Hvordan kjøpe NEO – Beginner’s Guide 2021

Vil du hoppe rett til svaret? Du kan kjøpe NEO på eToro.

Vil du delta i dette fenomenet med digital valuta og lære å kjøpe NEO? I så fall har du kommet på høyre side.

I denne guiden, vi viser deg hvordan du kjøper NEO online. Vi vil lede deg gjennom trinnene for å velge megler, forstå de potensielle risikoene og fordelene, og fullføre NEO-investeringen din på en tryggest mulig måte.

I tillegg går vi gjennom lagringsalternativer for NEO-mynter, og hvordan du finner en autentisk NEO-leverandør for å kjøpe krypto-eiendeler trygt.

Hvordan kjøpe NEO i 5 trinn

Nedenfor finner du en 5-trinns gjennomgang som viser hvordan du kjøper NEO akkurat nå!

Trinn 1: Bli med på en regulert og lisensiert online megler som gir tilgang til NEO

Steg 2: Finansier den nye kontoen din

Trinn 3: Kjøp NEO

Trinn 4: Angi mengden NEO du vil kjøpe

Trinn 5: Bekreft at informasjonen du har angitt er riktig

Hvordan kjøpe NEO i dag

Hvis du leter etter en trinnvis gjennomgang, kan du sjekke ut nedenfor. Vi viser deg hvordan du kjøper NEO i dag med eToro kommisjonsfritt på mindre enn 10 minutter!

Trinn 1: Velg en online NEO-megler eller Exchange

Som det fremgår av de fem trinnene som er skissert ovenfor, anbefales det å bruke en online megler for å kjøpe NEO.

Hvis du velger å registrere deg på den populære kryptoplattformen eToro, kan du kjøpe NEO-mynter direkte, på en sikker måte.

Det er ingen tvil om hvor sikker denne nettmegleren er, da plattformen er regulert i flere jurisdiksjoner. Vi dekker viktigheten av regulering nærmere om kort tid.

Ikke desto mindre er du ikke bundet til bare en metode når du kjøper NEO – da du også kan kjøpe dine digitale mynter gjennom en kryptokursutveksling. Her kan du bytte en annen krypto-eiendel som Litecoin eller Bitcoin Cash i bytte mot NEO.

I alle fall er sjansen stor for at den nevnte kryptobørsen ville være fri fra tilsynsmyndigheters våkne øye. Det er dårlige nyheter, hvis du vil overlate pengene dine til en plattform som ikke svarer til noen.

Nybegynnerfavoritt eToro skinner sterkt når det gjelder sikkerhet. Nettmegleren er godkjent av en håndfull vel respekterte finansielle myndigheter, inkludert FINRA i USA. Det har også lisenser fra FCA, ASIC og CySEC.

Dette sikkerhetsnettet er uvurderlig for NEO-investorer fordi disse regulatorene holder meglere til strenge regler når det gjelder kundebehandling, klientfondssegregering og KYC.

1. Forskrift

Når du vurderer hvordan du kan kjøpe NEO online – bør regulering være der oppe som en prioritet.

Som vi har sagt, tilbyr regulering et trygt og pålitelig rom for å kjøpe NEO – i en ellers tvilsom utbredelse av ikke-ansvarlige kryptoplattformer.

Selv om det ikke er gitt, er det svært lite sannsynlig at en tredjeparts kryptobørs skal reguleres. Dette etterlater deg sårbar overfor hackere, ettersom det kommer flere historier fra år til år om kryptoutvekslinger som blir ransaket av kriminelle..

For å motvirke dette er det også muligheten til å lagre dine egne NEO-mynter etter kjøp av dem. Dette innebærer å trekke NEO fra en børs og inn i en egen crypto-lommebok. Selv om det sannsynligvis høres enkelt nok ut, kan dette også betraktes som en ulempe.

Ikke bare betyr dette at du må etter en lang privat nøkkel – men du er også ansvarlig for å beskytte krypto-eiendelene dine mot hackere. Dette er ingen enkel bragd – som om du glemmer din private nøkkel, eller den kommer i feil hender – er du dessverre maktesløs.

Den slående forskjellen mellom en børs og en megler som eToro er at sistnevnte vil lagre din NEO og holde dem trygge. Denne lagringen kommer uten ekstra kostnad, og med de forskjellige former for sikkerhet som lånes ut fra regulering – kan du slappe av, vel vitende om at krypto-eiendelene dine er sikre.

2. Betalingsmåter

Å tenke på hvilke betalingstyper som vil være tilgjengelige når du tenker på hvordan du skal kjøpe NEO, er ikke noe bra. Selv om det må sies, er det vanligvis et mangfold av betalingsalternativer hos moderne online kryptomeglere.

I en tid for ikke så lenge siden er det nesten sikkert at du ikke har noe annet alternativ enn å betale via bankoverføring. Selv i dag er dette en av de svakeste betalingsmåtene for plattformer å behandle.

Over på eToro omfavnes en hel rekke betalingstyper. Dette inkluderer kreditt- og debetkort som Mastercard, Maestro og Visa / Visa Electron.

I tillegg kan du også kjøpe NEO-mynter ved hjelp av Neteller, PayPal, Klarna, Skrill og mer.

3. Gebyrer og provisjoner

Det er viktig, med enhver ny satsing som involverer økonomi, å gjøre et poeng av å informere deg om eventuelle potensielle gebyrer.

Det er avgjørende for online meglere å belaste disse avgiftene slik at de er i stand til å holde ballen i rullende og fortsette å gi lagring samt tilgang til kryptovalutamarkedene. Som sådan, hvis du bestemmer deg for markedene riktig, er det vinn-vinn for alle.

Når du undersøker hvordan du kjøper NEO, vil du uten tvil innse at de aller fleste kryptotilbydere tar provisjon. Vi finner at dette har en tendens til å være en variabel rente mot størrelsen på stillingen din.

Som enhver bedrift, vil du oppdage at meglere på nett varierer fra hverandre, spesielt når det gjelder gebyrer og provisjoner.

For å illustrere hvordan dette fungerer når du velger å kjøpe NEO, se nedenfor:

 • Som et eksempel belaster den populære kryptotilbyderen Coinbase klienter en 1,49% avgift ved inn- og utgang av markedet
 • Som sådan, hvis du går inn i din NEO-posisjon på $ 1000 – krever Coinbase $ 14,90 i avgifter
 • Ergo, hvis du går inn på markedet til $ 500, må du betale $ 7,45 – og så videre

I klarhetens navn, la oss se på et eksempel på hvordan denne avgiften kan påvirke din potensielle NEO-fortjeneste:

 • Du oppretter en bestilling på $ 2000 på NEO
 • Du må betale 29,80 dollar i provisjon (1,49% av 2000 dollar)
 • På tidspunktet for utbetalingen verdsettes posisjonen din til $ 2800
 • Igjen er du ansvarlig for en 1,49% provisjon, som er $ 41,72
 • Du betalte totalt $ 71,52 i provisjon alene på Coinbase

Som du tydelig kan se, høres ikke 1,49% ut som mye. Men ved å betale denne avgiften for hver handel vil du snart merke at gevinstene dine blir spist på kort tid.

Hvis du hadde valgt å kjøpe NEO via regulert plattform eToro, ville du ha spart $ 71,52. Hvorfor? Fordi denne nettmegleren er provisjonsfri!

Når det gjelder innskuddsgebyrer, er det ganske stort spekter mellom kryptoplattformer. For eksempel betaler kunder på Coinbase 3,99% for hver debetkorttransaksjon. Dette betyr at du i vårt eksempel ovenfor hadde betalt $ 79,80 for å komme inn i NEO-posisjonen din – hadde du brukt et debetkort. Da du gikk ut av stillingen din, ville standard 1,49% provisjon ha sparket inn.

Over på eToro kan du gjøre innskudd ved hjelp av en rekke betalingstyper, og vil kun være ansvarlig for et gebyr på 0,5% hvis du ikke betaler i USD.

4. Andre viktige faktorer

På dette tidspunktet har vi dekket det nakne beinet av hvordan du kjøper NEO – inkludert regulering, betalingsmåter og avgifter.

Før vi går videre til neste trinn i vår nybegynnerguide, skal vi gjøre deg oppmerksom på noen få andre viktige faktorer.

 • Brukervennlighet: Det er viktig å føle deg komfortabel i rommet du kjøper kryptovaluta fra, noe som betyr at du finner nettstedet brukervennlig. Dette vil gjøre å plassere NEO-ordrer til en stressfri og ukomplisert affære.
 • Minimum investering: Før du forplikter deg til en nettmegler, er det avgjørende at du sjekker hva som er den minste investeringen for å kjøpe NEO. Årsaken er at hvis plattformen krever et stort minimum på hvert kjøp, vil dette sannsynligvis ikke være et levedyktig prosjekt for deg. På eToro kan du kjøpe NEO-mynter fra bare $ 25!
 • Oppbevaring: Vi berørte lagring, og hvordan det er risikabelt å stole på en uregulert børs eller megler med NEO-myntene dine. Hvis du velger å kjøpe NEO på eToro, kan du lagre kjøpene dine på plattformen under streng regulering fra høyt respekterte finansielle organer.

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

investin i neo

Det er lurt å komme med en investeringsplan når du vurderer hvordan du skal kjøpe NEO. Bare tenk på de 6 P-ene – ‘Riktig planlegging og praksis forhindrer dårlig ytelse’.

Når du kjøper digitale valutaer i et så volatilt miljø, er dette enda mer fornuftig. Som sådan lager investorer på alle ferdighetsnivåer en investeringsplan for å prøve å holde seg rett og trangt og holde handelsfølelser i sjakk.

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, kan du se en liste over målrettede strategier nedenfor:

1. Langsiktig eller kortvarig

Når du drøfter hvordan du skal kjøpe NEO – ser du deg selv investere på lang eller kort sikt?

De som driver med kortsiktig investering ser ut til å benytte seg av kortsiktige toppene i prisen på kryptoaktiva.

Beskjedne, men regelmessige gevinster oppnås ved å kjøpe NEO og deretter ta ut penger i løpet av minutter, dager eller uker – avhengig av markedssentiment og din valgte strategi.

Kryptovaluta er kjent for å svinge med så mye som tosifret på en enkelt dag. Denne svært volatiliteten er det som tiltrekker mange investorer til NEO-mynter. Med andre ord er ‘risk-return tradeoff’ prinsippet sterkt i dette spillet.

I et nøtteskall – jo høyere risiko – jo høyere potensiell belønning.

Tvert imot innebærer en langsiktig ”buy and hold” -strategi – som navnebæreren antyder – å holde på NEO.

Avhengig av den generelle følelsen av markedet – vil du holde på krypto-eiendelene dine i flere måneder eller år. Dette kutter ut behovet for å holde øye med kortsiktige prisstigninger i et svært volatilt marked – å lage er ideelt for nybegynnere.

2. Mål NEO-pris

Vi snakket om at en investeringsplan var en klok idé, så det er fornuftig at å legge til en mål-NEO-pris er en fornuftig strategi.

For å forklare videre, hvis du kjøpte NEO til $ 15,15 med visjonen om å øke investeringen din dobbelt, ville den digitale valutaen trenge å øke i verdi til $ 30,30. Som sådan, hvis du vil firedoble den samme investeringen, må NEO stige til en pris på $ 60,60.

Selv om dette kanskje høres noe usannsynlig ut, gikk verdien av denne digitale valutaen fra en verdi på $ 0,18 i 2016 til en heltidshøyde på $ 191,00 i 2018. Dette viser at en firedobling av investeringen din er tross alt fullt mulig..

3. Vurder vanlige investeringer

Som det nå er krystallklart, kan kryptokurver skifte i pris med store mengder.

Med dette i bakhodet, bør du tenke på å inkludere vanlige investeringer i planen din, når du vurderer hvordan du skal kjøpe NEO.

I stedet for å pløye livssparingen din til å kjøpe kryptovalutaer – anbefaler vi å investere små beløp regelmessig. Dermed bygger du opp porteføljen din på en risikoavvikende måte.

Noen velger å kjøpe NEO på månedlig eller ukentlig basis.Dette gjør det mulig å utvide kryptovaluta-samlingen din uten å risikere for mye penger hver gang.

Som vi berørte, gir eToro deg bekvemmeligheten ved å kjøpe NEO og annen digital valuta, fra så lite som $ 25. Dette gjør det enkelt å legge til vanlige beløp i investeringsplanen.

Trinn 3: Åpne en NEO meglerkonto

De av dere som har handlet varer, aksjer eller forex, vil legge merke til at å åpne en NEO-meglerkonto er den samme rutinen. Gå til nettstedet til kryptotilbyderen du velger, og se etter ‘registrer deg’ eller ‘bli med nå’ -knappen.

Nå, selvfølgelig, må du fortelle nettmegleren hvem du er. Skriv inn detaljene du har bedt om i de relevante rutene. Vanligvis vil dette være ditt fulle navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og fødselsdato.

Deretter blir du bedt om å bevise hvem du er, så last opp en klar kopi av passet eller førerkortet. Du blir også bedt om å sende bevis på adressen din, som vanligvis kan være et offisielt utstedt brev, bankkontoutskrift eller regning fra de siste 3 månedene..

Alt det ovennevnte er standard med en hvilken som helst regulert kryptomegler i henhold til reglene for KYC (med sikte på å forhindre økonomisk kriminalitet).

Med risiko for gjentakelse anbefaler vi bare å registrere deg hos en lisensiert megler, i stedet for å risikere kapitalen din ved en uregulert børs. Dette er fordi det er hundrevis av skyggefulle online-leverandører som venter på å svindle intetanende investorer.

Hvis du fremdeles er usikker på hvordan du skal kjøpe NEO trygt – gjør det via crowd-pleaser eToro. Nettmegleren er regulert og betjener over 13 millioner kunder.

Ikke bare det, men der noen plattformer tar dager å behandle ID-dokumenter – eToro bruker moderne automatisert teknologi, noe som betyr at du vanligvis kan kjøpe NEO innen få minutter etter innskudd.

Trinn 4: Sett inn noen midler

Etter at du allerede har sørget for at betalingsmåten du velger er kompatibel med kryptoplattformen du har valgt – er du god å gå.

Som sådan kan du begynne reisen din ved å sette inn penger på kontoen din for å kjøpe NEO. Utvilsomt er den mest praktiske og raske måten å gjøre dette på via kreditt- / debetkort eller e-lommebok.

Å gjøre et innskudd er en tur i parken på eToro., På denne plattformen kan du kjøpe NEO ved hjelp av en rekke metoder som Mastercard, Visa, Paypal, Neteller, Skrill og mer.

eToro godtar også bankoverføring, men hvis du lurer på hvordan du kan kjøpe NEO umiddelbart – dette er ikke måten å gjøre det på. Tross alt tar bankkabler flere dager å fjerne.

Nesten alle online meglere vil fastsette et minimum innskuddsbeløp. Denne Hvordan kjøpe NEO-guiden fant at minimumsinnskuddet som kreves av meglere kan variere fra ingenting til hundrevis av dollar.

Igjen ber regulert megler eToro bare om et innskudd på minst 200 dollar, og du kan kjøpe NEO fra $ 25 og oppover!

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

Nå som du har fullført trinn 1 til 4, kan du fortsette og sette opp en handelsordre for å kjøpe NEO.

Denne ordren informerer kryptotilbyderen om hvor du står med NEO, og hvordan megleren skal fortsette.

Ta en titt på en liste over de mest brukte ordrene når du kjøper digitale valutaer.

1. Kjøp ordre

Fra og med ‘kjøp’ bestillingen – dette vil være bestillingen du bruker mest når du vurderer hvordan du skal kjøpe NEO.

Hvis du har en følelse av at prisen på NEO-mynter vil stige – dette representerer en kjøpsordre.

Hvis plattformen tilbyr muligheten til å ‘gå kort’, kan du tjene på at NEO mister verdi ved å lage en salgsordre.

2. Begrens eller markedsordre

Som du vet benytter mange investorer seg av kortsiktige prisskift på kryptovalutaer. La oss som sådan se på “begrense” og “markedsføre” bestillinger.

Hvis du er fornøyd med prisen som tilbys for NEO – legg en ‘markedsordre’ hos din nettmegler. Plattformen vil utføre denne bestillingen umiddelbart, noe som betyr at du kan kjøpe NEO til den prisen.

På grunn av tilbudet og etterspørselen vil det nesten alltid være en forskjell mellom prisen du ser når du bestiller, og prisen du får. Dette er vanligvis ubetydelig, som et skifte fra $ 15,00 til $ 14,99 eller $ 15,01.

Når det gjelder en begrensningsordre, kan du være mer spesifikk med prisen du ønsker å gå inn i NEO-markedet til..

Se nedenfor et eksempel på hvordan du kan bruke en begrensningsordre:

 • NEO er priset til $ 15,50 – men du er ikke interessert før den når $ 16,00
 • Som sådan legger du en begrensningsordre på $ 16,00
 • Hvis NEO stiger til $ 16,00 – vil online megleren utføre bestillingen din
 • Hvis du ikke klarer det, forblir stillingen din ventende til enten a) du kansellerer den, eller b) at prismålet ditt er oppnådd

Som det er klart, er en markedsordre en rask ordre uten frills, og det er enkelt for nybegynnere. Begrensningsbestillinger gjør at du kan kjøpe NEO til en pris du har valgt.

3. Stav

Hver gang du legger inn en ordre for å kjøpe NEO, må megleren din vite hvor mye du vil satse før bestillingen din kan handles. Med andre ord, hvor mye NEO vil du kjøpe / selge?

Som vi nevnte, er det lite fornuftig å investere lite og ofte for nybegynnere, og en ypperlig måte å bygge din kryptovalutaportefølje på.

Hos eToro trenger du ikke kaste penger med kjøp av NEO, siden du kan investere fra bare $ 25 hver gang. Dette gjør en vanlig investeringsstrategi oppnåelig, mens du lærer tauene.

4. Bekreft bestillingen

Når du er glad for at informasjonen som er angitt i de forrige trinnene er riktig, kan du bekrefte dine valg med plattformen.

Nå vil megleren handle dine bestillinger som kjøp / salg, begrense / markedsføre – selvfølgelig til det valgte innsatsbeløpet.

Når bestillingen er utført, vil de nylig kjøpte NEO-myntene dine legges til eToro-porteføljen din.

Trinn 6: Lagring av NEO

Vi har berørt lagring noen ganger gjennom hele denne siden, hovedsakelig fordi det er en viktig faktor når vi tenker på hvordan du skal kjøpe NEO.

I motsetning til fiat-valutaene vi betaler regningene våre med, holdes digitale valutaer på en desentralisert hovedbok. Som vi sa, når det gjelder lagring av NEO-mynter på nettet, kan du gjøre det via en kryptokursutveksling eller en megler.

For å gjenta, selv om det ikke alltid er tilfelle – de fleste krypto-utvekslingsrom er ikke underlagt noe reguleringsorgan.

Ikke bare betyr dette at du overleverer pengene dine til et potensielt skyggefullt selskap, men det betyr også at du sannsynligvis vil bli tvunget til å lagre dine egne digitale mynter i en personlig kryptolommebok..

Dette kan etterlate investorer ganske sårbare for tyveri. Alternativt vil eToro gjerne lagre NEO-myntene dine på en trygg og sikker måte uten ekstra kostnad.

Den populære online megleren er regulert av ASIC (Australia), FCA (UK) og CySEC (Kypros). Ikke bare det, men eToro er også registrert hos FINRA (US).

Trinn 7: Selge din NEO

Det åpenbare målet når du velger å kjøpe NEO er at du vil selge det senere for mer enn du opprinnelig betalte – og dermed tjene penger.

Vi nevnte at det er mye mer praktisk å kjøpe NEO via en regulert megler, men det er også den enkleste og sikreste ruten når du ønsker å selge dine digitale valutaer.

Tross alt må klienter ofte hoppe gjennom noen få ringer for å selge krypto-eiendeler via børser. Du vil sannsynligvis bli bedt om å bytte NEO mot en krypto eiendel som Bitcoin, mot et gebyr for tjenesten. Deretter må du gjøre en forespørsel om uttak og følge instruksjonene derfra.

Når det er på tide å ta ut penger på eToro, trenger du bare å logge på og velge å selge NEO-myntene dine. Kontantene vil bli sendt til din første betalingsmåte, i henhold til KYC.

Andre måter å kjøpe NEO i 2021

Nedenfor finner du en liste over alternative måter å kjøpe NEO på.

1. Kjøp NEO debetkort

Debetkort er kjent for å være raske og trygge og brukes ofte til netthandel. Du kan også kjøpe NEO ved hjelp av debetkort.

Alt du trenger å gjøre er å oppgi debetkortopplysningene dine hos nettmegleren din med mengden NEO-mynter du vil kjøpe. Når du vil ta ut penger på eToro, trykker du på sell og inntektene kan sendes tilbake til det samme debetkortet.

2. Kjøp NEO-kredittkort

Som eToro, Du kan også kjøpe NEO via kredittkort hvis du ønsker det.

Det er viktig å være oppmerksom på at mange kredittkortleverandører tar et ‘kontant forskuddsgebyr’ når de bruker kortet ditt på en online meglerplattform. Dette er også tilfelle når du bruker et kredittkort for å ta ut kontanter fra en minibank eller på et spilleside.

Vi finner ut at dette gebyret vanligvis er mellom 3% og 5%, så spør alltid før du kjøper.

3. Kjøp NEO Paypal

Selv om ikke mange online meglere tillater deg å kjøpe NEO med Paypal, gjør eToro det. Ikke bare det, men plattformen godtar forskjellige andre e-lommebøker som Neteller og Skrill.

PayPal er kjent over hele verden for sin hastighet og bekvemmelighet, for ikke å nevne sikkerhet.

4. NEO minibank

Det er minibankomner med kryptovaluta spredt over hele verden, slik at du kan legge inn fiat kontanter i maskinen i bytte mot digitale valutaer.

Guiden vår fant ut at NEO ennå ikke er tilgjengelig for krypterte minibanker. Når det er sagt, kan disse maskinene i noen tilfeller lade mer enn 20% – så vi finner at eToro vinner hver gang for bekvemmelighet og pris likevel.

Hvordan kjøpe NEO 2021 – The Verdict

investere i NEO

I denne nybegynnerveiledningen om hvordan du kjøper NEO har vi dekket detaljene i det du trenger å vite. Fra det grunnleggende til gebyrer, strategier og hvordan du finner en pålitelig megler.

Vi tror at enten du er erfaren eller en helt nybegynner i verden av digitale valutaer – det å stå fast med en regulert leverandør er viktigst.

eToro tilbyr beskyttelse av regulering, et nett som er lett å navigere, og du kan kjøpe NEO på provisjonsfri basis. Det er imponerende antall betalingsmåter akseptert, og du kan registrere deg, sette inn penger og kjøpe NEO på mindre enn 10 minutter.

eToro – Beste megler å kjøpe NEO

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe NEO?

Super enkelt. Registrer deg med en megler som eToro. Sett inn $ 200, legg inn en bestilling, og kjøp NEO fra minimum $ 25 og oppover.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe NEO på?

Den sikreste måten å kjøpe NEO på er via en regulert megler som eToro. Plattformen er regulert av respekterte organisasjoner som FCA, ASIC og CySEC. Det er også registrert hos FINRA i USA.

Kan jeg kjøpe $ 100 i NEO?

Ja det kan du. Men hvis du er nybegynner, anbefaler vi at du investerer små beløp. På eToro kan du komme i gang fra $ 25

Kan du tape penger på NEO?

Ja, som du kan med en hvilken som helst finansiell eiendel. Hvis du spår den fremtidige prisen på NEO riktig, vil du tjene penger. Hvis du ikke gjør det, vil du tape penger. Aldri stake mer enn du har realistisk råd til.

Hva som er mest NEO har vært verdt?

Den mest NEO som noen gang har vært verdt er $ 191, som den traff i januar 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me