Hvordan kjøpe ZCASH – Beginner’s Guide 2021

Hvor kan jeg kjøpe ZCASH & Finn den beste prisen

ZCASH ble grunnlagt i 2016 og basert på Bitcoins kodebase, og er et kryptovaluta- og blockchain-prosjekt med en markedsverdi på over 6 milliarder dollar..

Hvis du ønsker å lære detaljene i hvordan du kjøper ZCASH, har du kommet på riktig side.

I denne nybegynnerveiledningen beskriver vi alle viktige aspekter ved å kjøpe denne digitale valutaen. Dette inkluderer alt fra potensielle avgifter og lagring, til investeringsplaner og regulering.

I tillegg forklarer vi hvordan du lager ordrer når du kjøper ZCASH og hvilke trinn du må ta for å finne en pålitelig kryptomegler..

Hvordan kjøpe ZCASH i dag i 5 enkle trinn

Hvis du mangler tid til å lese denne guiden i sin helhet – finn nedenfor en 5-trinns oversikt over hvordan du kjøper ZCASH akkurat nå.

1. Registrer deg med en pålitelig kryptoplattform som tilbyr ZCASH

2. Sett inn penger på kontoen din

3. Velg ZCASH (ZEC) fra rullegardinlisten over digitale valutaer

4. Angi mengden ZCASH du vil kjøpe

5. Bekreft at alle opplysningene du har skrevet er riktige

Klar til å kjøpe Zcash akkurat nå med debet- / kredittkort eller e-lommebok? I så fall,

eToro – Beste megler å kjøpe ZCASH

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien gjennom mange år

Hvordan kjøpe ZCASH i dag – trinnvis guide

Hvis du leter etter en trinnvis gjennomgang, kan du sjekke ut nedenfor. Vi viser deg hvordan du kjøper ZCASH i dag med den beste kryptobørs!

Trinn 1: Velg en online ZCASH megler eller Exchange

Som det fremgår av ovennevnte 5-trinns oversikt, anbefales det å kjøpe ZCASH via en regulert online megling.

Ved å registrere deg på eToro vil du ikke bare kunne kjøpe ZCASH direkte. Men under de sikre forholdene som bare en regulert megler kan tilby, også. Dette er fordi den høyt ansette plattformen er regulert av ikke en, men flere jurisdiksjoner.

Dette er ikke den eneste ruten, siden du kan kjøpe ZCASH på en kryptobørs hvis du ønsker det. Problemet er at disse tredjepartsutvekslingene ofte er uregulerte og derfor ikke overvåkes av noen myndighet.

Den slående forskjellen mellom en børs og eToro er at denne megleren er registrert med streng finansmyndighet FINRA i USA.

eToro er også regulert av anerkjente organer som FCA, ASIC og CySEC. Til slutt sikrer dette at du kjøper ZCASH fra en megler med integritet.

1. Forskrift

Når du undersøker hvordan du kjøper ZCASH, vil du legge merke til at det er hundrevis av nettmeglere som er aktive i dette området. Og du burde tro at mange av dem er uredelige.

Regulatoriske organer – som de som er nevnt ovenfor, bidrar til å holde kryptovaluta-sektoren fri for skyggefulle operatører. Som sådan kan du kjøpe ZCASH med tillit hos eToro.

Som vi berørte tidligere, hvis du tenker på å kjøpe digitale mynter fra en børs, er sjansen stor for at du ikke har den luksusen av en slik beskyttelse.

Den harde virkeligheten er at uregulerte børser hackes mer og mer hvert år. Faktisk ble over 500.000 pålogginger av kryptobokser kapret for et par år siden, og det resulterte i tyveri på nesten 300 millioner dollar..

Du kan også velge å kjøpe ZCASH fra en børs og umiddelbart trekke dem tilbake til en privat kryptolommebok. Dette betyr at du har til oppgave å sikre sikkerheten til dine egne krypto-eiendeler, for ikke å nevne å beskytte din lange ‘private nøkkel’.

Hvis du velger å kjøpe ZCASH på eToro, kan du lagre dine digitale valutaer via sikkerhetsnettet til denne regulerte plattformen.

2. Betalingsmåter

Når det gjelder aksepterte betalingsmåter, bør du ikke ha noen problemer når du ønsker å kjøpe ZCASH online.

Å kjøpe kryptovalutaer i de tidlige dager betydde vanligvis å måtte gjøre det via bankoverføring. Selv om denne metoden fortsatt brukes i dag, er den en av de tregeste betalingstypene å behandle. Dette betyr at det sannsynligvis vil forsinke muligheten din for å kjøpe ZCASH med opptil en uke.

eToro godtar en rekke praktiske betalingsmåter. Når det gjelder debet- / kredittkort, er det muligheten for Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og mer. Megleren lar deg også kjøpe ZCASH med e-lommebøker som PayPal, Skrill, Klarna og Neteller.

3. Gebyrer og provisjoner

Som med alle nye reiser som involverer økonomiske investeringer, er det viktig å være oppmerksom på gebyrer og provisjoner som kan forventes av deg.

Krypto-leverandører må tjene penger for å holde hjulene i bevegelse. Tross alt er en virksomhet ikke i stand til å drive uten å gi et overskudd.

Dette oppnås ofte via handelsavgifter og provisjoner. La oss innse det, uten denne tilgangen til markedet vil du ikke kunne tjene penger selv – og det er hele poenget.

Vår How to Buy ZCASH Guide fant at brorparten av nettmeglere vil belaste deg med et variabelt gebyr. Dette regnes ut mot verdien av bestillingen din.

For å avklare finner du nedenfor en kort forklaring av en variabel ZCASH-kommisjon:

 • Crypto-plattformen Coinbase krever et gebyr på 1,49% for hver handel – for å komme inn og ut av markedet
 • Som sådan, hvis du skulle kjøpe ZCASH til en verdi av 2.000 dollar på Coinbase, måtte du betale 29,80 dollar.
 • Hvis stillingen var $ 500, ville gebyret være $ 7,45, og så videre.

Ta en titt på hvordan denne avgiften kan påvirke din potensielle fortjeneste når du kjøper ZCASH:

 • Du legger inn en kjøpsordre verdt $ 1000 på ZCASH på Coinbase
 • Du må betale en avgift på 1,49%, som er $ 14,90
 • Når det er på tide å ta ut penger, er ZCASH-myntene verdt $ 2000
 • Som sådan betaler du en 1,49% avgift igjen, som denne gangen er $ 29,80
 • Alt i alt betalte du Coinbase $ 44,70 i avgifter for denne ZCASH-investeringen

Som du tydelig kan se, virker 1,49% rimelig. Men hvis du vurderer hvor mye du kan betale i løpet av et år, er det ikke en kostnadseffektiv måte å kjøpe ZCASH.

Hvis du i stedet hadde registrert deg for å kjøpe ZCASH via online megler eToro, ville du ha spart $ 44,70. Dette er fordi plattformen er 100% provisjonsfri.

Når det gjelder ‘innskuddsgebyrer’, krever Coinbase 3,99% når du velger å bruke debetkort. Derfor ville ovennevnte kjøpsordre ha resultert i en kostnad på $ 39,90.

Mens eToro krever et depositum, utgjør dette bare 0,5%. Dette er en bytteavgift og påløper bare hvis du bruker en annen valuta enn amerikanske dollar.

4. Andre viktige faktorer

Selv om vi har diskutert mange emner når det gjelder å finne en god megler for å kjøpe ZCASH, er det andre viktige faktorer å være oppmerksom på..

Som for eksempel:

 • Brukervennlighet: Et brukervennlig nettsted blir ofte oversett når folk velger å kjøpe ZCASH. Jo lettere en plattform er å navigere, desto bedre blir opplevelsen din når det gjelder å plassere ordrer og utbetale dine digitale mynter.
 • Minimum investering: En annen viktig faktor når du vurderer hvordan du kjøper ZCASH er – hva er minimumsbeløpet for investeringen? Tenk på det som dette, hvis plattformen insisterer på investeringer på $ 500 og oppover, kan dette gjøre vanlige investeringer ugunstige for nybegynnere.
 • Oppbevaring: Når du velger å kjøpe ZCASH, er det viktig at du vurderer hvordan du skal lagre det. For nybegynnere er det best å gi uregulerte plattformer og sentraler en bred båtplass. De gir liten eller ingen beskyttelse. Vi anbefaler eToro, da du kan lagre myntene dine på et trygt og regulert sted uten ekstra kostnad.

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

Når du vurderer hvordan du kjøper ZCASH, er det lurt å komme med en investeringsplan. Dette er en strategi som brukes av investorer på alle nivåer av kompetanse.

Å gå videre med en plan er ikke noe bra i en så volatil arena som kryptovalutamarkedet.

Hvis du ikke aner hvor du skal begynne med en slik plan, kan du se nedenfor en liste over vanlige strategier.

1. Langsiktig eller kortvarig

Når du vurderer hvordan du kjøper ZCASH – ser du deg selv som en kortsiktig eller langsiktig investor?

Som navnet antyder, har kortsiktige investorer en tendens til å kjøpe og selge digitale valutaer innen en kortere tidsramme.

Dette betyr at du kan kjøpe ZCASH og deretter selge den innen få minutter, timer eller dager. Alt med tanke på å gjøre gevinster fra prissvingninger på markedet, som det er mange av.

Denne høyt spekulative eiendelen kan skifte i pris med fem ganger den for fiat-valutaer eller gull. Som sådan, hvis du spekulerer og tidsbestemmer det, kan du tåle å gjøre noen anstendige gevinster fra ditt første kjøp.

I motsetning til det ovennevnte, kommer langsiktige investorer inn i markedet med det mål å kjøpe ZCASH og holde på kjøpet i flere uker, måneder eller noen ganger år.

Dette kalles ofte en “buy and hold” -strategi. En langsiktig strategi brukes ofte av nybegynnere på grunn av fravær av bekymring for midlertidige pristopper.

2. Mål ZCASH-pris

zcash prisdiagram

Et annet element å vurdere er å sette en ‘mål-ZCASH-pris’.

For å kaste litt mer lys over hva dette betyr – hvis du skulle kjøpe ZCASH til $ 60,00 og ønsket å øke investeringen din tre ganger, måtte de digitale myntene øke til en verdi av $ 180.

Hvis du ønsket å soppe den samme investeringen fem ganger, ville den digitale valutaen trenge å stige til $ 300 – og så videre.

Riktignok høres dette usannsynlig ut.

November 2016 ble ZCASH priset til $ 65 per mynt. Spol frem til januar 2018, og den samme digitale valutaen var verdt over $ 900. Dette representerer en økning på $ 1200 i litt over to års handel.

3. Vurder vanlige investeringer

Som det fremgår ovenfra, svinger digitale valutaer dramatisk. Dette skjer sekund for sekund og er nede på tilbud og etterspørsel i markedet.

Når du lærer tauene om hvordan du kjøper ZCASH, er det verdt å tenke på lave, men vanlige investeringer.

Dette er en veldig populær strategi blant investorer i alle fasonger og størrelser, og egner seg spesielt godt til investeringsplanen til en nybegynner.

Dette gjør at du kan bygge opp kryptovalutaporteføljen din på en metodisk måte. Best av alt, du er ikke i den risikable posisjonen å legge hele budsjettet ditt i ett kjøp.

eToro gjør denne spesifikke investeringsmetoden uanstrengt – slik at du kan kjøpe ZCASH fra $ 25!

Vil du vurdere å investere i Zcash?

Trinn 3: Åpne en ZCASH meglerkonto

Hvis du har handlet aksjer eller forex før, vil du åpne en ZCASH meglerkonto umiddelbart.

Alt du trenger å gjøre er å gå over til en kryptomegler du velger og fylle ut et online søknadsskjema.

På dette trinnet må du oppgi fullt navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og fødselsdato. For å bevise ovennevnte informasjon vil du bli bedt om å laste opp et bilde av en myndighets-ID som pass eller førerkort.

Deretter må du gi plattformen en kopi av et offisielt brev for å validere adressen din. De fleste bruker et verktøy eller en bankkontoutskrift.

Dette må samsvare med detaljene som er angitt tidligere, og inkludere ditt fulle navn, adresse og utstedelsesdato. Dette kan virke invasivt, men det er en viktig del av KYC og kommer hånd i hånd med regulering og sikkerheten den gir.

Som vi sa tidligere, kan du selvfølgelig se på å kjøpe ZCASH på en uregulert børs. Bare husk at uten regulering er kapitalen din og faktisk krypto-eiendeler i fare. Ikke bare det, men selskapet trenger ikke å overholde noen standarder eller regler.

Nybegynnervennlig plattform eToro opprettholder en høy standard på kundeservice, i tillegg til å hoppe gjennom bøyler for å tilfredsstille flere reguleringsorganisasjoner.

Megleren bruker automatisert teknologi for å validere klient-ID – noe som betyr at du vanligvis kan åpne en konto på mindre enn 10 minutter!

Trinn 4: Sett inn noen midler

Du kan nå sette inn penger på den nye eToro-kontoen din. Dette gjør at du kan kjøpe ZCASH. De raskeste betalingsmåtene er alltid debet- / kredittkort og e-lommebøker.

Som vi nevnte, på eToro kan du kjøpe ZCASH ved hjelp av Skrill, PayPal, Neteller og mer.

Hvis du foretrekker bankoverføring, kan du kjøpe ZCASH på denne måten på eToro – men husk at det vil forsinke kjøpet ditt med noen dager.

Mens du er med på å finansiere kontoen din, er det viktig at du er klar over det minste innskuddsbeløpet som forventes på plattformen. Vår guide fant at mens noen nettmeglere har et rimelig minimumsinnskudd, krever noen mer enn $ 1000.

Tilbake til eToro er minimumsinnskudd $ 200, men du trenger bare å kjøpe ZCASH fra $ 25 og oppover!

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

trading zcash

Etter å ha fullført trinn 1 til 4, kan du fortsette og fortelle megleren din hvor du står ved å plassere en ordre.

For nybegynnere eller kryptoinvestorer som trenger et oppfriskningskurs, vil du se en liste over ordrer nedenfor.

Alle bestillinger kan enkelt brukes når du kjemper om hvordan du kjøper ZCASH.

Kjøp ordre

Du vil ofte legge inn en kjøpsordre for å komme inn på markedet og kjøpe ZCASH.

I lekmannsbetingelser, hvis du spår at prisen på ZCASH vil stige – opprett en kjøpsordre hos din online megler.

Du vil kanskje legge merke til at noen kryptotilbydere også tilbyr noe som kalles ‘short-selling’. For de som ikke er klar over, betyr dette at hvis du tror ZCASH vil falle i verdi, kan du legge inn en salgsordre. Dermed høster du fordelene hvis du har rett.

Begrens eller markedsordre

Som vi berørte tidligere i denne guiden, utnytter masser av investorer det svært volatile miljøet til kryptovalutaer.

Med verdien av digitale mynter som svinger i en slik grad, kan dette være grobunn for imponerende fortjeneste.

Starter med en enkel ‘markedsordre’;

 • Hvis du er sitert $ 60,07 for ZCASH og er fornøyd med den prisen – legg en markedsordre hos megleren din.
 • I dette scenariet utfører megleren din bestilling med en gang.

Vær oppmerksom på de nevnte prissvingningene i digitale valutaer, da dette vil påvirke hvor mye du faktisk betaler.

For eksempel har du kanskje bekreftet markedsordren din til $ 60,07, men beløpet du får er omtrent $ 60,05. Denne forskjellen er uunngåelig, men liten.

Hvis du vil være litt mer spesifikk når du går inn i ZCASH-markedet, så har en ‘limit order’ sin bruk.

Nedenfor ser du et praktisk eksempel på hvordan du kan bruke en begrensningsordre når du ønsker å kjøpe ZCASH:

 • Ved å bruke ovennevnte pris for kontinuitet, blir ZCASH verdsatt til $ 60,07
 • Du vil ikke komme inn på markedet før krypto-eiendelen treffer $ 64,00
 • Som sådan oppretter du en begrensningsordre på $ 64,00
 • Hvis prisen på ZCASH når $ 64,00 – gjør megleren din bestilling
 • Bare to mulige scenarier vil endre denne bestillingen – enten ZCASH treffer det prispunktet, eller du kansellerer bestillingen manuelt

Som det er krystallklart, er en markedsordre en rask og enkel måte å få den nåværende markedsverdien på ZCASH. Mens en begrensningsordre gjør at du kan komme inn på markedet til en pris du ønsker.

Innsats

Nå som du har god forståelse av å plassere bestillinger for å kjøpe ZCASH, kan du vurdere hva din innsats vil være.

Du blir bedt om en pengeverdi hver gang du fyller ut en ordre for å kjøpe en finansiell eiendel.

Enkelt sagt, hvor mye ZCASH vil du kjøpe? Du kan selvfølgelig satse så mye du vil på digitale valutaer.

Likevel, som vi rådet, er en metodisk måte å bygge dine ZCASH-mynter på å investere små mengder med jevne mellomrom. På denne måten risikerer du ikke for mye av gangen.

Bekreft ordre

På dette tidspunktet kan du dobbeltsjekke alle opplysningene du har angitt – det vil si kjøp / salg, marked / grense og innsatsverdi.

Hvis du gjerne vil fortsette – bekreft bestillingen. Nettmegleren vil nå utføre dine bestillinger.

Innsatsbeløpet du har angitt vil bli tatt fra kontoen din. Du vil da se at ZCASH-myntene fra kjøpet ditt er lagt til eToro-porteføljen din.

Klar til å investere i Zcash?

Trinn 6: Lagring av ZCASH

Mens fiat-valutaer som amerikanske dollar og slikt holdes på bankkontoer, er det ganske annerledes å lagre ZCASH.

Vi dekket kort lagring lenger opp i denne Hvordan kjøpe ZCASH Guide. Men for å avklare er det noen få alternativer.

Selv om det er ditt valg å kjøpe ZCASH på en kryptobørs, for å gjenta, er dette best å unngå. Hvis du er en nybegynner når det gjelder å håndtere kryptovalutaer, kan lagring av ditt eget være et minefelt som det er. Enda i et miljø uten regulering.

På eToro trenger du ikke å bekymre deg for å lagre dine egne ZCASH-mynter eller sikkerheten til krypteringspassordene dine..

Dette er fordi den populære kryptomegleren vil tillate deg å kjøpe ZCASH og deretter lagre den for deg på en lett tilgjengelig og gjennomsiktig måte.

eToro opererer med stor profesjonalitet under FCA, CySEC og ASIC. Selskapet er også registrert i FINRA, som er et kjernekrav for å akseptere amerikanske investorer.

Som vi sa, betyr dette nivået av regulering at du er i stand til å kjøpe ZCASH i et nybegynnervennlig og sikkert miljø.

Trinn 7: Selge ZCASH

Etter å ha kommet til dette punktet i denne nybegynnerveiledningen, vil du være altfor klar over at målet med å kjøpe ZCASH er å selge den for mer enn du opprinnelig kjøpte den for.

Disse gevinstene kommer åpenbart på et senere tidspunkt. Om enn innen få minutter, dager eller måneder etter kjøpet.

Med fare for å trekke oppmerksomhet mot det åpenbare – dette bør gjøres når du føler at du vil tjene mest penger på å tjene ut investeringen din.

Hvis du bestemmer deg for å ta kryptovekslingsruten mot alle råd, vær oppmerksom på at dette kan være en tungvinte prosess for nybegynnere. Du vil sannsynligvis måtte overføre ZCASH-myntene fra kryptolommeboken din og legge dem i den uregulerte lommeboken på børsen.

Deretter blir du bedt om å bytte ZCASH mot en annen krypto-eiendel som Bitcoin. Ikke bli overrasket om dette koster noe. Det siste trinnet med å selge dine digitale mynter er å gjøre en forespørsel om uttak via bankoverføring (hvis det støttes i det hele tatt).

Til sammenligning gjør eToro utbetalingsprosessen til en tur i parken. Alt du trenger å gjøre er å logge på kontoen din, gå over til porteføljen din og klikke på selg ved siden av ZCASH (ZEC).

Kontantene vil bli sendt til samme betalingsmåte som du brukte for å kjøpe ZCASH i utgangspunktet.

Andre måter å kjøpe ZCASH i 2021

Se nedenfor noen få andre alternativer når du vurderer hvordan du kjøper ZCASH.

1. Kjøp ZCASH debetkort

Et debetkort er en trygg og rask måte å gjøre kjøp på nettet. Heldigvis kan du kjøpe ZCASH ved hjelp av debetkort hos eToro.

Når du gjør et innskudd på eToro, fyller du bare ut debetkortopplysningene dine, skriv inn beløpet på ZCASH du vil kjøpe, og bekreft.

2. Kjøp ZCASH kredittkort

Du kan også kjøpe ZCASH med et kredittkort på eToro. Skriv inn kredittkortinformasjonen din og en pengeverdi – før du bekrefter transaksjonen.

Det er viktig å sjekke med kredittkortleverandøren din om det sannsynligvis vil komme et kontant forskuddsgebyr før du forplikter deg til å kjøpe krypto-eiendeler med denne metoden. Vi fant at noen selskaper tar så mye som 3-5%.

3. Kjøp ZCASH Paypal

PayPal er en super praktisk og populær måte å betale for varer på nettet.

Interessant, ikke for mange plattformer godtar PayPal-innskudd. Imidlertid, på eToro, ikke bare kan du kjøpe ZCASH med Paypal – men andre e-lommebøker som Neteller, Skrill og Klarna.

4. ZCASH minibank

I motsetning til vanlige minibanker lar ZCASH minibanker sette inn trykte fiat-penger i bytte mot digitale mynter. Hvis du ikke har sett noen, skyldes det at det kanskje ikke er noen i området ditt ennå.

Avgjørende er at disse maskinene uansett ofte krever store avgifter på over 10% for hver transaksjon. Av denne grunn er det lurt å holde seg til en regulert megler som eToro hvor du betaler 0% provisjon for å kjøpe ZCASH – alt fra hjemmet ditt.

Hvordan kjøpe ZCASH 2021 – The Verdict

Forhåpentligvis, på dette punktet i How to Buy ZCASH Guide, føler du deg trygg nok til slutt til slutt prosessen med å kjøpe kryptovalutaer.

Det er viktig å unngå uregulerte mellomrom, så stol bare på pengene dine hos en megler under streng regulering. Uten dette sikkerhetsnettet er du ansvarlig for sikkerheten til dine egne ZCASH-mynter.

Hos eToro er du i stand til å kjøpe ZCASH i et super brukervennlig område, trygt i den kunnskapen megleren er regulert av ASIC, FCA og CySEC. Plattformen er også godkjent av FINRA i USA.

Registrering tar mindre enn 10 minutter, og det er en mengde betalingstyper akseptert.

eToro – Beste megler å kjøpe Zcash

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe ZCASH?

Det er veldig enkelt å kjøpe ZCASH. Lær deg på markedet, registrer deg hos en regulert megler, finansier kontoen din og legg inn en ordre.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe ZCASH på?

Den sikreste måten å kjøpe ZCASH er via en plattform som har lisens fra et reguleringsorgan. eToro er regulert av FCA, CySEC og ASIC. Amerikanske kunder tilbys en høy standard fastsatt av FINRA

Kan jeg kjøpe $ 100 av ZCASH?

Du kan kjøpe ZCASH til en verdi av 100 dollar. Imidlertid, hvis du er en nybegynner i rommet, vil du kanskje ta det med ro og bruke mindre, vanlige investeringer. På eToro kan du kjøpe ZCASH fra $ 25 og oppover.

Kan du tape penger på ZCASH?

Ja, du kan tape penger når du investerer i en finansiell eiendel. Tid markedet riktig, og du vil tjene penger. Men hvis verdien av ZCASH går ned og du selger myntene, vil du tape.

Er ZCASH regulert?

Nei, ZCASH er en desentralisert kryptovaluta – så den er ikke regulert.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me