Hvorfor Cardano skal eksplodere i 2021

Finn ut hvorfor ADA skal eksplodere i 2021

Med mer enn 7000 kryptovalutaer tilgjengelig i markedet, blomstrer blockchain-verdenen og vil fortsette å vokse de neste tiårene.

Ifølge kryptoentusiaster er 2021 det beste året å investere i kryptoaktiva, og en av de beste kryptoene å fokusere på er Cardano. Her er noen grunner til at Cardano skal eksplodere i 2021.

Ser på 2021: Er Cardano Price satt for et stort år?

Siden 2017 har Cardano hatt kontinuerlig vekst og er blant de beste kryptoene for investorer i 2021. Etter en vedvarende prisoppgang har den vellykket hoppet over Ripple og er nå den fjerde største kryptovalutaen i verden etter markedsverdi. Cardano er et åpen kildekode, desentralisert blockchain-prosjekt designet for å lette peer-to-peer-transaksjoner. Det er en plattform som er både tilpasningsdyktig og skalerbar, sammen med å sikre høy sikkerhet.

Flere grunner støtter spådommen om at Cardano skal eksplodere i 2021. Her er noen få av dem.

# 1: Dens ustoppelig vekst

Cardano (ADA) er en tredje generasjons kryptovaluta og har hatt betydelig vekst siden starten. Det var i stand til å integrere kjennetegnene til den første generasjonen Crypto, Bitcoin og andre generasjon, Ethereum. Ved å utnytte nye teknologier og med integrerte forskningsfunksjoner, har Cardano faktisk introdusert innovasjon i kryptomarkedet.

Cardano har vært en sterk spiller i kryptorommet, og 2021 vil faktisk være nok et sterkt år for denne kryptovalutaen med sine smarte og intelligente funksjoner. I dag er Cardano en av de ti beste kryptovalutaene i henhold til markedsverdien. I juli 2020 var markedsverdi på Cardano nær 4 milliarder dollar, og hastigheten på en enkelt mynt var 0,15 dollar, noe som er ganske rimelig.

# 2: Viktige funksjoner som skiller Cardano fra hverandre

Nøkkelfaktoren som gjør Cardano til den beste blant andre, er Ouroboros blockchain. Det er en konsensusmekanisme som er unik for Cardano. Nettopp, det er to blokkjeder som fungerer sammen med hverandre. Ouroboros-systemet er en Proof-of-Stake-mekanisme (PoS) som garanterer full sikkerhet. For å sikre et nivå av bærekraft og sikkerhet for blockchain, er systemet avhengig av fagfellevurdert forskning og velger tilfeldig gruvearbeidere til å godta transaksjoner.

Cardano har allerede tatt et skritt foran Ethereum ved å etablere trekket som Ethereum har planlagt i lang tid, som bruker Proof-of-stake-algoritmen.

Bortsett fra dette, bruker Cardano tidsluker, kjent som ‘epoke’. Her må transaksjonsblokker opprettes innen en tidsramme av ‘spillelederne’ som interessenter stemmer. Epoker er en unik del av Ouroboros Praos Census Algorithm og er gunstige for å forbedre lommebokens ytelse. Ved å lagre blockchain i Epoch-filer kan brukere redusere antall filer og harddiskplass som kreves for å lagre blockchain.

# 3: Cardano’s Architecture

Cardano har en unik lagdelt blockchain-arkitektur som har to hovedelementer. Den ene er Cardano Settlement Layer (CSL), som brukes til å utføre kryptovaluta-transaksjoner. Den andre er Cardano Computational Layer (CCL), som lar utviklere gå inn og vedlikeholde applikasjoner.

De fleste andre kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Litecoin eller Ripple fungerer med et enkeltlagsmekanisme som overfører penger og validerer transaksjoner. Dette er en av funksjonene til Cardano som er verdsatt av investorer, og den viktigste grunnen til at Cardano vil eksplodere i 2021.

Dette to-lags nettverket reduserer overbelastning i nettverket, langsommere transaksjoner og høyere avgifter, som ofte er forårsaket av en-lags arkitektur. CSL driver peer-to-peer-transaksjonene sømløst og sikrer sikker overføring av tokens mellom brukere. Samtidig er CCL livsnerven som sikrer kjedens sikkerhet. Det fungerer som et nullpunkt for å distribuere smarte kontrakter og som et rammeverk designet for å sikre at regelverket overholder jurisdiksjoner.

# 4: Cardanos smarte kontrakter

Cardanos lagdelte arkitektur muliggjør smarte kontrakter som sikrer skalerbarhet, tilpasningsevne og sikkerhet. Den er designet for å bruke sine smarte kontrakter til sitt fulle potensiale, slik at plattformen kan etablere avtaler som utfører selvutøvelse som ikke krever profesjonelt tilsyn.

Distribusjonen av smarte kontrakter muliggjør støtte for desentraliserte applikasjoner (DApps). Dette styrker Cardanos filosofi til å lage tjenester som en gang tilbys eksklusivt i det tradisjonelle økonomiske rommet og gjøre dem mer tilgjengelige gjennom innovative blockchain-løsninger.

Vil du vurdere å investere i Cardano ADA?

Cardanos store oppgraderinger

1. Cardano’s Mary Hard Fork

Mary hard gaffel av Cardano er en av de betydelige oppgraderingene som startet Shellys overgang til Goguen. Det låser opp en annen verden av muligheter både for Cardano-samfunnet og bedriftene som bruker blockchain-teknologi.

Mary hard fork vil nå bringe den opprinnelige aktiva-støtten til Cardano, som ytterligere vil låse opp nettverkets desentraliserte økonomi. Det vil også transformere Cardano til et virkelig multi-asset nettverk som gjør det mulig for brukere å utstede og distribuere tokens på Cardano blockchain.

2. Cardonas Goguen-oppgradering

En av de beste grunnene til at Cardano skal eksplodere i 2021 er Goguen-oppgraderingen, som vil være den viktigste utgivelsen for Cardano blockchain-nettverket..

Med integrasjonen av smarte kontrakter vil Goguen-tiden innlede større tekniske evner for utviklere å lage DApps. Cardano vil gå gjennom to gafler for å nå Goguen-oppgraderingen. Nylig ble den andre æra av Cardanos utvikling etablert og er kjent som Shelley.

Shelley-tiden desentraliserte kjernen i systemet. Goguen vil etter hvert introdusere flere funksjoner i kjeden, inkludert implementering av en multi-asset blockchain-plan.

Goguen-æraen, som er den tredje æra, vil åpne for mer håndgripelige muligheter for utviklere og bedrifter. Det gjør Cardano tilgjengelig for et bredere publikum via Marlowe.

Dette gjør det mulig for økonomi- og forretningseksperter å lage smarte kontrakter uten tidligere teknisk kunnskap. Derfor vil Goguen-oppgraderingen låse opp ny utvikling av kritiske, desentraliserte smarte kontraktsapplikasjoner på bedriftsnivå, og vil bli markert som et viktig skritt i å oppgradere Cardano-evnene..

Hvorfor Cardano kommer til å eksplodere i år: Poenget

Cardano går fremover og når større høyder. Overgangen til Goguen-tiden vil tillate utviklere å skape et helt nytt økosystem basert på vitenskapelige prinsipper og skalerbarhet.

Cardanos ADA økte med 92% i forrige uke og nådde en markedsverdi på 21 milliarder dollar, og dette er også en grunn til at Cardano kommer til å eksplodere i 2021, ifølge kryptoentusiaster. ADA er dermed klar til å se økende høyder; takket være de siste og kommende oppdateringene, vil Cardano gjøre plass på favorittlisten over investorer for 2021 og i overskuelig fremtid.

eToro – Beste megler å kjøpe Cardano ADA

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les mer:

Prediksjon av Cardano

En nybegynnerveiledning til Cardano og tips for investering i ADA

Er Cardano en god investering, og bør jeg investere i Cardano?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me