Krypto-spådommer for 2021: Hvor du kan investere

Kryptovaluta har eksistert i flere år og har blitt noen av de mest lukrative og lønnsomme investeringsmulighetene. Kryptovaluta-eiendeler har konsekvent overgått tradisjonelle investeringsmidler som aksjer og råvarer som gull og olje.

Hvis du ser på investeringsmuligheter, er kryptokurver det beste alternativet, men det kan være en skremmende oppgave å velge hvilken krypto du skal investere i, og det er derfor vi har gjort noen kryptoprognoser for 2021, som skal hjelpe deg med å finne ut hvor du skal investere.

Det er flere alternativer du som investor kan se på. Bitcoin er det mest åpenbare valget, men det er andre kryptovalutaer utover Bitcoin. XRP får grep blant investorer i henhold til XRP-prisforutsigelsen, noe som gir dem en fantastisk avkastning på investeringen. Andre investeringsalternativer blant kryptovalutaer er Ethereum, Litecoin, BAT og Cardano. Hvis du er interessert i å gå litt mer i detalj, kan du ta en titt på listen vår over kryptoprognoser for å hjelpe deg med å bestemme hvor du vil investere i 2021.

Topp krypto eiendeler for 2021:

Ta en titt på disse topp kryptokursene for å investere i 2021, og start investeringen din på høyre fot.

Ripple (XRP)

Ripple er et utmerket investeringsvalg for enkeltpersoner som ønsker å investere i kryptovaluta uten å bruke for mye penger. Ripples nåværende handelspris er $ 0,42, noe som gjør det til et attraktivt tilbud for investorer. Kryptovaluta er den fjerde største valutaen globalt og et utmerket alternativ for investorer som pleier å være litt forsiktige. Opprettet som et alternativ til tradisjonelle betalingssystemer, tar Ripple sikte på å transformere grenseoverskridende betalinger, og tilbyr lave valutakurser og øyeblikkelig bekreftelse for overføringer..

Ripples pris forventes å øke i 2021, med eksperter som forutsier at kryptovalutaen kan nå $ 3 innen utgangen av året..

Ripples partnerskap med globale finansinstitusjoner i over 40 land har sett Ripple posisjonere seg som et alternativ til SWIFT-betalingssystemet. Kryptovalutaen adresserer store problemer som hastighet, sikkerhet, skalerbarhet og gjennomsiktighet.

Med økende støtte til kryptovalutaer som Ripple, synes 2021 å være et godt tidspunkt å investere i Ripple og gjøre et betydelig overskudd.

Cardano (ADA)

Cardano er et utmerket investeringsalternativ på kort og lang sikt. Cardano er beskrevet som en tredje generasjons kryptovaluta som løser problemer som hastighet og skalerbarhet som plager første- og andre generasjons kryptokurver. Cardano er den første fagfellevurderte kryptovalutaen, og tilbyr bedre skalerbarhet gjennom sin lagdelte arkitektur.

Cardano ble grunnlagt av Charles Hoskinson, som tidligere hadde jobbet med Vitalik Buterin i Ethereum. Hoskinson gikk sammen med Ethereum-medstifter for å sette opp Input Output Hong Kong (IOHK), selskapet bak Cardano. Cardano bruker Ouroboros, en Proof-of-Stake-konsensusmekanisme som garanterer integriteten, ytelsen og levetiden til protokollen ved hjelp av matematisk spillteori, kryptografi og kombinatorikk.

For øyeblikket handler Cardano til 0,67 dollar og har en markedsverdi på rundt 21,5 milliarder dollar. Dette er satt til å øke i 2021, med de fleste kryptovaluta-romeksperter er enige om at Cardano vil se jevn prisøkning, i gjennomsnitt rundt $ 0,70 i 2021 og kan stige til $ 1,50 innen 2023.

Litecoin (LTC)

Litecoin er en av de beste kryptovalutaene du kan investere i, et utmerket alternativ for nybegynnere og erfarne investorer. Litecoins markedsverdi ligger for tiden på rundt 9,8 milliarder dollar og forventes å øke ytterligere.

Litecoin deler mange likheter med Bitcoin, men Litecoin tar for seg noen kritiske problemer som plager Bitcoin. Det krever mindre datakraft enn Bitcoin, med til og med vanlige bærbare datamaskiner og stasjonære datamaskiner som kan bryte den.

Litecoin er også mye raskere enn Bitcoin, og tar bare to og et halvt minutt å behandle en blokk. Bitcoin tar ti minutter å behandle en blokk.

Litecoin handles for øyeblikket til $ 152, og prisen vil øke i 2021 og utover. Kryptovalutaen så en betydelig utvikling i 2020, hvor høydepunktet var Litebringer, et RPG som kjørte på Litecoin blockchain. Litebringer tredoblet transaksjonene på Litecoin-plattformen, og utgjorde over 70% av alle transaksjoner, noe som førte til en økning i valutakursen.

Litecoins likheter med Bitcoin gjør det også til en utmerket investeringsressurs.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin er den største og mest populære kryptovalutaen globalt, og ingen liste er komplett uten den. Selv om kryptovalutaen tålte en tøff start på 2020 med et betydelig prisfall, falt det spektakulært etter å ha falt til sitt laveste punkt i mars. Bitcoin nådde den høyeste registrerte prisen i januar 2021, da kryptovalutaprisen steg til $ 40 519.

Bitcoin er satt til en bull run i 2021 på grunn av økt institusjonell interesse, som eksperter tror vil være en viktig faktor i prisen på Bitcoin.

Betydelig nylig utvikling som Elon Musks bilfirma Tesla har sagt at den kjøpte omtrent 1,5 milliarder dollar (1,1 milliarder kroner) av kryptovalutaen Bitcoin i januar og forventer å begynne å akseptere den som betaling i fremtiden, og JPMorgan Chases JPM-mynt blir satt i live og MassMutual kunngjør kjøpet. på $ 100 millioner i Bitcoin viser hvor mye interesse Bitcoin genererer.

Eksperter spår at Bitcoin vil se masseadopsjon som en betalingsmåte i 2021, takket være PayPal som kunngjør at brukere av plattformen kan kjøpe og selge Bitcoin og kjøpe med Bitcoin. Denne kunngjøringen forventes å åpne for et stort marked for Bitcoin.

Den generelle konsensus innen kryptovalutaindustrien er at Bitcoin kan krysse $ 100.000 innen utgangen av året og muligens krysse $ 300.000 innen utgangen av 2022. Med spådommer som disse er dette et utmerket tidspunkt å investere i Bitcoin.

Ethereum (ETH)

Ethereum er den nest største kryptovalutaen i markedsverdi etter Bitcoin. Ofte kalt "King of DeFi," Ethereum har sett en tilstrømning av flere neste generasjons DeFi-prosjekter, med flere institusjoner som gjør Ethereum til deres valgte plattform for deres DeFi-produkter. Eksperter mener at Ethereum 2.0 og veksten av DeFi. Plattformen har blitt en integrert tannhjul i DeFi-rommet.

DeFi så utrolig vekst i 2020, og Ethereum var plattformen som fikk mest ut av det. 2021 forventes å være omtrent det samme for Ethereum, og prisen vil øke ytterligere.

Da Ethereum 2.0 også kommer inn i bildet, blir 2021 spådd å være et veldig bullish år for kryptovalutaen. Ethereum 2.0 lover bedre hastighet og skalerbarhet ved å bytte fra en Proof-of-Work (PoS) konsensusmekanisme til en Proof-of-Stake (PoS) konsensusmekanisme.

Ethereums nåværende pris er rundt $ 1630, noe som kan øke ytterligere takket være at DeFi og Ethereum 2.0 har en positiv innflytelse på prisen på Ethereum.

Basic Attention Token (BAT)

Basic Attention Token ble utviklet av en av medstifterne av Mozilla Firefox.

BAT er populær blant IT-fagpersoner, nettutviklere, markedsførere og forfattere. BAT er en kjent kryptovaluta i kryptovalutaområdet og har vokst jevnlig siden starten.

Den ble opprettet for å forbedre sikkerheten og rettferdigheten ved digital reklame. BAT-token er bygget på Ethereum-plattformen og er det opprinnelige token til Brave-nettleseren. BAT-token handles for øyeblikket til $ 0,41, og selv om det fortsatt er under utvikling, forventes det å se jevn vekst i 2021. BAT gir en relativt lav risiko investeringsmulighet for investorer.

Konklusjon: Topp krypto eiendeler for 2021

Å forutsi nøyaktig prisen på kryptokurver er en vanskelig virksomhet, da flere faktorer påvirker prisen. Markedsfølelser kan endres når som helst og ha en negativ effekt på prisen på digitale valutaer.

Kryptovaluta-priser avhenger også av andre kryptos ytelse, og ytelsen til andre valutaer kan ha en positiv eller en negativ innflytelse på investeringene dine. Det er viktig å være grundig i forskningen før du investerer.

Imidlertid antas det at de fleste kryptovalutaer vil se betydelig vekst i 2021 og utover. Invester smart med tanke på investeringsmålene dine, og du vil se en betydelig avkastning på investeringene dine.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les mer:

7 kryptovaluta-spådommer for 2021 som alle vil være enige med

Den beste kryptovalutaen du kan kjøpe nå

Hva er fremtiden for kryptovalutaer – bør du investere i kryptovalutaer?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me