Hvordan ikke få Rekt Trading Cryptocurrency

Hvordan ikke få Rekt Trading Cryptocurrency

En ting er sikkert i kryptovalutahandel; du vil ikke bli rekt!

Kort sagt, å bli rekt er der du mister alt i en rask og brutal markedsbevegelse. For mange nybegynnere er det slutt på spillet.

Det er ikke tilbake fra en så forferdelig hendelse, og mange slutter med å slutte å handle med kryptovaluta helt.

I denne artikkelen skal vi se på hva som blir ‘rekt’ betyr i kryptovalutaverdenen, og hvordan du kan unngå at det skjer med deg.

Vil du lære å handle kryptovalutaer som en proff? Ta vår kryptokurs!

Hva betyr ‘Rekt’?

Rekt er kryptovaluta-slang for ‘ødelagt’. Den stammer fra spill, men har siden blitt populær i kryptovaluta.

Begrepet antas å stamme fra britisk engelsk. Det betyr i utgangspunktet at du har mistet alt.

Å få rekt kan skje når en næringsdrivende taper i stor grad fra en handel.

Vanligvis skjer dette når en næringsdrivende kjøper seg inn i en ICO eller kryptovaluta som senere mislykkes eller viser seg å være en svindel.

I de fleste tilfeller er resultatene øyeblikkelige; et stort og fatalt trekk der en traders midler blir utslettet, og konkluderer i et alvorlig tap som de kanskje aldri kommer seg etter.

Du kan også se begrepet rekt brukt til å beskrive markedet også når en kryptovaluta dykker dramatisk i pris.

Et annet begrep du kanskje også hører er ‘veskeholder‘. Dette refererer til at noen igjen har en kryptovaluta som nesten ikke har noen verdi.

Etter å ha blitt rekt, kan du også bli kalt en ‘bagholder’ hvis du mistet alt ved å investere en stor sum penger i en ICO som senere mislyktes..

Hvordan få ikke Rekt Trading Cryptocurrency

Den beste måten å forhindre å bli rekt på er å unngå store handler, enkelt og greit!

Du trenger ikke alltid å ta en så stor posisjon når du handler, du bør faktisk sjelden. Mest vellykkede handelsmenn vil tjene sin formue etter en lang rekke handler etter år.

Det er super sjeldent at en næringsdrivende samler formuen sin på en handel. Når det er sagt, er det ikke så sjelden at en uerfaren handelsmann mister alt på en dårlig handel!

Årsaken bak dette er enkel; de fleste kryptohandlere vet faktisk ikke for mye om kryptovaluta, det er derfor de ender opp med å bli rekt.

Mange av dem kjøpte seg til sprøytenarkomanen fordi de så hvor mye penger det er å tjene, uvitende om at de skulle ha erfaring med å handle.

Faktum er å virkelig vite hvordan du kan tjene mye penger på å handle kryptovaluta, du trenger faktisk å vite hvor mye om hvordan du handler, en ferdighet mange nybegynnere kryptohandlere forsømmer.

Og på grunn av dette kan de ende opp med å miste alt.

Videre til dette, uerfarne kryptovalutahandlere er mer sannsynlig å bli offer for sine følelser. I de fleste tilfeller deres sinne og spenning, som kan føre dem til å handle mer enn de burde.

Risikostyring bør alltid komme først!

risikostyring, kryptovalutahandel

Før du begynner å tenke på å tjene alle pengene du kan tjene, du må tenke på hvordan du kan beskytte det du allerede har.

Du bør tenke mye på dine handler og hvor mye du er villig til å risikere.

Sannheten er at de beste handelsmennene handler mindre, ikke mer! De er veldig forsiktige og handler kun kryptovalutaer de er 100% sikre på i situasjoner de er 100% sikre på.

Mange av dem gjør dette ved å følge 1% risikoregelen. Bare risikere 1% av handelskontoen din på en hvilken som helst handel.

På denne måten vil du ikke miste alt på en gang i en handel, og du vil ha flere muligheter til å tjene formuen din.

En annen viktig ting du bør gjøre er diversifisere handelsporteføljen din.

Kort oppsummert, ikke legg alle eggene dine i en kurv. Handle flere kryptovalutaer og kanskje også se på aksjer og forex.

Det anbefales å gjøre dette, for hvis en kryptovaluta går ned i pris, kan du handle en annen. Og hvis hele kryptovalutamarkedet er nede, kan du handle en annen eiendel.

På denne måten kan du fortsette å være lønnsom og redusere tapene dine.

Hvis du er i ferd med å handle bare og tenker på fortjenesten, kan du stoppe og vurdere risikoen og tenke om det er en god idé eller ikke.

Lær å undersøke kryptovalutaer riktig

hvordan kryptokurver fungerer

Kunnskap er nøkkelen til å ikke bli rekt som kryptovalutahandler.

Å virkelig være en ekte kryptovalutahandler, du bør ha mye kunnskap om hvordan kryptovaluta fungerer. Tross alt, hvordan kan du bytte noe du ikke egentlig forstår?

Og du bør ha særlig enorm kunnskap om alle kryptovalutaene du handler. Det skulle ikke være noe som kunne skje som du ikke forutså.

Utover det ovennevnte, bør du holde tritt med hvordan kryptovalutaer endres. Husk at bransjen fortsatt er veldig ung, og kryptokurver utvikler seg fortsatt mye.

Ingen kryptovaluta kan sies å være fullstendig komplett. Selv kryptovalutaer som planlegger minimal utvikling, har fortsatt problemer de prøver å overvinne og endres derfor.

Et annet viktig råd er ikke å handle kryptovalutaer bare fordi noen oppfordrer deg til det.

Følg aldri andres råd; følg din egen forskning og hva du kan se for å være sant. Fakta kommer alltid før rykter eller drømmer.

Gå med flyt av markedet

Som du sikkert vet, kryptovalutamarkedet er svært ustabilt. Det er superenkelt å bli rekt i en enkelt bevegelse nedover.

Mange nybegynnere av kryptovalutahandlere skjønner ikke at markedet fungerer i sykluser. Markedet vil aldri bare fortsette å gå eller sveve i bunnen for alltid.

Den når høye poeng, avtar, når lave poeng og øker deretter. Dette skjer med hvert marked, til og med kryptovaluta.

Husk at ting ikke alltid vil være som de er, og du bør forberede deg på det. Ting kan være bra nå, men det vil ikke vare evig, og du bør være fleksibel.

Du burde også hold deg unna overvurderte kryptovalutaer. Det er kryptovalutaer som allerede er høye og fortsetter å klatre.

De vil til slutt falle i pris, og du ville ha fått rekt fordi du kjøpte inn til en høy pris og det gikk bare ned.

Se etter kryptovalutaer som er rimelige og ser ut til å trene oppover.

Dette betyr å utføre mye forskning om kryptovalutaen, ikke bare hvordan den fungerer, men også hvordan det har utført historisk og hva som sannsynligvis vil påvirke prisen.

Å forstå de historiske bevegelsene til en kryptovaluta kan hjelpe deg med å utvikle mer realistiske mål når du handler.

Dessverre kan dette noen ganger være litt vanskelig fordi mange kryptovalutaer bare har eksistert noen få år, noe som betyr at det er en begrenset mengde data å se på.

Viktige ting å se på er ikke bare den høyeste og laveste prisen den noensinne har nådd, men også ting som handelsvolum, som indikerer hvor mye folk handler med en eiendel.

Utvikle en sjette sans for Scamcoins og Altcoins av lav kvalitet

kryptovaluta-svindel

Lær å oppdage pumpe og dumpe svindel, som er en veldig vanlig måte å bli rekt i kryptovalutahandel. De fleste er ICO-er.

Pumpe og dump-svindel er der skaperen av en kryptovaluta oppfordrer folk til å investere i kryptovalutaen deres for å kunstig pumpe opp prisen og deretter selge alt.

I slike situasjoner eier skaperne vanligvis en stor del av kryptovalutaen, og når denne er solgt, faller kryptovalutas verdi umiddelbart.

Ofre for slike svindel er absolutt rekt og kan også kalles “bagholders”, som vi nevnte ovenfor.

To viktige eksempler på kryptovaluta-svindel å se på er BitConnect og OneCoin. Imidlertid bør det også nevnes at utveksling og andre virksomheter som tilbyr kryptovaluta-relaterte tjenester, kan også være svindel.

Et godt råd er å hold deg unna ukjente mynter, i mange tilfeller er de rett og slett ikke verdt å handle, selv om de ikke er svindel. Som handelsmann bør du hold deg til topp 10.

Og hvis du ikke kan finne ut hva som gjør en kryptovaluta forskjellig fra resten av markedet, er det sannsynligvis ikke verdt å handle.

Tezos er et godt eksempel på en god ICO å engasjere seg i. Så bra, faktisk samlet de inn 232 millioner dollar.

De forklarte tydelig hva de ønsket å gjøre, og målene deres er helt klart oppnåelige. Videre var det mye informasjon tilgjengelig om skaperne som ga handelsmenn tillit.

Det kan være lurt å holde seg borte fra ICO til du har mye dyktighet på kryptovaluta.

Når du endelig begynner å handle ICO, ikke stol på anslag på pris. Verdsettelsen du legger på en kryptovaluta, bør være basert på hva de gjør og hvordan de prøver å oppnå det.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • Rekt er kryptovaluta-slang for å miste mye (eller alle) pengene dine på en dårlig kryptovalutahandel. Vanligvis veldig plutselig.
  • Mange handelsmenn blir rekt fordi de ikke forstår hvordan kryptovaluta fungerer. Eller handler for den saks skyld!
  • Forbedre din kunnskap om kryptovaluta og handel hvis du vil overleve. Det er den beste måten å unngå å bli rekt.
  • Lær å få øye på svindel og kryptokurver av lav kvalitet. Den beste måten å gjøre dette på er å holde seg til kjente kryptovalutaer og nøye velge ICO-er.

Lær å handle kryptovalutaer med kurset vårt for handel med kryptovalutaer

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset for kryptovalutahandel!

Handle kryptovalutaer med

Handle med tillit på verdens ledende sosiale handelsplattform

Bli med millioner som allerede har oppdaget smartere investeringer ved automatisk å kopiere de ledende handelsmennene i etoro-samfunnet, eller bli kopiert selv for å tjene en annen inntekt. Åpne en live-konto i dag og begynn å handle på få minutter.

Hvis du likte å lese "Hvordan ikke få Rekt Trading Cryptocurrency" vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me