Hvordan handle IOTA 2021: En trinnvis guide

IOTA Trading 2021 | Lær hvordan du handler MIOTA

Planlegger du å begi deg ut på IOTA-handel? Her er en definitiv trinnvis guide som lærer deg alt du trenger å vite om IOTA-handel og omtaler den beste kryptomegleren.

Kryptovalutamarkedet er i stor grad dominert av digitale eiendeler basert på blockchain-teknologi. IOTA er sannsynligvis et av de største alternativene som er tilgjengelige. Denne unike kryptovalutaen ble designet for å løse ineffektiviteten til første generasjons blockchain-nettverk.

Selv om IOTA har et annet rammeverk enn andre blokkjeder i markedet, er konseptet med å handle denne kryptovalutaen den samme. Det vil si at du kan handle IOTA mot fiat-valutaer som amerikanske dollar, samt mot andre krypto-eiendeler som Bitcoin.

Hvis du er interessert i å handle IOTA selv, har du kommet til rett sted.

Vår How to Trade IOTA 2021 Guide vil fortelle deg alt du trenger å vite om å spekulere i denne innovative eiendelen. Vi vil lede deg gjennom prosessen med hvordan du handler IOTA fra start til slutt – inkludert viktig informasjon om ordrer, risikostyring og å finne en megler.

Innhold

Hvordan handle IOTA i 5 enkle trinn

Hva er IOTA Trading?

Hvordan fungerer IOTA-handel?

Hvordan handle IOTA Online – Sette opp en handel

Hvordan tjene penger på handel med IOTA

Hvordan handle IOTA 2021 – trinnvis gjennomgang

Hvordan handle IOTA Guide – dommen

Vanlige spørsmål

Hvordan handle IOTA i 5 enkle trinn

Denne guiden om hvordan du kan handle IOTA vil bryte ned alt i Laymans vilkår slik at du ikke handler blindt. Men hvis du ikke helt har tid til å lese det hele veien gjennom, er dette det du trenger å gjøre for å handle IOTA nå.

Trinn 1: Åpne en konto hos en regulert kryptomegler

Steg 2: Finansierer kontoen din

Trinn 3: Velg hvor mye IOTA du vil handle

Trinn 4: Kjøp MIOTA (gå lenge) eller selg MIOTA (gå kort)

Trinn 5: Bekreft handelen din

Hva er IOTA Trading?

IOTA (MIOTA) er en revolusjonerende digital valuta som er designet for Internet of Things (IoT). Kryptovaluta baserer seg på Tangle-nettverket, som introduserer en ny måte å legge til rette for transaksjoner gjennom IoT.

Teknologien er ment å være raskere, billigere og tryggere enn andre blockchain-systemer i markedet.

Som en omsettelig eiendel svinger verdien av IOTA gjennom hele handelsdagen – ofte til og med i løpet av sekunder. En rekke faktorer kan påvirke prisen på IOTA – inkludert tilbud og etterspørsel, intern styring, teknologisk utvikling, gruvedrift og forskrifter pålagt forskjellige markeder.

Til slutt, når du vurderer hvordan du skal handle IOTA, tar du sikte på å spekulere i hva prisen på den digitale eiendelen vil være i fremtiden..

Etter hvert som flere og flere mennesker investerer i IOTA, vil du se en økning i prisen. Omvendt, hvis det er flere selgere enn kjøpere, vil prisen følgelig falle.

Når du er i stand til å forutsi disse markedssvingningene nøyaktig, vil handlene dine gi et overskudd.

Her er et eksempel som viser hvordan du handler IOTA:

 • La oss si at IOTA er verdsatt til 0,3752 dollar
 • Dette er representert som MIOTA / USD på de fleste online kryptovaluta-plattformer.
 • Du tror at IOTA er undervurdert, så du legger inn en kjøpsordre på $ 1.000.
 • Etter to måneder ligger prisen på IOTA på $ 0,4000
 • Dette skildrer en verdi på 6,60% i verdien av den digitale eiendelen.
 • Gledelig med gevinsten din, lukker du handelen ved å plassere en salgsordre.

Som du kan se fra eksemplet ovenfor, økte IOTA i verdi fra $ 0,3752 til $ 0,4000, og etterlot deg et overskudd på $ 66 på din $ 1000 innsats.

Med andre ord, hvis du spekulerer i markedet riktig, er det et betydelig fortjenestepotensial i handel med IOTA. Tvert imot, hvis du spekulerte feil, ville denne handelen ha gått helt annerledes – ført til tap i stedet for fortjeneste.

Tatt i betraktning disse implikasjonene, er det avgjørende at du er kunnskapsrik om kryptovalutamarkedet før du begynner å trene IOTA.

Hvordan fungerer IOTA-handel?

Når det gjelder handel, trekker kryptokurver mange paralleller til konvensjonelle finansielle instrumenter.

Som sådan, hvis du allerede vet hvordan du handler med aksjer og varer, vil du ikke ha problemer med å gjøre deg kjent med måtene for IOTA-handel.

Imidlertid har kryptovalutamarkedet også rykte for å være stort sett ustabilt. Som sådan må du først vite hva handelsopsjonene dine er før du begynner.

For nybegynnere vil vi dekke noen av de viktigste IOTA-handelsgrunnlagene i denne delen.

IOTA Handelsprisbevegelser

I disse dager kan du finne MIOTA oppført på de fleste kryptovaluta handelsplattformer. Nøkkelen til IOTA-handel ligger i å forstå hva som driver prisen på den digitale eiendelen.

Hvis den generelle følelsen av IOTA skal gå lang, vil dette vise en samlet verdiøkning på den digitale eiendelen. På den annen side, hvis flertallet av handelsmenn går kort på IOTA, vil dette også gjenspeiles i prisen.

Som du sannsynligvis vil merke, kan prisen på IOTA variere litt på forskjellige handelsplattformer. På et sted kan en nettmegler sitere deg $ 0,367, mens IOTA på et annet pris kan være $ 0,370.

Men for handelsmenn er denne lille forskjellen ikke noe å være opptatt av, og det vil heller ikke påvirke potensialet for å tjene penger på noen måte.

IOTA handelspar

Vi nevnte tidligere i innledningen at IOTA kan handles mot både fiat-valutaer og andre kryptovalutaer.

La oss se nærmere på crypto-fiat-par først.

Når du ser paret MIOTA / USD, betyr dette at MIOTA er ‘krypto’, og amerikanske dollar er ‘fiat’.

Blant fiat-valutaer handles IOTA oftest mot USD.

Når det er sagt, tillater noen nettmeglere også kunder å handle IOTA mot andre fiat-valutaer som det britiske pundet (MIOTA / GBP), Euro (MIOTA / EUR), kanadisk dollar (MIOTA / CAD) eller til og med den japanske yen (MIOTA / JPY).

Når du handler IOTA-fiat-par, får du også fordelene med høy likviditet og stramme spread i markedet. Som sådan vil nybegynnere finne det beste å holde seg til et krypto-fiat-par.

Videre gjør handel mot en fiat-valuta det mye enklere for deg å forutsi den fremtidige verdien av IOTA-myntene.

I kontrast, når du handler IOTA mot andre kryptovalutaer, spekulerer du i valutakursen til to konkurrerende mynter. Nye handelsmenn kan synes dette er mer utfordrende ettersom du trenger god kunnskap om begge de aktuelle digitale eiendelene.

Oppsummering av handelspar – uansett om du velger å handle IOTA mot en kryptovaluta eller en fiat-eiendel, må du gjøre leksene dine på de relaterte markedene for å kunne spekulere riktig.

Lang- eller kortsiktig handel

Et av de første trinnene i å bestemme hvordan du skal handle IOTA, er å velge det finansielle instrumentet som best passer dine handelsmål.

For eksempel, hvis du mener at Internet of Things og Tangle-prosjektet har stort potensiale i fremtiden, kan du vurdere å investere i IOTA på lang sikt. Dette betyr at du vil kjøpe IOTA-mynter og lagre dem i en kryptolommebok.

Kryptohandlere kaller denne strategien "HODLing" – hvor du holder eiendelen i lommeboken i flere uker, måneder eller til og med år – til det lønner seg å betale ut.

Til sammenligning krever kortsiktige strategier at du har god kunnskap om teknisk analyse for å hjelpe beslutningsprosessen din. For nybegynnere er det ikke lett å lese kart og evaluere dem.

Som sådan, a "kjøp og hold" strategi vil være mer egnet til du lærer tauene for kortsiktig kryptovalutahandel. På denne måten trenger du ikke å bekymre deg for den kortsiktige volatiliteten i markedet.

I tilfelle du har tenkt å prøve hendene dine ved kortsiktig handel, er det best å gå for par med svært flytende form som MIOTA / USD eller MIOTA / BTC.

Handel og egen IOTA

Når du vedtar en langsiktig investeringsstrategi, foreslår vi at du kjøper IOTA-mynter direkte gjennom en online megler.

Hvis du søker etter en hederlig og regulert megler på nettet, trenger du ikke lete lenger enn eToro. Den sosiale plattformen gir deg muligheten til å handle IOTA, blant annet kryptovalutaer, 100% provisjonsfri.

Megleren er regulert i flere land og har 13 millioner kunder som handler på plattformen sin. I tillegg kan du også lagre IOTA-mynter i eToro-lommeboken så lenge du vil, uten ekstra kostnad.

Hvis du er nybegynner, kan du også dra nytte av eToros ‘Copy Trader’ -funksjon og lære strategier fra erfarne fagfolk.

Som vi nevnte, den "kjøp og hold" strategi er en fin måte for nybegynnere å komme inn på kryptovalutamarkedet. Hvis du er interessert, kan eToro gi deg tilgang til over 90 kryptopar for å bygge en diversifisert handelsportefølje.

IOTA-handel

For de som foretrekker å handle IOTA på kort sikt – vil du plassere handler oftere ved bruk av ‘day trading’ eller ‘swing trading’ strategier.

Hvis det er tilfelle, kan du se etter meglere på nettet som tilbyr IOTA CFD-er (kontrakter for forskjeller).

Før vi går videre, bør du vite at på grunn av den ekstra risikoen det er involvert, er alle CFD-instrumenter forbudt i USA. Selv om du i Storbritannia ikke har problemer med å få tilgang til CFD-er på tradisjonelle handelsaktiva, er ikke crypto CFD-er lenger lovlige.

Her er en oversikt over hva CFDer er:

 • En CFD er et derivat som sporer den virkelige prisen på den finansielle eiendelen – i dette tilfellet IOTA.
 • CFD-er lar deg bruke gearing på dine handler.
 • Handlere kan også dra nytte av både stigende og fallende markeder – ved å gå "lang" eller "kort" på IOTA.

Hvis du er i et land der CFD-handel er begrenset, kan du bare gjøre det gjennom en tredjeparts kryptovalutautveksling. Husk at bruk av disse plattformene alltid gir større risiko for arbeidet ditt, da du vil handle i et uregulert rom.

På toppen av det vil du ikke få muligheten til å legge til midler til handelskontoen din ved hjelp av en fiat-valuta som amerikanske dollar.

I stedet må du mest sannsynlig handle MIOTA mot USDT i stedet for den faktiske amerikanske dollaren. For de som ikke er klar over, er USDT en kryptovaluta med en verdi som tilsvarer 1 USD.

Alt i alt bør prosessen med handel på uregulerte plattformer unngås for enhver pris.

Vil du vurdere å handle IOTA (MIOTA)?

Hvordan handle IOTA Online – Sette opp en handel

trading IOTA

Kanskje den viktigste leksjonen om hvordan man kan handle IOTA er ‘ordrer’. Tross alt er det gjennom ordrer at du kommuniserer din posisjon med megleren din.

Hvis du har handlet i en eller annen kapasitet før – vil du allerede vite veien rundt ordrer. Uansett den økonomiske eiendelen – enten det er aksjer eller forex – forblir disse ordrene de samme.

Enkelt sagt forteller bestillingen du legger megleren hvilken type handling de skal utføre på dine vegne.

Nedenfor viser vi de mest nyttige ordrene mens du handler IOTA.

Kjøp eller selg ordre

En kjøps- / salgsordre er den mest grunnleggende av handelsordrer og er obligatorisk for å åpne din posisjon i markedet.

Oppsummert:

 • Du legger inn en kjøpsordre hvis du spekulerer i at prisen på IOTA kommer til å stige.
 • Du legger inn en salgsordre hvis du spekulerer i at prisen på IOTA kommer til å falle.

Handlere bruker begge disse ordrene på hver IOTA-handel.

Hvis du for eksempel åpner en IOTA-handel ved hjelp av en kjøpsordre, lukker du den med en salgsordre. Omvendt, hvis du åpner posisjonen din med en salgsordre, vil du avslutte handelen med en kjøpsordre.

Inngangspris

Kjøps- og salgsordrene er bare det grunnleggende i ordretypene. For å få mest mulig ut av markedet trenger du flere IOTA-handelsordrer i ditt arsenal.

Når du legger inn en bestilling på IOTA, vil din online megler spør deg uten unntak om du vil ha en markedsordre eller en begrensningsordre. Disse ordrene bestemmer hva din inngangsstrategi er:

 • Markedsordre

La oss si at IOTA er priset til $ 0,35. Du vil handle IOTA til denne prisen – så du legger inn en markedsordre. Megleren din vil utføre denne bestillingen for deg umiddelbart eller til nærmeste tilgjengelige pris. På grunn av prissvingninger kan du imidlertid se en liten forskjell i prisen som bestillingen din faktisk blir utført til.

 • Begrens rekkefølge

La oss igjen si at den nåværende markedsprisen på IOTA er på $ 0,35. Men du vil ikke åpne en handel før IOTA øker til $ 0,37. I dette tilfellet setter du opp en begrensningsordre på $ 0,37. Megleren din vil beholde bestillingen venter på deg til prispunktet er oppnådd eller du avbryter den manuelt.

Som du kan forestille deg, foretrekker en stor del av handelsmenn å bruke begrensningsordrer mens de handler kryptovalutaer, ettersom de gir mer kontroll over posisjonen din. Når det er sagt, hvis du vil åpne din IOTA-handel umiddelbart, er en markedsordre veien videre.

Slutt strategi

Nå som du vet hvordan du skal komme inn på markedet mens du handler IOTA, er det på tide å se på exitstrategiene. Det er her ordrer med “profit” og “stop-loss” spiller inn.

La oss gi deg en forklaring på hver ordretype:

 • EN tjene på det ordre lar deg låse inn fortjenesten på et bestemt tidspunkt. For eksempel, hvis målfortjenesten din på IOTA-handelen din er 3%, vil du opprette en ordning med fortjeneste på 3% over eller under inngangsprisen. Megleren din utfører automatisk handelen hvis prisen på IOTA oppfyller dine spesifiserte prisnivåer for gevinst.
 • I form av forhindre tap ordrer, lar de deg begrense tapene dine på IOTA-handler. Hvis du for eksempel vil unngå å miste mer enn 1% – oppretter du en stopp-tap-ordre på 1%. Handelen din blir automatisk stengt hvis prisen på IOTA treffer ditt spesifikke stopp-tap-prispunkt.

La oss hjelpe deg med å forstå dette konseptet litt mer med et eksempel:

 • La oss si at du handler MIOTA / USD til en inngangspris på $ 0,3400.
 • Tro på at verdien av MIOTA vil stige, legger du inn en kjøpsordre.
 • Ønsker du å utbetale med 3% fortjeneste, setter du en overskuddsordre på $ 0,3502.
 • I mellomtiden vil du heller ikke risikere å miste mer enn 1%.
 • Derfor legger du en stopp-tap-ordre på $ 0,3366.

I denne handelen er det to potensielle resultater:

 • Hvis prisen på MIOTA stiger til $ 0,3502, vil din overskuddsordre sparke inn, og handelen stenges med 3% fortjeneste.
 • Hvis prisen på MIOTA faller til $ 0,3366, vil stop-loss-ordren din bli utført, og handelen din vil bli stengt med 1% tap.

Det er vanlig at handelsmenn spesifiserer både ordrer med gevinst og stopp-tap på en enkelt handel. Uansett hvilken retning markedet beveger seg, lukkes handelen automatisk til en pris du har angitt.

Hvordan tjene penger på handel med IOTA

Ved å bruke de ovennevnte handelsordrene fjernes behovet for at du hele tiden ser på markedet og tid din handler tilsvarende. Når det er sagt, vil ikke disse handelsordrene være tilstrekkelig hvis du lærer deg å handle IOTA for første gang.

For det må du også ha et godt grep om de andre faktorene som vil avgjøre om du gir gevinst på din IOTA-handel..

Her er en liste over andre viktige hensyn når du handler denne digitale valutaen.

1. Innsats

Når du handler IOTA, må du også spesifisere din innsats – som er hvor mye penger du er villig til å risikere på den digitale valutaen. Enkelt sagt, jo høyere innsats din er, desto høyere fortjeneste eller tap vil du ha.

For å gi deg en bedre ide – hvis du satser $ 500 på IOTA og tjener 1% – betyr dette en gevinst på $ 5. Til sammenligning, hvis du setter en innsats på $ 1000, vil fortjenesten din fra handelen være $ 10.

Det kan slå ut at den åpenbare metoden alltid er å satse det høyere beløpet. Når du har penger inn og ut av handelskontoen din, kan det imidlertid være utfordrende å holde rede på risikoen.

Det er derfor mange handelsmenn bruker en ‘bankstyringsstrategi’ når de handler IOTA og andre finansielle eiendeler.

Med noen få ord veier du hvor mye du har råd til å risikere på IOTA fra dine tilgjengelige handelsfond. Mange handelsmenn velger å ikke satse mer enn 2% av handelsbalansen sin om gangen.

For eksempel: hvis du har $ 5000 på handelskontoen din, vil du ikke satse mer enn $ 100 på en IOTA-handel.

Heldigvis er det flere meglere på nettet som lar deg handle kryptovalutaer med små innsatser. Et slikt eksempel er eToro, hvor du kan handle IOTA for en minimumsinnsats på bare $ 25.

Som du kan se, er det dermed lettere å benytte en personlig bankstyringsstrategi som passer best for budsjettet ditt.

2. IOTA Trading Leverage

Hvis det er lovlig å handle IOTA CFDer der du bor, kan du maksimere fortjenesten din ved å bruke gearing.

Ikke glem at i tilfelle du forutsier feil på fremtidig verdi av IOTA, kan den samme innflytelsen også forstørre tapene dine..

For å illustrere poenget:

 • Si at du legger inn en bestilling på $ 2000 på IOTA / USD.
 • Du bestemmer deg for å bruke gearing på 1: 2.
 • IOTA øker med 10% i verdi.
 • Uten innflytelse kommer fortjenesten din på denne handelen til $ 200
 • Med innflytelse på 1: 2 vil gevinstene dine forstørres til $ 400.

Det tar ingen ekspert å fortelle deg at gearing kan øke fortjenestepotensialet ditt betydelig.

Som sådan vil du se mange nettmeglere som tilbyr innflytelse så høyt som 1: 100 for å lokke deg inn. Men sørg for at hvis du handler med innflytelse, gjør du det alltid via en regulert handelsplattform..

Hvis du ikke gjør det, overlater du pengene dine til en megler som ikke tar investorbeskyttelse på alvor.

Gebyrer for å handle IOTA Online

Uansett hvilket IOTA-handelspar du velger eller hvilken strategi du bruker, vil du være bundet til å betale gebyrer til din online megler.

Til syvende og sist er online meglervirksomheter forretningsbedrifter som trenger å tjene penger.

Derfor anbefales det alltid å sjekke listen over avgifter før du åpner en konto.

IOTA Trading Commission

De fleste nettmeglere du kommer over vil belaste deg for en handelsprovisjon. Dette beregnes som en variabel rente mot verdien av din IOTA-ordre.

For å gi deg en ide om hva du kan betale: kryptovaluta-handelsplattform Coinbase krever 1,49% provisjonsgebyr på hver handelshandling. Dette betyr at du betaler en avgift på 1,49% to ganger, en gang mens du åpner handelen din, og deretter når du lukker den.

I den andre enden av skalaen er eToro, hvor du vil kunne handle alle støttede kryptovalutaer til nullprovisjon.

IOTA Spread

Mens provisjonen kan telles som et direkte gebyr, er spredningen mer et indirekte gebyr du betaler for handel med IOTA. Spredningen måles som forskjellen mellom pris og kjøpskurs for den aktuelle finansielle eiendelen.

Hvis kjøps- og salgsprisene har et større gap, vil du ende opp med å betale mer til din online megler. Det du ønsker er et strammere gap som gjør at du kan beholde mer av fortjenesten din for deg selv.

For eksempel, hvis din nettmegler belaster deg med en spredning på 2%, kommer du umiddelbart inn i markedet med et tap på 2%. Dette innebærer at du trenger minst 2% i gevinster for å bryte selv på denne IOTA-handelen. Eventuelle inntekter utover dette 2% -merket blir kun regnskapsført som din faktiske fortjeneste.

Andre IOTA-handelsavgifter

Megleravgifter slutter ikke med provisjon og spread.

Tvert imot, du bør også holde øye med andre ofte belastede avgifter:

 • Innskudd / uttak: Noen meglere krever transaksjonsgebyrer for behandling av innskudd og uttak. Hos Binance er det en avgift på 2% på hver debet- / kredittkortbetaling. Til sammenligning tillater eToro deg å sette inn penger med bare 0,5%, og bare hvis du legger til midler i en annen valuta enn USD.
 • Inaktivitetsgebyr: Hvis du ikke oppfyller minimumsaktiviteten på kontoen din, kan du også betale et inaktivitetsgebyr. Vanligvis venter meglere til 12 måneder uten aktivitet for å belaste deg for dette gebyret.
 • Overnattingsgebyr: Denne avgiften er i hovedsak renten du betaler for megleren din for å holde CFD-posisjonene åpne over natten. Du blir belastet et beløp for hver dag du lar handelen være åpen. Dette belastes også på ikke-CFD-posisjoner når gearing brukes.

Alt i alt tilbyr eToro deg noen av de beste markedsrentene når det gjelder handel. Du betaler ingen provisjon for å handle IOTA, og i tillegg, hvis du finansierer kontoen din i USD, er det ingen innskuddsgebyr.

Klar til å begynne å handle IOTA (MIOTA)?

Hvordan handle IOTA 2021 – trinnvis gjennomgang

Er du klar til å begynne å handle IOTA fra ditt eget hjem?

Alt du trenger å gjøre er å følge trinnene nedenfor for å sette opp handelskontoen din, og du vil være god til å handle IOTA med en gang!

Trinn 1: Velg en IOTA-handelsplattform

Det første du må gjøre er å finne en pålitelig megler på nettet som du kan handle IOTA hos. Hvis du starter et søk nå, vil du bli overrasket over det store antallet online meglere der ute.

Det er derfor viktig at du velger klokt, ettersom du vil overlate pengene dine til handelsplattformen din.

Når vi tar dette i betraktning, har vi skrevet ned de viktigste punktene du må vurdere når du velger en IOTA-megler:

 • Regulering: Er den online megleren regulert av et kjent, autoritativt organ som FCA, CySEC eller ASIC?
 • Avgifter: Hvilke provisjoner, spread og andre handelsgebyrer tar megleren?
 • Betalinger: Hvilke betalingsmåter er tilgjengelige på handelsplattformen?
 • Minimum innskudd: Hvor mye er minimum innskuddsbeløp og innsats som kreves for at du skal begynne å handle IOTA?
 • IOTA-par: Hvilke fiat og digitale valutaer kan du handle IOTA mot?
 • Handelsplattform: Er handelsplattformen enkel å bruke og vennlig nok for investorer på alle nivåer?
 • Mobilapp: Tilbyr handelsplattformen en mobilapplikasjon?

Hvis søket ditt etter den ideelle nettmegleren tar for mye tid og krefter – anbefaler vi at du sjekker ut eToro. Å gi et glimt av hva du er ute etter eToro, her er en liste over de mest imponerende funksjonene:

 • Handelsplattformen har lisenser fra FCA, ASIC og CySEC. Innbyggere i USA kan handle lett, vel vitende om at eToro er registrert hos FINRA.
 • eToro tilbyr ikke bare kommisjonsfrie handler, men også konkurransedyktige spread på alle tilgjengelige finansielle eiendeler.
 • Du kan behandle betalinger via bankoverføringer, kreditt- / debetkort, og også bruke e-lommebøker som PayPal.
 • Du kan begynne å handle IOTA med en minimumsinnsats på bare $ 25.

Trinn 2: Åpne en IOTA-handelskonto

Gå til nettstedet til den valgte megleren og melde deg på.

For å åpne kontoen din, må du oppgi din personlige informasjon. Dette inkluderer navn, adresse, fødselsdato og kontaktinformasjon.

Hvis plattformen overholder KYC-regelverket (som den burde), må du også laste opp en kopi av bilde-ID-en din. Dette kan være pass eller førerkort.

Hos eToro gjøres identitetsbekreftelsen ved hjelp av automatisert ID-teknologi, noe som betyr at du vil kunne begynne å handle nesten umiddelbart.

Trinn 3: Innskuddsmidler

Når kontoen din er bekreftet, kan du finansiere handelskontoen din.

Når det gjelder betalinger, vil de fleste meglere tilby deg et utvalg av metoder, alt fra bankkort til tredjeparts e-lommebøker. Merk at hvis du velger bankoverføring, vil det ta noen dager å behandle innskuddet ditt.

Trinn 4: Velg IOTA Trading Market

Med midlene dine klare kan du velge hvilket IOTA-par du vil handle. Du kan utføre et enkelt søk på eToro, og plattformen vil vise de tilgjengelige IOTA-handelsparene du kan velge mellom.

Trinn 5: Plasser IOTA Trade

Nå er alt som er igjen for deg å plassere handelsordrene dine. På dette tidspunktet vil du kanskje bla opp og ta en kort oppsummering av ordretypene vi diskuterte i seksjonen "Sette opp handelsordrer."

Når du er trygg, kan du fortsette og sette opp din første IOTA-ordre. Basert på dine spekulasjoner, legg inn en kjøps- eller salgsordre. Klikk på "Åpen handel" vil utføre din IOTA-handel.

Du har nettopp plassert din første IOTA-handel med hell. Hvis du bruker eToro, din handel er 100% provisjonsfri!

Hvordan handle IOTA Guide – dommen

Hvis du føler deg inspirert til å begynne å handle IOTA, må du sørge for at du velger en regulert online megler.

eToro gir deg muligheten til å handle kryptovalutaer mot både fiat så vel som andre digitale eiendeler. Du finner plattformen enkel å bruke, med kommisjonsfri handel og en kryptovaluta-lommebok for å lagre IOTA-myntene dine.

Til slutt, ved å lese guider som vår og følge markedet nøye, kan du mestre kunsten å handle IOTA hjemme fra hjemmet ditt.

eToro – Beste megler for handel IOTA

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Er det trygt å handle IOTA?

Ja – gitt at du handler den digitale eiendelen gjennom en lisensiert megler som eToro.

Hvordan kan jeg begynne å handle IOTA?

Den beste måten å handle IOTA på er en anerkjent og lisensiert handelsplattform som eToro. Du kan finansiere handelskontoen din med minst $ 200 og begynne å handle IOTA med en innsats så liten som $ 25.

Er det mulig å bli rik ved å handle IOTA?

Din evne til å tjene penger ved å handle IOTA kommer ned på hvor godt du spår markedet. For å gjøre det må du undersøke kryptovalutamarkedet og ha en strategi for styring av bankroll for å redusere risikoen.

Kan IOTA handles lovlig i USA?

Ja, du kan handle IOTA lovlig i USA. Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke vil ha tilgang til IOTA CFD-er.

Hvordan kan jeg handle IOTA med innflytelse?

Hvis du bor i et land der CFD-er er tillatt, kan du finne en regulert megler som tilbyr gearing.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me