Hvordan handle Ethereum Classic: En trinnvis guide

Handelsscenen for kryptovaluta skaper overskrifter over hele verden, ettersom den fortsetter å bli populær.

Du kan handel med Ethereum Classic mot andre kryptovalutaer som Bitcoin og Litecoin. Alternativt kan du handle den digitale valutaen mot en fiat-valuta som amerikanske dollar.

Vil du handle denne høyt spekulative eiendelen selv? I så fall, følg med.

I denne guiden snakker vi om hvordan du handler Ethereum Classic online.

Dette inkluderer bare bein grunnleggende om hvordan du handler Ethereum Classic, kjører hele veien for å bestille typer, gebyrer å forvente, og hvordan du finner en anstendig megler.

Hvordan handle Ethereum Classic i 5 enkle trinn:

For å handle med ETC er det første trinnet å åpne en konto med en regulert børs, deponere midler, velge Ethereum Classic fra plattformlisten, og til slutt Kjøp ETC (go Long) eller selg ETC (go short).

Denne guiden om hvordan du kan handle med ETC vil bryte ned alt i Laymans betingelser slik at du ikke handler blindt. Men hvis du ikke helt har tid til å lese det hele veien gjennom, er dette hva du trenger å gjøre for å handle Ethereum Classic nå.

Trinn 1: Åpne en konto hos en regulert megler

Steg 2: Finansierer kontoen din

Trinn 3: Velg hvor mye Ethereum Classic du vil handle

Trinn 4: Kjøp ETC (gå lang) eller selg ETC (gå kort)

Trinn 5: Bekreft handelen

Innhold

Hva er Ethereum Classic Trading?

Hvordan fungerer Ethereum Classic Trading?

Hvordan handle Ethereum Classic online – Sette opp en handel

Hvordan tjene penger på handel med Ethereum Classic

Hvordan handle Ethereum Classic 2021 – trinnvis gjennomgang

Vanlige spørsmål

Hva er Ethereum Classic Trading?

Selv om Ethereum Classic er en digital valuta – forskjellig fra de ‘fiat’ offentlige utstedte valutaene vi alle bruker til å betale skatten, har kryptokurver fortsatt økonomisk verdi.

Den økonomiske verdien av digitale valutaer som Ethereum Classic endres med hvert sekund, gjennom en enkelt handelsdag. Dette er nede på tilbud og etterspørsel i markedet, som i likhet med alle omsettelige eiendeler svinger naturlig.

Når du vurderer hvordan du skal handle Ethereum Classic, er det første å merke seg at ditt endelige mål vil være å forutsi økning eller fall av prisen på ETC-mynter..

Hvis etterspørselen etter Ethereum Classic er svevende, vil prisen på den digitale mynten øke. Hvis det motsatte skjer, vil prisen reduseres.

Å kunne forutsi dette markedssentimentet er hvordan kryptovalutahandlere gir et overskudd.

Nedenfor ser du et enkelt eksempel på hvordan du handler Ethereum Classic:

 • La oss si at i oktober er Ethereum Classic priset til 4,00 dollar
 • Dette er illustrert som ETC / USD
 • Tro Ethereum Classic er undervurdert, du legger inn en kjøpsordre på $ 1.000
 • I desember er den digitale eiendelen verdt $ 6,50
 • Dette viser en økning i verdien på totalt 62%
 • Vær så snill med gevinsten din, du bestemmer deg for å avslutte handelen ved å opprette en salgsordre

Som du kan se, økte Ethereum Classic i vårt eksempel fra $ 4,00 til $ 6,50 på to måneder, noe som resulterte i et overskudd på 62%. Fra din bestilling på $ 1.000 oppnådde du gevinster på $ 620!

Dette eksemplet illustrerer at når du er i stand til å forutsi markedene riktig og i god tid, kan du tjene penger når du handler Ethereum Classic. Hvis du imidlertid hadde spådd feil, ville du ha sittet igjen med et økonomisk tap.

Derfor bør du ikke engang vurdere å tenke på hvordan du skal handle Ethereum Classic uten å først lære deg detaljene i hvordan markedet fungerer.

Hvordan fungerer Ethereum Classic Trading?

Hvis du har handlet i noen kapasitet før – vil Ethereum Classic-handel være din andre natur.

Imidlertid, i motsetning til aksjer og varer – som har vært aktive i århundrer, har kryptokurver bare eksistert i litt over 11 år.

For de som er uerfarne, eller trenger et sammendrag, la oss ta en titt på noen grunnleggende Ethereum Classic.

Ethereum Classic Handelsprisbevegelser

Å ha en god forståelse av hva som driver kostnadene til Ethereum Classic, kan bare hjelpe deg når det gjelder å prøve å forutsi forskyvninger i verdi.

Hvis markedssentimentet mot Ethereum Classic lener seg i retning av at handelsmenn går lenge, vil dette vises i prisen. Hvis handelsmenn kommer for kort, vil dette også påvirke den oppfattede verdien av den digitale valutaen.

Videre vil du på nettmeglere merke at prisene som er oppgitt på ETC vil variere. For eksempel kan en handelsplattform sitere deg $ 6,0950 på Ethereum Classic, mens en annen siterer $ 6,0947. Uansett har prisforskjellen en tendens til å være liten og uten bekymring.

Ethereum Classic handelspar

trading ethereum classic

Som vi berørte tidligere, kan du enten handle mot fiat-valutaer som Euro eller amerikanske dollar – eller mot en annen krypto-eiendel som Bitcoin.

Fra og med ‘crypto-fiat’ – dette betyr at du vil handle Ethereum Classic mot en offentlig utstedt valuta som amerikanske dollar. For eksempel når du ser paret ETC / USD – ETC er ‘kryptovaluta’, og USD er ‘fiat’-valutaen.

Mens de fleste foretrekker å handle Ethereum Classic mot den supersterke USD, tilbyr noen handelsplattformer alternativer. Dette kan for eksempel omfatte euro (ETC / EUR), britisk pund (ETC / GBP), japansk yen (ETC / JPY) eller australsk dollar (ETC / AUD).

Det må sies at ved å handle Ethereum Classic mot en valuta, for eksempel USD, vil du sannsynligvis oppleve bedre spread – takket være så høy likviditet.

Derfor vil du ikke bli overrasket over å høre at crypto-fiat-par er mye mer egnet for nybegynnere. Ikke bare er det lettere å kvantifisere gevinster og tap ved å handle Ethereum Classic mot en fiat-valuta, men det er mye lettere å spekulere i fremtidig verdi.

For å oppsummere vår seksjon om par – enten du bestemmer deg for å handle Ethereum Classic mot en fiat-valuta, eller en annen krypto-eiendel – må du forutsi økning eller fall i verdien for den respektive valutakursen..

Lang- eller kortsiktig handel

Når du vurderer hvordan du skal handle Ethereum Classic, er det viktig at du tar hensyn til hvilket finansielt instrument som passer best for dine handelsmål..

Hvis du for eksempel vil handle Ethereum Classic fordi du tror at eiendelen vil øke i verdi over lengre tid – bør du vurdere å kjøpe ETC-mynter på direkte basis.

På denne måten vil du lagre dem i en kryptolommebok og holde på den digitale valutaen i flere uker eller måneder, til og med år av gangen. I sin tur vil du ta ut penger når du føler at tiden er inne for å oppnå de største gevinstene.

Hvis du er en nybegynner, vil du sannsynligvis finne diagrammet lesing og teknisk analyse side av ting litt komplisert. Dette kan igjen gjøre beslutningene som trengs for å gjøre et overskudd veldig vanskelig for deg.

Med dette i bakhodet kan det hende du finner en “buy and hold” -strategi som er mer passende. Dette skyldes at du ved å holde på krypto-eiendelen din ikke lenger trenger å bekymre deg for den kortsiktige volatiliteten til Ethereum Classic.

Når det gjelder den kortsiktige måten å handle Ethereum Classic, er målet ditt å gi mindre fortjeneste med jevne mellomrom. Du kan finne deg selv å plassere mange kjøps- og salgsordrer hele dagen – spesielt hvis du har lyst på deg som en kryptovaluta-dagshandler.

Hvis du velger denne ruten, anbefales det å holde seg til å handle ultra-flytende par som ETC / BTC og ETC / USD.

Handel og egen Ethereum Classic

Hvis du velger å bruke den ovennevnte “buy and hold” -strategien, anbefaler vi å gjøre det via en respektert og regulert online megler, i stedet for en kryptobørs.

Hvis du ennå ikke har undersøkt hundrevis av meglere i nettområdet – kan vi anbefale eToro. Den sosiale handelsplattformen passer på over 13 millioner kunder. Ikke bare kan du lagre Ethereum Classic trygt uten ekstra kostnad, men megleren tilbyr provisjonsfri kryptovalutahandel.

Når det er sagt, er ikke kjøps- og holdstrategien forbeholdt nybegynnere, siden den passer for folk som har et hvilket som helst nivå av handelserfaring. Som vi sa, kutter en langsiktig strategi behovet for å holde et øye med kortsiktige prissvingninger.

Ethereum Classic Trading

Hvis du foretrekker ideen om populære kortsiktige handelsstrategier som ‘day trading’ eller ‘swing trading’ – kan du velge en ‘Ethereum Classic CFD (Contract for Difference).

På dette tidspunktet bør vi nevne at hvis du bor i USA, er CFD-er strengt forbudt, i henhold til amerikansk verdipapirlov. Hvis du bor i Storbritannia, kan du få tak i CFD-er for de fleste eiendeler – bortsett fra digitale valutaer, som Ethereum Classic.

Her er en rask gjennomgang av hva CFD-er handler om:

 • CFD-er sporer den virkelige prisen på den aktuelle finansielle eiendelen – denne gangen, Ethereum Classic
 • Ethereum Classic CFD-er inviterer til konkurransedyktige avgifter og utnyttelse av handler
 • Du kan gå ‘kort’ eller ‘langt’ på kryptoaktiva – noe som betyr at du kan tjene gevinster fra bearish og bullish markeder

Hvis du har tilgang til CFD-er der du bor, kan du handle Ethereum Classic mot både fiat og kryptovaluta.

Hvis du er innstilt på å bruke gearing uansett om det er lovlig i ditt land – vil det alltid være en tredjeparts kryptobørs som er villig til å tilby det til deg.

Det er imidlertid avgjørende at du er klar over at dette oftere enn ikke er uregulerte rom – og derfor er kapitalen din i fare. Det er også lite sannsynlig at du vil kunne sette inn penger på kontoen din ved hjelp av en fiat-valuta som amerikanske dollar.

Videre, hvis du ønsker å handle Ethereum Classic mot amerikanske dollar, vil du sannsynligvis måtte betale for ETC / USDT i stedet for ETC / USD. For de som ikke er kjent, er USDT en digital valuta kalt Tether, knyttet til USD.

Vil du vurdere å handle Ethereum Classic ETC?

Hvordan handle Ethereum Classic online – Sette opp en handel

hvordan man kan handle ethereum classic

For å lære å handle Ethereum Classic effektivt, må du ha et godt grep om handelsordrer. Til slutt, uten å legge inn en ordre, vet ikke online megleren din posisjon til din Ethereum Classic-handel!

Hvis du tilfeldigvis har handlet forex og slikt som før, vil du allerede vite prosedyren. For de som ikke har gjort det – du legger inn en ordre avhengig av spådommen din, og handelsplattformen utfører denne bestillingen for deg. Du lener deg tilbake og håper på det beste.

Nedenfor går vi gjennom en liste over brukervennlige ordrer når vi handler Ethereum Classic online.

Kjøp eller selg ordre

Fra og med den mest grunnleggende bestillingen er ‘kjøp’ og ‘selg’ obligatorisk.

I hovedsak:

 • Legg inn en kjøpsordre hvis du tror Ethereum Classic vil øke i verdi
 • Plasser en salgsordre hvis du tror Ethereum Classic vil redusere verdien

Som du kan se, er kjøps- / salgsordrer veldig enkle. Hver eneste ordre du legger inn for å handle Ethereum Classic, trenger et kjøp og en salgsordre.

I et nøtteskall: Hvis du går inn i markedet med en kjøpsordre – vil en salgsordre lukke handelen. Hvis du går inn med en salgsordre – vil en kjøpsordre avslutte handelen.

Inngangspris

Nå som du vet det grunnleggende om hvordan du handler Ethereum Classic, kan vi lede deg gjennom noen andre nyttige bestillinger.

Den elektroniske handelsplattformen vil alltid spørre deg om du vil ha en ‘begrensningsordre’ eller en ‘markedsordre’ – som indikerer din ‘exitstrategi’ til megleren.

Nedenfor finner du en enkel forklaring på hver ordre for å fjerne tåken:

 • Markedsordre: Ethereum Classic er verdsatt til $ 6,5020. Fornøyd med prisen som tilbys, legger du en markedsordre hos megleren din. Megleren din utfører denne bestillingen umiddelbart til denne eller den nærmeste tilgjengelige prisen. På grunn av tilbud og etterspørsel kan prisen du får variere litt så litt.
 • Begrens rekkefølge: Ethereum Classic er verdsatt til $ 6,5020, men du vil ikke gå inn i markedet før prisen når $ 6,6970. Med dette i bakhodet plasserer du en $ 6.6970 ‘limit order’. Denne posisjonen vil forbli i påvente av at ETC-mynter når det prismålet, eller du bestemmer deg for å kansellere grenseordren din manuelt.

Grenseordrer er enormt populære blant forhandlere av ethvert aktivum, på grunn av nivået på kontroll som er oppnådd over stillingen.

Slutt strategi

Etter å ha dekket hvordan vi skal komme inn på markedet, er det helt naturlig at vi går over til exitstrategier. Dette er hvor ‘take-profit’ og ‘stop-loss’ ordrer kommer i bruk.

Nedenfor finner du en enkel forklaring på hver ordre for å fjerne tåken:

 • Tjene på det: Hvis du vil låse inn fortjenesten din på si 3% på Ethereum Classic-handelen – angi din gevinstordre 3% over eller under gjeldende pris. Hvis eller når ETC-mynter når det prispunktet – vil megleren avslutte handelen for deg.
 • Forhindre tap: Hvis du vil unngå å miste mer enn 1% på Ethereum Classic-handelen – sett din stopp-tap-ordre til 1% over eller senk den nåværende verdien. Hvis eller når ETC-mynter når den prisen – vil megleren avslutte handelen for deg.

For å forklare nærmere, se nedenfor et eksempel på hvordan begge kan brukes i samme handel:

 • Du handler ETC / USD til $ 6,5020
 • Å tro at prisen vil stige, legger du inn en kjøpsordre
 • Hvis du ikke vil miste mer enn 1%, legger du en stopp-tap-bestilling på $ 6,4369
 • Hvis din stilling gir et overskudd på 3%, ønsker du å ta ut penger
 • Som sådan plasserer du en fortjenesteordre på $ 6,6970

Som det fremgår av eksemplet vårt, er det mulig å bruke ordrer med gevinst og stopp-tap på begge sider av Ethereum Classic-prisen. Uansett hvilken retning prisen på den digitale valutaen går, vil megleren avslutte handelen automatisk – på vilkår som du tidligere har bestemt.

Det er bare to mulige resultater her, og de er som følger:

 • Hvis ETC / USD øker til $ 6,6970 – utfører megleren din ordning med fortjeneste automatisk. Dette låser inn 3% fortjeneste, og følgelig er handelen din stengt.
 • Hvis ETC / USD synker til $ 6.4369 – utfører megleren stopp-loss-ordren din automatisk. Dette stopper tapet ditt med 1%, og følgelig er handelen stengt.

Klar til å dykke inn i Ethereum Classic ETC marked?

Hvordan tjene penger på handel med Ethereum Classic

Som det fremgår av eksemplene ovenfor, er det ordrer som reduserer behovet for å lukke handelen manuelt til rett tid. Dette betyr imidlertid ikke at det er lett å tjene penger på handel med Ethereum Classic.

Tvert imot, det er mange andre hensyn før du vet hva som er viktig å handle med digitale valutaer – se nedenfor.

1. Innsats

Fikk tak i ordre og klar til å handle Ethereum Classic akkurat nå? Først må du velge din innsats. Det er verdt å huske på at jo høyere innsatsen din er, jo større kan fortjeneste eller tap være.

For eksempel, hvis du satser $ 50 på Ethereum Classic og tjener gevinster på 3% – tilsvarer dette $ 1,50. På baksiden, hvis du satser en høyere innsats på handelen din, si $ 1000 – ville et overskudd på $ 30 bli realisert.

Dette er grunnen til at mange handelsmenn inkluderer en strategi for styring av bankroll i sine handelsoppgaver.

Når du vurderer hvordan du skal handle Ethereum Classic, må du huske at kontosaldoen din vil endres uke i uke, spesielt hvis du utfører en kortsiktig strategi.

Med dette i bakhodet er det fornuftig å bruke en prosentandel som en guide. En populær strategi for bankstyring er å aldri satse mer enn 2% av den tilgjengelige handelskontoen.

For eksempel, hvis du har $ 1500 på kontoen din, må du ikke satse mer enn $ 30 på en Ethereum Classic-handel. Hvis du hadde $ 10.000, ville den maksimale innsatsen være $ 200 – og så videre.

Den gode nyheten er at den enorme meglerplattformen eToro vil gjøre det mulig for deg å handle Ethereum Classic fra $ 25 – noe som gjør denne strategien lett oppnåelig.

2. Ethereum Classic Trading Leverage

Vi nevnte tidligere at noen ikke har tilgang til Ethereum Classic CFD-er. Hvis du ikke faller inn i den kategorien – kan du få tilgang til innflytelsen som CFD-er inviterer til. Selv om gearing høres bra ut, er det viktig å være forsiktig med det.

Hvis du handler Ethereum Classic og foretar riktig samtale med megleren din (noe som resulterer i fortjeneste) – kan den ovennevnte innflytelsen øke gevinsten betydelig.

Som sådan, hvis du bruker gearing, men handelen går feil vei (noe som resulterer i tap) – vil gearing forstørre tapene dine.

For klarhet, se nedenfor et eksempel på en Ethereum Classic-handel med innflytelse:

 • Du oppretter en salgsordre på $ 1000 på ETC / USD
 • Du bruker gearing på 1: 2 på handelen din
 • Overskuddet ditt er 10%
 • Uten innflytelse er gevinsten $ 100
 • Med 1: 2 innflytelse brukt, er gevinsten $ 200

Som du kan se ovenfor, hvis du kan få tak i innflytelse, kan du øke fortjenesten. Du vil oppdage at noen handelsplattformer tilbyr kunder å utnytte så mye som 1: 100. Vi anbefaler å fjerne slike meglere, da de sannsynligvis er uregulerte.

Fess to Trade Ethereum Classic Online

Du har kanskje allerede bestemt deg for hvordan du skal handle Ethereum Classic – enten det er mot en fiat-valuta eller en krypto-eiendel på lang eller kort sikt. Uansett bør du være oppmerksom på potensielle avgifter.

En handelsplattform er tross alt en virksomhet. Gebyrene som slike meglere tar, kan og vil variere ganske langt. Av denne grunn er det viktig at du sjekker avgiftene til hver enkelt megler.

Se nedenfor en liste over vanlige avgifter for å gi deg en ide om hvor du skal se etter.

Ethereum Classic Trading Commission

De fleste nettmeglere vil belaste en provisjon for å gjøre det mulig for deg å handle Ethereum Classic. Dette har en tendens til å være et variabelt gebyr mot verdien av bestillingen din.

For å gi deg en ide om hva du kan forvente – kryptokurrencymegler Coinbase belaster klienter 1,49% for hver eneste handelshandling. Det er 1,49% når du går inn i markedet, og 1,49% når du går ut av markedet.

I sterk kontrast – over på eToro, kan du forvente å betale 0% provisjon når du velger å handle Ethereum Classic. Det er 15 andre digitale valutaer tilgjengelig også!

Ethereum Classic Spread

Spredningen som belastes av meglere på nettet kan sammenlignes med et indirekte gebyr. Enkelt sagt er spredningen forskjellen mellom kjøpesummen og salgsprisen på eiendelen – i dette tilfellet Ethereum Classic.

Jo større prisgapet er, jo større blir ‘gebyret’. På den annen side, hvis du ser at en megler tilbyr en ‘tight spread’ – er dette bedre for lommeboken din. For å sette et finere poeng på det – hvis spredningen er 1,90% på din Ethereum Classic-handel, begynner du handelen med 1,90% i rødt.

Dette betyr at hvis din stilling utgjør 1,90%, er dette faktisk en break-even – mens alt over 1,90% regnes som fortjeneste.

Andre Ethereum Classic-handelsavgifter

Nå som vi har gjort deg oppmerksom på de mest brukte avgiftene, er det viktig å vite at andre avgifter kan komme til å spille for å handle Ethereum Classic.

Vi har listet opp noen flere å se etter nedenfor.

 • Innskudd / uttak: Noen nettmeglere tar innskudds- / uttaksgebyrer som standard. For eksempel belaster kryptoplattform Binance 2% på hver debetkorttransaksjon, mens det på Coinbase er 3,99%. I motsetning til å handle Ethereum Classic på eToro, er den eneste finansieringsavgiften 0,5%, som betales for kunder hvis de ikke setter inn amerikanske dollar..
 • Inaktivitet: Inaktivitetsgebyrer er vanlige hos nettmeglere. Denne avgiften belastes vanligvis hver måned – etter ikke å ha handlet aktivt i 12 måneder. Noen handelsplattformer begynner å lade etter bare 3 måneder. Den månedlige avgiften vil bli tatt til kontoen din er blitt godkjent eller du handler.
 • Overnatting: Hvis du ikke er fra USA eller Storbritannia og har tilgang til CFD-er der du bor – vil du betale et finansieringsgebyr over natten. Denne avgiften belastes for hver handel som er åpen over natten, og en høyere avgift belastes i helgene. Dette blir også referert til som et ‘bytteavgift’.

Sjekk alltid pristabellen på en hvilken som helst handelsplattform før du registrerer deg, da avgifter snart kan fortære fortjenesten din.

På crowd-pleaser eToro kan du handle Ethereum Classic uten provisjon. Ikke bare det, men den regulerte megleren tilbyr konkurransedyktige spread og bare 0,5% avgift for innskudd som ikke er USD.

Hvordan handle Ethereum Classic 2021 – trinnvis gjennomgang

Nå tviler du uten tvil på å begynne å handle Ethereum Classic.

For å fullføre reisen din med å lære å handle Ethereum Classic, har vi satt sammen en trinnvis gjennomgang for å veilede deg.

Trinn 1: Velg et Ethereum Classic-handelssted

Den første anløpshavnen når du velger et Ethereum Classic-handelssted, er å finne en anstendig handelsplattform. Det er hundrevis av plattformer på nettet som faller over seg selv for å registrere deg – så velg med omhu.

Dette er grunnen til at vi synes det er viktig at du sjekker listen vår over viktige faktorer du må se etter når du søker etter en online kryptomegler.

 • Regulering: Er handelsplattformen lisensiert og regulert av organisasjoner som CySEC, FCA eller ASIC?
 • Avgifter: Hvilke meglergebyrer er du ansvarlige for når du handler Ethereum Classic?
 • Betalinger: Hvilke betalingstyper godtar kryptoplattformen?
 • Kontominimum: Hva er den minste innsatsen og innskuddet som kreves på handelsstedet?
 • Ethereum Classic-par: Hvilke krypto- og fiatvalutaer kan handles mot ETC?
 • Handelsplattform: Er Ethereum Classic-handelsplattformen enkel å bruke og nybegynnervennlig?
 • Mobil: Tilbyr nettmegleren en mobilapplikasjon for handel på farten?

Som du kan se, er det mye å tenke på, så det bør ikke være en slapdash-beslutning. Handelsplattformen er ikke bare ansvarlig for å utføre dine Ethereum Classic-bestillinger. Men vil sannsynligvis lagre de digitale valutaene for deg også.

eToro skinner på forskjellige måter, ettersom mange av sine 19 millioner kunder vil være enige. Nedenfor har vi listet de beste aspektene ved handel med Ethereum Classic på eToro.

 • Den sosiale handelsplattformen er sterkt regulert i forskjellige jurisdiksjoner, inkludert lisenser med ASIC, FCA og CySEC. For innbyggere i USA, eToro er registrert i FINRA
 • Kunder drar nytte av provisjonsfri Ethereum Classic-handel, med stramme spread
 • eToro behandler innskudd umiddelbart og godtar kreditt- / debetkort og e-lommebøker som PayPal, Skrill og Neteller
 • Megleren tilbyr en rekke både fiat-valutaer og digitale valutaer for å handle mot Ethereum Classic
 • Minimumsinnsatsen for å handle ETC er bare $ 25

Trinn 2: Åpne en Ethereum Classic-handelskonto

Gå over til handelsplattformen du ønsker og se etter ‘bli med nå’ eller ‘registrer deg’ -knappen. På eToro, denne prosessen tar i gjennomsnitt mindre enn 10 minutter.

Du blir bedt om å fylle ut noen grunnleggende detaljer som navn, adresse, e-post, telefonnummer og fødselsdato. Du vil også bli bedt om å laste opp en kopi av bilde-ID-en din, for eksempel et pass. Nettmegleren må lære hvem du er i henhold til KYC-reglene.

eToro bruker automatisert ID-teknologi for å validere klientdetaljer – noe som betyr at du vil handle Ethereum Classic på nesten ingen tid i det hele tatt.

Du kan handle Ethereum Classic før du laster opp bilde-ID-en din, men du må fullføre dette trinnet når du ber om uttak eller innskudd på mer enn $ 2 250.

Trinn 3: Innskuddsmidler

På dette tidspunktet kan du finansiere den nye handelskontoen din for å handle Ethereum Classic fra ditt eget hjem.

Som vi nevnte, er eToro kompatibel med en rekke betalingsmåter. Dette inkluderer et kreditt- / debetkort, Skrill, Neteller og PayPal. Finansiering av kontoen din er super rask, trygg og praktisk.

Trinn 4: Velg Ethereum Classic Trading Market

investere i ethereum classic, etc pris

Når du har fullført trinn 3, kan du velge et marked på plattformen. Bare gå over til kategorien med tittelen ‘Handelsmarkeder’ for å bla gjennom hva som er tilgjengelig.

Hvis du derimot allerede vet hvilket Ethereum Classic-par du vil handle, kan du bruke søkefunksjonen. Du kan for eksempel søke etter ETC / USD, eller ETC / LTC.

Trinn 5: Plasser Ethereum Classic Trade

Nå er det på tide å plassere Ethereum Classic-handelen. Det er her bestillingene vi dekket tidligere kommer inn. Hvis du trenger et oppfriskningskurs, kan du bla tilbake til delen “Sette opp en handel” i guiden vår.

Avhengig av hvilken vei du ser prisen på Ethereum Classic går, kan du fortsette og legge inn en kjøps- / salgsordre. Trykk deretter på ‘åpen handel’ – dette vil utføre bestillingen din.

Hvordan handle Ethereum Classic Guide – The Verdict

For å handle Ethereum Classic på en trygg og effektiv måte – anbefales det at du holder deg til en regulert megler som tilbyr gode avgifter og massevis av markeder.

Det er av denne grunn at vi liker eToro. Megleren er super nybegynnervennlig, det er enkelt å sette opp ordrer, og du kan handle finansielle eiendeler som Ethereum Classic med 0% provisjon.

Den sosiale handelsplattformen lar deg handle Ethereum Classic mot andre kryptoaktiver som Bitcoin og Litecoin, samt fiat-valutaer som amerikanske dollar, euro og britiske pund.

Sannsynligvis viktigst av alt, megleren er regulert i forskjellige jurisdiksjoner. Alt i alt, ved å holde deg til en anstendig og pålitelig megler, og undersøke guider som vår – kan du enkelt handle Ethereum Classic selv trygt.

eToro – Beste megler for handel med Ethereum Classic ETC

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Handler Ethereum Classic trygt?

Ja. Å handle Ethereum Classic er trygt – forutsatt at du gjør det via en lisensiert og regulert megler som eToro. Handelsplattformen er registrert i USA og regulert i Australia, Storbritannia og Kypros.

Hvordan handler jeg i Ethereum Classic?

Den mest praktiske måten å handle Ethereum Classic på er via en online megler som eToro. Finansier kontoen din med minst $ 200, og legg inn en bestilling på så lite som $ 25.

Kan du bli rik ved å handle Ethereum Classic?

Hvis du korrekt forutser de kortsiktige prisbevegelsene til Ethereum Classic – vil du tjene penger. Hvis du spår feil, gjør du et tap. Spill aldri mer enn budsjettet ditt tillater, og vurder en strategi for bankroll.

Er Ethereum Classic-handel lovlig i USA?

Ethereum Classic-handel er lovlig i USA. Du vil imidlertid ikke få tilgang til gearede CFD-er.

Kan du handle Ethereum Classic med Leverage?

Hvis du bor i USA eller Storbritannia, kan du ikke få tilgang til Ethereum Classic-giringen via en regulert megler. Uregulerte handelsplattformer vil gi innflytelse – dette unngås imidlertid best.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me