mobile applikasjoner (dApps) på baksiden av blockchain-teknologien.

Siden den gang har Ethereum vært en av de ti beste kryptovalutaene frem til 2021, og det vil trolig forbli slik i flere tiår framover.

Ikke bare det men Ethereum er også den nest mest flytende kryptovalutaen, rangering rett under Bitcoin. Dette betyr at du ikke har noen problemer med å kjøpe eller selge Ethereum.

Akkurat som Bitcoin, er det alltid noen som venter på den andre siden av handelen din for å kjøpe eller selge Ethereum.

En grunn til å tro at Ethereum vil forbli en sterk investering i årene som kommer, er at den har en lojale team og fellesskap.

Dette gir Ethereum en bedre sjanse for å holde seg stabil og bare øke i verdi på lang sikt, godt etter 2021.

Det kan også eksistere mye mer Ether (Ethereum-tokens) sammenlignet med Bitcoin eller Litecoin, noe som betyr at det er mindre sannsynlig å støte på problemer med skalering og mindre sannsynlig å bli en ‘lukket økonomi’ hvor bare noen få har tilgang til tokens.

Ether-token gir drivstoff til dApp-økosystemet, noe som betyr at millioner av utviklere og selskaper trenger det for å støtte sine smarte kontrakter og lansere applikasjoner.

Og det er allerede før du vurderer alle de andre forskjellige tokens som Ethereum støtter på sin blockchain (TRON startet for eksempel som et ERC-20 Token)!

62% av respondentene mener Ethereum, den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi etter Bitcoin, vil i det minste slå $ 1900 i 2021, noe som gjør det til mynten å se i 2021.

Økonomiprognosebyrået gir Ethereum en prisforutsigelse for 2021 på mellom $ 3 802 og $ 4569 innen desember!

Etter Bitcoin er Ethereum mest sannsynlig den neste kryptovalutaen som eksploderer i 2021.

Har du vurdert å investere i Ethereum i 2021?

4. Basic Attention Token (BAT) 30,99% økning innen utgangen av 2021?

BAT-logo

BAT har vært en av de hotteste og beste kryptovalutaene gjennom 2018, 2019, 2020, og ser ut til at den vil fortsette den trenden godt inn i 2021.

Basic Attention Token (BAT) er et verktøytegn som brukes av Modig nettleser.

BAT-token brukes til å tipse innholdsskapere, så vel som praktisk talt alle du synes er nyttige på Internett. Det er et nisjeområde som er modent for plukking.

Du kan velge hvordan du skal tipse dem for innsiktsfull informasjon eller innhold du mottar. Dette har mye potensial ettersom nettleserindustrien er ganske enorm.

Ikke bare det men brukere som ser på annonser, kan også bli belønnet i BAT. Dette er et område som ennå ikke skal utforskes, og kan potensielt føre til mange nye muligheter for både sluttviseren og den modige nettleseren..

Teamet bak dette konseptet er Brendan Eich som er medstifter av Mozilla Firefox og bidro til å lage JavaScript. Med slik legitimasjon kan du satse på at fremtiden til BAT er lys.

Med så mange andre mynter som kollapser, forblir BAT overraskende konsistent, noe som er et godt tegn på en sunn opphopning.

Det forventes at etterspørselen etter mynten vil vokse, noe som sannsynligvis vil føre til en økning i prisverdien for token i 2021.

Til syvende og sist avhenger det virkelig av hvordan samfunnet vokser rundt den modige nettleseren, og om folk ser verdien i ideen sin.

Digitalcoin spår at BAT innen desember 2021 kan være verdt så mye som 0,77361743 dollar per mynt, en økning på 30,99%!

Har du vurdert å kjøpe FLAGGERMUS?

handelsfladdermus

5. Cardano (ADA) – en hel del $ 10 innen utgangen av året?

cardano-logo

Cardano har vært en sterk spiller siden det kom inn i spillet tilbake i 2015, og 2021 ser ut til å bli et nytt sterkt år for denne kryptovalutaen..

Det viktigste som skiller seg ut ved Cardano er dens Ouroboros blockchain, som egentlig er to blokkjeder som fungerer sammen.

Den ene blockchain håndterer generelle, ordinære transaksjoner, mens den andre håndterer smarte kontrakter.

Tanken er at ved å skille de to, kan Cardano sikre skalerbarhet og hastighet, da de to typer transaksjoner ikke vil bremse hverandre.

Men det er også mye mer som skjer med Cardano enn det første møter øyet.

Cardano er en tredje generasjons kryptovaluta som ser ut til å gjøre mye av det Ethereum allerede gjør, men allerede bruker en Proof of Stake-algoritme, et trekk Ethereum har planlagt i lang tid.

I tillegg bruker Cardano også tidsluker (referert til som en ‘epoke’), der transaksjonsblokker må opprettes innen en viss tidsramme av ‘spillelederledere’ som blir stemt frem av interessenter..

Og her er et lite interessant faktum om Cardano: Opptil 95% av menneskene som eier Cardano er basert i Japan, og Cardano blir noen ganger referert til som ‘Japanese Ethereum’.

I februar 2021 var Cardano nær å nå en markedsverdi på 30,7 milliarder dollar og en enkelt mynt var $ 1,07 (ganske rimelig!).

Noen mener at Cardano har mye mer å tilby. Tør Shonubi, skriver for CoinPedia mener at det kan nå så høyt som $ 10 innen utgangen av 2021, som hvis det er sant, vil gjøre det til en av de beste myntene å investere langt.

Har du vurdert å investere i Cardano i 2021?

6. Bitcoin Cash (BCH) Dobling opp til $ 1000 eller tredobling til $ 1500?

Bitcoin Cash har vært en tornepunkt i Bitcoins side siden den dagen Bitcoin-blokkjeden ble gitt i august 2017, og i løpet av de tre korte årene har den fått mye oppmerksomhet fra noen store navn.

‘Bitcoin Jesus’ – Roger Ver – blir ofte sett på som ansiktet bak Bitcoin Cash, som tidligere var en veldig fast tilhenger av Bitcoin.

Som mange Bitcoin Cash-supportere, mener han at den opprinnelige Bitcoin har endret seg altfor mye fra det den var ment å være.

Bitcoin Cash-tilhengere peker på hvordan Bitcoin har adoptert ting som Lightning Network og SegWit2x, som de mener er unødvendige og beveger seg bort fra Nakamotos opprinnelige visjon vist i hans papir.

Imidlertid jobber Bitcoin Cash-teamet nå mot å implementere smarte kontrakter, som mange mener er en enorm sammentrekning. Noen følte så sterkt om dette, de hoppet skipet igjen, denne gangen for å lage Bitcoin SV.

En annen viktig ting Bitcoin Cash har over Bitcoin er mye billigere avgifter for transaksjoner, så vel som å være mye billigere å investere i også.

Til tross for alt dramaet, har Bitcoin Cash fortsatt mange muligheter til å investere og tjene en pen formue.

I 2020 var Bitcoin Cash sitt høyeste punkt i februar, hvor det nådde nesten 9 milliarder dollar markedsverdi, og nærmer seg $ 500 per mynt.

Og så ett år senere i februar 2021, når prisen på BCH $ 695 per mynt. Eksperter er enige om at mynten kan bli verdsatt til $ 1500 innen slutten av 2021.

Finansanalytiker Crispus Nyaga, skriver for Investeringskube, ga en mer jordet prognose, og tro at BCH vil nå $ 1000 i år.

Har du vurdert å investere i Bitcoin kontanter?

7. Binance Coin (BNB) Oksene sier at vi kan slå $ 505 innen utgangen av 2021!

binance myntlogo

Binance Coin er en av de beste kryptovalutaene å kjøpe i 2021 hvis du vil diversifisere porteføljen din og allerede eier store mynter som BTC eller ETH.

Selskapet bak mynten, Binance, har en solid forretningshistorie og et erfaren team bak hovedkonseptet, som er å være en ‘verktøy token’.

Verdien av Binance Coin kommer fra hvor nyttig den er, sammen med nivået på etterspørsel etter nytteverdien, som er å gi rabatt til handelsmenn som bruker den til å kjøpe andre kryptovalutaer på Binance Exchange.

Suksessen til Binance-børsen er et bevis for mange investorer at de har ferdighetene og ressursene for å gjøre denne mynten til en suksess.

Binance Coin er også en av de mest flytende kryptovalutaene akkurat nå, rangert blant topp 10 på CoinMarketCap.

Volumet viser også jevn vekst. Til tross for volatilitet multipliserte prisen på Binance Coin tre ganger året før.

Binance Exchange er også en av verdens raskest voksende kryptovaluta-børser og er utrolig populær.

Eventuelle transaksjoner på børsen gjøres ved hjelp av Binance Coin, noe som gjør BNB en av de raskest voksende kryptovalutaene i år, når det gjelder handelsvolum.

Binance Coin har en fantastisk utsikt for 2021 med Økonomi-prognosbyrået gir en ganske bullish spådommer mellom $ 439 og $ 505 for desember, en absolutt massiv økning.

Vil du investere i Binance Coin i 2021?

8. TRON (TRX) – 185,89% økning på fem år?

tron-logo

Grunnen til at vi er opptatt av å legge TRON til listen er at den for et par år siden kjøpte BitTorrent.

På lang sikt kan dette bety store ting for selskapet og deres verdi hvis de klarer å utvikle sikrere og desentraliserte torrentmetoder..

Noen forventer innovasjoner som å distribuere fildeler over et nettverk og kombinere dem på nytt slik at brukerne kan laste dem ned.

Til syvende og sist blir TRON ansett som et ambisiøst initiativ med mye oppstilt i årene som kommer.

En annen grunn til at TRON er på listen vår er at TRX eller Tronix (navnet på kryptovalutaen som brukes i Tron-nettverket) er en av de få ERC-20-tokens som kom til hovednettet. Blockchain er i gang!

TRON har også over 4 millioner kontoer fra 2021 (selv om det ikke er klart hvor mange som er aktive). Veksten er ganske imponerende og viser hvor mye potensial TRON har; ikke mange andre kryptokurver kan hevde å ha så mange brukere.

I løpet av 2020 ble TRX rangert som 15. på listen over de største kryptovalutaene etter markedsverdi, ifølge CoinMarketCap.

Tronix kan også brukes av innholdsforbrukere til å betale innholdsskapere for tilgang til originalt materiale, på en lignende måte som BAT.

Myntene ville da gå til produsentenes kontoer og kan byttes mot andre kryptoer eller brukes til å betale for forskjellige blockchain-tjenester.

Av disse grunner mener eksperter TRX er et altcoin med en fremtid, og investorer bør vurdere å gjøre mer forskning før de investerer i det i 2021.

Wallet Investor prognoser TRON å nå 0,0716 dollar på ett år og 0,152 dollar på fem år! Det er 185,89%!

Bør du investere i TRON i 2021?

9. EOS (EOS) – Et vanvittig potensial på $ 22 for 2021?

eos logo

Mange mennesker som har adressert manglene i Ethereum-nettverket, skifter allerede sine investeringer til EOS eller som noen kaller det ‘The Ethereum Killer’.

EOS har allerede overvunnet noen av Ethereums barrierer, for eksempel kravet om å vite hvordan man skal kode i soliditet for å utvikle dApps og er kjent for å tilby tjenester til utviklere, inkludert kontoadministrasjonstjenester og opprette databaser som ikke krever programmeringskunnskap.

Investorer roser også de mange teknologiske fordelene med EOS, inkludert det faktum at plattformen presterer mye raskere enn Ethereum og Bitcoin og er mer skalerbar.

Det er heller ikke noe behov for brukere å betale gassgebyrer for å bruke nettverket, i stedet er det en sentralisert gruppe på 21 portvakter som godkjenner transaksjoner.

En annen grunn til at EOS kan tiltrekke seg oppmerksomheten i år, er det enorme og veldig entusiastiske samfunnet.

På toppen av det fullførte EOS et meget vellykket token-salg og har anskaffet mer enn kapitalen det trenger for å utvikle sitt fulle potensial i 2021 og årene som kommer.

PrimeXBT spår at EOS har en potensielt lav på $ 1 og en sinnssyk potensiell høyde på $ 22 for 2021.

Vil du investere i EOS i 2021?

10. Ripple (XRP) – Kan det komme tilbake til $ 1 per token i 2021?

Når det gjelder markedsverdi, kommer Ripple på sjuendeplass, tett etter Polkadot og Cardano.

Konseptet og målene til Ripple er litt forskjellige fra resten av kryptovalutaene på denne listen, noe som gjør det ganske spesielt

Ripple er en venturestøttet oppstart som tilbyr bankoppgjørstjenester som gir dem mulighet til å gjøre transaksjoner direkte og øyeblikkelig over landegrensene..

På grunn av dette er Ripple orientert mer mot store institusjoner, snarere enn til individuelle brukere.

Gjennom årene har det inngått et samarbeid med store banker rundt om i verden, som f.eks Bank of America, og flere finansinstitusjoner ønsker å vedta Ripple-protokollen for å øke hastigheten på transaksjonene.

Årsaken til at eksperter tror at Ripple kan eksplodere i 2021 og i årene som kommer, er på grunn av juridisk situasjon med SEC (U.S. Securities and Exchange Commission) regulering, som mener Ripple bør klassifiseres som et verdipapir.

Prisene har siden falt dramatisk og skapt en fantastisk kjøpsmulighet, da mange tror at Ripple vil overvinne denne midlertidige krisen.

Shine Li skriver for Blockchain. Nyheter sier:

“Ripple har fortsatt en enorm sjanse for å slå drakten […] For det første har Ripple allerede blitt vurdert av Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) formelt som en virtuell valuta”.

XRP vil helt sikkert forbli et kraftverk blant kryptovaluta-samfunnet og faktisk en av de beste kryptovalutaene, det trenger bare litt tid å komme seg på beina.

City Telegraph har gitt Ripple en prisforutsigelse for 2021 av $ 1 per mynt i 2021.

Alt dette kan bety at Ripple er en av de beste kryptovalutaene å investere i for 2021.

Har du vurdert å investere i Ripple i 2021?

Avsluttende ord om kryptovaluta i 2021

Vi håper at du nå har en god ide om noe av topp 10 kryptovalutaer som vil eksplodere i 2021 og kan ende opp med å gi deg fortjeneste hvis du vurderer å investere i dem.

Husk at investering alltid er en risikofylt prosess, og det er ikke noe å bli forhastet.

Du bør bare ta investeringsbeslutninger etter å ha brukt betydelig tid på å undersøke investeringsmuligheten.

Ideelt sett bør du vet så mye som mulig om hvordan din valgte krypto fungerer, det er sjanser for suksess og, kanskje viktigst, hva som påvirker prisen.

Ærlige omtaler: Andre kryptoer å se på for 2021

Kryptovalutaspillet endret seg dramatisk i 2020, og flere nye mynter har steget rekkene i begynnelsen av 2021.

Nå mens vi ikke nødvendigvis vil anbefale disse myntene for 2021, ettersom de ennå ikke skal bevise seg, bør du absolutt se på dem også.

1. Polkadot (DOT)

Polkadot er super nytt på markedet, hopper rett inn på topp 10 på CoinMarketCap etter først å ha lansert i august 2020.

Polkadots hovedfokus er å legge til rette for “kryss-kjede” -overføring, muliggjør en rekke forskjellige eiendeler (ikke bare kryptovaluta) som skal deles mellom forskjellige blokkjeder.

Det er en veldig kul idé og faktisk noe kryptovaluta-samfunnet trenger.

Vi har nå så mange forskjellige kryptovalutaer der ute, og ingen av dem kan kommunisere med hverandre.

Polkadot er en slags aksept for at i stedet for at alle disse kryptoene kjemper for å bli nummer én, bør de begynne å jobbe med hverandre i stedet.

Det bør nevnes skjønt, denne ideen har blitt foreslått flere ganger nå av forskjellige kryptovalutaer, det er bare at Polkadot ser ut til å gjøre det riktig.

Den eneste virkelige tingen som holder Polkadot tilbake er dens relative ungdom. Og derfor er det sannsynligvis best å holde seg til sidelinjen for nå og se om Polkadot kan fortsette oppover og vise stabilitet.

Hvis Polkadot fortsetter å vise tegn på stabil vekst, kan det være den neste store kryptovalutaen på radaren vår for slutten av 2021 eller 2022.

2. Stellar (XLM)

Stellar har falt fra nåde de siste årene, og fremtiden begynner å bli uklar.

Men dette betyr ikke at kryptohandlere bare skal dumpe det.

Husk at menneskene bak Stellar jobbet for Ripple og de to prosjektene er kanskje de mest like når det gjelder hva de prøver å oppnå.

Og så kan dette bety det Stellar kan være den beste hekken mot Ripple, spesielt med dagens situasjon med SEC.

Hvis Ripple fortsetter å slite med regulatorer, kan vi se kryptohandlere som likte Ripple flytte til Stellar.

Les vår artikkel om Stellar her.

3. Chainlink (LINK)

Etter et fantastisk 2020 har Chainlink sett en betydelig økning oppover og er også den topp DeFi-mynt også.

For de som ikke vet, Chainlink har som mål å bruke ‘orakler’ for å koble blockchain med omverdenen.

Et orakel er egentlig en kilde til informasjon og ved å gjøre det mulig for blokkjeder å bruke dem, smarte kontrakter kan reagere på hendelser som skjer utenfor blockchain.

Dette er definitivt superkult, men det er ett problem med det: hvordan kan Chainlink verifisere informasjonen om at oraklene gir blockchain som ekte?

Hvordan kan vi være sikre på at denne informasjonen er helt korrekt? Hvilke mekanismer er det for å forhindre at falske eller villedende nyheter utløser en smart kontrakt?

Det til side, Digitalcoin gir Chainlink en prisforutsigelse for 2021 på $ 48,49 som viser fin vekst.

Neste år, i 2022, kan vi se at Chainlink lager listen vår hvis den kan følge med resten av topp 10.

Les vår artikkel om Chainlink her.

4. Dogecoin (DOGE)

Mememynten, Dogecoin, startet som en ren vits og var aldri ment å bli tatt på alvor.

Faktisk trodde mange av oss at det ville være lenge borte nå, men akk det forblir på kryptoscenen.

Dogecoins primære bruk har blitt en måte for folk å tipse hverandre når de finner nyttig informasjon eller noe morsomt på nettet.

Men den virkelige grunnen til at du skulle se på Dogecoin, er på grunn av dramaet som fulgte etterpå Redditors pumpet opp prisen til sprø høyder tidlig i 2021.

De gjorde dette fordi de trodde, og med rette, at flere Wall Street hedgefond planla å selge Dogecoin, og de ønsket å forhindre at dette skjedde.

Det ser nå ut til at Redditors stort sett har gitt opp, men er forberedt på muligheten for en ny økning på et senere tidspunkt i 2021.

Les vår artikkel om Dogecoin her.

Ikke bedøm kryptovalutaer bare på markedsverdi, myntpris og volatilitet!

Mens alle kaster penger på ustabile høyrisiko-kryptokurver og mister alt, kan du stadig tjene formuen din på noe mer stabilt.

Det er du som ler til slutt (handel handler egentlig bare om å være konsistent, ikke risikere alle).

Ha en plan når du velger å investere og sett deg fornuftige mål som du vet er oppnåelige!

For eksempel er det velkjent at det å komme inn i et altcoin helt i begynnelsen kan være veldig lønnsomt.

Vanligvis begynner de nesten uten verdi, og når de begynner å få litt oppmerksomhet, skyter de opp i verdi.

Du kan ikke klandre folk for at de ønsker å bli involvert i ukjente altcoins og vite at det er en mulighet.

Men tingen er at den fungerer begge veier.

Selv om det er en sjanse for at nye altcoins kan raketter i verdi, er det også muligheten for at de helt synker og aldri gjenoppretter verdien de fikk, og etterlater deg der med en mynt som er helt ubrukelig og sannsynligvis aldri vil gjenopprette i verdi.

Derfor foreslår vi i Trading Education å se på mer etablerte mynter.

Hvilken kryptovaluta du skal investere i for 2021?

Alle de ovennevnte kryptovalutaene betraktes som sikre investeringer av mange eksperter og investorer for 2021.

De imponerer med solide team bak seg, sterke lokalsamfunn, ambisjoner og bevist historie. Noen av de listede er også bra for nybegynnere.

Enten du er i ferd med å gå inn i en verden av kryptovalutaer eller ønsker å diversifisere din eksisterende portefølje med noen av de beste kryptovalutaene i 2021, tror mange kryptovalutaeksperter at investering i noen av disse kryptovalutaene har potensial til å bli en stor suksesshistorie..

Når det gjelder ukjente kryptovalutaer, som vi mener kryptovalutaer som er veldig nye og lite kjent om dem, bør det utvises en høy grad av forsiktighet.

Dette er spesielt tilfelle for ukjente kryptokurver som har økt i verdi uten noen tydelig identifiserbar grunn, og enda mer når folk fremsetter eksplisitte påstander om at det er fortjeneste å gjøre.

Ideelt sett bør du se etter kryptovalutaer som har en etablert track record.

Og det er derfor ikke så overraskende at de fleste kryptovalutaene, om ikke alle, på denne listen for 2021 er kjent for deg; deres ytelse har gitt oss tillit.

Til side, her er en god ide om hva du sannsynligvis burde gjøre, avhengig av dine handelsmål for kryptovaluta:

Hvis du vil holde deg til solide kryptovalutaer som vi vet kan fungere bra, ville det være best å investere i Bitcoin, Litecoin og Ethereum..

Men hvis du leter etter noe mer eventyrlystne, kan du se på Basic Attention Token, Cardano, TRON og EOS, som alle også vil gi gode hekker mot Ethereum, også.

Crypto-tradere som leter etter et godt alternativ til Bitcoin, er Bitcoin Cash det beste alternativet.

Og handelsmenn som er opptatt av Binance Exchange, burde utvilsomt lete etter å investere i Binance Coin.

Til slutt, for de som virkelig leter etter en ‘underdog-historie’, er Ripple crème de la crème, og tilbyr en fantastisk kjøpsmulighet akkurat nå hvis den beseirer SEC og spretter tilbake.

eToro – Kjøp topp kryptovalutaer uten kommisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Hvorfor du bør velge eToro

Nå vet du de 10 beste kryptovalutaene du kan investere i for 2021. Hvis du føler deg inspirert nok til å begynne å handle kryptoer, eller hvis denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende handelskunnskap, kan du være glad for å vite at eToro gir muligheten til å handle med kryptoaktiva og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

Å handle kryptovaluta med eToro har visse fordeler, for eksempel muligheten til å:

  • Handle med et veletablert, høyt regulert selskap. Regulert i USA, Storbritannias Financial Conduct Authority, Australian Securities and Investments Commission og Cyprus Securities and Exchange Commission.
  • Få tilgang til et bredere utvalg av topp kryptovalutaer: Som en global pioner innen kryptovalutahandel tilbyr eToros plattform allerede mange av verdens mest populære digitale valutaer.
  • Kjøp og selg eller gå lange og korte kryptovaluta CFDer. Betydning at du potensielt kan tjene på både stigende og fallende markeder.
  • Vær en del av et større kryptosamfunn: Vi har funnet at eToro / s kryptohandlere er innovative, kloke og progressive tenkere som er like begeistret for fremtiden for blockchain som vi er! eToro er ikke bare en plattform for investering – det er også det ideelle stedet å engasjere, koble til og dele kunnskap med hverandre.
  • Oppdag den smarteste måten å investere i kryptovalutaer: Den innovative CryptoPortfolio ™ er et første finansielle instrument; en diversifisert og balansert portefølje av topp ytende kryptovalutaer, profesjonelt administrert av eToros investeringseksperter for optimal investering.
  • La erfarne kryptohandlere jobbe for deg: eToros eksklusive CopyTrader ™ -teknologi gjør det mulig for kunder å sammenligne topphandleres ytelse og velge å replikere handelsaktiviteten automatisk og i sanntid.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra hvilke topp 10-kryptovalutaer som vil eksplodere i 2021, må du gjøre det til disse viktige punktene.

  • Aldri overse sikkerheten før du investerer i kryptovaluta. Du må holde investeringen trygg! Hackere i 2021 kommer bare til å bli smartere.
  • Bitcoin, Litecoin, Ethereum, BAT, Bitcoin Cash, Binance Coin, Tron, EOS og Ripple; Dette er våre topp 10 kryptovalutaer for 2021.
  • Hold deg til etablerte kryptovalutaer når du ønsker å investere. Styr deg fra ukjente kryptovalutaer, spesielt når de garanterer fortjeneste.
  • eToro er for tiden den beste megleren for å investere i kryptovalutaer akkurat nå. De har det beste utvalget av kryptovalutaer å handle med.

Topp 10 kryptovalutaer som skal eksplodere i 2021 (Infographic)

topp 10 kryptovalutaer å eksplodere i 2021 infografikk

Hvis du likte å lese Hvilke topp 10 kryptovalutaer vil eksplodere i 2021, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse for.

Videre lesning:

Mest populære kryptovalutaer i USA

Beste Altcoins å handle i 2021

Dagshandel med kryptovaluta

Populære kryptovalutaer i Storbritannia

Topp kryptovalutaer du bør vurdere i Australia

En nybegynnerguide til stablecoins

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Handelsanalyse er ikke en pålitelig indikator for gjeldende eller fremtidig ytelse, ettersom omstendighetene kan endres over tid. Før du tar noen investeringsbeslutninger, bør du søke råd fra uavhengige finansielle rådgivere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me