Hvorfor bør du ikke bare handle Bitcoin

Bitcoin er den første, mest kjente og dyreste kryptovalutaen der ute, men det er ikke den eneste du bør ha øynene på.

Det er fortsatt altfor tidlig å forutsi om Bitcoin vil være den eneste og eneste kryptovalutaen som fremdeles står på slutten. Det har faktisk bare eksistert i 10 år.

I skrivende stund, det er spådd at det er så mange som 2000 forskjellige kryptovalutaer tilgjengelig for kjøp og handel.

Selvfølgelig, det er høyst sannsynlig at de fleste av dem ikke vil overleve. Vi kan til og med se at kryptovaluta-bobler dukker opp snart og utsletter mange forskjellige kryptovalutaer.

Det er uten tvil at noen ting ikke trenger å tokeniseres, og de hopper sannsynligvis bare i kryptovalutaen.

Samtidig som Bitcoin er i sannhet en fungerende kryptovaluta, som handelsmann er det risikabelt å handle bare Bitcoin og ikke veldig lurt.

Det er tonnevis av andre kryptovalutaer der ute å velge mellom at du kan tjene på å handle.

Vil du lære å handle kryptovalutaer som en proff? Ta vår kryptokurs!

Diversifiser risikoen

diversifisere risikoen

En viktig ting handelsmenn gjør, uansett hva de handler, er å diversifisere risikoen. Aksjer handelsmenn, valutahandlere, enhver handelsmann.

Ideen bak å diversifisere risikoen er enkel; til optimaliser risikobelønningsforholdet ditt og redusere sjansene for å gjøre et permanent tap.

Hva dette betyr er at du bør handle flere par. Grunnen til at handelsmenn gjør dette, er å ikke være helt utsatt når markedet går ned.

Hva skjer hvis Bitcoin plutselig synker til nye nedturer? Du kan miste alt. Det er et klassisk eksempel på at du ikke legger alle eggene dine i en kurv.

For å gjøre ting verre, hva om Bitcoin er nede i flere måneder eller til og med et halvt år? Du må kanskje få pengene tilbake med tap.

I stedet, ved å handle tre eller så kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, kan du redusere risikoen og fortsette å handle når Bitcoin er nede.

Å gjøre tap er en normal del av handelen og du må være forberedt på den muligheten. Det er ikke hvis du vil gjøre tap, det er når og hvordan du vil håndtere det.

Ikke å diversifisere risikoen er en av de største feilene enhver næringsdrivende kan gjøre. Det er en stor felle som mange kryptovalutahandlere faller i.

De blir så begeistret for favorittkryptovalutaen deres og er helt sikre på at det vil bli en suksess. Dessverre vet de fleste kryptovalutahandlere ikke om slik handelstaktikk.

De blir da helt overrasket når deres valgte kryptovaluta faller i pris eller til og med helt krasjer.

I en skikkelig diversifisert handelsportefølje, Bitcoin bør ikke utgjøre mer enn 10%.

For ytterligere diversifisering, bør du se på forex og aksjer for å ta opp en sunn prosentandel som ikke er kryptokurrency.

Unngå regulatorisk nedfall

Bitcoin får mest varme fra myndighetspersoner fordi det er så kjent. Ofte når Bitcoin snakkes negativt om i nyhetene, kan det skade prisen.

Så igjen, når det er negative nyheter om å regulere Bitcoin, kan det påvirke hele markedet, og diversifisering betyr kanskje ikke så mye.

Noen ganger er det ingenting du kan gjøre.

Mye av tiden, hvis du sjekker diagrammene, vil du se at de fleste kryptovalutaer etterligner Bitcoin når det gjelder prisbevegelser.

Ved å handle bare Bitcoin mangler du muligheter

Diversifisering handler ikke bare om ikke å tape penger, det handler også om å tjene mer penger.

Bitcoin er ikke den eneste kryptovalutaen med ustabile prisbevegelser, mange altcoins er også veldig ustabile og viser godt potensiale for å komme seg ut og raskt.

Mange handelsmenn involveres tidlig med altcoins, kjøper dem i ICO og selger når ICO er ferdig. Disse mulighetene er gode for å tjene raskt.

Disse handelsmennene vet ikke mye om kryptovalutaen de investerer i eller bryr seg om, de tror bare at prisen vil skyte opp etter ICO.

Hvilke kryptovalutaer du skal velge?

kryptovalutaer å velge

Når du diversifiserer risikoen din, vil du se etter kryptovalutaer som tilbyr noe helt annet enn Bitcoin, en som skiller seg ut for sin egenart og har forskjellige kvaliteter..

Mer spesifikt, se på kryptovalutaer som tilbyr det Bitcoin mangler.

En av de viktigste tingene du kan se på er smarte kontrakter og dApps. Selv om det er mulig å bruke Bitcoin til smarte kontrakter, er funksjonene svært begrensede.

Ethereum, EOS, NEO og deres konkurrenter er kanskje de beste stedene å starte.

På en måte er de en helt annen bransje. Bitcoin handler om å erstatte måten vi gjør transaksjoner på, mens kryptovalutaer som Ethereum har et mye bredere omfang.

De planlegger å endre måten Internett fungerer og applikasjoner fungerer på, på toppen av hvordan vi administrerer juridiske avtaler.

Ideelt sett, ved å diversifisere risikoen din med en kryptovaluta som Ethereum, kan du være tryggere når Bitcoin går ned.

Du kan til og med oppdage at når Bitcoin går ned, kan alternativene gå opp ettersom andre handelsmenn leter etter et sted å lagre pengene sine når Bitcoin er for turbulent eller i et bjørnemarked..

Du bestemmer deg imidlertid for å sikre deg Bitcoin, sørg for at du forstår begrensningene til myntene du kan bestemme deg for å bruke.

Mens det er en håndfull andre kryptovalutaer som tilbyr unike muligheter, bør det huskes at Bitcoin er den lengste varige kryptovalutaen og aldri har blitt hacket..

Mynter som Bitcoin

Bortsett fra kryptovalutaer som fungerer veldig forskjellig fra Bitcoin, kan du også se på kryptovalutaer som fungerer på en lignende måte, men med noen viktige forskjeller.

Med dette mener vi kryptovalutaer som ganske enkelt er laget for å lette transaksjoner. De kan ha noen funksjoner som teoretisk gjør dem bedre enn Bitcoin.

En viktig kryptovaluta å se på ville være Litecoin fordi den er veldig lik.

Litecoin er raskere, noe som er en av de mest sorterte funksjonene folk vil ha fra Bitcoin. Den har også en grense på 84 millioner mynter, noe som kan bety at den også kan overleve Bitcoin.

Men hvorfor er Bitcoin mer populært?

Enkelt, det er mer kjent og hadde bedre start.

Videre til det er det en av få kryptovalutaer som allerede leverer det som ble lovet. Det er hvitt papir ble skrevet etter at kodingen var gjort.

Vi kan allerede se at det fungerer, mange mennesker handler det allerede, og noen leverandører godtar det som betaling.

Det er allerede brukt av mange mennesker, og løsningen på økonomiske problemer er enkel.

Det er også verdt å se på Bitcoins viktigste rivaler, de som er opprettet spesielt for å overhale Bitcoin; Bitcoin Cash og Bitcoin SV.

Mynter som er veldig forskjellige fra Bitcoin

Det er også noen kryptokurver som er veldig forskjellige fra Bitcoin, og bruker alternativer til blockchain-teknologi. Du kan også sikre dine handler med disse også.

Dra nytte av stallmynter

stablecoins

Stablecoins er kryptovalutaer som er knyttet til verdien av noe og er mye mindre ustabile enn vanlige kryptovalutaer.

Det kanskje mest kjente eksemplet på dette er Tether, en kryptovaluta som er 74% støttet av amerikanske dollarreserver. I skrivende stund er det den 7. største kryptokurrency etter markedsverdi.

Med det sagt, det er rikelig med kontroverser rundt Tether og så bør stablecoins ikke sees på som en investering uten risiko.

Årsaken til at stablecoins kan være nyttige, er at de er lettere å flytte enn å konvertere Bitcoin tilbake til den valgte fiat-valutaen, og kan være billigere.

Det er mye lettere å bruke dem når du flytter verdi fra en sentral til en annen.

Du kan bruke stablecoins til å flytte Bitcoin når volatile markedsforhold ser ut til å dukke opp. Hold dem der til volatiliteten er over og kjøp Bitcoin igjen.

Hva du skal se etter når du diversifiserer en kryptovalutaportefølje

diversifiser kryptovalutaporteføljen din

Det kan være vanskelig å diversifisere kryptovalutaporteføljen din.

Det er en vanskelig bransje å passende diversifisere i fordi de fleste kryptovalutaer er veldig risikable å investere i.

Som nevnt tidligere, vil de fleste ikke oppnå det de sikter mot.

En viktig ting å huske på er at flertallet av materialene du finner på nettet, er i virkelighetsmarkedsføringsmateriell, uansett hvor teknisk de kan se ut til å begynne med.

Disse materialene består i stor grad av vanskelige å oppnå løfter som mest sannsynlig ikke vil skje.

Å gjennomføre skikkelig forskning, du må kunne lese koden og forstå hvordan den fungerer.

Dette er ikke noe alle kan gjøre, men det er den beste måten å lære hvordan noe fungerer, og om det er verdt tiden din å investere i.

Hvis du ikke kan lese kode, men ønsker å investere i kryptovaluta og trenger å være sikker på at en kryptovaluta er verdt risikoen, bør du ideelt sett konsultere noen som gjør det.

Ikke diversifiser bare for å diversifisere.

Gjør din forskning og vær sikker på at det er en klok investering. Hvis du ikke helt forstår hva du investerer i, kan det være en enda verre idé. Du må være sikker på hva du gjør.

Du kan også sjekke Weiss Crypto-rangeringer for å få en god følelse av hvilke kryptokurver som fungerer bra når det gjelder teknisk adopsjon og risikobelønning.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • Diversifiser porteføljen din. Ikke bare handel med Bitcoin eller en spesifikk kryptovaluta, handel med andre kryptovalutaer som du ser har potensiale.
  • Se på kryptovalutaer som er veldig forskjellige fra Bitcoin. For eksempel kryptovalutaer som tar sikte på å gjøre veldig forskjellige ting.
  • Utforsk kryptovalutaer som ligner på Bitcoin. For eksempel kryptovalutaer som tar sikte på å gjøre noe lignende og kan ha en fordel over Bitcoin.
  • Dra nytte av stallmynter. Du kan bruke dem til å beskytte midlene dine på kort sikt.

Lær å handle med vårt kurs i kryptovaluta

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset for kryptovalutahandel!

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Handelsutdanning, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me