Hvordan handle TRON: En trinnvis guide

Tron Trading 2021 | Lær hvordan du handler TRX

Planlegger du å dra på Tron-handel? Her er en definitiv trinnvis guide som lærer deg alt du trenger å vite om TRON-handel og omtaler den beste kryptomegleren.

Siden lanseringen i 2017 har TRON (TRX) størknet seg som en lovende satsing på kryptovalutaområdet. Prosjektet har mottatt påtegninger fra flere høyprofilerte enheter i Kina – noe som betyr at opp-potensialet kan være stort.

2020 har vært bemerkelsesverdig for TRON, med dApp-transaksjonsvolumet som overstiger til og med volumet til Ethereum. Med dette i tankene lurer du kanskje på hvordan du kan handle TRON fra hjemmet ditt.

Denne guiden viser deg alt det er å vite om TRON-handel – fra hvordan du vurderer markedet, bestiller og kommer med en fornuftig strategi for risikostyring.

Innhold

Hvordan handle TRON i 5 enkle trinn

Hva er TRON Trading?

Hvordan fungerer TRON Trading?

Hvordan handle TRON Online – Sette opp en handel

Hvordan tjene penger på handel med TRON

Hvordan handle TRON 2021 – En trinnvis gjennomgang

Hvordan handle TRON Guide – dommen

Vanlige spørsmål

Hvordan handle TRON i 5 enkle trinn

Denne guiden om hvordan du handler TRON vil bryte ned alt i Laymans betingelser slik at du ikke handler blindt. Men hvis du ikke helt har tid til å lese det hele veien gjennom, er dette hva du trenger å gjøre for å handle TRON nå.

 • Trinn 1: Åpne en konto hos en regulert kryptomegler
 • Steg 2: Finansierer kontoen din med debet- / kredittkort, e-lommebok eller bankoverføring
 • Trinn 3: Velg hvor mye TRON du vil handle
 • Trinn 4: Kjøp TRX (gå lang) eller selg TRX (gå kort)
 • Trinn 5: Bekreft handelen

Hva er TRON Trading?

TRONix, populært kjent som TRON (TRX), er den offisielle digitale valutaen til TRON-nettverket. Du kan handle TRON-mynter selv gjennom hundrevis av online plattformer, enten ved å bytte dem mot en fiat-valuta eller en annen kryptovaluta.

TRONs verdi, i likhet med alle andre finansielle eiendeler, endres med markedssentimentet. Til slutt koker det ned til tilbud og etterspørsel av den aktuelle digitale valutaen. Som sådan er det første skrittet mot handel med TRON å finne ut hvordan kryptomarkedet fungerer.

Enkelt sagt, hvis etterspørselen etter TRON øker, kan du forvente at prisen vil øke. Derimot vil lavere etterspørsel etter TRON føre til en redusert pris.

Svaret på hvordan TRON lykkes med handel ligger derfor i å kunne forutsi markedssentiment nøyaktig. Ved å komme med riktig spådom vil du tjene penger på din TRON-handel.

La oss gi deg et raskt eksempel på hvordan du handler TRON:

 • La oss anta at i februar er prisen på TRON 0,054 dollar.
 • Kryptovalutaparet er betegnet som TRX / USD.
 • Du tror at TRONs pris skyldes å stige de neste månedene og legge inn en kjøpsordre på $ 500.
 • I mars står verdien på TRON på $ 0,084.
 • Dette viser en økning på 55% i verdi.
 • Fornøyd med fortjenesten din, velger du å avslutte din TRON-handelsposisjon.

I dette eksemplet økte TRON med 55% i verdi. På din $ 500-innsats utgjør dette en total fortjeneste på $ 500.

Så igjen, hvis prisen på TRON hadde sunket under 0,054 dollar, ville du ha sittet igjen med et økonomisk tap.

Dette bringer oss til det grunnleggende kravet om å tjene penger når du handler TRON – forutsi markedet riktig.

Hvordan fungerer TRON Trading?

Selv om det er en relativt ny aktivaklasse, har konseptet med hvordan man handler TRON en nær likhet med andre finansielle instrumenter, for eksempel aksjer eller forex.

Som sådan vil de som allerede er kjent med konvensjonelle handelsbiler ikke ha vanskeligheter med å forstå hvordan de skal handle TRON.

Hvis du er ny innen kryptovalutahandel, er det noen grunnleggende ting du trenger å vite om.

TRON Handelsprisbevegelser

Kryptovalutamarkedet er kjent ustabilt, noe som gjør det viktig at du vet hva som kan forandre markedet. Alt fra siste nytt, myndighetsregulering eller teknologiutvikling kan føre TRON opp eller ned.

Hvis flere tradere er interessert i å investere i TRON, vil dette føre til økende etterspørsel, og følgelig et bullish marked. Hvis investorer mister tilliten til TRON, vil de være opptatt av å selge eiendelen, og dermed redusere verdien.

På dette punktet er det verdt å nevne at du vil se TRON verdsatt til litt forskjellige priser på tvers av ulike handelsplattformer.

For eksempel kan en plattform sitere TRON til $ 0,023 mens du er på en annen, kan du se den til $ 0,024. Dette vil bare være en liten forskjell og vil ikke påvirke din evne til å tjene penger.

TRON handelspar

Det er to ruter for handel med TRON:

 1. Mot fiat-valutaer som amerikanske dollar eller euro
 2. Mot en annen kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum

Å handle TRON mot en annen kryptovaluta krever at du har en solid forståelse av begge de digitale myntene som utgjør paret. Siden alle kryptovalutaer er ustabile, kan det være komplisert å forutsi markedet riktig, selv for erfarne handelsmenn.

Av denne grunn har nybegynnere en tendens til å handle kryptovalutaer mot fiat, i dette tilfellet TRON mot fiat.

Den mest brukte fiat-valutaen i kryptohandelsarenaen er den amerikanske dollaren. Når du ser paret TRX / USD, betyr det at du handler prisen på TRON mot USD.

Par til krypto-til-fiat er lettere å spekulere i, og vil gi deg strammere spread og høyere likviditetsnivå. Hvis du er interessert, vil du også kunne finne TRON-par som inneholder andre populære fiat-valutaer som Euro (TRX / EUR), australsk dollar (TRX / AUD), britisk pund (TRX / GBP) og den japanske yen (TRX / JPY).

Enten du velger å handle TRX-fiat-paret, eller TRX-crypto-paret vil til slutt avhenge av din forståelse av kryptovalutamarkedet, og hvor trygg du er i å forutsi dens bevegelser.

Lang- eller kortsiktig handel

På mange måter kan det enkelt sammenlignes med et annet finansmarked å handle en kryptovaluta som TRON. For eksempel kan du velge en langsiktig eller en kortsiktig strategi, basert på dine handelsmål.

En måte er å investere i TRON direkte. Du vil kjøpe TRON-mynter fra en megler og lagre dem i en kryptovaluta-lommebok.

Når tiden er inne, kan du selge TRON-myntene dine i retur for fiat-valuta. Noen ganger holder handelsmenn på kryptovalutaene sine i flere måneder, eller til og med år av gangen.

Fordelen med denne langsiktige TRON-handelsstrategien er at du ikke trenger å bry deg med kortsiktig markedsvolatilitet. I stedet vil du "kjøp og hold", slik at markedet kan spille ut, og iverksette tiltak bare når tiden er inne.

Derimot vil en kortsiktig strategi kreve konstant oppmerksomhet på TRONs markedsbevegelse.

Du vil ofte finne deg selv å plassere flere handler gjennom dagen, i håp om å gjøre mindre fortjeneste regelmessig. I TRONs verdenshandel krever dette grundig teknisk analyse, noe som gjør det utfordrende for å handle nybegynnere.

Handel og egen TRON

Enten du velger langsiktig eller kortsiktig handel, anbefaler vi alltid at du gjør det gjennom en regulert og hederlig online megler.

eToro er et flott alternativ i denne forbindelse – siden plattformen lar deg handle TRON i et 100% provisjonsfritt miljø.

Videre er eToro regulert av flere finansielle organer – slik at du kan handle og eie TRON på en trygg og sikker måte. Det er ingen gebyrer for å holde TRON i eToro-lommeboken, noe som er ideelt for en langsiktig kjøp og hold-strategi.

TRON Trading

Mens noen handelsmenn foretrekker å ta en langsiktig tilnærming, velger andre å dra nytte av stadig skiftende prissvingninger.

Dette kommer vanligvis i form av ‘day trading’ eller ‘swing trading’. Hvis dette er en TRON-handelsstrategi som du tenker å ta, er CFD-er (Contracts-for-Differences) verdt å vurdere.

En CFD gir deg ikke eierskap til TRON, men den gjenspeiler verdien like-for-like. For eksempel, hvis TRONs nåværende markedspris er $ 0,021, vil den aktuelle CFD også bli verdsatt til $ 0,021. Hvis prisen på TRON stiger til $ 0,023, vil verdien av CFD også være.

CFD-er har flere fordeler, noe som gjør den populær blant TRON-handelsmenn:

 • TRON CFD kan handles med konkurransedyktige avgifter og stramme spread.
 • Du kan gå lenge og kort på TRON CFD-er, noe som betyr at du kan tjene på både stigende og fallende priser.
 • De fleste nettmeglere tilbyr gearing på CFD-er.

Selv om gearing gjør det mulig for deg å øke handelskapitalen din, er CFD-er forbudt i mange land.

Spesielt innbyggere i USA vil ikke kunne handle TRON CFDer via en regulert megler. I Storbritannia er CFD-handel tilgjengelig, men ikke på kryptovalutaaktiva.

Når det er sagt, vil du fremdeles kunne finne uregulerte krypto-børser som tilbyr deg innflytelse. Men vi vil fraråde å bruke en plattform som ikke er lisensiert, ettersom du vil sette kapitalen i fare.

I tillegg er det verdt å merke seg at uregulerte handelsplattformer krever at du handler TRON mot ‘USDT’ i motsetning til ekte amerikanske dollar. Dette betyr at du vil handle TRON mot Tether – en kryptovaluta med verdien knyttet til USD.

Vil du vurdere å handle TRON?

Hvordan handle TRON Online – Sette opp en handel

handel tron

Som nevnt tidligere, trekker TRON mange likheter med en tradisjonell finansiell eiendel. Likevel, før du dykker inn, er det viktig at du vet hvordan den digitale valutaen fungerer.

Viktigst, du må gjøre deg kjent med forskjellige typer TRON-handelsordrer.

En ordre er hvordan du instruerer megleren din om å kjøpe eller selge TRON. Med andre ord, etter å ha analysert markedet, legger du en ordre hos megleren din, og de utfører den for deg. Tross alt, om du tjener eller ikke, er det opp til markedet.

Nedenfor er de viktigste ordrene du vil bruke mens du handler TRON online.

TRON Kjøp eller selg ordre

Kjøps- og salgsordrer kreves når du åpner og lukker posisjonen din.

 • Legg inn en kjøpsordre når du tror prisen vil stige og du vil gå lenge på TRON.
 • Legg inn en salgsordre når du tror at prisen vil falle og du vil gå kort på TRON.

Hver handel du åpner vil kreve at du først legger inn en kjøps- eller salgsordre hos megleren din. Hvis du åpner stillingen din med en kjøpsordre, lukker du den med en salgsordre.

På baksiden, når du åpner med en salgsordre, lukker du den med en kjøpsordre.

Inngangspris

I et ustabilt marked trenger du at ordreinngangene dine er så presise som mulig. Mens kjøps- og salgsordrer er grunnleggende for å få tilgang til TRON-markedet, er det andre ordretyper som gir deg mer kontroll over handelen din.

For eksempel kan TRONs pris endres mellom det tidspunktet du bestiller og når megleren utfører den. Derfor må du velge mellom en ‘Market Order’ eller en ‘Limit Order’ når du handler TRON online

 • Markedsordre: Dette sikrer at bestillingen din blir fylt ut så snart som mulig til den beste markedsprisen. Derfor vil megleren utføre handelen din umiddelbart. Du kan få en pris rett over eller under det du ser på skjermen – på grunn av pris-svingninger sekund for sekund.
 • Begrens rekkefølge: En begrensningsordre gjør at du kan komme inn på markedet til en bestemt pris, og gir deg mer kontroll. Si at TRON er verdsatt til $ 0,025, og du vil bare plassere en kjøpsordre når prisen treffer $ 0,026. Det er her en grenseordre kommer inn. Avgjørende er at megleren din vil utføre din grenseordre når TRON treffer inngangsprisen på $ 0,026.

Slutt strategi

I likhet med hvordan du kommer inn i markedet, kan du også være spesifikk om hvordan og når du avslutter din TRON-handel. Dette kalles en exit-strategi og utføres ofte gjennom ‘take-profit’ og ‘stop-loss’ ordrer.

Her er en oversikt over hvordan hver ordre fungerer.

 • Tjene på det: Som navnet antyder, forteller en ordning med fortjeneste megleren din hvor mye du vil tjene på gevinster før handelen avsluttes. Si for eksempel at du ønsker å tjene 2% på din TRON-handel. Du kan legge inn en fortjenesteordre på 2% over eller under nåværende verdi, avhengig av om du går lang eller kort. Derfor vil stillingen din bli stengt når 2% profittnivået er oppnådd.
 • Forhindre tap: Tvert imot, stop-loss ordrer begrenser tapene dine hvis markedet går imot din spådom. Hvis du setter stop-loss til 2%, vil din TRON-handel bli stengt hvis den går i rødt med 2%.

La oss illustrere dette med et eksempel:

 • Du legger inn en kjøpsgrense for å komme inn i TRON-markedet til $ 0,0250.
 • Du vil låse gevinstene dine med 2%, så du legger inn en fortjenesteordre på $ 0,0255.
 • Samtidig vil du ikke miste mer enn 1%.
 • Derfor legger du en stopp-tap-ordre på $ 0,0247.

Nå kan handelen gå på to måter.

 • Hvis prisen på TRON øker til $ 0,0255, vil din overskuddsordre komme i gang, og du vil avslutte handelen med 2% fortjeneste.
 • Hvis prisen på TRON synker til $ 0,0247, vil stopp-loss-ordren sparke inn, og du vil avslutte handelen med et tap på 1%.

I hovedsak, uansett hvilken retning markedet beveger seg, vil megleren aktivere den respektive stopp-tap- eller overskuddsordren basert på ditt forhåndsdefinerte prispunkt.

Hvordan tjene penger på handel med TRON

Bestillinger kan gjøre handelsprosessen mer effektiv. Når det er sagt, er ‘når’ du går inn og ut av markedet ikke de eneste faktorene som vil avgjøre om du tjener penger på TRON.

Når du vurderer hvordan du skal handle TRON, må du også tenke på hvor stor risiko du tar mot den potensielle fortjenesten din.

1. Innsats

Din eierandel representerer hvor mye kapital du risikerer på en bestemt TRON-handel. Naturligvis, jo høyere innsats, jo høyere potensielle fortjenester og tap.

Si at du vil satse TRON på $ 1000, og tjene 2%. Inntektene dine fra denne handelen vil utgjøre $ 20. Hvis du hadde doblet innsatsen din til $ 2000, ville du tjent $ 40 i stedet.

Matematikken er enkel, men når du satser store mengder, kan det også føre til at du tar for mye risiko. Det er derfor mange TRON-handelsmenn velger en ‘bankroll management strategy’. Dette sikrer at det er tilstrekkelig med penger på handelskontoen din i løpet av tiden.

For eksempel bestemmer handelsmenn ofte bare å satse en viss prosentandel av handelsfondene sine. Å begrense innsatsen din til 2% er en god tommelfingerregel å følge. I praksis, hvis du har kapital verdt $ 1000, vil du bare risikere maksimalt $ 20 på hver TRON-handel.

Å ha en bankrollehåndteringsstrategi er spesielt viktig når du driver med kortsiktig handel og plasserer flere ordrer på kort tid.

Heldigvis er det mange online plattformer som lar deg handle TRON med små innsatser. eToro krever for eksempel en minimumsbestilling på bare $ 25 – noe som er perfekt for bankroll management.

2. TRON-handelshefte

Leveraged TRON CFD er et emne vi berørte tidligere. Som det er åpenbart, gir gearing risiko og fordeler.

Som sådan, hvis posisjonen din tillater deg å handle TRON CFD, må du vite noen viktige aspekter før du tar steget.

La oss vise deg hvordan gearing fungerer:

 • Du legger inn en salgsordre på TRX / USD til $ 1000
 • Du bestemmer deg for å bruke en innflytelse på 1: 2, noe som betyr at innsatsen din faktisk er $ 2000
 • Hvis du tjener 10%, ville gevinsten vanligvis ha utgjort 100 dollar
 • Med innflytelse på 1: 2 forsterkes inntektene til $ 200

Det er også mulig å få innflytelse fra ulisensierte kryptovaluta-plattformer. Du har imidlertid ikke sikkerhetsnettet til en hederlig finansregulator – så dette unngås best.

Gebyrer for å handle TRON Online

Meglere gjør virkelig handelsprosessen enklere. Du bør imidlertid ikke se forbi det faktum at de til slutt er en bedrift, så du må finne den beste som passer dine behov.

Nettmeglere tar betalt for tjenesten deres gjennom gebyrer og provisjoner. De potensielle avgiftene på handelen din vil variere fra plattform til plattform. Derfor er det viktig at du er klar over hva du betaler før du registrerer deg hos en megler.

Nedenfor er en liste over de vanligste typer gebyrer du vil komme over på TRON-handelsplattformer.

TRON Trading Commission

Provisjonen belastet av meglere er ikke et nytt konsept, og det fungerer på samme måte som andre handelssektorer. Enkelt sagt, online meglere belaster deg en provisjon i prosent for hver handel du handler med dem.

Denne provisjonen belastes per handel, noe som betyr at du betaler den på både inngangs- og utgangsordrer. Så hvis det er en kommisjon på 1%, betaler du 1% av innsatsen din når du åpner en posisjon og igjen når du lukker den.

Med det sagt lar regulert megler eToro deg handle TRON på provisjonsfri basis.

TRON Spread

‘Spread’ i handel er definert som forskjellen mellom eiendelens pris og budpris. Spreadene har også en tendens til å variere avhengig av markedsforholdene.

Du vil finne en megler som tilbyr “tight spreads”, da dette er en indirekte avgift som ikke kan unngås.

For eksempel, hvis megleren krever et spredning på 1,5% på TRX / USD, må du lage et minimum på 1,5% bare for å bryte. Alt over denne 1,5% spredningen vil utgjøre din faktiske fortjeneste.

Andre TRON-avgifter

Nettmeglere kan også belaste et utvalg administrasjonsgebyrer når de handler TRON.

Dette kan omfatte følgende:

 • Depositum / uttaksgebyr: Du kan betrakte dette som et transaksjonsgebyr som oppstår når du setter inn eller tar ut penger til eller ut av handelskontoen din. Mens den populære kryptohandelsplattformen Coinbase krever 3,99% for å sette inn et debetkort, vil dette koste deg bare 0,5% på eToro – og bare når du finansierer kontoen din i en annen valuta enn USD.
 • Inaktivitetsgebyr: Inaktivitetsavgift oppstår hvis handelskontoen din er merket som sovende. Etter en viss periode med inaktivitet vil meglere belaste deg et gebyr hver måned. Du må enten begynne å handle eller ta ut saldoen for å unngå denne avgiften.
 • Overnattingsgebyrer: Du kan se på gebyrer over natten som en rente du betaler til megleren for å holde handelsposisjonen åpen over natten. Dette er vanlig i CFD-handel, og noen meglere vil ta opp dette som et ‘bytteavgift’.

Gebyrstrukturen er en nøkkelfaktor for å bestemme den riktige nettmegleren for dine TRON-handelsbehov. Tross alt kan disse gebyrene raskt legge opp og spise fortjenesten din.

Hvordan handle TRON 2021 – En trinnvis gjennomgang

Hvis du lurer på hvordan du skal handle TRON online akkurat nå, vil vi lede deg gjennom oppsettprosessen.

Trinn 1: Velg et TRON-handelssted

Som vi har understreket flere ganger, spiller nettmegleren din en viktig rolle i din evne til å tjene penger. Når alt kommer til alt, vil du betro dem handelskapitalen din.

Med internett fullt av regulerte og uregulerte nettmeglere, trenger du et strengt kriterium for å verifisere hvilken leverandør som passer for deg.

Sørg for å sjekke opp følgende aspekter før du registrerer deg.

 • Regulering: Tilsynsorganer sørger for at megleren overholder reglene for sikkerheten til midlene dine. Se om megleren har lisenser fra kjente reguleringsorganer som ASIC, FCA, CySEC eller SEC.
 • Avgifter: Hva er gebyrstrukturen som megleren krever?
 • betalingsmetoder: Hvilke betalingsmåter kan du bruke til å sette inn og ta ut penger?
 • Minimum innskudd: Hva er det minste som kreves for å handle TRON?
 • TRON-par: Hvilke par kan du handle TRON mot?
 • Kryptovaluta lommebok: Tilbyr plattformen en sikker kryptolommebok?
 • Plattformnavigasjon: Er plattformen enkel å bruke, og vennlig for nybegynnere?
 • Mobilapp: Er det en mobilapp som lar deg handle TRON på farten?

Tatt i betraktning det ovennevnte, anbefaler vi at du vurderer eToro. Fra vår forskning er plattformen milevis foran når det gjelder handel med TRON, ikke minst fordi:

 • Denne sosiale handelsplattformen er lisensiert av FCA, ASIC og CySEC. Det er også registrert hos FINRA i USA.
 • Plattformen kan tjene både handelsnybegynnere og profesjonelle like godt.
 • Alle TRON-handler er provisjonsfrie, og tilbys med stramme markedsspredninger.
 • En rekke betalingsalternativer tilbys, inkludert debet- / kredittkort og e-lommebøker som PayPal og Skrill.

Trinn 2: Åpne en TRON-handelskonto

Når du har valgt en nettmegler, kan du fortsette og opprette en konto.

Prosessen ligner på å registrere deg på et hvilket som helst annet nettsted, bortsett fra at du også må sende inn din myndighetsutstedte ID. Nettmeglere som overholder KYC (Know Your Customer) -regler vil kreve dette for å bekrefte identiteten din.

Du må oppgi:

 • Fullt navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Epostadresse
 • Gyldig myndighets-ID (pass eller førerkort)

Trinn 3: Legg til midler

Nå er det på tide å gjøre et innskudd. På eToro, minimum innskudd er $ 200, om enn, du kan handle TRON fra bare $ 25.

Du kan legge til penger med et kreditt- / debetkort, e-lommebok eller bankkonto.

Trinn 4: Velg TRON Trading Market

trading tron

Du kan nå utforske handelsmarkedene som er tilgjengelige på eToro. Du kan velge å handle TRON mot en fiat-valuta som den amerikanske dollaren eller mot en kryptovaluta som TRX / BTC.

Trinn 5: Plasser TRON Trade

Når du har valgt et TRON-marked å handle, må du nå legge inn en ordre.

I tilfelle du trenger et raskt sammendrag av hvordan du handler TRON, ikke nøl med å sjekke vår forrige seksjon om markedsordrer.

Hvordan handle TRON Guide – dommen

Hvis du er nybegynner i kryptorommet, kan det være en komplisert prosess å forstå hvordan du handler TRON. Men ved å lese guiden vår fullstendig, er det håpet at tåken nå er ryddet.

Det viktigste er at du velger en handelsplattform som er regulert, sammen med avgifter og provisjoner som er konkurransedyktige.

På eToro kan du handle TRON på en trygg og sikker måte – ettersom plattformen er lisensiert i flere jurisdiksjoner. I tillegg belaster ikke denne brukervennlige megleren noen provisjon, og den minste ordrestørrelsen er bare $ 25.

eToro –Beste plattform for handel med TRON

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvordan kan du handle TRON trygt?

TRON-handel er trygt, gitt at du holder deg til en regulert megler som eToro.

Hvordan kan jeg handle TRON online?

For å handle TRON online må du finne en passende megler på nettet. På plattformer som eToro kan du handle TRON for så lite som $ 25.

Kan handel med TRON gjøre deg rik?

Trading TRON kommer med fordeler og risikoer. Hvis du spår markedssentimentet riktig, vil du tjene penger. Hvis du ikke gjør det, vil du tape penger. Det er best å ha en bankstyringsstrategi på plass for å redusere potensielle tap.

Handler TRON lovlig i USA?

TRON kan handles lovlig i USA. Men du kan ikke handle TRON CFD-er.

Hvordan kan jeg bruke gearing på TRON-handler?

Den enkleste måten å få innflytelse når du handler TRON, er å få tilgang til markedet via en CFD-megler. Vær imidlertid oppmerksom på at kryptovaluta CFDer er forbudt i flere land – inkludert USA og Storbritannia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me