Hvordan kjøpe TRON – Beginner’s Guide 2021

Hvordan kjøpe TRON – Beginner’s Guide

Hvor kan jeg kjøpe Tron & Finn den beste prisen

Kryptovaluta fenomenet feier over hele verden og viser ingen tegn til å bremse ned. Det har aldri vært enklere å kjøpe TRON (TRX) hjemmefra.

Ønsker du å bli med i den digitale valutaspenningen og lære å kjøpe TRON? I så fall har du kommet til rett sted.

I denne guiden, vi viser deg hvordan du kjøper TRON. I tillegg til å gå gjennom den trinnvise TRON-investeringsprosessen, undersøker vi også fremtiden for denne digitale valutaen.

Ikke bare det, men vi går også gjennom prosessen med å finne en pålitelig megler på nettet der du kan kjøpe TRON på en trygg, nybegynnervennlig og praktisk måte.

Hvordan kjøpe TRON i 5 trinn

Du kan følge de fem trinnene nedenfor for å gjøre et kjøp akkurat nå.

Trinn 1. Det første trinnet er å melde deg på med en megler som tilbyr tilgang til TRON

Steg 2. Finansier kontoen din

Trinn 3. Velg TRON (TRX) fra plattformlisten

Trinn 4. Neste, skriv inn beløpet av TRON du ønsker å kjøpe

Trinn 5. Bekreft informasjonen du har angitt – og TRX-myntene dine vil vises i eToro-porteføljen din nesten umiddelbart

Hvordan kjøpe TRON i dag

Klar til å kjøpe TRON akkurat nå med debet- / kredittkort eller e-lommebok? I så fall vil trinnene som er beskrevet nedenfor, forklare hvordan du fullfører kjøpet uten provisjon hos FCA-megler eToro!

Hvis du leter etter en trinnvis gjennomgang, kan du sjekke ut nedenfor. Vi viser deg hvordan du kjøper TRON i dag med eToro uten provisjon på mindre enn 10 minutter!

Trinn 1: Velg en online TRON-megler eller Exchange

Som det fremgår av 5-trinns gjennomgang som er nevnt ovenfor – anbefales det å kjøpe TRON via en respektert megler.

Ved å registrere deg på en regulert kryptoplattform som eToro, vil du kunne kjøpe TRX-mynter på en direkte og sikker måte.

Den prisbelønte megleren er like trygg de kommer, og har en lisens fra ikke en, men 3 regulatoriske giganter. Ikke bare det, men for amerikanske kunder er eToro registrert hos FINRA.

Tilbake til emnet for hvordan du kjøper TRON, det er andre måter.

Noen velger å kjøpe kryptovaluta fra en tredjeparts online kryptobørs. På en børs kan du bytte digitale valutaer som Ethereum og Litecoin til TRON.

Problemet med dette er at disse områdene vanligvis er uregulerte, noe som betyr at de ikke trenger å følge noen regler i det hele tatt når det gjelder kundebehandling.

eToro betjener hele 13 millioner kunder og er regulert av slike som FCA, CySEC og ASIC – alle er store navn globalt når det gjelder finansregulering. Innbyggere i USA kan forvente et beskyttelsesnivå og strenge standarder fra FINRA.

Avgjørende for at du på eToro kan kjøpe TRON trygt i visshet om at dine digitale valutaer er trygge, og selskapet utfører daglig virksomhet med integritet.

1. Forskrift

Uten regulering ville nettmeglerområdet være et gratis-for-alle. Gjør det mulig for ansiktsløse svindlere og kriminelle meglere å kjøre amok og dra nytte av uskyldige investorer.

Ikke bare er det tegnene bak utvekslingen du trenger å være forsiktig med, men historier om mennesker som lykkes med å hacke og fjerne uregulerte utvekslinger er mer og mer vanlig.

En annen rute er å passe på og lagre dine egne digitale valutaer ved å kjøpe og deretter trekke tilbake TRX-mynter til kryptolommeboken.

Ulempen kan være at det ikke bare er risikabelt, men det er litt av en uttrukket prosess i en verden der vi vil at ting skal gjøres raskt og praktisk.

Videre har du ansvaret for å beskytte din egen kryptolommebok mot hackere. I tillegg til å holde den lange, ‘private nøkkelen’ trygg. Skulle nøkkelen din havne i feil hender, kan du miste alt.

Den sterke kontrasten mellom en sentral og eToro er at eToro vil lagre din TRON. Plattformen belaster ikke noe for denne oppbevaringen, og som vi sa, er plattformen under streng regulering.

2. Betalingsmåter

Når du vil kjøpe noe, er det bare naturlig å vurdere hvordan du skal betale for det. Når det gjelder hvordan du kjøper TRON, bør du ikke ha problemer med å finne en moderne megler som godtar betalingstypen du velger.

I barndomsårene med kryptokurver ble folk ofte uten annet valg enn å bruke den tregeste metoden av alt – bankoverføring.

Hos nybegynner eToro kan du kjøpe TRON med forskjellige kreditt- / debetkort, samt ultrahurtige og praktiske e-lommebøker som Klarna, PayPal, Skrill og Neteller for å nevne noen.

3. Gebyrer og provisjoner

Før du dykker inn og registrerer deg hos en online megler for å kjøpe TRON, er det viktig å informere deg om potensielle gebyrer som forventes av deg.

Kryptovaluta-leverandører må tjene penger slik at de kan fortsette å tilby tilgang til markedene og drive virksomheten sin effektivt. Dette overskuddet kommer vanligvis i form av provisjon.

De aller fleste nettmeglere tar gebyrer, selv om de varierer mellom plattformene. Vi finner ut at gebyret har en tendens til å variere i prosent av stillingen din.

La oss se på hvordan gebyrer og provisjoner fungerer når du kjøper TRON:

 • Crypto-plattform Coinbase tar et gebyr på 1,49% på hver handel – inn- og utkjøring
 • Hvis du går inn på markedet til $ 1500, betaler du Coinbase $ 22,35 (1,49% av $ 1,500)
 • Hadde du kommet inn i din TRON-stilling på $ 10.000, hadde du vært ansvarlig for $ 149,00

La oss illustrere hvordan den samme avgiften kan påvirke deg når du velger å kjøpe TRON:

 • Du legger inn en kjøpsordre på TRON til en verdi av $ 1000
 • Du betaler en 1,49% provisjon som tilsvarer $ 14,90
 • Når tiden kommer til å selge, er din TRON-posisjon verdt $ 1500
 • Nok en gang betaler du 1,49%, som tilsvarer $ 22,35
 • Alt i alt har du betalt $ 37,25 i avgifter alene

Som det er åpenbart fra illustrasjonen ovenfor, selv om 1,49% høres ubetydelig ut, kan disse gebyrene i stor grad påvirke fortjenesten din.

Over på eToro ville du ha spart $ 37,25 ettersom den elektroniske megleren tar 0% provisjon for å kjøpe TRON – eller noe aktivum for det

Så langt som innskuddsavgift går, avhenger hva du må betale av plattformen. Coinbase, for eksempel, krever et gebyr på 3,99% hvis du setter inn via debetkort.

Lisensiert megler eToro tar 0,5% av innskudd, og dette belastes hvis du ikke betaler i amerikanske dollar.

4. Andre viktige faktorer

Nå som vi har snakket om regulering, provisjon og handelsavgift – bør vi nevne noen andre viktige beregninger du bør vurdere når du leter etter et sted å kjøpe TRON.

 • Brukervennlighet: Dette refererer til hvor enkelt å navigere på nettmegleren. Føler du deg trygg på å bruke plattformen? Spesielt som nybegynner er det viktig at du finner bestillinger og finner veien rundt en relativt enkel prosess.
 • Minimum investering: Før du registrerer deg for en plattform for å kjøpe TRON, må du sjekke vilkårene og betingelsene for å forsikre deg om at minimumsbeløpet for investeringen er innenfor rammen av budsjettet. For eksempel, hvis megleren din ville ha minst 500 dollar for hvert kjøp, kan det føre til at du ikke kan kjøpe TRON så regelmessig som du vil. På eToro kan du investere fra bare $ 25.
 • Oppbevaring: Et sentralt hensyn når du kjøper TRON er hvordan du lagrer det. Å ta på seg ansvaret for å lagre dine egne digitale valutaer er skremmende for nybegynnere, og derfor best unngås. Videre, hvis du kjøper TRON på eToro, vil megleren trygt lagre dine kryptoaktiva til du vil utbetale investeringen din..

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

investere i TRON

Når vi drøfter hvordan du skal kjøpe TRON, er vårt råd å starte med en investeringsplan. Tross alt er forberedelse nøkkelen i enhver ny satsing.

Kryptovalutamarkedet kan være et veldig ustabilt sted, så det er fornuftig å tenke på målene dine. En hovedplan er et flott verktøy for å kontrollere dine investeringsfølelser.

La oss ta en titt på noen lett anvendelige strategier å bruke når vi velger å kjøpe TRON.

1. Langsiktig eller kortvarig

Tenk på – tror du at du vil være bedre egnet til langsiktig eller kortsiktig investering når du kjøper TRON?

Hvis du føler at kortsiktig kan være det beste alternativet for deg, vil du kjøre bølgene til de kortsiktige prisskiftene til TRON i håp om å tjene penger.

Dette oppnås vanligvis ved å plassere flere kjøps- og salgsordrer på kryptokurver (i dette tilfellet TRON) og selge dem innen få minutter, timer eller dager.

Hvis du klarer å markedsføre riktig, selger TRON til en høyere verdi enn du betalte – kan du høste fortjenesten som kortsiktige prissvingninger gir.

Når vi snakker om svingninger, har det vært kjent at digitale valutaer stiger eller faller med tosifrede prosenter på en enkelt handelsdag. Akkurat der er selve volatiliteten som tiltrekker mange investorer til denne typen finansielle eiendeler. Faktum er at noen ganger belønner verden risikotakere.

Med andre ord – jo mer du risikerer, jo mer kan du potensielt bli belønnet.

Hvis du føler at du foretrekker en langsiktig strategi for å kjøpe TRON, vil du legge inn en kjøpsordre og deretter holde på TRON-myntene dine i flere uker, måneder eller år. Denne strategien blir ofte referert til som ‘kjøp og hold’ av åpenbare grunner.

Ved å vedta en “buy and hold” -strategi, i stedet for kortsiktig, eliminerer du behovet for å bekymre deg for de kortsiktige endringene i verdien av TRON.

2. Mål TRON-pris

I tillegg til å bruke en investeringsplan, kan det også være lurt å vurdere å inkludere en ‘mål-TRON-pris’.

 • La oss si at målet ditt er å doble den opprinnelige investeringen.
 • Hvis du kjøpte TRON til $ 0,0266, ville du tjene penger hvis det nådde $ 0,0532.
 • Hvis du ønsket å øke investeringen din fem ganger, måtte TRON klatre fra $ 0,0266 til $ 0,1330.

Nå, selv om dette høres svært usannsynlig ut, bør du vurdere dette – i 2017 ble TRX-mynter verdsatt til 0,001 dollar.

Spol frem til 2018 – TRON ble priset til $ 0,300. Dette utgjør gevinster på nesten 30.000%.

3. Vurder vanlige investeringer

Som du kan se ovenfra, kan alt skje i kryptovalutaverdenen.

Når det er sagt, er det verdt å tenke på å foreta regelmessige investeringer for å kjøpe TRON. Snarere enn å bruke en ‘gung ho’ -tilnærming og helle hele handelskontofondene dine til et enkelt kjøp.

Regelmessige investeringer lar deg jevnlig bygge opp kryptovaluta-kurven din uten å risikere alt på en gang. I din søken etter å lære å kjøpe TRON – hvorfor ikke legge til en ukentlig eller månedlig investering i strategien din?

Nybegynnervennlig megler eToro vil tillate deg å kjøpe TRON fra bare $ 25 – som som du ser, gjør det vanlige investeringer enkelt for din gjennomsnittlige Joe Public.

Trinn 3: Åpne en TRON meglerkonto

Hvis du har handlet med å handle andre finansielle eiendeler før (tenk i retning av forex eller aksjer), vil du se at prosedyren er den samme for å kjøpe TRON.

Når du har bestemt deg for en megler, kan du gå over til nettsiden og registrere deg. Dette er vanligvis veldig synlig på hovedsiden til de fleste plattformer.

Før du kan kjøpe TRON – må nettmegleren vite navnet ditt, adressen, e-postadressen, telefonnummeret ditt og fødselsdatoen. For å bekrefte hvem du er, vil du bli bedt om å ha en legitimasjon med bilde i form av pass eller førerkort.

For å bevise adressen din, last opp en kopi av et offisielt brev – for eksempel en telefon- / strømregning eller bankkontoutskrift.

Hos eToro trenger du ikke å ta dette trinnet før du vil ta ut penger (eller sette inn mer enn $ 2225). Imidlertid vil du kanskje bare få det ut av veien når du registrerer deg.

Dette kan høres ut som en uttrukket prosess, men faktum er at krypto-utveksling ofte er usikre. Videre kan du bli overrasket over å høre at ved regulert megling eToro tar denne prosessen mindre enn 10 minutter!

eToro tilbyr en tjeneste for over 13 millioner kunder over hele verden, er lisensiert, registrert og regulert av noen av de mest respekterte finansielle organene i verden.

Vi nevnte der at påmeldingsprosessen tar noen minutter. Noen plattformer kan ta dager om gangen å behandle ID. Derimot bruker eToro automatisert ID-valideringsteknologi for hastighet og bekvemmelighet.

Klar til å kjøpe TRON?

Trinn 4: Sett inn noen midler

Etter å ha fulgt trinn 1 til 3 – og allerede har forsikret deg om at betalingstypen din godtas – kan du finansiere kontoen din for å kjøpe TRON.

Den mest populære, for ikke å nevne den raskeste, måten å sette inn penger på er å bruke et kreditt- eller debetkort. Ikke bare det, men e-lommebøker er raskt blitt den beste måten å betale online.

eToro kunne ikke gjøre denne delen av registreringsprosessen enklere. Nettmegleren godtar Visa, Mastercard og Maestro – pluss andre. Når det gjelder e-lommebøker, er det et imponerende utvalg inkludert PayPal, Klarna, Skrill, Rapid Transfer og Neteller.

Vi anbefaler å unngå bankoverføring der det er mulig – da det er den mest langsomme betalingstypen.

Når det gjelder minimumsinnskudd, har dette en tendens til å være mellom $ 0 og $ 1000 – i noen tilfeller mer. På eToro kan du kjøpe TRON med et minimum innskudd på $ 200, og en minimumsinvestering på bare $ 25!

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

handel tron

Nå som du har finansiert den nye eToro-kontoen din, kan du opprette en ordre for å fortelle megleren din posisjon på TRON.

Vi har satt sammen en liste over populære ordrer, som du alle kan bruke selv når du tenker på hvordan du skal kjøpe TRON.

1. Kjøp ordre

En ‘kjøp’ eller ‘selg’ ordre er inngangen din til kryptovalutamarkedet.

Før du kan kjøpe digital valuta, må du først bestemme om du tror at prisen vil stige eller falle.

Hvis du tror at prisen på TRON vil øke – legg inn en kjøpsordre med kryptoplattformen.

Hvis nettmegleren gjør det mulig for klienter å ‘gå kort’, kan du ganske enkelt legge inn en salgsordre hos megleren din hvis du tror at prisen på TRON vil falle.

Dette gjør at du kan få gevinster fra både TRONs oppgang og fall.

2. Begrens eller markedsordre

Dette bringer oss til ‘markeds’ og ‘begrense’ ordrer. Som vi sa, hvis du blir en kortsiktig investor, vil du se på å tjene penger på de kortsiktige prisstigningene til den aktuelle eiendelen..

Med dette i bakhodet, hvis du blir sitert $ 0,0264 når du velger å kjøpe TRON og liker den prisen – bestill en ”markedsordre”. Megleren din vil utføre denne bestillingen umiddelbart, noe som betyr at du kjøper myntene til $ 0,0264, eller så nær som mulig.

Det er viktig å huske at tilbud og etterspørsel vil påvirke prisen du får, men dette har en tendens til å være en liten forskjell. Hvis du for eksempel velger en markedsordre på $ 0,0264 – men får $ 0,0262 – er dette uunngåelig.

Begrensningsordrer er ganske forskjellige, siden bestillingen din ikke blir utført umiddelbart. I stedet kan du spesifisere en pris du vil gå inn i TRON-markedet på.

For å utdype det ytterligere, se et eksempel på hvordan en begrensningsordre kan brukes:

 • TRON er verdsatt til $ 0,0264 – du vil ikke utføre kjøpsordren din før den når $ 0,0274
 • Med dette i bakhodet plasserer du en ‘limit’ -ordre på $ 0,0274
 • Hvis, eller når, TRON treffer det målet på $ 0,0274, vil megleren utføre din begrensede kjøpsordre
 • Din posisjon forblir den samme til du kansellerer bestillingen, eller TRON når det ovennevnte prispunktet.

Som du kan se, utføres markedsordrer umiddelbart. Mens begrensningsordre forblir til enten målet ditt er nådd eller du avbryter det. Uansett er begge veldig nyttige å være klar over.

3. Stav

Nå som du har grunnleggende ordrer nede, må du tenke på hvordan du kan kjøpe TRON når det gjelder innsats. I lekmannsbetingelser – hvor mye TRON vil du kjøpe eller selge?

Vi berørte det faktum at en fornuftig ting å gjøre for nybegynnere er å investere lite og ofte for å redusere risikoen ved hvert kjøp..

Over på eToro kan du kjøpe fra bare 25 dollar i TRON når som helst, raskt og enkelt.

4. Bekreft bestillingen

Når du har gått gjennom valgene dine, bekreft bestillingene dine. eToro vil nå utføre din kjøps- eller salgsordre, markedsføre eller begrense bestillingen og innsatsen.

Hvis du ser på eToro-porteføljen din, vil du se at de nylig kjøpte TRX-myntene dine er der.

Trinn 6: Lagring av TRON

Vi har nevnt lagring mer enn en gang i løpet av denne nybegynnerveiledningen. Tross alt er det en avgjørende vurdering av hvordan du kjøper TRON.

Fiat-pengene vi bruker hver dag til å betale for varer lagres i store banker. Digitale valutaer må lagres på en desentralisert hovedbok.

Som vi sa, kan du lagre dine egne digitale valutaer og kjøpe TRON via en børs, men det vil sannsynligvis være gratis fra finansielle organers oppmerksomhet. Dette betyr også at du vil bli forventet å ta vare på dine egne TRX-mynter i en privat crypto-lommebok.

I stedet for å sette deg selv og dine digitale eiendeler i en sårbar posisjon, kan du ganske enkelt lagre TRON på eToro uten ekstra kostnad..

Her er du beskyttet av regulering fra CySEC, ASIC og FCA. Ikke bare det, men eToro er også registrert hos FINRA i USA.

Trinn 7: Selge din TRON

Med fare for å høres ut som en ødelagt plate, er hele poenget med å lære å kjøpe TRON slik at du kan tjene penger ved å selge dem senere..

Ergo, på et eller annet tidspunkt, vil du ønske å utbetale investeringen din. Utvilsomt er den enkleste måten å gjøre dette for enhver investor på å gjøre det via regulerte online meglere.

Hvis du velger å kjøpe og selge TRON på en tredjeparts kryptokursutveksling, blir du bedt om å bytte TRON til en digital valuta som Bitcoin – som kommer med en kostnad. Det neste trinnet er vanligvis å be om uttak og avvente instruksjon.

Hvis du kjøper TRON via eToro, er det bare å trykke selge når det føles riktig. Deretter vil pengene dine bli overført til den opprinnelige betalingsmåten som KYC krever.

Klar til å investere i TRON?

Andre måter å kjøpe TRON i 2021

Hvis du fremdeles er usikker på hvordan du vil kjøpe denne spekulative eiendelen – se nedenfor noen alternative måter du kan kjøpe TRON på nå..

1. Kjøp TRON debetkort

Debetkort brukes av millioner av mennesker til å handle online hver dag – du kan også kjøpe TRON på denne måten.

Hvis denne betalingsmåten passer deg, er alt du trenger å gjøre å fylle ut kortopplysningene dine som du normalt ville gjort og “bekrefte”.

Når du vil utbetale investeringen din, klikker du bare på selg-knappen, så sender eToro pengene til debetkortet ditt.

2. Kjøp TRON kredittkort

eToro godtar kredittkort for å kjøpe TRON også. Du bør imidlertid sjekke med kredittkortleverandøren hvor mye den tar betalt for ‘kontant forskuddsavgift’. Dette er fordi noen kredittkortselskaper anser meglerinnskudd i samme lys som uttak av minibank.

Denne avgiften kan variere fra 3% til så mye som 5% av kjøpet ditt, så sjekk alltid T&Cs før du forplikter deg til å kjøpe TRON med kredittkort.

3. Kjøp TRON Paypal

PayPal er kjent over hele verden for å tilby raske og supersikre kjøp på nettet. TRON kan også kjøpes med PayPal.

Ikke alle plattformer er kompatible med denne e-lommeboken, men eToro godtar PayPal, Skrill og en rekke andre leverandører.

4. TRON-minibank

TRON-minibanker og tradisjonelle minibanker er ganske forskjellige. Mens vi tar ut penger fra tradisjonelle minibanker, legger vi penger i TRON-minibanker.

Det er tusenvis av minibanker med kryptovaluta over hele verden.

Slik fungerer det – skriv inn fiat kontanter i minibanken, skjermen forteller deg hvor mye TRON du vil motta, trykk bekreft og få en kvittering.

Merk at avgiftene på disse maskinene kan overstige 10%. Så, regulert megler eToro er et mer kostnadseffektivt alternativ med 0% provisjon for å kjøpe TRON.

Hvordan kjøpe TRON 2021 – The Verdict

trading tron

I vår nybegynnerveiledning om hvordan du kjøper TRON snakket vi om alle aspekter ved å kjøpe denne høyt spekulative digitale eiendelen.

Ved å dekke regulering, ordretyper, avgifter og investeringsplaner i detalj – bør du forhåpentligvis være klar til å starte reisen din inn i TRONs verden.

Når det gjelder hvor du skal kjøpe TRON trygt, skinner vi et lys for eToro. Her vil du bli beskyttet av en håndfull respekterte regulatorer over hele verden.

Videre er megleren helt nybegynnervennlig, lagrer TRON-myntene dine gratis, og du kan registrere deg på mindre enn 10 minutter med et godt utvalg av betalingstyper.

eToro –Beste plattform å kjøpe TRON

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe TRON?

Det er veldig enkelt å kjøpe TRON. Velg å delta i eToro, finansier kontoen din med $ 200 eller mer, og legg inn en bestilling om å kjøpe TRON fra $ 25 og oppover.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe TRON på?

Den sikreste måten å kjøpe TRON er via en lisensiert plattform som eToro. Megleren er registrert hos FINRA og er regulert av FCA, CySEC og ASIC.

Kan jeg kjøpe $ 100 i TRON?

Ja, du kan kjøpe TRON for 100 dollar. Hvis du er nybegynner, vil du være bedre å gjøre små vanlige investeringer i stedet. Hos eToro kan du kjøpe TRON fra $ 25.

Kan du tape penger på TRON?

Ja. Mye det samme som du kan tape med alle eiendeler. Lær derfor markedet og spill aldri mer enn investeringsplanen din tillater.

Hva som er mest TRON har vært verdt?

Det mest TRON noensinne har vært verdt var $ 0,300 i 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me