Hvordan kjøpe Dash – Beginner’s Guide 2021

Hvordan kjøpe Dash: En trinnvis veiledning

Gaffelt fra Bitcoin og utviklet av Evan Duffield i 2014, er Dash en åpen kildekode-blockchain og kryptovaluta.

Hvis du er interessert i hvordan du kjøper Dash, men ikke vet hvordan markedet fungerer – hold deg til oss. Vi er her for å veilede deg gjennom hele prosessen.

I denne nybegynnerveiledningen dekker vi alt fra det grunnleggende ved å kjøpe Dash til å finne en god online megler.

Videre kaster vi lys over populære Dash-investeringsplanideer, lagring, potensielle avgifter og mer.

Kjøp Dash i 5 trinn

For å kjøpe Dash, er det første trinnet å åpne en konto med en regulert børs, deponere midler, velge DASH fra handelsplattformlisten og til slutt sjekke & bekreft DASH-mynter har lagt til lommeboken din.

Vi har tatt med en 5-trinns gjennomgang av hvordan du kjøper Dash i bare fem trinn.

Trinn 1: Registrer deg med en regulert kryptoplattform som gir tilgang til Dash

Steg 2: Gjør et innskudd på kontoen din

Trinn 3: Velg DASH fra den tilgjengelige listen over kryptoaktiva

Trinn 4: Angi hvor mye Dash du vil kjøpe

Trinn 5: Bekreft den oppgitte informasjonen – Dash-myntene dine blir lagt til i porteføljen din

Trinn 1: Velg en Online Dash Broker eller Exchange

Som du kan se fra vår 5-trinns gjennomgang ovenfor, bør du registrere deg med en online megler for å kjøpe Dash.

Hvis du bestemmer deg for å registrere deg hos den populære kryptotilbyderen eToro, vil du kunne kjøpe Dash-mynter direkte.

Nettmegleren er regulert under forskjellige jurisdiksjoner, slik at du er i stand til å kjøpe kryptovalutaer på en trygg og enkel måte. Vi kommer til å dekke regulering mer detaljert lenger ned i denne guiden.

Et annet alternativ er å kjøpe digitale valutaer via en online kryptobørs. Dette lar deg bytte Dash fra en annen kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum.

Det er imidlertid viktig å være klar over at tredjeparts krypto-utvekslinger er oftere enn ikke uregulert, og derfor ikke trenger å følge reglene til noen myndighet.

Online kryptomegler eToro er sterk i denne avdelingen, da kryptoplattformen ikke bare er regulert av organisasjoner som FCA, ASIC og CySEC – men også registrert hos FINRA i USA.

Tilsynsmyndigheter gir investorer sikkerhet på grunn av de strenge reglene som er pålagt meglere som har lisens. Dette betyr at ved å registrere deg hos en megler som eToro, kan du kjøpe Dash til ditt hjerte – avgjørende, i en nybegynnervennlig og super sikker plass.

Regulering

Etter ovenfra bør regulering være en prioritet når du vurderer hvordan du kjøper Dash online. Regulatoriske organer tilbyr deg et sikkerhetsnett mot skyggefulle kryptotilbydere – og du burde tro at det er hundrevis av slike plattformer der ute.

Som vi berørte tidligere, er sjansen for å bli beskyttet av regulering svært usannsynlig når du registrerer deg på en kryptobørs. Dette er farlig grunn, siden det har vært mange marerittiske historier gjennom årene med uregulert kryptovalutautveksling som ble hacket og milliarder dollar ble stjålet underveis..

Dette er ikke ditt eneste alternativ, siden du alltid kan lagre Dash-myntene dine selv etter at du har kjøpt. Dette gjøres ved å trekke dem tilbake til din egen personlige kryptolommebok. Imidlertid er det en stor ulempe med å lagre dine egne digitale mynter.

Dette betyr at du er fullstendig ansvarlig for ikke bare sikkerheten til din crypto-lommebok, men også din egen lange private nøkkel. Hvis du mislykkes i noen av disse faktorene, er du ganske mye alene.

I motsetning til dette vil dyktig og regulert online megler eToro lagre Dash-myntene dine for deg. Å lagre dine digitale valutaer koster ikke noe ekstra, og du kan slappe av i kunnskapen om at krypto-eiendelene dine holdes på en regulert plattform..

betalingsmetoder

Når du tenker på hvordan du kan kjøpe Dash i betalingsmåte, vil du ikke ha noen problemer i det hele tatt. Moderne nettmeglere aksepterer vanligvis en mengde betalingstyper.

Dette er i sterk kontrast til for noen år siden hvor det eneste alternativet ditt ville ha vært en bankoverføring. Som du sannsynligvis vet, er dette en langvarig prosess, så det ville ha forsinket kjøpet ditt med en stund.

Crypto-megler eToro godtar de raskeste og mest praktiske betalingstypene rundt. Dette inkluderer debet- / kredittkort som Visa, Maestro, Visa Electron, Diners Club og MasterCard. Nettmegleren er også kompatibel med superpopulære e-lommebøker som PayPal, Skrill, Neteller, Rapid Transfer, Klarna og mer.

Avgifter og provisjoner

Når du velger å kjøpe Dash, bør du være oppmerksom på potensielle gebyrer og provisjoner. Tross alt er ikke mye i livet gratis, og meglere må tjene penger for å holde hjulene i sving.

Så lenge disse gebyrene ikke er for høye, er det en vinn-vinn-situasjon. Krypto-leverandøren gir deg tilgang til markedet og utfører ordrene dine – så tid markedet riktig, og du kan tjene penger på å kjøpe Dash hjemmefra.

De aller fleste nettmeglere tar gebyr for provisjon, og de vil ofte være i strid med hverandre. Vår How to Buy Dash Guide fant at provisjon vanligvis belastes på variabel basis mot innsatsverdien din.

For å forklare videre:

 • Crypto-plattform Coinbase tar 1,49% av hver enkelt handel – det er både ved inn- og utreise
 • Dette betyr at hvis du går inn i Dash-posisjonen til $ 2000, må du betale Coinbase $ 29,80
 • På samme måte, hvis du kom inn på markedet med $ 1000, måtte du betale $ 14,90 – og så videre

La oss se på et enkelt eksempel på hvordan denne avgiften vil påvirke din evne til å tjene penger på Dash-kjøpet ditt:

 • Du legger inn en bestilling på $ 1000 på Dash
 • Du betaler $ 14,90 provisjon til Coinbase (1,49% av $ 1000)
 • Når det er på tide å ta ut penger, er Dash-myntene verdt $ 1400
 • Igjen betaler du en 1,49% provisjon – dette tilsvarer $ 20,86
 • Du betalte Coinbase totalt $ 35,76 i provisjon

Som du kan se, kan selv tilsynelatende små avgifter snart spise inn i gevinstene dine. Hvis du hadde registrert deg med eToro for å kjøpe Dash, hadde du spart deg selv 35,76 dollar. Dette er fordi eToro er en kommisjonsfri megler.

Når det gjelder innskuddsgebyrer, kan disse variere fra plattform til plattform. Coinbase belaster 3,99% på alle debetkorttransaksjoner, så det første $ 1000 Dash-kjøpet i vårt eksempel ville ha kostet deg $ 39,90.

På eToro er det eneste kostnaden for å gjøre et innskudd 0,5%. Når det er sagt, kan dette bare belastes hvis du ikke finansierer kontoen din med amerikanske dollar.

Andre viktige faktorer

Vi har dekket noen viktige aspekter av hvordan du kjøper Das – inkludert regulering, gebyrer og provisjoner. Imidlertid er det andre hensyn som spiller.

I detaljens navn, se nedenfor noen få andre ting du må være oppmerksom på når du søker etter et trygt sted å kjøpe Dash online:

 • Brukervennlighet: Brukervennlighet er viktigere enn folk tror. Det er mye lettere å kjøpe Dash i et rom som er enkelt å navigere, og bestiller et stykke kake for både nybegynnere og erfarne investorer..
 • Minimum investering: Det er viktig å sjekke minimumsbeløpet for investeringen før du forplikter deg til en online megler for å kjøpe Dash. Hvis du er en nybegynner, ville det ikke være ideelt å sitte fast med en megler som krever minimum $ 250 for hvert kryptokjøp. Hos eToro kan du kjøpe Dash fra så lite som $ 25 og oppover.
 • Oppbevaring: En annen faktor å være oppmerksom på før du registrerer deg, er lagring. Å lagre Dash-mynter selv via en uregulert megler, unngås best for nybegynnere. Når du kjøper kryptovalutaer via en regulert kryptoplattform som eToro, kan du lagre myntene dine i et trygt og pålitelig miljø.

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

Ordtaket heter ‘ved å unnlate å forberede deg, forbereder du deg på å mislykkes’. Derfor er det en no-brainer å komme med en investeringsplan når du tenker på hvordan du skal kjøpe Dash.

Tross alt er verden av digital valutainvestering et ustabilt sted. Investeringsplaner brukes av mennesker i alle former, størrelser og kompetansenivå.

Hvis du ikke har den tåkete ideen hvor du skal begynne – ta en titt på listen nedenfor.

Langsiktig eller kortvarig

Når du drøfter hvordan du skal kjøpe Dash – tror du at du foretrekker å investere i Dash på kort eller langsiktig basis?

Kortsiktige krypto-investorer søker å tjene små fortjenester på en jevnlig basis, ved å dra full nytte av kortsiktige prissvingninger. Dette betyr å kjøpe Dash og selge det i løpet av dager, uker eller til og med bare minutter.

Det har vært kjent at digitale valutaer skifter med to sifre på en enkelt dag, så som du kan forestille deg, kan denne volatiliteten være grobunn for regelmessig fortjeneste. Selvfølgelig, først, må du time markedet riktig.

Langsiktige Dash-investorer vedtar en “buy and hold” -strategi, som betyr å kjøpe Dash og deretter holde på den i flere uker eller måneder før de utbetales. En langsiktig investeringsstrategi eliminerer behovet for å bekymre deg for kortsiktige prissvingninger på den høyt spekulative eiendelen.

Mål Dash-pris

Å bruke en Dash-pris er en praktisk strategi som brukes av mange. La oss forklare nærmere.

Hvis du hadde kjøpt Dash til $ 105,00 og ønsket å øke investeringen din tredoblet, måtte den digitale valutaen øke i verdi til $ 315. Hvis du ønsket å doble investeringen din, måtte Dash-mynter øke til $ 210 – og så videre.

Dette er faktisk mye mindre usannsynlig enn du kanskje tror. Dette er spesielt tilfelle når du vurderer at prisen på 1 Dash var 1 642 dollar i 2017. Tre år tidligere ble den priset til bare 0,21 dollar. Det viser en uhyggelig prisstigning på bare noen få år

Tenk på vanlige investeringer

Som du kan se ovenfra, opplever Dash og alle kryptokurver for den saks skyld regelmessige svingninger i pris. Derfor kan det være lurt å vurdere regelmessige investeringer.

Det kan være enkelt å la seg rive med å bruke. I stedet for å bruke store deler av budsjettet ditt til å kjøpe Dash – anbefales det å prøve en sakte sakte tilnærming. Dette betyr å investere et lite beløp regelmessig.

For eksempel velger noen mennesker å foreta investeringer hver måned eller ukentlig. På denne måten kan du vokse Dash-kjøpene dine lite og ofte – uten å påvirke handelskapitalen for dramatisk.

Som nevnt tidligere, lar regulert megler eToro deg kjøpe Dash fra bare $ 25 per transaksjon. Som sådan gjør dette denne strategien lett oppnåelig for enhver nybegynner!

Vil du vurdere å investere i Bindestrek?

Trinn 3: Åpne en Dash Broker-konto

Hvis du noen gang har handlet aksjer og slikt før, vil du legge merke til at det å åpne en Dash-meglerkonto er det samme. Bare gå over til den offisielle nettsiden til megleren du valgte, og trykk på Bli med nå / Registrer deg-knappen.

Deretter må du fortelle Dash-leverandøren ditt navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Alle regulerte kryptoplattformer er også lovpålagt for å bekrefte identiteten din. Alt du trenger å gjøre er å laste opp en tydelig kopi av din myndighetsutstedte foto-ID, som pass eller førerkort. Dette er all vanlig praksis som en del av KYC – i henhold til regulatoriske regler.

Som vi berørte tidligere, gir du deg selv et sikkerhetsnett mot de mange svindlere i rommet ved å registrere deg hos en regulert online megler. Du bør unngå å registrere deg med uregulerte plattformer eller tredjepartsutvekslinger for enhver pris.

eToro gjør hvordan du kjøper Dash conundrum litt av en no brainer. Mens noen kryptoplattformer tar dager å validere klient-ID, bruker denne respekterte og regulerte megleren automatisert teknologi – noe som betyr at du vanligvis kan kjøpe Dash i løpet av få minutter.

Trinn 4: Sett inn noen midler

Som du vil ha sjekket din valgte betalingsmåte er godtatt – kan du fortsette og sette inn penger på den nye kontoen din for å kjøpe Dash.

Den raskeste og mest praktiske måten å kjøpe Dash på er via kreditt- / debetkort eller e-lommebok. eToro gjør denne prosessen en doddle, da megleren er kompatibel med et bredt utvalg av betalingstyper, inkludert e-lommebøker som PayPal og Skrill.

Hvis du foretrekker en mer tradisjonell bankoverføring, kan du kjøpe Dash på denne måten på eToro. Det kan imidlertid ta noen dager å behandle, noe som betyr at kryptovaluta-kjøpet ditt blir forsinket.

De fleste Dash-leverandører du kommer over vil fastsette et minimum innskuddsbeløp. Vår How to Buy Dash Guide fant at de fleste meglere krever alt fra $ 0 til over $ 1000 for å få tilgang til markedet.

På eToro er minimumsinnskudd $ 200, og du kan kjøpe Dash fra $ 25 og oppover!

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

Nå som du har gjort et innskudd på den nye kontoen din, kan du legge inn en bestilling hos din nettmegler.

Bestillingen du oppretter, forteller kryptovaluteleverandøren om posisjonen din og hvilken fremgangsmåte som skal tas.

Se nedenfor en liste over de mest nyttige ordrene for å kjøpe Dash.

Kjøp ordre

Den mest forenklede ‘kjøpsordren’ er din inngang til markedet, slik at du kan kjøpe Dash.

Hvis du tror at prisen på Dash vil øke – opprett en kjøpsordre hos din online megler. Det er så enkelt.

Hvis kryptoplattformen tilbyr klienter ‘short-selling’ fasiliteter, kan du også dra nytte av at prisen på Dash faller. Dette oppnås ved å opprette en salgsordre.

Begrens eller markedsordre

Som du nå vet, varierer prisen på Dash med hvert sekund som går, og mange utnytter fullt ut disse midlertidige prisendringene.

Starter med det enkleste – en ‘markedsordre’ bør plasseres hvis du vil kjøpe Dash til gjeldende eller nærmeste pris. Dette betyr at din online megler vil utføre bestillingen umiddelbart på dine vegne.

Det vil alltid være en liten forskjell mellom prisen du blir enige om når du bestiller, og prisen du får.

For eksempel kan du legge inn markedsordren din når Dash er på $ 100,05, men får $ 100,04. Dette beløpet er vanligvis ubetydelig og uunngåelig på grunn av den nevnte svingningen i verdien av Dash-mynter.

Nå, i tilfelle en ‘begrensningsordre’ – dette forteller megleren at du ønsker å kjøpe Dash til en bestemt pris.

Her er et eksempel på en begrensningsordre som er lett å følge:

 • Dash er verdsatt til $ 100,02, men du ønsker å komme inn på markedet til $ 103,00
 • Du oppretter en begrensningsordre på $ 103,00
 • Hvis Dash øker til $ 103,00 – gjør megleren din bestilling
 • Avgjørende er at Dash-bestillingen din forblir i påvente av at du kansellerer den, eller den nevnte prisen er nådd

Som du kan se fra ovenstående, er ordre raskt og praktisk for nybegynnere, og begrensningsordrer er en fin måte å være prisspesifikke når du kjøper Dash.

Innsats

Nå som du har forståelse for bestillinger, må du bestemme hvor mye du vil satse – det vil si hvor mye Dash du vil kjøpe eller selge.

Du vil bli bedt om å angi en innsats på hver posisjon før megleren kan utføre bestillingen for deg.

Vi har tidligere gitt råd om at det å vurdere beskjedne vanlige investeringer er en fin måte å kjøpe Dash, men det er til slutt din beslutning.

Du kan redusere risikoen ved å kjøpe Dash på eToro fra $ 25. Dette er en fin måte å bygge opp kryptovalutaporteføljen din mens du lærer det indre arbeidet i markedet.

Bekreft ordre

Når du har sett over all informasjonen du har skrevet inn og føler deg fornøyd med valgene dine, kan du bekrefte.

På dette tidspunktet kan megleren din fortsette å utføre kjøp / salg og markedsføring / begrense bestillinger og slikt – på den innsatsen du angir.

Hvis du går over til den nye eToro-porteføljen din, vil du se at alle Dash-myntene du har kjøpt er lagt til!

Trinn 6: Lagring av Dash

Dash og mange andre kryptokurver lagres på en desentralisert hovedbok, som er ganske forskjellig fra fiatpengene vi lagrer i store forretningsbanker og betaler skatt med.

Når det gjelder å kjøpe Dash, kan du velge mellom en kryptobørs eller en online megler. Som vi har sagt skjønt, er kryptobørs ofte usikre og uregulerte.

Ikke bare det, men når du kjøper Dash via en børs, vil du sannsynligvis måtte ta fullt ansvar for din egen krypto-lommebok. Potensielt vil dette gi deg og dine digitale valutaer sårbare for hackere.

På den populære sosiale kryptoplattformen eToro kan du kjøpe og lagre Dash på et trygt og brukervennlig sted. Plattformen er under overvåket tilsyn av FCA, ASIC, CySEC og FINRA for amerikanske kunder. Dette betyr at du kan kjøpe og lagre krypto-eiendeler uten ekstra kostnad, uten å måtte bekymre deg for de mange skurkene der ute.

Klar til å investere i Bindestrek?

Trinn 7: Selge Dash

På dette punktet i How to Buy Dash Guide, vet du at ideen er å kjøpe den digitale eiendelen og selge den til rett tid. Å selge den for mer enn du kjøpte den for tilsvarer å tjene penger på ditt første kjøp.

Vi bemerket at å kjøpe Dash via en regulert megler er mye tryggere enn en uregulert plass. Når det gjelder å selge kryptovalutaen din, gjelder det samme.

Utveksling krever at du overfører digitale valutaer fra din private lommebok til plattformen. Ikke bare det, men på grunn av mangel på regulering er det sannsynlig at du først må bytte Dash-myntene dine til en annen kryptovaluta som Bitcoin – til en pris. Deretter må du be om uttak.

Hvis du bestemmer deg for å bruke eToro, er det en lek å selge Dash. Du trenger bare å logge på kontoen din og selge Dash. Pengene fra salget vil bli sendt til den opprinnelige betalingsmåten din når du ber om en utbetaling.

Andre måter å kjøpe Dash i 2021

Selv om vi har snakket om alle de viktigste elementene i hvordan du kjøper Dash, er det alternative alternativer.

1. Kjøp Dash debetkort

Millioner av mennesker over hele verden bruker debetkort til å betale for varer på nettet, og du kan også kjøpe Dash på samme måte.

Bare fyll ut kortopplysningene dine som du vanligvis gjør når du handler på nettet. Angi beløpet og kontroller at informasjonen er riktig. Når det gjelder tidspunktet for utbetalinger på eToro, trykker du ganske enkelt på “selg” så blir pengene sendt til debetkortet ditt.

Det er alltid verdt å sjekke med en hvilken som helst kryptotilbyder, før du registrerer deg, hva som er minimum innskudd og investeringsbeløp for å kjøpe Dash med debetkort.

2. Kjøp Dash-kredittkort

I likhet med det ovennevnte, kan du enkelt kjøpe Dash ved hjelp av et kredittkort trygt. eToro er kompatibel med forskjellige betalingstyper, inkludert både debet- og kredittkort.

Sjekk alltid avgifter hos leverandøren din, da vår How to Buy Dash Guide fant at noen kredittkortselskaper tar et “kontant forskuddsgebyr”. Denne avgiften kan være kjent for deg fra uttak av minibank.

‘Kontant forskuddsgebyr’ som belastes, har en tendens til å ligge mellom 3-5%, så gjør din egen faktafunn før du forplikter deg.

3. Kjøp Dash Paypal

PayPal er kjent over hele verden for å være en rask og sikker måte å betale online på. Selv om ikke alle nettmeglere tillater kunder å kjøpe Dash via Paypal, gjør eToro det!

eToro godtar også e-lommebøker som Skrill og Neteller og mer – avhengig av hvilket land du bor i.

4. Dash-minibank

Walk-up og drive-up minibank er ikke noe nytt. Dash-minibanker er imidlertid ikke som tradisjonelle minibanker.

Tvert imot, i stedet for å ta ut fiat-penger, setter du inn fiat-penger. Sett inn beløpet du vil kjøpe, og maskinen vil informere deg om hvor mye Dash du får, før du skriver ut en kvittering.

Det må sies at selv om alt dette høres veldig praktisk ut, kan avgiftene bli så mye som 10-20%. Igjen, vi går tilbake til trygge og regulerte meglere som eToro – der du kan kjøpe (og selge) Dash på provisjonsfri basis.

Hvordan kjøpe Dash 2021 – The Verdict

I vår nybegynnerveiledning om hvordan du kjøper Dash 2021 har vi snakket om alt fra det grunnleggende til strategier og potensielle avgifter.

Det er veldig viktig å holde seg som lim på regulerte og pålitelige meglere for noen behov for beskyttelse mot svindlere. Når det er penger involvert, bør man alltid feile på siden av forsiktighet.

eToro skiller seg ut som en nybegynnervennlig plattform av mange forskjellige grunner. Nettstedet er nemlig lett å navigere, og megleren er registrert og regulert i flere forskjellige land. Her kan du enkelt kjøpe Dash på provisjonsfri basis.

Det tar mindre enn 10 minutter å registrere seg hos eToro, og megleren godtar en rekke raske, sikre og sikre betalingsmåter.

eToro – Beste megler å kjøpe DASH

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe Dash?

Det er enkelt å kjøpe Dash. Vi anbefaler imidlertid å gjøre det via en regulert megler og lære markedet før du dykker inn.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe Dash på?

Utvilsomt er den sikreste måten å kjøpe Dash via en megler som eToro. Med over 13 millioner kunder er plattformen sterkt regulert av FCA, CySEC og ASIC – for ikke å nevne å være registrert av FINRA i USA..

Kan jeg kjøpe $ 100 av Dash?

Du kan kjøpe $ 100 av Dash. Men hvis du er nybegynner, anbefales det å starte med små vanlige investeringer. På eToro du kan kjøpe Dash fra så lite som $ 25 hver gang!

Kan du tape penger på Dash?

Ja. Du kan tape penger på Dash og andre økonomiske eiendeler. Det handler om å få en forståelse av markedet og plassere riktig ordre til rett tid. Hvis du spekulerer i at Dash stiger eller faller riktig, vil du tjene penger. Hvis det motsatte skjer, vil du tape penger.

Hva er det mest Dash har vært verdt?

Det mest Dash har vært verdt var i 2017 da kryptovalutaen nådde $ 1 642,22.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me