Kan Bitcoin Cash være en millionærmaker?

Bitcoin Cash er en relativt ny kryptovaluta, men den har vist seg å være en utmerket investering for investorer og handelsmenn i sin korte eksistens.

Bitcoin Cash er allerede blant de ti beste kryptovalutaene etter markedsverdi, og alle tegn peker på at den vokser enda mer. Kryptovalutaen har enormt potensial for vekst og kan være en millionærprodusent for investorer.

Siden begynnelsen av året har Bitcoin Cash tiltrukket seg betydelig investorinteresse, takket være et vedvarende rally som har sett prisene berøre prisnivåer som ingen forventet..

Så, er Bitcoin Cash en god investering? Kan det være millionærprodusentens investering i porteføljen din? La oss ta en titt på prishistorikken til kryptovalutaen og faktorene som kan gjøre det til en verdig investering. Men først, la oss forstå Bitcoin Cash litt bedre.

Så hva er Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash ble opprettet i 2016 og er en kryptovaluta med sin egen blockchain. Kryptovalutaen ble opprettet av en gruppe gruvearbeidere som er bekymret for Bitcoin og problemene den sto overfor. De tvilte også på Bitcoins evne til å skalere og var bekymret for den langsomme hastigheten på transaksjoner på Bitcoin-nettverket.

Da antall brukere i Bitcoin-nettverket økte, ble transaksjonshastighetene langsommere, og ventetiden for å bekrefte at transaksjonene på nettverket økte. Bitcoin kunne bare behandle rundt ti transaksjoner per sekund, med hver transaksjon som tar rundt ti minutter å oppnå finalitet.

Da antall brukere og transaksjoner i Bitcoin-nettverket økte, var det økende flaskehalser på nettverket fordi den underliggende teknologien var den samme. Evnen til å behandle transaksjoner forble den samme som før.

Gruvearbeiderne fant ut at det var to måter å løse problemene Bitcoin står overfor. Størrelsen på datablokkene kan økes, noe som vil øke datamengden som kan behandles.

Den andre metoden var at de kunne redusere dataene i hver blokk. Dette ville gjøre transaksjoner raskere og billigere. Imidlertid kunne utviklerne ikke komme til enighet, og noen utviklere og gruvearbeidere initierte en hard gaffel, noe som førte til opprettelsen av Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash har sin egen blockchain og en blokkstørrelse på 8MB, noe som reduserer transaksjonstider og gjør at mer data kan behandles.

Er Bitcoin Cash Millionaire Maker Investment?

For å forstå dette må vi analysere Bitcoin Cashs pris og hvordan den har oppført seg siden starten av året. La oss starte med å se på prisen i slutten av 2020. Bitcoin Cash startet sitt oppadgående trykk en gang i midten av desember. Drevet av det vanvittige rushen for å investere i kryptovalutaer, tiltok eiendelen mye oppmerksomhet fra investorer på grunn av likhetene med Bitcoin.

Bitcoin Cash-prisen gikk fra $ 297,58 1. juledag i 2020 til $ 419,50 da den første uken i 2021 nærmet seg slutten. Ved utgangen av januar 2021 falt prisen ned til $ 377,46, og samlet seg deretter igjen og nådde en høyde på $ 724 den 20. februar.

Selv om prisen ble avsmalnet, og det er litt volatilitet når det gjelder Bitcoin Cash, hadde dette rallyet påminnet investorene om myntens legendariske prisrally for tre år siden da kryptovalutaen samlet seg fra $ 448 i slutten av oktober til rekordhøye $ 3785 den 20. desember 2017.

BCH har ikke nådd toppene siden. Likevel tror investorer at hvis kryptovalutaen kan arrangere et nytt rally som ligner det i 2017, kan Bitcoin Cash være en millionærprodusentinvestering..

Legg til dette den vokale støtten som Bitcoin Cash har mottatt fra store navn som Roger Ver, teknisk gründer og investor, som mener at Bitcoin Cash innen 2030 ville være 229 ganger den nåværende prisen. Ver mener at jo mer nytte en eiendel har, jo mer vil den trekke brukere og selskaper til den. Han mener at BTC har mer nytte enn andre kryptovalutaer, og det er derfor det kan se en betydelig prisøkning.

Nyere utvikling sementerer også det faktum at Bitcoin Cash er bullish. Kryptovalutaen steg 22% på 24 timer etter at Kim Dotcom kunngjorde sin støtte og støtte til Bitcoin Cash.

Faktorer som kan gjøre Bitcoin Cash til en millionærprodusent

Flere faktorer gjør Bitcoin Cash til en investeringsmulighet som investorer ikke kan ignorere. Disse faktorene kan påvirke prisen på kryptovalutaen betydelig, så la oss se på noen av faktorene som kan gjøre Bitcoin Cash til en ideell investering.

Bitcoin Cash er ekstremt skalerbart

Skalerbarhet er en stor fordel som Bitcoin Cash har over andre kryptovalutaer som Bitcoin. Teamet bak Bitcoin Cash er raskt i stand til å implementere endringer som trengs for å forbedre skalerbarheten. Bedre skalerbarhet gjør at flere brukere kan utføre transaksjoner og utføre betalinger.

Bitcoin Cashs blokkstørrelse er 32 MB per november 2020. Bedre skalerbarhet sørger også for at Bitcoin Cash potensiale for masseadopsjon er veldig høyt.

Bitcoin Cash er desentralisert

Som andre kryptovalutaer er Bitcoin Cash helt desentralisert.

Desentralisering gir valutaverdien ettersom den eliminerer behovet for tredjeparts involvering i transaksjoner. Det gir brukerne kontroll over pengene sine og deres eiendeler. Bitcoin Cash har noder spredt over hele verden, så selv om noen av nodene ikke fungerer, kan det fortsatt forekomme transaksjoner.

Lave transaksjonskostnader

Siden Bitcoin Cash er ekstremt skalerbart, reduserer det tiden det tar å validere transaksjoner, noe som resulterer i en reduksjon i transaksjonsgebyrer. Transaksjonsgebyrer på Bitcoin Cash-nettverket er ubetydelige.

Bitcoin Cash har høy effektivitet

Den har høy effektivitet. Det kan registrere et større antall transaksjoner i hver blokk, noe som gjør betalinger raskere og senker transaksjonskostnadene for hver transaksjon. Bitcoin Cash planlegger å øke blokkstørrelser for å forhindre eventuelle skalerbarhetsproblemer i fremtiden.

For øyeblikket kan Bitcoin Cash behandle 116 transaksjoner per sekund, men teamet jobber kontinuerlig med å øke skalerbarhet og øke antall transaksjoner per sekund..

Bitcoin Cash er veldig populært

Siden det brøt seg fra Bitcoin, har Bitcoin Cash høstet betydelig popularitet i investorsamfunnet. Den har mottatt påtegninger fra kryptovaluta-tungvektere som Robert Ver. Mange investorer tror at Bitcoin Cash kan erstatte Bitcoin hvis sistnevnte fortsetter å slite med sine skalerbarhetsproblemer.

Sjekk ut: Hva vil drive Bitcoin kontantprisen i 2021?

Så kan Bitcoin Cash bli en millionærmaker?

Bitcoin Cash er blant de ti beste kryptovalutaene når det gjelder markedsverdi. Den har en markedsverdi på nesten 10 milliarder dollar, og når kryptovalutaen går inn i en bullish fase, er det ingen som vet hvor høy prisen kan gå. Investorer husker fremdeles Bitcoin Cash’s fantastiske rally i 2017, og noen føler at dette nåværende rallyet kan speile den ekstraordinære løpeturen.

Bitcoin Cash har også mottatt vokal støtte fra stalwarts i kryptovalutaområdet, noe som gir det mer legitimitet. Kursen på kryptovalutaen ser en gradvis økning. Hvis den gradvise prisveksten blir til et okseløp som ligner på 2017, er Bitcoin Cash definitivt en investering du bør gjøre.

Siste tanker

Ifølge de fleste analytikere er Bitcoin Cash en investering det er verdt å gjøre. Selv om valutaens pris har styrket seg betydelig, mener analytikere at den kan øke ytterligere. Hvis den nåværende rallyen fortsetter å speile rallyet i 2017, kan Bitcoin Cash være en millionærprodusentinvestering.

Investorer bør huske at kryptovalutaer er notorisk ustabile, og det er vanskelig å forutsi prisene deres nøyaktig.

Prisen avhenger av markedssentiment som kan endre seg på et øyeblikk og ha en negativ eller positiv innvirkning på investeringen din. Det er viktig at du er grundig i forskningen din før du investerer i Bitcoin Cash eller annen kryptovaluta.

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin Cash BCH

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me