Hvordan kjøpe Ethereum – Beginner’s Guide 2021

Hvordan kjøpe Ethereum: En trinnvis guide

Ønsker du å våge å kjøpe Ethereum, men er ikke sikker på hvor du skal begynne? Hvem kan klandre deg – verdien av Ethereum har gått i været siden den ble lansert i 2015. Heldigvis har det aldri vært så enkelt å investere i denne innovative digitale valutaen for din gjennomsnittlige Joe.

I disse dager er alt du trenger en internettforbindelse og en betalingsmåte som debetkort eller PayPal, og du kan begynne å kjøpe Ethereum i løpet av få minutter!

Uten videre, la oss dykke inn og ut av hvordan kjøpe Ethereum – den nest mest verdifulle kryptovalutaen i verden. Vi skal snakke om hvordan du kan investere selv, hvilke gebyrer du bør vurdere, og hvordan du velger en god Ethereum-megler å kjøpe med.

Innhold

Hvordan kjøpe Ethereum

Trinn 1: Velg en Ethereum megler eller børs online

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

Trinn 3: Åpne en Ethereum Megler-konto

Trinn 4: Sett inn noen midler

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

Trinn 6: Lagring av Ethereum

Trinn 7: Selge Ethereum

Andre måter å kjøpe Ethereum i 2021

Hvordan kjøpe Ethereum 2021 – dommen

Hvordan kjøpe Ethereum i 5 trinn

For å kjøpe Ethereum er det første trinnet å åpne en konto med en regulert børs, deponere midler, velge Ethereum fra plattformlisten og til slutt sjekke & bekreft at Ethereum har lagt til lommeboken din.

Vi har satt sammen en enkel gjennomgang av 5 trinn om hvordan du kjøper Ethereum akkurat nå:

Trinn 1: Registrer deg med en regulert Ethereum-megler

Steg 2: Finansier kontoen din

Trinn 3: Finn kryptovalutaen og velg ‘Ethereum’

Trinn 4: Bestem hvor mye Ethereum du vil kjøpe

Steg 5: Bekreft din Ethereum-kjøpsordre. De digitale myntene blir lagt i lommeboken din.

Trinn 1: Velg en Ethereum megler eller børs online

For å kjøpe Ethereum, må du først registrere deg med en hederlig megler eller en børs. Ved å registrere deg hos en megler, som eToro, du kan kjøpe Ethereum på en direkte måte.

Hvis du bestemmer deg for å gå med en tredjepartsutveksling som nevnt ovenfor, er du i stand til å konvertere Ethereum fra en annen krypto-eiendel som Bitcoin eller Ripple.

Når det er sagt, må vi gi råd om at bruk av en lisensiert megler er det mest stressfrie alternativet. Reglene og forskriftene som går hånd i hånd med en lisens, gir Ethereum-investorer sikkerhet mot svindlere i rommet.

Ikke bare det, men å kjøpe Ethereum via en megler er en mye enklere og mer kostnadseffektiv måte å investere i den digitale mynten.

Vi har listet opp noen andre viktige ting du bør vurdere før du velger en plattform.

Regulering

Som nevnt ovenfor, anbefales det sterkt at du bare registrerer deg med en regulert megler. På denne måten vet du at dine hardt opptjente kontanter er i hendene på et pålitelig selskap.

Til syvende og sist sier det seg selv at det er massevis av haier i kryptoinvesteringsområdet. Krypto-lommebokhacking er heller ikke uhørt. Så det beste å gjøre er å prioritere sikkerhet når du velger en megler for å kjøpe Ethereum.

Tredjeparts utveksling er vanligvis uregulerte rom. Riktignok kan det hende du kan bruke gearing, men du setter kapitalen din i fare. Mens du velger å registrere deg hos en megler som eToro – har du i det minste reguleringsbeskyttelse.

For eksempel har plattformen lisenser med ASIC (Australia), FCA (UK) og CySEC (Kypros). I henhold til denne forskriften er eToro juridisk forpliktet til å holde pengene dine på en egen tier-1 bankkonto.

Det må også følge strenge antifinansielle kriminalitetsprosedyrer som KYC. (Kjenn kunden din). eToro er også registrert hos FINRA – noe som er avgjørende for de som ønsker det kjøp Ethereum i USA.

betalingsmetoder

Når det gjelder betalingsmåter, må det sies at det var langt fra enkelt å kjøpe Ethereum de første dagene. For å kjøpe kryptomynter måtte du registrere deg for en potensielt upålitelig børs, og kunne bare bruke bankoverføring for å sette inn.

Det har vært mange skrekkhistorier fra før, med investorer som må vente uker om gangen for å se fondene treffe kontoen deres – om noen gang.

I sterk kontrast til dette, kan du i disse dager sette inn nær nok umiddelbart da noen Ethereum-meglere godtar debet- og kredittkort, så vel som de superkomfortable e-lommebøkene (tenk Paypal, Skrill, Neteller).

Vi må påpeke at selv om mange plattformer godtar bankoverføringer – er dette den tregeste metoden for innskudd. Dette kan ta alt fra 2 til 7 virkedager å treffe kontoen din.

Avgifter og provisjoner

Gjør ingen feil med det, å kjøpe Ethereum via en online megler kommer med gebyrer. Dette er helt normalt med leverandører av finansielle tjenester. Når det gjelder forventet beløp, varierer dette ganske mye.

Når det er sagt, løver andelen av Ethereum-meglere kundene variable gebyrer. Coinbase, en velkjent kryptovaluta-plattform, koster bare 1,5% for hver posisjon.

For å avklare betyr dette at du vil bli belastet 1,5% av din eierandel for å kjøpe Ethereum. Du må igjen betale samme gebyrprosent, relevant for verdien av investeringen, når du selger.

  • Enkelt sagt, hvis du bestiller en $ 1000 kjøpsordre på Ethereum, må du betale en avgift på $ 15 (1,5% av $ 1000) på Coinbase.
  • Når det gjelder å selge Ethereum-myntene dine, hvis de på det tidspunktet var verdt $ 1500 – ville avgiften være $ 22,50.
  • I vårt hypotetiske scenario er det $ 37,50 i provisjon for å komme inn og ut av Ethereum-markedet.

Coinbase belaster også nesten 4% for å finansiere kontoen din med debetkort. Dette høres kanskje ikke så mye ut, men med tanke på at hvis du satte inn $ 1000, vil du bli belastet $ 39,99 – disse gebyrene kan snart legge opp.

Tvert imot er den sosiale handelsplattformen eToro en billig Ethereum-megler som tar 0% provisjon i samme scenario som ovenfor. Når det gjelder å sette inn gebyrer – hvis du ikke betaler i amerikanske dollar, betaler du en liten 0,5% for at de skal bytte det mot deg – det er det.

Andre viktige faktorer

I tillegg til de nevnte faktorene som gebyrer, regulering og innskuddsmetoder – vil du se nedenfor en liste over andre hensyn når du velger en plattform for å kjøpe Ethereum.

  • Brukervennlighet: Når du søker etter en megler for å kjøpe Ethereum, trenger du en plattform som er nybegynnervennlig og superenkel å navigere. Den ideelle online megleren vil gjøre det å finne den valgte eiendelen din og plassere en ordre til en jevn og stressfri opplevelse.
  • Minimum investering: Før du registrerer deg for en meglerplattform for å kjøpe Ethereum, må du sørge for at den nødvendige minimumsinvesteringen ikke overstiger dine midler. For nybegynnere og folk som ikke er vant til et så spekulativt og ustabilt marked – anbefales det å holde seg til lave investeringer til å begynne med. Vår guide fant at eToro lar deg kjøpe Ethereum for så lite som $ 25!
  • Oppbevaring: Vi skal snakke om lagring lenger ned på denne siden. La oss imidlertid bare si at mens online megler eToro vil passe på og lagre Ethereum for deg – noen kan kreve at du lagrer dine egne mynter. Dette betyr at du trekker dem tilbake til din private crypto-lommebok. Vi vil ikke gi råd om sistnevnte hvis du er ny i Ethereum.

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

investere i etereum

Før du faktisk kjøper Ethereum via din valgte kryptoplattform – er det viktig å først komme med en investeringsplan!

Å ha en klar ide om dine egne mål, basert på realistiske forventninger, er den beste måten å starte. På grunn av dette har vi laget en liste over viktige hensyn du kanskje vil bruke før du kjøper Ethereum.

Langsiktig eller kortvarig

Har du lyst på deg som en langsiktig eller kortsiktig Ethereum-investor?

Langsiktige investorer har en tendens til å holde posisjoner åpne fra 6 til 12 måneder – noen så lenge som år eller til og med tiår. Dette blir ofte referert til som en “buy and hold” -strategi,

Tvert imot, kortsiktige Ethereum-investorer ser i stedet for å tjene gevinster på kortsiktige prissvingninger.

Ethereum, i likhet med Bitcoin, kan være svært ustabilt. Spesielt verdien av Ethereum har vært kjent for å skifte med mer enn 10% på en dag.

Denne volatiliteten kan føre til noen store gevinster, hvis de riktige beslutningene tas, til rett tid. På samme måte kan det være katastrofalt hvis prisen på Ethereum beveger seg mot deg.

Mål Ethereum-pris

Å ha en mål Ethereum-pris er helt valgfri, men det er en strategi som brukes av mange erfarne krypto-aktiva investorer.

For eksempel, hvis du kjøpte Ethereum til $ 300 på en innledende innsats på $ 5.000 – for å doble investeringen din til $ 10.000, trenger du den digitale valutaen for å slå en pris på $ 600.

På et tidspunkt i 2015 ble Ethereum priset til $ 0,42. 3 år senere var prisen $ 1432. Det illustrerer en enestående vekstspurt på så kort tid.

Tenk på vanlige investeringer

Det kan være et skremmende potensial, tanken på å prøve å korrekt tidsette det digitale valutamarkedet. Hovedårsaken er at ting kan endres drastisk på sekund for sekund.

Folk har kjøpt og solgt aksjer i over 200 år, mens Ethereum har vært aktiv i bare fem. Ikke la dette skremme deg, ettersom alle omsettelige eiendeler startet et sted.

På grunn av uforutsigbarhet av valutaer, anbefales det å investere bittesmå beløp i Ethereum, regelmessig. Dette er fordi du sannsynligvis vil oppleve at det å velge en gung-ho-tilnærming til dette ustabile markedet vil være katastrofalt for investeringsbudsjettet ditt..

Deretter er det beste alternativet sannsynligvis å kjøpe Ethereum via en billig megler som eToro. Som vi berørte tidligere, gjør plattformen deg i stand til å kjøpe Ethereum for minst 25 dollar på hvert kjøp.

Som du kan forestille deg, gjør dette det enklere å kjøpe Ethereum, lite og ofte – for eksempel på en månedlig basis. Ved å foreta et kjøp på en jevnlig basis, kan du dra nytte av ‘dollar-cost-averaging’. I et nøtteskall gjør dette deg i stand til å kjøpe Ethereum til en annen pris hver gang – gjennomsnitt av de ustabile opp- og nedturene i markedet.

Har du vurdert å kjøpe Ethereum?

Trinn 3: Åpne en Ethereum Megler-konto

åpen handelskonto

Så snart du har tatt en endelig beslutning om hvilken Ethereum-megler du vil bruke – må du åpne en konto. Hvis du noen gang har kjøpt aksjer eller handlet forex før, er prosessen her ikke annerledes.

I hovedsak må du fortelle Ethereum-plattformen hvem du er. Du blir bedt om grunnleggende informasjon når du registrerer deg for en nettmegler – for eksempel ditt fulle navn, adresse, nasjonalitet, e-postadresse, mobilnummer og nasjonale skattenummer.

Hvis du ikke blir bedt om denne informasjonen, anbefales det å kontrollere legitimiteten til Ethereum-meglingen. Som vi dekket tidligere, må alle lisensierte meglere følge strenge KYC-prosedyrer – som inkluderer å be deg bevise hvem du er.

Hvis du vil komme i gang med en gang, bør du merke deg at et stort antall Ethereum-plattformer kan ta opptil en uke om gangen for å verifisere identifikasjonsdokumentene dine manuelt..

Den gode nyheten er imidlertid at moderne meglere gjør prosessen enkel. For eksempel bruker krypto-investorens favoritt eToro et automatisert ID-system. Dette betyr at du vanligvis kan starte på Ethereum-eventyrene dine nesten med en gang!

Trinn 4: Sett inn noen midler

Etter åpningen av den nye meglerkontoen din, må du legge inn penger på den, slik at leverandøren kan utføre dine bestillinger.

Det er viktig å vite hvilke betalingsmåter som godtas av Ethereum-plattformen du vurderer å registrere deg for. Du vil kanskje oppdage at noen meglere bare godtar tradisjonelle bankoverføringer.

Andre aksepterer et bredt utvalg av betalingstyper – som eToro, som støtter kreditt- og debetkort, samt ultra-praktiske e-lommebøker Neteller, PayPal og Skrill.

Ni ganger av ti vil du bli bedt om å oppfylle et minimum innskuddsbeløp. Minimumsinnskuddet på kryptovaluta-plattformer bør være mellom $ 50 – $ 200 – men dette er helt avhengig av megleren det gjelder.

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

trading ethereum, plassering av handelsordre

Nå som du har finansiert den nye kontoen din, må du fortelle Ethereum-megleren din hvilken handelsposisjon du vil plassere. Dette gjøres ved å legge inn en bestilling, som vi dekket tidligere.

Vi har tatt med en liste over forskjellige ordretyper som du sannsynligvis vil komme over når du kjøper Ethereum online.

Kjøp ordre

Det finnes kryptovaluta-plattformer som gjør at du kan dra nytte av både veksten og fallet av Ethereum. Dette oppnås ved å bruke kjøps- og salgsordrer.

Det er veldig enkelt hvis du tror at prisen på Ethereum vil øke – opprett en kjøpsordre!

Begrens eller markedsordre

Som vi nevnte, skifter prisen på Ethereum omtrent hvert sekund på grunn av tilbud og etterspørsel. Mange meglere, som eToro, tilbyr kundene ‘limit’ og ‘market’ bestillinger for å dra full nytte av kortsiktige prisforskyvninger i markedet for digitale mynter.

For de som ikke er klar over, gjør en begrensningsordre deg i stand til å velge den spesifikke prisen du vil kjøpe Ethereum til.

  • La oss anta at Ethereum er sitert til $ 410,00. Imidlertid vil du ikke gå inn i Ethereum-markedet før prisen når $ 490,00.
  • Grenseordren din betyr at når Ethereum øker til $ 490,00, vil meglerplattformen utføre din posisjon for deg.
  • Bestillingen din vil være utestående til du kansellerer den eller grenseprisen er nådd.

Når det gjelder ‘markedsordrer’, blir de ofte brukt av nybegynnere på grunn av deres enkelhet. I et nøtteskall legger du en markedsordre når du vil at Ethereum-megleren skal utføre posisjonen din umiddelbart – til gjeldende eller nærmeste pris.

Du vil vanligvis oppdage at prisen har skiftet litt. Som vi sa, svinger Ethereum-prisene sekund for sekund – så dette er uunngåelig med en markedsordre.

Innsats

Med fare for å påpeke det åpenbare, kan du ikke opprette en Ethereum-ordre uten å spesifisere hvor mye du er villig til å satse på din posisjon – eller rettere hvor mye du vil kjøpe.

Så lenge du oppfyller minimumsinnskudd som kreves av Ethereum-plattformen, kan du satse så mye du vil. Som vi sa, anbefales det å ta det med ro.

Du kan kjøpe Ethereum for så lite som $ 25 på plattformer som eToro, noe som gjør det perfekt for nybegynnere. Andre meglere kan kreve hundrevis å investere i den digitale mynten.

Bekreft ordre

Når du har fylt ut alle relevante felt som kreves – inkludert kjøp / salg, marked / grense og innsatsverdi – kan du fortsette og bekrefte din posisjon.

Du bør nå se at Ethereum er lagt til porteføljen din på meglerens nettsted.

Trinn 6: Lagring av Ethereum

Ethereum er ikke en konkret valuta, for eksempel sedler og mynter vi er vant til. I stedet lagres digitale valutaer i en blockchain som egentlig er en desentralisert hovedbok.

Med dette i bakhodet holdes Ethereum i en digital krypteringslommebok, som kan lastes ned til mobiltelefonen eller til din hjemme-datamaskin. Mange erfarne kryptoinvestorer velger å ta full kontroll over Ethereum ved å legge alle digitale mynter i en privat lommebok.

Dette kan være ganske komplisert, ergo, nybegynnere har det bedre å kjøpe Ethereum via et regulert og respektert meglerfirma online. Ved å legge igjen kryptomyntene dine med en plattform som eToro, trenger du ikke å bekymre deg for å overføre myntene til en desentralisert kryptolommebok..

Trinn 7: Selge Ethereum

Som vi har nevnt gjennom hele vår Hvordan kjøpe Ethereum-guide, er målet å forutsi prisbevegelsen på denne digitale valutaen. Videre er det på et tidspunkt høyst sannsynlig at du vil utbetale penger.

Hvis du bestemmer deg for å bruke en regulert Ethereum-megler – tar det vanligvis sekunder å utbetale krypto-eiendelen din. Dette gjøres ved å velge å ‘selge’, og ta ut kontanter tilbake til samme betalingsmåte du brukte å sette inn.

Hvis du derimot bestemte deg for å kjøpe Ethereum via en tredjepartsbørs, ville utbetalingsprosessen være litt vanskeligere. I dette scenariet vil du bli bedt om å sende myntene fra din egen private Ethereum-lommebok. Deretter overfører du den til lommeboken til børsen du valgte å registrere deg for.

Det er ikke alt, ettersom du senere vil måtte bytte Ethereum til en fiat-valuta – for eksempel euro, amerikanske dollar eller britisk pund, for eksempel. Denne valutavekslingen koster.

Andre måter å kjøpe Ethereum i 2021

Nedenfor finner du en liste over alternative måter å kjøpe Ethereum på.

Kjøp Ethereum debetkort

En av de enkleste måtene å kjøpe Ethereum er via debetkort. Transaksjoner er ofte umiddelbare, og de fleste handelsplattformene vil tillate deg å få investeringsinntektene dine sendt til det samme kortet når det gjelder utbetaling.

Bare fyll ut kortopplysningene dine, og finansier kontoen din med det minste beløpet som kreves. Vanlige debetkort hos online Ethereum-meglere inkluderer Visa og Visa Electron, Maestro og Mastercard.

Kjøp Ethereum-kredittkort

Hvis du har lyst til å kjøpe et Ethereum-kredittkort, er dette fullt mulig. Vi bør imidlertid være oppmerksom på at det er en sjanse for at kredittkortutstederen vil implementere et “kontant forskuddsgebyr”.

Dette fordi investeringsinnskudd ofte klassifiseres i samme lys som minibankuttak.

Vår How to Buy Ethreum Guide fant at dette pleier å være et gebyr på rundt 3% av kjøpsverdien din, om enn sjekk dette med kortleverandøren din.

Kjøp Ethereum Paypal

Når det gjelder å kjøpe Ethereum på nettet, er et annet alternativ PayPal. E-lommebøker er raskt i ferd med å bli en av de mest populære betalingsmåtene.

Elektroniske lommebøker som PayPal tillater vanligvis umiddelbare transaksjoner og et ekstra sikkerhetslag. Den eneste regulerte megleren som vi vet om som lar deg kjøpe Ethereum med Paypal er eToro. Den støtter også Skrill og Neteller.

Ethereum minibank

Mens vi handler om måter å kjøpe denne digitale valutaen på, bør vi nevne Ethereum-minibanker. De er akkurat de samme som minibankene vi alle bruker for å trekke ut fysiske penger – bortsett fra at du kan legge inn konkrete penger i maskinen i bytte mot Ethereum.

I likhet med tradisjonelle minibanker vil det ofte være et gebyr for uttak, eller i dette tilfellet – bytte. Vi fant ut at flertallet av disse fysiske minibankene på Ethereum tar 10% eller mer.

Selv om det kanskje høres lettere ut å bruke en mer kjent minibank for å skaffe Ethereum – er det faktisk mer praktisk, for ikke å snakke om billigere, å gjøre det via en online megler som eToro

eToro – Beste megler å kjøpe Ethereum

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Hvordan kjøpe Ethereum 2021 – The Verdict

I denne Hvordan kjøpe Ethereum-veiledningen har vi dekket en mengde forskjellige faktorer å vurdere når du kjøper online.

Hands down, den mest populære, praktiske og kostnadseffektive måten å gjøre dette på er å bruke en regulert megler.

For eksempel, ved å velge å registrere deg for en plattform som eToro, vil du bli beskyttet av reguleringen av tre forskjellige jurisdiksjoner. Det beste av alt er at du kan kjøpe Ethereum på provisjonsfri basis, og finansiere kontoen din med forskjellige betalingstyper.

Hele Ethereum-kjøpsprosessen som er beskrevet ovenfor, tok mindre enn 5 minutter. Opprett en konto, verifiser mobilnummeret ditt, legg til en betalingsmåte, kjøp Ethereum og sjekk din digitale lommebok.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe Ethereum?

Det er veldig enkelt å kjøpe Ethereum i disse dager hvis du velger en brukervennlig Ethereum-megler. Det er en god ide å velge en plattform med en rekke aksepterte betalingsmåter og en enkel å navigere på nettstedet. Dette vil gjøre bestillinger til en lek.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe Ethereum på?

Å kjøpe Ethereum kan være skremmende. Den sikreste måten å kjøpe denne digitale eiendelen er imidlertid via en regulert megler. Anerkjente organer som er ansvarlige for denne forskriften inkluderer SEC (USA), ASIC (Australia) og FCA (Storbritannia). Se etter lisensnummer på meglernettstedet.

Kan jeg kjøpe $ 100 Ethereum?

Ja, du kan kjøpe Ethereum for $ 100. Med respektert megler eToro kan du kjøpe Ethereum for så lite som $ 25!

Kan du tape penger på Ethereum?

Ja. Det er potensial for å tape når du kjøper en eiendel. Prisen på Ethereum og andre digitale mynter svinger sekund for sekund. Hvis du med hell forutsier markedet og selger Ethereum for mer enn du opprinnelig betalte – vil du tjene penger. Hvis du ikke gjør det, vil du tape.

Hva som er mest Ethereum har vært verdt?

Til dags dato er det mest Ethereum noensinne har vært verdt $ 2022. Denne heltidshøyden skjedde i 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me