Kryptovaluta i Australia – Toppkryptovalutaer å investere i Australia i 2021

Lurer du på hvilke kryptovalutaer som vil være de beste å investere i Australia i 2021? I dette innlegget vil vi utforske kryptovalutatrender for å gi deg ti potensielt eksplosive kryptokurver i de kommende årene.

Hva er de 10 beste valutaene du kan investere i Australia i 2021?

1. Bitcoin (BTC)

2. Ethereum (ETH)

3. Bitcoin Cash (BCH)

4. Ripple (XRP)

5. Litecoin (LTC)

6. Cardano (ADA)

7. IOTA (MIOTA)

8. TRON (TRX)

9. Stellar (XLM)

10. EOS (EOS)

Topp 4 kryptovalutaer å kjøpe og selge i australske dollar

Lær mer om hvordan du investerer kryptovalutaer i Australia

Topp kryptovaluta megler i Australia

Viktige punkter

Det er mer enn 7000 kryptovalutaer, og de vokser stadig i antall hver dag. Å velge riktig kryptovaluta for å investere er en av de viktigste faktorene for å ha en utmerket avkastning på investeringen.

Hvis du er fra Australia, og du leter etter riktig kryptovaluta å investere, er du på rett sted til rett tid. I denne artikkelen har vi listet de 10 beste kryptovalutaene du skal investere i Australia i 2021, så du får en ide om hvor du skal begynne.

Warren Buffet har to regler om investering: "Regel nr. 1: Tap aldri penger. Regel nr. 2: Glem aldri regel nr. 1".

Og vi er her for at du ikke skal tape penger på å gjøre upassende investeringer. Selv om 7000 er faktisk et betydelig antall, når det gjelder å investere i kryptovalutaer i Australia, går folk vanligvis med de mest anerkjente myntene. Det er flere faktorer for hvorfor man vil gå med en hederlig kryptovaluta, men hovedårsaken er sikkerhet.

Men la oss ikke lure oss selv. Mange ganger er det nye mynter som vokser mest. Så det å investere i dem viser seg å være den riktige avgjørelsen, til tross for mangelen på sikkerhet.

Videre har 2020 vært et tvangsår når det gjelder kryptovalutaer. Med halveringen som fant sted i mai og med koronaviruspandemien, har volatilitet kommet frem. På grunn av koronaviruspandemien krasjet kryptovalutaprisene, men plukket seg opp.

Husk at Bitcoin-halvering finner sted hvert fjerde år, og det har skjedd tre ganger i historien om kryptovalutaer. Vanligvis vokser kryptokurver etter hvert drastisk.

Og dette er hovedårsaken til hvorfor 2021 kan være et år da kryptokurver vil eksplodere. Eksperter forutsier betydelig vekst i kryptovalutas verdi, og store selskaper investerer enorme mengder penger i kryptovalutaer, som er et tegn på hva som kommer.

Så følg med og fortsett å lese artikkelen for å finne ut de beste myntene å investere i Australia i 2021.

Vil du lære å handle kryptovalutaer? Her på Trading Education har vi utarbeidet de beste kursene for kryptovalutahandel, der du kan lære å handle kryptovalutaer fra de mest fremtredende individene i bransjen.

Hva er de 10 beste valutaene du kan investere i Australia i 2021?

Her er en titt på de 10 beste kryptovalutaene du kan kjøpe i Australia i 2021.

1. Bitcoin (BTC)

Markedsverdi: $ 302,165,391,228

Å snakke om kryptokurver og ikke nevne Bitcoin er som å snakke om deler av bilen og ikke nevne motoren. Bitcoin er en av de beste kryptovalutaene å investere i Australia. Det var den første kryptovalutaen som ble utgitt i 2009, og markerte begynnelsen på kryptovaluta-æraen. Ofte blir det referert til som "en ny type penger". Bitcoin er fortsatt den foretrukne kryptovalutaen som investeres for australiere.

Bitcoin har bodd omtrent $ 10 000 mesteparten av tiden i år, men ifølge eksperter viser diagrammer bullish tegn fremover.

Altana Digital Currency’s Chief Investment Officer, Alistair Milne delte et diagram på Twitter som forutsa at Bitcoin kan nå en pris på $ 120 000 innen 2021. Ifølge Milne ble diagrammet sendt til Citibank FX Wire-postliste.

Bitcoin nådde sin heltidshøyde på $ 20.000 i 2017, og det kan høres litt overdrivende ut å si at det vil skyte i været over $ 100.000 når som helst snart. Imidlertid vet Bitcoin hvordan man overrasker. Så følg med!

2. Ethereum (ETH)

Markedsverdi: $ 51.507.291.691

Ethereum er en av de beste kryptovalutaene å investere i Australia. Med utgivelsen av Ethereum ble noe nytt introdusert i kryptovalutaverdenen; smarte kontrakter. Innføringen av plattformen gjorde det mulig for folk å skape ERC-20 tokens.

Ethereum overrasket kryptovalutaentusiaster da den nådde $ 480 2. september, som faktisk var den høyeste prisen for 2020.

Utviklere kan bygge apper på nettverket via Ethereum blockchain. Disse kalles også dApps på kryptospråk; desentraliserte apper. En viktig utvikling nylig har vært veksten av DeFi som står for "desentralisert økonomi". Dette kan betraktes som en ekstra utvikling av dApps.

DeFi-selskaper er tjenesteleverandører som for eksempel tilbyr kredittjenester på Ethereum blockchain der bare en smart kontrakt er nødvendig for eksport.

I følge DigitalCoin innen mai 2021 vil Ethereums pris nå rundt $ 1 040.

Vitalik Buterin utviklet Ethereum i 2015, og det ble populært i 2017 da verdien nådde fra $ 10 til nesten $ 900.

3. Bitcoin Cash (BCH)

Markedsverdi: $ 4.630.146.203

Bitcoin Cash er en av de mest foretrukne kryptovalutaene å investere i Australia. Bitcoin Cash er en gaffel med Bitcoin som ble opprettet i 2017, og noen ganger blir det referert til som Bcash.

Bitcoin Cash er et elektronisk kontantsystem som har som mål å bli globale penger med raske betalinger, lave avgifter, personvern og høy transaksjonskapasitet (store blokker).

I følge Primexbt i januar 2022 forventes Bitcoin Cash å koste rundt $ 318, og innen utgangen av 2021 vil det være $ 405.

I 2017 var det en bekymring for Bitcoins skalerbarhet, og Bitcoin Cash ble opprettet som en hard gaffel for å bære oppdraget til Bitcoin som en "peer-to-peer elektronisk betalingssystem". Formålet med Bitcoin Cash er å skalere slik at det kan møte den globale etterspørselen etter digitale betalinger.

4.Ripple (XRP)

Markedsverdi: $ 12,393,914,767

Ripple er ikke bare en kryptovaluta. Det er en digital ressurs som er bygget for betalinger. Det unike med Ripple er at det er en tillatelsesfri og desentralisert blockchain-teknologi som kan gjøre opp transaksjoner på 3-5 sekunder.

Ripple er kjent for sin lave pris, noe som gjør det mulig for alle med et lite budsjett å bidra til Ripple. Dette gjør XRP faktisk til en utmerket investeringsmulighet for folk som ønsker å investere små mengder penger.

Ifølge Crypterium med blockchain-teknologi som får mer anerkjennelse og XRP opprettholder eller oppgraderer sin nåværende posisjon i markedet, er det levedyktig å se bevegelser over $ 2-merket i 2021, hovedsakelig hvis institusjonell interesse fortsetter å vokse.

Prediksjoner for krusning: Hvor mye vil krusning være verdt i 2021 og utover?

5. Litecoin (LTC)

Markedsverdi: $ 4,451,393,965

Litecoin er en av de mest fremtredende kryptokurrencyene for handel i Australia. Litecoin ble utgitt i 2011 av Charle Lee, en tidligere ingeniørdirektør i Coinbase, og det er bare en spin-off av Bitcoin. Litecoin fikk mye anerkjennelse i november 2013 da den opplevde massiv vekst, inkludert et 100% sprang innen 21 timer.

Litecoin er kjent for raske transaksjoner som tar sikte på å behandle en blokk hvert 2,5 minutt, mens Bitcoin gjør det hvert 10. minutt.

Selv om Litecoin virker som en kryptovaluta med en rolig natur, er samfunnet aktivt, noe som lover en lys fremtid for altcoin. I følge CoinSwitch innen 2021 kan Litecoins pris nå $ 600. Dette er helt nye høyder for altcoin.

6. Cardano (ADA)

Markedsverdi: $ 3,192,136,382

Cardano ble utgitt i 2015, og det er en proof-of-stake blockchain-plattform. Cardano er en teknologi i stadig utvikling som har tiltrukket kunnskapsrike handelsmenn og investorer. Det er kryptovaluta ADA har overrasket alle i Australia og over hele verden med sin positive ytelse.

Cardano har et dedikert team bak det som bygger "en desentralisert fremtid uten mellomledd, der makten returneres til individet".

Iht Coinmarketcap, Cardano ligger for øyeblikket på $ 0,10. I følge Primexbt, en ny prisstigning kan ta Cardano til så høyt som $ 2,18. Da blir et tilbakefall spådd til et lavt nivå på $ 0,10 før 2023 ankommer.

7. IOTA (MIOTA)

Markedsverdi: $ 703,892,418

IOTA bruker en rettet asyklisk graf kalt Tangle for å lagre transaksjoner på hovedboken. IOTA er designet for å registrere og fullføre transaksjoner mellom maskiner og enheter i Internet of Things (IoT) økosystemet.

På IOTA mener de at Tangle er raskere og mer effektiv enn typiske blokkjeder som brukes til andre kryptovalutaer.

IOTA nådde sin heltidshøyde på $ 5,25 19. desember 2017. For øyeblikket er prisen på IOTA $ 0,25.

I følge Myntbryter, IOTA kan øke oppover og nå $ 5,62 innen 2023. Derfor virker det å investere i IOTA i 2021 som den riktige avgjørelsen å ta, med gode sjanser for en god avkastning på investeringen.

8. TRON (TRX)

Markedsverdi: $ 1,825,286,288

TRON er en annen blockchain-basert plattform som har som mål å bygge et globalt digitalt innholdsunderholdningssystem. Denne mynten ble opprettet for å endre måten innhold og publikasjoner blir publisert på. Den ble funnet i 2017 av den kinesiske gründeren Justin Sun. Cryptocurrency TRX er fortsatt en av favorittene å investere i Australia.

TRX registrerte sin heltid på $ 0,23 5. januar 2018. Akkurat nå er TRXs pris på $ 0,025.

TRX er en av de mest svingende myntene, og ifølge Myntbryter, det har stort potensiale for å vokse på markedet i nær fremtid. Innen 2023 forventes TRON-prisen å være $ 0,54.

TRXs pris avhenger av akseptforholdet til den blockchain-baserte plattformen – TRON. Så når flere organisasjoner tar i bruk teknologien, blir mynten mer verdifull.

9. Stellar (XLM)

Markedsverdi: $ 1.695.085.952

Stellar ble lansert i 2014 av Jed McCaleb grunnlegger av Mt. Gox og medstifter av Ripple, sammen med tidligere advokat Joyce Kim. Stellar er annerledes kjent som "Hemmelig Bitcoin-prosjekt" som det er slik McCaleb først kalte nettstedet der han søkte alfatestere.

Den opprinnelige eiendelen, kryptovalutaen, heter Lumen (XLM). XLM driver Stellar-nettverket og alle dets operasjoner, på samme måte som eter (ETH) driver Ethereum-nettverket.

Stellars pris akkurat nå er på $ 0,08, og det kan virke altfor lavt, men ifølge Digitalcoin innen november 2021 kunne Stellars pris gå opp til $ 0,21.

Stellar er en av de myntene som har en lav pris, men som vi sa i begynnelsen av artikkelen, er ikke alltid de mest anerkjente myntene de beste å investere i. Så, Stellar kan overraske oss alle i årene som kommer.

10. EOS (EOS)

Markedsverdi: $ 2 371 458 834

Selv om fremtredende kryptovalutaer som Bitcoin er de mest foretrukne av australiere å investere i, blir mynter som EOS ikke utelatt. EOS er en smart kontraktplattform som tar sikte på å eliminere transaksjonsgebyrer og også håndtere millioner av transaksjoner per sekund.

Det private selskapet block.one lanserte en programvare med åpen kildekode 1. juni 2018 og begynte å tilby EOS-tokens. Hos EOS tar de sikte på å være den kraftigste infrastrukturen for desentraliserte applikasjoner.

Prisen på EOS akkurat nå ligger på $ 2,53. 29. april 2018 nådde EOS sin heltid på 22,71 dollar. I følge PrimeXBT, EOS-prisen kan oppleve en annen bemerkelsesverdig kraftig burst oppover, og plasserer en ny heltidshøyde nær $ 100 per EOS i 2021 eller 2022.

Topp 4 kryptovalutaer å kjøpe og selge i australsk dollar

1. Bitcoin til australsk dollar – BTC / AUD

bitcoin i Australia

BTC / AUD lar deg kjøpe og selge Bitcoin i australske dollar.

Hvordan kjøpe og selge Bitcoin i Australia

Hvis du er australsk og vil kjøpe og selge Bitcoin, er du heldig. Du kan kjøpe og selge bitcoin i AUD. Handlere som tror at Bitcoin-prisen vil stige mot AUD vil kanskje åpne en lang posisjon og kjøpe, mens de som tror det motsatte vil åpne en kort posisjon og selge.

Bør du investere i Bitcoin / australsk dollar?

Handle Bitcoin til australsk dollar

2. Ethereum Classic til australsk dollar- ETC / AUD

ethereum classic

ETC / AUD lar deg kjøpe og selge Ethereum Classic i australsk dollar.

Hvordan kjøpe og selge Ethereum Classic i Australia

Australiere kan kjøpe og selge ETC i sin egen valuta, kjøpe og selge ETC / AUD-par basert på om du føler at ETC-prisen vil stige mot AUD.

Bør du investere i Ethereum Classic / australsk dollar?

Handle Ethereum Classic til australske dollar

3. Ring til australske dollar – XRPAUD

krusning i Australia

XRPAUD lar deg kjøpe og selge Ripple i australsk dollar.

Kjøp og selg Ripple i Australia

Dette er valutaparet som representerer prisen på hver Ripple-mynt i den australske dollaren.

XRP er faktisk påvirket av hvor godt andre kryptovalutaer handles over hele verden, samt aksept av ledende finansinstitusjoner.

Åpne en lang posisjon for å kjøpe disse myntene, eller en kort for å selge dem basert på deres forventede ytelse og din vurdering.

Bør du investere i krusning / australsk dollar?

Trade Ripple til australske dollar

4. Ethereum til australske dollar – ETH / AUD

ethereum i Australia

ETH / AUD lar deg kjøpe og selge Ethereum i australsk dollar.

Kjøp og selg Ethereum i Australia

ETHAUD er valutaparet som representerer prisen på hver Ethereum-mynt i australske dollar. Ethereum er den andre populære kryptovalutaen i Australia og over hele verden. Den australske dollar (AUD) er den offisielle valutaen i Australia. Begge myntene er populære, med ETH som ansett som nummer to for Bitcoin når det gjelder markedsverdi og AUD som en topp global reservevaluta.

Handlere som spår at prisen på Ethereum vil stige, kan åpne en lang posisjon og kjøpe ETCAUD, og ​​de som føler noe annet kan åpne en kort posisjon og selge ETCAUD.

Bør du investere i Ethereum / australsk dollar?

Handle Ethereum til australske dollar

Viktige punkter

  • Å velge riktig kryptovaluta for å investere til rett tid er nøkkelen til å tjene penger.
  • Bitcoin og ethereum er fortsatt de beste kryptovalutaene å investere i Australia.
  • Halvering av Bitcoin kan føre til en prisstigning i kryptovaluta de neste årene.
  • Ethereums verdi forventes å vokse og nå $ 1040 innen utgangen av 2021.
  • EOS-prisen forventes å nå $ 100 innen 2022.
  • Australske handelsmenn kan kjøpe og selge topp kryptovalutaer i australsk dollar

Lær mer om hvordan du investerer kryptovalutaer i Australia

Nok en gang er det mange kryptovalutaer du kan velge og investere i, men å investere i den rette er en avgjørende faktor for å øke sjansene for suksess..

Her på Trading Education lærer vi de beste kryptovaluta-investeringsstrategiene og handelsteknikkene. Hvis du føler at du er klar til å begynne å lære, kan du ta en titt på handelskursene våre her.

Det er verdt å merke seg at prisforutsigelsene ovenfor kan se urealistiske ut for deg, men kryptovalutaer vet hvordan de kan overraske oss. La oss ikke glemme det i løpet av kryptovaluta boom i 2017, mange mennesker var forbauset og forbauset.

Topp kryptovaluta megler i Australia

Vel, nå vet du hva de beste kryptovalutaene du kan investere i Australia er. Så hvis du er villig til å starte handelsreisen din, trenger du en kryptokurrencymegler.

eToro støtter alle kryptovalutaene som er nevnt ovenfor. Totalt kan du investere i kryptovalutaaktiva, og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer på eToro. Videre blir eToro kåret til toppmegler i Australia.

eToro har en unik kopihandelfunksjon der du kan kopiere en næringsdrivende, og alle handler de åpner, åpnes automatisk på kontoen din med en forholdsmessig prosentandel av dine valgte midler.

eToro er en av de sikreste meglerne å bruke fordi elitenes finansmyndigheter regulerer sine australske våpen i AU, og det er et kjent fintech-selskap.

Mange land tillater ikke CFD-handel, men i Australia kan du utføre CFD-handel ved hjelp av eToro. eToro AUS Capital Pty Ltd. er innehaver av en australsk Financial Services License (AFSL) 491139 utstedt av Australian Securities and Investments Commission (ASIC) og regulert under Corporations Act (Commonwealth).

Enten du aldri har handlet kryptovalutaer eller om du er en erfaren handelsmann, men ønsker å forme dine handelsferdigheter, håper vi at du syntes denne artikkelen var verdifull og nyttig. Hvis du har likt det, gi oss en like og del den i tilfelle noen andre ønsker å investere i kryptovalutaer i Australia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me