Hvordan handle Zcash: En trinnvis guide

Zcash Trading 2021 | Lær hvordan du kan handle ZEC

Vil du lære å handle Zcash, men vet ikke hvor du skal begynne? Denne guiden lærer deg alt du trenger å vite om ZEC-handel og omtaler den beste kryptomegleren.

Handelsscenen for kryptovaluta blir stadig mer populær blant de som søker en kombinasjon av høy likviditet og volatilitet.

Som med de fleste kryptoaktiva, kan du handle Zcash mot en fiat-valuta som USD, eller mot andre digitale valutaer som Bitcoin eller Ethereum..

For de som er interessert i kryptovalutahandelsmarkedet, har vi satt sammen en omfattende guide om hvordan du kan handle Zcash i 2021.

Innenfor det dykker vi inn i det grunnleggende om denne digitale eiendelen, ordretyper, risiko / belønningsstrategier og hvordan du kan velge en online megler for å handle Zcash hjemmefra..

Innhold

Hvordan handle Zcash i 5 enkle trinn

Hva er Zcash Trading?

Hvordan fungerer Zcash Trading?

Hvordan handle Zcash Online – Sette opp en handel

Hvordan tjene penger på handel med Zcash

Hvordan handle Zcash 2021 – trinnvis gjennomgang

Hvordan handle Zcash Guide – dommen

Vanlige spørsmål

Hvordan handle Zcash i 5 enkle trinn

For å handle ZEC er det første trinnet å åpne en konto med en regulert børs, deponere midler, velge Zcash fra plattformlisten og til slutt Kjøp ZEC (gå lenge) eller selg ZEC (gå kort).

Denne guiden om hvordan du kan handle Zcash vil bryte ned alt i Laymans betingelser slik at du ikke handler blindt. Men hvis du ikke helt har tid til å lese det hele veien gjennom, er dette hva du trenger å gjøre for å handle ZEC nå.

Trinn 1: Åpne en konto med en regulert kryptobørs

Steg 2: Finansierer kontoen din

Trinn 3: Velg hvor mye Zcash du vil handle

Trinn 4: Kjøp ZEC (gå lenge) eller selg ZEC (gå kort)

Trinn 5: Bekreft handelen

Hva er Zcash Trading?

Zcash (ZEC) er en digital valuta designet med ett hovedmål – å sikre personvernet til brukerne. Det startet som en gaffel i Bitcoin blockchain og etablerte seg snart som en av de raskest voksende digitale eiendelene i rommet.

Zcash skiller seg ut fra Bitcoin med sin selektive avsløringsfunksjon – som garanterer at transaksjonsdetaljer som avsender, mottaker og overført beløp kan holdes privat basert på dine behov.

Når det er sagt, er markedsutsiktene for denne digitale valutaen stort sett ustabile. Som det er tilfellet med alle kryptovalutaer, endres den økonomiske verdien av Zcash flere ganger gjennom en enkelt handelsdag.

Når du handler Zcash, er målet ditt å forutsi korrekt om prisen på kryptovaluta vil øke eller redusere fra den nåværende markedsverdien.

I tilfelle flere handelsmenn vil ha tilgang til Zcash ved å kjøpe den digitale valutaen, vil prisen på eiendelen øke. Hvis det derimot er flere som selger Zcash enn å kjøpe det, vil prisen falle.

Derfor er det hvordan du vil tjene penger når du handler Zcash, å forutsi hvordan markedet vil bevege seg og plassere handler tilsvarende.

La oss vise deg et grunnleggende eksempel på hvordan Zcash-handel fungerer:

 • La oss si at den nåværende verdien av Zcash er $ 75
 • Dette betyr at du handler paret ZEC / USD.
 • Tro på at prisen kommer til å stige, legger du en kjøpsordre på Zcash.
 • Din innsats på denne handelen er $ 1000.
 • Om to uker ligger prisen på Zcash på $ 76,50
 • Dette tilsvarer gevinster på 2%.

Siden du spekulerte riktig, tjente du $ 20 på denne handelen (basert på en innsats på $ 1000).

Som det fremgår av eksemplet ovenfor, er grunnlaget for å handle Zcash det samme for alle aktivaklasser. Det vil si at fortjenestepotensialet ditt avhenger av hvor nøyaktig du spekulerer i markedssentimentet om kryptovalutaen.

Hvordan fungerer Zcash Trading?

Handelsrudimentene til kryptovalutaer og andre finansielle eiendeler deler en høy grad av likhet.

Når det er sagt, har handelsmarkedet for aksjer, råvarer og forex eksistert i over hundre år. Til sammenligning har handel med kryptovaluta eksistert bare i et tiår eller så.

I lys av dette tror vi at den beste tilnærmingen til å begynne å handle Zcash online er å først forstå grunnleggende grunnlag for kryptovalutahandelsmarkedet..

Zcash Handelsprisbevegelser

Hvis du vurderer hvordan du skal handle Zcash, er det avgjørende at du vet hvilke faktorer som kan endre løpet av tilbud og etterspørsel. For eksempel – aktuelle saker, teknologisk utvikling, økonomiske nyheter, regulering eller sikkerhet for kryptovalutautvekslinger.

Enkelt sagt, hvis følelsen mot Zcash-prosjektet er positiv, vil flere handelsmenn kjøpe mynten, og dette vil gjenspeile seg i prisen. Skulle denne entusiasmen mot Zcash forsvinne, vil prisen følgelig synke.

Hva mer, du kan handle Zcash 24 timer i døgnet, syv dager i uken, gjennom en online megler.

Som du kan forestille deg, vil prisen på Zcash variere litt mellom flere kryptovaluta-plattformer. En plattform kan gi deg $ 93,50, mens du på den andre vil se Zcash til $ 93,52.

En slik prisforskjell er bare vanlig mellom konkurrerende handelsplattformer, og har uansett ingen innvirkning på potensialet ditt for å tjene penger.

Zcash handelspar

Det er to måter du kan handle på en kryptovaluta på.

Det første alternativet er et krypto-fiat-par, hvor du handler Zcash mot en ‘fiat’-valuta. Det beste eksemplet for dette er ZEC / USD – med ZEC som kryptovaluta og amerikanske dollar som fiat.

Med den amerikanske dollaren som de facto global valuta, vil du oppdage at Zcash oftest handles mot den.

Når det er sagt, tillater noen handelsplattformer som eToro deg også å handle Zcash mot andre store valutaer, for eksempel det britiske pundet (ZEC / GBP), Euro (ZEC / EUR), australsk dollar (ZEC / AUD) og japansk yen. (ZEC / JPY).

Viktigst, å handle Zcash mot fiat-valutaer kan gi deg tilgang til høy likviditet og handelsvolum.

Det andre alternativet er å handle Zcash mot en annen kryptovaluta – som et krypto-kryptopar. For eksempel lar eToro deg handle Zcash mot Bitcoin (ZEC / BTC), Ethereum (ZEC / ETH), Stellar (ZEC / XLM), Dash (ZEC / DASH) og mer.

Mens du handler krypto-kryptopar, spekulerer du i valutakursen til handelsparet. Dette krever at du har en god forståelse av begge de aktuelle digitale valutaene.

Som et resultat velger nybegynnere ofte å handle Zcash mot en fiat-valuta. Ikke bare er det lettere å spekulere, men også enklere å kvantifisere fortjeneste og tap.

Lang- eller kortsiktig handel

Kryptovalutamarkedet er full av usikkerhet. Hvordan du utnytter denne volatiliteten, avhenger av hvilken handelsrute du tar.

Hvis du velger langsiktig investering, vil du kjøpe Zcash-mynter – i håp om at prisen vil øke i fremtiden. Handlere som foretrekker dette "kjøp og hold" strategi har en tendens til å holde på den digitale valutaen i flere uker, måneder eller noen ganger, til og med år av gangen.

På denne måten lagrer du den digitale eiendelen i kryptolommeboken din og venter på riktig tidspunkt for å avhende disse eiendelene og gjøre den største økonomiske avkastningen.

Å velge en langsiktig strategi kutter ut behovet for at du sporer kortsiktig volatilitet i markedet. Av denne grunn, "kjøp og hold" tilnærming kan være bedre egnet for nybegynnere.

På den annen side krever en kortsiktig handelsstrategi at du er ekspert på teknisk analyse for å hjelpe beslutningsprosessen din. Det kan ta flere måneder før du får forståelse for kartlesing og markedsanalyse.

Hvis du handler Zcash på kort sikt, er noe du er interessert i – målet ditt er å gi beskjedne fortjenester regelmessig. Du kan oppnå dette ved å handle svært flytende par som ZEC / USD eller ZEC / BTC.

Handel og egen Zcash

Som vi nevnte ovenfor, kan du velge en "kjøp og hold" strategi hvis du ønsker å ta direkte eierskap av Zcash-mynter. Hvis dette er hvordan du vil fortsette, er det best å kjøpe kryptovaluta direkte via en regulert online megler som eToro.

Med 17 millioner fornøyde kunder har eToro et langvarig rykte i handelsscenen. Du kan kjøpe Zcash-mynter helt uten provisjon og lagre dem i en dedikert kryptolommebok gratis.

Mens du er i gang, er det verdt å merke seg at den langsiktige strategien ikke er forbeholdt nybegynnere. På eToro finner du forhandlere av alle ferdighetssett som i det lange løp investerer i Zcash.

Zcash-handel

I en kortsiktig handelsstrategi prøver du å dra nytte av stadig skiftende bevegelser i markedsprisen på Zcash.

Hvis du foretrekker å handle Zcash ved å bruke en ‘swing trading’ eller ‘day trading’ strategi, kan du velge en online megler som tilbyr Zcash CFDer (Contract for Differences.)

CFD er derivater som sporer prisbevegelsene i den aktuelle eiendelen – i dette tilfellet Zcash.

Det er to hovedfordeler med å ta CFD-ruten:

 • CFD-er lar deg gå både lenge og kort – noe som betyr at du kan dra nytte av både bullish og bearish markeder.
 • Zcash CFD-er lar deg handle med gearing.

På dette punktet bør vi nevne at CFD-instrumenter er forbudt i USA i henhold til innenlandske verdipapirlover. Ikke bare det, i henhold til FCA, er krypto-CFDer også forbudt for britiske borgere.

På den annen side kan de som bor i Europa, Australia, New Zealand og mange andre regioner dra nytte av ubegrenset tilgang til Zcash CFD-handelsscenen.

Hvis du er fast bestemt på å få tilgang til gearing via CFD-er, uavhengig av om det er lovlig i ditt land eller ikke, kan du gjøre det via en tredjeparts kryptovaluta-utveksling. Vær imidlertid forsiktig – som i de fleste tilfeller er disse plattformene uten regulering.

Dessuten, hvis du velger en uregulert plattform, er det lite sannsynlig at du vil kunne handle Zcash mot fiat-valutaer. I stedet må du nøye deg med å handle ‘ZEC / USDT’ i stedet for ‘ZEC / USD’. For de som er klar over er ‘USDT’ en digital valuta som heter Tether, med verdien knyttet til en USD.

Vil du vurdere å handle Zcash?

Hvordan handle Zcash Online – Sette opp en handel

En handelsordre gjør at du kan formidle din posisjon til en online megler. Det er noen forskjellige handelsordrer du kan bruke til å spesifisere hvordan du vil gå inn i kryptovalutamarkedet og hvordan du vil avslutte det.

Hvis du har handlet i en eller annen kapasitet før, vet du kanskje allerede de forskjellige typene handelsordrer. Uansett, i denne delen vil vi ta en rask titt på de mest nyttige ordrene for å handle Zcash online.

Kjøp eller selg ordre

Kjøp og salg er alltid den mest grunnleggende av alle handelsordrer.

Med noen få ord:

 • Hvis du spekulerer i at prisen på Zcash kommer til å stige – legger du inn en kjøpsordre.
 • Hvis du spekulerer i at verdien på Zcash kommer til å falle – legger du en salgsordre.

Alle kryptovalutahandlene vil kreve at du oppretter både en kjøps- og salgsordre. Den ene lar deg komme inn på markedet, mens den andre lar deg avslutte handelen.

For eksempel, hvis du går inn i Zcash-markedet med en kjøpsordre – vil du avslutte handelen med en salgsordre – og omvendt.

Inngangspris

Når du åpner en Zcash-handel med din online megler, har du alltid muligheten til å spesifisere hvordan du vil gå inn i markedet. Dette gjøres ved å velge mellom en ‘markedsordre’ og en ‘begrensningsordre.

 • Du plasserer en Markedsordre når du vil at bestillingen din skal utføres umiddelbart. La oss for eksempel si at prisen på Zcash er $ 90,50. Du vil handle Zcash til denne prisen – så du oppretter en markedsordre. Megleren din utfører dette med en gang eller til nærmeste tilgjengelige pris. Når det er sagt, på grunn av markedssvingninger, kan det hende du ser en liten forskjell i prisen du bestilte og prisen den ble utført.
 • EN Begrens rekkefølge lar deg kjøpe eller selge eiendelen til et spesifisert prisnivå. La oss si at Zcash er verdsatt til $ 90,50. Du vil ikke komme inn på markedet før ZEC-prisen øker til $ 92,00. Det er her en begrensningsordre kommer inn. Megleren vil bare utføre handelen hvis og når Zcash treffer kursmålet, eller hvis du avbryter handelen manuelt.

I tilfelle du lurer på hvilken ordretype du skal velge – det avhenger av handelsstrategien din. Men det må understrekes at begrensningsordrer gir deg mulighet til å opprettholde en viss grad av kontroll over posisjonen din – så de foretrekkes vanligvis av erfarne Zcash-handelsmenn..

Slutt strategi

Så langt har vi sett på hvordan du kan komme inn på markedet når du handler Zcash. Når du vil avslutte handelen, vil du dra nytte av ordrer med “profit” og “stop-loss”.

La oss hjelpe deg med å fjerne tåken med en forklaring på hver:

 • EN Tjene på det for å låse inn fortjenesten fra handelen din på et bestemt nivå. For eksempel, når du handler Zcash, kan du sette en fortjenesteordre til 2% over eller under den nåværende prisen. Hvis Zcash når målprisen, lukkes handelen automatisk – noe som sikrer fortjenesten.
 • EN Forhindre tap ordre kan brukes når du vil unngå å miste mer enn et bestemt nivå. For eksempel – hvis du vil begrense tapene dine til 2% på Zcash-handelen din, kan du sette stopptapet til 2% over eller under den nåværende verdien. Megleren din vil avslutte handelen for deg hvis eller når ZEC-mynter når det angitte prispunktet.

Hvis du bare lærer å handle Zcash for første gang, får du et tydeligere bilde av disse ordrene fra eksemplet nedenfor:

 • Anta at du handler ZEC / USD til en pris på $ 90,50.
 • Spekulerer i at verdien vil stige – du legger inn en kjøpsordre.
 • Hvis ZEC stiger i verdi med 3%, vil du ta ut penger.
 • Som sådan plasserer du en ordning med gevinst på $ 93,21
 • Samtidig vil du ikke risikere å miste mer enn 1%.
 • Så du oppretter en stop-loss-ordre på $ 89,59.

I denne handelen, hvis ZEC / USD stiger til $ 93,21, vil megleren utføre din fortjenesteordre.

Tvert imot, hvis ZEC / USD faller til $ 89,59, vil stop-loss-ordren din bli utført i stedet.

De fleste erfarne handelsmenn foretrekker å sette opp både en profit-og stop-loss-ordre på samme posisjon, på hver side av gjeldende pris. På denne måten, uansett om det er fortjeneste eller tap, vil megleren avslutte handelen automatisk – til priser som er forhåndsbestemt av deg.

Hvordan tjene penger på trading Zcash

Det spesifikke ved å handle Zcash er ikke så forskjellig fra det som for aksjer og varer. Mens handelsordrer gir deg en viss kontroll over posisjonene dine, er det noen flere hensyn som bestemmer din evne til å tjene på å handle Zcash.

Her er noen viktige beregninger som vil påvirke resultatet av Zcash-handler.

1. Innsats

Først og fremst, hvor mye du kan tjene på å handle Zcash, avhenger av hvor mye du er villig til å risikere. I handel kalles dette beløpet for en innsats.

Som du kan forestille deg, jo mer du satser, jo høyere blir potensiell fortjeneste – så vel som tapene dine.

For å gi deg et bedre perspektiv, si at du satser $ 1000 på Zcash og tjener 5%. Dette betyr at du får tilsvarende $ 50. Hvis du hadde økt din innsats til $ 5000, vil du tjene $ 250 på samme handel.

Når det er sagt, er det alltid best å bestemme innsatsen din basert på beløpet du har på handelskontoen din. Næringsdrivende kaller dette en "bankroll management strategi" – der du bestemte deg for å ta ikke mer enn en viss prosentandel av dine tilgjengelige handelsmidler.

For eksempel har de fleste erfarne Zcash-handelsmennene en strategi for å risikere ikke mer enn 2% av balansen. Så hvis du har $ 2000 på kontoen din, vil du satse maksimalt $ 40 på en enkelt Zcash-handel.

Nå vil de fleste nettmeglere kreve et minimumsbeløp for å begynne å handle Zcash. På eToro kan du begynne å handle Zcash med så lite som $ 25 – noe som gjør det mulig for deg å ha en bankstyringsstrategi som passer best til budsjettet ditt.

2. Zcash Trading Leverage

Hvis du bor i et land der CFD-handel er lovlig, bør du kunne få tilgang til gearing. Mens handel med gearing sikkert kan øke fortjenesten din, bør du også huske at hvis du gir feil spådom – vil tapene dine bli forstørret.

La oss gi deg et eksempel på Zcash-handel ved hjelp av gearing:

 • Du legger inn en kjøpsordre verdt $ 1000 på ZEC / USD.
 • Du bruker gearing på 1: 2
 • Zcash stiger i verdi med 5%.
 • Uten innflytelse er overskuddet ditt på denne handelen $ 50
 • Siden du brukte gearing på 1: 2, utgjør overskuddet ditt nå $ 100

Som det fremgår av dette eksemplet, kan gearing forstørre profittpotensialet eksponentielt.

Noen meglere tilbyr innflytelse så mye som 1:50, eller til og med 1: 100. Før du handler med dem, må du alltid sjekke om meglingen er lisensiert med de rette reguleringsorganene. Hvis ikke, anbefales det at du holder deg unna dem.

Gebyrer for å handle Ethereum Online

De fleste nettmeglere vil kreve et gebyr for å handle Zcash på deres plattform. Spesifikasjonene for disse avgiftene vil avhenge av den valgte megleren.

For å gi deg en ide om hva slags avgifter du kan forvente, har vi utarbeidet en liste over de vanligste som vanligvis belastes av online Zcash-meglere.

Zcash Trading Commission

Handelsplattformer krever deg en provisjon hver gang du går inn i eller avslutter en handel. En kommisjon beregnes vanligvis i prosent når det gjelder størrelsen på innsatsen din.

For å gi deg et bilde av hva som er der ute – Coinbase belaster deg med 1,49% provisjon for å handle Zcash, en gang når du går inn i handelen og igjen når du avslutter den.

I sterk kontrast, på eToro, kan du handle Zcash til 0% provisjon. I stedet blir du bare bedt om å betale et konkurransespred – mer om det nedenfor.

Zcash Spread

Enkelt sagt er spredningen forskjellen mellom kjøpesum og salgspris på den omsettelige eiendelen. Når du handler Zcash, vil du se etter tettere hull mellom de to prisene – slik at du betaler mindre til din online megler..

Jo strammere spredningen, jo mer av din potensielle fortjeneste kan du beholde for deg selv.

For eksempel, hvis spredningen er 1,90% på din Zcash-posisjon, begynner du handelen med et 1,90% tap. Med andre ord, du må tjene 1,90% i fortjeneste for å bryte selv på denne handelen.

Andre Zcash-handelsavgifter

Provisjoner og spreads er bare de mest grunnleggende av gebyrtyper som din nettmegler kan kreve. I tillegg vil du sannsynligvis komme over et utvalg administrasjonsgebyrer mens du handler Zcash.

Dette inkluderer:

 • Innskudd / uttak: Noen meglere kan kreve et gebyr for å gjøre innskudd og / eller når du behandler uttak. Over på eToro må du betale et lite gebyr på 0,5% for å sette inn penger, og gjelder bare hvis du ikke finansierer kontoen din i amerikanske dollar..
 • Inaktivitetsgebyr: De fleste handelsmenn krever at du betaler en inaktivitetsavgift for ikke å opprettholde minimumsaktivitet på handelskontoen din. Denne avgiften belastes månedlig etter en viss periode uten aktivitet – oftest etter 12 måneder.
 • Overnattingsgebyr: Også kalt et bytteavgift, blir dette gebyret belastet når du holder handelsposisjonene åpne over natten. Du må betale gebyret for hver dag til du avslutter handelen. Dette er vanligvis bare tilfelle hvis du handler CFDer eller bruker gearing.

Til syvende og sist, hvis ikke forsiktig, kan disse tilleggsavgiftene alltid spise fortjenesten din. Som sådan understreker vi at du sjekker gebyrene og provisjonene du er ansvarlig for før du velger et Zcash-handelssted.

Klar til å dykke inn i Zcash handel?

Hvordan handle Zcash 2021 – trinnvis gjennomgang

På dette tidspunktet bør du føle deg klar til å begynne å handle Zcash.

Vi har dekket det grunnleggende om kryptovalutahandel, ordretyper og hvordan du kan håndtere din risiko / belønningsstrategi for å maksimere sjansene for suksess.

Vår guide om hvordan du handler Zcash vil nå fortelle deg trinnene du må følge for å begynne å handle denne digitale valutaen akkurat nå!

Trinn 1: Velg et Zcash-handelssted

En av de første tingene å gjøre er å finne en regulert og respektert megler på nettet for din Zcash-handel.

Fintech-sektoren er overfylt av handelsplattformer – både gode og dårlige. Det er viktig at du gjør leksene dine, slik at du aldri overlater dine hardt opptjente penger til feil hender.

Her er noen av faktorene du må vurdere når du søker etter en online megler for å handle Zcash:

 • Regulering: Har nettmegleren lisens fra et respektabelt reguleringsorgan som ASIC, FCA eller CySEC?
 • Avgifter: Hvor mye må du betale som provisjon, spread og andre handelsgebyrer?
 • Betalinger: Hvilke betalingsmåter støtter meglerplattformen?
 • Minimum innskudd: Krever megleren et minimum innskuddsbeløp og innsats som kreves for at du skal begynne å handle Zcash?
 • Zcash par: Hvilke Zcash-handelspar tilbyr nettstedet?
 • Handelsplattform: Er plattformen brukervennlig for handelsmenn på alle nivåer?
 • Mobilapp: Tilbyr meglerområdet en mobilapp for handel på farten?

Det er åpenbart at det er mye å vurdere før du registrerer deg på et Zcash-handelssted.

Vi anbefaler på det sterkeste at du bare går etter regulerte plattformer som sørger for at rettighetene dine som investor er beskyttet. For eksempel er eToro regulert av tre respekterte organer – CySEC, ASIC og FCA.

Hvis du ikke har satt en pin på en megler ennå, anbefaler vi at du utforsker eToro først. Den sosiale handelsplattformen tilbyr massevis av Zcash-handelspar, blant andre kryptovalutaer og finansielle instrumenter.

Plattformen har perfeksjonert brukeropplevelsen for både nybegynnere og erfarne tradere. Hvis du er en nybegynnerhandler, har eToro funksjoner som ‘Copy Trader’ – som lar deg investere i og kopiere handelsstrategiene til en erfaren handelsmann.

Viktigst, du kan handle Zcash til null provisjon og få tilgang til konkurransespredninger. Den minste innsatsen som kreves for kryptovalutaer er også ganske oppnåelig for handelsmenn – til bare $ 25 per handel.

Trinn 2: Åpne en Zcash-handelskonto

Når du har valgt din regulerte megler online, kan du fortsette å åpne en konto hos dem. Du vil bli bedt om å oppgi din grunnleggende personlige informasjon, inkludert navn, adresse, kontaktinformasjon og fødselsdato.

eToro, denne prosessen tar mindre enn 10 minutter. Som en regulert megler som overholder KYC-reglene, vil eToro også be deg om å bekrefte kontoen din med bilde-ID. Du trenger imidlertid ikke gjøre dette før du trenger å sette inn mer enn $ 2250 eller gjøre et uttak.

Trinn 3: Innskuddsmidler

Deretter kan du legge til penger på handelskontoen din.

eToro godtar en rekke betalingsmåter, for eksempel bankoverføringer, bankkort og e-lommebøker som PayPal eller Neteller.

Trinn 4: Velg Zcash Trading Market

Med handelskontoen din fullfinansiert, kan du nå velge Zcash-markedet du vil handle.

På eToro finner du Zcash som handles mot både crypto-crypto og crypto-fiat-par. For å finne det respektive handelsmarkedet du er interessert i, kan du bare søke etter det.

Trinn 5: Plasser Zcash Trade

På dette punktet er alt som er igjen for deg å plassere din første Zcash-handel. Hvis du trenger en rask oppdatering, kan du bla opp og lese delen vår på "Sette opp en Zcash Trade" igjen.

Hvis du er trygg på spådommen din, fortsett og legg inn din første kjøps- eller salgsordre. Når du er ferdig, kan du slå "Åpen handel" å utføre handelen din. Og det er det!

Hvordan handle Zcash Guide – dommen

Kryptovaluta var en av de beste resultatene i 2020. Det kan ta tid å lære å handle Zcash, men det er vel verdt innsatsen.

Uansett hvilken handelsstrategi du velger, må du sørge for at du kun handler Zcash gjennom en topprangerte og regulert kryptovaluta-plattform. Som vi har nevnt flere ganger i denne guiden, har eToro fanget vår oppmerksomhet i mange henseender.

Ved å velge eToro kan du dra nytte av kommisjonsfrie handler og konkurransedyktige spread på alle finansielle eiendeler. Best av alt, denne regulerte plattformen er perfekt brukervennlig og imøtekommende for alle nybegynnere.

eToro – Beste plattform for handel med Zcash

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Handler Zcash trygt?

Ja – Zcash-handel er trygt. Vi anbefaler imidlertid at du velger en nettmegler med lisens fra FCA, CySEC eller ASIC.

Hvordan begynner jeg å handle Zcash?

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på et regulert handelssted og sette inn midler. På eToro kan du begynne å handle Zcash fra så lite som $ 25.

Hvordan kan jeg tjene penger ved å handle Zcash?

Som med alle eiendeler, må du spekulere i markedet riktig for å tjene penger på din Zcash-handel.

Kan Zcash handles lovlig i USA?

Ja, handel med Zcash er lovlig tillatt i USA. Men amerikanerne kan ikke handle Zcash CFDer.

Kan jeg handle Zcash med innflytelse?

Ja – hvis handel med CFD er tillatt der du bor, kan du bruke gearing gjennom en regulert megler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me