Kan Bitcoin være en millionærprodusent?

Her er hva du trenger å vite etter at BTC-prisen har nådd $ 50 000

Bitcoin har vært en topp ytelse for sine tidlige investorer. Er det for sent å hoppe inn?

Når vi skriver dette, handler Bitcoins pris til omtrent $ 50 000 per mynt. Kan du gjøre en beskjeden investering i Bitcoin i dag til en million dollar?

La oss finne det ut.

En million dollar investering

Vanligvis vil vi se om en investering på $ 10.000 i Bitcoin kan bli $ 1 million over tid. Men for denne sammenligningen skal vi bruke Bitcoins tidligere ytelse som en referanse. Hvis du hadde kjøpt mynter i februar 2017 på $ 1000, og solgt til sin heltidshøyde til dags dato på $ 50 000, ville Bitcoin-investeringen din være $ 500 000 verdt. Med andre ord, du ville ha kjøpt 20 mynter i 2017 for å være millionær i dag.

Ifølge Stock-to-Flow (S2F), et Bitcoin-prediksjonssystem, vil BTC / USD nå $ 100.000 innen desember 2021. Analytiker Mike McGlone fra Bloomberg setter et mål på $ 70K i 2021 og $ 180K per Bitcoin i 2022.

Citi-analytikere spår prisen på Bitcoin på nivået $ 300 000 helt på slutten av 2021. Citigroup fortalte også sine institusjonelle kunder at de ser potensialet for at prisen på Bitcoin vil stige så høyt som $ 318 000 innen utgangen av 2021.

Kryptovaluta er virkelig innbegrepet av nye penger. Uansett hva alle grunner du har for å investere i blockchain, er det å sikre en velstående fremtid på slutten av dagen. Med bølgen av nye og mer avanserte digitale valutaer som treffer markedet, trenger investorer fortsatt å høre om Bitcoin kan være millionærprodusent?

En gang en konge, alltid en konge. Bitcoin, ‘kongen av kryptokurver’, går faktisk til flere høyder. Det er litt over 2,5 millioner Bitcoins igjen å bli utvunnet. Å være en av de mest omsettede kryptovalutaene og sikre likviditet på kort sikt, er Bitcoin alltid et viktig alternativ, og skinner på investorens radar. Med nesten 61% andel av det totale kryptomarkedet, kan Bitcoin være din gyldne port til en millionærs fremtid. Spørsmålet er om Bitcoin også kan fortsette å vokse i den kommende fremtiden?

Hvor står Bitcoin-prisen i dag

Før Bitcoin kom til det flerårige spørsmålet, kunne Bitcoin være millionærprodusent? Det er best å se hva Bitcoin har i ruten i år og i overskuelig fremtid. For det første er den ustoppelige veksten, med en høy hastighet på $ 50 341,10 den 16. februar 2021 virker som året hvor Bitcoin kommer til å vokse til mytiske høyder. I skrivende stund flørter BTC stadig med det psykologiske nivået på $ 50.000.

Selv i dag leder Bitcoin pakken med kryptovalutaer som en av de beste kryptoene med høy markedsverdi, brukerbase og popularitet. Bitcoin-prisen har økt fra $ 30,300 til $ 48,500 siden 28. januar og har fått nesten $ 18,200 i sin samlede verdsettelse. Mynten har en lys fremtid og er her for å bli en stund med investeringer fra alle de store våpenene som PayPal, Square og Tesla.

Hva tilbyr alt Bitcoin?

I dag kjøper mange institusjonelle investorer og selskaper også Bitcoin og investerer en god del av formuen sin i kryptomarkedet. For eksempel har Michael Saylor, grunnleggeren og administrerende direktør i MicroStrategy, investert et stort beløp og sagt at de satser selskapets fremtid på Bitcoin. Hans selskap har lånt nesten $ 650 millioner på en 5-årig obligasjon, og har til hensikt å komme dypt inn i kryptomarkedet i fremtiden. Tilsvarende gjorde Tesla også en Bitcoin-investering på 1,5 milliarder dollar som har drevet dette siste rallyet.

Bitcoin-økosystemet gjennomgår flere endringer med bruk av Lightning Network. The Lightning Network, som er avhengig av blockchainens underliggende teknologi, bruker det opprinnelige smarte-kontrakt-skriptspråket, som gir høy skalerbarhet og umiddelbare transaksjoner. Med dette nettverkets bruk vil Bitcoins implementering i desentraliserte applikasjoner og e-handelsplattformer være sømløs og rask.

Bortsett fra online handel, blir Bitcoin nå i økende grad brukt som et byttemiddel over hele verden. Det er nesten 500 Bitcoin-minibanker med mer enn 15100 bedrifter som godtar Bitcoin som betalingsmodus over hele verden. Med Bitcoin-spill, betaling for private flyvninger som Privateflys Bitcoin jet-konto, og flere andre teknologiske fremskritt, sprer Bitcoin sine filialer hele tiden. Dette hjelper investorer med å fjerne tåken da Bitcoin er her for å stige og sveve til høyder i ganske lang tid.

Les mer: Hvorfor Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021

Så kan Bitcoin være en millionærprodusent?

Med et så bullish løp kan Bitcoin absolutt prege mer enn noen få millionærer over tid. Med tanke på markedstrendene er Bitcoin definitivt det beste investeringsalternativet, og er faktisk en millionærprodusent angående andre tilgjengelige alternativer. Men kryptomarkedet er utsatt for plutselige endringer, og en risikostyringsstrategi er alltid et godt alternativ.

Bitcoin går aldri av moten. Det vil alltid forbli den første og en av de beste kryptovalutaene som kan kickstarte investeringsreisen din. Det betyr ikke at Bitcoins reise var jevn og jevn. Det hadde en berg-og-dal-bane-tur i markedet. Bitcoins pris nådde en høyde på nesten $ 20.000 i desember 2017, som ble fulgt av en total kollaps i 2018.

Frem til i dag har Bitcoins pris økt og steget til over $ 40 000 innen januar 2021. I dag er markedsverdien av Bitcoin nesten $ 1 billion, og står for mer enn 69% av hele kryptovalutamarkedet.

Med godkjenning av det første nordamerikanske BTC ETF-produktet av den kanadiske verdipapirtilsynsmyndigheten, vil Bitcoin sannsynligvis invitere til flere institusjonelle investeringer. I tillegg kan dette også utløse SEC til å godkjenne Bitcoin ETFer i USA.

Bunnlinjen

Kryptovalutaer har åpnet dørene til den skinnende verden av millionærliv for mange investorer og bedrifter. Kryptouniverset er faktisk ugjennomsiktig og ustabilt, men med god kapitalbesparelse, forskning, strategi og litt tillit er det lett å bryte koden og komme inn i verdenen til denne lukrative virksomheten.

Med alle disse spekulasjonene, trendene og markedsverdiene er Bitcoin kommet for å bli den første på investorenes favorittliste de neste tiårene. Kan Bitcoin være millionærprodusent? Med den bullish turen som Bitcoin for tiden er på og alle de teknologiske fremskrittene i BTC-økosystemet, er det virkelig en gullgraver for investorer å vurdere på lang sikt.

eToro – Beste plattform å kjøpe Bitcoin

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les mer:

Bitcoin-pris for å eksplodere utover $ 100.000, sier en kjedelig beregning

Bitcoin-prisforutsigelse

5 grunner til at Bitcoin kan doble pengene dine i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me