Hvordan tjene penger med kryptovaluta – en endelig guide

Tjen penger med kryptovaluta

Fra null til den beste investeringen i tiåret. Kryptovaluta ble født i en vanskelig økonomisk periode, og veldig raskt ble de den mest lønnsomme investeringen som hadde den mest massive økningen i tiåret sammenlignet med rivaler.

I denne artikkelen vil du ha muligheten til å se kryptovalutaer i ettertid, et syn på kryptomarkedet akkurat nå og de 5 beste strategiene for å tjene penger på å investere i kryptovalutaer.

Cryptocurrency Retrospective

Den første kryptovalutaen var Bitcoin som ble lansert i 2009 av Satoshi Nakamoto, for hvem det ennå ikke er kjent for om det er et individ eller en gruppe mennesker som kom på denne ideen. I de tidlige årene hadde ikke kryptokurver noen betydelig verdi, men etter hvert begynte de å vokse. De møtte også stor skepsis og kritikk i sine tidlige dager, og ble ofte identifisert av forskjellige individer som brennpunkt for kriminell aktivitet.

Imidlertid, etter mange tidevann, hacking tilfeller som Mt. Gox-utveksling og mange andre utfordringer, kryptokurver steg og ble et eksempel på hvordan du kan tjene ved å investere i dem.

bitcoin markedsverdi

Alltid Bitcoin prisdiagram. Kilde: Coinmarketcap

Kryptovaluta toppet seg i 2017 da Bitcoin nådde sin heltid på $ 20.000. Gjennom hele deres eksistenshistorie har mange individer blitt velstående ved å investere i kryptovalutaer.

De Winklevoss tvillinger, har for eksempel tjent svimlende mengder penger som investerer i kryptovalutaer. I april 2013 var prisen på Bitcoin $ 129, og Winklevoss-tvillingene på den tiden hadde investert $ 11 millioner. De bestemte seg for å holde investeringen, og verdien gikk til mer enn 1 milliard dollar i 2017 da Bitcoin oversteg prisen på 11 700 dollar. Videre bestemte Winklevoss-tvillingene seg for å investere pengene sine for å skape det som nå kalles Gemini-børsen.

Dette er bare ett av mange andre eksempler, der investorer har tjent store summer med takk til investeringer i kryptovalutaer.

Mange andre individer har tjent enorme mengder penger på å investere i kryptovalutaer. Et annet eksempel er Roger Ver, som angivelig tjente totalt $ 520 millioner ved å investere i kryptostarter.

Barry Silbert investerte også 16,8 millioner dollar da prisen på Bitcoin var 350 dollar og eier nå hele 268,8 millioner dollar fra investeringen.

Tim Draper også i 2014 kjøpte 30.000 bitcoins. På den tiden kostet Bitcoin $ 413. Nå er verdien av disse bitcoinsene 215 millioner dollar. Selv om det var mye skepsis på den tiden, trakk Draper ikke sine investeringer, men fortsatte å HODL dem, og trodde at Bitcoin en dag ville nå prisen på $ 10.000. Og Draper viste seg å være riktig.

Vi kan fortsette med eksempler på investorer som har tjent formuer på å investere i kryptovalutaer, men hvis du vil finne ut mer om hvem som er folket som ble millionærer fra å investere i Bitcoin, sjekk ut denne artikkelen.

Les mer: Topp 9 Bitcoin investorer – Bitcoin millionærer investorer

Klar til å dykke inn i kryptomarkedet?

Crypto Outlook: Kan du tjene penger med kryptovaluta?

Ja, du kan tjene penger fra kryptovaluta! Selv om investorer har tjent enorme mengder penger så langt som vi har sett ovenfor, fortsetter kryptokurver å bli betraktet som investeringer med høyt profittpotensial, og innebærer derfor en høy Fare.

Gjennom hele deres eksistens har de vokst ut av alle rivaler. Investorer som har investert i kryptokurver har tjent betydelig mer enn investorer som har investert i aksjer, obligasjoner eller gull.

Det er rapportert at kryptovalutaer har vokst med 9 000 000% det siste tiåret og er valgt som den beste investeringen i tiåret. Det beste året hittil for kryptovalutaer var 2017 da Bitcoin nådde sin heltid på $ 20,089.

Fram til 2017 var store selskaper motvillige til å investere i Bitcoin eller lansere kryptovaluta-tjenester. Men det endret seg da CBOE Global Markets samme år lanserte Bitcoin futures handelsplattform.

Videre er det for øyeblikket 7592 kryptovalutaer nå, og den totale kryptomarkedsverdien er $ 404,955,125,177.

Kryptovalutaer er ustabile og gir dermed mange profittmuligheter. 2020 har vært et imponerende år for kryptovalutaer. De opplevde en nedgang på grunn av at COVID-19-pandemien økte etterpå, og nå står Bitcoin på rundt $ 15.000.

I år har store selskaper bestemt seg for å dykke i kryptovalutaverdenen. Microstrategy og Grayscale investerte millioner av dollar i kryptovalutaer. Men den største nyheten var at Paypal begynte å tilby kryptotjenester.

Tross alt ga involveringen av Paypal seglet for at kryptokurver vokser og blir mer og mer en del av verdens finansielle system, og at de er fremtiden for penger.

Akkurat som de som ikke investerte for 10 eller 5 år siden nå angrer på det, ser det ut til at de som ikke investerer i dag vil angre på de neste 5 eller 10 årene. Hvis denne trenden fortsetter, vil kryptokurver definitivt øke verdien og vil virkelig bli akseptert av alle som en butikk av verdi.

Så, ved å se på hvordan ting utviklet seg for kryptovalutaer og hvordan ting går, kan vi konkludere med at det er enorme muligheter for å tjene penger ved å investere i kryptomarkedet..

For flere kryptoprisforutsigelser:

Prognoseprognose for Bitcoin

Ethereum Prediction Forecast

Prediksjonsprognose

Prognoseprognose for Bitcoin kontantpris

Prediksjonsprognose for Litecoin

TRON-prisvarsel

Hvordan tjene penger med kryptovaluta: 5 strategier du bør vurdere

strategier for å tjene penger med kryptovalutahandel

Det er forskjellige måter å tjene penger på krypto og tjene penger på å investere i kryptomarkedet. Volatiliteten i kryptovalutaer gir muligheter for fortjeneste for både nybegynnere og erfarne handelsmenn.

Nedenfor presenterer vi fem strategier for å tjene penger på kryptovalutaer.

1. Investering i langsiktige perioder

Dette er den mest populære og akseptable strategien for alle. Samtidig er det den enkleste måten for nybegynnere, fordi alt som trengs er å investere en viss sum penger i favorittmynten din og vente lenge på at mynten øker i verdi.

Ovennevnte eksempler viste oss hvordan investorer har tjent store penger ved å bruke denne strategien, som i utgangspunktet er veldig enkel. Hvis du for eksempel har investert i Bitcoin i løpet av de første fire årene av dets eksistens, vil du nå glede deg over enorme fortjeneste, gitt at Bitcoin det siste tiåret har sett en økning på 9.000.000%, som er verdslig når du tenker på det.

Denne strategien fortsetter å være et godt alternativ for fortjeneste fordi kryptokurver, ifølge eksperter, forventes å øke i verdi i nær fremtid.

Har du vurdert å investere i kryptomarked?

2. Daghandel

Daghandelstrategi er mer foretrukket av eksperter. De som har erfaring med å handle kryptovalutaer og som har mestret håndverket, kan tjene fortjeneste på denne måten.

Du må vite hvordan du kan lese diagrammer, teknisk analyse og forstå lysestakebevegelser godt. Hvis du vil bruke denne metoden, må du ha vært med kryptokurver i lang tid, for på denne måten vil du kunne forutsi hvor markedet går, og du vil investere pengene dine på riktig måte.

Siden prisen på kryptokurver ofte beveger seg opp og ned i løpet av dagen, kjøper handelsmenn lavt og selger høyt. Disse er kanskje ikke enorme inntekter, men når de beregnes på slutten av måneden, gir de betydelig fortjeneste.

3. Handel med kontrakt for forskjell (CFD-er)

Å handle med CFD-er betyr at du må lage en kontrakt med en megler. Begrepet CFD står for Contract For Difference. Med kontrakten som en næringsdrivende inngår med en megling, blir det mulig for den næringsdrivende å dra nytte av Bitcoin eller andre kryptoer uten å måtte være eier.

Så det som er bra med denne metoden er at du bare vil spekulere i kryptovalutaprisbevegelser og tjene på forskjellen mellom inngangsprisen og utgangsprisnivået. Og siden du ikke vil eie noen kryptovaluta da, trenger du ikke å bekymre deg for hvor du kan lagre den eller om sikkerheten.

Du kan enten ta en lang eller kort posisjon, avhengig av om du forventer at prisen på en eiendel vil øke eller synke. Derfor gir CFDer deg muligheten til å tjene på både pris- og oppadgående bevegelser i underliggende kryptoaktiva.

Merk: CFD-er er komplekse instrumenter og risikerer å tape penger på grunn av gearing.

4. Cryptocurrency Arbitrage

Ulike kryptobørser har forskjellige kryptopriser for en liten prosentandel. Selv om det ved første øyekast kan virke umulig å søke, med ekte fokus og godt utført forskning, kan du kjøpe kryptovalutaer i børser som har lavere priser for dem og selge dem i de som har høyere priser.

For å forstå dette bedre kan vi ta et eksempel. Du kan kjøpe Bitcoin på Binance som kan vise Bitcoin for $ 8800, og du kan selge den på Coinbase som kan ha oppført Bitcoin for $ 9000, og fortjenesten vil forbli din.

Man kan spørre seg om dette er lovlig? Dette er helt lovlig fordi du gjør noe som alle handelsmenn gjør; kjøp og selg, bare i forskjellige børser.

5. Kryptering av gruvedrift

Det femte alternativet vi valgte er gruvedrift av kryptovalutaer. For å opprette fiat-valuta, må den skrives ut av regjeringen. Når det gjelder kryptovalutaer, blir de ikke skrevet ut fordi de er virtuelle valutaer, men de blir utvunnet av kryptoearbeidere.

Gruvedrift pleide å være veldig enkelt, og alle kunne gjøre det hjemmefra via datamaskinene sine. Nå er gruvedrift komplisert, og det er kryptogruverier over hele verden som er veldig sofistikerte fordi de krever eksepsjonell teknologi og bruker mye energi.

Ellers løser gruvearbeidere vanskelige matteproblemer og blir deretter belønnet med Bitcoin for å løse disse problemene. Du kan bygge en gruverigg hjemme hvis du har råd til det nødvendige datamaskinsystemet og hvis du har råd til elektriske kostnader.

Faktisk er den beste måten å praktisere såkalt sky mining. Sky mining er veldig enkelt fordi det ikke koster noe. Med sky mining kan du leie utstyret fra en annen leverandør, eller du kan kjøpe aksjer uten å måtte eie maskinvare.

Lær Cryptocurrency Trading Strategies at Trading Education

Alle strategiene nevnt ovenfor kan læres i kursene vi har utarbeidet her på Trading Education. Målet vårt er å forberede deg på at du skal være så vellykket i handel som mulig.

Plattformen vår er veldig enkel å bruke. Du vil dra nytte av det bredere handelssamfunnet på Trading Education. Vi tar ikke undervisningshandel for gitt, men vi er dedikerte, og vi underviser med full lidenskap. Sjekk ut våre handelskurs her.

Bortsett fra at vi underviser i handel med kryptovalutaer, lærer vi også handel med forex og aksjer. Du kan finne handelsquizzer og gratis ebøker her.

Start dine Crypto Trading Adventures med eToro

eToro er en ledende global handelsplattform for kryptovalutaer, indekser, råvarer, valutaer og aksjer. eToro er fullt regulert av relevante institusjoner.

eToro ble lansert i 2007, og det er et handelsselskap som legger vekt på kryptovaluta, og til dags dato har over 12 millioner brukere over hele verden.

eToro tilbyr mange produkter. Den første, eToro.com, er en handelsplattform for investering i kryptovalutaer. I motsetning til andre plattformer, i eToro.com, kan du følge og kopiere andre tradere. Deres CryptoPortfolio er også unik, slik at du kan investere på lang sikt i de mest populære kryptovalutaene uten gebyrer.

I 2018 kom eToro ut med eToroX – En fullt regulert kryptokursutveksling som faktisk er deres tredje produkt. eToroX gir deg tilgang til og trekker tilbake eiendelene du handler, og det er en avansert, kun kryptobørs som er perfekt for mer erfarne handelsmenn.

Alt i alt er eToro et flott sted hvor du kan nyte handelsopplevelsene dine, enten du er nybegynner eller en erfaren handelsmann. eToro er enkel å bruke plattform som gjør en utmerket jobb som lar folk handle kryptovalutaer.

eToro – Den beste kryptovalutautvekslingen for både investorer og handelsmenn

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra Hvordan tjene penger med kryptovaluta, må du gjøre det til disse viktige punktene.

  • Kryptovaluta hadde ikke verdi i begynnelsen, men etter hvert begynte de å vokse.
  • Kryptovaluta toppet seg i 2017 da Bitcoin nådde sin heltid på $ 20.000.
  • Winklevoss-tvillingene, Roger Ver og Barry Silbert, er tre av mange investorer som tjente enorme mengder penger på å investere i kryptovalutaer.
  • Langsiktige investeringer i kryptovaluta samlet har vist seg å være lønnsomme.
  • Daghandlere kan tjene penger på å handle kryptovalutaer siden de er ustabile.
  • Handel med CFD-er og crypto arbitrage er to andre metoder for å tjene penger med kryptovalutaer.
  • Sky mining er den enkleste måten å utvide kryptovalutaer på, da den ikke krever spesifikk maskinvare, og den er rimelig.

Videre er det fascinerende å merke seg at selv de som en gang kritiserte kryptovalutaer, nå er de mest fremtredende investorene. For eksempel pleide J.P.Morgan å kritisere Bitcoin hardt, og nå har de investert eiendeler i den.

Dette er en indikasjon på at kryptokurver opplever spesielle tider, og deres innvirkning øker.

Vi håper at denne artikkelen om Hvordan tjene penger med kryptovaluta – en endelig guide har vært nyttig og motivert deg til å begynne å investere i kryptovalutamarkedet. Hold deg alltid oppdatert på de siste kryptomarkedsnyhetene med Trading Education for å oppdage de beste handelsmulighetene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me