Kan man stole på LEO?

LEO eller UNUS SED LEO er det nye verktøyet token lansert av Bitfinex og kan brukes til å få rabatt på krypto til kryptopar når du handler.

Hensikten med mynten er å skaffe penger i en IEO (Initial Exchange Offering) og gjenopprette omtrent $ 850 millioner som ble lånt fra Tether, pluss 6,5% rente.

Mange kritikere er usikre på om de kan stole på LEO på grunn av tidligere handlinger tatt av Bitfinex og Tether, som begge er svært kontroversielle..

Når det er sagt, har Bitfinex lansert lignende prosjekter før med hell med BFX, selv om metoden de gjorde det, brøt brukernes tillit.

Vil de klare å trekke det av igjen? Kan handelsmenn fortsatt stole på Bitfinex og LEO? La oss finne det ut.

Vil du lære å handle kryptovalutaer som en proff? Ta vår kryptokurs!

Hva prøver LEO å oppnå?

leo kryptovaluta

For å forstå hva LEO prøver å oppnå, må vi først se på skandalen rundt Bitfinex og Tether.

Bitfinex og Tether er bundet sammen fordi de har samme morselskap iFinex, og Bitfinex har hatt en lang historie med bankproblemer som har lukket kontoer og endret dem ofte.

Det bør imidlertid nevnes at dette problemet ikke bare påvirker Bitfinex-børsen, mange børser har kjørt inn i lignende problemer.

Hovedproblemet som startet det hele var da Bitfinex betalingsleverandør, Crypto Capital mistet omtrent 850 millioner dollar av pengene sine.

Omstendighetene rundt hvorfor pengene forsvant er fremdeles uklare, selv om det hevdes av Crypto Capital at de er blitt beslaglagt av Portugal, Polen og USA.

Antagelig to av disse tre landene har benektet dette, og Crypto Capital har vært knyttet til flere mistenkelige selskaper.

Det antas da at Bitfinex lånte pengene fra Tethers reserver for å dekke tapene eller bør sentralen slutte å fungere.

Dette betydde igjen det Tether ble ikke lenger støttet av den amerikanske dollaren.

For å betale tilbake Tether lanserte Bitfinex en IEO med sitt nye token LEO. Navnet LEO kommer fra selskapets motto: “One, but (it’s) a lion”.

Penger samlet inn i IEO vil gå mot å gjøre Tether hel igjen (for øyeblikket er det bare 74% støttet av amerikanske dollar), arbeidskapital og forretningsformål.

Med LEO IEO, Bitfinex satser først på å skaffe $ 1 milliard fra private investorer og de resterende vil bli tilbudt til private investorer.

Imidlertid er det meste av $ 1 milliard allerede samlet inn, og det er derfor ikke sannsynlig at IEO vil åpne for private investorer.

Bitfinex har lansert lignende prosjekter som dette før og vært vellykket, men omstendighetene har brutt brukernes tillit.

I 2016, Bitfinex var hacket og tapte omtrent 60 millioner dollar i Bitcoin og som svar lanserte BFX-mynten.

Bitfinex var i stand til å skaffe nok penger til å dekke tapene, hjalp enormt av oksemarkedet i 2017.

Alle innehavere av BFX-mynt ble refundert 100% i amerikanske dollar. Det er imidlertid verdt å tenke på om de fortsatt ville være i stand til å gjøre dette hvis markedet ikke hadde nådd slike høyder.

Videre til det, den BFX-token ble påtvunget brukere som opplevde å miste opptil 36%.

Dette reiser spørsmål om hva Bitfinex ville gjort hvis en lignende situasjon skulle skje igjen med LEO-tokens og potensielt hvis de kunne ta eierskap til andres LEO-tokens.

Hvordan fungerer LEO?

hvordan fungerer leo

LEO er et bytteverktøytoken som Binance Coin og fungerer på omtrent samme måte med lite i veien for tekniske funksjoner som smarte kontrakter eller dApps.

Innehavere av LEO poletter kan få 15% avslag på takergebyr fra krypto til kryptopar og en ytterligere 10% avslag for de som har over 5000 LEO-tokens.

Dette samsvarer med 25% av Binance Coin når du handler gjennom børsen.

Binance Coin skulle senke dette til 12,5%, og det kan være sannsynlig at de holdt rabatten til 25% for å forbli konkurransedyktig med Bitfinex.

LEO kan også brukes til å redusere andre avgifter på utlån, innskudd og uttak også.

I likhet med Binance Coin vil LEO også gå gjennom en symbolsk brennende begivenhet der Bitfinex vil kjøpe tilbake LEO-mynter med sine månedlige inntekter.

Til slutt planlegger de å redusere den totale tilgangen på LEO-tokens til 100 millioner.

LEO vil ha maksimalt 1 milliard mynter, noe som passer inn i deres innsats for å samle inn 1 milliard dollar da hver mynt var verdt omtrent 1 dollar ved utgivelsen.

Det bør nevnes skjønt det LEO kan bare kjøpes via Tether (USDT), som kanskje er måten de har tenkt å returnere det som ble lånt.

Hvordan har LEO utført?

I skrivende stund, LEO har en total markedsverdi på $ 1 241 125 055, en sirkulerende forsyning av 999.498.893 LEO-tokens og et døgnvolum på $ 10.145.229, ifølge CoinMarketCap.

Ser man på hvordan LEO har utført historisk, var det relativt høyere mot Bitcoin enn den amerikanske dollaren i begynnelsen.

Alt dette endret seg i juli 2019, da markedsverdien skjøt opp og nådde sin første innledende høyde på 1,8 milliarder dollar og kort tid etter var LEO høyere mot den amerikanske dollar enn Bitcoin.

Ikke lenge etter steg LEO til sin høyeste markedsverdi på nesten 2 milliarder dollar. Siden da har LEO gradvis gått ned i verdi og stabiliserte seg rundt $ 1,30 per myntområde.

For tiden koster en LEO-mynt $ 1,24 og er 12. største kryptovaluta på CoinMarketCap.

En viktig ting å påpeke er at Bitfinex har slitt en god stund. Hvis LEO lykkes, kan det gi børsen det løftet det har vært på jakt etter.

Er LEO verdt å investere i?

investere i leo

LEO, etter trinnene i Binance Coin, kanskje en stor suksess hvis folk bruker den til å handle på Bitfinex-børs.

De som er interessert i mynten, bør huske at den ikke tilbyr noe når det gjelder smarte kontrakter eller dApps.

Som et verktøy token er verdien knyttet til hvor godt Bitfinex opererer. Hvis Bitfinex gjør det bra, vil LEO det også gjøre, og hvis Bitfinex gjør det dårlig, vil også LEO.

Det vil mest sannsynlig bare brukes en kort stund, med det meste av forsyningen sannsynligvis brent om noen få år.

Som Bitfinex brenner mer LEO poletter, vil verdien også øke når de blir knappere. Så det kan være lurt å holde på LEO-tokens til verdien stiger.

Hvis Bitfinex gjør det bra, det vil brenne mer hver måned, øke prisen mer, noe som gjør dem mer lønnsomme å selge.

Imidlertid vil de fleste handelsmenn sannsynligvis bare kunne kjøpe LEO fra børser og vil sannsynligvis ikke kunne delta i IEO.

For amerikanske borgere vil det være vanskelig å få tak i fordi de ikke får tilgang til Bitfinex og LEO-tokens er ikke tillatt å selge til dem.

Dette er veldig viktig fordi amerikanske kryptovalutahandlere representerer en stor del av markedet.

Kan man stole på LEO og Bitfinex?

Spørsmålet om tillit bør også tas opp.

Bitfinex, Tether og iFinex er fortsatt innhyllet i kontrovers, og mange er fortsatt usikre på om de i det hele tatt kan stole på.

Det juridiske sak mot iFinex av New York Attorney General kan ha vært katalysatoren som førte til at LEO ble dannet ettersom det presset presset potensielt mistenkelig oppførsel.

Hvis vi går lenger tilbake enn nyere tid, det fant vi bare ut Bitfinex og Tether var eid av samme morselskap på grunn av paradis papirer.

Tidligere hevdet de to at de ikke var koblet sammen.

For å gjøre ting verre, Bitfinex fortalte ikke investorer eller innehavere av Tether om lånet, ytterligere brudd på folks tillit til begge organisasjonene.

En annen ting å påpeke er at Bitfinex er ikke en regulert børs og noen har antydet at de kanskje vil holde ting på denne måten fordi de kan komme unna med mer.

Et godt alternativ til LEO ville være Binance Coin. Binance-børsen er mye mer klarert, flytter mye større volum av kryptovaluta.

På toppen av det tilbyr Binance Coin opptil 25% avslag, mens LEO-brukere må ha minst 5000 LEO-tokens for å få samme rabatt, noe som gjør handel med Binance-mynt billigere.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • LEO er et verktøy token som skal brukes på Bitfinex Utveksling. Med LEO kan handelsmenn få opptil 25% avslag på kryptopar til kryptopar
  • Bitfinex planlegger å brenne LEO poletter til bare 100 millioner er igjen. De vil gjøre dette ved å bruke sin månedlige fortjeneste til å kjøpe tilbake mynter.
  • Hovedformålet med LEO IEO skal vinne det som gikk tapt av Crypto Capital. Bitfinex lånte omtrent $ 850 millioner dollar fra Tether, som nå betyr at de ikke lenger er 100% støttet av den amerikanske dollaren.
  • Handlere er fortsatt ikke sikre på om de kan stole på LEO. Dette er på grunn av kontroversen rundt Bitfinex, iFinex og Tether.

Lær å handle LEO med vårt kurs i kryptovaluta

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset for kryptovalutahandel!

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Handelsutdanning, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me