Invester i Ethereum: Hva vil drive Ethereum-prisen i 2021?

En analytisk guide til investering i Ethereum i 2021

Hvor vil Ethereum ETH-prisen gå i 2021?

Hva vil skje med Ethereum-prisen i 2021? Det har vært litt utfordrende for tradisjonelle investorer å forstå hva som driver cryptocurrency-prisene.

Når vi snakker om tradisjonelle eiendeler som aksjer eller obligasjoner, vet vi allerede at prisen er drevet av økonomiske faktorer som inflasjon eller myndighetsregulering, for eksempel.

Men når det gjelder kryptokurver, er ting litt annerledes. Hva driver prisen deres? De er kjent for å ha en ustabil natur, noe som betyr at prisen deres går ofte opp og ned. Men hva som får dette til å skje?

Hvis du vil kjøpe Ethereum raskt og enkelt, med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Men hva driver egentlig Ethereum-prisen?

Det er tre hovedfaktorer som mest påvirker Ethereum-prisen:

1. Desentralisert økonomi

2. Lanseringen Ethereum 2.0 – “Serenity”

3. Korrelasjon til Bitcoin

Her på Trading Education analyserte vi disse faktorene og nedenfor utdypet vi det vi fant ut.

Hvis du vil lese en detaljert Ethereum-prisforutsigelse, ta en titt på denne artikkelen.

Hvorfor Ethereum?

Hvorfor bør investorer vurdere å investere i Ethereum? Hva gjør Ethereum så unikt? Vel, Ethereum er den nest største kryptovalutaen, etter Bitcoin, og den er designet for desentraliserte applikasjoner eller de såkalte DApps. Ethereum har smarte kontrakter, og det er den mest brukte blockchain i verden.

Det ble funnet 30. juli 2015 av en kryptokurrencyforsker og programmerer Vitalik Buterin.

eth prisdiagram

Ethereum prisbevegelser hele tiden. Kilde: Coinmarketcap.

Gjennom årene har Ethereum bygget sitt rykte som en stabil og sikker kryptovaluta, og det har bevist at den er ustabil med drastiske økninger og prisfall. Dermed har Ethereum gitt investorer en sjanse til å ta fortjeneste. Nylig har Ethereum hatt kolossal vekst, tiltrukket flere investorer og fått mer berømmelse.

Vil du vurdere å investere i Ethereum ETH?

Hva driver Ethereum-prisen?

Det tar omtrent 15 sekunder før en Ethereum-blokk er fullført, mens Bitcoin tar 10 minutter å fullføre en blokk. Derfor er det tydelig at Ethereum vokser mye raskere enn Bitcoin.

Det sirkulerer 112,503,417,62 eter akkurat nå, og i motsetning til Bitcoin som topper 21 millioner BTC, er Ethereums totale forsyning ikke fast, noe som betyr at ingen vil vite nøyaktig hvor mange Ether som vil være der ute maksimalt.

Men hva er faktorene som påvirker Ethereum-prisen?

3 faktorer vil drive Ethereum-prisen i 2021

Faktor 1: Desentralisert økonomi

Desentralisert økonomi høres ut som fremtiden for økonomi. Ethereum er synonymt med Defi fordi det driver mange kryptovalutaer i den desentraliserte finanssektoren. Ethereum er vert for over 200 000 ERC-tokens, hvorav noen er en del av de 100 største kryptovalutaene. Mange av disse kryptovalutaene er aktive i Defi-rommet. Når Defi vokser seg større, jo mer etterspørsel det er etter den, jo mer verdifull er den, og jo mer vil prisen på Ethereum øke.

defi total verdi

Den totale verdien låst i desentralisert økonomi har vokst drastisk fra august 2020. Kilde: Defipulse.

Desentralisert finans ser ut som om det vil være en ekte konkurrent med den tradisjonelle måten å sentralisere finansiering på, og Ethereum spiller en sentral rolle i dette og tiltrekker seg investorer og får prisen til å øke.

Faktor 2: Lanseringen Ethereum 2.0 – “Serenity”

Slik ting nå ser ut, bruker Ethereum 22,65 kWh strøm per transaksjon, noe som er mye når det regnes innen året som helhet. Dette er fordi Ethereum for tiden bruker proof-of-work-algoritmen (PoW), der gruvearbeidere må bruke sofistikerte datasystemer for å verifisere transaksjoner og dermed integrere dem i blockchain.

Denne metoden krever mye energi, som nevnt tidligere. Derfor ble det besluttet å opprette Ethereum 2.0, som forventes lansert 1. desember 2020.

Justin Drake, Ethereum 2.0-forsker, kunngjorde lanseringen av Ethereum 2.0 den Twitter.

Ethereum 2.0 eller på annen måte kalt Eth2 eller "Sinnsro" vil bruke proof-of-stake algoritmen (PoS) systemet som brukerne kan "innsats" krypteringssikkerhet for å verifisere transaksjonene sine. Dette er en mye mer effektiv og raskere måte enn proof-of-work (PoW) algoritmen som Ethereum for tiden bruker.

Så Ethereum 2.0 vil være en umiddelbar Ethereum-oppgradering, med sikte på å øke hastigheten, produktiviteten og skalerbarheten til Ethereum-nettverket.

Men hvordan vil Ethereum 2.0 påvirke Ethereums pris?

Mange kryptovalutaentusiaster mener at når Ethereum 2.0 er lansert, vil Ethereums pris øke.

“Skytepistolen vil gå av”, sa Jamie Anson, grunnlegger av Nifty Orchard og arrangør av Ethereum London. Dekrypter når du blir spurt om virkningen av Ethereum 2.0-lansering i krypto.

“Når Ethereum har skalerbarhet via lag-2-teknologi eller ETH 2.0, blir alle spørsmålene besvart”, la han videre til.

Med Ethereum 2.0 vil det være mer oppmerksomhet og skalerbarhet, som ifølge Anson vil gi mer bruk.

“Når ETH 2.0 og samleoppgaver samarbeider, vil det være 100 000 transaksjoner per sekund kapasitet. Det vil bety en helt sømløs opplevelse for de neste milliarden mennesker, ”sa Anson.

For noen andre vil lanseringen av Ethereum 2.0 direkte påvirke prisen på Ethereum.

“Dette vil ha en langsiktig bullish innvirkning på prisen på ETH – til tross for den kortsiktige volatiliteten, som er en del av verdivurderingen av kryptoaktiva,” sa Matt Cutler, administrerende direktør i Blocknative mens han snakket for Decrypt..

Klar til å investere i Ethereum ETH?

Faktor 3: Korrelasjon til Bitcoin

Historisk har Ethereum vært korrelert med Bitcoin. Når to eiendeler er korrelert med hverandre, betyr det at prisen deres beveger seg på en lignende måte. Så i øyeblikkene da prisen på Bitcoin går opp, øker også prisen på Ethereum. Det samme skjer når prisen på Bitcoin beveger seg ned, følger Ethereum.

Ifølge dataene fra Cryptowatch ligger Ethereums korrelasjon til Bitcoin for øyeblikket på 78, som er den høyeste blant andre altcoins.

etereum korrelasjoner

Ethereum er den høyeste korrelerte altcoin til Bitcoin. Kilde: Cryptowatch.

Ethereums korrelasjon med Bitcoin var 0,95 i juli 2020. Selv om det som vi ser er det et plutselig kortsiktig fall til 78, men Ethereum fortsetter å være sterkt korrelert med Bitcoin og fortsetter å ha nytte av denne sammenhengen.

Hvordan investere i Ethereum i 2021

Ethereums tre grunnleggende drivere forventer en ting for 2021: Ethereums pris vil avhenge av suksessen til Defi og lanseringen av Ethereum 2.0.

10. januar 2018 nådde Ethereum sin heltid på $ 1412. Etter at prisen ble senket, var det først i 2020 da mynten begynte å få drastiske prisøkninger.

Egentlig har 2020 vært et flott år så langt for Ethereum. Mynten har gått inn i året litt tregt til en verdi av $ 127,41, og nå $ 279 i februar. Da Vitalik Buterin kunngjorde at Ethereum 2.0 ville bli lansert, begynte prisen å stige, og det brøt motstanden på $ 500. For øyeblikket ligger prisen på Ethereum på $ 506,78.

Hvilken vei vil Ethereum gå? Hvor mye kan prisen på Ethereum gå i 2021?

“ETH vil gå til $ 1000 i løpet av noen få uker, og deretter $ 5000”, kryptoeksperten Ivan On Tech twitret 22. november 2020.

Hvor sannsynlig er det at Ethereum når en pris på 5000 $ i 2021?

Forstørrer Ivan on Tech ting, eller er det mulig at Ethereum virkelig går til 5000?

Vel, for å bedre forstå situasjonen, må vi sammenligne den med 2017 da kryptobommen skjedde. På den tiden ga Bitcoin-halvering et løft til kryptokurver i 2017, ettersom halvering hadde skjedd i 2016, dvs. året før, og dens innvirkning ble umiddelbart lagt merke til året etter..

Tatt i betraktning hvordan Ethereum reagerte under kryptobommen i 2017 som vokste dramatisk og i januar 2018 nådde sin heltidshøyde, kan noe lignende skje igjen i 2021, som for øyeblikket ifølge eksperter er vi i en lignende posisjon som 2017.

Nå skjedde Bitcoin-halvering 11. mai 2020, og den virkelige innvirkningen på prisen på kryptokurver har allerede begynt å bli lagt merke til, men ifølge eksperter vil den største effekten bli lagt merke til i 2021.

Siden Ethereum og Bitcoin er korrelert, kan det hende at Ivan on Tech er helt riktig, og vi kan være vitne til at Ethereum når $ 5000 i 2021! Ethereum og Bitcoin vil trolig stige i pris drastisk sammen i 2021.

Dette er faktisk mulig fordi vi ikke glemmer at Ethereum vet å overraske. Tidligere samlet Ethereum seg fra $ 0,25 per mynt til en heltidshøyde på over $ 1400 per mynt på bare tre år.

Legg til det faktum at Ethereum 2.0 lanseres, og forventninger om økt Defi-etterspørsel, så har Ethereum ingen grunn til å holde tilbake!

Ethereum-prisen utover 2021

Prisene på Ethereum vil med stor sannsynlighet påvirkes av mengden etterspørsel etter Defi. Hvor mye kan Defi vokse og få støtte?

Hvis det er støtte, vil Ethereum vokse seg større. Lanseringen av Ethereum 2.0 vil også ha innvirkning. Hvis Ethereum 2.0 lykkes og oppgraderer dagens Ethereum med hell og som hevdet, har prisen på Ethereum ingen grunn til ikke å øke.

“Når den tredobbelte bunnen er fullført, og Ethereum tar ut sin tidligere rekordhøye tid, kan den nå priser på over $ 35 000 per ETH før utgangen av året 2025”, hevder Primexbt.

Er Ethereum en god investering akkurat nå?

Ja! Fra fakta nevnt ovenfor er fremtiden til Ethereum veldig lys. Ethereum er en primært god ressurs for investorer som kan dra nytte av prissvingninger med lang eller kort posisjon.

Ethereum har gitt investorer muligheten til å investere når det tidligere har hatt lave priser. Dette er best utdypet i tabellen nedenfor.

Ethereum årlige nedturer gjennom historien: Kilde: Capital.com.

Etter disse prisene har Ethereum visst å øke opp til 1000%, og dermed gi store muligheter for investorer for fortjeneste.

Å vite at Defi har mye potensial og vurderer ekspertforutsigelsene og historien til Ethereum, så kan vi konkludere med at Ethereum er en god investering. Videre får Ethereum mye støtte og kjærlighet fra kryptovaluta-samfunnet.

Skjønt, investere i Ethereum eller andre eiendeler kan være veldig risikabelt hvis du ikke vet hva du gjør, og hovedsakelig i usikre tider. Selv om ingen investeringer er risikofrie, kan investering i Ethereum gi god avkastning de neste årene. Enten du er nybegynner av å investere i Ethereum eller bare er nysgjerrig på hvordan du får mest mulig ut av investeringen din, er det å forstå hva du skal vite før du investerer i ethereum. kritisk.

Lær å investere i Ethereum

Investering eller handel kan virke som noe komplisert og vanskelig å lære, men faktisk kan de læres veldig enkelt. Dette er nettopp vårt mål på Trading Education. Vi prøver å gjøre handel enkel for deg og forberede deg med den beste kunnskapen og ferdighetene for å lykkes med handel.

Trading Education er et akademi for handel og investering, som forbereder studentene med full lidenskap for kryptohandel, forex trading og aksjehandel.

For å bedre forstå hvor seriøst vårt arbeid er, ta en titt på den mange artikelsektoren, inkludert guider, analyser og prisvarsler fra fremtredende forfattere innen handel og investorer med mange års erfaring.

De mest vellykkede investorene er de som er best forberedt. Hvis du blir med i Trading Education, blir du en del av et stort handelssamfunn. Ta en titt på kursene våre og bli med i det brede samfunnet for handel og investering, her på Trading Education.

Hvorfor du bør investere i etereum med eToro?

Handel blir enda enklere når du bruker en plattform som eToro.

På eToro kan brukere kopiere topp Ethereum-tradere og profesjonelle investorer ved å bruke CopyTrader ™ funksjon. Hver brukeres ytelse vises gjennomsiktig, inkludert risikoscore og mye mer. Noen topp eToro-kryptohandlere har vist jevn avkastning og flere ganger slått referanseindekser.

Nå vet du hvilke faktorer som kan føre til Ethereum-prisen i 2021. Hvis du føler deg inspirert til å begynne å handle Ethereum, eller denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende handels kunnskap, kan du være glad for å vite at etoro gir muligheten til å handel med Crypto-eiendeler og CFD-er på opp til 90+ kryptovalutaer.

eToro – Kjøp Ethereum med 0% provisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Viktige punkter

  • Ethereum er den nest største kryptovalutaen, etter Bitcoin, og den er designet for desentraliserte applikasjoner eller såkalte dAaps.
  • Det er tre hovedfaktorer som mest påvirker Ethereum-prisen; desentralisert økonomi, lanseringen Ethereum 2.0 – “Serenity” og korrelasjon til Bitcoin.
  • Ethereum er vert for over 200 000 ERC-tokens, hvorav noen er en del av de 100 største kryptovalutaene.
  • Ettersom desentralisert økonomi vokser seg større, jo mer etterspørsel det er etter Defi, jo mer verdifull er den, og følgelig vil prisen på Ethereum øke.
  • Ethereum 2.0 vil være en umiddelbar oppgradering av Ethereum, med sikte på å øke hastigheten, produktiviteten og skalerbarheten til Ethereum-nettverket.
  • Med Ethereum 2.0 vil det være mer oppmerksomhet og skalerbarhet, noe som vil gi mer bruk, og dermed føre til at prisen på Ethereum øker.
  • Ethereum er fortsatt sterkt korrelert med Bitcoin og fortsetter å dra nytte av denne sammenhengen.
  • Ethereum kan gå til $ 1000 i løpet av få korte uker og deretter $ 5000 ifølge kryptovalutaekspert Ivan on Tech.
  • Ethereum kunne nå priser på over $ 35.000 per ETH før utgangen av året 2025, ifølge Primexbt.
  • Gitt etterspørselen etter Defi, lanseringen av Ethereum 2.0 og prisøkningsprognosene fra eksperter, anses Ethereum for øyeblikket som en god investering.

Vi håper denne artikkelen har gitt deg kunnskapen og motet til å starte din kryptohandelskarriere, enten du vil starte med Ethereum eller andre kryptovalutaer.

Eller hvis du er en handelsmann som allerede har erfaring, håper vi at denne artikkelen har lagt mer til ditt utvalg av kryptohandelskunnskap.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me