Hvordan kjøpe IOTA – Beginner’s Guide 2021

Hvordan kjøpe IOTA & Finn den beste prisen

IOTA ble lansert i 2016 og er en kryptovaluta og åpen kildekodedistribusjon. Med en markedsverdi på i underkant av 1 milliard dollar er det rikelig med opp-potensial på denne digitale eiendelen.

Hvis du vil hoppe på vogna og lære å kjøpe IOTA (MIOTA) selv – hold deg der du er.

I denne guiden, vi viser deg hvordan du kjøper IOTA i dag. Vi vil lede deg gjennom trinnene for å velge megler, forstå de potensielle risikoene og fordelene, og fullføre IOTA-investeringen din på en tryggest mulig måte..

Ikke bare det, men vi beskriver hvordan du lager handelsordrer, lagrer MIOTA-tokens og kommer med en investeringsplan.

Hvordan kjøpe IOTA i dag – trinnvis guide

For de som ikke vil lese hele nybegynnerveiledningen akkurat nå – vil du se nedenfor en 5-trinns gjennomgang av hvordan du kjøper IOTA.

1. Velg å bli en regulert kryptotilbyder som tilbyr IOTA

2. Finansier den nye eToro-kontoen din

3. Velg IOTA (MIOTA) fra listen over tilgjengelige kryptovalutaer

4. Fyll ut det aktuelle feltet med mengden IOTA du vil kjøpe

5. Bekreft at du er fornøyd med detaljene du har angitt

Klar til å kjøpe IOTA akkurat nå med debet- / kredittkort eller e-lommebok? I så fall,

eToro – Beste megler å kjøpe IOTA

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien gjennom mange år

Nedenfor viser vi deg hvordan du kjøper IOTA i dag. I tillegg til å gå gjennom den trinnvise kjøpsprosessen, utforsker vi også fremtiden for denne digitale valutaen.

Trinn 1: Velg en online IOTA-megler eller Exchange

Når du følger 5-trinns gjennomgang som er oppført ovenfor, vil du se at vi nevnte en regulert megler. Dette anbefales på det sterkeste som det tryggeste alternativet når du vurderer hvordan du kjøper IOTA.

Hvis du registrerer deg på eToro, kan du kjøpe IOTA direkte, og viktigere, i trygge og sikre forhold. Dette er fordi den elektroniske megleren er regulert av flere organer.

Et alternativt alternativ for deg er å kjøpe IOTA på en tredjeparts kryptokursutveksling. Dette alternativet kommer med et forsiktighetsord, da børser ofte ikke får lisens og derfor ikke er regulert av noen myndighet.

I sterk kontrast er eToro sterk når det gjelder regulering. Plattformen er under strenge regler fra ASIC, FCA og CySEC. Ikke bare det, men megleren er også registrert og godkjent av FINRA i USA.

1. Forskrift

Med hundrevis av steder å kjøpe IOTA – gir regulerende organer en beskyttende paraply mot skyggefulle meglere og misbruk blant annet.

Dette betyr at hvis plattformen er regulert slik eToro er, kan du kjøpe IOTA når som helst, trygt i visshet om at selskapet er over styret og holdes ansvarlig for sine handlinger.

Som vi sa, hvis du vurderer en kryptobørs, er det høyst tvilsomt at du vil bli tilbudt et slikt sikkerhetsnett. Videre har det vært mange anledninger gjennom årene hvor uregulerte utvekslingslommebøker blir offer for å bli hacket, og tapt millioner av dollar underveis.

Det er alltid muligheten til å kjøpe IOTA og deretter lagre myntene dine i en privat kryptolommebok. Selv om det å ta vare på dine egne digitale valutaer høres enkelt nok ut, er det negative.

Ved å velge å lagre IOTA i en privat kryptolommebok, har du ansvaret for å beskytte, forsikre og beskytte din lange private nøkkel mot å komme i hendene på nettkriminelle..

Vel respektert online megler eToro derimot kutter ut denne bekymringen. Plattformen lagrer MIOTA-tokens på et trygt sted uten ekstra kostnad.

2. Betalingsmåter

Når du vurderer hvordan du kjøper IOTA, vil du være glad for å vite at det er lite sannsynlig å finne et sted som er kompatibelt med den valgte betalingsmåten..

Mens du for mange år siden har sittet fast med bankoverføring – som til og med i 2021 er en av de svakeste metodene for å betale online – i disse dager aksepterer moderne meglere en rekke typer.

Kryptotilbyder eToro er kompatibel med de mest problemfrie betalingsmåtene rundt. Dette inkluderer kreditt- / debetkort som Mastercard, Visa, Maestro og mer. I tillegg til disse mer tradisjonelle alternativene, aksepterer megleren e-lommebøker som Neteller, PayPal, Klarna og Skrill.

3. Gebyrer og provisjoner

Det er viktig å gå inn i enhver ny satsing uten å blinke. En av måtene du kan gjøre dette på er å være oppmerksom på potensielle gebyrer og provisjoner, spesielt når du vurderer hvordan du kjøper IOTA.

Hvis du tar tid på markedene riktig og legger inn riktig ordre, kan du gjøre noen sunne gevinster ved å kjøpe IOTA fra ditt eget hjem.

Selvfølgelig må meglere på nettet tjene penger for å fortsette å tilby tilgang til kryptovalutamarkedene og betale for generalomkostninger og slikt, som enhver bedrift. Så lenge disse gebyrene ikke er ublu, fungerer ordningen bra for alle.

De fleste nettmeglere krever kunder et variabelt gebyr mot posisjonsverdien.

Se nedenfor et enkelt eksempel på en variabel avgift:

 • Online kryptotilbyder Coinbase tar et variabelt gebyr på 1,49% for hver handel
 • Ergo, hvis du kjøper $ 1000 i krypto – er avgiften på Coinbase $ 14,90
 • Hvis stillingen din er på $ 2000 – er avgiften $ 29,80 – og så videre

For klarhets skyld har vi satt sammen et praktisk eksempel på hvordan denne avgiften kan påvirke eventuelle gevinster fra ditt IOTA-kjøp:

 • Du oppretter en kjøpsordre verdt $ 1500 for å kjøpe IOTA
 • Som sådan betaler du Coinbase $ 22,35 (1,49% av $ 1,500)
 • Når du vil selge, verdsettes tokens til $ 1 900
 • Igjen må du betale 1,49% – som tilsvarer $ 28,31
 • Totalt betalte du $ 50,66 i avgifter

Som det fremgår av ovenstående, høres 1,49% ut som et minuttbeløp. Men ettersom de blir belastet for hver handel – spiser disse avgiftene snart potensiell fortjeneste.

Hvis du hadde valgt å kjøpe IOTA via eToro, ville du ha spart $ 50,66, siden denne megleren er 100% provisjonsfri.

Når det gjelder transaksjonskostnader, bør du være oppmerksom på at noen plattformer tar et gebyr for å sette inn. For eksempel belaster Coinbase 3,99% av innskuddsbeløpet når du bruker debetkort.

Dette betyr at kjøpsordren i vårt tidligere eksempel ville ha kostet deg $ 59,85.

Tvert imot, hvis du ikke gjør innskudd med amerikanske dollar, krever eToro ganske enkelt kunder 0,5% bytteavgift.

4. Andre viktige faktorer

I trinn 1 har vi dekket noen av de viktigste egenskapene til hvordan du kjøper IOTA – provisjoner og gebyrer, regulering og betalingsmåter.

For å kaste litt mer lys over hva du trenger å vurdere når du leter etter en sikker plass for å kjøpe IOTA – se nedenfor.

 • Brukervennlighet: Det er avgjørende at du synes meglerwebsiden er enkel å bruke. Hvis plattformen er sympatisk med nybegynnere, vil du finne slutt-til-slutt-prosessen med å se på å kjøpe IOTA en mye mer behagelig opplevelse. eToro er notorisk brukervennlig.
 • Minimum investering: Før du registrerer deg for en hvilken som helst plattform for å kjøpe IOTA – sørg for at du vet hva minimumsinvesteringene i den aktuelle meglingen er. Hovedårsaken til dette er at noen kryptotilbydere forventer en stor minimumsinvestering. Dette ville ikke være ideelt for en komplett nybegynner. Hos eToro kan klienter kjøpe IOTA fra $ 25!
 • Oppbevaring: Tenker på hvordan du kjøper IOTA og hvordan du lagrer den går hånd i hånd. Som vi berørte skjønt, hvis du er nybegynner, bør du unngå uregulerte meglere og børser. Derfor er et gunstig alternativ å registrere deg med eToro der du kan lagre myntene dine gratis i et regulert og sikkerhetsbevisst miljø..

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

En strategi som er vedtatt av mange investorer som ønsker å kjøpe IOTA, er å komme med en investeringsplan.

Tatt i betraktning hvor volatilt kryptovalutamarkedet er – en investeringsplan er et klokt grep. Spesielt for de som er nye på scenen for digital valuta, men virkelig for mennesker på alle nivåer av erfaring.

Hvis du faller inn i kategorien mennesker som aldri har kjøpt en finansiell eiendel, vil du se noen nyttige strategiideer nedenfor.

1. Langsiktig eller kortvarig

Når du vurderer hvordan du skal kjøpe IOTA – ser du for deg å være en kortsiktig eller langsiktig investor?

La oss videre forklare forskjellen mellom de to.

Kortsiktige investorer ser ut til å gi små, men vanlige gevinster. Dette oppnås ved å komme inn på markedet og deretter avslutte i løpet av minutter eller timer (noen ganger dager) – og få mest mulig ut av kortsiktige prisstigninger.

Vurder at kryptokurver er svært spekulative og kan svinge med så mye som fem eller seks ganger for fiat-valutaer og gull. Som sådan, hvis du korrekt tid på markedet, kan du potensielt tjene imponerende fortjeneste.

Langsiktige investorer ønsker å kjøpe IOTA og holde på myntene i flere uker eller måneder av gangen. Dette kalles passende “buy and hold” -strategien og kan være et godt alternativ for nybegynnere på grunn av mangel på bekymring for kortsiktige prisskift.

2. Mål IOTA-pris

En populær strategi blant kryptovalutainvestorer er å benytte en mål-IOTA-pris.

For å fjerne tåken – la oss si at du ønsket å tredoble IOTA-investeringen din. Hvis den digitale valutaen var priset til $ 0,3550 på det tidspunktet du kjøpte det første, ville verdien måtte stige til $ 1.0650..

Hvis du ønsket å firedoble den samme investeringen, måtte IOTA øke til $ 1,4200 – og så videre.

På den ene siden høres det ut som usannsynlig å firedoble en investering. Men tallene taler volum.

Det vil si at IOTA nådde et lavt nivå på $ 0,15 i midten av 2017, men eksploderte deretter til en heltidshøyde på $ 5,25 bare seks måneder senere. Det er et skifte på over 3.400%.

3. Vurder vanlige investeringer

Som du kan se ovenfra, svinger kryptokurver regelmessig i pris på grunn av markedssentimentet på eiendelens verdi.

Når du lærer deg hvordan du skal kjøpe IOTA, kan du vurdere å gjøre regelmessige, men mindre investeringer som en del av planen fremover..

Dette er en strategi som brukes av mange investorer og innebærer å bygge opp porteføljen din sakte. Dette betyr at du kan kjøpe IOTA uten å risikere all kapitalen din i ett treff.

På eToro vil du kunne kjøpe IOTA fra $ 25! Dette gjør den vanlige investeringsstrategien for å kjøpe digitale valutaer innenfor mulighetene for de fleste.

Vil du vurdere å investere i IOTA MIOTA?

Trinn 3: Åpne en IOTA meglerkonto

For alle som leser dette som har handlet før, om enn aksjer, forex eller til og med sølv – prosedyren for å åpne en IOTA-meglerkonto er nesten nøyaktig den samme.

Hvis du tilfeldigvis er en helt nybegynner – gå over til kryptotilbyderens plattform og se etter “Bli med nå” -knappen.

Du blir bedt om å fylle ut et skjema med for- og etternavn, bostedsadresse, e-post, mobiltelefonnummer og fødselsdato.

I henhold til KYC (Know Your Customer) regler som er pålagt av finansielle regulatorer, må du også gi megleren en foto-ID. Den raskeste å behandle er vanligvis et pass, selv om du også kan bruke førerkort.

Du vil også bli bedt om å levere en kopi av beviset på adressen. Tenk i retning av en regning, en bankkontoutskrift eller et skattebrev.

Som vi nevnte, kan du se på hvordan du kjøper IOTA via en uregulert kryptobørs eller megling. Dette ber imidlertid om problemer, da du ikke har noen beskyttelse i det hele tatt. Mangelen på regulering betyr at selskapet ikke har noen standarder å opprettholde og ikke har noen å svare på.

Tvert imot, lisensiert megler eToro opererer under et våkent øye fra noen av de regulerende gigantene i bransjen.

Ikke bare det, men noen plattformer tar dager å sjekke KYC-dokumenter manuelt. Mens eToro bruker automatisert teknologi – slik at du vanligvis kan sette inn og kjøpe IOTA innen 10 minutter.

Trinn 4: Sett inn noen midler

Det er viktig å sjekke om din foretrukne betalingsmåte godtas eller ikke, før du kommer til dette stadiet.

Forutsatt at betalingstypen din er kompatibel – kan du sette inn penger på kontoen din for å kjøpe IOTA. Den raskeste betalingsmåten er debet- / kredittkort eller e-lommebøker – begge aksepteres på eToro.

Faktisk er du i stand til å kjøpe IOTA på eToro ved hjelp av et imponerende utvalg av betalingstyper, inkludert Neteller, PayPal og Skrill.

Kryptoplattformen vil også tillate deg å kjøpe finansielle eiendeler ved bankoverføring – men som vi nevnte, er dette den tregeste innskuddsmetoden for meglere å behandle.

Sjekk alltid hva som kreves minimum innskuddsbeløp før du forplikter deg til en plattform, da noen krever et innskudd på over $ 1000.

Over på eToro er minimumsinnskudd $ 200, men du kan kjøpe IOTA fra $ 25.

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

trading IOTA

Nå som du har fulgt trinn 1 til 4, kan du bestille en kjøp av IOTA via megleren din.

Det er viktig å opprette en ordre, da ellers vil megleren ikke vite hvordan du skal fortsette på dine vegne, eller hva din posisjon er.

Hvis du trenger et sammendrag eller aldri har handlet en dag i livet ditt, ser du en liste over lett brukbare handelsordrer nedenfor. Alt dette kan brukes når du tar tak i hvordan du kjøper IOTA.

1. Kjøp ordre

Generelt vil du komme inn på markedet ved hjelp av en kjøpsordre når du ønsker å kjøpe IOTA.

Hvis du har en sterk mistanke om at IOTA er undervurdert, og derfor vil øke i pris – legg inn en kjøpsordre hos megleren din.

Noen kryptovaluta-leverandører tillater også kunder å tjene penger på den fallende prisen på en eiendel. Dette gjøres ved å aktivere ‘short-selling’, hvorved du legger inn en salgsordre hvis du tror at prisen vil falle.

2. Begrens eller markedsordre

Det er den enkleste ordren ut av veien, men gitt den volatile karakteren til kryptovalutamarkeder – det er andre ordrer å være klar over.

Mange investorer i digitale valutaer gjør det for å få mest mulig ut av de midlertidige prisendringene, som endres med det andre.

En ‘markedsordre’ er en nybegynnervennlig ordre som indikerer til megleren at du vil at din IOTA-posisjon skal handles umiddelbart. Med andre ord, hvis du liker den nåværende markedsprisen – legg inn en markedsordre, og plattformen vil utføre dette uten å nøle.

Husk at som et resultat av den nevnte volatiliteten, vil du se en ubetydelig forskjell mellom den prisen og den du får. La oss si at du plasserte markedsordren din på IOTA til $ 0,3826, kanskje du faktisk får $ 0,3824.

Fortsetter til en “begrensningsordre”, forteller denne bestillingen megleren din at du vil legge inn IOTA-kjøpet til en veldig spesifikk pris.

Nedenfor ser du et klart eksempel på hvordan dette fungerer i praksis:

 • IOTA er valutapris til $ 0,3800, men du vil angi til $ 0,3950
 • Som sådan legger du en begrensningsordre på $ 0,3950
 • Hvis IOTA stiger til en verdi av $ 0,3950 – vil plattformen utføre bestillingen din for deg
 • Husk at denne stillingen vil forbli til enten IOTA når den prisen, eller du avbryter den manuelt

Som vist ovenfor er markedsordrer superenkle, mens begrensningsordrer tillater deg å kjøpe IOTA til en pris som er spesifisert av deg.

3. Stav

Hver gang du bestiller hos kryptovaluta-leverandøren din, blir du spurt om hvor mye du vil satse. For å si det på en annen måte – hvor mye IOTA vil du kjøpe?

Når vi snakket om å komme med en plan, berørte vi også den nybegynnervennlige tilnærmingen til å gjøre vanlige IOTA-investeringer i bittesmå.

Ikke bare er det mindre risikabelt enn å bruke en stor del av investeringsbudsjettet, men vanlige investeringer er en logisk måte å kjøpe IOTA på en risikovillig måte.

4. Bekreft bestillingen

Det anbefales å dobbeltsjekke informasjonen du har angitt, for eksempel kjøps- / salgsordre, begrensnings- / markedsordre og innsats. Når du er fornøyd, kan du bekrefte bestillingen.

Når du gjør dette, vil din online megler fortsette og handle bestillingene dine og IOTA-myntene vises i eToro-kontoporteføljen din.

Klar til å investere i IOTA MIOTA?

Trinn 6: Lagring av IOTA

Som du vet, er kryptokurver i motsetning til fiat statlige penger, for eksempel euro eller amerikanske dollar. Disse oppbevares tross alt trygt i banker. I stedet er IOTA en digital valuta og åpen kildedistribusjon.

I stedet for den typiske blockchain-teknologien som brukes av de fleste kryptovalutaer, lagres MIOTA-mynter i en datastruktur kalt ‘Tangle’, der hver nye transaksjon bekrefter de to foregående transaksjonene.

Som dekket lenger opp på denne siden, kan du velge å kjøpe IOTA på en online megling eller en kryptobørs.

Å lagre dine digitale valutaer i en uregulert kryptolommebok kan selvfølgelig gi deg sårbarhet for hackere – på grunn av å måtte ta fullt ansvar.

Hos eToro er klienter i stand til å kjøpe og lagre IOTA på et nybegynnervennlig og trygt sted – under ørnøyet til ASIC, CySEC og FCA. I USA er klienter beskyttet av FINRAs strenge avgjørelse.

Denne forskriften reduserer behovet for å bekymre deg for at du kjøper IOTA fra et selskap med dårlige intensjoner.

Trinn 7: Selge din IOTA

Når du har gjennomgått trinn 1 til 7, vil du vite at hovedmålet med å kjøpe en finansiell eiendel er at den skal lønne seg når det er på tide å ta ut penger.

Med andre ord, du vil selge IOTA for mer enn du opprinnelig kjøpte den for. Dette er hvordan du tjener – og egentlig hva det handler om.

Hvis du velger å kjøpe og selge IOTA via en tredjepartsbørs, har prosedyren en tendens til å være ganske langvarig.

Børs krever ofte at du flytter kryptovalutaer fra din personlige lommebok til den uregulerte lommeboken til den aktuelle plattformen.

Du må da bytte IOTA til en alternativ mynt som Bitcoin – som sannsynligvis kommer med et gebyr. Klienter blir ofte pålagt å gjøre en uttaksforespørsel når de utbetaler.

Hvis du kjøper IOTA på eToro, kan du enkelt kjøpe og selge digitale valutaer. Alt som kreves av deg er å logge på kontoen din og trykke selge ved siden av IOTA i porteføljen din.

Pengene blir overført til kontoen du brukte til å kjøpe kryptoaktiva i utgangspunktet – i henhold til KYC-reglene.

Andre måter å kjøpe IOTA i 2021

Mens vi har dekket nesten alt du trenger å vite om hvordan du kjøper IOTA, er det andre måter å kjøpe denne spekulative eiendelen på..

1. Kjøp IOTA debetkort

Mange velger å betale med debetkort når de handler på nettet. Hvis dette høres ut som deg, kan du være glad for å høre at du også kan kjøpe IOTA på denne måten.

Gå over til eToro-meglerkontoen din og skriv inn debetkortinformasjonen din i de aktuelle boksene. Angi mengden IOTA du vil kjøpe, og bekreft at informasjonen du skrev inn er riktig.

2. Kjøp IOTA-kredittkort

Som det er tilfellet med debetkort, kan du også kjøpe IOTA med et kredittkort på eToro. Bare skriv inn kredittkortopplysningene dine og spill i de relevante boksene, så er du klar.

Et ord av advarsel: Noen kredittkortleverandører tar et ‘kontant forskuddsgebyr’ for uttak av minibank, pengespill og meglerinnskudd.

Som sådan er det viktig å ta kontakt med leverandøren din før du forplikter deg til denne betalingstypen. Avgifter kan være så mye som 5%, så gjør leksene dine.

3. Kjøp IOTA Paypal

Paypal er en rask, sikker og pålitelig betalingsmetode globalt. Hos eToro kan du også kjøpe IOTA ved hjelp av denne e-lommeboken.

Nybegynnerveiledningen fant at ikke alle kryptovaluta-leverandører godtar e-lommebøker, så sjekk dette før du registrerer deg.

Hvordan kjøpe IOTA 2021 – The Verdict

Hvis du har kommet så langt i How to Buy IOTA Guide, er du sannsynligvis klar til å gå i gang med det nye kryptovalutaeventyret ditt..

Den første anløpshavnen bør være å finne en pålitelig og regulert online megler. For dette synger vi eToros ros – siden plattformen er superenkel å navigere for nybegynnere og er 100% provisjonsfri.

Videre er kryptotilbyderen regulert av respekterte finansielle organer som FCA, ASIC og CySEC. Megleren er også registrert hos FINRA, for amerikanske borgere.

Å registrere deg for å kjøpe IOTA er en lek på eToro, det er mange betalingsmåter å velge mellom, og det tar minutter å åpne en konto.

Som du kan se fra trinnene ovenfor, er prosessen med å kjøpe IOTA på eToro ikke bare trygg og provisjonsfri, men det tar bare noen minutter.

eToro – Beste megler å kjøpe IOTA

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe IOTA?

Å åpne en konto for å kjøpe IOTA er veldig enkelt på eToro. Lær markedet du er interessert i, og vurder regelmessige, men beskjedne investeringer. Du kan kjøpe IOTA fra $ 25 via denne megleren.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe IOTA på?

Den sikreste måten å kjøpe IOTA er via en regulert megler. eToro betjener over 13 millioner kunder og er regulert av ASIC, FCA og CySEC. Plattformen er også registrert i USA med FINRA.

Kan jeg kjøpe $ 100 av IOTA?

Ja. Du kan kjøpe IOTA til en verdi av 100 dollar. Men hvis du er uerfaren i markedet, kan dette være kortsiktig. På eToro kan du kjøpe IOTA fra bare $ 25, slik at du sakte kan bygge en portefølje.

Kan du tape penger på IOTA?

Ja, hvis du er feil i spekulasjonene dine, vil du tape. Hvis du spår IOTA-markedet riktig, vil du tjene penger.

Hva er det mest IOTA har vært verdt?

I desember 2017 var IOTA verdt $ 5,25. Til dags dato er dette det mest den digitale valutaen har vært verdt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me