Investering i kryptovaluta i Australia – Hvordan begynne å investere i Cryptocurrency Market i Australia?

Alt du trenger å vite om å investere i kryptovaluta-markedet i Australia

Hvis du er fra Australia, kom du sikkert ikke hit ved et uhell, men du vil lære deg investering i kryptovaluta i Australia. Vel, i denne artikkelen vil du lære hvordan du kan investere i kryptovalutaer i AU.

Hva er kryptovalutahandel?

Er kryptovaluta lovlig i Australia?

Er kryptovaluta beskattet i Australia?

Hvordan handle kryptovalutaer i Australia?

Velg en kryptokursutveksling

Velg din handelsstrategi

Hva er de to mest populære kryptovalutaene i Australia?

Hvorfor er Bitcoin og Ethereum så populære i Australia?

Hvorfor bør du begynne å investere i kryptovaluta i Australia nå?

Start kryptovalutainvesteringene dine i Australia

Topp kryptovaluta megler i Australia

Viktige punkter

Den første kryptovalutaen som ble utgitt, var Bitcoin i 2009 av Satoshi Nakamoto, som det ikke er kjent for om det er et individ eller en gruppe mennesker som kom på ideen. Siden den gang har kryptokurver vokst drastisk. Nå, i henhold til Coinmarketcap, er det mer enn 7000 kryptovalutaer.

Hvis du er kjent med kryptokurver nå, og du vet noe om historien deres, har du sikkert angret på at du ikke gjorde en investering tilbake da Bitcoin startet reisen. Hvis du hadde kjøpt en Bitcoin den gang, som ville ha kostet deg noen få dollar, ville mynten din nå være verdt $ 16,299 (i skrivende stund). Tenk deg om du hadde kjøpt 100 bitcoins eller 1000. Du ville være millionær nå!

Men det er aldri for sent å investere i kryptovalutaer. Og hvis du er her, er du sikkert interessert. Ulike land har forskjellige regler når det gjelder kryptovalutaer. I denne artikkelen har vi satt sammen det grunnleggende om å investere og handle kryptovalutaer i Australia, samt kryptovalutaregulering i Australia og de to mest populære kryptoene i Australia..

Hva er kryptovalutahandel?

Handel med kryptovaluta betyr kjøp og salg av kryptovalutaer for fortjeneste. Å kjøpe og selge kryptovaluta innebærer å spekulere i prisbevegelsene i markedet. I begynnelsen kan det høres komplisert ut, men det har aldri vært mer tilgjengelig å handle kryptovalutaer.

Alle kan kjøpe og selge kryptovalutaer nå gjennom en kryptovalutautveksling. Alt du trenger å gjøre er å velge en pålitelig kryptovalutautveksling, opprette en konto der, og så vil du kunne kjøpe og selge kryptovalutaer.

Er kryptovaluta lovlig i Australia?

kryptovaluta regulering i Australia

Regulering av kryptovaluta er et av de mest diskuterte emnene i kryptosfæren. Om kryptokurver skal reguleres eller ikke, det er forskjellige meninger. De sier at australiere er avslappede, men når det gjelder regulering av kryptovaluta, har de ikke holdt ut. Australia er blant land som har holdt øye med og har holdt seg oppdatert om saken.

Er kryptovaluta beskattet i Australia?

Australias regjering kunngjorde i 2017 at kryptovalutaer var lovlige. I deres kunngjøring, de sa det "kryptovaluta utvikler seg raskt" og at alle som er involvert i anskaffelse eller avhending av kryptovaluta, må være klar over skattekonsekvensene.

Hvordan reguleres kryptokursutveksling i Australia?

I 2018 oppstod det australske transaksjonsrapporterings- og analysesenteret (AUSTRAC) implementert en ny lov for utveksling av digital valuta. Denne loven er strengere da den forplikter kryptovalutautvekslinger til å registrere seg hos AUSTRAC, verifisere og identifisere brukere, føre journal og overholde myndighetsrapporteringsforpliktelser.

Hvordan handle kryptovalutaer i Australia?

Som sagt over høres det ut komplisert å handle med kryptokurver. Begrepet “Cryptocurrency” i seg selv virker ukjent og forvirrende for mange mennesker fordi alt skjer virtuelt. Det er imidlertid forenklet å handle med kryptokurver, og med litt innsats kan alle lære hvordan du gjør det.

Velg en kryptokursutveksling

For å starte investeringen din i kryptovalutaer i Australia, velg en av de autoriserte kryptovaluta-børsene. Da kan du handle i utgangspunktet hvilken som helst kryptovaluta du vil. Du må bare kjøpe kryptovalutaen du ønsker, og lagre den i din foretrukne lommebok. Noen av de autoriserte kryptokursutvekslingene i Australia er CoinSpot, CoinJar og eToro.

Velg din handelsstrategi

handelsstrategi, kryptovaluta i Australia

Kryptovalutaer er flyktige av natur, så det er derfor det er stor sjanse for fortjeneste når du handler. Den foretrukne kryptovalutaen for australiere er Bitcoin, siden den er svært ustabil. Likevel er kryptokurver “koblet” til hverandre eller bedre sagt er korrelert. Når Bitcoins pris vokser, øker for det meste prisen på Ethereum, for eksempel, eller Litecoin.

Det er åpenbart en risiko når du investerer i digitale eiendeler. Å forutsi prisbevegelser er avgjørende for å investere riktig i kryptovalutaer i AU. Enten du handler manuelt eller bruker automatisert handelsprogramvare, er det alltid en handelsstrategi nødvendig. Du kan bare velge en mynt å investere i, og du kan investere i flere mynter, avhengig av ditt valg.

Det er hovedsakelig tre tradingstrategier for kryptovaluta i Australia: hodling, day trading og CFD-handel.

HODLing

Begrepet “Hodling” -kryptovaluta betyr i utgangspunktet å holde dem i en lengre periode. Langsiktige hodlere er for det meste nybegynnere som nettopp har startet reisen på kryptoverdenen. De kjøper vanligvis en mynt til en lavere pris, holder den og venter på at prisen skal øke og deretter selger den.

Men, her er en ting med hodling; tålmodighet er nødvendig. Mange hodlere har ikke tålmodighet, så de selger myntene sine til en spesielt økt pris og tenker at de ikke vil vokse lenger. Så angrer de senere når prisen overgår forventningene deres. Det er ingen spesifikk tid på hvor lenge man skal ha myntene sine. Noen holder dem i dager, uker, måneder, til og med år.

Daghandel

I dagshandel sikter handelsmenn på å holde investeringene i mindre enn en dag. Det er ikke lett å mestre dagshandel, da det krever engasjement og mye treningstid på skjermen. Skjønt, de som mestrer dagshandel har fordelen av å tjene penger, da kryptokurver er ustabile og det er muligheter for å fange lønnsomme handler hver dag.

Her på Trading Education lærer vi de beste handelsstrategiene, inkludert Hodling og Day trading. Hvis du vil bli en mester i handel med kryptovalutaer, kan du sjekke kursene våre her.

CFD-handel

CFD er et akronym for Contract For Difference. Denne kryptohandelsmetoden er litt mer komplisert, spesielt for nybegynnere. En CFD er en avtale basert på en underliggende eiendel. I CFD-handel eier du faktisk aldri kryptovalutaen. I stedet, hvis du åpner en handel, spekulerer du i om verdien av den underliggende eiendelen vil øke eller redusere.

CFD-handel er sterkt regulert i mange land, tillater det nå i det hele tatt. Heldigvis i Australia har ASIC (Australian Securities and Investment Commission) tillatt CFD-handel.

eToro tilbyr CFD-handel i Australia. eToro AUS Capital Pty Ltd. er innehaver av en australsk Financial Services License (AFSL) 491139 utstedt av Australian Securities and Investments Commission (ASIC) og regulert under Corporations Act (Commonwealth).

Det er verdt å merke seg at australiere har vært kjent med CFD-handel lenge før kryptovaluta ble utgitt. De har brukt CFD-er til å handle varer, futures, forex, aksjemarkedsindekser og individuelle aksjer.

Bytte av kryptovaluta mot CFD for kryptovaluta? Som er bedre?

Hva er de to mest populære kryptovalutaene i Australia?

De to mest populære kryptovalutaene i Australia er Bitcoin og Ethereum.

Bitcoin

Når det gjelder markedsverdi, har Bitcoin (BTC) alltid vært den mest populære kryptovalutaen i Australia og på det globale markedet. Dens markedsverdi er denne måneden $ 302,165,391,228. Ved å bruke summen vi nevnte ovenfor, kan dette beregnes ved å multiplisere antall Bitcoin-tokens i omløp (18.538.368 BTC) med prisen ($ 16.299).

Ethereum

På andreplass er Ethereum, en blockchain-plattform som bruker ‘smarte kontrakter’ for å utføre digitale transaksjoner. Den opprinnelige valutaen er kjent som Ether (ETH), og den nåværende markedsverdien er $ 51,507,291,691.

Dette kan beregnes ved å multiplisere antall Ether-tokens (113.448.141 ETH) med prisen ($ 454).

Hvorfor er Bitcoin og Ethereum så populære i Australia?

Kort sagt, Bitcoin og Ethereum er populære i Australia av forskjellige grunner. Bitcoin i seg selv har digital knapphet (ettersom det er et begrenset antall Bitcoins), så beholder en stor markedsverdi på grunn av denne knapphetsverdien.

Ethereum har også bruksverdi, for mens det kun kan produseres et begrenset antall mynter, men nettverket kan brukes til å være vert for ERC 20-tokens (blant andre)

Å være den eldste og største kryptovalutaen, har Bitcoin og Ethereum hatt mest tid til å modnes i markedet. Enkelt sagt, Bitcoin er markedsleder fordi det var den første kryptovalutaen som utførte den ønskede funksjonen.

Når det gjelder myntmarkedsverdi, har Ethereum en unik fordel i å øke volumet på markedsverdien på grunn av verdien av den smarte kontraktplattformen. Mens markedsverdi for Ethereum for øyeblikket ligger på rundt $ 26 milliarder USD (i juli), er den totale markedsverdi på ERC-20-tokens nå $ 29 milliarder USD. Punktet der markedsverdien til Ethereum ble formørket av ERC-20-tokens på plattformen, var tidligere kjent som en “Flippening”, dvs. hvor den totale markedsverdi for en gitt omsettelig kryptokurrency overgår markedsverdien til en annen mer populær) kryptovaluta eller aksje.

Det virkelige spørsmålet er når det gjelder kryptovaluta hvorfor popularitet betyr så mye?

Når Bitcoin vs Ethereum-flippingen oppstår, vil alle kryptovalutaer indekseres mot den

For tiden bruker mange handelsmenn ofte Bitcoin som en trendsetter for den generelle ytelsen på markedet.

Hvis Bitcoin vs Ethereum-flipping oppstår, kan det gjøre markedet mer volatilt ettersom Ethereum selv blir verdsatt både av seg selv og dets ERC-20-tokens..

Mens kryptokurver generelt er ustabile, har Bitcoin muligheten til å glatte ut ting ved å sikre at verdien ikke er knyttet til verktøyet i nettverket til andre formål enn å være vert for Bitcoin-hovedboken. Ethereums nettverk er generelt mer ustabilt enn Bitcoin, da hovedboken brukes til andre ting enn å være vert for Ethereums nettverk.

Ethereums nettverk er vert for mange andre bruksområder, og ofte ikke bare ERC-20 token-transaksjoner. Noen ganger kan Ethereum-nettverket være tett, noe som fører til betydelige pigger eller fall i verdien på tokenet. Dette skjedde tidligere med nettstedet Cryptokitties, da i 2017 en betydelig tilstopping av nettverket førte til en plutselig økning og fall i Ethereums pris.

Hvorfor bør du begynne å investere i kryptovaluta i Australia?

Det er to hovedårsaker til hvorfor du bør lære å handle og begynne å investere i kryptovaluta i Australia.

Først 11. mai 2020 fant Bitcoin halvering sted for tredje gang i Bitcoins historie. Og sist da halvering skjedde i 2016, var neste år 2017 den da Bitcoin nådde sin heltid på $ 20.000. Så, en lignende ting kan skje i 2021.

2020 har hittil vært et spennende år for kryptovalutahandlere. Kryptovalutaer er ustabile, og 2020 har bevist det. På grunn av koronaviruspandemien gikk Bitcoin-verdien ned til nesten så lave som $ 3000, men da klatret den raskt opp igjen, og iht. Coinmarketcap i skrivende stund ligger Bitcoin-prisen på $ 16,299.

For det andre mener kryptovalutaeksperter at det nå er et perfekt tidspunkt å investere i kryptovalutaer, i følge dem går vi gjennom en unik tid siden det er en sjanse for at 2017 vil bli gjentatt..

I følge kryptovalutaeksperten Ivan On Tech er det tegn på at 2021 vil være et år som ligner på 2017 for kryptovalutaer i den måten markedet utvikler seg. Han spådde på Twitter og sa det Bitcoin vil nå $ 40.000 innen desember 2021, og Ethereum vil nå $ 6000 da. Det virker faktisk som en spesiell tid vi går gjennom. Det er akkurat som i begynnelsen, de som ikke investerte, savnet båten.

Hvis vi går tilbake da Bitcoin ble utgitt i 2009, var det mye skepsis til kryptovalutaer, men nå har de vokst til det punktet hvor de har innvirkning på den tradisjonelle finansverdenen..

Viktige punkter

  • Det er aldri sent å investere i kryptovalutaer.
  • Handel med kryptovaluta betyr kjøp og salg av kryptovalutaer for fortjeneste.
  • Du kan investere og handle hvilken som helst kryptovaluta i Australia, men Bitcoin og Ethereum er de mest populære myntene.
  • Australia er et av landene som har holdt seg oppdatert og ikke har forsømt regulering av kryptovaluta.
  • Børser i kryptovaluta i Australia må oppfylle reglene satt av AUSTRAC.
  • Det er hovedsakelig tre tradingstrategier for kryptovaluta i Australia: hodling, day trading og CFD-handel.
  • Nå er det et perfekt tidspunkt å begynne å investere i kryptovalutamarkedet i Australia, da eksperter sier at de forventes å vokse i verdi betydelig de kommende årene..

Start kryptovalutainvesteringene dine i Australia

Investering i kryptokurver kan virke risikabelt, og du kan nøle med før du tar ditt første trekk. Vi håper denne artikkelen har gitt deg litt informasjon om hvordan du kommer i gang med å investere i kryptovalutamarkedet i Australia.

Videre er det å handle med kryptokurver noe du bør lære, spesielt med tanke på at kryptokurver har et stort potensial, og kan ta en ledende rolle i finansverdenen i fremtiden. Det er åpenbart at forståelse av kryptovalutamarkedet tar mye tid og engasjement, men som alltid er det første trinnet det største og viktigste. Så gjør det i dag, velg den beste kryptokursutvekslingen og begynn å investere i kryptokurrencymarkedet i Australia.

Topp kryptovaluta megler i Australia

Nå vet du mer om hvordan du faktisk kan begynne å investere i kryptovalutamarkedet i Australia, du kan være klar til å ta interessen din til neste nivå.

Å forstå kryptovalutamarkedet kan ta mange års studier. Ved å lese denne artikkelen i dag har du imidlertid tatt dine første skritt mot å bli en bedre kryptoinvestor. neste trinn er å velge den beste Crypto-megleren i Australia.

En næringsdrivende med en eToro-konto kan handle CFD-er på underliggende finansielle eiendeler som Aksjer, Råvarer, og Kryptovaluta. Med stramme spread er de et ledende globalt merke. Kåret til toppmegler i AU.

Handle kryptoer med topprangerte megler eToro, som er valgt basert på den høye vurderingen og plasseringen din.

eToro er et utmerket meglerfirma som også har kryptovalutautveksling. Den har en brukervennlig plattform og har en flott app som er lett tilgjengelig. eToros eksepsjonelle kryptobørs, eToroX, tilbyr en revisjonistisk kryptohandelopplevelse for algo-handelsmenn, institusjonelle investorer og erfarne kryptohandlere.

En enestående ting ved eToro er at du kan kopiere en handelsmann, slik at alle handler de åpner, automatisk åpnes på kontoen din med en forholdsmessig prosentandel av dine valgte midler..

På eToro kan handelsmenn bygge en diversifisert portefølje med 14 av de mest populære myntene i Australia, inkludert Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Bindestrek, XRP, Litecoin (LTC), Bitcoin kontanter (BCH), Stellar Lumens (XLM), NEO (NEO), EOS (EOS), Cardano (ADA), IOTA, TRON, ZCash, Tezos.

hvis du likte artikkelen vår Investering i kryptovaluta i Australia – Hvordan begynne å investere i Cryptocurrency Market i Australia?, vennligst gi oss en like og del den med alle som kan være interessert i forex trading.

eToro er en plattform med flere aktiva som tilbyr både investering i aksjer og kryptoaktiver, samt handel med CFD-er. 75% av detaljistinvestorkontoer taper penger ved handel med CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me