Hvordan kjøpe Dogecoin – Beginner’s Guide

Doge er nå en av verdens mest populære kryptovalutaer.

Året 2021 har vært utrolig bra for Dogecoin. Født ut av en vits i 2013, har denne virtuelle valutaen tatt en uventet vending for det gode – etter populariseringen av Elon Musk og andre berømte personligheter..

I løpet av noen få måneder har markedsverdi på Dogecoin oversteg $ 6 milliarder dollar, noe som betyr at det nå er en av de mest populære kryptovalutaene i rommet.

Hvis du vil få en del av handlingen, er du absolutt på rett sted.

I vår omfattende Hvordan kjøpe Dogecoin Guide, vi går gjennom prosessen med å få tak i denne populære digitale mynten.

Viktigst, vi forteller deg hva du trenger å se etter i en Dogecoin-megler, og hvordan du kan begynne å investere i denne digitale eiendelen med en gang.

Hvordan kjøpe Dogecoin i 4 trinn:

 • Velg en børs for å kjøpe Dogecoin.
 • Finansier kontoen din.
 • Kjøp Dogecoin.
 • Overfør DOGE til den digitale lommeboken.

Hvordan kjøpe Dogecoin online – En trinnvis guide

Trinn 1: Velg en online megler eller bytt

Det viktigste trinnet når du tenker på hvordan du kjøper Dogecoin, er å finne en pålitelig megler online som kan garantere både sikkerhet og gjennomsiktighet på alle investeringene dine..

På tredjeparts kryptoplattformer kan du kjøpe Dogecoin i bytte mot andre digitale valutaer. Det er imidlertid sannsynlig at slike børser ikke har lisens fra et reguleringsorgan – og som sådan unngås dette alternativet best.

På den annen side, hvis du velger en regulert plattform, vil interessene dine som investor bli beskyttet, og pengene dine vil bli beskyttet.

Med det i tankene, la oss ta en titt på de forskjellige beregningene som vil hjelpe deg med å finne en pålitelig kryptokurrencymegler i jakten på å kjøpe Dogecoin..

Regulering

For å utdype det forrige punktet, er det best at du prioriterer reguleringen av megleren din når du bestemmer deg for hvordan du skal kjøpe Dogecoin online.

Dette er først og fremst fordi når en megler er uregulert – betyr det at det ikke er noe autoritært organ som overvåker dem.

På den annen side vil regulering fra seriøse og godt respekterte organer som FCA, CySEC og ASIC sikre at du er beskyttet mot en megler som er villig til å utnytte uvitende og uerfarne investorer.

Dessuten kan uregulerte rom også være utsatt for sikkerhetstrusler – noe som betyr at handelskapitalen alltid vil være i fare. Selv om slike børser er velmenende, vil pengene dine komme i feil hender, hvis du er alene.

 • I den andre enden av spekteret – på regulerte meglere, får sikkerheten til midlene dine høyeste prioritet.
 • Disse plattformene må holde klientmidler på segregerte bankkontoer, inngå samarbeid med banker i toppklasse og implementere andre sikkerhetstiltak.
 • Videre vil noen regulerte meglere også ha kompensasjonsordninger som gir ytterligere beskyttelse til kapitalen din og gir maksimal gjennomsiktighet.

I tillegg til sikkerheten til handelspengene dine, må du også vurdere hvordan du skal lagre Dogecoin.

 • En måte å gjøre dette på er å velge en regulert megler som også tilbyr crypto-wallet-tjenester.
 • På denne måten kan du holde Dogecoin-investeringen din på selve meglerplattformen din – beskytte alle handelsfondene og digitale eiendelene under ett tak.

Alternativet er å ta ut din digitale eiendel fra meglerkontoen og lagre den i en tredjeparts kryptolommebok. I dette tilfellet vil du imidlertid også være ansvarlig for oppbevaring av din private nøkkel (passordet ditt til Dogecoin-lommeboken).

betalingsmetoder

Når du velger en online megler, er det enkelt og praktisk å kjøpe Dogecoin med din foretrukne betalingsmåte.

I de første dagene av kryptovalutaer var det et problem å få tak i en digital mynt. Det eneste betalingsalternativet som var tilgjengelig, var den langvarige metoden for bankoverføring – der du sannsynligvis vil trenge å vente i flere dager eller til og med uker for transaksjonen din skal behandles.

De beste Dogecoin-meglerne lar deg sette inn og ta ut pengene dine ved hjelp av en rekke betalingsmåter.

Du har muligheten til å velge mellom en vanlig bankoverføring til øyeblikkelige transaksjoner med debet- / kredittkort. Noen kryptomeglere – som eToro, er også kompatible med e-lommebøker som Neteller, PayPal, Skrill og mer.

Avgifter og provisjoner

Før du går ombord hos en Dogecoin-megler, vil du vurdere hva investeringsmålene dine er og hvor mye du er villig til å betale i handelsavgift..

Dogecoin-meglere tjener penger gjennom handelsprovisjoner og avgifter mot å gi deg tilgang til ønsket marked. Dette gjør at de kan tilby førsteklasses handelstjenester, samt gi deg uhindret tilgang til kryptovalutaen du velger.

Når det er sagt, kan slike involverte handelsgebyrer lett legge seg opp. Når du velger en online megler for å kjøpe Dogecoin, bør du sørge for at du har sjekket hvilke avgifter det er involvert.

Online kryptomeglere er forskjellige når det gjelder gebyrene. Ofte varierer det avhengig av størrelsen på investeringen du gjør på Dogecoin.

La oss tegne deg et tydeligere bilde:

 • På kryptokursutvekslingen Coinbase er du ansvarlig for å betale 1,49% på alle handler.
 • Som sådan betaler du dette når du kjøper en digital valuta, og også når du selger den.
 • For eksempel, hvis du oppretter en kjøpsordre på $ 1000 – vil du ende opp med å betale $ 14,90 (1,49% av $ 1000) i provisjon.
 • Hvis du hadde økt din innsats til $ 5000, ville kommisjonen din opp til $ 74,50

For å utdype videre, her er hvordan en praktisk handel på Dogecoin vil fungere:

 • Du bestemmer deg for å investere $ 1000 på Dogecoin med en kjøpsordre.
 • Hvis du betaler en provisjon på 1,49% – overleverer du $ 14,90 til megleren.
 • Etter en stund er din investering i Dogecoin nå verdt $ 2000 – og så bestemmer du deg for å ta ut penger.
 • Igjen – du er ansvarlig for å betale 1,49% i provisjon – som er $ 29,80.
 • Så totalt utgjorde kommisjonen din på denne handelen $ 44,70

Som det fremgår av dette eksemplet, kan det som kan slå ut som et ubetydelig gebyr lett legge opp til en betydelig sum – som kan spise fortjenesten din.

Derfor må du være fullstendig klar over hva du går inn i når du bestemmer deg for megler. Når det er sagt, kan du også finne meglere på nettet som belaster deg med null provisjon på kryptovalutahandel – som eToro.

I tillegg til handelsprovisjoner, bør du også være forsiktig med eventuelle transaksjonsgebyrer når du gjør innskudd og uttak fra handelskontoen din.

Andre viktige faktorer

Selv om regelverk og handelsavgifter er i forkant av våre utvalgskriterier, er det ikke de eneste faktorene som bestemmer effektiviteten til en online megler..

Hvis du trenger en sømløs brukeropplevelse, bør du også vurdere følgende aspekter av Dogecoin-plattformen:

 • Brukervennlighet: Brukervennligheten til en nettmegler vil avgjøre hvor enkelt det er for deg å plassere Dogecoin-bestillinger på plattformen. Selv med dusinvis av funksjoner og mange ressurser, hvis du ikke kan navigere på nettstedet enkelt – vil det bare gjøre prosessen mer komplisert. Et brukervennlig grensesnitt vil også sikre at plattformen appellerer til både nybegynnere og erfarne handelsmenn.
 • Minimum investering: Meglerplattformer er også forskjellige når det gjelder minimumsinvesteringer. Mens noen meglere tillater deg å kjøpe Dogecoins med mindre kapital, kan andre kreve en andel i hundrevis av dollar.
 • Oppbevaring: Som vi nevnte tidligere, må du også tenke på hvordan du skal lagre Dogecoin. Noen meglerhus er integrert med kryptobøker som lar deg lagre dine digitale valutaer uten ekstra kostnad. På denne måten trenger du ikke bekymre deg for å finne en leverandør som tilbyr trygge digitale lommeboktjenester.

Trinn 2: Kom med en Dogecoin investeringsplan

Hver kryptovalutainvestor vil ha en strategi i tankene som lar dem ta handelsbeslutninger basert på sine mål.

Dette gjør at du kan la følelsesmessige faktorer være på fortauskanten, slik at du kan forberede deg på å være upåvirket av kortsiktige markedssvingninger i Dogecoin.

I dette svært volatile markedet er timing alt. Høyere risiko kan føre til betydelig fortjeneste – men du må tenke på investeringsmålene dine.

For de som er nybegynnere, her skisserer vi noen populære Dogecoin-strategier å vurdere.

Langsiktig eller kortvarig

Mens du gjennomgår hvordan du kjøper Dogecoin – er en av de første tingene du må bestemme deg for om du vil være med i spillet på lang eller kort sikt..

Hvis en kortsiktig plan er det du har i tankene – er målet ditt å dra nytte av kortsiktige prisbevegelser på Dogecoin-markedet.

I dette tilfellet vil du plassere kjøpsordrer på Dogecoin hos din online megler – og utbetale posisjonen din innen uker, dager eller noen ganger til og med minutter.

Siden kryptokurver har et stort volatilt marked – kan du se betydelige prisendringer gjennom en enkelt handelsdag. Derfor – hvis du klarer å tidsbestille ordrene dine, kan du gjøre attraktive gevinster via kortsiktig investering.

På den annen side, hvis du velger den langsiktige strategien – trenger du ikke å bekymre deg for kortsiktige svingninger i Dogecoin i det hele tatt. I stedet vil du ‘kjøpe og holde’ din Dogecoin i uker, måneder eller år, til tiden føles riktig for deg å utbetale og maksimere gevinsten.

Mål Dogecoin-pris

Som vi nevnte ovenfor, er det best å ha et klart mål når du tenker på hvordan du skal kjøpe Dogecoin. Mange handelsmenn setter dette målet når det gjelder målpriser.

For eksempel,

 • Si at du investerer i Dogecoin til en inngangspris på $ 0,055.
 • Målet ditt er å doble investeringen din.
 • Som sådan – du vil at prisen på Dogecoin skal øke til $ 0.110.
 • Hvis målet ditt er å tredoble investeringen – vil målprisen være $ 0,165 og så videre.

Dette kan virke som et nesten umulig mål å målrette mot. Men med tanke på oppmerksomheten som Dogecoin har fått de siste par månedene – kan det tross alt være oppnåelig.

For å gi deg en ide – 31. desember 2020 ble Dogecoin priset til 0,0046 dollar per mynt. Spol frem til to måneder senere – og prisen på Dogecoin stod på $ 0,056.

Det er en omtrentlig økning på 1117% – noe som gjør at det ser ut til at eksponentiell fortjeneste virkelig er mulig,

Tenk på vanlige investeringer

Begrepet investering er ofte forbundet med å sette store summer på en eiendel. Du kan imidlertid også tjene penger ved å gjøre mindre, men konsekvente investeringer.

For eksempel kan du kjøpe Dogecoin ved å sette beskjedne beløp regelmessig i stedet for å risikere all handelskapitalen din på en gang.

Denne tilnærmingen er mer langsom og jevn, men lar deg begrense risikoen til et minimum. Siden kryptokurver er svært volatile – er det mulig at du kan gi anstendig avkastning i løpet av uker eller måneder.

Hvis du velger denne veien, må du finne en online megler som har satt sitt minste investeringsbeløp i den nedre enden. Dette vil tillate deg å satse mindre summer på Dogecoin uten å måtte risikere store beløp.

Trinn 3: Åpne en Dogecoin Megler-konto

Siden introduksjonen av nettmeglere har det blitt ekstremt enkelt for deg å åpne en handelskonto for å investere i Dogecoin. Prosessen er ikke så annerledes enn å sette opp en brukerkonto på noen annen økonomisk tjeneste.

Du må bare gå over til nettstedet til den valgte regulerte Dogecoin-megleren og finne ‘Registrer deg’ -knappen.

Neste trinn er å oppgi personlige opplysninger, inkludert navn, telefonnummer, e-postadresse, hjemmeadresse og fødselsdato. Regulerte meglere vil også kreve foto-ID, som pass eller nasjonalt identitetskort.

For bevis på bostedsadressen din – du kan vanligvis legge frem en regning eller en kontoutskrift. Hvis du har alle nødvendige dokumenter klare – prosessen kan fullføres veldig raskt, og kontoen din blir satt opp på meglerplattformen.

Trinn 4: Sett inn noen midler

Når du har åpnet kontoen din, må du legge til penger. Velg din foretrukne betalingsmåte fra de som støttes av megleren.

Den raskeste måten å legge til penger er å sette inn via et kreditt- / debetkort eller en e-lommebok som PayPal.

Du kan også velge bankoverføring – men det kan ta mellom en og tre virkedager før pengene vises på kontoen din – noen ganger lenger.

Trinn 5: Sett opp en Dogecoin-ordre

På dette tidspunktet har du en handelskonto og midler klar til å begynne å investere. Nå er det bare å plassere din første bestilling på Dogecoin.

Handelsordrer forteller megleren din hvordan du vil gå inn i markedet.

Her har vi en oversikt over de mest brukte handelsordrene når du kjøper Dogecoin online.

Kjøp ordre

Alle Dogecoin-investeringer krever at du går inn på markedet ved hjelp av en kjøpsordre.

Det vil si – hvis du antar at prisen på Dogecoin vil øke – vil du legge inn en kjøpsordre hos din online megler.

Når du er klar til å ta ut penger, vil du legge inn en salgsordre for å låse fortjenesten din.

Når det er sagt, tillater noen kryptovalutameglere deg også å “ selge ” digitale eiendeler. Det vil si at du først legger inn en salgsordre på Dogecoin, og når prisen faller – vil du tilbakekjøpe dem tilbake til en lavere pris ved hjelp av en kjøpsordre..

Begrens eller markedsordre

Som du vet nå, kan prisen på Dogecoin svinge når hvert sekund går. Av denne grunn – når du ser en handelsmulighet dukker opp, trenger du en strategi på plass for å sikre inngangsprisen.

Det er her en markedsordre og en grenseordre spiller inn.

 • EN markedsordre vil bli plassert hvis du ønsker å komme inn på markedet umiddelbart.
 • Si for eksempel at Dogecoin er priset til $ 0,055, og du vil kjøpe til den prisen med en gang.
 • Derfor vil du plassere en markedsordre hos megleren din for å kjøpe Dogecoin til denne prisen.

Når det er sagt, i det svært svingende kryptomarkedet er det mulig at prisen du ble enige om mens du bestilte, og prisen du faktisk får, kan variere noe.

For eksempel har du kanskje lagt inn en markedsordre på Dogecoin på $ 0,055, og du kan få $ 0,054. Det er umulig å unngå slike små variasjoner på grunn av alle prisendringer.

EN begrense rekkefølgen gir deg kontrollen til å kjøpe Dogecoin til et bestemt prispunkt.

Å utdype:

 • La oss si at Dogecoin er priset til $ 0,050.
 • Men du vil bare komme inn på markedet når prisen treffer $ 0,052.
 • Derfor oppretter du en begrensningsordre på $ 0,052.
 • Hvis prisen på Dogecoin stiger til $ 0,052 – vil megleren din utføre bestillingen.
 • Med mindre den digitale mynten stiger til din begrensede bestillingspris – vil posisjonen forbli ventende med mindre du avbryter den manuelt.

Avhengig av handelsplanen din, kan du velge mellom en markedsordre for å begrense ordren.

Innsats

Gjennom hele vår Hvordan kjøpe Dogecoin-guide har vi understreket viktigheten av å lage handelsmål. En av de avgjørende aspektene ved handelsstrategien din er å vite hvor mye du ønsker å investere i Dogecoin.

Hver gang du åpner en stilling hos din nettmegler – blir du bedt om å spesifisere turneringsinnsatsen. Som vi nevnte tidligere, kan du velge å investere mindre innsatser for å gjøre vanlige Dogecoin-investeringer eller satse en stor sum på en gang.

Bekreft ordre

Nå vet du hvordan du åpner en konto hos en online megler, hvordan du bestiller og hvordan du velger et innsatsbeløp.

Når du er trygg på disse investeringsvalgene – kan du bekrefte bestillingen.

Dette gjør at megleren kan utføre bestillingen på dine vegne. Snart nok vil du se dine nylig kjøpte Dogecoin-eiendeler reflektert i investeringsporteføljen din.

Trinn 6: Lagring av Dogecoin

I likhet med hvordan vi lagrer fiat-valutaene våre i banker, lagres kryptovalutaer også i lommebøker.

Et alternativ å gjøre dette er via en tredjeparts utveksling. Imidlertid er disse plassene ikke regulert – og eiendelene dine vil være sårbare for internett-sikkerhetstrusler.

Alternativt kan du også velge en nettmegler som tilbyr digitale lommeboktjenester på plattformen. Ettersom disse er regulert, kan du trygt betro slike meglerhus sikkerheten til din Dogecoin.

Trinn 7: Selge din Dogecoin

Når du lærer å kjøpe Dogecoin, er målet ditt å investere i den digitale eiendelen for å tjene penger i fremtiden.

De fleste nettmeglere lar deg ikke bare kjøpe Dogecoin, men også selge den med samme letthet og bekvemmelighet.

På denne måten trenger du ikke engang å flytte dine digitale eiendeler til en annen lommebok. Du kan holde dem på meglerplattformen – til du tror det er riktig tidspunkt å tjene ut din Dogecoin og tjene penger.

På regulerte plattformer kan du bytte ut Dogecoin mot en fiat-valuta og trekke pengene tilbake til bankkontoen, debet- eller kredittkortet eller e-lommeboken.

Andre måter å kjøpe Dogecoin i 2021

Investering i Dogecoin er mulig gjennom noen få andre metoder også.

Noter disse alternativene som referanse:

Kjøp Dogecoin debetkort

Du kan kjøpe Dogecoin direkte ved å bruke ditt daglige bankkort – inkludert Visa, MasterCard og mer. Prosessen går ut som alle andre online transaksjoner.

Du må bare spesifisere hvor mye Dogecoin du vil kjøpe, og din online megler vil utføre kjøpet for deg.

Når du er klar til å selge myntene dine, overføres pengene til debetkortet du brukte til å kjøpe.

Kjøp Dogecoin kredittkort

Hvis du ikke har tilstrekkelige midler på debetkortet ditt, kan du også velge å foreta innbetalinger via et kredittkort. Sørg imidlertid for å bekrefte hva ‘kontant forskuddsavgift’ er før du kjøper.

Dette er et gebyr som kredittkortselskaper noen ganger tar for meglerbaserte transaksjoner – og er i gjennomsnitt ca 3%.

Kjøp Dogecoin Paypal

Bortsett fra bankkort, er det en annen populær metode for å finansiere Dogecoin-kjøpet å bruke en e-lommebok. Avhengig av online megler, vil du ha flere valg med dette betalingsalternativet – som PayPal, Neteller, Skrill og andre.

Minibank for Dogecoin

En minibank med kryptovaluta fungerer på samme måte som en vanlig minibank. Når du setter inn fysiske kontanter, vil du motta kryptovalutaer i retur. Bare det, disse blir lagt til den digitale lommeboken din ved å skanne en QR-kode med mobiltelefonen din.

Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle minibankomner med kryptovaluta vil ha Dogecoin tilgjengelig. Dessuten kommer disse maskinene med et høyt behandlingsgebyr, som kan gå så høyt som 10%.

Hvordan kjøpe Dogecoin 2021 – The Verdict

Vår omfattende guide om hvordan du kjøper Dogecoin har gitt deg all informasjon du trenger for å planlegge investeringsstrategien din.

For å konkludere – sørg alltid for at du velger en regulert online megler som har minst en lisens fra et respektert autoritativt organ. Dette vil sikre at din handelskapital og digitale eiendeler til enhver tid er beskyttet.

eToro – Topp kryptovaluta-plattform

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Er det enkelt å kjøpe Dogecoin?

Ja, takket være internett har det blitt enklere enn noensinne å kjøpe Dogecoin. Du trenger bare å sørge for å velge en regulert megler på nettet som kan utføre kjøpet ditt trygt.

Hvilken er den sikreste metoden for å kjøpe Dogecoin?

Den sikreste måten å kjøpe Dogecoin på er å kjøpe myntene via en regulert online megler.

Kan jeg investere i Dogecoin for bare $ 100?

Ja det kan du. Det vil imidlertid avhenge av den minste investeringen som kreves av din valgte online megler.

Er det risikabelt å kjøpe Dogecoin?

I likhet med alle andre økonomiske eiendeler, innebærer det å kjøpe Dogecoin også risiko. Det du kan gjøre er å utdanne deg selv slik at du kan time markedet riktig for best å redusere tapene dine.

Hva er den høyeste verdien Dogecoin noensinne har nådd?

Dogecoin nådde en heltidshøyde 9. februar 2021, da mynten ble priset til $ 0,084945.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me