IOTA Prediction Forecast – Hvor mye vil IOTA være verdt i 2021 og utover ??

IOTA (MIOTA) Prediksjonsprognose:

Hvor mye vil IOTA være verdt i 2021 og utover?

Vil IOTA gå opp eller krasje? Les vår IOTA MIOTA-prisforutsigelse 2021 – 2025

På jakt etter IOTA-spådom 2021 – 2025? Eller har du slitt med å svare på spørsmålet ‘er IOTA en god investering? Du er på rett sted. Vi deler den beste IOTA-prisforutsigelsen for 2021 og utover. vi tar en titt på IOTA (MIOTA) for å finne ut hva ekspertene har å si om dens fremtidige ytelse, og hvor mye vil IOTA være verdt i 2021 og utover.

De Internett av ting (IoT) er en av de viktigste teknologiske fremskrittene de siste årene. Fra smartklokker og treningssporere til selvkjørende biler betyr IoT at nesten hvilken som helst enhet kan være en del av et digitalt økosystem. Dette gjør det enkelt å koble til en rekke forskjellige maskiner – enten det er smarte produkter hjemme eller maskiner i produksjonssektoren.

IOTA (MIOTA) er plattformen og den opprinnelige kryptovalutaen som tar sikte på å lette transaksjoner mellom enheter i IoT-nettverket. Med en markedsverdi på $ 697,785,265 og en pris på $ 0,251044, er den for tiden rangert som verdens 29. største krypto. Det er kanskje ikke blant de viktigste kryptovalutaene ennå, men kan det settes til å endres i løpet av de neste 5 årene?

Hvis du lurer på ‘er IOTA en god investering?’, Har du kommet til rett sted. I denne artikkelen vil vi utforske noen av de mest overbevisende IOTA-prisforutsigelsene for 2021-2025. Enten du vurderer å legge eiendelen til porteføljen din eller allerede har investert i altcoin, kan du lese videre for å finne ut hva fremtiden kan ha for IOTA.

Hvis du vil kjøpe eller investere i IOTA raskt og enkelt, med 0% provisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hva er IOTA (MIOTA)?

Som vi berørte i innledningen, er IOTA en distribuert hovedbok som gjør det mulig for folk å foreta (og registrere) transaksjoner mellom enheter i IoT-økosystemet. I motsetning til de fleste andre kryptovalutaer stoler ikke IOTA på en blockchain. I stedet bruker den det som er kjent som desentralisert Regissert syklisk graf (DAG).

En DAG bruker noder i stedet for blokker. Mens blokkjeder kan være veldig sårbar for angrep (for eksempel ved å bruke 51% angrepsmetoden), anses DAG-er generelt for å være sikrere. Dette er fordi de tillater at forskjellige kjeder av noder eksisterer samtidig og kobles til hverandre, noe som resulterer i et mer ugjennomtrengelig system. Av samme grunn er de også mer skalerbare enn de fleste blockchain-baserte plattformer.

I likhet med forholdet mellom Ethereum og Ether (eller Cardano og ADA), er det viktig å huske at IOTA er navnet på DAG-plattformen mens MIOTA er navnet på den opprinnelige kryptovalutaen. Kryptoen ble grunnlagt i 2015 av David Sønstebø, Dominik Schiener, Sergey Ivancheglo og Serguei Popov. De håpet at MIOTA ville gi en enkel måte for både forbrukere og profesjonelle å betale penger til IoT-økosystemet – for eksempel å kjøpe dagligvarer via et smart kjøleskap eller fylle en smart bil med bensin..

I løpet av de siste årene har IOTA opprettet en rekke høyprofilerte partnerskap som har lagt legitimitet til intensjonene. Noen av de mest imponerende partnerskapene er med:

 • Bosch, ingeniørfirmaet for husholdningsapparater
 • Airbus
 • oransje
 • Fujitsu
 • Schneider Electric
 • NTNU (Norweigan University of Science and Technology)
 • Accenture

Kortsiktige IOTA-prisforutsigelser: 2021

IOTA-prisvarsel for 2021

Hva forutsier kryptoeksperter for IOTA (MIOTA) i 2021?

Med tingenes internett blir stadig kraftigere, forutsetter mange kryptoanalytikere potensiell vekst for prisen på MIOTA. Imidlertid er kryptokurver notorisk ustabile, og MIOTA er ikke annerledes – så hvis du vurderer å legge eiendelen til porteføljen din, er det viktig å gjøre din egen undersøkelse for å holde deg oppdatert på kryptovalutatrendene..

Som vi kan se fra grafen nedenfor, kryptoplattformen WalletInvestor har spådd at prisen på MIOTA vil oppleve et stort hopp inn i starten av 2021, og overstige $ 1 for første gang siden 2018. Selv om denne spissen ikke vil vare lenge, vil prisen forbli høyere enn den nåværende verdien på $ 0,251044 for det meste av året, til tross for markante fall og stigninger:

prisforutsigelsesdiagram for iota

WalletInvestors algoritme forutser en mer baisse løp mot slutten av 2021, så hvis du foretrekker å ha midtstillinger, er dette definitivt noe å huske på – enten du velger å selge din MIOTA til et høyere prispunkt eller holde din eiendeler inn i 2020. Men er andre kryptoplattformer enige i denne projeksjonen?

Handelsdyr har litt forskjellige utsikter for prisen på IOTA (MIOTA) i 2021. Dens anslag er mye mindre ustabile enn for WalletInvestor, med høy konsistens mellom månedene. I skrivende stund mener Trading Beasts at gjennomsnittsprisen på MIOTA kan variere mellom $ 0,32 og $ 0,35 for hele året, med eiendelens høyeste verdi på $ 0,3512678 i desember.

i mellomtiden, Previsioni Bitcoin har et enda mer optimistisk syn. Kryptovaluta-plattformen mener at andre halvdel av 2021 kan innvarsle spennende vekst, med prisen på MIOTA rakettende til over $ 2!

miota pris prediksjon diagram 2021

Som vi kan se fra Previsioni Bitcoins graf, kan MIOTA begynne året til en pris på $ 0,333165 (sammenlignet med den nåværende prisen på $ 0,251044) før de nyter et bullish løp fra mars og utover. Dette vil eskalere i juli når MIOTA vil overstige $ 0,5 og fortsette å klatre. Innen desember 2021 vil kryptoen nesten ha blitt firedoblet i pris – og treffe svimlende $ 2,01402 før starten av 2022.

Mens denne verdien fremdeles er mindre enn halvparten av MIOTAs heltidshøyde (ATH) på $ 5,3484, som den oppnådde i 2018, må Previsioni Bitcoins spådommer være velkomne nyheter til nåværende IOTA-investorer. På sin nettside hevder plattformen at den mener den pågående adopsjonen av kryptovaluta kan være en drivende faktor for suksessen til MIOTA.

Klar til å investere i IOTA (MIOTA)?

Langsiktige IOTA-prisforutsigelser: 2022-2025

Hva forutsier kryptoeksperter for IOTA (MIOTA) i 2022 og utover?

Mange investorer er opptatt av å vite hva de neste 5 årene kan ha i vente for prisen på IOTA (MIOTA).

Hvis du leter etter en IOTA-prisforutsigelse 2025, eller til og med lurer på ‘skal jeg investere i IOTA?’ Er det sannsynlig at vi ser disse kryptovalutatrendene fortsette etter 2021? Hvis du foretrekker å ta en langsiktig stilling og leter etter flere IOTA-prisforutsigelser, kan du lese videre. I denne delen av artikkelen har vi samlet hva toppkryptoeksperter forventer å skje med prisen på MIOTA i 2022-2025.

I følge DigitalCoinPrice, de langsiktige utsiktene for prisen på MIOTA er relativt hausse. Kryptoplattformen forutser en oppadgående trend i tilnærmingen til 2025, som vi kan se i grafen nedenfor:

iota miota graf

Hvis du noen gang har lurt på “vil IOTA noen gang nå $ 1?”, Bør disse spådommene være gode nyheter. DigitalCoinPrices algoritme forutsier at MIOTA vil være verdt $ 1,038628 i juni 2024, og dette til slutt baner vei for verdier på $ 1,240920 i november 2025. (Selv om det er verdt å merke seg at juli, august, september og oktober 2024 kan se en betydelig prisnedgang. må gjennomgå denne perioden for å dra nytte av potensielle gevinster senere i det året og det neste).

PrimeXBT mener at vi kunne se enda sterkere vekst. I følge den interne tekniske analysen har plattformen gitt følgende spådommer for prisen på IOTA 2022-2025:

iota hode og skuldre pris mønster

Som en del av sin tekniske analyse identifiserte PrimeXBT et ‘massivt hode og skuldre trippelbunn’ mønster som prisen på MIOTA ser ut til å følge. Et hode- og skuldermønster oppstår når en eiendel gjennomgår en rekke bullish og bearish løp. På et diagram er dette visuelt representert av tre topper, hvorav den første og den tredje er like i høyden, og midten av den er den største. Dette er de tre grønne inverterte trekantene som vi kan se på PrimeXBTs diagram ovenfor.

Ved å følge dette mønsteret har plattformen spådd at prisen på MIOTA sannsynligvis vil sveve et eller annet tidspunkt etter mai 2021. På nettstedet sitt heter det at: “Hvis IOTA kan bekrefte mønsteret, vil det se gjennom alle tiders høyder på rundt $ 3 per MIOTA-token, men det bullish momentumet kan overforlenge og ta eiendelen til en ny topp innen 2025 ”. Hvis dette er riktig, og vi virkelig ser ‘en ny topp’, betyr dette at prisen på MIOTA potensielt kan overstige den forrige ATH på $ 5.3484.

Dette er en spådom som Coinswitch.com er enig med. Nettstedet forventer at prisen på MIOTA vil ”vokse eksponentielt” i løpet av de neste fem årene, og har gitt den svimlende optimistiske spådommen om at den vil være verdt $ 9 847 før utgangen av 2025. Det har til og med gått så langt som å antyde at det er en mulighet IOTA kunne bli rangert blant verdens 10 største kryptovalutaer. Innen 2030 forutser den en verdi på $ 12,43 – noe som er mer enn det dobbelte av sin tidligere ATH.

Som en langsiktig investering, projiserer den at IOTA kan prestere mye bedre. I henhold til sine spådommer kan verdien av IOTA-tokenene (MIOTA) øke til $ 0,35 innen utgangen av 2020, og øke til $ 0,80 i 2021, og oppnå en gjennomsnittspris på $ 4,20 innen 2025.

Konklusjon: IOTA (MIOTA) Prediksjonsprognose

Nedenstående prediksjonstall skisserer noen av Potensiell høyt og lavt av IOTA-prognoseprognoser i 2020, 2021, 2022, 2023 og 2025+ tilbudt av tekniske analytikere og bransjeeksperter.

År Høy Lav
2020 $ 0,42 $ 0,008
2021 $ 0,81 $ 0,23
2022 $ 1,22 $ 0,45
2023 $ 2,32 $ 1,20
2025+ $ 6,35 $ 2,90

Hvordan har prisen på IOTA endret seg over tid?

For å forstå gyldigheten av disse IOTA-spådommene, er det viktig å analysere den tidligere ytelsen til MIOTAs pris. Siden IOTA er en relativt ny eiendel, har investorer imidlertid ikke mange år med historie å analysere – men ikke desto mindre har prisen på MIOTA gjennomgått ulike endringer siden IOTA-nettverket ble satt i drift i 2016.

Vi kan se disse endringene i følgende graf fra Nomics:

prisforutsigelsesgraf for iota

Sent på 2017 og tidlig på 2018 var en utmerket periode for MIOTA – og det er ikke alene om det. Kryptovalutaindustrien som helhet gjennomgikk enestående (og hittil uoppnådd) vekst i løpet av disse månedene, med prisen på Bitcoin som steg til ATH på $ 20.000 og Ripple XRP vokste med svimlende 36.000%.

Mellom 20. november og 18. desember 2017 steg prisen på MIOTA fra $ 0,851553 til $ 4,2369, og var igjen på over $ 4 til begynnelsen av januar 2018. Dessverre hadde MIOTA i juni 2018 falt tilbake til under $ 1 og har aldri overskredet dette beløpet igjen ( så langt). Fra dette punktet og utover har prisen på MIOTA vært relativt mer stabil, og i stor grad svevet mellom beskjedne $ 0,2 og $ 0,5.

Den neste bemerkelsesverdige krasjen, selv om den var mindre definert enn den forrige nedgangen i begynnelsen av 2018, skjedde tilbake i mars 2020. Da verden gikk i låsing som svar på den globale koronaviruspandemien, ble investortilliten rystet og prisen på nesten alle kryptovalutaer raskt stupte som et resultat. Dette har siden blitt kjent som koronavirus krasj.

Mellom 17. februar og 16. mars 2020 falt prisen på MIOTA fra $ 0.275654 til $ 0.137891 – den laveste verdien noensinne. Selv om markedet heldigvis gjenopprettet, har MIOTA ennå ikke nådd $ 0,4 igjen, så har det ennå ikke matchet resultatene i 2019. Hvis noen av de mer optimistiske spådommene vi har dekket i denne artikkelen viser seg å være nøyaktige, bør investorer ikke bekymre deg ennå.

Klar til å investere i IOTA (MIOTA)?

Hvilke faktorer påvirker prisen på IOTA?

Prisen på IOTA (MIOTA) kan endres i henhold til en rekke forskjellige faktorer. For å gjøre de mest nøyaktige IOTA-prisforutsigelsene 2021-2025 og svare på spørsmålet ‘er IOTA en god investering?’, Er det best å være klar over disse faktorene fra starten. Dette vil hjelpe deg med å holde deg oppdatert på gjeldende kryptovalutatrender og øke sannsynligheten for å kunne forutsi perioder med volatilitet som kan påvirke prisen på MIOTA.

Tilbud og etterspørsel

Samspillet mellom tilbud og etterspørsel er en av de viktigste faktorene du bør vurdere når du forutsetter kryptovaluta. Dette er fordi når etterspørselen etter en kryptovaluta er større enn tilbudet (for eksempel mange investorer ønsker å kjøpe, men ikke mange selger), har det en positiv effekt på prisen. Når tilbudet er større enn etterspørselen (når mange investorer prøver å selge eiendelene sine, men ingen ønsker å kjøpe), vil det ha motsatt effekt og føre til at prisen faller.

Tingenes internett

IOTA er unik blant de største kryptovalutaene ved at den er designet for å lette betalinger mellom enheter i Internet of Things-økosystemet. Selv om IoT raskt blir et av de viktigste nettverkene i verden, og driver alt fra vår globale produksjonsindustri til suksess med smarttelefoner, er det ikke motstandsdyktig mot angrep.

Hvis du lurer på ‘er IOTA en god investering?’, Er det verdt å huske at denne kryptos største salgsargument også kan være dens største sårbarhet. Hvis maskiner i IoT er hacket, eller rett og slett får strømbrudd, kan det redusere etterspørselen etter (og dermed prisen på) MIOTA betydelig..

Nyheter og sosiale medier

Markedet for kryptovaluta er sterkt avhengig av nyhetsdekning og sosiale mediediskusjoner. Enten det er en fremtredende kryptoanalytiker som gir dristige spådommer på Twitter eller et mediauttak som deler globale nyheter med økonomiske konsekvenser, kan prisen på MIOTA (og enhver kryptovaluta) krasje eller sveve over natten basert på rapporterte fakta. Vi så dette med coronavirus-krasjet tilbake i mars. Da nyheten om coronavirus nådde feber, begynte investorer å selge eiendelene sine – til tross for at mange eksperter nå tror at coronavirus kan øke bruken av kryptovaluta..

Viktige punkter

 • IOTA (MIOTA) er plattformen og den opprinnelige kryptovalutaen som tar sikte på å lette transaksjoner mellom enheter i IoT-nettverket
 • I skrivende stund er markedsverdien $ 697.785.265, og prisen er $ 0.251044, noe som gjør den til verdens 29. største kryptokurrency.
 • IOTA stoler ikke på en blockchain. I stedet bruker den det som er kjent som en desentralisert Directed Acyclic Graph (DAG), som bør være mer skalerbar
 • IOTA har inngått partnerskap med selskaper, inkludert Bosch og Airbus
 • WalletInvestor har spådd at prisen på MIOTA vil oppleve et stort hopp i begynnelsen av 2021, og overstiger $ 1 for første gang siden 2018
 • Trading Beasts mener at gjennomsnittsprisen på MIOTA kan variere mellom $ 0,32 og $ 0,35 for hele året, med eiendelens høyeste verdi på $ 0,3512678 som kommer i desember
 • Samlet sett antyder kortsiktige spådommer at prisen på MIOTA vil forbli høyere i 2021 enn den er for øyeblikket
 • I 2022-2025 forutsier DigitalCoinPrices algoritme at MIOTA vil være verdt $ 1,038628 i juni 2024, med dette til slutt banet vei for verdier på $ 1,240920 i november 2025
 • Både PrimeXBT og Coinswitch mener at prisen på MIOTA kan nå $ 5 eller mer innen 2025
 • IOTAs forrige ATH var $ 5,3484
 • Prisen på MIOTA kan påvirkes av tilbud og etterspørsel, IoT-industrien og nyheter og sosiale medier
 • Å lage IOTA (MIOTA) prisforutsigelser kan være utrolig vanskelig på grunn av uforutsigbarheten i markedet

Hvis du har vært på utkikk etter en pålitelig IOTA-prisforutsigelse for 2021, 2022, 2025 og utover, håper vi at du har funnet denne artikkelen nyttig. Selv om det er umulig å forutsi med total nøyaktighet, er det å analysere tidligere ytelse til MIOTA-prisen en nøkkel måte som ekspertinvestorer kan gjøre fremtidsutsikter..

Enten du håper å informere handelsstrategien din eller lurer på “er IOTA en god investering?”, Kan det å se på kryptovaluta-spådommer være et utmerket sted å starte.

Så hva har vi lært? Generelt foreslår anslagene for 2021 at alle som noen gang har googlet ‘vil IOTA gå opp?’ Være relativt fornøyde. Selv om prognosene for 2021 ikke er overveldende bullish, er nesten alle enige om at prisen på IOTA (MIOTA) vil øke, med Previsioni Bitcoin som tilbyr de mest optimistiske spådommene. For 2022-2025 kan utsiktene bli mer dramatiske. De fleste av spådommene er enige om at verdien av MIOTA kan overstige $ 1 og i noen tilfeller treffe en helt ny ATH.

Hvis du har fått tilliten til å starte handler MIOTA selv, vil du kanskje vite at eToro gir muligheten til å handle med Crypto-eiendeler, inkludert MIOTA, og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro – Beste handelsplattform for kryptovaluta

Melde deg på for eToro og begynn å handle IOTA eller kopiere topp MIOTA-investorer uten ekstra kostnad. Det er ingen administrasjonsgebyrer eller andre skjulte kostnader involvert.

etoro megler

75% av detaljistinvestorkontoer taper penger ved handel med CFD-er

IOTA-prisforutsigelser – vanlige spørsmål

Har IOTA en fremtid?

I henhold til spådommene vi har sett, kan IOTA ha en fremtid. Prisen kan overstige $ 1 i 2021, med utviklingen i IoT som fører til økt markedsadopsjon av eiendelen.

Kan IOTA nå $ 10?

Coinswitch mener at IOTA nesten kunne nå $ 10 i løpet av de neste fem årene, og nå en verdi på $ 9,847 før utgangen av 2025. Hvis dette skjer, kan vi lett se at IOTA når $ 10 i 2026.

Kan IOTA nå $ 100?

For å nå $ 100, ville IOTA trenge å oppnå en markedsverdi på rundt $ 278 milliarder dollar. Dette er langt unna dagens markedsverdi på $ 697 785 265, så svaret på dette spørsmålet er potensielt, men vi bør ikke forvente at det vil skje i løpet av de neste fem eller deretter årene.

Ansvarsfraskrivelse: IOTA og andre kryptoer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Prognoser og analyser gjenspeiler ulike eksterne og interne analytikers synspunkter til enhver tid og kan endres når som helst. Videre kan de ikke utgjøre en forpliktelse eller garanti fra Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me