Hvordan handle EOS 2021: En trinnvis guide

Her har vi satt sammen en omfattende guide om hvordan du handler EOS i 2021.

EOS-handel er ganske grei når du først har fått tak i det.

2020 var intet mindre enn utfordrende for den tradisjonelle aksjesektoren. Imidlertid dukket kryptovalutaer som EOS opp som en av de beste ytelsene globalt.

Med en stadig økende markedsverdi kan EOS være et velkomment tillegg for handelsmenn til å diversifisere investeringsporteføljen.

Denne guiden vil hjelpe deg med grunnlaget for hvordan du handler EOS.

Dette inkluderer de mange EOS-handelsstrategiene som erfarne proffer distribuerer for å finne den rette megleren for dine online kryptohandelsbehov.

Hvordan handle EOS i 5 enkle trinn:

For å handle EOS, er det første trinnet å åpne en konto med en regulert børs, deponere midler, velge EOS fra plattformslisten, og til slutt Kjøp EOS (go Long) eller selg EOS (go short).

Denne guiden om hvordan du handler EOS vil bryte ned alt i Laymans betingelser slik at du ikke handler blindt. Men hvis du ikke har tid til å lese det hele veien igjennom, er det dette du trenger å gjøre for å handle det nå.

Trinn 1: Åpne en konto med en regulert børs

Steg 2: Sett inn penger på kontoen din

Trinn 3: Velg hvor mye EOS du vil handle

Trinn 4: Kjøp EOS (gå lenge) eller selg EOS (gå kort)

Trinn 5: Bekreft handelen

Innhold

Hva er EOS Trading?

Hvordan fungerer EOS Trading?

Hvordan handle EOS online – Sette opp en handel

Hvordan tjene penger på handel med EOS

Hvordan handle EOS 2021 – trinnvis gjennomgang

Hvordan handle EOS Guide – dommen

Vanlige spørsmål

Hva er EOS Trading?

EOS er et blockchain-nettverk med et innfødt kryptovaluta-token med samme navn. Som en digital valuta tillater EOS brukere å legge til rette for transaksjoner i nettverket og å bygge, være vertskap for og fremme utførelsen av dApps.

Imidlertid fungerer EOS utenfor dette nettverket som enhver annen kryptovaluta med økonomisk verdi. Som alle krypto-eiendeler, varierer verdien med avgang og strøm av det bredere markedet.

Prisen på EOS påvirkes av en rekke faktorer, alt fra generelle økonomiske trender til utvidelse av blockchain-teknologi.

Enkelt sagt reagerer EOS-verdien på tilbud og etterspørsel etter markedssentiment. Hvis EOS får støtte fra investorer, vil det føre til en økt pris. På den annen side vil en senkende etterspørsel medføre en prisnedgang.

Enkelt sagt, for de som lurer på hvordan man skal handle EOS, kommer det til å forutsi markedsføringssentimentet riktig. Hvis du er i stand til å forutsi om prisen på EOS vil stige eller falle, kan du plassere handelen deretter og generere et overskudd.

Nedenfor er et eksempel på hvordan du handler EOS online i 2021:

 • La oss si at den nåværende markedsverdien på EOS er $ 2,60 per mynt.
 • Du finner dette betegnet som EOS / USD.
 • Å tro at prisen på EOS vil øke snart, bestemmer du deg for å plassere en kjøpsordre verdt $ 1000.
 • I løpet av de neste månedene stiger verdien til EOS til $ 3,00
 • Dette betyr en gevinst på 15,38% – basert på prisen du opprinnelig betalte.
 • Du bestemmer deg for å legge inn en salgsordre som lukker handelen og låser inn fortjenesten.

Avslutningsvis klarte du å sikre deg $ 153,80 fortjeneste (15,38% av $ 1000) på din opprinnelige innsats.

Som eksemplet antyder, vil handelen din være lønnsom hvis markedsforutsigelsen din om den fremtidige verdien av EOS er nøyaktig. Tvert imot, hvis markedet vender seg mot deg, vil du sitte igjen med et tap.

Derfor anbefales det alltid at du undersøker, tar hensyn til den siste markedsanalysen og trender før du handler EOS.

Hvordan fungerer EOS Trading?

Handelsprosessen forblir mer eller mindre den samme på nesten alle finansielle eiendeler, og EOS er ikke annerledes. Av denne grunn, hvis du allerede vet hvordan du handler med aksjer eller forex, vil du ikke ha noen problemer med å lære å handle EOS.

For å komme i gang er her en liste over de grunnleggende aspektene ved å handle denne enormt populære digitale eiendelen.

EOS Handelsprisbevegelser

Kryptovalutamarkedet er kjent for sin høye volatilitet. Siden lanseringen i 2017 har EOS gått gjennom flere prisstigninger samt nedgang.

Du vil til og med legge merke til at forskjellige handelsplattformer for kryptovaluta kan ha litt forskjellige priser for EOS. Mens et nettsted kan ha EOS verdsatt til $ 2,66, kan det hende du finner det priset til $ 2,65 på et annet.

Vær imidlertid oppmerksom på at en så liten forskjell ikke er noe å bekymre seg for, og bare den naturlige avviket som oppstår mellom konkurrerende kryptokursutvekslinger..

I stedet må du forstå hva som forårsaker et prisskifte på verdien av EOS og til slutt – dra nytte av dette.

Hvis et flertall av handelsmenn er lenge på EOS og dermed – bestemmer seg for å kjøpe det, vil verdien av den digitale valutaen stige. Når et overveldende antall handelsmenn bestemmer seg for å avhende sine EOS-mynter, vil markedsverdien følgelig falle.

EOS handelspar

trading eos

Den økonomiske verdien av EOS kan vurderes på to måter.

 • EOS-fiat: Handle EOS mot en fiat-valuta som US-dollar eller Euro.
 • EOS-krypto: Handle EOS mot en annen kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum.

Med amerikanske dollar som referansevaluta for handel i det globale markedet, vil du finne EOS / USD som det vanligste EOS-paret.

Når det er sagt, kan du også finne EOS handlet mot andre populære fiat-valutaer som Euro (EOS / EUR), Britisk pund (EOS / GBP), Japansk yen (EOS / JPY), Australsk dollar (EOS / AUD) og mer.

Det er også relativt lettere å spekulere i krypto-til-fiat-par, noe som gjør det til et mer passende alternativ for nybegynnere. I tillegg vil crypto-fiat-par også gi deg bedre spread og høyt likviditetsnivå i markedet.

Når du handler EOS mot andre kryptovalutaer, sammenligner du verdien av en digital eiendel med en annen.

Dette krever at du har en grundig forståelse av begge kryptovalutaene som er involvert i paret. Ikke så overraskende kan dette være en komplisert analyseprosess selv for erfarne handelsmenn.

Som en konsekvens har nye handelsmenn en tendens til å gå etter et EOS-handelspar som er priset mot den amerikanske dollaren.

Når det er sagt, er det opp til deg om du velger å handle EOS mot en fiat-valuta eller en annen kryptovaluta. Beslutningen vil avhenge av din forståelse av det bredere markedet for digitale eiendeler og om du er i stand til å forutsi nøyaktig dens fremtidige prishandling.

Lang- eller kortsiktig handel

Handelsmenn kan få tilgang til EOS med en langsiktig eller en kortsiktig strategi i tankene. Langsiktige tilnærminger innebærer vanligvis at du kjøper EOS-mynter direkte fra en børs eller gjennom en online megler.

Når du har gjort det, vil du lagre myntene trygt i en kryptolommebok til tidspunktet for salg. Når det er på tide, kan du selge EOS-myntene og generere et overskudd.

I handelssjargong blir denne metoden ofte referert til som "HODLing" kryptovalutaen din.

En betydelig fordel med slike langsiktige investeringer er at du ikke trenger å bekymre deg for markedets kortsiktige volatilitet. Nybegynnere vil finne det mer attraktivt, ettersom det ikke er behov for å delta i teknisk analyse og kartvurdering.

Videre dette "kjøp og hold" EOS-handelsstrategi kan være mer i smak hos de som ikke har tid til overs på daglig markedsanalyse.

På baksiden trives en korttidsstrategi på markedsvolatiliteten til EOS. Du vil sikte på å dra nytte av de minste endringene i EOS-prisen ved å plassere flere handler om gangen. Dette er ikke forskjellig fra tradisjonell dagshandel.

Hvis du velger denne veien, anbefales det å handle et veldig flytende par som EOS / USD eller EOS / BTC.

Handel og eget EOS

Når du planlegger en langsiktig strategi, kjøper du EOS direkte i håp om at prisen vil øke, slik at du kan selge den for mer på et senere tidspunkt.

For å gjøre det trenger du en pålitelig kryptovaluta-utveksling eller en online megler for å lette transaksjonen.

Tatt i betraktning prosessen som er involvert, er det avgjørende at du finner en plattform for å utføre handler for deg på en kostnadseffektiv måte.

Det du trenger er en lisensiert megler, som ikke bare kan gi deg tilgang til flytende EOS-par, men også en sikker lommebok der du kan oppbevare kryptovalutaene dine..

I den forbindelse anbefaler vi regulert megler eToro. Med nesten 100 kryptovalutapar å velge mellom, tillater plattformen deg å handle EOS til null provisjon. Nye tradere vil finne eToro en enkel måte å få kontakt med 13 millioner tradere og lære av deres handelsstrategier.

Samtidig, eToro er også foretrukket av erfarne handelsmenn for både deres langsiktige og kortsiktige kryptovaluta-investeringer.

EOS Trading

For de som ikke er klare til å forplikte seg til en langsiktig investering, men likevel vil dra nytte av markedsvolatilitet, er det beste alternativet å handle EOS gjennom CFD-er (Contracts for Difference).

Ved å handle CFD-er vil du spekulere i prisbevegelsen til EOS, uten å ta eierskap til mynten. I tillegg gir EOS CFD-er deg muligheten til å tjene på både markedets økende og fallende prishandling.

Her er den korte oversikten over hva EOS CFD-er er:

 • CFD-er er derivater som sporer den virkelige verdien av EOS.
 • Handel med CFD-er tar imot konkurransespread, samt giring.
 • Du kan enten distribuere en lang posisjon – i håp om at prisen på EOS skal øke.
 • Eller en kort posisjon – i håp om at prisen vil falle.

Selv om fordelene er mange, er det verdt å merke seg at handel med CFD-er også betraktes som ekstremt risikabelt. Følgelig er CFD-handel med kryptovaluta forbudt i USA og Storbritannia, blant flere andre land.

Hvis du er i et land der EOS CFD-handel er ulovlig, vil du fortsatt kunne finne uregulerte meglere som tilbyr innflytelse.

Som du kan gjette, frarådes dette på det sterkeste, ettersom du vil risikere pengene dine med en ulisensiert og potensielt skyggefull plattform.

Videre vil du bare kunne handle EOS mot en annen kryptovaluta – da uregulerte børser sjelden berører fiat-penger. Dette betyr at du må handle EOS mot USDT (Tether), hvis du vil gjenskape den lukrative EOS / USD-markedet.

Vil du vurdere å handle EOS?

Hvordan handle EOS online – Sette opp en handel

handler EOS

Hver næringsdrivende lager en plan som passer best til det nåværende markedet. Denne handelsstrategien defineres ved å velge et passende sett med ordrer.

Du analyserer markedet og forteller nettmegleren hva din posisjon på EOS er. Det vil si – enten du vil kjøpe eller selge eiendelen. Megleren vil plassere disse ordrene på dine vegne. Så lener du deg tilbake og håper på at markedet skal bevege deg til din fordel.

Hvis du ikke er kjent med EOS-handelssektoren, er det en liste over de vanligste ordretypene du må være oppmerksom på.

Kjøp eller selg ordre

Kjøp og salg er den mest grunnleggende av alle handelsordrer.

 • En kjøpsordre blir plassert når du tror at prisen på EOS vil øke.
 • En salgsordre blir plassert når du tror EOS vil reduseres i verdi.

Hver EOS-handel vil kreve at du spesifiserer om du først vil kjøpe eller selge eiendelen.

Hvis du kommer inn på markedet via en lang posisjon, vil du legge inn en kjøpsordre og lukke den med en salgsordre. Omvendt, hvis du vil gå inn i markedet via en kort posisjon, legger du en salgsordre og lukker den med en kjøpsordre.

Inngangspris

Siden kryptovalutamarkedet er i rask bevegelse, kan det være en liten prisforskjell mellom tidspunktet du bestiller og når megleren din utfører den.

For å gi deg mer kontroll over disse små prisforskjellene, kan du spesifisere hvordan du vil at inngangsprisen skal bestemmes.

Det er to typer ordrer som lar deg gjøre dette:

 • EN Markedsordre vil sikre at bestillingen utføres umiddelbart eller til den nest beste prisen.

For eksempel, hvis EOS er verdsatt til $ 2,60, og du legger inn en markedsordre for å kjøpe, vil megleren utføre den umiddelbart. Dette betyr at du vil kjøpe EOS til $ 2,60 selv, eller den nærmeste tilgjengelige prisen.

 • EN Begrens rekkefølge indikerer til megleren at du vil gå inn i markedet til en bestemt pris.

La oss si at den nåværende verdien av EOS er $ 2,60, men du vil bare plassere din kjøpsordre når den når $ 2,69. Det er her du kan bruke en begrensningsordre. Dette betyr at handelen din ikke vil bli utført før EOS når en pris på $ 2,69, eller du avbryter grenseordren.

Av disse to ordretypene kommer begrensningsordre med et høyere nivå av kontroll over din posisjon på markedet.

Slutt strategi

I likhet med inngangspriser kan du også spesifisere hvordan du vil gå ut av markedet. Den vanligste måten å distribuere en exitstrategi er via ‘take-profit’ og ‘stop-loss’ ordrer.

 • EN Tjene på det ordren vil fortelle megleren din når du skal avslutte EOS-handelen når den når et spesifikt fortjenestnivå. For å illustrere, kan du sette en ordning på 2% på din EOS-handel. Dette betyr at bestillingen din lukkes automatisk når EOS-handel får gevinster på 2%.
 • EN Forhindre tap ordre er det motsatte, i så fall vil du begrense tapene dine hvis markedet beveger seg mot deg. Hvis stop-loss-ordren er satt til 2%, betyr dette at du vil unngå å miste mer enn 2% på din EOS-handel.

La oss vise deg et eksempel:

 • Du bestiller en kjøpsordre på EOS til $ 2,60.
 • Du legger inn en fortjenesteordre på 2% over $ 2,60.
 • Likevel vil du også begrense tapene dine.
 • Derfor plasserer du en stop-loss-ordre på 1% under $ 2,60.

Denne handelen kan gå på to måter.

 • Forutsigelsen din er riktig, og prisen på EOS øker med 2%. I dette tilfellet vil megleren utføre ordningen med overskudd til $ 2,65, med et overskudd på 2%.
 • Forutsigelsen din er feil, og prisen på EOS sank med 1%. Nå vil megleren utføre stop-loss-ordren til $ 2,57, og begrense tapene dine til bare 1%.

Uavhengig av hvilken retning markedet går, vil megleren utføre ordrer med gevinst eller stopp-tap basert på dine forhåndsbestemte prisnivåer.

Hvordan tjene penger på handel med EOS

handler EOS

Å plassere de riktige ordrene vil eliminere behovet for å se over dine utestående EOS-handler manuelt. Når det er sagt, er ordrene dine ikke den eneste faktoren som bestemmer risikoen for EOS-posisjonene dine.

Avgjørende, når du lærer å handle EOS, er det noen flere aspekter du må vurdere.

1. Innsats

Din innsats er ganske enkelt hvor mye penger du risikerer på din EOS-handel. Som standard betyr en høyere innsats høyere fortjeneste, men også høyere tap.

Tenk deg at du tjener 2% gevinst på en EOS-handel. På en innsats på $ 50 vil fortjenesten være $ 1. På samme tid, hvis du hadde risikert $ 1000, vil fortjenesten beløpe seg til $ 20.

Det er imidlertid ikke så enkelt som å sette inn det høyeste beløpet du har i EOS-handler. Du må også beregne risikoen og håndtere midlene dine deretter.

De fleste handelsmenn har en bankstyringsstrategi på plass for å hjelpe med å administrere kapitalen. I virkeligheten vil du begrense handlene dine til en viss prosentandel av midlene som er tilgjengelige på handelskontoen din.

Mange handelsmenn har en tendens til å begrense innsatsen til 2% per handel. Dette betyr at hvis du har $ 2000 på kontoen din, vil du bare sette $ 40 på en EOS-handel.

Populær kryptomegler eToro lar deg handle EOS med så lite som $ 25. Dette er en fin måte å holde oversikt over handelsfondene dine, spesielt når du gjennomfører kortsiktige strategier.

2. Utveksling av EOS-handel

Tidligere diskuterte vi fordelene med EOS CFD-er. En som gir mest interesse for handelsmenn, er muligheten til å bruke gearing.

Dette lar deg få mer eksponering mot markedet ved å betale bare en brøkdel av ønsket innsats og låne resten fra megleren.

For eksempel, hvis du bruker en innflytelse på 1:10 på en innsats på $ 100, er posisjonen din verdt $ 1000.

Utnyttelse kan øke gevinstene dine betydelig. Men hvis handelen går galt, vil det også forsterke tapene dine.

La oss vise deg hvordan innflytelse på en EOS-handel fungerer i praksis:

 • Du legger inn en salgsordre verdt $ 2000 på EOS / USD
 • Du bruker gearing på 1: 5
 • Overskuddet på denne handelen er 5%.
 • Vanligvis vil fortjenesten din på denne handelen være $ 100.
 • Med innflytelse på 1: 5 forsterkes fortjenesten til $ 500.

Selv om CFD-handel kan være forbudt i ditt land, vil det fremdeles være mulig å finne uregulerte plattformer som gir innflytelse. I slike tilfeller kan du til og med finne gearingsgrenser på opptil 1: 100 som tilbys på kryptovalutaaktiva.

Men som det er tydelig, er det svært risikabelt å handle med så mye innflytelse – spesielt når du bruker en ikke-lisensiert børs. I stedet er det best å holde seg til et fullt regulert meglersted som eToro.

Gebyrer for handel med EOS Online

Som vi har nevnt gjennom denne guiden, er det avgjørende at du velger riktig megler for dine EOS-handelsbehov. Den rette megleren for deg bestemmes ikke bare av deres omdømme, men også avhengig av hvor mye de tar betalt i gebyrer. Tross alt er meglerplattformer virkelig en virksomhet.

Gebyrstrukturen til EOS-meglere vil variere avhengig av deres individuelle policyer.

Nedenfor er en liste over de vanligste gebyrtyper du kommer over.

EOS Trading Commission

Provisjoner belastes av nesten alle meglere og beregnes som et variabelt gebyr mot verdien av bestillingen din.

Som en modell for gjeldende priser – kryptovaluta-megleren Coinbase belaster deg 1,49% provisjon på hver handelsordre. Dette betyr at du må betale 1,49% når du kommer inn i markedet, samt når du avslutter.

Til sammenligning vil eToro tillate deg å handle på null kommisjonsbasis – ikke bare på EOS, men også 15 andre kryptovalutaer.

EOS Spread

Spreads er en uunngåelig avgiftskategori.

Spredningen beregnes som forskjellen mellom eiendelens kjøpesum og salgsprisen. Når du handler EOS, vil du at spredningen skal være så stram som mulig, så det vil ikke påvirke din evne til å tjene penger.

For å gi deg en bedre ide:

 • Hvis spredningen hos din valgte megler er 1,50% på EOS, betyr det at du må tjene over 1,50%..
 • Alt under dette, og du er fortsatt i rødt.
 • Med andre ord, hvis verdien av EOS-handelen din har økt med 1%, er du fortsatt 0,5% nede.

Andre EOS-handelsavgifter

Nettmeglere tar deg også en rekke administrasjonsgebyrer som snart kan legge opp.

Dette inkluderer:

 • Depositum / uttak: Du må sette inn penger på handelskontoen din før du kan begynne å handle EOS. Noen meglere krever et gebyr hver gang du legger til eller tar ut penger, så husk å sjekke ut dette.
 • Inaktivitet: Dette gebyret belastes hvis kontoen din er sovende i en bestemt periode. Igjen er det ikke et standardgebyr og varierer fra en megler til en annen.
 • Overnatting: Finansieringsgebyrer over natten, også kalt bytteavgifter, gjelder hovedsakelig de som handler CFDer. Disse belastes når du holder handelsposisjonene åpne over natten. Noen CFD-meglere tar deg også et litt høyere gebyr i løpet av helgen.

For å understreke poenget kan gebyrer alltid avgjøre hvor mye fortjeneste du til slutt tjener på dine handler. Dermed må du ta nøye hensyn til vilkårene før du velger et EOS-handelssted.

Klar til å begynne å handle EOS?

Hvordan handle EOS 2021 – trinnvis gjennomgang

Ja, vi er nå nede på denne veilederens mest handlingsfrie trinn, hvordan du handler EOS med megleren din.

Vi har laget fire enkle trinn for deg å følge.

Trinn 1: Velg et EOS-handelssted

Det første trinnet er å finne deg en anerkjent online handelsplattform. Et raskt søk på internett vil avdekke hundrevis av alternativer, men det kan være vanskelig å finne et legitimt nettsted som tilfredsstiller dine behov.

Nedenfor er en sjekkliste over hva du trenger å se etter i en online EOS-megler.

 • Regulering: Har den online megleren noen reguleringslisenser – for eksempel de fra FCA, ASIC eller CySEC?
 • Avgiftsstruktur: Er megleren gjennomsiktig om gebyrer? I så fall hvilke gebyrer er du ansvarlige for?
 • Betalingsmetoder: Hvilke betalingsmåter er tilgjengelige for å sette inn og ta ut penger til og ut av handelskontoen din?
 • Kontominimum: Hva er minimum innskuddsbeløp som kreves, og minimum mulig innsats når du handler EOS?
 • EOS-par: Hvilke handelspar er tilgjengelig for EOS?
 • Handelsplattformnavigasjon: Hvordan er brukeropplevelsen på handelsplattformen?
 • Mobilapp: Er det en mobilapplikasjon for handelsplattformen?

I tillegg anbefales det at du sjekker brukeranmeldelser av nettmegleren du vurderer å bli med på. Denne tilbakemeldingen fra kunder vil gi deg innsikt i den faktiske ytelsen og troverdigheten til EOS-handelsstedet.

Fra vår forskning fant vi det eToro merker av nesten alle boksene fra listen vår.

Her er noen av funksjonene som gjør eToro til en av de beste EOS-meglerne å handle med.

 • eToro er en sosial handelsplattform som lar deg koble til og lære av andre handelsmenn.
 • De "Copy Trader" funksjonen lar deg kopiere handelsstrategiene til erfarne handelsmenn.
 • Alle EOS-handelsmarkedene er provisjonsfrie og har konkurransedyktige spreads.
 • Det er et utvalg av betalingsalternativer, inkludert bankoverføringer, debet- / kredittkort og digitale lommebøker som PayPal
 • Du kan handle EOS mot både fiat-valutaer og digitale valutaer.

Trinn 2: Åpne en EOS-handelskonto

Med din online megler valgt, kan du nå åpne en konto. Du må oppgi din personlige informasjon, for eksempel navn, adresse, fødselsdato og kontaktinformasjon.

Hvis nettmegleren din jobber i samsvar med KYC-regelverket (som det burde), vil plattformen også be om en kopi av passet eller førerkortet ditt.

Dette trinnet er nødvendig for å overholde lovene om hvitvasking av penger.

Trinn 3: Innskuddsmidler

Når plattformen har bekreftet ID-en din, kan du sette inn penger på handelskontoen din.

Velg den mest foretrukne betalingsmåten, og overfør ønsket beløp.

På eToro kan du velge mellom kreditt- / debetkort, en bankoverføring eller en e-lommebok som PayPal, Skrill eller Neteller.

Trinn 4: Velg EOS Trading Market

handel eos

Velg om du vil handle EOS mot en fiat-valuta eller en annen digital eiendel. Du kan ganske enkelt søke etter EOS på eToro for å finne ut hvilke par som er tilgjengelige for handel.

Trinn 5: Plasser EOS Trade

Det er nå på tide å åpne EOS-handel. Alt du trenger er å spesifisere inn- og utgangsordrer. Megleren din vil da utføre handelen for deg.

Hvis du trenger en rask oppdatering på bestillingstyper, kan du bla deg frem til vår seksjon på "Sette opp en EOS Trade".

Hvordan handle EOS Guide – dommen

Handel med kryptovaluta krever mye forskning og forberedelse. EOS er ikke annerledes. Før du drar inn i EOS-handelsområdet, må du sørge for at du forbereder deg ved å lese guider som vår.

Du kan starte med å vurdere om du vil holde på eiendelen på lang sikt, eller bytte den mot kortsiktig gevinst. Enda viktigere, sørg for at du har en handelsplan og riktig nettmegler for å utføre dette for deg.

Som vi nevnte, er eToro et utmerket valg for nybegynnere av kryptovalutahandlere. Du kan handle EOS mot fiat så vel som andre kryptovalutaer – alt på provisjonsfri basis.

Fremfor alt kan du være trygg på at du bruker en sterkt regulert megler når du velger eToro for å handle EOS online.

eToro – Beste megler for handel med EOS

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor kan jeg handle EOS trygt?

Du kan handle EOS på hundrevis av online-børser og meglere. eToro er en av de beste nettmeglerne i verden – med reguleringslisenser fra Storbritannia, Kypros og Australia.

Hvordan kan jeg handle EOS?

Du kan handle EOS mot en fiat-valuta eller en kryptovaluta. Nettmeglere som eToro legger til rette for kryptovalutahandel med en eierandel fra så lite som $ 25.

Hvor mye penger kan du tjene med EOS-handel?

Din fortjeneste når du handler EOS vil avhenge av hvor godt du forutsier markedsbevegelser samt innsatsbeløpet ditt. Hvis spekulasjonene dine stemmer, vil du tjene penger. Hvis ikke, vil du tape. Uansett trenger du en bankstyringsstrategi for å administrere EOS-handelsfondene dine riktig.

Er EOS-handel lovlig i USA?

EOS-handel er lovlig i USA. Du kan imidlertid ikke delta i EOS CFD-handel som amerikaner.

Hvordan kan du bruke gearing på EOS CFD-er?

Du kan bruke gearing når du handler EOS ved å bruke en CFD-megler. Innbyggere i USA og Storbritannia har ikke tilgang til kryptovaluta-CFDer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me