Invester i disse topp 5 kryptovalutaene kan gjøre deg til en formue i 2021

Vil du tjene en formue i 2021? Invester deretter i disse topp 5-valutaene

Lurer du på hvilken som er den beste måten å tjene en passiv inntekt i dag? Uten en tanke er det investeringer i kryptovaluta. Med utviklingen innen blockchain-teknologi er kryptovaluta et dampende marked i dag, med sin pris som stiger til all-time highs, så vel som til tider lav. Å investere i kryptovalutaer er et godt alternativ hvis du vet hvilke som er de beste kryptovalutaene du kan kjøpe nå for å sikre en velstående fremtid.

Beste 5 kryptovalutaer å kjøpe for å tjene penger i 2021

Forvirringståken som omgir investorer i dag, er hvor du skal investere, og hvilken er den beste kryptoen med et langsiktig løp i markedet. For å fjerne dette er her topp 5 kryptoer som kan hjelpe deg med å sikre deg en rik formue i 2021.

# 1: Bitcoin (BTC)

Med en heltidshøyde i februar 2021, skyter Bitcoin til investorenes favorittliste i år. Denne kryptovalutaen tjener på investeringene fra store våpen i markedet som Square og PayPal, og investerer og selger Bitcoins til sine brukere. I de kommende årene kommer flere finansteknologiske selskaper til å erkjenne viktigheten av dette rommet og investere i det, noe som til slutt vil gjøre det til en av de beste kryptovalutaene å kjøpe nå for investorer..

Bitcoins unikhet kommer ikke bare av at det er den aller første kryptovalutaen som dukker opp i markedet. Snarere klarte det å skape et globalt samfunn og startet en helt ny industri av kryptoentusiaster som oppretter, investerer i, bruker og handler kryptovalutaer.

Bitcoin er sikret av en SHA-256-algoritme, som gjør transaksjonene trygge og sikre.

Ved å utnytte Lightning Network muliggjør Bitcoin implementering i desentraliserte applikasjoner og forskjellige e-handelsplattformer, noe som gjør det til et gjennomførbart alternativ for investorer. Med investeringer fra Micro Strategy og Teslas investering på 1,5 milliarder dollar har Bitcoin en skinnende mulighet fremover.

Les mer: Hvorfor Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021

# 2: Ethereum (ETH)

Ethereum har blitt en av de mest populære og beste kjøpskryptoene i markedet med sine funksjoner. I tillegg til å være en kryptovaluta, er Ethereum også en plattform for mange andre kryptovalutaer. Det er en plattform for gjennomføring av desentraliserte smarte kontrakter. Ved å nå en heltidshøyde på $ 1926,30 den 18. februar 2021, er Ethereum en av de beste kryptovalutaene du kan kjøpe i år.

Det påståtte målet med Ethereum er å lage en datamaskin for hele verden. ‘ Det tar sikte på å være en global plattform for desentraliserte applikasjoner som lar brukere over hele verden skrive og kjøre programvare som er motstandsdyktig mot nedetid, sensur og svindel..

Ethereums trekk for å endre sin konsensusalgoritme fra Proof-of-Work til Proof-of-Stake vil øke etterspørselen i kryptoverdenen. Dette vil redusere transaksjonskostnadene mens det derimot øker transaksjonshastigheten. Med forbedrede transaksjonshastigheter og økningen i Ethers verdi har Ethereum allerede sikret seg sin plass på investorens favorittliste.

Les mer: Er Ethereum en god investering, og kan du tjene på ETH i 2021?

# 3: Litecoin (LTC)

Litecoin ble lansert i 2011 og er den nest mest populære rene kryptokurrency etter Bitcoin. Etter Bitcoins fotspor ble det referert til som ‘sølv til Bitcoins gull.’ Ved å utnytte alle de flotte funksjonene i Bitcoin, ble Litecoin gjort for å være mer effektiv for å behandle raskere, sikre og rimelige betalinger. Når det gjelder hashingalgoritmen som brukes, hard cap, blokkere transaksjonstider og noen andre faktorer, er LTC forskjellig fra BTC. Litecoins-blokkeringsgenerering er mye raskere sammenlignet med Bitcoin, noe som gjør den til en av de beste kryptovalutaene å kjøpe nå.

Litecoin nådde en heltidshøyde på $ 375,29 19. desember 2017. Det var den første kryptovalutaen som utførte en Lightning Network-transaksjon i mai 2017 og fikk betydelig popularitet. Suksessen til LTC kan tilskrives dens enkelhet og klare fordeler. Litecoin bruker, i motsetning til andre kryptovalutaer, ‘Scrypt’ som et bevis på arbeid og er basert på et globalt betalingsnettverk med åpen kildekode. Enhver sentral myndighet kontrollerer ikke dette nettverket.

Mer enn 2000 selgere og butikker over hele verden aksepterer nå Litecoin, og det er en av de mest aksepterte kryptovalutaene fra og med januar 2021. I land der å bestemme den beste kryptovalutaen er basert på transaksjonsgebyret, er Litecoin et godt alternativ til Bitcoin. Ettersom transaksjonsgebyrer er ubetydelige og bekreftelse av transaksjoner bare er noen minutter, er Litecoins virkelig et godt alternativ for investeringsporteføljen din.

Les mer: Hva er Litecoin? En nybegynnerveiledning til Litecoin og tips for investering i LTC

# 4: Ripple (XRP)

XRP er en kryptovaluta som har et enormt potensiale i fremtiden. Populært kjent som ‘kongen av bankinfrastruktur’, har Ripple som mål å ta ut høye kostnader mellom bankoverføringer. Den utvinnes, administreres og administreres av Ripple Labs, dens grunnlegger og ikke et bredt basert samfunn. Den ble opprettet for å være en mer skalerbar, rask og billigere kryptovaluta, noe som gjør den til en av de beste kryptoene å kjøpe.

Flere finansinstitusjoner bruker denne digitale valutaen som et alternativ til SWIFT-nettverket, som gir XRP en applikasjon fra den virkelige verden. Ripple er ikke bare en digital valuta, heller et effektivt betalingssystem. Med sin blockchain-teknologi gjør XRP internasjonale betalinger raskere og sikrere, noe som gjør det til et fristende mål blant handelsmenn.

Det faktum at det administreres og administreres av Ripple Labs i stedet for noe annet bredere samfunn, gir XRP friheten til å forhandle med store banker, muligheten til å utføre handler raskt og kontrollere politikk. I tillegg til dette har XRP en praktisk lav pris per mynt, noe som gjør det til et uunngåelig alternativ for eksperter og investorer.

Les mer: Ripple Price Prediction

# 5: Cardano (ADA)

I motsetning til andre kryptovalutaer som er tilgjengelige i markedet, er Cardano unik på sin måte. Starter fra sin Proof-of-Stake-protokoll kjent som Ouroboros. Dette ble laget med en unik blanding av en matematisk verifisert mekanisme og intelligent teknologi med et snev av atferdspsykologi og økonomisk filosofi som ble krydret i et tilstrekkelig mål. Cardano er virkelig en av de beste kryptoene å kjøpe, siden den har plass til nye oppfinnelser, ideer og vekst for å oppnå bærekraftig og etisk vekst..

Med en maksimal forsyning på 45.000.000.000 ADA-mynter og en sirkulasjonstilførsel på 31.112.484.646 ADA-mynter, svever den seg til nye høyder. Flere landbruksbedrifter bruker også Cardano til å spore ferske råvarer fra felt til gaffel. ADA ble skapt med en visjon om å spille en rolle i å skape et sikrere, gjennomsiktig og rettferdig samfunn. Ouroboros-mekanismen sørger for at ADA er fire ganger mer energieffektiv enn Bitcoin, og bruker relativt mindre strøm.

Ved å etablere desentraliserte finansielle produkter og tilby løsninger for valgfusk, kjedeinteroperabilitet og sporing av juridiske kontrakter, har Cardano til hensikt å være verdens økonomiske operativsystem i fremtiden.

Les mer: Hvorfor Cardano kommer til å eksplodere i 2021

Beste kryptovalutaer å kjøpe: i konklusjonen

Kryptomarkedet er et raskt voksende, ustabilt rom hvor du både kan høste en million dollar og møte flere hindringer. Men det er en del av spillet og er utvilsomt en av de beste kildene for å sikre en velstående fremtid. Investorer som ønsker å spille trygt, bør alltid være på vakt overfor endrede trender og priser. Disse fem kryptoene som er nevnt, er de beste kryptovalutaene du kan kjøpe for å gi deg drømmen om en velstående fremtid.

eToro – Den beste plattformen for å kjøpe Cryptos

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les mer:

Topp 15 kryptovalutaer å vite og se på i 2021

Crypto Predictions for 2021: Where to Invest

Hva er fremtiden for Blockchain-teknologi?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me