Hvor mye ville du ha i dag hvis du investerte $ 1000 i de fem beste valutaene om året?

Hvis du investerte $ 1000 i de fem beste kryptovalutaene for et år siden, hvor mye ville du ha nå?

I løpet av de forrige 12 månedene har nesten alle kryptovalutaer steget i pris. Og til tross for at bitcoin er den mest berømte kryptovalutaen rundt, gikk det faktisk verst ut av de fem store valutaene som dominerte denne økningen. Som sådan vekker dette spørsmålet, "Hvor mye ville du ha i dag hvis du investerte $ 1000 i de fem beste kryptovalutaene for bare 1 år siden?" Vel, gutta over kl The Motley Fool la nylig ut det samme spørsmålet. Her er hva de fant…

For det første, hvilke fem kryptovalutaer vi skal se på?

I dag skal vi se på de fem største kryptovalutaene rundt, som i det minste har vært tilgjengelig for handel de siste 12 månedene. Disse er som følger:

1. Bitcoin

bitcoin-logo

Bitcoin var den første kryptovalutaen noensinne og er den som fortsatt er mest diskutert. Den har nå eksistert i omtrent åtte år og er fortsatt den mest verdifulle kryptovalutaen med lang margin. Faktisk har det vært så vellykket at mange andre kryptovalutaer har gått fra den (spesielt Bitcoin Cash).

2. Ring

ringlogo

Hvis du ikke vet mye om Ripple, er en viktig ting å lære at den ikke er designet for å være en betalingsvaluta. I stedet er hovedfokuset rundt Ripple å skape en raskere og rimeligere måte for banker å utføre pengeoverføringer over hele verden. Det har sett utrolig suksess de siste 12 månedene, etter å ha sikret partnerskap med mange store banknavn, som MoneyGram International og American Express.

Du vil kanskje også like: 4 store bedrifter som satser på Bitcoin Tech

3. Ethereum

ethereum-logo

I likhet med Ripple er Ethereum ikke designet som en betalingsløsning for forbrukere. I stedet er den bygget for forretningsbruk. Til dags dato tester mer enn 200 organisasjoner for øyeblikket Ethereum for å se hvordan det går.

4. Stjerner

stjernelogo

Stellar har sett intet mindre enn en stjerneoppgang det siste året eller så, ettersom den har fått oppmerksomhet fra en rekke store selskaper, som IBM. Denne kryptovalutaen er heller ikke rettet mot forbrukere, men i stedet for bedriftskunder. Det viktigste salgsargumentet er at det tilbyr transaksjonsbehandlingstider på bare noen få sekunder, samt utrolig lave avgifter.

5. Litecoin

litecoin-logo

Etter å ha gått av fra bitcoin i 2011, har Litecoin hatt lang tid til å modnes og utvikle seg som en utrolig kraftig kryptovaluta helt alene. Den er også ment for bruk som betalingsvaluta og tilbyr en rekke unike fordeler i forhold til bitcoin. Dette inkluderer lavere behandlingsgebyrer og kortere transaksjonstider.

Ikke gå glipp av: Fortune Stories of the Crypto Kings

Så hvor bra har disse valutaene prestert de siste 12 månedene?

Fra og med 13. april ser vi på de individuelle ytelsene til de fem store.

Kryptovalutapris 13. april 2018 Pris 13. april 2017% endring
Bitcoin (BTC-USD) $ 8074,00 + $ 753,76 $ 1 177,30 650%
Ethereum (ETH-USD) $ 510,88 $ 48,50 953%
Ripple (XRP-USD) 0,66632 dollar $ 0,0335 1880%
Litecoin (LTC-USD) $ 130,16 $ 11,61 1.021%
Stellar (XLM-USD) $ 0,2574 $ 0,00325 7820%

Datakilde: www.investing.com. Prisene fra 13. april 2018 kl.10.30 EDT.

Det er verdt å nevne at det er noen få andre kryptovalutaer som har vist større økninger enn disse. De var imidlertid ikke tilgjengelige for handel for 12 måneder siden. Dette inkluderer Bitcoin Cash, Cardano og EOS. Kanskje hvis vi ser på dette igjen om 12 måneder, vil disse tre bli inkludert i topp fem.

Så hvor mye ville en investering på $ 5000 være verdt i dag?

Hvis du investerte $ 1000 i hver av disse fem beste kryptovalutaene, ville den totale verdien i dag være verdt hele 128 240 dollar. Så, for å være klar, representerer det en totalavkastning på mer enn 25 ganger din opprinnelige kapitalinvestering. Enda mer imponerende er det faktum at disse kryptovalutaene ikke engang er på toppene akkurat nå. 2018 har sett hver og en ta et stup i verdien, som kunne ha sett at din totale investering nå er verdt nærmere $ 200.000.

Husk også at de ville være absolutt verdt så mye hvis du gjorde engangskjøp for 12 måneder siden og solgte i dag. Det har vært rapporter om at enkeltpersoner tjener mye mer enn dette av mindre investeringer ved å kunne kjøpe og selge valutaene når de passerer høyder og nedre.

Hva vil de neste 12 månedene holde?

Vel, dette er millionpund-spørsmålet. Det er umulig å fortelle hva som vil skje i kryptovalutamarkedet. I ettertid ville alle med en halv hjerne tatt hele livssparingen for bare 12 korte måneder siden og kastet den i så mange kryptovalutaer de kunne finne. Det er selvfølgelig å vite hva de vet nå. Faktisk er det akkurat det mange mennesker gjorde i de siste trinnene av 2017, bare for å bli brent når verdien av mange valutaer raskt gikk ned.

Imidlertid er det ingenting å si at vi ikke kan se like imponerende resultater de neste 12 månedene. Men det ville være lurt å innse at det kanskje ikke er de samme fem valutaene som fungerer så bra. Etter hvert som de blir mer verdifulle, tar det større og større økninger for å se de samme avkastningsnivåene. Det er faktisk ikke realistisk å anta at Stellar vil se ytterligere 7.000% økning, da dette vil gjøre at den blir mer verdifull enn alle andre kryptovalutaer til sammen!

Folk leser også: 10 myter om kryptovaluta og blockchain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me