Kryptovalutahandel i Australia – 10 tips for handel med kryptovalutaer i Australia

Topp 10 tips for å handle kryptovalutaer i Australia

Leter du etter tips for å handle kryptovalutaer i Australia? Enten du vil begynne å handle kryptovalutaer i Australia eller du allerede er profesjonell forhandler, her på Trading Education har vi forberedt deg 10 tips for å handle kryptovalutaer i Australia.

Australia oppfordrer sterkt kryptoutvikling og Blockchain-teknologi

Hva er de 10 beste tipsene for å handle kryptovalutaer i Australia?

 1. Start med å lære å handle kryptovaluta riktig
 2. Lag en plan
 3. Kryptovaluta er korrelert – Fortsett å se på Bitcoin
 4. Du kan vurdere å diversifisere
 5. Prøv å være så mindre emosjonell som mulig
 6. Velg en kryptobørs som er autorisert til å operere i Australia
 7. Hold deg oppdatert med de siste nyhetene og hendelsene i kryptovalutaverdenen
 8. Vær oppmerksom på at du må betale skatt når du investerer i kryptovaluta i AU
 9. Ikke la tap motet deg
 10. Stopp noen ganger

Hvorfor handle kryptovalutaer med eToro Australia?

Viktige punkter

Lær å handle kryptovalutaer i AU

Australia er et av landene som har en positiv tilnærming til kryptovalutaer, da det ikke har vist noen indikasjon som hindrer kryptovekst. Dessuten er Australia et av landene hvis regjering har støttet utvikling av kryptovaluta og blockchain.

Australia oppfordrer sterkt Crypto-utvikling og Blockchain-teknologi

Blockchain-teknologi blir vedtatt over hele verden, ikke bare i finanssektoren, men også på andre områder. Egentlig har den australske regjeringen støt støttet Blockchain-teknologi. I det siste annonserte de a National Blockchain Roadmap. Denne veikartet beskriver og forklarer hvor viktig Blockchain-teknologien er og fordelene Australia vil ha av å ta i bruk den på forskjellige områder. Gjennomføringen av den nye National Blockchain Roadmap i løpet av de neste fem årene vil styrke australiere til å vokse virkelig viktige og grunnleggende Blockchain-kapasiteter, og dessuten tiltrekke seg nye utenlandske investeringer og partnerskap..

Videre har etterspørselen etter ansatte med IT-ferdigheter innen krypto- og Blockchain-teknologi økt drastisk ettersom den australske regjeringen bevilget 800 millioner dollar til digitale teknologier som en del av planen for koronavirusøkonomi.

Vel, det må sies at med alle disse beslutningene og hendelsene er det tydelig at Australia har klare og ekte planer om kryptovalutaer og Blockchain. Så de som allerede har investert i kryptovaluta i Australia, er i takt med tiden.

Hvis du ønsker å lære hvordan du kan investere i kryptovalutaer i Australia her på Trading Education, har vi utarbeidet de beste handelskursene som gjør det lettere og mer praktisk å lære seg å handle kryptovaluta. Ta et av kursene og begynn å lære å handle kryptovalutaer i Australia. Det er aldri for sent å begynne å lære, men early bird får ormen.

Hva er de 10 beste tipsene for å handle kryptovalutaer i Australia?

Folk har gjort enorm formuehandel Bitcoin og andre kryptovalutaer. Nå må vi innrømme at hver investering har sin egen risiko, men uten i det minste å prøve, kan vi ikke komme noen vei. Det må også bemerkes at noen mennesker har flaks. Men lykke til, ikke den viktigste faktoren som avgjør suksessen din når det gjelder handel med kryptovalutaer. Ferdigheter er det som teller mest.

Svært dyktige handelsmenn gjør sjelden feil, noe som betyr at de sjelden taper penger ettersom de kjenner de beste triksene og tipsene for å tjene penger på å handle kryptovalutaer med hell.

Vi vil at du skal lykkes og gjøre så få feil som mulig, så nedenfor har vi listet opp de ti beste tipsene for å handle kryptovalutaer i Australia.

10 tips for handel med kryptovalutaer i Australia

1. Start med å lære å handle kryptovalutaer riktig

“Si meg, og jeg glemmer det. Lær meg, og jeg husker det. Involver me, and I learn ”, er sitatet som Benjamin Franklin beskrev viktigheten av undervisningsmetoder. I handel vil det være fint for nybegynnere å få en mentor til å fortelle snarveier og forkorte veien til suksess. I den digitale tidsalderen er det mange muligheter for å lære å handle kryptovalutaer.

Det er mange kurs du kan få tilgang til online. Det er imidlertid viktig å velge et kurs som virkelig vil forberede deg på utfordringene du kan møte på handelsveien din. Her på Trading Education forbereder vi studentene våre på suksess med handel, ved å tilby dem verktøyene og forklare de beste måtene og teknikkene for handel gjennom våre godt forberedte handelskurs.

2. Lag en plan

“En tosk med en plan er bedre enn et geni uten en plan” er et av de mest berømte sitatene til den amerikanske forretningsmagnaten og gründeren Thomas Boone Pickens. Ved handel med kryptovaluta må du ha en plan. Markeder for kryptovaluta er åpne 24 timer i døgnet, men det betyr ikke at du skal sitte foran skjermen hele dagen og prøve å fange gode handler. Det er nødvendig å opprettholde din mentale helse. Vi må være ærlige; det er ikke noe strålende å sitte foran skjermen hele dagen. Det blir kjedelig og ensomt. Derfor må du angi åpningstid og lage en plan. Du kan ikke sitte der og se på diagrammene som ønsker at prisen på en bestemt kryptovaluta skal øke. Lag planen din, opprett inngangs- og utgangspunkter, og ikke bli for påvirket av kartbevegelsene.

3. Kryptovaluta er korrelert – Fortsett å se på Bitcoin

I aksjemarkedet betyr for eksempel korrelasjon når verdien av de to eiendelene går i en lignende retning. I kryptovalutamarkedet kan dette skje for alle eiendeler. Bitcoin, kjent som “Kongen av kryptovalutaer”, er den første kryptovalutaen som ble utgitt i 2009, og markerte dermed begynnelsen på kryptotiden. Som kryptovalutahandler bør du alltid være oppmerksom på prisen på Bitcoin fordi andre mynter er korrelert med Bitcoin. Ofte når prisen på Bitcoin øker eller synker, øker prisen på andre mynter.

Bitcoin og Ethereum er sterkt korrelert. I november 2019 presenterte Skew en diagram der det ble vist at korrelasjonen mellom Bitcoin og Ethereum var omtrent 90% i nesten to år. Videre er Bitcoin fortsatt den mest foretrukne kryptovalutaen som australiere investerer.

Videre lesning:

Topp 10 kryptovalutaer å investere i 2021

Kryptovaluta å kjøpe, se på og unngå

Hvordan handle kryptovaluta med $ 100

Topp 10 viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

4. Du kan vurdere å diversifisere

“Venture not all in one ship”, sier et latinsk ordtak som betyr “Don’t trust all your goods to one ship”. Selv om de ledende kryptovalutaene er korrelert, er det mange andre som har lav korrelasjon. Det er alltid en risiko når du investerer. Årsaken til hvorfor du kanskje vil diversifisere ved å investere i forskjellige mynter, er å håndtere investeringsrisikoen bedre.

Prisen på mynter med lav korrelasjon har en tendens til å bevege seg i motsatt retning av hverandre. Så hvis den ene mynten faller i pris, vil den andre stige. Du, som investor, bør vente på at prisen skal øke i første omgang og vil åpenbart tjene penger i den andre. Hvis du foretrekker å investere i slike mynter, er Bata, CanYaCoin og Power Ledger kryptovalutaer som er basert i Australia.

5. Prøv å være så mindre emosjonell som mulig

Følelser er den vanlige fienden til handelsmenn og spesielt nybegynnere. Åpenbart ønsker alle å tjene penger, men følelser har forårsaket betydelige tap for handelsmenn gjennom hele handelsreisen. Noen individer er mer følsomme og kan bli mer påvirket av sinne eller frykt. Hvis du blir sint, kan du skynde deg å ta en beslutning som kan føre til et salg eller kjøp på feil tid. Det er et annet fenomen i kryptohandelssfæren kjent som FOMO – frykt for å gå glipp av det. Vanligvis vises FOMO i store markeder når en næringsdrivende er spent og kjøper, og selger på grunn av frykt eller angst i feil øyeblikk senere. Hvis du handler slik konsekvent, kan du bli utålmodig, og syklusen vil fortsette å gjenta. For å unngå FOMO må du være tålmodig. Erfarne handelsmenn holder seg til planen sin som vi nevnte, og de blir ikke offer for noen følelser under handelseventyrene sine.

6. Velg en kryptobørs som er autorisert til å operere i Australia

Mange kryptokursutvekslinger opererer der ute, men ikke alle har tillatelse til å jobbe i Australia. For å fungere, må kryptobørs i Australia registrere seg hos Australian Transaction Reports and Analysis Center (AUSTRAC). eToro er den beste megleren som er autorisert til å operere i Australia. På eToro kan du investere i mer enn 90 kryptovalutaer og CFD-er. eToro ble funnet i 2007 og er ledende i det sosiale handelsnettverket, med mer enn 13 millioner brukere over hele verden. eToro opprettet eToroX utveksling i 2018, dedikert utelukkende for kryptovalutahandlere og entusiaster. eToro er stolt av sine høye sikkerhetsnivåer, lave gebyrer og likviditeten de tilbyr. Derfor er eToro det beste alternativet for deg å investere i kryptokurver i Australia.

Relatert: eToro Review – Den sosiale handelsplattformen for handelsmenn og investorer

7. Hold deg oppdatert med de siste nyhetene og hendelsene i kryptovalutaverdenen

Det er helt forståelig at du som handelsmann må stirre på kryptokartene og være oppmerksom på lysestakenes bevegelser, men det er ikke nok til å nå de høyeste suksessnivåene. Det vil hjelpe hvis du alltid holder deg oppdatert ved å lese kryptovalutainnhold og se kryptorelaterte videoer og direktesendinger på YouTube. Det er nettsteder helt dedikert til kryptovalutamarkedet i Australia som cryptonews.com.au, men du kan få mye informasjon også ved å lese cointelegraph.com, coindesk.com, ccn.com, Forbes, Investopedia, etc. Her på Trading Vi prøver også å gi de mest oppriktige og detaljerte rådene om investering i kryptovalutaer. Vår seksjon om kryptovaluta-artikler er fullpakket med artikler og analyser av erfarne forfattere og erfarne handelsmenn som gir sitt beste for å hjelpe deg på din vei til suksesshandel med krypto.

8. Vær oppmerksom på at du må betale skatt når du investerer i kryptovalutaer i AU

Ulike land regulerer kryptovalutaer forskjellig. I Australia skattlegges kryptovaluta. Fram til 2017 ble Bitcoin-transaksjoner dobbeltbeskattet i Australia, men samme år fjernet den australske regjeringen denne barrieren da den bestemte seg for å behandle kryptovalutaer som eiendom og underlagt kapitalgevinstskatt (CGT). Med samme avgjørelse ble kryptovaluta fullstendig legalisert, og så etter denne avgjørelsen kan alle investere uten bekymring i kryptoaktiva i Australia. Bortsett fra kapitalgevinstskatt, faller andre kryptovalutahandlinger som gruvedrift eller staking under vanlig inntektsskatt.

9. Ikke la tap motet deg

På slutten av dagen er vi mennesker, og vi gjør feil. Vi må akseptere at vi ikke alltid kommer til å vinne. En feil beslutning kan føre til tap. Men slik lærer du som handelsmann. Du må lære av feilene dine og ikke la dem motløse deg og stimulere sinne eller håpløshet. Enkelt sagt, nyt handelsreiser og ta tap som leksjoner og en del av din suksess.

10. Stopp noen ganger

Noen ganger blir vi overbelastet fra å jobbe hardt i en viss periode. Spesielt når vi snakker om handel, som er slitsomt, krever det mye skjermtid, oppmerksomhet og informasjonsinnhenting. Så vurder å gå bort fra din bærbare datamaskin, diagrammer, telefon, Twitter osv. Det kan føles som om du blir sugd i handelsverdenen, og når du tar en liten pause, vil det se ut som om du opplever en ny verden utenfor.

Hvorfor handle kryptovalutaer med eToro Australia?

eToro er den beste megleren i Australia. eToro er innehaver av en australsk lisens for finansielle tjenester (AFSL) utstedt av Australian Securities and Investments Commission (ASIC) og regulert under Corporations Act (Commonwealth). I eToro kan du handle kryptovalutaer, råvarer, valutaer, indekser og ETFer.

Nylig begynte eToro å gi innsatsbelønninger for kryptovalutaer Cardano og TRON. Denne nye innsatstjenesten på eToro vil tillate deg å tjene belønninger hvis du eier den støttede kryptovalutaen. Videre er eToro en av meglerhusene med de laveste avgiftene i markedet. Det er mye brukt og anerkjent for sin høye sikkerhet og brukerbeskyttelse.

eToro – Den beste Crypto Exchange-plattformen i Australia

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Viktige punkter

 • Australia støtter aktivt kryptoutvikling og Blockchain-teknologi.
 • Den australske regjeringen bevilget 800 millioner dollar til digital teknologi som en del av planen for koronavirusøkonomi.
 • Når du handler kryptovalutaer, er det avgjørende å ha en plan og holde seg til den.
 • Bitcoin er sterkt korrelert med Ethereum.
 • Diversifisering – å investere i mynter med lav korrelasjon er en metode for å håndtere bedre risikoinvestering.
 • Ikke bli påvirket av følelser mens du handler, da du kan ta feil avgjørelser.
 • Hold deg oppdatert med de siste kryptonyhetene og vær oppmerksom på at kryptovalutaer beskattes i Australia.
 • Lær av feilene dine.

Lær å handle kryptovalutaer i AU

Vi må understreke igjen at de riktige ferdighetene og teknikkene er det som gir deg størst fortjeneste ved å handle kryptovalutaer i Australia. Alle kan starte sin handelsvei, men de som har riktig informasjon og verktøy vil alltid være et skritt foran.

Kursene våre på Trading Education vil lære deg de nyeste kryptohandelsteknikkene og vil bidra til å forme dine handelsferdigheter. Trading Education tilbyr ikke bare handelskurs, men det er et helt handelsakademi med et stort fellesskap av studenter som ivrig ønsker å lære å handle. Bli en del av dette fellesskapet og start dine handelseventyr!

Dette var de ti tipsene for å handle kryptovalutaer i Australia som vi valgte for deg. Vi håper absolutt at du finner dem nyttige. I så fall, gi oss en like og del denne artikkelen gitt at noen andre også kan finne dem gunstige.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me