Hvordan handle NEO: En trinnvis guide

Hvordan handle NEO: Omfattende guide til handel med NEO i 2021

NEO-handel er ganske grei når du først har fått tak i det.

Handel med kryptovaluta har eksplodert det siste tiåret eller så. Etter Bitcoins suksess har vi siden sett et utall altcoins komme inn i markedet.

I forkant av dette er NEO – som nå er en svært populær digital valuta å handle.

På mange måter blir NEO ansett som kinesernes riposte til Ethereum.

Kryptovalutaen kan kjøpes eller byttes på flere måter, inkludert via regulerte meglere.

I denne guiden går vi gjennom de rudimentære aspektene av hvordan du handler NEO online.

Hvordan handle NEO i 5 enkle trinn:

For å handle NEO er det første trinnet å åpne en konto med en regulert børs, deponere midler, velge NEO fra plattformlisten og til slutt Kjøp (gå lenge) eller selg (gå kort).

Denne guiden om hvordan du handler NEO vil bryte ned alt i Laymans betingelser slik at du ikke handler blindt. Men hvis du ikke helt har tid til å lese det hele veien gjennom, er det dette du trenger å gjøre for å handle det nå.

Trinn 1: Åpne en konto med en regulert børs

Steg 2: Finansierer kontoen din

Trinn 3: Velg hvor mye NEO du vil handle

Trinn 4: Kjøp NEO (gå lenge) eller selg NEO (gå kort)

Trinn 5: Bekreft handelen

Innhold:

Hva er NEO Trading?

Hvordan fungerer NEO-handel?

Hvordan handle NEO Online – Sette opp en handel

Hvordan tjene penger på handel med NEO

Hvordan handle NEO 2021 – En trinnvis gjennomgang

Hvordan handle NEO Guide – dommen

Vanlige spørsmål

Hva er NEO Trading?

NEO er en blockchain-basert plattform som har som mål å bygge en smart økonomi. NEO er den offisielle valutaen i dette nettverket og kan handles enten mot andre kryptovalutaer eller fiat-valuta.

Med den raske utviklingen av Internett har mye oppmerksomhet flyttet fra tradisjonelle finansielle instrumenter til digitale eiendeler som NEO.

Dette fungerer på samme måte som konvensjonelle eiendeler med en underliggende verdi som kan kjøpes, eies og byttes av enkeltpersoner.

I likhet med aksjer og forex, kan den økonomiske verdien av NEO analyseres og spekuleres ut fra tilbud og etterspørsel i markedet.

En økning i etterspørselen etter NEO vil føre til at prisen beveger seg oppover. Og omvendt oversettes et synkende krav til lavere priser.

For å kapitalisere på NEO, bør en næringsdrivende kunne forutsi markedets holdning riktig.

La oss vise deg hvordan du handler NEO gjennom et eksempel:

 • Si i desember, prisen på NEO / USD ligger på $ 10
 • Du tror at markedet skyldes en kortsiktig bullish fase, så legg inn en kjøpsordre verdt $ 1000
 • To uker senere verdsettes NEO til $ 12
 • Dette betyr en økning på 20%
 • Overbevist om at markedet er i ferd med å snu, legger du en salgsordre for å avhende NEO-eiendelene dine.

Denne NEO-handelen gir deg $ 200-fortjeneste – ettersom din $ 1000-innsats vokste med 20%.

Som gitt, hvis du er i stand til å dra nytte av markedsvariasjoner til rett tid, kan handel med NEO gi deg betydelig fortjeneste. På den annen side, hvis markedet går imot NEO-spådommen din, vil du ende opp med et tap.

Takeaway HER er at man må være kjent med nedgangen i NEO-handelsmarkedet for å kunne spekulere riktig og dermed – gjøre økonomiske gevinster konsekvent.

Hvordan fungerer NEO-handel?

Kryptovaluta som NEO er relativt ny i det bredere handelsområdet sammenlignet med konvensjonelle eiendeler. Likevel forblir konseptet med hvordan man handler NEO mer eller mindre identisk.

Enten du er nybegynner for handel, eller bare for kryptovalutaer, her er poengene du trenger å huske mens du handler NEO.

NEO Handelsprisbevegelser

Som alle finansielle eiendeler, har NEO en tendens til å følge markedssentimentet.

Hvis kryptovalutamarkedet faller, kan handelsmenn få panikk og prøve å selge eiendelene sine for å redusere tapene, noe som fører til en prisnedgang på NEO-verdien..

Hvis derimot markedssentimentet for kryptovalutaer er sterkt, vil NEOs pris stige tilsvarende.

NEO-handel tilrettelegges online gjennom meglere. Ofte vil prisen på NEO også variere mellom handelsplattformene.

For eksempel, på et nettsted kan du merke at prisen på en NEO er $ 14,96, mens en annen kan tilby den samme digitale eiendelen til $ 14,90. Dette er ofte en liten forskjell som ikke vil være viktig for handelsmenn.

NEO handelspar

neo pristabell

Handel med kryptovaluta står med en bemerkelsesverdig fordel. Du kan handle dem i form av crypto-fiat-par, eller via crypto-crypto-par.

Med andre ord kan du handle NEO mot statlig utstedt valuta som USD eller Euro, samt kryptovalutaer som Bitcoin eller Ethereum Classic.

I krypto-fiat-kategorien er det vanligste paret du kommer over NEO / USD. Imidlertid tilbyr mange meglere også alternative par som NEO / EUR, NEO / GBP, NEO / JPY og mer.

Når du velger krypto-kryptopar, handler du verdien av NEO mot en annen kryptovaluta. Du trenger innsikt i verdien og markedet på begge kryptovalutaene for å gjøre den rette spekulasjonen.

Dette er faktisk ikke annerledes enn å handle et NEO-fiat-par. Imidlertid vil handel med NEO mot en fiat-valuta sannsynligvis gi deg tilgang til høyere likviditet, og dermed bedre spread på handler.

Videre er det lettere å beregne fortjeneste og risiko mens du handler mot en fiat-valuta. Det er kanskje derfor NEO-fiat-par anbefales å handle nybegynnere sammenlignet med NEO-kryptopar.

Lang- eller kortsiktig handel

I likhet med andre eiendeler kan NEO omsettes med tanke på langsiktig eller kortsiktig fortjeneste. Hvilken strategi du velger vil avhenge av dine økonomiske mål.

Med langsiktige strategier ser du i hovedsak på NEO som en investering.

La oss si at du forventer at NEOs verdi vil øke eksponentielt de neste årene. Du kjøper NEO-mynter og oppbevarer dem i kryptolommeboken din. En kryptolommebok fungerer som en bank for din NEO-valuta.

Etter måneder eller år, når markedet er i din favør, kan du velge å selge disse NEO-myntene og tjene penger i retur.

Denne tilnærmingen kalles ofte HODLing i kryptovalutaverdenen, noe som betyr at du vil "kjøp og hold" eiendelen, og venter på det ideelle tidspunktet for å maksimere fortjenesten.

Dette er spesielt nyttig for nybegynnere fordi det egentlig ikke er nødvendig å utføre teknisk analyse og lete etter kortsiktige prisskift.

Derfor kan en langsiktig strategi eliminere det presserende behovet for å forutsi markedets minste endringer mens du fremdeles tjener penger på din NEO-handel.

Omvendt vil en kortsiktig tilnærming tillate deg å gjøre mindre gevinster, men oftere. Dette kan føre til at du handler med jevne mellomrom, til og med flere ganger om dagen, avhengig av hvilken type handelsstrategi du velger.

Hvis du går for kortsiktig fortjeneste, vil det være best å velge par som tilbyr mer likviditet som NEO / USD eller NEO / BTC.

Handel og egen NEO

For langsiktige strategier er det best å ha en lisensiert online megler ved din side. Langsiktige handelsmenn har en tendens til å bruke enorme mengder kapital på å investere, så en pålitelig plattform vil gjøre prosessen enklere for deg.

Hvis du er på utkikk etter en online kryptokurrencymegler, anbefaler vi at du vurderer eToro.

Med et langvarig rykte i handelssektoren, letter eToro enkel kryptovalutahandel med nesten 100 par. Handler utføres på null kommisjon, og du kan holde NEO-myntene dine i en sikker eToro-lommebok.

Videre er eToro ansett som en av de mest nybegynnervennlige nettmeglerne som er tilgjengelige. Ikke desto mindre foretrekkes også langsiktige strategier av erfarne handelsmenn som ikke har nok tid til å passe på hver kortsiktige markedssvingning..

NEO-handel

Når vi snakker om markedssvingninger, er det noen handelsstrategier der du kan dra nytte av denne volatiliteten. Hvis du velger å gå denne veien, kan du prøve ‘swing trading’ eller ‘day trading’.

Et slikt alternativ er å gjøre dette via CFDer – som er derivater som gjenspeiler markedsverdien til NEO.

CFD-er tillater deg å gå både lenge og kort mens du handler NEO. For eksempel, hvis prisen ønsker å stige, kan du kjøpe NEO og deretter selge.

Alternativt kan du gå kort hvis du tror at prisen på NEO vil synke. I så fall vil du først selge og kjøpe CFD-ene tilbake til en lavere pris, og dermed tjene penger.

Det er viktig å merke seg at CFD-er ikke er lovlige i alle deler av verden. I flere land, spesielt i USA, er CFD-handel fullstendig forbudt. I Storbritannia kan handelsmenn dra nytte av CFD-handel på de fleste finansielle instrumenter, men unntatt kryptovalutaer som NEO.

De fleste andre regioner tillater CFD-er, men sjekk at hjemlandet ditt er tillatt.

Likevel er her en oversikt over hvordan du handler NEO via CFD-er:

 • CFD-er gjenspeiler den virkelige prisen på NEO. Så hvis NEO er verdsatt til $ 10, vil CFD-en din også ha samme pris. I morgen, hvis det endres til $ 10,50, vil CFD også gjøre det.
 • Ved å handle med CFD-er kan du bruke gearing på handler.
 • NEO CFD kan ofte handles til konkurransedyktige avgifter med stramme spread.
 • CFD-er muliggjør både lange og korte treningsstrategier, noe som gir deg muligheten til å tjene på både stigende og fallende markeder.

Siden CFD-innflytelse har sjansen for store avkastninger, vil du kunne finne fristende grenser fra kryptobørs uavhengig av om det er lovlig i ditt land eller ikke.

Hvis du vurderer dette, er det viktig at du ser på konsekvensene ettersom du vil risikere kapitalen din.

Når alt kommer til alt, vil disse tredjepartsbørsen sannsynligvis også være uregulert og krever at du handler NEO mot USDT i stedet for ekte amerikanske dollar. For de uvitende er USDT en digital mynt utstedt av Tether som er knyttet til USD.

Dessuten kan bruk av gearing på CFD-er også invitere den høye risikoen for å tape penger. Derfor er det avgjørende at du veier inn din forståelse av hvordan CFD-er fungerer før du handler NEO på denne måten.

Har du vurdert å handle NEO?

Hvordan handle NEO Online – Sette opp en handel

NEO-handel utføres av ordrer som bestemmer hvordan du utfører strategien din. Disse formidler til megler din posisjon, og hva ditt neste trekk blir.

Hvis du allerede er kjent med å handle med andre finansielle eiendeler, er ikke NEO-handel noe annerledes.

Du legger inn en ordre basert på markedsforutsigelsen din, og den elektroniske megleren utfører handelen for deg. Om det går bra eller ikke, vil avhenge av om markedet vender deg eller mot deg.

Nedenfor er en liste over viktige ordrer du trenger å vite om når du lærer å handle NEO online.

Kjøp og selg ordre

Kjøp og selg ordrer er grunnleggende for enhver handelsstrategi.

 • Du legger inn en kjøpsordre hvis du vil gå lenge på NEO, ettersom du forventer at den vil øke i verdi.
 • Du legger inn en salgsordre hvis du vil korte NEO, som forventet at den faller i verdi.

Uansett om du går lenge eller kort, må du utføre en av disse ordrene for å komme inn i handelen din.

Med andre ord, en “kjøp” eller “selg” ordre er hvordan du åpner en posisjon i markedet. Hvis du går inn med en kjøpsordre, lukker du posisjonen din med en salgsordre og omvendt.

Inngangspris

I et marked i rask bevegelse kan prisen ved utførelsen av inngangsordren din variere fra da bestillingen ble plassert. For å få mer kontroll, kan du ytterligere spesifisere handelen din med to forskjellige ordretyper.

 • En markedsordre kjøper eller selger eiendelen til eksisterende markedspris. Med andre ord, hvis NEO er verdsatt til $ 12,50, vil kjøps- (eller selge) -bestillingen din også bli utført til samme pris eller den nærmeste tilgjengelige prisen.
 • En grenseordre gir en klar indikasjon på når handelen skal utføres. For eksempel vil du plassere en grense på å bestille $ 13,00 på NEO. Dette betyr at megleren kun vil kjøpe (eller selge) eiendelen din når prisen på NEO når $ 13,00.

Slutt strategi

Når du har kommet inn i markedet, er spørsmålet hvordan avslutter du handelen med et overskudd i hånden, eller rettere, hvordan begrenser du tapene dine.

Naturligvis trenger du en exitstrategi.

Her er to ordretyper å huske på som vil sikre at du avslutter til rett tid.

 • Tjene på det: Denne ordretypen definerer fortjenestenivået der handelen skal avsluttes. For eksempel kan du sette inn profittordren på din NEO-handel til 4% over eller under gjeldende pris, avhengig av om du er lang eller kort. Megleren vil stenge posisjonen hvis og når NEO når kuttet av 4%.
 • Forhindre tap: I tilfelle du vil begrense potensielle tap, bør du også opprette en stopp-tap-ordre. For eksempel kan dette ligge på 1% under eller over inngangsprisen.

La oss illustrere dette med et eksempel.

 • Du åpnet en kjøpsordre på NEO / USD til $ 10,50.
 • Du vil målrette gevinster på 4%, så du legger inn en fortjenesteordre på $ 10,92.
 • Hvis NEO-handelen strider mot din forutsigelse, vil du stoppe tapene dine med 1%, så du legger inn en stop-loss-ordre på $ 10,39.

Hvis NEOs pris treffer $ 10,92, blir posisjonen din stengt med et overskudd på 4%.

Hvis markedet går imot deg, vil stopp-loss-ordren din bli aktivert, så megleren din vil stenge posisjonen din på $ 10,39, og begrense tapene dine til bare 1%.

Uansett hvilken retning eiendelen tar, er fortjenesten eller tapet ditt forhåndsbestemt. Disse tilleggsinstruksjonene vil spare deg for tid, og viktigst av alt, sikre at du har en klar inn- og utreiseplan når du handler NEO online.

Hvordan tjene penger på handel med NEO

Bortsett fra ordretypene og markedssentimentene, er det noen få andre faktorer som avgjør suksessen til dine handler. Ikke bare trenger du å bekymre deg for å velge riktig aktivaklasse å handle i, men du bør også ha kontroll over hvor mye penger du investerer og hvordan du investerer det.

Her er noen hensyn til handel med NEO.

1. Innsats

Hver handel krever at du satser. Jo større du er villig til å satse, desto høyere fortjeneste blir det. Men det vil også være tapene dine.

Anta at du satser $ 100 på NEO, og tjener 2% fortjeneste, som utgjør $ 2. Hvis du øker innsatsen din til $ 1000, vil fortjenesten din også være direkte proporsjonal, og gi deg $ 20 gevinst.

Mens du satser store beløp på flere handler, er det lett å miste oversikten over hvor mye av kapitalen du risikerer, og hvor du kan trekke grensen. Dette er grunnen til at handelsmenn ofte går for ‘bankroll management’ mens de handler. Dette er en praksis for å administrere pengene dine riktig for å sikre at du blir bankrullet for de handler du foretar.

Dette er spesielt viktig når du handler NEO med kortsiktige strategier. Det er best å begrense innsatsen til en viss prosentandel av handelsfondene dine. Vanligvis holder handelsmenn seg på 2% av sin tilgjengelige handelskonto. For eksempel si at handelskontoen din har $ 2000 i seg, bedre ikke å satse mer enn $ 40 på dine NEO-handler.

Minimumsbeløpet som kreves for handel vil variere fra en næringsdrivende til en annen. I en plattform som eToro er alt du trenger $ 25 for å begynne å handle på NEO. Dette betyr at du kan starte med å teste vannet i stedet for å stupe inn i NEO-handler med store summer.

2. NEO Trading Leverage

Som nevnt engasjerer NEO-handelsmenn ofte innflytelse på CFD-er. I denne delen vil vi komme nærmere inn på hvordan utnyttelse fungerer.

Leveraging betyr ganske enkelt at du får satse mer penger enn det du har på handelskontoen din.

La oss se på et eksempel for å fjerne tåken.

 • Si at du vil plassere en kjøpsordre på $ 1000 på NEO / USD
 • Du har for øyeblikket bare $ 100 i kontoen din
 • Du bestemmer deg for å bruke 1:10 gearing
 • Dette betyr at du får sette opp $ 1000, og i hovedsak låne resten fra din forhandler
 • Du klarer et overskudd på 10%.
 • Med innflytelse på 1:10, kommer fortjenesten til $ 100
 • Uten innflytelse vil det bare være $ 10.

Tvert imot, hvis det var tap du opplevde, vil du være under $ 100, i stedet for $ 10.

Som sådan er det verdt å påpeke at utnyttelse også vil forstørre tapene dine.

Nå, hvor mye innflytelse du kan bruke, avhenger av megleren din. Noen plattformer tilbyr så høyt som 1: 100 gearing på kryptovalutaer. Vær forsiktig med slike ekstravagante gearing-tilbud, da det er stor sjanse for at de er uregulerte, og det er mye plass til å gå galt.

Gebyrer for å handle NEO Online

Alle typer NEO-handel vil innebære et sett avgifter som online meglere tar. Faktisk, hvis ikke forsiktig, kan disse gebyrene spise bort en god del av fortjenesten din. Derfor er det avgjørende at du først ser på vilkårene og gebyrstrukturen før du registrerer deg.

Les videre for å notere de forskjellige typer avgifter du vil komme over.

NEO Handelskommisjon

En provisjon er et variabelt gebyr som er basert på verdien av handelen din. Følgelig belastes den i prosent av innsatsen din. Noen meglere belaster deg provisjon for hver handel, mens andre vil belaste i begge ender av handelen, det vil si en kommisjon for å åpne en posisjon, og igjen for å avslutte den.

Når det er sagt, er det også meglere som du kan handle provisjonsfritt med. En slik megling er eToro, der NEO-handel belastes med nullprovisjon.

NEO Spread

I kryptovalutahandel er en spredning forskjellen mellom eiendelens forespørselpris og budpris. Du vil ikke ha problemer med å finne meglere på nettet som tilbyr NEO-handel med konkurransedyktige spreads.

Kort sagt, for at du skal oppnå maksimal fortjeneste i hånden, vil du ha en stram spredning. For å si det bedre, hvis du finner en megler som tilbyr 2% spredning i NEO-handelen din, betyr dette at du trenger posisjonen til å tjene minst 2% for å bryte. Alt du tjener over 2% vil gå inn i fortjenesten.

Andre NEO Classic-avgifter

Ovenfor diskuterte vi de vanligste handelsavgiftene. Imidlertid, ettersom onlinehandlere driver en virksomhet, belaster de deg også med ekstra avgifter på forskjellige kontoer, for eksempel:

 • Overnattingsgebyrer: Også kjent som ‘Swap Fees’, det er en rente som belastes når du har en stilling over natten. Renten beregnes daglig og er basert på verdien av innsatsen din. Noen meglere belaster deg også en høy nattavgift i helgene.
 • Gebyrer for inaktivitet: Hvis du ikke har oppfylt minimumsaktiviteten på handelskontoen din i en bestemt periode, må du kanskje betale et inaktivitetsgebyr. Vanligvis belaster nettmeglere dette etter seks måneder eller ett års inaktivitet. Du betaler kanskje en månedlig avgift med mindre du lukker kontoen eller begynner å handle på nytt.
 • Depositum og uttaksgebyrer: Innskudds- og uttaksgebyrer oppstår hver gang du foretar en transaksjon på handelskontoen din. Mens de fleste nettmeglere dekker gebyrene for innskudd, må du kanskje betale et lite uttaksgebyr fra slutten. På eToro vil du bli underlagt et uttaksgebyr til en rimelig 0,5%, det også hvis du ikke setter inn penger i USD.

Klar til å begynne å handle NEO?

Hvordan handle NEO 2021 – En trinnvis gjennomgang

Nå som vi har dekket alt det vesentlige av NEO-handel, gjenstår det bare at du velger riktig megler. I likhet med alle andre virksomheter, må du ha en klar intensjon om hva du leter etter hos en næringsdrivende.

Følg guiden vår, så vil du være på vei til å være NEO-handelsmann på kort tid.

Trinn 1: Velg et NEO-handelssted

I handel bærer hvert sekund, hver krone og hver beslutning massevis av vekt. Å velge din nettmegler er det første skrittet mot å få NEO-handelen riktig. Med overskuddet av valg er prosessen ingenting om ikke overveldende og forvirrende.

For å gjøre ting enklere, har vi laget en liste for deg å kryssjekke de kvalifiserende faktorene til nettmeglere.

 • Regulering: Har den elektroniske megleren noen lisenser fra regulerende organer som FCA, CySEC, ASIC eller SEC?
 • Gebyrstruktur: Hva er meglerens provisjon og spread på NEO-handel? Er det andre gebyrer du er ansvarlig for?
 • betalingsmetoder: Hvordan kan du sette inn og ta ut penger til handelskontoen din?
 • Minimum innskudd: Hva er minimumsbeløpet som kreves for å handle NEO?
 • NEO-par: Hvilke handelspar er tilgjengelig mot NEO?
 • Kryptovaluta lommebok: Hvordan kan du lagre kryptovalutaene
 • Plattformnavigasjon: Hvor enkelt er det å bruke nettstedet og få tilgang til funksjonene?
 • Mobilapp: Har meglingen en mobilapplikasjon?

Selv med meglere som merker av i alle disse boksene, må du også gjøre en grundig gjennomgang av kundenes tilbakemeldinger. Som du vil ha bemerket, har vi brukt eToro som et eksempel gjennom hele denne artikkelen. Med 19 millioner kunder, eToro kommer absolutt over som en sterk kandidat for NEO-handel.

For å gjøre saken, her er noen funksjoner som gjør eToro til en av de mest pålitelige online handelsplattformene:

 • Plattformen tilbyr strålende brukeropplevelse og støttefunksjoner for alle handelsnivåer, fra komplette nybegynnere til profesjonelle.
 • eToro er regulert med lisenser fra FCA, ASIC og CySEC.
 • Handlere kan benytte seg av nullprovisjon, samt konkurransedyktige spread på NEO-handel.
 • En rekke tilgjengelige betalingsalternativer, fra bankkort, bankoverføring og integrering med tredjeparts lommebøker som PayPal, Neteller og Skrill.
 • eToro mobilapp for handel på farten.

Alt i alt, eToro kommer frem i valg for NEO-handel, blant dusinvis av andre eiendeler.

Trinn 2: Åpne en NEO-handelskonto

Når du er ferdig med nettmegleren, kan du gå til deres nettside og klikke på påmeldingsknappen.

Registreringsprosessen vil kreve at du oppgir din grunnleggende personlige informasjon, inkludert fullt navn, adresse, kontaktinformasjon og fødselsdato. Dessuten vil du bli bedt om å oppgi en gyldig utstedt legitimasjon sammen med et bevis på bildet. Dette er for at megleren skal garantere KYC-reglene for å unngå identitetssvindel.

Når kontoen din er bekreftet, vil du motta en bekreftelses-e-post, og du kan begynne å handle. På eToro kan du handle NEO før denne ID-bekreftelsen, men hvis du trenger å sette inn mer enn $ 2250, må du fullføre dette trinnet.

Trinn 3: Legg til midler

For å begynne å handle må du først legge til penger på handelskontoen. Du kan velge et av betalingsalternativene som megleren tilbyr, og velge en sikker metode som passer best for deg.

Trinn 4: Velg NEO Trading Market

investere i NEO

Med alt satt opp, er alt du trenger å gjøre å velge handelsmarkedet. Hvis du vet hvilket NEO-par du handler i, kan du bare søke etter paret og begynne å legge inn bestillingen.

Trinn 5: Plasser NEO Trade

Husker du hva vi diskuterte tidligere om ordretypene? Når du vet om du vil kjøpe eller selge NEO, kan du plassere ordren tilsvarende. Etter at du har spesifisert ordrene, kan du ‘åpne handel’ og voila – du har åpnet stillingen din.

Hvordan handle NEO Guide – dommen

NEO er en kryptovaluta som raskt dukker opp som en favoritt blant handelsmenn. Dette reduserer imidlertid ikke risikoen ved handel med NEO. Du må investere tid i å forstå eiendelen, og finne en effektiv regulert megler som gir deg tilgang til markedet.

Du kommer best til å gå for en regulert megler som eToro. Hvis du er nybegynner, vil det glatte grensesnittet og de konkurransedyktige avgiftene sikre en forbedret handelsopplevelse på plattformen.

I mellomtiden må du sørge for at du fortsetter å utdanne deg i handelsstrategier, og få erfaring i NEO-handel underveis.

eToro – Beste megler for handel NEO

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Er det trygt å handle NEO?

Ja, så lenge du handler gjennom en regulert megler, er det helt trygt å handle NEO. Plattformer som eToro er også lisensiert til å handle i Storbritannia, Kypros, Australia og USA.

Hvordan kan jeg handle Ethereum Classic?

Du kan handle NEO mot annen fiat-valuta eller kryptovaluta. Den enkleste måten å gjøre dette på er å handle NEO gjennom online meglere. For eksempel er NEO-handel mulig på eToro med et minimum innskudd på $ 200.

Hvordan kan du tjene penger ved å handle Ethereum Classic?

NEO-handelsmenn kan gå for en langsiktig strategi eller en kortsiktig strategi basert på markedsbevegelsene. Hvis prognosen din stemmer, tjener du fortjeneste, og hvis ikke, taper du. Det er best å vurdere risikoen og unngå tap ved å begrense innsatsen.

Kan jeg handle NEO i USA lovlig?

NEO-handel er legalisert i USA. Du kan imidlertid ikke handle NEO CFDer eller bruke gearing.

Er det mulig å handle NEO med Leverage?

NEO-utnyttelse er forbudt i flere land, inkludert USA eller Storbritannia. Som sådan vil du ikke kunne handle NEO med innflytelse gjennom en regulert megler. Det anbefales ikke å handle med uregulerte plattformer med tanke på risikoen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me