Hvorfor eksploderer ETH og XRP i 2021?

Finn ut hvorfor Ethereum og Ripple vil eksplodere i 2021

2020 var et positivt år for kryptovalutaer. Kryptoområdet har vokst jevnlig de siste par årene, siden problemene i 2018. Valutaer som Ethereum og Ripple har sett prisoppgangen gjennom hele 2020. Begge kryptovalutaene har sett detaljhandel og institusjonell interesse øke dramatisk det siste året. Investorer er ivrige etter at det bullish løp fortsetter til 2021. Hva vil drive veksten deres i 2021?

La oss se på Ethereum først

Hvorfor Ethereum skal eksplodere i 2021?

Ethereum er en av de eldste kryptovalutaene. Det er den nest største kryptovalutaen både når det gjelder markedsandel og popularitet, den andre bare for Bitcoin. Ethereum-plattformen bruker smarte kontrakter for å gjøre det mulig for brukere å utføre helt sikre transaksjoner. Ethereums opprinnelige valuta, Ether, er ikke begrenset, noe som gjør Ethereum mye mer skalerbart enn sine jevnaldrende. Eksperter mener imidlertid at to hovedfaktorer vil drive Ethereums vekst. Dette er den forestående ankomsten av Ethereum 2.0 og Decentralized finance.

Hva er Ethereum 2.0? Lanseringen av Ethereum 2.0 anses å være den viktigste hendelsen siden Bitcoin. Ethereum 2.0 vil adressere langvarige problemer som Ethereum står overfor, spesielt problemer med skalerbarhet og sikkerhet.

Så hva er Ethereum 2.0? Også kjent som Serenity eller Eth2, vil den adressere skalerbarhet, hastighet og effektivitet i Ethereum-nettverket. Oppdateringen vil også gjøre det mulig for plattformen å behandle flere transaksjoner, og eliminere flaskehalser i nettverket.

Ethereum 2.0 vil se Ethereum bytte fra en konsensusmekanisme for bevis til arbeid til en konsensusmekanisme for bevis. Ved bevis på innsats vil gruvedrift utfases, øke effektiviteten og gjøre dyre ASIC-er foreldet. I et proof-of-work-system konkurrerer gruvearbeidere hverandre ved hjelp av datakraft for å løse komplekse matematiske problemer og validere transaksjoner. Når et problem er løst og transaksjonen validert, blir den lagt til blockchain og lagret sammen med de andre transaksjonene som utgjør blockchain.

Gruvearbeidere blir belønnet for sin innsats i form av eter generert når transaksjoner blir lagt til blockchain. Problemet med denne tilnærmingen er at den er energiintensiv og krever store mengder datakraft, noe som fører til konsentrasjonen av gruvedrift i hendene på noen få.

Proof-of-stake fungerer annerledes. I stedet for gruvearbeidere setter validatorer en del av krypten sin for å tjene retten til å verifisere transaksjoner på blockchain. Validatorene foreslår en blokk basert på kryptoen deres og tiden de har hatt den til. Andre validatorer må bekrefte at de har sett en blokk, hvoretter blokken blir lagt til blockchain. Når en blokk blir lagt til blockchain, belønnes validatoren i form av Ether.

Ethereum 2.0 vil også se på problemer med Ethereums skalerbarhet. Oppgraderingen lover å behandle opptil 100000 transaksjoner per sekund gjennom implementering av sharding.

Desentralisert finans (DeFi) er også klar til å drive Ethereums vekst over 2021. DeFi hjelper folk med å ta opp lån, sette inn penger på kontoer og handle med finansielle produkter, alt uten mellomledd eller noe papirarbeid. Ethereum er plattformen DeFi er bygget på. Ethereum bruker smarte kontrakter, som er programmer som kjører på en desentralisert blockchain.

DeFi på Ethereum er avhengig av skalerbarheten til Ethereum. DeFi-prosjekter utgjør en stor del av Ethereum-økosystemet. DeFi har sett utrolig vekst, og veksten er flettet sammen med utviklingen av Ethereum.

Veksten til Ethereum og DeFi kan endre måten pengene brukes på. DeFi på Ethereum har potensial til å endre måten den finansielle verden fungerer på.

Les mer: Ethereum VS. Ripple: Hvilken som bør være i porteføljen din?

Vekstutsikter for krusning

Hvorfor Ripple kommer til å eksplodere i 2021?

Ripple er en kryptovaluta-plattform og en valuta. Ripple-protokollen er designet for å tillate raske og billige transaksjoner. Ripple har dannet en rekke partnerskap med noen av de største selskapene i verden. Disse partnerskapene er i tråd med Ripples innsats for å presse på for å innføre den vanlige valutaen XRP. Siden begynnelsen av året har Ripple inngått flere partnerskap.

Ripple er allerede den foretrukne plattformen når det gjelder transaksjoner over grensen. XRP kan refereres til som en brovaluta. Det skiller ikke mellom tradisjonelle fiat-valutaer eller andre kryptovalutaer. Dette gjør det ekstremt enkelt å bytte en valuta mot en annen.

Ripple er allerede tilgjengelig i mer enn 40 land og har knyttet seg til over 200 finansinstitusjoner. Ripple har gjort det mulig for banker å tilby betalinger i nye markeder som det tidligere var vanskelig å nå. Finansinstitusjoner har betydelige insentiver til å knytte seg til Ripple. Det gir dem en ny inntektskilde ved å gi dem tilgang til nye markeder. Transaksjonskostnadene er lavere og har færre likviditetskrav.

Ripple har nylig kunngjort et bånd med ETH Zürich, Ryerson University og Instituto Tecnologico Autonomo de Mexico (IATM). Plattformen jobber også sammen med Universitetet i Zürich for å skape verdens første tverrfaglige forskningssenter i DeFi-økosystemet.

XRP er også klar til å se økende vekst takket være en forventet airdrop planlagt til 12. desember. Valutaveksling Coinbase har gitt støtte til airdrop, med brukere som har XRP for å motta gnisttegn fra børsene. De fleste eksperter spår at Ripple og XRP vil se betydelig vekst i løpet av 2021.

eToro – Kjøp Ethereum og Ripple med 0% provisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me