Hvordan lære å handle kryptovalutaer i Australia – en detaljert guide

Vil du lære å handle kryptovalutaer i Australia? I denne artikkelen vil vi forklare de raskeste og best mulige måtene å lære å handle kryptovaluta i AU.

Lanseringen av Bitcoin i 2009 markerer begynnelsen på kryptovaluta-tiden. Inntil da ville folk for det meste handle aksjer eller forex. Da Satoshi Nakamoto lanserte Bitcoin den gang, trodde et lite antall mennesker på prosjektet hans. Noen trodde ikke i det hele tatt, og ofte ble kryptovalutaer kalt "boble" eller "svindel".

Vel, det er litt forståelig ettersom folk ofte er pessimistiske når nye prosjekter eller innovasjoner blir utgitt. Og en lignende ting skjedde med Bitcoin. Men etter hvert som nye kryptokurver begynte å dukke opp, begynte folk også å gjenkjenne dem.

Stigningen av kryptovalutaer

Kjente mennesker i næringslivet, kjendiser og påvirkere begynte å investere i kryptovaluta da de innså viktigheten. Innovatører som Bill Gates eller Richard Brandson berømmet Bitcoin og kryptokurver et par ganger. Imidlertid er det ennå folk som ikke tror på kryptovalutaer. Warren Buffet fortsetter for eksempel sin negative holdning til kryptokurver og sier at de er verdiløse og det "det er ikke kjent hvordan de vil ende".

Uansett, elleve år etter utgivelsen av Bitcoin, som markerer begynnelsen på en helt ny industri, kan ikke kryptovalutas betydning lenger ignoreres. Det er en hel bransje rundt kryptokurver og folk har tjent formuer på å handle kryptokurver. Nå utvides kryptokurver mye og begynner å bli en innflytelsesrik komponent i finansverdenen.

Hvorfor du bør lære å handle kryptovalutaer

For å si sannheten, selv om det har gått 11 år, er det bare begynnelsen, for om vi liker det eller ikke kryptokurver faktisk vil ha en mer betydelig innvirkning på livene våre i nær fremtid.

Derfor, hvis du fortsatt er i tvil eller ikke har deltatt på noen måte i kryptovalutaer, er det på tide å starte nå. Det er ikke sent i det hele tatt. Som sagt over, er det bare begynnelsen på en lang vei.

Det er forskjellige måter å tjene penger i kryptovalutaindustrien, men handel er den beste måten. Vi nevnte det ovenfor at folk har tjent formuer i kryptobransjen. Videre har de gjort det nettopp ved å handle kryptovalutaer. Og det er derfor, hvis du ikke har lært ennå, bør du begynne å lære å handle kryptovaluta nå.

Er metoden du lærer kryptovalutahandel en avgjørende faktor for din suksess?

Man kan tro at læringsmetoder ikke er for viktige, men det er en feil tilnærming. Spesielt når det gjelder kryptovalutaer fordi de er relativt nye og kan være kompliserte å forstå for noen mennesker.

Det er forskjellige metoder en person kan lære noe. Det er et bredt spekter av måter et individ kan få tak på noe. Noen læringsstrategier fungerer på en måte som kan være bedre enn andre. Det viktigste er at du kan lære alt du vil, inkludert handel med kryptovalutaer.

Evnen til å lære er en utmerket kilde til menneskelig kraft. Folk er "gissel" til sin egen uvitenhet, og de som nøler vil alltid gå tapt. Den beste løsningen for å bryte gjennom og begynne å lære å handle er å få kunnskap og informasjon på riktig måte.

Å lære grunnleggende om kryptohandel er avgjørende for ens suksess, og vi må huske at det ikke er noen faste regler når det gjelder handel med kryptovalutaer. For eksempel kan en informasjonskilde si at du kan begynne å handle med $ 1000, og en annen kan si at du kan starte på $ 1500. Det betyr ikke at den ene tar feil, og den andre har rett. Men hva det betyr er at det minste du kan starte er $ 1000, men det ideelle ville være $ 1500.

For noen mennesker er noen læringsmetoder mer effektive enn andre. Så folk har deres foretrukne måte å lære på. For noen er å lytte den beste måten eller å observere, mens andre lærer best ved å gjøre ting selv.

Ifølge eksperter er sannheten at folk trenger tre modaliteter for å virkelig forplikte informasjon til minnet: visuell, auditiv og kinestetisk. Simpler sa at man kunne lære best ved å øve på alle tre metodene: å se, lytte og gjøre.

Når det gjelder handel med kryptovaluta, er det viktig å lytte og observere alle tingene som blir undervist veldig nøye før du fortsetter å øve på ting alene. Dette gjelder spesielt for nybegynnere. For de som ikke har peiling på hva kryptovalutaer er og hvordan de fungerer.

Hva er de første trinnene du må ta for å begynne å lære å handle kryptovalutaer i AU

lære kryptovalutahandel

Det kan føles skremmende i begynnelsen å komme inn i kryptovalutaverdenen, men her er trinnene du bør ta for å bli mer kjent og starte din handelsreise.

 • Studer kryptovalutaer og Blockchain-teknologi

Gjør din egen forskning angående kryptokurver og Blockchain. Det er så mye eviggrønt innhold på internett om kryptosfæren. Studer Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer. Prøv å forstå det grunnleggende om blockchain-teknologi også.

I kilder som Coinmarketcap, du finner nesten alt relatert til kryptovalutaer. Videre, her på Trading Education, tilbyr vi mange artikler skrevet av handelsfolk og forfattere, som du kan lære mye av og ha en ide om hva du går inn i.

 • Se markedet

Ta deg tid til å studere kryptovalutahistorien, deres prisbevegelser, gode og dårlige tider kryptokurver gikk gjennom. Prøv å finne årsakene til at prisen deres krasjet og hvorfor den eksploderte på et tidspunkt. Følg, podcaster og live-streams på YouTube fra kjente og erfarne handelsmenn, da de gir råd du kan dra fordel av.

→ Klikk her for å utforske kryptovalutamarkedet

 • Forstå kryptovaluta regulering og avgifter

Vel, Australia har ikke forsømt regulering av kryptovaluta. Å handle kryptovaluta i Australia er helt lovlig. Som handelsmann er det imidlertid godt å vite at du for eksempel kan praktisere CFD-handel i Australia, men ikke i USA, da det ikke er tillatt der. Du må også forstå at kryptokurver beskattes i Australia. I 2017 kunngjorde den australske regjeringen at alle som er involvert i anskaffelse eller avhending av kryptovaluta, må være klar over skattekonsekvensene.

 • Få en mentor eller et handelskurs

Nå må vi være ærlige mot oss selv; å lære alt på egenhånd vil være tøft. Å bli veiledet av en handelsprofesjonell eller registrere deg for et handelskurs vil øke hastigheten på læringsprosessen din. Det ser kanskje ikke ut til å bruke penger på handelskurs, men det vil være veldig lønnsomt på lang sikt. Eller du kan registrere deg for gratis kurs i kryptovalutahandel. Her på Trading Education har vi forberedt handelskurs, der vi bruker alle undervisningsmetoder for å komme i gang med kryptohandel.

 • Begynn å øve på handel

Etter at du har gjort undersøkelsene dine og du har fått en idé om kryptovalutaer, kan du begynne å øve på å faktisk handle. Du kan starte med små mengder penger; for eksempel kan du begynne å handle med $ 100. Dette vil hjelpe deg utmerket når du får se og lære hvordan ting fungerer ved å faktisk gjøre det på egenhånd, spesielt hvis du er et individ som forstår det best ved å gjøre det. Så velg en anerkjent kryptovaluta megler i Australia, for eksempel eToro og foreta din første investering. Selv om du må vite at du som nybegynner ikke kan eksperimentere mye, så handel med marginer gir ikke mening for deg som nykommer. Kanskje det er en bedre idé å bare kjøpe myntene dine, sikre dem i en sikker lommebok og holde dem i lengre tid til du absorberer ting bedre.

Lær å handle kryptovalutaer i Australia med handelsutdanning

Vanligvis læres kryptovalutahandel ved å ta kurs på nettet. Det er et fjell med kurs i kryptokurrency der ute. Men det virkelige spørsmålet er: hvor kvalitative de er, og forplikter de seg til å lære deg hvordan du handler kryptovalutaer?

Her på Trading Education har vi utarbeidet en best mulig plattform for å lære folk som deg å handle kryptovalutaer, på den raskeste og muligste måten. Nettstedet vårt er veldig vennlig og lett å navigere. Å lære å handle kryptovalutaer med Trading Education er den beste måten å lære mens du har det gøy. Her tror vi at alle kan lære å handle, så det er derfor vi leverer en enestående handelsutdannelse. Bortsett fra kryptovalutahandel, lærer vi også aksjehandel og valutahandel.

Videre, som vi nevnte ovenfor, lærer forskjellige mennesker på forskjellige måter, så i Trading Education bruker vi alle undervisningsmetoder for å gjøre læring for deg så enkelt som mulig.

Lær å handle med gratis handelsquizzer

Hvis du liker å ta quizer, kan du ta dem på nettstedet vårt. Vi har utarbeidet spørrekonkurranser med noen av de mest interessante spørsmålene svarene som en næringsdrivende må vite om!

Å handle kryptovalutaer i Australia er enklere enn du kanskje tror

Australia er et kryptovaluta-vennlig land. Australske myndigheter har ikke prøvd å legge noen barrierer i veien for blockchain-teknologi eller kryptovalutaer. Som vi vet nå, har kryptokurver blitt brukt som et middel til å engasjere seg i mistenkelige aktiviteter og til tjene ulovlig gjennom hele deres korte eksistenshistorie. Det har vært mange tilfeller da enkeltpersoner ble lansert svindel som så ut som ekte kryptovalutaer. Den største bekymringen til regjeringen i Australia er å forhindre hvitvasking av penger ved hjelp av kryptovalutaer.

Derfor må kryptovalutaer i Australia registrere seg hos The Australian Transaction Reports and Analysis Center (AUSTRAC). I 2018 ble en ny lov implementert for digital valutautveksling som krever at de registrerer seg hos AUSTRAC. Loven spesifiserte også at børser må verifisere og identifisere brukere, føre register og overholde myndighetsrapporteringsforpliktelser. Børs som ikke følger disse reglene anses å være ulovlig i Australia.

Det australske kryptovalutamarkedet er et av de mest lovende i verden. Australia er rangert som 14. blant alle land for Bitcoin-volum etter valuta. Bitcoin er fortsatt den beste og mest foretrukne kryptovalutaen å investere for australiere, selv om landet har sine egne kryptovalutaer.

Så langt har Australia ni egne kryptovalutaer: Bata, CanYa Coin, Chronobank, Entropy Token, Havven Token, Horizon State, IvyKoin, NOX Token og Power Ledger. Det må sies at ikke alle meglere støtter disse kryptovalutaene, men i tilfelle de fortsetter å utvikle seg, kan de være mer akseptable.

Å investere i kryptovaluta i Australia er en god idé?

Ja, uten tvil. Det var mye skepsis til kryptokurver i begynnelsen, men nå utvides de bare og blir en avgjørende faktor i finansverdenen. Da Bitcoin ble utgitt i 2009, hvem hadde trodd at det ville komme en tid da du kan kjøpe ting ved hjelp av den, i dag spiller Bitcoin rollen som fiat-valuta, da den kan brukes til å kjøpe ting. Det er minibanker der du kan trekke bitcoins, akkurat som du kan trekke dine australske dollar. Den første Bitcoin-minibanken i Australia ble etablert i Pitt Street Mall i Sydney i 2014.

Kryptovaluta i Australia vokser bare. Den australske regjeringen støtter sterkt kryptovalutaer og Blockchain-teknologi. Nylig har den australske statsministeren Scott Morrison kunngjort at den føderale regjeringen har planlagt nesten A $ 800 millioner (US $ 575 millioner) for å investere i digital teknologi som en del av sin koronavirusgjenopprettingsplan. I dette kunngjøring, Blockchain-teknologi får en spesifikk omtale med et initiativ på $ 6,9 millioner som vil se to piloter som tar sikte på å redusere kostnadene for forretningsoverholdelse.

Slike nyheter informerer oss om viktigheten av blockchain og kryptokurver i den australske regjeringen. Så det er ikke galt å investere i kryptovaluta nå i Australia fordi fordelene kan være enorme i fremtiden.

I mange andre land i verden har banker og finansinstitusjoner også begynt å tilby kryptotjenester på forskjellige måter. Dette viser at kryptokurver er kommet for å bli, og deres fremtid er lys.

Viktige punkter

 • Lanseringen av Bitcoin i 2009 markerte begynnelsen på kryptovaluta-æraen.
 • Det er en hel bransje rundt kryptovalutaer, så folk i Australia og over hele verden har tjent formuer på å handle kryptovalutaer.
 • Å handle med kryptokurver er en stor ferdighet man bør mestre, da kryptokurver forventes å vokse i nær fremtid.
 • Handel med kryptovaluta i AU kan læres hovedsakelig ved å ta et tradingkurs.
 • Det er fem trinn å ta for å lære å handle kryptovalutaer i AU: Studer kryptovalutaer & Blockchain, se markedet, forstå kryptoregulering & skatter, skaff deg mentor eller handelskurs og begynn å praktisere handel.
 • Å investere i kryptokurver i AU kan være enormt lønnsomt i nær fremtid.
 • Den føderale regjeringen i Australia har planlagt nesten 800 millioner dollar (575 millioner dollar) for å investere i digital teknologi som en del av sin koronavirusgjenopprettingsplan.
 • Blockchain-teknologi får en spesifikk omtale på kunngjøringen med $ 6,9 millioner.

Handle kryptovalutaer med eToro Australia

Nå som du har lest denne artikkelen, har du en ide om hvordan du kan begynne å lære å handle kryptovalutaer i Australia. Det er mange meglere du kan bruke, men den beste i AU er eToro.

eToro er den toppstemte megleren i Australia, siden den er enkel å bruke og den er sikker. eToro støtter 90+ kryptovalutaer. Du må bare besøke nettstedet deres, velge din foretrukne kryptovaluta og foreta investeringen.

eToro skiller seg ut fra resten takket være sine unike egenskaper. Det mest bemerkelsesverdige med eToro er kopihandelfunksjonen som gjør jobben enklere for deg. Alt du trenger å gjøre er å sjekke de profesjonelle handelsmennene på plattformen, velge din foretrukne og klikke “Kopier handelsmann”.

Videre er eToro regulert av finansmyndighetene i Australia, og det har Australian Financial Services License (AFSL) utstedt av Australian Securities and Investments Commission.

eToro – Den beste kryptoen & Sosial handelsplattform i Australia

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kryptovaluta i Australia – ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg kjøpe en kryptovaluta i Australia?

eToro er den beste megleren der du kan kjøpe kryptovalutaer i AU. Det er også andre børser som CoinJar, Independent Reserve, CoinSpot, etc..

Er Bitcoin lovlig i Australia?

I 2013 markedsførte guvernøren i Reserve Bank i Australia Bitcoin som lovlig.

Beskattes kryptovalutaer i Australia?

Ja, kryptovaluta beskattes i Australia. I 2017 kunngjorde den australske regjeringen at alle som er involvert i anskaffelse eller avhending av kryptovaluta, må være klar over skattekonsekvensene.

Hvordan reguleres kryptokursutveksling i Australia?

Det australske transaksjonsrapporterings- og analysesenteret (AUSTRAC) implementerte en lov for digital valutautveksling i 2018, som forplikter kryptovalutautvekslinger til å registrere seg hos AUSTRAC, verifisere og identifisere brukere, føre journal og overholde myndighetsrapporteringsforpliktelser.

Hvordan investere i kryptovalutaer i Australia?

Velg en av meglerne som har oppfylt reglene satt av AUSTRAC, og kjøp din foretrukne kryptovaluta. eToro har lisensen til å operere i AU, av Australian Securities and Investments Commission (ASIC), og det er et meget anerkjent fintech-selskap.

Hva er den beste kryptobørs i Australia?

Den beste kryptohandelsplattformen i Australia er eToro. Med unntak av handel med kryptokurver er eToro en megling som også fokuserer på ETFer, CFDer, aksjer, indekser og råvarer. Den inneholder imponerende funksjoner som Copy Trade som ser på og etterligner handelspraksis fra andre handelsmenn for å hjelpe nykommere med å planlegge sine egne strategier. Det er et skikkelig paradis for erfarne tradere, da det tilbyr marginhandel, derivater og shortings.

Hvordan kjøper jeg kryptovalutaer i Australia?

Opprett en konto i en av meglerne som eToro. Finansier kontoen din ved å koble bankkontoen din. Du kan også bruke nettbank eller bankoverføring. Velg din foretrukne kryptovaluta og klikk “Kjøp”. Velg beløpet du vil investere, og klikk “Åpne handel”. Nå, nå er du eier av kryptovalutaen du valgte.

Hvordan utbetaler jeg Bitcoin i Australia?

Du kan selge bitcoins for hvilken som helst fiat-valuta, inkludert australske dollar (AUD). Hvis formålet ditt med å selge Bitcoin er å utbetale i AUD, er det du må gjøre:

Åpne en konto på en megling som eToro, som støtter Bitcoin og australske dollar.

Sett inn bitcoins på kontoen din, og selg dem. Til slutt tar du ut dine australske dollar (AUD).

Vel, vi håper at denne artikkelen har hjulpet deg og har motivert deg til å begynne å lære å handle kryptovalutaer. Nå som du har litt informasjon om kryptovalutamarkedet i Australia, og du vet startstegene, bør ting være enklere. Hvis du har likt artikkelen, gi oss en like og del den i tilfelle noen andre vil vite hvordan du lærer å handle kryptovalutaer i Australia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me