Hvordan kjøpe Stellar – Beginner’s Guide 2021

Hvordan kjøpe Stellar XLM: En trinnvis veiledning

Folk som kjøper kryptovaluta i 2021 er utbredt og enklere enn noensinne. Spesielt Stellar har sittet fast blant de 15 mest populære digitale myntene siden den ble lansert i 2014.

Entusiastisk om å kjøpe Stellar til deg selv, men usikker på hvordan det fungerer? Hold deg der du er.

I denne How to Buy Stellar – Beginners Guide dekker vi detaljene for å kjøpe denne digitale valutaen. Dette inkluderer potensielle meglergebyrer å se etter, populære investeringsplaner – og hvordan du finner en god Crypto-plattform for å kjøpe Stellar i dag!

Kjøp Stellar i 5 trinn

For å kjøpe XLM, er det første trinnet å åpne en konto med en regulert børs, deponere midler, velge Stellar XLM fra handelsplattformlisten, og til slutt sjekke & bekreft at Stellar XLM-tokens har lagt til lommeboken din.

Vi har satt sammen en quickfire-5-trinns liste for å gjøre det mulig for deg å kjøpe Stellar med en gang:

Trinn 1: Gå over til regulert kryptomegler og registrer deg

Steg 2: Finansier den nyåpnede kontoen din

Trinn 3: Søk i tilgjengelige kryptovalutaer for Stellar (XLM) og bekreft

Trinn 4: Bestem hvor mye du vil kjøpe, og skriv inn verdien.

Trinn 5: Bekreft bestillingen – Stellar Lumens-myntene dine blir lagt til lommeboken din

Trinn 1: Velg en online stjernemegler eller børs

Vi har nevnt nettmeglere der i vår 5-trinns registreringshåndbok, men du kan også kjøpe Stellar via en kryptokursutveksling.

Hvis du kjøper krypto-eiendeler via en tredjeparts kryptobørs, vil du sannsynligvis kunne bytte en digital valuta som Litecoin, Bitcoin Cash eller Ripple til Stellar.

Avgjørende, men oftere er ikke de nevnte sentrene uregulerte rom. Denne mangelen på regulering åpner åpenbart risikoen når du kjøper Stellar.

I tillegg må du allerede være i besittelse av en digital valuta, da de fleste av disse børsene ikke støtter sanntidsinnskudd med debet- / kredittkort og e-lommebok osv..

Tvert imot, et utvalgt antall nettmeglere tilbyr bekvemmelighet via massevis av øyeblikkelig behandlede betalingsbetalinger – for ikke å nevne sikkerhetsankeret til en fullt regulert status.

Nedenfor finner du noen tips om hvordan du finner en passende online plattform for å kjøpe Stellar Lumens.

Regulering

Vi nevnte regulering i avsnittet ovenfor, da dette er en avgjørende del av å finne et trygt og pålitelig sted å kjøpe Stellar. Det er mange avvikende nettmeglere og børser der ute – så fortsett med forsiktighet.

Videre, hvis du velger å kjøpe dine digitale mynter fra en uregulert enhet, bør du være oppmerksom på at dette innebærer å ta vare på din egen private nøkkel (passord) og kryptolommebok. Dette er ikke obligatorisk per si, det er bare at du ikke ønsker å la Stellar være lagret på en plattform som ikke bryr seg om lisensiering.

Videre er historier om krypto-lommebøker som blir hacket, eller folk som glemmer de viktigste viktige private nøkkelopplysningene dine, uhørt. Uten beskyttelsen av regulering er du i det alene.

Heldigvis populær megler eToro er regulert i flere jurisdiksjoner – slik at du kan kjøpe Stellar direkte, på en sikker måte.

Plattformen har lisenser fra FCA, CySEC og ASIC. I tillegg er amerikanske kunder beskyttet av FINRA. Når du har kjøpt Stellar Lumens på eToro, vil den regulerte megleren lagre myntene for deg.

betalingsmetoder

Når du er på jakt etter et sted å kjøpe Stellar, bør ikke betalingsmåter være noe som bekymrer deg. De aller fleste regulerte kryptotilbydere godtar en mengde betalingstyper.

Tilbake i de tidlige dager var bankoverføring ofte den eneste måten å sette inn og kjøpe Stellar, og på en børs som ikke var bundet av regulering. Som du sannsynligvis vet, betydde dette en ventetid på dager, om ikke uker.

Spol frem til 2021, og prosessen med å kjøpe Stellar er praktisk og mye enklere for nybegynnere. eToro, for eksempel, lar deg sette inn penger på kontoen din ved hjelp av en rekke forskjellige betalingsmåter. Dette inkluderer trygge og praktiske e-lommebøker som Skrill, PayPal og Neteller, samt debet- / kredittkort.

Avgifter og provisjoner

Online kryptotilbydere, som alle finansielle tjenester – trenger å tjene penger. De gir tross alt tilgang til markedene. Ovennevnte overskudd er sikret ved å belaste gebyrer og provisjoner når du kjøper Stellar.

Hver kryptomegler vil belaste forskjellige avgifter, på forskjellige måter. Vår How to Buy Stellar Guide fant at gebyrene vanligvis er variable og basert på en prosentandel av bestillingen din.

For å gi deg et eksempel, hvis du skulle registrere deg på Crypto-plattformen Coinbase – vil hver handel koste deg 1,49% provisjon.

For å avklare videre, hvis du gikk inn i Stellar-kjøpsposisjonen din til $ 1000, ville du betale $ 14,90. Hvis XLM-myntene dine var verdt $ 1800 ved utbetalingen, vil du være ansvarlig for ytterligere 1,49% – som tilsvarer $ 26,82 (1,49% av $ 1,800).

Se nedenfor et praktisk eksempel på hvordan ditt Stellar-kjøp kan bli påvirket av denne avgiften:

 • Du oppretter en kjøpsordre på $ 500 på Stellar
 • Du betaler Coinbase den nevnte 1,49% avgiften på $ 7,45
 • Når du selger XLM-myntene dine, verdsettes de til $ 620 – som tilsvarer $ 9,23
 • I vårt eksempel betalte du $ 16,68 i provisjon – bare for å komme inn og ut av markedet

Mens vi er enige, er 1,49% bedre enn 20% – disse små avgiftene legger opp. Tross alt, hvis du skulle plassere en Stellar-ordre til en verdi av $ 10.000, måtte du betale en enorm $ 149 provisjon. Videre belaster den samme plattformen klienter 3,99% av alle debetkortinnskudd.

Når du tenker på hvordan du skal kjøpe Stellar på eToro, er det eneste gebyret du må ta med i betaling et depositum på 0,5%. Dette belastes bare hvis du finansierer kontoen din med en annen valuta enn amerikanske dollar. Når det gjelder handelsprovisjoner, belastes ikke dette av eToro på noen av markedene.

Andre viktige faktorer

Som du kan se fra eksemplet vårt ovenfor, kan gebyrer og provisjoner snart nappe bort gevinsten din hvis du ikke er forsiktig.

Siden ingen to nettmeglere er de samme – for å gi deg en ide om hva du kan forvente, har vi listet opp noen flere faktorer å holde øye med.

 • Brukervennlighet: Enkel plattformnavigering er viktig når du kjøper Stellar. De aller beste meglerne vil gjøre bestillinger og få tilgang til kontoen din til en stressfri prosess fra start til slutt.
 • Minimum investering: Det er viktig å gjøre leksene og sjekke hva som er den minste investeringen for å kjøpe Stellar. Noen meglere kan kreve så mye som $ 250 for å komme i gang. Mens du på nybegynnervennlig megler eToro kan kjøpe Stellar Lumens-mynter for minst $ 25 – noe som er oppnåelig for de fleste nybegynnere..
 • Oppbevaring: Vi kommer til å detaljere lagring om kort tid. Det er imidlertid en nøkkelfaktor når du skal bestemme hvor du skal kjøpe Stellar. Mange plattformer insisterer på at du lagrer din egen personlige crypto-lommebok – som som sagt er skremmende for nybegynnere. Når du kjøper Stellar på eToro, lagrer megleren dine digitale mynter for deg i et regulert rom.

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

kjøp Stellar XLM, Stellar Price Graph

Som det er tilfelle med alt som involverer dine hardt opptjente kontanter, anbefales det å komme med en investeringsplan før du velger å kjøpe Stellar.

Kryptovalutamarkedet er spesielt ustabilt, så vi vil gi deg en best mulig start. Med dette i tankene har vi laget en liste over investeringsplanideer du kanskje vil innlemme i vår egen strategi når du kjøper Stellar Lumens online.

Langsiktig eller kortvarig

Når tiden for å kjøpe Stellar kommer – ser du deg selv bli en lang eller kortsiktig investor?

Først en liten forklarer om hvordan du kjøper Stellar på kort sikt. Denne investeringsplanen fokuserer på å tjene penger på den kortsiktige prisudsvinget i den aktuelle digitale valutaen.

Dette oppnås ved å kjøpe XLM-mynter og deretter ta ut penger i løpet av minutter, dager eller noen ganger uker – avhengig av, selvfølgelig, på følelsen av Stellar i markedet.

Vi snakket om stjernesvingninger – vurder at disse digitale valutaene kan endres i verdi med to sifre. Som du kan forestille deg, kan de som våger å modige markedets volatilitet virkelig blomstre hvis de gjøres riktig.

La oss nå gå videre til hvordan vi kan kjøpe stjerner på lang sikt. Hvis du i stedet liker ideen om å være litt mindre aktiv når du kjøper digitale valutaer – kan en “kjøp og hold” -strategi være mer passende.

Ikke bare det, men det er perfekt for de som ikke liker ideen om å bruke kapitalen på et så uforutsigbart sted, fordi du ikke trenger å bekymre deg for kortsiktige prisbevegelser.

Denne investeringsplanen innebærer å holde tak i Stellar til den tiden kommer at du vil utbetale. Dette kan være i noen måneder eller til og med år. Likevel er målet å selge Stellar-investeringen din for mer enn du opprinnelig betalte – noe som resulterte i et overskudd.

Mål Stellar Price

Selv om det er valgfritt, velger mange investorer å bruke en målstrategi for å kjøpe kryptoaktiva.

For å illustrere videre, hvis du vil doble din Stellar-investering – vil kryptomyntene trenge å øke i verdi dobbelt. Som sådan, hvis du kjøper eiendelen til $ 0,20, må den øke til $ 0,40. For å tredoble investeringen din, må den øke fra $ 0,20 til $ 0,60 – og så videre.

Så lite sannsynlig som dette høres ut, husk følgende fakta:

 • I 2018 nådde Stellar en heltidshøyde på $ 0,89 USD
 • Fire år tidligere hadde den digitale valutaen lave $ 0,002 USD, så mindre enn en cent
 • Det er en økning på 4 år på over 44.000%!

Ovennevnte indikerer hvor volatilt markedet faktisk er. Mange av dem som holdt fast på og deretter utbetalte Stellar, ville ha gjort en anstendig fortjeneste.

Tenk på vanlige investeringer

Hvis du er nybegynner, eller bare er ny i kryptovalutaområdet – bør du vurdere regelmessige investeringer for å kjøpe Stellar.

Ved å investere håndterbare beløp ofte, kan du redusere risikoen i et svært uforutsigbart miljø – samtidig som du utvider porteføljen din.

For eksempel inkluderer mange mennesker regelmessige investeringer i sin langsiktige strategiplan – som skal gjøres ukentlig eller månedlig. Dette gjør at du kan holde rede på økonomien din, spesielt hvis du er en nybegynner.

Sosial handelsplattform eToro lar deg kjøpe Stellar fra så lite som $ 25. Dette burde være ganske oppnåelig for folk flest, og er en fin måte å bygge opp din portefølje av kryptovalutaer.

Vil du vurdere å investere i Stellar XLM?

Trinn 3: Åpne en Stellar Broker Account

Nå som du har bestemt hvilken plattform du vil bruke til å kjøpe Stellar – kan du gå til nettstedet og registrere deg.

Registreringskoblingen på de fleste plattformer er enkel å finne. Hvis du har handlet forex og slikt før, vil denne delen bli gjenkjennelig umiddelbart.

Du starter med å fylle ut et skjema som inneholder ditt fulle navn, bostedsadresse, e-postadresse og telefonnummer. Deretter vil regulerte meglere kreve en kopi av bilde-ID-en din før du kan kjøpe Stellar – dette refererer til passet eller førerkortet ditt.

Adressebeviset du blir bedt om å oppgi kan være i form av en ganske nylig strømregning, kontoutskrift eller statlig skattebrev. Ovennevnte bevis på identitet er vanlig praksis når det gjelder å kjøpe Stellar online, noe som skyldes streng regulering for å forhindre økonomisk kriminalitet.

Det må sies at noen meglere vil ta så lang tid som en uke å bekrefte ID-dokumentene dine.

eToro derimot får mest mulig ut av moderne automatisert ID-valideringsteknologi. Så du vil kunne kjøpe Stellar fra så lite som $ 25 – og best av alt, innen færre enn 10 minutter etter at du registrerte deg!

Trinn 4: Sett inn noen midler

Etter at du har forsikret deg om at din valgte online megler godtar den foretrukne betalingsmåten din – kan du sette inn penger på den nye kontoen din.

Det anbefales at du bruker den raskeste og mest praktiske betalingsmåten som tilbys. Bankoverføringer kan for eksempel forsinke ditt Stellar-kjøp med dager.

eToro støtter raske og sikre innskudd fra debet- / kredittkort som Maestro, Mastercard og Visa. Når det gjelder e-lommebøker, kan du velge mellom Neteller, PayPal og Skrill. Alle disse metodene er praktiske og sikre.

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

trading stjerne xlm

Når du har finansiert kontoen din med det minste innskuddet som kreves – kan du kjøpe Stellar.

Først må du selvfølgelig fortelle megleren din hva din posisjon er på Stellar. Enkelt sagt – tror du at prisen vil stige eller falle?

For å gjøre dette må du opprette en ordre. Hvis du har handlet før, vil du kjenne denne prosessen godt. Hvis du er en nybegynner i kryptovalutaverdenen, ikke bekymre deg, vi har laget en liste over nyttige ordrer for deg.

Kjøp ordre

Selv om det virker åpenbart, er en ‘kjøpsordre’ bestillingen når du tenker på hvordan du skal kjøpe Stellar. Denne ordren gir deg tilgang til markedet i utgangspunktet.

Avgjørende, hvis du har en følelse av at prisen på den digitale valutaen vil øke – alt du trenger å gjøre er å plassere en kjøpsordre på XLM-plattformen.

Begrens eller markedsordre

Vi har fortalt deg at verdien av Stellar og andre økonomiske eiendeler øker og synker sekund for sekund. Dette er viktig ettersom du vil se på gevinster fra prisendringene – å komme inn og ut av markedet til rett tid.

La oss starte med den mest enkle av de to ordrene, “markedsordren”.

Hvis du blir sitert en pris du vil når du ønsker å kjøpe Stellar, bør du opprette en markedsordre. Din online megler vil handle bestillingen din umiddelbart.

På grunn av de ovennevnte prisendringene, kan det hende at du bestiller til $ 0,1750. I løpet av et sekund vil det imidlertid ta å utføre bestillingen din, denne prisen kan skifte til $ 0,1752 eller $ 0,1748. Dette er helt uunngåelig på grunn av tilbud og etterspørsel.

Når det gjelder ‘begrens’ bestillinger, gjør denne bestillingen deg i stand til å velge din egen pris du vil gå inn på Stellar-markedet på.

La oss fjerne tåken med et raskt eksempel:

 • La oss anta at Stellar er verdsatt til $ 0,20 – du vil ikke kjøpe den før den når $ 0,21
 • Med dette i tankene plasserer du en grenseordre på $ 0,21
 • Når, eller hvis, kryptoaktiva øker til målprisen din – handler megleren din bestilling
 • Denne bestillingen forblir på plass til du enten kansellerer bestillingen, eller Stellar treffer 0,21 dollar

Som du kan se, er begge ordrene svært nyttige. Selv om markedsordrer er nybegynnervennlige på grunn av enkelhet, er det begrensede ordrer som er nyttige for å komme inn i Stellar-markedet til en bestemt pris.

Innsats

Når du bestiller hos din online megler for å kjøpe Stellar, må du spesifisere din innsats. Med andre ord, hvor mye penger er du villig eller i stand til å risikere?

Beløpet du satser er helt din beslutning og avhengig av din personlige situasjon. Når det er sagt, er det tilrådelig å starte i det små. Dette er spesielt tilfelle hvis du er en helt nybegynner når det gjelder å kjøpe kryptovaluta.

Enkelt sagt, i stedet for å investere hele budsjettet i Stellar-kjøpet ditt – start med å oppfylle minimumskravet.

Igjen, på eToro kan du kjøpe Stellar fra $ 25 og oppover. Dette er en fin måte å jevnlig bygge XLM-mynter uten å bryte banken.

Bekreft ordre

Når du er fornøyd med spådommen, ordrene og innsatsen din – kan du trykke bekreft for å fortsette med Stellar-kjøpet.

Du vil se at når denne fasen er fullført, har krypto-eiendelene blitt lagt til i den nye online megleren lommebok.

Trinn 6: Lagring av stjernen din

Fordi Stellar er en digital valuta, sier det seg selv at kryptovalutaer må lagres annerledes.

Med dette i tankene lagres mange kryptovalutaer på desentraliserte nettverk, som er basert på blockchain-teknologi.

Når det gjelder dine personlige kjøp, lagres mynter du kjøper i en kryptolommebok. Denne lommeboken kan lastes ned på datamaskinen eller mobiltelefonen.

Det er viktig å merke seg at i stedet for å få et firesifret passord som i tilfelle bankkontoen din – kommer krypto-lommebøker med en ‘privat nøkkel’, som har en tendens til å være over 50 tegn.

Ved å lagre dine egne digitale valutaer er du ikke bare ansvarlig for din private nøkkel, men også sikkerheten til lommeboken din. Når en hacker får tilgang til kryptolommeboken din, kan du kysse Stellar Lumens farvel.

Hvis det har gitt deg frykten – ikke bekymre deg, det er et annet alternativ å vurdere. Hvis du registrerer deg med en moderne online megler som eToro, vil plattformen gjerne lagre kryptovalutaene dine for deg.

eToro er regulert av flere reguleringsenheter, noe som gir deg et sårt tiltrengt sikkerhetsnett mot svindlere. Dette reduserer også behovet for å bruke en desentralisert lommebok og gir deg friheten til å ta ut dine Stellar Lumens – når du måtte ønske det.

Klar til å dykke inn i Stellar XLM marked?

Trinn 7: Selge stjernen din

Det langsiktige eller kortsiktige målet med å kjøpe Stellar er å tjene penger. Dette oppnås ved å markedsføre markedet og selge krypto-aktiva for mer enn du kjøpte den for.

Vi har nevnt kontrasten mellom uregulerte børser og regulerte meglere.

Imidlertid i klarhetens navn –

 • Hvis du registrerer deg med en kryptobørs for å kjøpe Stellar, må du sannsynligvis først hoppe gjennom noen få ringer når det gjelder utbetalinger..
 • Det første trinnet ville være å overføre kryptomyntene fra din egen lommebok til den på børsen.
 • Det neste trinnet er å bytte Stellar til en fiat-valuta, som for eksempel euro eller amerikanske dollar.
 • Det vil uten tvil være et gebyr som er ansvarlig for denne utvekslingen.

I henhold til ovenstående kan dette både være tungvint og kostbart.

Når det gjelder utbetaling via populær kryptotilbyder eToro, går prosessen slik –

 • Logg på kontoen din
 • Klikk på ‘selg’ -knappen ved siden av Stellar i porteføljen din.

Det er det! Prosessen tar vanligvis sekunder fra start til slutt. Best av alt, på eToro er det uten provisjon!

Andre måter å kjøpe Stellar i 2021

Vi har dekket det grunnleggende om hvordan du kjøper Stellar. La oss nå se på noen andre måter å kjøpe den populære digitale valutaen på.

Kjøp Stellar Debet Card

Et debetkort er en populær måte å gjøre trygge online-kjøp over hele verden. Ikke bare det, men transaksjonene er raske.

Når det er sagt, er det fornuftig å kjøpe Stellar med debetkort. Når du ønsker å ta ut Stellar-investeringen, vil pengene dine overføres til det første kortet du brukte.

Hvis dette høres ut som det beste alternativet for deg, er alt du trenger å gjøre å oppgi debetkortopplysningene dine og bestemme hvor mye du skal kjøpe. Som vi sa, på eToro kan du sette inn minimumsbeløpet og kjøpe Stellar fra $ 25 ved hjelp av debetkort.

Kjøp Stellar Credit Card

Hvis du betaler med kredittkort er mer oppe i gaten din for å kjøpe Stellar – godtas dette også hos eToro.

Det er viktig at du bør sjekke med leverandøren din om meglertransaksjoner er klassifisert som et “kontant forskuddsgebyr” – omtrent som uttak av minibank og spillinnskudd er.

Vi finner ut at flertallet av kredittkortleverandører tar omtrent 3% av verdien.

Kjøp Stellar Paypal

Visste du at du til og med kan kjøpe Stellar med PayPal? PayPal er trygt, superraskt og praktisk.

Hvis du vil kjøpe Stellar med PayPal, kan du enkelt gjøre det via online megler eToro. Plattformen støtter også Neteller og Skrill – to andre populære e-lommebøker.

Stellar minibank

Vår ‘How to Buy Stellar Guide’ fant at det er over 13.000 minibanker med kryptovaluta globalt.

Avgjørende for at disse maskinene ennå ikke støtter Stellar spesifikt.

Hvordan kjøpe Stellar 2021 – The Verdict

Når tiden er inne for at du skal kjøpe Stellar, bør du nå være mer trygg på å vite hvordan du gjør det.

Den første anløpshavnen er å registrere seg hos en respektert og regulert megler. eToro skinner her, da kryptotilbyderen er under streng avgjørelse fra forskjellige organer, inkludert FCA, ASIC og CySEC. For amerikanske kunder kommer denne beskyttelsen og integriteten fra reguleringsmyndigheten FINRA.

Ikke bare det, men ved å kjøpe Stellar via eToro, kan du øyeblikkelig sette inn penger med debet- / kredittkort og e-lommebok, og du betaler ingen handelsprovisjoner i det hele tatt.

eToro – Beste megler å kjøpe Stellar XLM

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe Stellar?

Det er utrolig enkelt å kjøpe Stellar. Registrer deg hos en pålitelig megler som har en lovlig lisens, legg inn minimumsbeløpet og legg inn bestillingen din.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe Stellar på?

Den sikreste måten å kjøpe Stellar er via en regulert kryptoplattform. eToro er flott for nybegynnere. Megleren er provisjonsfri, registrert hos FINRA og regulert av FCA, ASIC og CySEC.

Kan jeg kjøpe $ 100 av Stellar?

Ja, du kan kjøpe $ 100 av Stellar. Vi anbefaler å starte med mindre beløp, som $ 25 hver gang. Dette er mulig på den brukervennlige plattformen eToro.

Kan du tape penger på Stellar?

Ja, det er mulig å tape penger på Stellar, omtrent det samme som alle eiendeler. Hvis du forutsier markedet riktig og legger inn riktig ordre – får du gevinster. Hvis du er feil – taper du.

Hva som er mest Stellar har vært verdt?

Den mest Stellar har vært verdt er $ 0,89, som ble truffet tilbake i 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me