Hvordan kjøpe Bitcoin – Beginner’s Guide

Fortsett å høre om Bitcoin og lurer på hvordan du kan kjøpe Bitcoin? Les vår nybegynnerveiledning om hvordan du kjøper BTC i dag!

Har du hørt buzz rundt Bitcoin og ønsker å komme inn på handlingen? I så fall har det aldri før vært så enkelt å kjøpe Bitcoin hjemmefra. Faktisk, hvis du har et debet- / kredittkort eller e-lommebok – kan du kjøpe Bitcoin på mindre enn 10 minutter.

Hvis du er interessert i å kjøpe et øyeblikk, men ikke har den svakeste ideen om hvor du skal begynne, har du kommet til rett sted.

I dette Hvordan kjøpe Bitcoin-guide, vi vil diskutere de mange måtene du kan investere i denne banebrytende digitale valutaen. Vi dekker hva slags avgifter du kan forvente å betale, hvordan du velger den beste Bitcoin-megleren, og til slutt – trinnene som kreves for å kjøpe Bitcoin i dag.

Innhold

Hvordan kjøpe Bitcoin: 5 trinn

Trinn 1: Velg en online Bitcoin-megler eller Exchange

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

Trinn 3: Åpne en Bitcoin Megler-konto

Trinn 4: Sett inn noen midler

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

Trinn 6: Lagring av Bitcoin

Trinn 7: Selge din Bitcoin

Andre måter å kjøpe Bitcoin i 2021

Hvordan kjøpe Bitcoin 2021 – dommen

Hvordan kjøpe Bitcoin i 5 trinn

For å kjøpe BTC er det første trinnet å åpne en konto med en regulert børs, deponere midler, velge Bitcoin fra handelsplattformlisten og til slutt sjekke & bekreft at bitcoins har lagt til lommeboken din.

Nedenfor forklarer vi de 5 trinnene som kreves for å kjøpe Bitcoin akkurat nå:

Trinn 1: Åpne en konto hos en regulert Bitcoin-megler

Steg 2: Innskudd umiddelbart med debet- / kredittkort eller e-lommebok

Trinn 3: Gå over til kryptovalutahandelsområdet og velg Bitcoin

Trinn 4: Angi beløpet du vil kjøpe

Trinn 5: Bekreft bestillingen og ha myntene lagt i lommeboken

Under, vi viser deg hvordan du kjøper Bitcoin i dag. Vi vil lede deg gjennom trinnene for å velge megler, forstå de potensielle risikoene og fordelene, og fullføre Bitcoin-investeringen din på en tryggest mulig måte.

Trinn 1: Velg en online Bitcoin-megler eller Exchange

Gjør ingen feil med det – hvis du vil kjøpe Bitcoin online, må du først åpne en konto med megler eller tredjeparts utveksling. Hvis du velger det tidligere, vil du kunne kjøpe Bitcoin direkte fra megleren.

Og sistnevnte – dette betyr at du vil bytte Bitcoin mot en annen kryptovaluta som Ethereum eller Ripple. Uten tvil er det langt bedre å bruke en regulert Bitcoin-megler – ikke bare når det gjelder bekvemmelighet og kostnadseffektivitet, men også sikkerhet.

Alt i alt er det mange faktorer du må vurdere før du velger en leverandør å kjøpe Bitcoin fra – mange av disse diskuterer vi nedenfor.

Viktige faktorer du bør vurdere før du velger en Bitcoin-børs

1. Forskrift

Først og fremst vil vi på det sterkeste foreslå at du bare bruker en plattform som er regulert. Ved å gjøre det kan du være trygg på at pengene dine er i trygge hender.

Tross alt er kryptovalutaindustrien fylt med historier om flere milliarder dollarhacks – så sikkerhet og sikkerhet bør være øverst på prioritetslisten din..

På den ene siden har du meglere som eToro som er regulert av fire separate tier-en-organer. Dette inkluderer FCA (Storbritannia), CySEC (Kypros), ASIC (Australia) og FinCEN (USA). Dette kommer med massevis av regulatoriske fordeler – for eksempel et krav om å adskille klientmidler.

I den andre enden av spekteret har du tredjeparts kryptovalutautvekslinger som fungerer på 100% uregulert måte.

Disse er ofte populære for de som ønsker å kjøpe Bitcoin anonymt eller med innflytelse. Men pengene dine er i alvorlig risiko når du velger en plattform som ikke er lisensiert av et anerkjent organ – så avgjørende – hold deg til regulerte meglere som eToro.

2. Betalingsmåter

I en tid for ikke så lenge siden var det et mareritt å kunne kjøpe Bitcoin online. Du måtte åpne en konto med en skruppelløs utveksling som bare tillot deg å sette inn penger gjennom en bankoverføring.

I noen tilfeller vil det ta opptil en måned før midlene blir kreditert. Spol frem til 2021, og det har aldri vært enklere å kjøpe Bitcoin – ikke minst fordi de beste meglerne godtar debet- / kredittkort.

Dette lar deg sette inn penger umiddelbart og dermed – kjøpe Bitcoin med en gang. Populært handelssted eToro lar deg også sette inn penger med Paypal, Skrill og Neteller. Disse populære e-lommebøkene er gode for å legge til et ekstra sikkerhetslag på kjøpet ditt.

På baksiden vil du kanskje unngå Bitcoin-meglere som bare godtar bankoverføringer – ettersom kjøpet ditt blir forsinket med flere dager.

3. Gebyrer og provisjoner

Når du kjøper Bitcoin online via en megler – må du selvfølgelig betale et gebyr av noe slag. Beløpet du betaler vil variere betydelig, samt måten du blir belastet på.

Når det er sagt, vil de aller fleste Bitcoin-meglere ta et variabelt gebyr. For eksempel tar velkjent megler Coinbase cirka 1,5% per handel. Dette betyr at du blir belastet når du kjøper Bitcoin og igjen når du selger.

For eksempel, hvis du kjøpte $ 1000 i verdi av Bitcoin, vil en provisjon på 1,5% resultere i et gebyr på $ 15. Deretter, hvis du utbetaler Bitcoin når den er verdsatt til $ 1300, vil 1,5% -provisjonen koste deg $ 19,50.

Vi bør også være oppmerksom på at Coinbase krever 3,99% av debetkortinnskudd – så på en investering på $ 1000 som er ekstra $ 39. Alt i alt – å kjøpe bare $ 1000 i Bitcoin på Coinbase koster deg $ 73,50.

Dette er veldig dyrt, og derfor foreslår vi at du bruker en billig Bitcoin-megler som eToro. De samme omstendighetene som er oppført ovenfor, vil ikke koste deg noe i provisjon – da megleren lar deg kjøpe Bitcoin gebyrfritt.

Hvis du vil kjøpe Bitcoin BTC raskt og enkelt, med 0% provisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hvis du setter inn penger i en annen valuta enn amerikanske dollar, betaler du en valutagebyr på 0,5%. Som sådan er det mest du ville betalt for å kjøpe $ 1000 i Bitcoin på eToro bare $ 5 – i motsetning til $ 73,50 på Coinbase!

4. Andre viktige faktorer

I tillegg til regulering, støttede betalingsmåter og gebyrer / provisjoner – det er mange andre faktorer du må sjekke før du velger en Bitcoin-megler.

Dette inkluderer:

  • Brukervennlighet: Hvis du ønsker å kjøpe Bitcoin for første gang, er det fornuftig at du velger en plattform som er snill mot nybegynnere. Med dette mener vi at megleren skal tilby en jevn og skarp investeringsprosess som ikke krever noen forkunnskaper om handel eller Bitcoin.
  • Minimum investering: Bitcoin er en svært spekulativ aktivaklasse. Som sådan, hvis du ikke er vant til økt prisvolatilitet, vil du kanskje velge en megler som lar deg investere små beløp. eToro, for eksempel, lar deg kjøpe Bitcoin med en investering på bare $ 25. Dette er en ubetydelig mengde for folk flest.
  • Oppbevaring: Selv om vi senere dekker lagring mer detaljert, må du forstå hva som skjer med din Bitcoin etter et kjøp. For eksempel, mens regulert megler eToro lagrer Bitcoin på dine vegne, krever andre plattformer at du trekker myntene ut i en privat lommebok. Sistnevnte vil ikke være egnet for nybegynnere.

Som du kan se fra ovenstående, er det mye å vurdere å velge en online plattform for å kjøpe Bitcoin. Dette kan være en tidkrevende prosess når du tar hensyn til hundrevis av leverandører som er aktive i rommet.

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

ha en plan, hvordan kjøpe bitcoin

Før du kommer til å kjøpe Bitcoin online, er det fornuftig å lage en investeringsplan. Dette vil sikre at du har klare mål i tankene, i motsetning til å investere med lukkede øyne.

Med dette i bakhodet, nedenfor, finner du en rekke beregninger du bør vurdere når du setter opp en Bitcoin-investeringsplan.

Langsiktig eller kortvarig

Du må først vurdere om du ønsker å kjøpe Bitcoin som en langsiktig investering eller å tjene på kortsiktige prisbevegelser. Hvis det er førstnevnte, er dette kjent som en “buy and hold” -strategi.

Med andre ord vil du kjøpe Bitcoin og holde på myntene dine i mange måneder eller år. Dette er mer egnet for den “gjennomsnittlige” investoren, da du vil være mindre opptatt av kortsiktig volatilitet.

I stedet vil du kjøpe Bitcoin og sannsynligvis glemme det til det gjelder utbetalinger. På den annen side lyver noen mennesker å kjøpe Bitcoin for å dra nytte av kryptovalutas høyere volatilitetsnivå enn normalt.

For eksempel er det ikke uvanlig at prisen på Bitcoin går opp eller ned med 5-10% på en enkelt handelsdag. Som sådan, hvis du har litt erfaring med kortsiktig handel, kan Bitcoin være en stor ressurs å vurdere.

Mål Bitcoin-pris

Selv om det ikke er obligatorisk, vil mange erfarne investorer ha et kursmål i tankene. La oss for eksempel anta at du kjøpte Bitcoin når den var verdt $ 8000. Du investerte totalt $ 10.000 og vil doble pengene dine. Som sådan er resultatmålet ditt en vekst på 100%.

Les mer: Bitcoin-prisforutsigelse: Hvor mye vil det være verdt i 2021 og utover?

Noen Bitcoin-investorer har ingen interesse i gevinster på 100% og vil se på dette som beskjedent. Dette er fordi mange tror at Bitcoin til slutt vil bli mainstream – uansett hva det ser ut.

Avgjørende er det viktig å huske at Bitcoin-prisen var verdt mindre enn 1 cent for et tiår siden. Med heltidshøyder på $ 20.000 betyr dette at Bitcoin har vokst med nesten 200 millioner prosent sammenlignet med de første par årene med handel.

Tenk på vanlige investeringer

Det er superutfordrende å få en effektiv timing av markedet for kryptovalutahandel. Årsaken er at denne spesielle handelsscenen beveger seg på en uforutsigbar måte. I motsetning til de tradisjonelle aksjemarkedene – som drar nytte av nesten 100 års variabel data, ble Bitcoin først lansert i 2009.

Som sådan kan den beste måten å målrette Bitcoin være å gjøre små, ubetydelige investeringer. For eksempel – og som nevnt tidligere, lar regulert megler eToro deg investere bare $ 25 per handel.

Dette betyr at du enkelt kan investere litt på slutten av hver måned. I tillegg til dette vil regelmessig investering av Bitcoin tillate deg å dra nytte av gjennomsnittlig dollar-kostnad. Dette betyr at hver gang du kjøper mer Bitcoin, vil du gjøre det til en annen pris.

Enkelt sagt, hvis du tror at Bitcoin er kommet for å bli, så lar dette deg kjøpe den digitale valutaen med rabatt når verdien går nedover.

Har du vurdert å kjøpe Bitcoin?

Trinn 3: Åpne en Bitcoin Megler-konto

Når du har valgt en online megler å kjøpe Bitcoin fra, er det et tilfelle å åpne en konto. Dette fungerer på nøyaktig samme måte som å registrere seg hos en aksjemegler, i den grad du trenger å oppgi personlig informasjon.

Dette inkluderer ditt fulle navn, nasjonalitet, hjemmeadresse, fødselsdato og kontaktinformasjon. Nå, hvis du bruker en regulert megler til å kjøpe Bitcoin – som du burde være, vil du helt sikkert trenger å bekrefte identiteten din.

Dette er kjent som KYC-prosessen, og det er noe som kreves av regulatorer. Alt du trenger å gjøre er å laste opp en kopi av den offentlige utstedte ID-en din (pass, førerkort, nasjonalt ID-kort) og bevis på adresse (bankkontoutskrift, regning osv.),

Den dårlige nyheten er at mange Bitcoin-meglere tar flere dager å validere dokumentene dine, ettersom de bare er avhengige av manuelle verifiseringsteam. Den gode nyheten er at new age-plattformer som eToro automatisere bekreftelsesprosessen. Dette betyr at kontoen din i de fleste tilfeller vil bli godkjent umiddelbart.

Trinn 4: Sett inn noen midler

Når du har åpnet en konto hos din valgte Bitcoin-megler, er det på tide å legge til penger. Om dette er en jevn prosess eller ikke, vil til slutt avhenge av hvilke typer betalingsmåter som støttes.

Du kan for eksempel velge debetkort, kredittkort, Paypal, Neteller og Skrill. Dette er alle metoder for øyeblikkelig innskudd, noe som betyr at du kan kjøpe Bitcoin med en gang.

Dessverre støtter noen kjente plattformer bare tradisjonelle bankoverføringer. Som nevnt tidligere betyr dette at du må vente 2-3 virkedager for at midlene skal ankomme. På det tidspunktet har du kanskje gått glipp av muligheten til å kjøpe Bitcoin til en gunstig pris!

Vi bør også merke oss at de fleste Bitcoin-plattformer vil ha en minimumsinnskuddspolicy. I likhet med meglergebyr, kan dette variere vilt. Når det er sagt, bør du forvente å sette inn minst $ 50 – $ 200, avhengig av plattformen du velger.

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

kjøp bitocin, bitcoin ordre

Enten du kjøper Bitcoin, blue-chip-aksjer eller en hvilken som helst aktivaklasse for den saks skyld – du må sette opp en handelsordre av noe slag. Enkelt sagt, dette lar megleren vite hva det er du ønsker å oppnå.

Selv om det spesifikke bestillingsskjemaoppsettet kan variere fra megler til megler, må du vanligvis fylle ut følgende felt:

Kjøp ordre

Noen handelsplattformer lar deg spekulere i om prisen på Bitcoin går opp og ned. Hvis dette er tilfelle, vil du bli tilbudt både en “kjøp” og “selg” ordre.

Uten å ha tenkt å oppgi det åpenbare, hvis du vil kjøpe Bitcoin fordi du tror verdien vil øke, må du velge en “kjøpsordre”.

Du vil bli overrasket over hvor mange nybegynnere som gjør denne feilen, så vær ekstra årvåken.

Begrens eller markedsordre

Ledende Bitcoin-meglere som eToro gir deg mer fleksibilitet når det gjelder valg av kjøpesum. Tross alt vil verdien av Bitcoin endre seg sekund for sekund, så det er fornuftig å investere til en gunstigst mulig pris.

Så hvis du skulle velge en begrensningsordre, kan du velge prisen du betaler for å kjøpe Bitcoin. La oss for eksempel anta at Bitcoin for øyeblikket er priset til $ 15 000, men du vil bare investere i kryptovalutaen fortsetter å klatre og treffer $ 16 000.

Ved å legge inn en begrensningsordre vil Bitcoin-kjøpet ditt bare bli utført hvis og når prisen når $ 16 000. Hvis den ikke gjør det, vil bestillingen forbli ventende til du kansellerer den.

Når det er sagt, vil de aller fleste nybegynnere holde seg til en klassisk ‘markeds’ ordre. Enkelt sagt, dette vil utføre ditt Bitcoin-kjøp umiddelbart.

Når det gjelder hva du betaler, får du neste tilgjengelige pris. For eksempel, hvis Bitcoin er priset til 14 500 dollar – vil du sannsynligvis få bestillingen din fylt noen få dollar over eller under denne figuren.

Innsats

Du trenger selvfølgelig også å la din valgte megler vite hvor mye Bitcoin du søker å kjøpe. Du kan vanligvis velge hvilket beløp du vil så lenge du oppfyller det oppgitte minimumet.

Nok en gang er dette bare $ 25 på eToro – men noen meglere krever et investeringsbeløp som er betydelig høyere.

Bekreft ordre

Til slutt, når du er fornøyd med grensen / markedsordren og den oppgitte innsatsstørrelsen, må du bekrefte bestillingen. Når du har gjort det, vil Bitcoin legges til porteføljen din hos din valgte megler.

Trinn 6: Lagring av Bitcoin

digital lommebok, kjøp bitcoin

Bitcoin er en digital valuta som ikke eksisterer i fysisk form som pengesedler eller dollarsedler. I stedet lever Bitcoin på en desentralisert hovedbok kalt ‘blockchain’. Enkelt sagt betyr dette at Bitcoin-nettverket ikke eies eller kontrolleres av en enkelt person eller enhet.

Med tanke på dette krever standard prosess for lagring av Bitcoin en digital lommebok. Dette kan lastes ned til din stasjonære enhet eller mobiltelefon via en app. Det er også nettlommebøker som lar deg få tilgang til Bitcoin via en nettleser.

Selv om mange Bitcoin-entusiaster liker ideen om å ta ut myntene sine i en privat lommebok – og deretter gi dem 100% kontroll over midlene sine, er dette egentlig ikke egnet for noen uten den nødvendige kunnskapen..

Dette er grunnen til at vi synes det er bedre å kjøpe Bitcoin fra en regulert megler for at de beholder investeringen din for deg. For eksempel når du kjøp Bitcoin på eToro, du trenger ikke å bekymre deg for å sende den en desentralisert digital lommebok. I stedet forblir midlene på eToro til du bestemmer deg for å ta ut penger.

Trinn 7: Selge din Bitcoin

Denne delen vil se oss konkludere med vår guide om hvordan du kjøper Bitcoin i 2021. Til slutt, hvis du ønsker å kjøpe Bitcoin online, er dette sannsynligvis fordi du ønsker å oppnå økonomisk gevinst.

Det vil si at det overordnede målet er å selge Bitcoin for mer enn du opprinnelig betalte. Når tiden til slutt kommer, vil du ta ut Bitcoin på den enkleste og mest kostnadseffektive måten.

Hvorvidt du er i stand til å gjøre dette, vil avhenge av metoden du tok da du kjøpte myntene. For eksempel, hvis du kjøpte gjennom en pålitelig megler, kan du selge Bitcoin tilbake til kontanter i løpet av sekunder.

Faktisk, ettersom kryptovaluta kan kjøpes og selges 24 timer i døgnet på eToro, så snart du klikker på ‘Selg’ -knappen, vises kontantene i eToro-kontoen din. Deretter kan du ta ut pengene rett tilbake til debet- / kredittkort, e-lommebok eller bankkonto.

Hvis du imidlertid valgte å kjøpe Bitcoin og deretter ta den ut i en privat lommebok, er utbetalingsprosessen mye mer tungvint. For det første må du overføre midlene fra din private lommebok til lommeboken til den valgte kryptovaluta-utvekslingen.

Deretter må du bytte Bitcoin mot en ekte valuta som USD eller EUR. Dette vil selvfølgelig være avgiftsbelagt. Etter det må du utføre en bankoverføring.

Andre måter å kjøpe Bitcoin i 2021

Leter du etter en bestemt måte å kjøpe Bitcoin i 2021 som vi ikke helt har dekket i denne guiden? I så fall sjekk ut alternativene som er oppført nedenfor som du også har til din disposisjon.

Kjøp Bitcoin debetkort

De fleste nybegynnere vil ofte se etter å kjøpe Bitcoin med debetkort. Dette er fordi debetkort er noe de fleste av oss har – og transaksjoner behandles vanligvis umiddelbart.

I tillegg til dette, når det gjelder utbetaling av Bitcoin, lar de fleste plattformene deg sende pengene tilbake til det samme debetkortet. eToro, lar deg for eksempel sette inn penger med debetkort ved å klikke på en knapp.

Alt du trenger å gjøre er å oppgi kortopplysningene og oppfylle et minimumsinnskudd på $ 200, så er du klar. Støttede debetkorttyper inkluderer Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro.

Kjøp Bitcoin-kredittkort

Hvis du vil kjøpe Bitcoin med kredittkort, er dette mulig. Vi bør imidlertid gjøre det klart at kredittkortutstederen din kan kreve et “kontant forskudd” gebyr for kjøpet.

Dette er ikke alltid tilfelle, men hvis det er det, utgjør dette vanligvis 3% av kjøpesummen. Renter på kontant forskuddsbetalinger begynner med en gang, så husk dette.

Likevel lar eToro deg igjen sette inn penger med kredittkort. Transaksjonen behandles øyeblikkelig, og du kan ta ut pengene dine tilbake til det samme kortet når det gjelder å ta ut Bitcoin.

Kjøp Bitcoin Paypal

Paypal er enda et alternativ du har til din disposisjon når det gjelder å kjøpe Bitcoin online.

Faktisk, hvis du klarer å finne en plattform som støtter denne populære e-lommeboken, vil du normalt ha nytte av en øyeblikkelig transaksjon.

Uttak behandles vanligvis raskere enn debet- / kredittkort. eToro tilbyr et godt utvalg av e-lommebøker – inkludert Paypal. Den støtter også Skrill og Neteller.

Bitcoin minibank

Vi bør også henvise til Bitcoin-minibanker. Enkelt sagt er dette fysiske minibanker spredt over hele verden som lar deg sette inn kaldharde kontanter. I sin tur mottar du et tilsvarende beløp av Bitcoin – mindre avgifter.

På den ene siden er dette et flott alternativ for de av dere som vil unngå å kjøpe Bitcoin online og i stedet foretrekker en offline opplevelse. Imidlertid har Bitcoin-minibanker – selv om det er praktisk – flere ulemper.

For eksempel vil gebyrer ofte koste deg mer enn 10% – noe som er enormt. Du må også være komfortabel med å betjene private Bitcxoib-lommebøker, da du må overføre pengene etter kjøpet.

Dette kan gjøres ved å skanne QR-koden på din mobile lommebok. Eller ved å foreta en manuell overføring senere fra de private nøklene som vises på kvitteringen som Bitcoin-minibanken skriver ut.

Hvordan kjøpe Bitcoin 2021 – dommen

kjøper bitcoin

Oppsummert har denne guiden vist frem de mange tingene du må vurdere når du kjøper Bitcoin online. Som vi har konkludert med, er den enkleste og mest kostnadseffektive måten å bruke megler.

For eksempel vår topprangerte plattform eToro – som er regulert av fire anerkjente organer, lar deg øyeblikkelig kjøpe Bitcoin med debet / kredittkort eller e-lommebok.

Det beste med eToro er at det ikke tar noen provisjon – så du kan kjøpe Bitcoin i et 100% gebyrfritt miljø!

Og selvfølgelig, ettersom det ikke er noe krav om å ta ut Bitcoin ut til en privat lommebok, tar det bare noen sekunder å utbetale investeringen din.

Hele Bitcoin-kjøpsprosessen som er beskrevet ovenfor, tok mindre enn 5 minutter. Opprett en konto, Bekreft mobilnummeret ditt, Legg til en betalingsmåte, kjøp Bitcoin og sjekk din digitale Bitcoin-lommebok.

eToro – Kjøp Bitcoin med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe Bitcoin?

Det er nå ekstremt enkelt å kjøpe Bitcoin – men dette vil til slutt avhenge av din valgte online plattform.

For eksempel vil du velge en megler som godtar øyeblikkelig betalingsmåte, for eksempel et debet- / kredittkort eller e-lommebok. Ved å gjøre det kan du kjøpe Bitcoin hjemmefra med bare noen få klikk.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe Bitcoin på?

Den tryggeste måten å kjøpe Bitcoin på er å bruke en fullt regulert online megler. Dette bør omfatte et anerkjent lisensieringsorgan som FCA (UK), ASIC (Australia) eller SEC (US).

Kan jeg kjøpe $ 100 av Bitcoin?

Det kan du absolutt. Bruker faktisk regulert megler eToro – du kan kjøpe fra bare $ 25 av Bitcoin!

Kan du tape penger på Bitcoin?

Enten det er aksjer, obligasjoner, ETF-er eller Bitcoin – alle finansielle eiendeler kan føre til tap. Tross alt vil verdien av Bitcoin gå opp og ned på det åpne markedet. Til slutt, hvis du selger Bitcoin for mindre enn du betalte, vil du tape penger.

Hva som er mest Bitcoin har vært verdt?

Bitcoin nådde sist rekordhøye nivåer i 2021 – hvor den nådde en pris på $ 58.000.

Hvis du har brukt denne veiledningen om hvordan du kjøper Bitcoin og synes det er nyttig, kan du dele den.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me