Hvordan kjøpe Cardano – Beginner’s Guide 2021

Hvor kan jeg kjøpe Cardano & Finn den beste børsen

Det er for tiden over 7000 kryptovalutaer du kan kjøpe og selge online. Når det gjelder markedsverdi, sitter Cardano komfortabelt blant topp 10 – med en verdsettelse på over 6,6 milliarder dollar.

Vil du lære hvordan du kjøper Cardano (ADA) hjemme hos deg selv?

I denne guiden, vi viser deg hvordan du kjøper Cardano online. Vi vil lede deg gjennom trinnene for å velge megler, forstå potensielle risikoer og fordeler, og fullføre Cardano-investeringen på den tryggeste måten..

I tillegg til dette diskuterer vi hvordan du finner en anerkjent Cardano-leverandør, hvordan du lagrer og selger ADA-myntene dine, hvordan du setter opp en handelsordre og mer

Hvordan kjøpe Cardano i dag – trinnvis guide

Har du ikke tid til å lese gjennom guiden vår i sin helhet? I så fall følger du trinnene for hurtigbrenning som er beskrevet nedenfor for å kjøpe Cardano på mindre enn 5 minutter!

1. Åpne en konto hos en lisensiert online megler som tilbyr Cardano

2. Finansier den nye kontoen din

3. Velg ADA fra listen over tilgjengelige kryptovalutaer

4. Når du blir bedt om det, angir du mengden Cardano du vil kjøpe

5. Bekreft valgene dine, og det vil legge til de digitale ADA-myntene i den nye porteføljen din

Klar til å kjøpe Cardano akkurat nå med debet- / kredittkort eller e-lommebok? I så fall,

eToro – Beste megler å kjøpe Cardano ADA

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Hvordan kjøpe Cardano i dag

Hvis du leter etter en trinnvis gjennomgang, kan du sjekke ut nedenfor. Vi viser deg hvordan du kjøper Cardano i dag med den beste kryptobørs!

Trinn 1: Velg en online Cardano Megler eller Exchange

Som du kan se ovenfra, anbefales det å kjøpe Cardano via en regulert online megler – uansett hva du har opplevd.

Du kan fortsatt kjøpe Cardano på direkte basis hvis du kjøper den digitale valutaen via eToro. Ikke bare det, men plattformen er sterkt regulert. Vi utdyper senere viktigheten av regulering.

Du kan velge å gå til en tredjeparts kryptobørs for å kjøpe Cardano. Problemet er imidlertid at disse sentralene oftere enn ikke trenger å operere i samsvar med noen myndighet. Med andre ord har de ikke en reguleringslisens.

eToro har godkjenning fra mange respekterte organisasjoner og er lisensiert i flere jurisdiksjoner. For eksempel er det registrert med uavhengig reguleringsmyndighet FINRA i USA. Megleren er også regulert av FCA i Storbritannia, CySEC på Kypros og ASIC i Australia.

Slike reguleringsmyndigheter ble opprettet for å sikre en trygg økonomisk arena for allmennheten. Å innføre strenge regler og krav til meglere gir derfor kryptovalutainvestorer trygghet og en rettferdig service

Ergo, på eToro, kan du kjøpe Cardano når som helst – på et trygt og brukervennlig sted.

Regulering

Som du kan se, bør regulering være på prioriteringslisten din når du ønsker å kjøpe Cardano. Videre er regulering det første åpenbare tegnet på at du har å gjøre med et legitimt selskap, og at du har noe beskyttelsesnivå mot skurkene.

For å oppsummere – tredjeparts kryptobørs tilbyr ofte ingen beskyttelse i det hele tatt. Det er hyppige historier om hackere som tørker innholdet i en slik utveksling på en gang.

Et annet alternativ for deg er å kjøpe Cardano og lagre de digitale myntene selv i en personlig kryptolommebok. Dette innebærer at du er helt ansvarlig for å ta vare på din egen lange private nøkkel, samt å beskytte deg mot svindlere.

Hvis din private nøkkel kommer i hendene på hackere og alle krypto-eiendelene dine blir stjålet – er det ikke mye du kan gjøre med det.

Nybegynnervennlig megler eToro vil lagre Cardano slik at du ikke trenger det, uten gebyr i det hele tatt. Det er mye tryggere å lagre dine digitale valutaer på en regulert plattform som denne, i stedet for i en uregulert lommebok.

betalingsmetoder

Når du diskuterer hvordan du kjøper Cardano, vil betalingsmåter uten tvil tenke deg. Sannheten er at du i dag ikke burde ha noe problem med å kjøpe kryptovalutaer ved hjelp av din favoritt betalingstype.

Hadde du ønsket å kjøpe Cardano tidligere, hadde du sannsynligvis måttet gjøre det ved hjelp av bankoverføring. Selv i dag er dette en av de tregeste måtene å betale for krypto-eiendeler eller andre eiendeler for den saks skyld.

Nettmegler eToro er kompatibel med en mengde betalingstyper som Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Plattformen godtar også superkomfortable e-lommebøker som Rapid Transfer, Neteller, Klarna, Skrill og PayPal.

Avgifter og provisjoner

Når du ser på hvordan du kjøper Cardano online, er gebyrer og provisjoner en annen faktor å ha øynene åpne for.

Nettmeglere, som alle virksomheter, må tjene penger for å tilby en god tjeneste – eller i dette tilfellet tilgang til kryptovalutamarkedene.

Vår Hvordan kjøpe Cardano-guide fant at et stort antall meglere tar en provisjon for hver handel, og beløpet kan variere. Gebyret som belastes vil vanligvis være en variabel prosentandel mot posisjonsstørrelsen.

For å fjerne tåken:

 • Online kryptotilbyder Coinbase pålegger et gebyr på 1,49% for hver enkelt handel
 • Hvis du går inn i en Cardano-stilling på $ 1000, betaler du $ 14,90
 • Som sådan, hvis du går inn på $ 2000, betaler du Coinbase $ 29,80 – og så videre

For å forklare nærmere, ta et eksempel på hvordan denne 1,49% avgiften kan påvirke gevinsten din når du velger å kjøpe Cardano:

 • Du oppretter en kjøpsordre verdt $ 1500 på Cardano
 • Du betaler Coinbase 1,49%, som tilsvarer $ 22,35
 • Når du vil laste ut de digitale valutaene dine, blir ADA-myntene verdsatt til $ 2000
 • Igjen betaler du Coinbase 1,49%, som er $ 29,80
 • Totalt betalte du plattformen $ 52,15 i provisjon for å gå inn og ut av markedet

Som det fremgår av eksemplet vårt ovenfor, kan tilsynelatende små variable gebyrer snart spise bort potensielle gevinster. Hvis du hadde valgt å kjøpe Cardano på eToro, du ville ha spart $ 52,15 i avgifter. Dette fordi megleren er fullstendig provisjonsfri!

Noen nettmeglere tar også betalt for kunder å sette inn og ta ut. Disse avgiftene varierer, men vår nybegynnerveiledning fant at når du velger å kjøpe Cardano med et debetkort på Coinbase, er du ansvarlig for et gebyr på 3,99%. Kjøpsordren i vårt eksempel ville ha resultert i et gebyr på $ 59,85 – bare for å komme inn på markedet.

I motsetning, eToro fastsetter et innskuddsgebyr på 0,5% – og bare under omstendigheter der du ikke finansierer kontoen din i amerikanske dollar.

Andre viktige faktorer

Vi har gjennomgått mange viktige faktorer som vi bør vurdere når vi skal se på hvordan du kjøper Cardano.

I tillegg til provisjoner, regulering og betalingsmåter. Det er andre beregninger å tenke på når vi leter etter en praktisk og trygg måte å få tilgang til markedet.

Nedenfor finner du noen andre viktige faktorer å tenke på før du tar steget.

 • Brukervennlighet: Når du leter etter en god megler – en brukervennlig plattform rettet mot nybegynnere bør være en viktig faktor. Jo lettere det er for deg å navigere i kontoen din og legge inn bestillinger – jo jevnere blir opplevelsen din når du velger å kjøpe Cardano.
 • Minimum investering: Det er viktig at du er klar over minimumsinvesteringen som kreves for å kjøpe Cardano på den valgte megleren. For eksempel, hvis du er nybegynner og plattformen foreskriver hundrevis for hver investering, er det lite sannsynlig å være egnet for en risikovillig strategi. Hos eToro kan du kjøpe Cardano fra $ 25 og oppover!
 • Oppbevaring: Vi tror at å kjøpe Cardano og lagre det selv er tungvint og lite egnet for nybegynnere. Når du velger å kjøpe digitale valutaer via megler eToro, kan du lagre myntene dine i et brukervennlig, for ikke å nevne fullt regulert miljø..

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

Som det ofte er tilfelle med ethvert nytt eventyr i livet, er en plan et godt sted å starte. Når du tenker på hvordan du skal kjøpe Cardano – kom opp med en investeringsplan!

Kryptovaluta inviterer til et svært ustabilt miljø der alt kan skje. Å ha en plan er en no brainer, uansett hvor erfaren du er på det metaforiske handelsgulvet.

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne å lage en plan, kan du se nedenfor for noen få tips.

1. Langsiktig eller kortvarig

Det første trinnet er å tenke på om du vil kjøpe Cardano som en langsiktig eller kortsiktig investor.

La oss fjerne tåken i begge kategorier.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe Carfano på kort sikt, vil du forsøke å utnytte de kortsiktige prissvingningene i den digitale valutaen.

Dette gjøres ved å kjøpe Cardano og selge det etter minutter, dager, timer eller til og med uker. Tanken er å sette markedet i gang og gå ut på et punkt der du er i stand til å selge myntene for mer enn du opprinnelig kjøpte dem for. Dette gir et overskudd i et nøtteskall.

Hvis du i stedet kjøper Cardano på lang sikt, vil du vedta en “buy and hold” -strategi. Langsiktige investorer holder i stedet på sine digitale mynter i uker, måneder eller noen ganger år av gangen.

Denne spesifikke strategien er bra for folk som ikke ønsker å bekymre seg for de kortsiktige prisendringene til denne høyt spekulative krypto-eiendelen.

2. Mål Cardano-pris

Å legge til en målpris på Cardano er en strategi som brukes av mange mennesker. Selv om det er helt valgfritt, må det sies at det er en flott måte å sette deg noen mål.

For å forklare videre, hvis du kjøpte Cardano til $ 0,20 og ønsket å doble den investeringen, ville myntene måtte stige i verdi til $ 0,40. Hvis du ønsket å øke investeringen din seks ganger – måtte Cardano øke til $ 1,20 og så videre.

Gitt at dette høres litt urealistisk ut. Imidlertid, når du vurderer at Cardano i 2017 så et helt lavpunkt på $ 0,017, og bare 3 måneder senere så den digitale valutaen en høyde på $ 1,33 – alt kan skje i dette spekulative markedet.

For å avklare er det en økning på over 7000%.

3. Vurder vanlige investeringer

En annen veldig populær strategi for å legge til investeringsplanen din er å kjøpe Cardano i ‘drips and drabs’.

Som vi sa, er markedet veldig volatilt, noe som er bra for gevinster hvis det timing riktig. Men på baksiden kan usikkerheten om kryptokurver være skremmende for nybegynnere.

Hvis du tenker på hvordan du skal kjøpe Cardano når det gjelder antall, bør du vurdere regelmessige investeringer i stedet for å kaste alt du har via ett kjøp.

Mange velger å foreta regelmessige beskjedne investeringer, for eksempel i slutten av hver måned eller hver fredag. Dette er en fornuftig måte å aktivt bygge opp din cryptocurrency-portefølje uten å risikere for mye på en gang.

Som vi nevnte, lar eToro deg kjøpe Cardano fra $ 25, noe som gjør den nevnte vanlige investeringsstrategien oppnåelig for de fleste!

Vil du vurdere å investere i Cardano ADA?

Trinn 3: Åpne en Cardano meglerkonto

Hvis du har handlet noen finansielle eiendeler før, vil du raskt innse at det å åpne en Cardano-meglerkonto egentlig er den samme rutinen.

Gå til nettstedet til kryptovaluta-leverandøren og trykk på ‘registrer deg’ eller ‘bli med nå’. Du blir bedt om å få noen grunnleggende detaljer om hvem du er – for eksempel navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Alle regulerte plattformer er lovpålagt å innhente bevis på hvem du er, så du blir bedt om bevis på navnet ditt og slikt ved å laste opp en klar kopi av din myndighetsutstedte ID. Dette kan være førerkortet eller passet ditt.

I henhold til KYC-reglene må du laste opp bevis på adressen du oppga. Dette kan være en regning, kontoutskrift eller skattebrev.

Trinn 4: Sett inn noen midler

Før du kan kjøpe Cardano, må du tenke på å finansiere den nye kontoen din. Sannsynligheten er at du allerede har sørget for at din foretrukne måte å sette inn godtas på – slik at du kan fortsette og sette inn penger.

Uten tvil er den mest praktiske og tidseffektive måten å sette inn penger på kontoen din på et kreditt- / debetkort eller e-lommebok.

Regulert megler eToro lar deg sette inn med forskjellige betalingstyper fra Visa og Mastercard, til e-lommebøker som PayPal, Klarna, Neteller og Skrill..

Megleren godtar også bankoverføring, men som vi sa, kan dette ta flere dager – dermed vil du ikke kunne kjøpe Cardano med en gang.

De aller fleste nettmeglere fastsetter en minimumsinnskuddsverdi for å få tilgang til markedene – som kan variere ganske betydelig.

På eToro er minimumsinnskudd $ 200, men du kan da kjøpe Cardano fra så lite som $ 25 og oppover.

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

hvordan du handler cardano

Så snart du har satt inn penger på kontoen din, er du fri til å legge inn din første bestilling for å kjøpe Cardano.

Uten en ordre vet ikke den elektroniske megleren hva du har i den digitale valutaen eller hvor mye du vil satse på den posisjonen.

Som sådan har vi samlet en liste over de mest brukte handelsordrene for å kjøpe Cardano.

Kjøp ordre

En kjøpsordre er vanligvis hvordan du kommer inn på markedet for å kjøpe Cardano.

Enkelt sagt, hvis du tror at prisen på Cardano kommer til å øke – legg inn en kjøpsordre på kryptoplattformen.

Noen nettmeglere tilbyr muligheten til å “selge”.

Dette betyr at du har muligheten til å tjene penger på reduksjon av en krypto-eiendels verdi. Dette oppnås ved å plassere en salgsordre i stedet for en kjøpsordre hvis du tror at prisen vil falle.

Begrens eller markedsordre

Når vi berørte, får tilbud og etterspørsel fra markedene prisen på Cardano til å stige og synke konstant, hvert sekund. Det er disse prisendringene som tiltrekker seg kortsiktige investorer.

Så, hva er en markedsordre?

I et nøtteskall forteller en ‘markedsordre’ megleren at du vil kjøpe Cardano til nåværende eller nærmeste pris. Når du legger inn en markedsordre, handles handelen av plattformen umiddelbart.

På grunn av de nevnte prisforskyvningene, vil du merke en liten forskjell i prisen du så og prisen du får. Dette er uunngåelig og vanligvis et lite beløp. For eksempel kan du legge inn en ”markedsordre” på $ 0,2074 – men få $ 0,2075.

For de som ikke er klar over, lar en ‘begrensningsordre’ deg komme inn i kryptovalutamarkedet til et bestemt prispunkt.

Vennligst se nedenfor et eksempel for klarhet:

 • Cardano er for øyeblikket priset til $ 0,207 USD. Imidlertid vil du gå inn i stillingen til $ 0,210
 • Som sådan legger du en begrensningsordre på $ 0,210
 • Hvis Cardano treffer $ 0,210, vil megleren utføre bestillingen din for deg
 • Denne bestillingen vil forbli aktiv til enten krypto-eiendelen når den prisen eller du avbryter grenseordren

Som du kan se, er en markedsordre et superenkelt alternativ for nybegynnere. Mens en begrensningsordre lar deg komme inn på markedet til en pris du liker. Bare husk at hvis Cardano ikke når den prisen, må du enten vente på den eller kansellere den.

Innsats

Nå som du har et godt grep om ordrebehandlingen, kan du vurdere hvor mye du skal satse på din Cardano-posisjon.

Hver gang du bestiller, vil plattformen be deg om en innsats – noe som er en annen måte å spørre deg om hvor mye Cardano du vil kjøpe.

Som vi velger, velger mange mennesker en fornuftig regelmessig investeringsstrategi, noe som er en god måte å lindre risiko på.

Ikke glem at på kryptoplattformen eToro kan du kjøpe Cardano fra $ 25 – slik at du kan ta en langsom og jevn tilnærming mens du lærer tauene.

Bekreft ordre

Kontroller all informasjonen du har angitt, og bekreft valgene dine.

Når bekreftet, vil megleren sette hjulene i bevegelse og handle dine kjøp / salg og begrense / markedsordre – på den innsatsen du tidligere fastsatte.

Du vil legge merke til kort tid etter at kjøpet av digital valuta nå er trygt i din eToro-portefølje.

Trinn 6: Lagring av Cardano

Vi har nevnt lagring ved noen få anledninger, men det er en veldig viktig faktor når vi vurderer hvordan du skal kjøpe Cardano.

For å gjenta, mangler tredjeparts kryptobørs ofte lisensiering, så du trenger ikke å svare til noen myndighet. Dette gjør dem til et potensielt usikkert sted å kjøpe Cardano av forskjellige grunner.

På grunn av sikkerhet betyr dette at du sannsynligvis vil ha trukket ADA-myntene dine i en privat lommebok.

Det forventes at du sørger for sikkerheten til din lange private nøkkel og beskytter din kryptolommebok mot hackere – slik at valutaene dine blir sårbare.

Når du går tilbake til eToro, kan du kjøpe Cardano direkte via den online megleren. Du kan også lagre ADA-mynter i et brukervennlig og sikkert miljø – uten ekstra kostnad.

Trinn 7: Selge Cardano

Hovedmålet med å kjøpe Cardano er utvilsomt å selge de digitale myntene lenger ned på linjen – for mye mer enn du betalte. Alt over det du opprinnelig betalte (minus avgifter) er fortjeneste.

Når du føler at tiden er inne for å selge Cardano for å oppnå anstendige gevinster – anbefales det å gjøre det på et regulert sted.

Ikke bare det, men uregulerte børser vil tvinge deg til å overføre Cardano-myntene dine fra din egen personlige lommebok til den uregulerte lommeboken til kryptobørs.

Det er også veldig sannsynlig at du må bytte Cardano mot en annen digital valuta som Litecoin eller Bitcoin. Denne børsen har en tendens til å medføre et gebyr.

Deretter vil du bli bedt om å be om uttak fra børsen. Alt dette er tungvint.

Nå, bør du kjøpe Cardano på eToro og bestemme deg for å selge myntene dine – prosessen er veldig ukomplisert. Bare logg inn på meglerkontoen din, og velg å selge ADA-myntene dine.

Kontantene fra salget ditt vil bli sendt til den opprinnelige betalingsmåten du brukte da du kjøpte Cardano.

Klar til å investere i Cardano ADA?

Andre måter å kjøpe Cardano i 2021

Gjennom trinn 1 til 7 har vi detaljert forskjellige aspekter av hvordan du kjøper Cardano. Det er faktisk andre måter å kjøpe denne spekulative eiendelen, som du finner nedenfor.

1. Kjøp Cardano debetkort

Debetkort er en svært populær måte å betale for online kjøp, så å kjøpe Cardano på denne måten vil være like kjent for deg.

Bare velg ‘debetkort’ fra listen over betalingsmåter på eToro, og skriv inn kortopplysningene dine. Du må også oppgi hvor mye Cardano du vil kjøpe.

Som vi sa, hvis du velger å kjøpe Cardano via debetkort, vil pengene når det gjelder utbetaling sendes til samme kort.

Det er viktig å sjekke vilkårene og være oppmerksom på det minste investerings- og innskuddsbeløpet som kreves av deg.

2. Kjøp Cardano kredittkort

Å kjøpe Cardano med kredittkort er en lignende prosess som ovenfor. Du må oppgi kortopplysningene og en pengeverdi.

Videre kommer kredittkort ofte (men ikke alltid) med et ‘kontant forskuddsgebyr’. Det samme gjelder minibankuttak og enhver transaksjon knyttet til gambling. Som sådan, sjekk alltid dette med leverandøren din.

3. Kjøp Cardano Paypal

PayPal har blitt synonymt med sikre online-kjøp, så det samme gjelder når du ønsker å kjøpe Cardano på denne måten

Vår nybegynnerveiledning fant at ikke mange online kryptomeglere godtar PayPal-innskudd.

Likevel kan hos eToro kunder betale via PayPal og også andre praktiske e-lommebøker som Skrill og Neteller.

4. Minibank fra Cardano

Det kan overraske deg å lære at så vel som minibankene de fleste av oss bruker regelmessig for å ta ut håndgripelige kontanter – det finnes minibanker i kryptovaluta.

Den største forskjellen er at minibanker i digital valuta ikke gir ut penger. I stedet setter investoren inn fiat penger i maskinen. Minibanken viser så på skjermen hvor mye Cardano som skal mottas, og skriver ut en kvittering.

Foreløpig er det ingen minibanker som lar deg kjøpe Cardano. Når du vurderer at gebyrene ofte er tosifrede, er det sannsynligvis bedre å holde deg til en kommisjonsfri megler som eToro uansett.

Hvordan kjøpe Cardano – dommen

handel cardano

Vi har dekket mange viktige beregninger å være klar over når du lærer å kjøpe Cardano. Det er uvurderlig å ha en forståelse av markedsinnsatsen – som gebyrer, handelsordrer og investeringsplanstrategier.

Det er imidlertid fortsatt viktig at du finner en respektert og pålitelig megler å kjøpe Cardano fra. Dette kutter ut behovet for å bekymre seg for den skremmende virkeligheten til krypto-lommebok-hackere.

Populær megler eToro er regulert av FCA, ASIC og CySEC og registrert i USA med FINRA. Plattformen lar deg kjøpe Cardano og oppbevare myntene på et trygt sted. Hvis det ikke er betryggende nok, kan du fullføre ADA-kjøpet ditt på eToro på provisjonsfri basis.

eToro – Beste megler å kjøpe Cardano ADA

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe Cardano?

Det er superenkelt å kjøpe Cardano. Det foreslås imidlertid å registrere seg med en regulert megler som eToro, i stedet for en uregulert kryptobørs.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe Cardano på?

Den sikreste måten å kjøpe Cardano er via en megler som har en anerkjent lisens. eToro betjener over 13 millioner mennesker og er regulert av CySEC, ASIC og FCA – i tillegg til å være registrert hos FINRA.

Kan jeg kjøpe $ 100 av Cardano?

Du kan kjøpe $ 100 av Cardano. Men for nybegynnere anbefales det å vedta en vanlig investeringsplan til mindre beløp. eToro lar deg kjøpe Cardano fra $ 25.

Kan du tape penger på Cardano?

Ja, du kan tape penger på Cardano, men du kan også tjene penger. Hvis du riktig tid markedet kan du gjøre gevinster. Hvis du ikke markedsfører feil, vil du tape.

Hva som er mest Cardano har vært verdt?

Det mest Cardano har vært verdt er $ 1,33, som den traff i 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me