Kryptomarked: Disse kryptovalutaene er de beste eiendelene å kjøpe nå

Vil du hoppe over lesningen og komme rett til toppvalgene våre? De beste kryptovalutaene du kan kjøpe nå er Bitcoin, Ethereum, og Cardano.

Det nylige kryptomarkedsrallyet har presset mange kryptomynter til høyere prisnivå.

Kryptomarkedet har hatt et interessant 2020. I alt kaoset i verdensmarkedene har kryptovaluta klart å holde ut. Faktisk overgikk kryptokurver en hver tradisjonell eiendel og investering.

Kryptomarkedet gikk også gjennom en tøff oppdatering, men de fleste har gjenopprettet spektakulært, hentet tilbake tapene og i noen tilfeller nådd rekordhøye høyder. Siden markedet gjennomgår en liten korreksjonsperiode akkurat nå, er det imidlertid like god tid som noe å komme inn i dette rommet.

Derfor har vi satt sammen en liste over de beste kryptovalutaaktivaene du kan vurdere.

Så uten videre,

De 3 beste kryptovalutaenhetene du bør vurdere å kjøpe:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Cardano

Så hvilke kryptokurver er de beste i den nåværende markedssituasjonen? Det er tre som kommer til hjernen, og ulike faktorer er de beste krypto eiendelene du kan få tak i.

1. Bitcoin – BTC Er den beste kryptoen å kjøpe akkurat nå

Ingen kryptovaluta-liste er komplett uten Bitcoin. Bitcoin, den beste kryptoaktiva å kjøpe, utholdt en tøff start til 2020 med et fall i verdsettelsen. Bitcoin hadde hatt betydelige nedgangstider i 2013 og 2017, men denne nedgangen var annerledes fordi den var et bjørnemarked.

Noe som Bitcoin aldri hadde møtt før. Investorer solgte aksjene sine og flyttet til kontanter. Eksperter og investorer så for å se hvordan Bitcoin ville reagere. Bitcoin nådde sitt laveste punkt i mars da den falt til $ 4721. Bitcoin postet en fantastisk utvinning som så at kryptovalutaen nådde sin høyeste verdivurdering noensinne i januar 2021.

Mange eksperter har spådd et bull run for Bitcoin i 2021. Hva er faktorene bak dette? La oss ta en titt.

Det er økende institusjonell interesse for Bitcoin, bevis som ble sett i mars selv. Det er en tro blant eksperter at institusjonell interesse vil være en stor driver i Bitcoin-prisen. Tallene lyver heller ikke. Coinbase rapporterte en økning i sin institusjonelle aktiva fra 6 milliarder dollar til 20 milliarder dollar, som er bare i 2020.

JPMorgan Chases JPM-mynt går live og MassMutual kunngjør kjøpet av $ 100 millioner i Bitcoin er bare et par kunngjøringer som viser hvor stor interesse Bitcoin genererer. Bitcoin ser også masseadopsjon som en betalingsmodus, takket være plattformer som PayPal, som kunngjorde at brukere av plattformen kunne kjøpe, selge og kjøpe med Bitcoin. Dette åpner et stort marked for Bitcoin.

Noen investorer og eksperter har spådd at Bitcoin kan berøre $ 100 000 innen utgangen av 2021 og kan også nå $ 300 000 innen utgangen av 2022. Dette er en utmerket mulighet til å investere i Bitcoin og høste rekordhøy fortjeneste..

Les mer: Bitcoin Prediction Forecast

2. Ethereum – ETH er den beste DeFi-kryptoen å kjøpe akkurat nå

Ethereum er DeFi-kongen. Det er den nest største kryptovalutaen og en av de beste kryptoaktivaene å vurdere etter Bitcoin og også den nærmeste konkurrenten. Siden utgivelsen har Ethereum hatt betydelig vekst og har sett tilstrømningen av flere neste generasjons DeFi-prosjekter på sin plattform. Flere selskaper og institusjoner har gjort Ethereum til deres foretrukne plattform for sine DeFi-prosjekter.

Eksperter tror de to faktorene vil drive Ethereums verdi. Veksten til DeFi og Ethereum 2.0. Ethereums nåværende markedsverdi er på nesten 138 milliarder dollar, og Ethereum kommer etter et veldig sterkt år. Ethereum er integrert i DeFi-rommet, med plattformen som go-to-plattform for nye DeFi-prosjekter.

I 2020 vokste DeFi eksponentielt, og førte til at mange eksperter kalte det året for DeFi. Med veksten av DeFi står Ethereum for å få mest mulig, noe som kan og vil øke verdien av Ethereum. Den andre faktoren som vil påvirke verdien av Etheruem positivt, er Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 blir sett på som en spillveksler for Ethereum. Det lover å ta opp problemene som Ethereum for øyeblikket står overfor med hensyn til skalerbarhet, slik at plattformen kan håndtere flere transaksjoner per sekund enn den for øyeblikket er i stand til. Ethereum 2.0 ser også at Ethereum går fra en konsensusmekanisme for bevis på arbeid til en konsensusmekanisme.

Ethereum 2.0 skaper en økning i etterspørselen etter Ethereum takket være raskere prosesseringshastigheter, en reduksjon i kostnadene og en økning i det totale verktøyet.

3. Cardano – ADA Er den beste Dark Horse Crypto å kjøpe akkurat nå

Cardano er et annet kryptovaluta-aktivum som investorer bør se på på kort og lang sikt.

Cardano, som Ethereum, er en smart kontraktplattform. Ofte beskrevet som en tredje generasjons kryptovaluta som løser skalerbarhetsproblemer som første og andre generasjons valutaer som Bitcoin lider av.

Cardano tilbyr bedre skalerbarhet gjennom sin lagdelte arkitektur og er den første fagfellevurderte kryptovalutaen. Cardano Foundation har protokoller gjennomgått av forskere og akademikere fra universiteter som University of Edinburgh og Tokyo Institute of Technology.

Cardano har et fantastisk team som støtter det. Plattformen ble grunnlagt av Charles Hoskinson, som også jobbet med Vitalik Buterin i Ethereum. Etter å ha gått hver sin vei, gikk Hoskinson sammen med Ethereum-medstifter Jeremy Wood og satte opp Input Output Hong Kong (IOHK), selskapet bak Cardano.

Cardano bruker Ouroboros, en Proof-of-Stake-konsensusmekanisme som garanterer protokollens integritet, ytelse og lang levetid gjennom anvendelse av kombinatorikk, kryptografi og matematisk spillteori. Teamet og teknologien bak Cardano er en god nok grunn til at investorer kan kjøpe Cardano.

Men det er mer. Etter Shelly-oppdateringen begynte teamet på Cardano å jobbe med Goguen. Goguen vil låse opp smart kontraktsfunksjonalitet, og Cardano har fokusert all sin energi på det siden Shellys lansering. Goguen vil gjøre Cardano mer tilgjengelig ved å la enkeltpersoner som ikke har teknisk kunnskap lage smarte kontrakter.

Plattformen vil også se en forbedring i Cardanos tilbud, som tillegg av en flervaluta hovedbok. Flervaluta-hovedboken vil tillate brukere å lage tokens som støttes av naturen. Disse omfattende endringene vil forbedre Cardano betydelig og som et resultat øke verdien, og det er derfor dette er det perfekte tidspunktet å kjøpe Cardano.

For å konkludere er det flere andre kryptovalutaer du kan se på å investere i. Alle kryptovalutaer opplever en bull run, og den forventes å fortsette i 2021. De tre diskutert ovenfor gir imidlertid det mest langsiktige potensialet blant kryptovalutaer og bør være de investorer bør se på hvis de vil komme inn på markedet.

Les mer: Cardano Price Prediction Forecast

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me