Hvordan kjøpe EOS – Beginner’s Guide 2021

Vil du hoppe rett til svaret? Du kan kjøpe EOS på eToro.

Populariteten til å kjøpe og selge digitale valutaer har tatt verden med storm. Dette spesielle Blockchain-baserte systemet ‘EOS’ ble opprettet i 2007 av programvareselskapet Block.one.

Det eksisterer anslagsvis 7 800 forskjellige kryptovalutaer, og EOS er topp 15 når det gjelder markedsverdi.

Interessert i å lære hvordan du kjøper EOS, men er usikker på hvor du skal begynne? Hold deg der du er.

I denne omfattende How to Buy EOS-guiden gir vi deg gjennom alle aspekter ved kjøp av denne populære digitale eiendelen.

Vi dekker grunnlaget for hvordan du registrerer deg med en bemerkelsesverdig online EOS-megler, i tillegg til å belyse regulering, plattformavgifter, investeringsplaner og lagring.

Kjøp EOS i 5 trinn

Hvis du er bundet for tid og vil komme tilbake til denne guiden senere – vil du se hvordan du kjøper EOS i 5 trinn nedenfor.

Trinn 1: Åpne en online konto

Steg 2: Finansier den nye kontoen din

Trinn 3: Søk etter EOS fra rullegardinlisten over kryptovalutaer

Trinn 4: Fyll ut mengden EOS du ønsker å kjøpe.

Trinn 5: Bekreft din bestilling

invester i eos

Trinn 1: Velg en online EOS-megler eller Exchange

Som vist i 5-trinns gjennomgang ovenfor, anbefales det sterkt at du bare kjøper EOS på en regulert kryptoplattform.

Hos æren megler eToro kan du kjøpe EOS på en sikker og direkte basis. Denne sikkerheten kommer fra flere reguleringsorganer – som vi utdyper lenger ned på denne siden.

Noen investorer kjøper digitale valutaer via en tredjeparts kryptobørs hvor du kan bytte en annen krypto-eiendel som Bitcoin til EOS.

Dette er ikke anbefalt for nybegynnere, ettersom sentralen oftere ikke har lisens fra en myndighet.

Derimot holdes eToro ansvarlig for sine handlinger som et selskap, som igjen betyr at du som kunde kan kjøpe EOS trygt og på en nybegynnervennlig måte..

Ikke bare er megleren registrert i USA med FINRA, men plattformen er regulert av FCA, ASIC og CySEC. Dette reguleringsnivået bør fjerne enhver tvil om meglerens legitimitet.

Regulering

Fortsett videre, bør du prioritere regulering fremfor de fleste andre faktorer når du vurderer hvordan du kjøper EOS online.

Denne nevnte forskriften gir en beskyttelse mot sammenhengende ‘meglere’ i bransjen, hvor hundrevis venter på å dra nytte av intetanende investorer.

Det har vært så mange historier om uregulert krypto-utveksling som er blitt hacket, med gjerningsmennene unna med millioner av dollar verdt av digitale eiendeler. Ergo, det er fornuftig å unngå denne typen plattform.

Selv om børsen kan ha gode intensjoner, er du uten selvreguleringsorganisasjoner alene hvis pengene dine blir stjålet.

Etter at du har fullført kjøpet, er et annet alternativ å ta vare på og lagre dine egne EOS-mynter. Dette innebærer rigmarole for å trekke den digitale eiendelen til lommeboken din.

Igjen, dette kan gi nybegynnere en ganske sårbar posisjon, ettersom du er fullt ansvarlig for å holde din private nøkkel (et langt passord med flere tegn) trygt fra feil hender.

Etter at du har registrert deg med en regulert megler eToro, kan du lagre EOS-myntene dine uten ekstra kostnad på et trygt sted. Dette er takket være det oppmerksomme øye fra flere lisensbyråer som beskytter bransjen.

betalingsmetoder

Når du velger å kjøpe EOS via en nettmegler, bør du ikke ha noen problemer med å kjøpe kryptovalutaer med din foretrukne betalingsmåte.

De første årene av digitale valutaer – å kjøpe EOS-mynter ville ha vært en helt annen opplevelse. Ikke bare ville ditt eneste betalingsalternativ ha vært den uttrukne prosessen med bankoverføring, men det var historier om folk som ventet uker eller aldri mottok myntene sine i det hele tatt.

eToro er sterk når det gjelder betalingsmåter. Megleren lar klienter sette inn og ta ut ved hjelp av en rekke forskjellige typer. Fra den svake og tradisjonelle bankoverføringen – til superraske kreditt- / debetkort som Visa og Mastercard. Plattformen er også kompatibel med e-lommebøker som PayPal, Klarna, Neteller og Skrill for å nevne noen.

Avgifter og provisjoner

Når du begynner på et nytt økonomisk eventyr, er det viktig å ha øynene åpne for kostnadene. Brorparten av nettmeglere vil tjene penger ved å belaste gebyrer og provisjoner.

Avgifter gjør det mulig for plattformen å fortsette å tilby en finansiell tjeneste, samt gi deg tilgang til kryptovalutamarkedene.

Før du tenker på hvordan du kjøper EOS hjemmefra, må du sjekke de viktige vilkårene..

Vår nybegynnerveiledning fant at provisjonsgebyrer som kreves av kryptotilbydere, har en tendens til å være varierende, i forhold til størrelsen på EOS-posisjonen din.

For å utdype nærmere:

 • Kryptovaluta-megler Coinbase belaster 1,49% på alle handler – når du går inn i markedet, og også utbetaler
 • Hvis du oppretter en kjøpsordre på $ 1000 på EOS, må du betale $ 14,90 i gebyr
 • Hvis din innsats hadde vært $ 3000, ville du ha vært ansvarlig for å betale Coinbase $ 44,70

For å fjerne tåken, la oss se på hvordan denne avgiften vil påvirke EOS-kjøpet ditt med et praktisk eksempel:

 • Du oppretter en kjøpsordre på $ 500 på EOS
 • Coinbase krever 1,49% i avgifter – dette tilsvarer $ 7,45
 • Når du føler deg klar til å selge EOS-myntene dine – er de nå verdt $ 1000
 • Igjen må du betale 1,49% – som er $ 14,90
 • For å gå inn og ut av markedet betalte du Coinbase $ 22,35

Som det fremgår av vårt praktiske eksempel, kan en avgift som i utgangspunktet virker ganske ubetydelig fort spise fortjenesten din raskt. Hvis du hadde valgt eToro til å begynne med, ville du ha spart $ 22,35 i gebyrer – ettersom megleren lar deg kjøpe EOS uten å betale en cent i provisjon.

Det er også innskudds- / uttaksgebyrer å tenke på når du registrerer deg hos en online megler. For eksempel belaster Coinbase klienter aktivt 3,99% for alle transaksjoner som er fullført med debetkort.

Tvert imot er det på eToro, der innskudd kommer med en liten avgift på 0,5% – som ikke gjelder for de som betaler i amerikanske dollar..

Andre viktige faktorer

Gjennom trinn 1 i How to Buy EOS-guiden har vi løftet lokket på regulering og potensielle meglergebyrer.

Det er noen andre viktige beregninger du bør vurdere når du ønsker å kjøpe EOS online, for eksempel:

 • Brukervennlighet: Verdien av en brukervennlig megler er ikke lett å ta, fordi det å finne plattformen er enkel å navigere gjør bestilling av EOS-bestillinger mye enklere. Det nytter ikke å ha alle bjeller og fløyter hvis det bare kompliserer saken. eToro er nybegynnervennlig og gjør kjøp og salg av EOS til et stykke kake for investorer av alle ferdighetssett.
 • Minimum investering: Før du registrerer deg på en plattform for å kjøpe EOS, bør du se på hvor mye minimumsinvesteringen er. Noen meglere forventer en minimumsinvestering i hundrevis – noe som ikke passer for nybegynnere som ønsker å investere lite og ofte. eToro gjør det mulig for kunder å kjøpe EOS fra $ 25.
 • Oppbevaring: En annen viktig beregning å vurdere er kryptovalutalagring. Som vi nevnte, bør nybegynnere for enhver pris unngå uregulerte meglere eller bytter. Ved å registrere deg på eToro kan du lagre dine digitale valutaer på plattformen trygt uten ekstra kostnad.

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

kjøp eos

Å komme med en investeringsplan er ikke forbeholdt uerfarne investorer.

Å ha en plan i kryptokjøpsspillet er faktisk en fin måte å forberede deg på markedene, og hjelper til å herske i følelsene av grådighet og frykt..

Plassen for digitale valutaer er ofte svært ustabil, og det er det som tiltrekker så mange mennesker. Høy risiko gir seg ofte gode belønninger. Selvfølgelig, først, må du riktig tid markedene.

Hvis du er i mørket om hvor du skal begynne når det gjelder å sette sammen din egen investeringsplan, se nedenfor for inspirasjon.

Langsiktig eller kortvarig

Når du lurer på hvordan du skal kjøpe EOS – forestiller du deg selv som en kort eller langvarig investor?

Hvis du vil fortsette å kjøpe EOS på kortsiktig basis, vil hovedmålet ditt være å tjene regelmessig fra de kortsiktige pristoppene sett i kryptovalutamarkeder..

Dette vil vanligvis se deg plassere vanlige EOS-kjøpsordrer via din online megler – og deretter utbetale posisjonen din innen få minutter, dager eller uker etter at du kom inn på markedet.

For de som ikke er klar over, svinger kryptoaktiva i verdi med doble eller til og med tredobbelte sifre – noen ganger på en enkelt dag. Det er den veldig volatiliteten som faktisk kan gi deg noen imponerende gevinster, forutsatt at du klarer å markedsføre markedet og lage de riktige ordrene.

En annen populær strategi er å bruke en ‘buy and hold’ -strategi for å kjøpe EOS. Dette kan være passende for deg hvis du ikke vil være opptatt av de kortsiktige prisudsvingene til de digitale myntene.

Langsiktige investorer har en tendens til å kjøpe EOS og deretter holde på det i uker, måneder eller år – utbetale når tiden føles riktig for maksimal gevinst

Mål EOS-pris

Mange bruker en EOS-pris når de kjøper denne spekulative eiendelen.

For å forklare videre, hvis du kjøper EOS til en pris på $ 2,50 og er opptatt av å doble investeringen din, vil krypto-eiendelen måtte øke til $ 5. Hvis du ønsket å tredoble investeringen din, måtte den digitale valutaen nå høyder på $ 7,50 – og så videre.

Dette høres sannsynligvis nesten umulig å oppnå. Men tenk at i april 2018 så EOS en heltidshøyde på $ 22,71. Videre, bare et år og 6 måneder tidligere, hadde den digitale valutaen sett et lavt nivå på 0,50 dollar. Tredobling av investeringen din virker ikke så usannsynlig..

Tenk på vanlige investeringer

Alle finansielle eiendeler ser regelmessige prissvingninger, bare noen markeder er mer volatile enn andre. Når du tenker på hvordan du skal kjøpe EOS, har du vurdert vanlige investeringer?

En strategi som brukes av mange er å injisere beskjedne beløp til å kjøpe digitale valutaer, med jevne mellomrom – i motsetning til å risikere hele handelsbudsjettet ditt i ett treff.

Den ‘langsomme og stabile’ tilnærmingen er en mye mer risikovillig måte å bygge din kryptovalutaportefølje på. Mange investorer velger å kjøpe EOS på månedlig eller til og med ukentlig basis.

Hos eToro kan du kjøpe EOS fra $ 25 – noe som gjør en fornuftig vanlig investeringsstrategi innen rekkevidde for de fleste menneskers kryptobudsjett.

Vil du vurdere å investere i EOS?

invester i eos

Trinn 3: Åpne en EOS meglerkonto

Å åpne en EOS-meglerkonto er egentlig ikke forskjellig fra prosessen med å åpne en konto for å kjøpe eller selge aksjer eller forex og lignende.

For de som ikke er interessert, kan du bare gå til nettstedet til den valgte EOS-leverandøren og klikke på ‘registrer deg’ -knappen.

Deretter må megleren vite hvem du er – tenk i retning av navn, adresse, mobilnummer, e-postadresse og fødselsdato. Alle regulerte meglere trenger også fotografisk bevis, som førerkort eller gyldig pass.

Når det gjelder å bevise bostedsadressen din, er det bare å laste opp et tydelig bilde av skattebrev, bankkontoutskrift eller regning.

Selv om dette kanskje høres litt trukket ut, på eToro tar dette bare noen minutter, vanligvis 10 minutter fra start til slutt.

Trinn 4: Sett inn noen midler

Bestem hvilken betalingsmåte du skal bruke, og velg denne fra listen over aksepterte betalingstyper på plattformen.

Vi finner at den enkleste måten å sette inn penger på for å kjøpe EOS er å bruke et kreditt- / debetkort eller en e-lommebok. eToro støtter et bredt spekter av betalingstyper samt e-lommebøker som Neteller og PayPal.

eToro godtar også bankoverføring, men som vi nevnte tidligere – dette er ofte den mest trege måten å kjøpe EOS-mynter på.

Nesten alle nettmeglere vil fastsette en minimumsinnskuddsverdi, og guiden vår fant at dette vanligvis spenner fra ingenting til over tusen.

eToro krever et minimumsinnskudd på $ 200, men du kan kjøpe EOS fra $ 25!

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

handler EOS

Så snart du har finansiert den nye kontoen din, kan du legge inn din første bestilling for å kjøpe EOS.

Bestillingen du sender inn, forteller megleren hvilken posisjon du vil ta og hvordan du vil at den skal handles.

Vi har satt sammen en liste nedenfor over de mest brukte handelsordrene for å kjøpe EOS.

Kjøp ordre

For å komme inn på EOS-markedet, vil du vanligvis bruke en ‘kjøp’ ordre.

Hvis du antar at prisen på EOS vil stige – legg inn en kjøpsordre hos din leverandør av kryptovaluta.

Hvis megleren gir klienter muligheten til ‘short-selling’, kan du legge inn en salgsordre hvis du tror at prisen vil falle.

Begrens eller markedsordre

Som vi har rørt – vil prisen på EOS stige og falle for hvert sekund som går.

Starter med en nybegynnervennlig ‘markedsordre’ – denne bestillingen bør plasseres hvis du er oppgitt en pris for EOS og vil komme inn på markedet til det beløpet. Som sådan vil megleren utføre bestillingen din umiddelbart.

Du bør være oppmerksom på at på grunn av de svingende prisene i dette ustabile markedet, vil prisen du får sannsynligvis være forskjellig fra den nøyaktige verdien som ble avtalt når du legger inn en markedsordre. For eksempel kan du betale $ 2,80, men få $ 2,79 – dette er uunngåelig.

Å gå over til en “grenseordre” – dette er populært på grunn av ordrenes spesifikke natur. Begrensningsordrer gjør det mulig for deg å komme inn på markedet til et bestemt prispunkt.

Se nedenfor et eksempel på en begrensningsordre i praksis:

 • EOS er priset til $ 2,8000 – men du vil gå inn i markedet til $ 2,8840
 • Som sådan legger du en begrensningsordre på $ 2,8840 hos din online megler
 • Skulle EOS stige til $ 2,8840 – vil megleren utføre bestillingen for deg
 • Spesielt med mindre EOS stiger til den prisen, eller du velger å kansellere bestillingen din – vil denne posisjonen forbli ventende

Som det fremgår av ovenstående, er en markedsordre nybegynnervennlig på grunn av sin enkelhet. Begrensningsbestillinger derimot er nyttige for å være prisspesifikke når du kjøper EOS.

Innsats

Selv om det kan virke opplagt – når du tenker på hvordan du kjøper EOS, må du ta din innsats i betraktning. Betydning, hvor mye vil du bruke på EOS-mynter?

Hver gang du legger inn en ordre, blir du bedt om å angi en innsatsverdi. Som vi sa, er en flott måte å bygge videre på porteføljen din å tenke på å gjøre små, men vanlige EOS-investeringer.

Sosial handelsplattform og EOS-leverandør eToro vil tillate deg å kjøpe EOS fra $ 25.

Bekreft ordre

Etter å ha satt inn noen midler og lagt inn all informasjonen som kreves av deg – kjøp / selg, markedsfør / begrens og eier – kan du bekrefte bestillingen din.

Når kryptoplattformen er bekreftet, vil den utføre alle bestillinger for deg på en innsats erklært av deg.

På dette tidspunktet vil du se at de nylig kjøpte EOS-myntene dine er trygge og sunne i eToro-porteføljen din.

Trinn 6: Lagring av EOS

Når det gjelder lagring – i motsetning til fiat-valutaene vi lagrer i store banker og bruker til å betale regningene våre – holdes digitale valutaer som EOS i en desentralisert, offentlig hovedbok.

Vi har dekket emnet lagring på forskjellige punkter i denne guiden. Vi har også forklart at du kan velge å kjøpe EOS via en børs. Men ikke bare er de ofte usikre steder og unngås best – de krever ofte at klienter lagrer sine egne digitale valutaer.

Lagring av kryptovalutaer i en uregulert kryptolommebok kan gi nybegynnere sårbare for svindlere og lommebokhackere.

Alternativt, ved å registrere deg med eToro, kan du kjøpe og lagre EOS trygt uten kostnad. Plattformen er under regulering fra ASIC, FCA og CySEC. For amerikanske kunder er megleren registrert hos finansmyndigheten FINRA.

Trinn 7: Selge EOS

Som du vet, er hovedmålet med å kjøpe EOS å selge det senere med fortjeneste. Disse gevinstene oppnås ved å planlegge markedet og ta ut mer enn du opprinnelig satset.

Fordi eToro er regulert, er det et mye tryggere sted enn en tredjepartsbørs når det gjelder kjøp og salg.

I motsetning er sannsynligheten at en børs vil få deg til å sende EOS fra din egen lommebok til den potensielt sårbare lommeboken til kryptobørs.

På grunn av den nevnte mangelen på reguleringslisens, vil du sannsynligvis måtte endre EOS til en annen digital valuta som Ethereum. Denne utvekslingen vil nesten helt sikkert koste en pris. Deretter må du gjøre en forespørsel om uttak på plattformen og følge bestillinger derfra.

Ikke bare er det enkelt å kjøpe EOS på eToro, men å selge dine digitale valutaer er også en lek. Bare logg inn på kontoen din og selg EOS-myntene dine. Plattformen vil sende kontanter til den opprinnelige betalingsmåten. Det er så enkelt som det.

Klar til å investere i EOS?

invester i eos

Andre måter å kjøpe EOS i 2021

Vi har snakket om en rekke måter du kan kjøpe EOS på, men det er andre måter å kjøpe EOS i 2021.

Kjøp EOS debetkort

Hvis du foretrekker å handle med debetkort, slik mange av oss gjør, vil du være glad for å vite at du kan kjøpe EOS med Visa, MasterCard og mer.

Spesielt eToro godtar debetkortbetalinger. Bare skriv inn kortopplysningene dine, som med alle nye transaksjoner, og skriv inn beløpet på EOS du vil kjøpe i pengemessige termer.

Når du vil utbetale EOS-myntene dine, trykker du bare på selge, og de skyldte pengene vil bli sendt til det nevnte debetkortet du brukte til å kjøpe..

Kjøp EOS-kredittkort

eToro godtar også kredittkortbetalinger for å kjøpe EOS. Som det kan forventes, er det trygt og raskt å kjøpe kryptovalutaer på denne måten.

Det er imidlertid viktig at du sjekker med kredittkortleverandøren din hva kontant forskuddsavgift sannsynligvis vil være.

Noen leverandører kan belaste hele 6%, så gjør alltid leksene dine før du forplikter deg til å kjøpe EOS med kredittkort.

Kjøp EOS Paypal

De fleste er klar over eller har gjort et kjøp med PayPal. Den veldig populære e-lommeboken er også en praktisk og trygg måte å kjøpe EOS på.

Videre, selv om ikke alle meglere godtar denne betalingsmåten, gjør eToro det.

EOS minibank

For de som ikke er klar over minibankomner i kryptovaluta, er de som minibankene vi tar ut fiat-penger fra.

Forskjellen er at du setter inn fiat kontanter i maskinen og mottar kryptovaluta i retur (lagt til lommeboken din).

Vår How to Buy EOS-guide fant at denne digitale valutaen ennå ikke er tilgjengelig for kjøp via minibanker. Dessuten tar disse maskinene ofte et for stort beløp i avgifter uansett – så mye som 10%.

Derfor vil det beste alternativet være å bruke en megler som eToro, lader 0% provisjon for å kjøpe EOS til enhver tid.

Hvordan kjøpe EOS 2021 – dommen

handel eos

Håpet er at på dette tidspunktet i hvordan vi kjøper EOS-guiden, føler du deg informert nok til å trygt komme inn i en verden av kryptovalutaer.

Når du tenker på den tryggeste og mest praktiske måten å kjøpe digitale valutaer på, bør du vurdere å gjøre det via eToro. Dette sikkerhetsnettet kommer fra store reguleringsorganisasjoner som FCA, CySEC og ASIC. Megleren er også registrert av FINRA i USA.

Den populære online megleren er brukervennlig for nybegynnere, og selskaper som opererer under en slik avgjørelse tilbyr beskyttelse mot hackere og uheldig meglere. eToro godtar en rekke kompatible betalingstyper, og du kan kjøpe EOS innen 10 minutter etter at du registrerte deg.

eToro – Beste megler å kjøpe EOS

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe EOS?

Det er lettere enn det noen gang har vært å kjøpe EOS. Lær deg på markedet og registrer deg på eToro. Deretter setter du inn penger på kontoen din, angir hvor mye EOS du vil kjøpe, og legg inn en ordre for å komme inn på markedet.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe EOS på?

Den sikreste måten å kjøpe EOS på er via en megler som har lisens fra minst ett regulert organ. eToro er for eksempel regulert av FCA, ASIC og CYSEC – i tillegg til å være registrert hos FINRA i USA.

Kan jeg kjøpe $ 100 av EOS?

Ja, du kan kjøpe EOS på 100 dollar. Imidlertid anbefales det å foreta små og vanlige investeringer for nybegynnere. På eToro kan du kjøpe EOS for bare $ 25

Kan du tape penger på EOS?

Ja, som med alle økonomiske eiendeler, er det en sjanse for at du kan tape penger på EOS. Tidsmarked markedet riktig med riktig ordre, og du vil tjene penger. Tidsmarked markedet feil, og du vil tape penger.

Hva som er mest EOS har vært verdt?

Det mest EOS har vært verdt var $ 22,71 tilbake i 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me