Hvordan investere i Ripple 2021: The Ultimate Beginner’s Guide to Investing in XRP

Hvorfor investere i XRP? Hva er fordelene og utfordringene med Ripple-investeringer? Her er alt du trenger å vite om Ripple-investering.

I en tid for ikke så lenge siden var det litt tungvint å investere i Ripple.

Dette er fordi du først trenger å kjøpe Bitcoin, overføre midlene til en kryptovaluta-utveksling, og deretter gjøre konverteringen til Ripple. Deretter må du ta ut myntene til en Ripple-lommebok – som alle krever et depositum på 20 XRP.

Raskt frem til 2021, og prosessen med å investere i Ripple kunne ikke være enklere.

Faktisk, denne guiden videre Hvordan investere i Ripple vil vise deg hvordan du kjøper XRP på mindre enn 10 minutter – uten å måtte bekymre deg for lommebøker.

Vi forklarer også detaljene i hvordan en Ripple-investering fungerer, hvilke risikoer og potensielle fordeler du må vurdere, og hvordan du kan tjene ut gevinsten din.

Hvordan investere i Ripple i 5 enkle trinn

Denne guiden om hvordan du investerer i XRP vil bryte ned alt i Laymans vilkår, slik at du ikke gjør et kjøp blindt.

Hvis du er bundet for tid og bare vil investere i Ripple uten å lese vår grundige gjennomgang – følg trinnene nedenfor!

 • Trinn 1: Åpne en konto hos en regulert megler
 • Steg 2: Sett inn penger med debet- / kredittkort, e-lommebok eller bankoverføring
 • Trinn 3: Velg beløpet du vil investere i Ripple
 • Trinn 4: Bekreft investeringen
 • Trinn 5: La Ripple være lagret til du bestemmer deg for å ta ut penger

Som 5-trinns gjennomgang ovenfor fremhever, kunne ikke prosessen med å investere i Ripple være enklere. Best av alt, det er ikke noe krav å bekymre deg for kryptovaluta lommebøker – slik regulerte meglere liker eToro vil lagre XRP-tokens for deg!

Hva er Ripple??

Enten du investerer i blue-chip-aksjer eller en svært spekulativ kryptovaluta som Ripple – det er viktig å forstå eiendelen du kjøper.

Tross alt vil du risikere dine egne penger på et finansielt instrument som ikke garantert vil øke i verdi. Tvert imot, det er enhver sjanse for at du vil tape.

Med dette i tankene skal vi nå forklare det grunnleggende om Ripple og XRP.

Så, Ripple er et digitalvalutaprosjekt som først ble lansert i 2012. Dette gjør det til en av de eldste kryptovalutaene i rommet – opprettet tre år etter Bitcoin og to år før Ethereum.

Selve Ripple-prosjektet er sentralisert, noe som betyr at det styres av grunnleggerne. Dette er i sterk kontrast til de ovennevnte kryptovalutaene, som er ‘desentraliserte’ og dermed – ikke kontrollert av en enkelt person eller myndighet.

Likevel ble Ripple opprettet med et klart mål – å revolusjonere den grenseoverskridende betalingsindustrien. Det vil si at Ripples underliggende teknologi lar store banker og finansinstitusjoner overføre midler innenlands og utenlands i løpet av sekunder.

I tillegg til dette er gebyrene knyttet til bruk av teknologien små. Mens Ripple er teknologien som støtter nettverket, er XRP den digitale valutaen. Begrepene Ripple og XRP brukes imidlertid ofte om hverandre.

Avgjørende, utenfor finansinstitusjonsarenaen, kjøper de aller fleste mennesker Ripple som en spekulativ investering. Dette betyr at de håper verdien av XRP vil øke over tid, slik at investorer kan tjene ut mer enn de legger inn.

Hvordan fungerer investeringen i rippleprosessen?

Hvis det er en ting som hindrer investorer i å kjøpe Ripple – er det en manglende forståelse av hvordan prosessen faktisk fungerer.

Men når du først ser hvor enkelt det egentlig er, har du ingen problemer med å investere i noen XRP-tokens selv. Dette er fordi Ripple-investeringsreisen ikke er forskjellig fra å kjøpe tradisjonelle aksjer.

For eksempel, hvis du kjøpte aksjer i verdi av $ 500, som deretter økte med 50%, ville du se avkastning på $ 750.

På nøyaktig samme måte, hvis du investerer $ 1000 i Ripple og du tjente 20%, ville du utbetale $ 1200.

For å sikre at vi tømmer tåken, la oss se på et enkelt eksempel på hvordan Ripple-investeringsprosessen fungerer i den virkelige verden.

 • Du åpner en konto hos en nettmegler som selger Ripple
 • Du setter inn $ 2000 og investerer hele beløpet i Ripple
 • På kjøpstidspunktet er Ripple verdt $ 0,30
 • Du holder på XRP-tokens i fire år
 • Når du kommer til å ta ut penger, er Ripple verdt $ 1,10
 • Dette betyr en prisøkning på 266%

Så som eksemplet ovenfor viser, investerte du opprinnelig $ 2000 av dine hardt opptjente penger i Ripple. Etter bare tre år økte de digitale tokens i verdi med 266% – så investeringen din er nå verdt $ 7.320.

Akkurat som aksjer, er det da et tilfelle å stenge posisjonen din og se inntektene lagt til meglerkontosaldoen. Til slutt tar du ut kontanter til bankkontoen din.

Hvorfor bør du investere i Ripple??

Det er mange grunner til at du kan velge å investere i Ripple og dets underliggende XRP-token.

Dette inkluderer følgende:

1. Huge Returns on Ripple Siden den ble lansert

På samme måte som andre populære kryptovalutaer som Bitcoin, har verdien av Ripple steget i været siden prosjektet ble lansert. Da XRP til slutt ble notert på en børs, ble den priset til bare $ 0,014. Det er i underkant av halvannen amerikanske cent.

Med interessen for XRP-prosjektet økende de foregående årene, fortsatte verdien av Ripple i en oppadgående bane. Så, i begynnelsen av 2018, nådde den digitale valutaen hele tiden høyder på $ 3,84.

Dette betyr at på bare fire år etter å ha blitt notert på sin første børs, vokste Ripple med 27.000%. I reelle termer betyr dette at hvis du hadde investert i Ripple med en innsats på $ 2000 i 2013, ville pengene dine vært verdt nesten $ 550 000.

Imidlertid, og i likhet med resten av den digitale valutaindustrien, gikk verdien av Ripple deretter på en langvarig nedadgående spiral. XRP slo ned på rundt 0,28 dollar i august 2018, noe som betyr at kryptovalutaen på bare 8 måneder mistet 92% i verdi.

kurvprisdiagram

Den gode nyheten er at Ripple har en flott 2020. Å treffe 52-ukers nedturer på bare 0,25 dollar – XRP brøt 0,77 dollar i august – noe som tilsvarer en økning på 212%.

2. Grenseoverskridende betalingsindustri må revolusjoneres

Ripple og dets XRP-token ønsker å forstyrre en bransje som har stort behov for å bli revolusjonert – grenseoverskridende betalinger. For de uvitende skifter billioner dollar verdt av valutaer hver dag – med det store flertallet av dette dominert av store finansinstitusjoner.

De fleste av disse transaksjonene er tilrettelagt av SWIFT. Hovedproblemet er at systemet ikke bare er tregt og kostbart, men det er fulle av byråkrati.

For eksempel:

 • La oss si at en storstilt fabrikk i Kenya kjøper råvarer til en verdi av 10 millioner dollar fra Australia
 • Først vil en kenyansk finansinstitusjon overføre pengene til en tilsvarende bank som handler i amerikanske dollar
 • Deretter vil den tilsvarende banken konvertere amerikanske dollar til australske dollar med den tilsvarende banken til den australske eksportøren
 • Til slutt vil den tilsvarende banken overføre australske dollar til den australske eksportørens bankkonto
 • Hele prosessen er tilrettelagt av SWIFT

Som du kan se fra ovenstående, er SWIFT ikke et betalingsnettverk i det hele tatt. Tvert imot, det er bare en mellommann som sitter mellom finansinstitusjoner og tilsvarende banker. Avgjørende, det er her Ripple og XRP trer inn.

Du ser, ved å bruke Ripple betalingsnettverk, er det ikke noe krav for tilsvarende banker eller bruk av en tredje valuta som den amerikanske dollaren. I stedet kan banker handle på peer-to-peer-basis gjennom Ripple-nettverket.

Viktigst er at XRP-token er det som bygger alt sammen – noe som betyr at de underliggende valutaene du har valgt er irrelevante! Alt i alt, ettersom flere og flere banker bruker Ripple-teknologien, vil dette øke etterspørselen etter XRP og dermed markedsverdsettelsen..

3. Lav pris og liten markedsverdi

Det er også verdt å merke seg at inngangsbarrierer er veldig lave når du investerer i Ripple.

Dette er fordi – selv på toppene i 2020 betaler du bare 0,77 dollar per XRP-token. Faktisk, hvis du bruker en regulert megler som eToro, er den minste investeringen som kreves bare $ 25.

Så ved å oppfylle minimumet betyr dette at du vil få litt over 32 XRP-tokens! I tillegg til dette har Ripple også en relativt liten markedsverdi på 12 milliarder dollar.

Mens dette ved første øyekast kan høres mye ut, blir Ripple-teknologien allerede testet eller brukt av over 200+ finansinstitusjoner.

Hvis Ripple i sin tur blir de facto-protokollen for å legge til rette for betalinger over landegrensene, vil en markedsverdi på 12 milliarder dollar virke som en dråpe i havet.

Hvordan investere i Ripple – forskjellige tilgjengelige alternativer

Det er flere måter du kan investere i Ripple på – noen enklere og mer kostnadseffektive enn andre. Som vi diskuterer kort tid, er den mest praktiske måten å gjøre dette på å bruke en regulert online megler som eToro.

Med det sagt, avhengig av hvor du bor, kan du også investere i Ripple via en minibank med kryptovaluta.

La oss utforske hvordan dette fungerer.

Med kryptovaluta-mani i full gang, hvordan investerer du i Ripple (XRP)? Vi har alle svarene på hvordan du kan konvertere kontanter til Ripple og mer.

1. Ripple minibanker

Som navnet antyder, tillater minibankomner å kjøpe digitale valutaer gjennom en fysisk terminal. De ser ut og fungerer omtrent som en tradisjonell minibank, men i omvendt retning.

Det vil si at ved å sette inn kontanter i minibanken, vil du motta en forholdsmessig mengde kryptovaluta. Nå er det på den ene siden mer enn 12 000 minibanker med kryptovaluta spredt over hele verden.

Imidlertid er det bare en liten prosentandel av dette tallet som lar deg kjøpe Ripple. I stedet støtter de fleste minibanker bare Bitcoin. Faktisk er det mindre enn 250 minibanker med kryptovaluta som lar deg kjøpe XRP, så med mindre du bor i en storby som Paris, New York eller Berlin – vil du sannsynligvis slite.

Likevel, hvis du er heldig nok til å bo i nærheten av en terminal som støttes, kan du se hvordan en Ripple-investering fungerer via en minibank med kryptovaluta..

 • Du besøker din nærmeste minibank og velger Ripple fra listen over mynter som støttes
 • Deretter angir du beløpet du vil investere i din lokale valuta
 • Hvis du for eksempel er basert i Tyskland, kan du angi 100 EUR
 • Minibanken vil da vise den nøyaktige mengden XRP du får – basert på størrelsen på den valgte investeringen
 • For eksempel kan et kjøp på 100 EUR gi deg Ripple etter avgifter på 90 EUR
 • Du setter inn 100 EUR kontanter i minibanken
 • Endelig skriver minibanken ut en billett med Ripple-lommebokinformasjonen din

Nå er det flere feil med Ripple minibankrute. For det første tar kryptovaluta-minibankleverandører store avgifter.

Maskinene trenger tross alt strøm for å kjøre, de må leie stedet der minibanken er plassert, og både vedlikehold og kontantinnsamling kreves regelmessig.

Ikke bli overrasket hvis du ender med å betale en påslag på mellom 10% og 20%.

For det andre slutter ikke investeringsprosessen når du har forlatt minibanken for kryptovaluta. Dette er fordi du må kreve XRP-tokens via en Ripple-lommebok. Din private nøkkel og lommebokadresse vil bli inneholdt på billetten som minibanken skrev ut.

Dette er greit hvis du vet hva du gjør – men kan være utfordrende hvis du er en nybegynner. I tillegg må du ikke glemme at alle Ripple-lommebøker krevde et låst depositum på 20 XRP for å kunne åpnes. Du kan ikke berøre disse midlene så lenge du holder lommeboken aktiv!

Med tanke på alt det ovennevnte, vil vi foreslå at du investerer i Ripple gjennom en online megler.

2. Ripple Exchange

I et nøtteskall, ved å bruke en online-børs for å investere i Ripple, er det helt mulig å fullføre prosessen på mindre enn 10 minutter. Dette er fordi du raskt kan åpne en konto ved å oppgi personlig informasjon, og deretter umiddelbart sette inn penger med debet- / kredittkort.

I noen tilfeller kan du til og med kunne sette inn via Paypal – som også er øyeblikkelig. Så er det bare å bestemme hvor mye du ønsker å investere. Når vi snart avdekker litt mer detalj, er nettmeglere også betydelig billigere enn Ripple-minibanker.

Faktisk lar vår topprangerte plattform eToro deg investere i Ripple til en provisjon på 0%. Andre plattformer vil lade alt fra 0,5% til 1,5%.

I tillegg, hvis den valgte megleren lar deg investere i Ripple med en fiat valutainnskuddsmetode, så må den ha juridisk forpliktelse til å gjøre det. Som sådan kreves det at plattformen holder investeringsmidlene trygge og sørger for at den holder kriminell aktivitet i sjakk.

Vil du vurdere å investere i Ripple XRP?

Hvordan velge en plattform å investere i Ripple

I avsnittet ovenfor diskuterte vi hvordan bruk av en online megler er den beste måten å investere i Ripple. Selv om dette stemmer, er den vanskeligste delen ikke bare å finne en pålitelig leverandør – men en som tar rimelige avgifter og godtar den foretrukne betalingsmåten..

Som sådan nedenfor vil du finne en rekke faktorer som må vurderes før du investerer i Ripple med en ny megler.

1. Lisensiering og anseelse

Før du til og med kommer til beregningene rundt gebyrer og betalinger, er det viktig at du utforsker den regulatoriske statusen til den valgte Ripple-megleren. Dette er fordi kryptovalutaområdet domineres av uregulerte plattformer.

Hovedproblemet for lisensierende organer over hele verden er at digitale valutaer er uten grenser. Som sådan, hvis en regjering forbyder den uregulerte plattformen, vil den ganske enkelt flytte utenlands.

Heldigvis er det et lite utvalg meglere som lar deg investere i Ripple i et trygt og sikkert miljø.

For eksempel er eToro regulert av tre anerkjente lisensutstedere. Dette inkluderer FCA, CySEC og ASIC. For ekstra vekt er plattformen også registrert hos FINRA – som lar amerikanske borgere trygt investere i Ripple.

2. Gebyrer for å investere i Ripple

Når du er sikker på at din valgte Ripple-megler er lisensiert og fullstendig regulert, er det på tide å gå til økonomien. I forkant av dette er kommisjonen du må betale for å investere i Ripple.

Dette fungerer som et tradisjonelt aksjehandel – i den grad du sannsynligvis vil betale en variabel provisjon som er basert på beløpet du investerer i Ripple. For eksempel vil Coinbase belaste deg 1,49% når du investerer i Ripple, og igjen når du utbetaler.

Dette betyr at ved å investere $ 500 betaler du i utgangspunktet en provisjon på $ 7,55. Hvis du jaget ut Ripple-investeringen din når den var verdt $ 800, ville 1,49% utgjøre en provisjon på $ 11,92..

Selv om dette ved første øyekast kanskje høres konkurransedyktig ut, er det ikke det. For eksempel lar eToro deg investere i Ripple uten provisjon. Dette betyr at du i eksemplet ovenfor ville ha betalt $ 0 i stedet for $ 19,47 belastet av Coinbase.

I tillegg til dette belaster Coinbase – og de fleste andre Ripple-meglere deg for å sette inn penger med debetkort. Dette står på enorme 3,99%. På eToro er avgiften bare 0,5% – og ingenting hvis du setter inn i amerikanske dollar.

3. Minimum Ripple-investering og -betalinger

Når du er fornøyd med meglerens provisjonsstruktur, er det på tide å se hva minimum Ripple-investeringen er. Hos eToro er dette bare $ 25. Andre plattformer krever betydelig mer, så sjekk dette selv.

Og selvfølgelig må du også sjekke hvilke betalingsmåter du kan bruke for å investere i Ripple. Som vi nevnte tidligere, er den enkleste måten å finansiere Ripple-meglerkontoen din å bruke debet- / kredittkort eller e-lommebok – som er øyeblikkelig.

Hvis den valgte megleren imidlertid bare lar deg investere i Ripple via en bankoverføring, vil du kanskje revurdere. Dette fordi det kan ta flere dager før midlene ankommer.

4. Lagring og utbetaling

Til slutt er det også viktig hva som vil skje etter at du har fullført Ripple-investeringen. Som vi dekket tidligere, er det en absolutt smerte å trekke tilbake XRP-tokens til en Ripple-lommebok.

Ikke bare trenger du å føle deg komfortabel med lommeboksikkerhet, men du må låse opp 20 XRP for å holde den aktiv. Dette er grunnen til at vi synes det er best å bruke en regulert plattform som eToro som kan lagre Ripple-tokens for deg.

Denne FCA-, ASIC- og CySEC-regulerte megleren brukte institusjonskontroll for å sikre at Ripple-investeringen din forblir i trygge hender til du bestemmer deg for å ta ut penger.

Når du gjør det, er det bare å klikke på ‘Selg’ -knappen. Ved å gjøre dette vil midlene umiddelbart vises på eToro-kontantkontoen din – klar for deg å trekke ut!

Klar til å investere i Ripple XRP?

Tips om hvordan du kan investere i krusninger og tjene penger

Før du går i gang og begynner kjøpsprosessen, sjekk ut de tre tipsene nedenfor om hvordan du kan investere i Ripple, og tjene penger!

Tips 1: Sett noen økonomiske mål

Med mindre du planlegger å investere i Ripple på en evig basis, vil du på et tidspunkt måtte tenke på å tjene ut tokens. Sett deg derfor alltid noen økonomiske mål når det gjelder fortjeneste. Dette kan være så enkelt som å selge Ripple-investeringen din når XRP når $ 5.

Tips 2: Gjennomsnitt for dollaromkostninger dine ringvirkninger

Ripple er en ustabil kryptovaluta – så det er best å investere via gjennomsnittlig dollar-kostnad. Dette betyr at du kan investere et fast beløp på slutten av hver måned.

På hver investering betaler du en annen pris i henhold til markedsforholdene. I sin tur vil du beregne gjennomsnittlig kostpris, og dermed – det er ikke nødvendig å bekymre deg for kortsiktig volatilitet!

Tips 3: Diversifiser din ring investering

Erfarne investorer vil sjelden legge mer enn 10% av porteføljen til en enkelt eiendel. Som sådan er det best å diversifisere kapitalen din i flere digitale valutaer – kanskje legge til litt Bitcoin og Ethereum også.

Du bør deretter vurdere å legge til mer tradisjonelle aktivaklasser for å redusere eksponeringen – for eksempel aksjer og obligasjoner.

Hvordan investere i Ripple i dag – trinnvis gjennomgang

Så nå som vi har forklart alt er det ingen å vite om XRP – vi skal nå vise deg hvordan du kan investere i Ripple i dag!

Trinn 1: Åpne en konto

Gå til eToro-nettstedet og klikk på ‘Bli med nå’ knapp. Følg instruksjonene på skjermen ved å legge inn personlig informasjon og kontaktinformasjon. Bekreft mobilnummeret ditt ved å skrive inn koden som er sendt til deg.

Denne delen av prosessen skal ta maksimalt 3-4 minutter.

Trinn 2: Last opp litt ID

I henhold til forholdene mot penger vil eToro be deg om å laste opp ID. Bare send inn en tydelig kopi av pass / førerkort og bevis på adresse. Sistnevnte kan være en kontoutskrift eller en regning.

Merk: Hvis du ikke investerer mer enn $ 2 250 i Ripple akkurat nå, kan du laste opp dokumentene ovenfor på et senere tidspunkt.

Trinn 3: Gjør et innskudd

Før du kan investere i Ripple, må du sette inn minst $ 200 på eToro-kontoen din.

Du kan velge mellom følgende betalingsalternativer:

 • Debetkort
 • Kredittkort
 • Paypal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Tillit
 • Bankoverføring

Ikke glem at innskudd utenfor USD medfører en liten valutagebyr på 0,5%.

Trinn 4: Søk etter Ripple

Når innskuddet ditt er behandlet, skriv inn ‘Ripple’ i søkeboksen øverst på skjermen, og klikk deretter på ‘Trade’ -knappen.

Trinn 5: Fullfør Ripple Investment

Du vil nå se en ordreboks. Angi hvor mye penger du vil investere i Ripple (minimum $ 25). Til slutt klikker du på ‘Åpne handel’ -knappen for å fullføre din provisjonsfri Ripple-investering.

Trinn 6: Utbetal din ripple-investering

Når du har investert i Ripple på eToro, lagres XRP-tokens på dine vegne. Når du bestemmer deg for å selge Ripple-investeringen din, er det bare å gå til porteføljen din og klikke på ‘Selg’ -knappen.

Kontantene blir deretter lagt til eToro-saldoen – som du deretter kan investere på nytt eller ta ut til betalingsmåten din.

eToro – Den beste Cryptocurrency-plattformen å kjøpe Ripple

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Hvordan investere i Ripple – The Bottom Line

Som en hvilken som helst mynt er det en høy grad av risiko involvert hvis du vurderer å investere i Ripple. Gitt det lave prispunktet, kan det imidlertid ha mulighet for høy avkastning med lav adgangsbarriere.

Hvis du vil investere i Ripple på den tryggeste, billigste og mest praktiske måten – glem minibanker og børser for kryptovaluta. I stedet velger du en regulert megler som eToro.

Ikke bare vil du ha beskyttelse av FCA, CySEC og ASIC – men du kan investere i Ripple fra bare $ 25.

Videre kan du øyeblikkelig sette inn penger med debet- / kredittkort eller e-lommebok, og du vil ikke bli belastet med ett cent i provisjon når du investerer i Ripple!

Du vet aldri, Ripple kan skyte i været så høyt som Bitcoin er i dag, og du kan takke deg selv om flere år.

Vanlige spørsmål

Hvor mye skal jeg investere i Ripple?

Beløpet du investerer i Ripple er en beslutning som bare du kan ta. Du må ta hensyn til risikoen og fordelene ved å kjøpe XRP, og sørge for at du aldri investerer mer enn du realistisk sett har råd til å tape.

Er Ripple en god investering i 2021?

Ripple har økt i verdi med over 212% siden 2020-lavpunktet på $ 0,25. Selv om avkastningen er enorm, vet ingen hva som vil skje de neste 12 månedene. Når det er sagt, ettersom flere og flere finansinstitusjoner begynner å bruke Ripple-teknologien, vil dette sikkert ha en positiv innvirkning på prisen på XRP.

Hvordan begynner jeg å investere i Ripple?

For å investere i Ripple akkurat nå, velg en regulert megler som eToro, oppfylle minimumsinnskuddet på $ 200 med debet- / kredittkortet eller e-lommeboken din, og kjøp minimum XRP på $ 25. Dette tar deg ikke mer enn 10 minutter og på eToro – du betaler ingen handelsprovisjon.

Kan jeg investere $ 100 i Ripple?

Ja, Ripple er en av de laveste kryptovalutaene – med 2020-høyder på bare 0,77 dollar per XRP-token. Minimumsbeløpet du kan investere i Ripple er avhengig av din valgte megler. På eToro koster det bare $ 25.

Kan du tape penger på Ripple?

Selvfølgelig. Alle investeringer har en risiko for økonomisk tap. Dette gjelder spesielt med Ripple – som er en høyrisiko, spekulativ aktivaklasse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me