Hvorfor Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021

Finn ut hvorfor BTC vil eksplodere i 2021

Bitcoin fanget alles blikk i 2020 og ble en av de beste investeringene du kunne gjøre det siste året. Kryptovalutaen klarte å slå sin forrige heltid i 2017 og brøt med $ 47 000-marken, og ble den mest verdifulle kryptovalutaen i verden.

Bitcoin nådde et høydepunkt på $ 47 697 9. februar 2021. For tiden handles kryptovalutaen til $ 50 000. Det er flere grunner til at Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021, og vi vil se på noen få grunner i denne artikkelen.

Selvfølgelig forutsier mange naysayers undergang og dysterhet og setter spørsmålstegn ved Bitcoins økning og økende betydning i det globale finansielle systemet. Imidlertid er det konkrete grunner bak prisboomen og veksten som Bitcoin forventes å se de neste årene. La oss se på noen av årsakene.

Ser fremover: Hva er utsiktene for Bitcoin i 2021?

Bitcoin startet 2021 på et bullish notat, og den trenden ser ut til å fortsette for kryptovalutaen. Bitcoin handler for tiden rundt $ 50 000; med interessen nivået kryptovalutaen genererer, er prisen satt til å vokse ytterligere. Bitcoin skaper betydelig institusjonell interesse, som kan spille en massiv rolle i prisen på Bitcoin. Betydelige utviklinger som MassMutual kunngjør kjøpet av $ 100 millioner i Bitcoin og JPMorgan Chases JPM-mynt som er i live, er en indikasjon på hvor mye interesse Bitcoin genererer.

2021 vil også se Bitcoins masseadopsjon, takket være PayPals kunngjøring om at brukere av plattformen kan kjøpe Bitcoin og kjøpe med Bitcoin. Denne kunngjøringen gir Bitcoin tilgang til et enormt marked, som kan se massenes adopsjon av kryptovalutaen, noe som øker prisen.

De fleste eksperter er enige om at Bitcoins pris kan krysse $ 100.000 innen utgangen av 2021, og i tråd med de siste trendene; Bitcoin ser ut til å være på vei for å oppfylle eller til og med overgå disse forventningene.

4 grunner til at Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021

# 1: COVID-19-pandemien og stigende inflasjon

Mange bundet Bitcoins vekst til en generell bullish følelse i verdensøkonomien, og at Bitcoins fall ville være raskt og avgjørende under et bjørnemarked..

Vel, Bitcoin har bestått testen med glans og bevist at alle tar feil. Da COVID-19-pandemien traff, ble økonomier over hele verden rammet hardt, med økonomier over hele verden som krasjet. Også Bitcoin ble hardt rammet, og prisen falt betydelig. Imidlertid er det hvordan valutaen kom tilbake som vi er mer interessert i.

En grunn til at Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021 er økende inflasjon. I et forsøk på å redde økonomier gjennom stimuleringspakker, trykker sentralbanker og regjeringer mer penger som fører til økt tilbud.

Som et resultat vil også inflasjonen øke. Bitcoin er immun mot inflasjon, noe som gjør det til et attraktivt investeringsalternativ for investorer. Økende inflasjon vil føre til at investorer bruker Bitcoin som en verdi-butikk, noe som øker prisen ytterligere.

# 2: Institusjonell interesse

Institusjonell interesse har gradvis vokst for Bitcoin, noe som er en viktig årsak til at Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021. Institusjonell interesse for Bitcoin var allerede tydelig i 2020 og vil øke i 2021.

Tenk på dette, The GrayScale Bitcoin Trust (GBTC) kjøpte nylig hele tilbudet av nylig utvunnet Bitcoin. For øyeblikket har de rundt 4,4 milliarder dollar i Bitcoin.

JPMorgan Chases JPM-mynt går live og MassMutual kunngjør kjøpet av $ 100 millioner i Bitcoin gir deg en indikasjon på den økende institusjonelle interessen for Bitcoin. Ovennevnte er bare noen få eksempler, men det er tydelig at institusjonelle investorer vil øke interessen for Bitcoin. Ettersom Bitcoin blir sett på som en normal investeringsformue av investorer, vil den bli åpnet for en betydelig investeringsflyt.

En annen stor grunn til at Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021, er Teslas kunngjøring om at selskapet investerte 1,5 milliarder dollar i bitcoin. Kunngjøringen så at prisen på kryptovaluta hoppet 14%. Investeringen ble beskrevet som en del av Teslas bredere investeringsstrategi for å maksimere avkastningen på kontanter. Teslas investering er et annet tegn på at Bitcoin tiltrekker seg alvorlig interesse som en investeringsressurs.

Mastercard og BNY Mellon har også nylig avslørt sin nylig lagt til støtte for Bitcoin.

BNY Mellon, en av de eldste bankene i USA, bekreftet nylig at den har opprettet en ny enhet for kunder å ha, overføre og utstede digitale eiendeler.

Mastercard kunngjorde derimot at de snart vil legge til støtte for kryptokurver på plattformen, siden det vil “skape mange flere muligheter for kunder og selgere.” Betalingsgiganten bemerket også at digitale eiendeler blir en viktigere del av betalingsverdenen.

# 3: Bitcoin Halvering

Bitcoin har gjennomgått tre halveringshendelser, og disse har lenge vært antatt å ligge bak Bitcoins kjøreløp. Bitcoin utvinnes hvert 10. minutt, og hver halvering reduserer mengden med, som navnet antyder, halvparten.

Belønningen for gruvedrift av Bitcoin redusert fra 50 BTC til 25 BTC i 2012, og året etter økte Bitcoins pris og brøt $ 1000-barrieren. Etter halvering i 2016 ble belønningen halvert til 12,5 BTC, og sikkert så Bitcoin et nytt rally i 2017 da kryptovalutaen steg til $ 20.000.

Den siste Bitcoin-halveringen fant sted 18. mai 2020, og helt sikkert, Bitcoin øker. Hva er årsaken til prisøkningen etter hver halveringshendelse? Det kan begrenses til enkel tilbud og etterspørsel. Med Bitcoin som genererer interesse som investeringsmiddel, fører halvering av hendelser til en prisstigning takket være tilgangen på Bitcoin som synker med hver hendelse.

Dette fører til en betydelig interesse i Bitcoin, som genererer nok interesse takket være at det er en investeringsressurs med ubegrenset potensial. Halving fungerer som en innebygd design som favoriserer en prisøkning, noe som fører til en økning i prisen på Bitcoin, og med den siste halveringshendelsen som skjer i 2020, kan dette være en annen grunn til at Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021.

# 4: Bedrifter kjøper opp Bitcoin som reservevaluta

Etter halveringshendelsen ser vi også selskaper som kjøper opp Bitcoin for å bruke som reservevaluta.

Mange selskaper holder en betydelig sum penger i reserve. Hvorfor ser vi at selskaper legger noen av reservene sine i Bitcoin? For selskaper er det fornuftig å flytte noen av sine langsiktige reserver til Bitcoin slik at den kan fungere som en sikring mot inflasjon.

Hvis selskaper over hele verden flytter til og med en brøkdel av sine totale kontantreserver til Bitcoin, kan vi se en betydelig økning i prisen på kryptovalutaen. Med stigende inflasjon ser vi allerede selskaper som flytter en del av reservene sine, med flere kunngjøringer allerede fra selskaper som kjøper Bitcoin.

Mobile betalingsgiganten Square kunngjorde en investering på $ 50 millioner i Bitcoin. Stone Ridge Holdings, som forvalter eiendeler verdt mer enn 10 milliarder dollar, kunngjorde at de hadde kjøpt Bitcoin til en verdi av rundt 114 millioner dollar.

Den viktigste kunngjøringen ble gjort av MicroStrategy, en kapitalforvalter oppført på Nasdaq, da den kunngjorde at den hadde kjøpt Bitcoin til en verdi av 425 millioner dollar, noe som gjorde Bitcoin til den primære reserven i reservestrategien. Bedrifter som kjøper Bitcoin som reservevaluta er en annen grunn til at Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021.

Hvorfor Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021: Konklusjon

Det er tydelig at Bitcoin kommer til å oppleve betydelig vekst de neste årene. Hvis du vurderer 2021 alene, er årsakene nevnt ovenfor nok til å forstå hvorfor Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021. Hvis du strategiserer og investerer, kan du tjene betydelig.

Med det i tankene er investeringer en vanskelig virksomhet, og markedssentimenter kan påvirke prisen på bitcoin positivt eller negativt. Det er viktig å være grundig i forskningen, forstå risikovilligheten og deretter investere i Bitcoin. Med sin nåværende vekstrate og adopsjon vil det ikke være overraskende om Bitcoin krysser 100.000 dollar eller til og med 150.000 dollar i 2021.

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

5 grunner til å investere i Bitcoin i 2021

Bitcoin-prisforutsigelse for 2021

Bitcoin overgår $ 44.000 når Tesla kjøper $ 1,5 milliarder dollar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me