Litecoin-prisanalyse for 2021 (grundig gjennomgang)

LTC-prisvarsel for 2021

Vi deler toppen Ekspertspådommer for Litecoin i 2021.

Les vår Litecoin LTC-prisanalyse i 2021

Litecoin ble utviklet av Litecoin MIT-kandidat og tidligere Google-ingeniør Charlie Lee, og ble opprinnelig spioneringen som sølvet til Bitcoins gull og forsøkte å løse oppfattede mangler i skalerbarhet og funksjonalitet i den opprinnelige kryptovalutaen ved å bruke Scrypt som et bevis på arbeidsopplegget og tilby mye raskere blokkoppretting tid, samt et mye høyere tak på den totale tilgangen på Litecoin-tokens.

Formelen ser ut til å ha vært en suksess. Mens Litecoin fremdeles er langt bak forgjengeren når det gjelder tokenverdi, har altcoin virkelig og godt etablert seg i bransjen og var i skrivende stund den femte største kryptovalutaen etter markedsverdi, som sto på over 10,3 milliarder dollar..

Ser vi fremover, presenterer Litecoin en interessant mulighet for investorer. Etter en litt slank 2020 – til og med faktorisering av COVID-19-pandemien – opplevde altcoin en økning i verdien i november, og tyrefasningen ser ut til å fortsette til 2021. Selvfølgelig opplever de fleste kryptovaluta lykke sent, men prisen på Litecoin tredoblet mer eller mindre mellom september og desember i fjor.

Så hvor lenge kan vi forvente at løpeturen varer? Vår Litecoin-prisanalyse for 2021 tar sikte på å kaste lys over altkoins nylige formuer og finne ut hva noen av bransjens ledende analytikere spår for året fremover.

Hvis du vil kjøpe LTC raskt og enkelt, sjekk ut eToro Exchange!

Innhold

Litecoin – en oversikt

Historien om Litecoin-prisbevegelsen

Litecoin prisanalyse 2020

Ekspertspådommer for Litecoin i 2021

Faktorer som påvirker Litecoin-prisen

Litecoin-prisanalyse for 2021

Bør du investere i Litecoin i 2021?

Litecoin-prisanalyse 2021: Konklusjon

Litecoin prisanalyse 2021 – FAQ

Litecoin – En oversikt

For å vurdere om Litecoin er en god investering, bør enhver pålitelig Litecoin-prisanalyse for 2021 starte med en oversikt over teknologien bak kryptovalutaen og hvordan den skiller seg fra andre store mynter på markedet.

Litecoin ble lansert i 2011, designet av tidligere Google-ingeniør Charlie “Satoshi Lite” Lee. Lee selv har vært noe av en splittende figur i kryptokurrencyområdet – fått ytterligere berømmelse da han solgte sine Litecoin-beholdninger da prisene var på topp. Lee hevdet at tiltaket ble gjort for å lindre en potensiell interessekonflikt. Han har også alltid insistert på at Litecoin aldri var ment å konkurrere med Bitcoin, men i stedet skulle brukes som et peer-to-peer-betalingssystem for små transaksjoner – en faktor som enhver Litecoin-prisanalyse for 2021 burde legge merke til.

Litecoins kode stammer direkte fra Bitcoin, så uunngåelig er det mange likheter mellom de to kryptovalutaene. En bemerkelsesverdig likhet er at begge bruker Proof of Work-protokollen, noe som betyr at måten BTC og LTC blir utvunnet på – i det minste på overflaten – er veldig lik. Der Bitcoin er avhengig av SHA-256-algoritmen, bruker Litecoin imidlertid den nylig utviklede algoritmen, Scrypt. En annen betydelig forskjell mellom Litecoin og Bitcoin er blokkeringstiden. Litecoin tar bare 2,5 minutter å generere en blokk – vesentlig raskere enn de ti minuttene det tar Bitcoin blockchain. Litecoin har også plass til totalt 84 millioner mynter, sammenlignet med Bitcoin-hetten på 21 millioner.

Så Litecoin kan produsere et større antall mynter enn Bitcoin, og transaksjonshastigheten er raskere, noe som på papir skal gi sistnevnte en solid fordel. Imidlertid er disse faktorene stort sett psykologiske når det gjelder investeringer og har fordeler eller brukervennlighet i den virkelige verden. Det er imidlertid viktig å merke seg disse forskjellene for vår Litecoin-prisanalyse for 2021, da forståelse av dem er nøkkelen til å identifisere sammenhengen mellom BTC og LTC-prisbevegelser.

Historien om Litecoin-prisbevegelsen

Når det gjelder å lage en Litecoin-prisanalyse for 2021, er den eneste konkrete informasjonen vi må gjennomgå, tokens tidligere prisbevegelse. Ved å se på dette kan vi noen ganger bygge et bilde av hvordan Litecoin vil reagere på et visst markedstrykk og begynne å danne en realistisk spådom om prisvekstpotensialet..

Som de fleste kryptovalutaer startet Litecoin livet som var veldig lite verdt. Faktisk var det veldig lite bevegelse mellom 2011 og 2013, og det mest interessante som skjedde i denne perioden var da LTC nådde paritet med den amerikanske dollaren. Imidlertid hadde Litecoin – og kryptokurrency generelt – i 2013 virkelig begynt å fange den offentlige fantasien, og i november samme år steg prisen på Litecoin plutselig til over $ 38. Dette var imidlertid et kortvarig fenomen, og LTC gikk i langvarig tilbakegang i løpet av 2014, og senket tilbake under $ 3 innen utgangen av året. Fra og med 2015 var det veldig lite spenning med Litecoin, og prisene kom gradvis opp fra et lavt nivå på under $ 2 til et sted rundt $ 4-merket innen mars 2017.

Dette året var bra for Litecoin. Prisene økte jevnt og trutt i første halvdel av året og i august handlet LTC til over $ 72 per token. Imidlertid var det i november da ting virkelig begynte å bli interessante. Etter å ha klatret til rundt $ 90, steg LTC plutselig og nådde $ 237 innen desember. Dette var takket være en kombinasjon av faktorer, inkludert uunngåelig veksten av Bitcoin, økt investorforståelse av Litecoin og noe av Charlie Lees økte medietilstedeværelse.

Naturligvis vekket denne enestående spissen stor oppmerksomhet, og mens prisen på LTC snart gikk, falt det betydelig – ned til rundt $ 12 i mars 2018 og sank igjen til $ 33 innen august – LTC har konsekvent handlet til mye høyere priser helt siden 2017-spissen . Ting nådde en lav ebb i begynnelsen av 2019, med LTC som svever rundt $ 30, men en okse i juni så prisene stige til $ 133. Litecoin avtok deretter ytterligere og falt så lavt som $ 42 innen utgangen av året.

Med to betydelige toppene i historien frem til 2020, tror mange investorer at vi kan forvente en lignende bevegelse i fremtiden. Selvfølgelig ble 2020-prisene sterkt påvirket av COVID-19-pandemien, men som vi skal se i neste del av vår Litecoin-prisanalyse for 2021, hadde LTC en noe annen opplevelse av krisen enn mange andre kryptovalutaer.

litecoin prisdiagram

Litecoin prisanalyse 2020

COVID-19-pandemien var mildt sagt en uventet hendelse for finansmarkedene. Som sådan kan vi knapt bruke prisutviklingen de siste tolv månedene til å lage en Litecoin-prisanalyse for 2021. Det er likevel viktig å se på hvordan altcoinet forvitret stormen, samt utvinningen siden krisen startet.

Litecoin startet 2020 i lav ebb. Token handlet på et høyt nivå på $ 68 i januar, før det fortsatte å synke jevnlig til det nådde et toårig lavpunkt på $ 39 i mars. Imidlertid er det her ting blir litt interessante, ettersom Litecoin allerede var i en oppadgående bane, kom april, mens de fleste andre kryptovalutaer fremdeles hevdet seg fra effekten av COVID-19-pandemien på markedene. Prisene hadde krøpet opp, om enn indirekte, til $ 63 innen august før de falt tilbake til $ 45 den påfølgende måneden. Fra oktober har Litecoin imidlertid vært imponerende bullish, og prisene hadde steget til $ 129 innen desember – en prisstigning som absolutt har generert investorinteresse når vi går inn i 2021.

Vil du vurdere å investere i Litecoin?

Ekspertspådommer for Litecoin i 2021

For å komme med en Litecoin-prisanalyse for 2021 som er verdt å lese, er det viktig å få informasjon fra så mange kilder som mulig. Med dette i bakhodet er det som følger meningene til noen viktige tall for kryptoindustrien om hva de føler at nær fremtid har for Litecoin-prisen..

John McAfee

John McAfee er en stor investor i alternative markeder og en skamløs forkjemper for kryptovalutaer. Som sådan har hans spådommer, analyser og investeringer ofte en påkjøringseffekt for den virkelige kryptokryptovalutaen.

Mens McAfee ikke har gjort en fullstendig Litecoin-prisanalyse for 2021, er han sitert på at Litecoin ikke har hatt den verdiveksten den burde ha. Han fremmet også den dristige påstanden om at Litecoin har potensial til å utkonkurrere Bitcoin når det gjelder verdiøkning. McAfee har tidligere spådd for Bitcoin som gikk ut, så det er enhver sjanse for at han er verdt å lytte til med hensyn til Litecoin.

George Tung

George Tung er en respektert kryptovaluta-analytiker, som har laget en ganske dristig Litecoin-prisanalyse for 2021. Han mener at Litecoin-prisen har en veldig reell sjanse til å nå $ 1500 innen utgangen av 2021 – noe som vil være en økning på over 800% i forhold til prisen i skrivende stund. Riktignok er dette uten tvil det mest optimistiske synet vi har funnet for Litecoin, men George Tung har blitt hyllet for sin innsikt ved flere anledninger..

Dan Gambardello

Dan Gambardello er en annen ivrig promotor av kryptovalutaer og er ofte bullish på Bitcoin og Litecoin. Gambardello var en av få mennesker som nøyaktig forutsa Litecoins meteoriske økning til nesten $ 250 tilbake i 2017. Dessuten ringte han da tokenet fortsatt handlet under $ 5. Ser vi fremover, har Gambardello også vært veldig optimistisk med hensyn til sin Litecoin-prisanalyse for 2021 – han mener at Litecoin-prisen har potensial til å nå $ 1000 innen 2021.

Charlie Lee

Riktignok er dette en noe partisk kilde, men Charlie Lee, skaperen av Litecoin, har nylig slått tilbake på kritikere etter tyren i desember. Lee sa at LTC har høy likviditet på hver børs og påpekte at den snart vil ha tilgang til 350 millioner PayPal-brukere og fortsetter å oppfylle løftet om lave avgifter og raske transaksjoner. Han var også opptatt av å påpeke at LTC-blockchain likte ni år med null nedetid. Følelsen her er at Litecoin fortjener sin nylige prisøkning og fortsetter å ha relevant applikasjon fra den virkelige verden som positivt kan påvirke prisene fremover.

Ryan Selkis

Selvfølgelig er det ikke alle som er bullish på Litecoin og Ryan Selkis, konsernsjefen i Messari, trakk ikke noe slag når han la ut sin Litecoin-prisanalyse for 2021. Han holdt ikke igjen og beskrev LTC som en “haug med s ** * ”- fortsetter å hevde at Litecoin er litt mer enn et testnett for Bitcoin. Han kom til denne konklusjonen på grunn av Litecoin blockchain som testet store oppgraderinger som SegWit, lyn og sidekjeder før de ble rullet ut på BTC-nettverket.

Faktorer som påvirker Litecoin-prisen

1. Bitcoin

Prisen på Bitcoin har alltid en påkjøringseffekt for resten av kryptovalutamarkedet. Ikke bare er BTC den klart største kryptovalutaen, den fungerer også som en slags reservevaluta for kryptohandel på mange store børser. Som sådan er prisen på BTC en viktig indikator for helsen til kryptomarkedet generelt. En annen faktor som gjør Bitcoin relevant for en Litecoin-prisanalyse for 2021, er at både BTC og LTC har lignende virkelige applikasjoner.

Til tross for at Charlie Lee insisterte på at Litecoin ikke var ment å konkurrere med forgjengeren, kan enhver inntreden Bitcoin gjør til å være en levedyktig peer-to-peer-betalingsmetode for mindre transaksjoner, kan redusere LTCs verdi i praktisk forstand, noe som igjen vil påvirke dens potensial for prisvekst.

2. Forskrifter knyttet til kryptovaluta

Alle som er seriøse med å investere i kryptovaluta, må holde seg oppdatert på de siste regulatoriske endringene rundt om i verden. Ingen steder har dette vært tydeligere enn med SEC-kjennelsen som rammet Ripple i desember 2020, hvor U.S. Securities and Exchange Commission bestemte at Ripple-nettverkets opprinnelige token, XRP, var en omsettelig sikkerhet i stedet for en valuta.

Denne endringen påvirket øyeblikkelig hvordan XRP kunne handles i USA og så at tokens pris falt med nesten 50% på bare noen få dager. Av særlig relevans for denne Litecoin-prisanalysen for 2021 å vurdere, er de forestående EU-reguleringsendringene, som ble skissert mot slutten av 2020, og som skulle tre i kraft – til en viss grad – i løpet av de neste 12 månedene..

3. Retail Support

Litecoin ble satt opp for å tilby en alternativ peer-to-peer-betalingsplattform for mindre transaksjoner. Selvfølgelig, for at denne intensjonen skal kunne realiseres, må Litecoin ha tilstrekkelig støtte fra detaljhandel og handel over hele verden.

En viktig utvikling for vår Litecoin-prisanalyse 2021 var nyheten om at PayPal har tatt med LTC i listen over støttede kryptoer. Som Charlie Lee bemerket, betyr dette at ytterligere 350 millioner mennesker enkelt kan kjøpe og bruke Litecoin via den populære betalingsplattformen.

4. Kjøpers etterspørsel

Prisen på enhver finansiell eiendel er diktert av tilbud og etterspørsel – og kryptokurver er ikke noe unntak. Mens investorer har veldig blandede meninger om Litecoin, har det flere fremtredende tilhengere i bransjen, og har nylig vist at det er mye etterspørsel der ute.

Den betydelige økningen som LTC opplevde i desember 2020, vil tiltrekke seg mye investorinteresse, og det er stor sjanse for at Litecoin vil oppleve en ytterligere økning i etterspørselen på baksiden av dette, når vi går videre inn i 2021.

Les mer: Hva vil drive Litecoin-prisen i 2021?

Litecoin-prisanalyse for 2021

Ingen Litecoin-prisanalyse for 2021 kan fortelle deg nøyaktig hvordan altcoin vil prestere det kommende året. Selv tidligere resultater gir oss ikke mye å fortsette, da Litecoin, mer enn noen annen stor krypto, har opplevd korte, bratte pristopper som mange analytikere har mistet å forutsi med noen nøyaktighet.

Hvis vi for eksempel ser på teknisk analyse fra TradingBeasts, kan vi se at deres Litecoin-prisanalyse for 2021 har begrenset rekkevidde: Gjennomsnittsprisen for de første tre månedene av året endres knapt, men plattformen forutsetter at LTC vil stige jevnt fra $ 143 til rundt $ 165 innen utgangen av 2021.

Mens tiden vil vise hvor nøyaktig denne spådommen er, er det tydelig å se at denne banen ikke samsvarer med den historiske prisbevegelsen til Litecoin. Så kan vi forvente en LTC-prisstigning på et tidspunkt i 2021? Vel, DigitalCoinPrice har antydet nettopp det. Analytikere på nettstedet mener at altcoin øker med 26% bare i januar, og vil bryte $ 220 innen forsommeren. Analysen ser at Litecoin lukker året på rundt $ 217 i desember.

Bør du investere i Litecoin i 2021?

investere i litecoin

Mange kryptoeksperter hadde forbehold om at Litecoin skulle gå inn i 2020, og det var flere troverdige plattformer og bransjestemmer som forutsi at altcoin sannsynligvis ikke ville fungere bra i nær fremtid. Imidlertid, som vi har sett, steg prisen på LTC ved slutten av 2020, noe som førte til fornyet interesse fra investorer.

Mens Litecoin fremdeles har sine motstandere, spår de fleste plattformene til slutt vekst de neste tolv månedene. Hvor mye vekst varierer fra plattform til plattform, men vår Litecoin-prisanalyse for 2021 mener at LTC kan være en god investering hvis du klarer dine forventninger.

Selvfølgelig kan token bryte inn i firesifrede tall som noen eksperter har spekulert i, men seriøse investorer bør justere forventningene sine til spådommer fra plattformer som TradingBeasts og DigitalCoinPrice, med LTC som gir små, men bærekraftige gevinster de neste 12 månedene..

Klar til å investere i Litecoin?

Litecoin-prisanalyse 2021: Konklusjon

Litecoin hadde en veldig bullish slutt på 2020, og tvang mange anerkjente kryptoanalytikere til å vurdere sine spådommer for LTC i 2021. De neste 12 månedene forventes å være veldig positive for kryptomarkedene, og Litecoin har vist at det fortsatt er veldig mye der oppe med de store spillerne. Selv om vår Litecoin-prisanalyse for 2021 bare skal brukes som en veiledning og ikke erstatte uavhengig forskning, har vi funnet at det er all grunn til å forvente vekst fra Litecoin det kommende året.

Hvis du ønsker å investere i altcoin, vil det være tilrådelig å handle raskt, ettersom de fleste analytikere spekulerer i at den mest betydelige LTC-prisveksten vil skje i første halvdel av 2021. Imidlertid er kryptokurver som alltid veldig uforutsigbare og du bør bare investere i Litecoin som en del av en diversifisert portefølje.

eToro – Beste megler å kjøpe LTC

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Litecoin prisanalyse 2021 – FAQ

Vil Litecoin fortsette å stige i 2021?

Litecoin opplevde imponerende prisvekst i desember 2020, og dette fortsatte ut januar. Vår Litecoin-prisanalyse for 2021 fant senere at mange analytikere hadde vurdert LTCs potensiale for året fremover, med mange som forutsi sterkere vekst enn opprinnelig forventet. Hvor lenge Litecoins bull run varer, gjenstår å se, men det er stor sjanse for at altcoin vil prestere bra i 2021.

Hvordan vil Litecoin prestere i 2021?

Vi gjennomførte en Litecoin-prisanalyse for 2021 og fant ut at det er noen grunner til å tro at neste år vil være en positiv for altcoin. Selv om prisene kanskje ikke når de enorme tallene som er sett med BTC, kan kunnskapsrike investorer oppleve at det er verdt å legge til LTC i porteføljene..

Hva forutsier ekspertene for Litecoin i 2021?

Ekspertmeninger er noe splittet med hensyn til en Litecoin-prisanalyse for 2021. Den generelle konsensus er imidlertid at LTC vil oppleve vekst ganske konsekvent. Mens analytiker George Tung kan være litt optimistisk med sin spådom på $ 1500, ser mange anerkjente plattformer at LTC når en veldig troverdig $ 200 – $ 220 innen desember 2021.

Er nå et godt tidspunkt å investere i Litecoin?

Vår prisanalyse for Litecoin for 2021 bemerket at altcoin har opplevd skiftende formuer de siste månedene, med mange eksperter som forutsier enorm vekst i første halvdel av 2021. Som sådan bør investorer som ønsker å legge LTC til sine porteføljer, trolig se på å bevege seg raskere enn seinere.

Hvor kan jeg kjøpe Litecoin?

Hvis vår Litecoin-prisanalyse for 2021 har vekket interessen din, men du er usikker på hvor du kan kjøpe kryptovaluta, anbefaler vi en anerkjent handelsplattform, som eToro, hvor du ikke bare vil ha tilgang til kryptomarkedene, men også forex og andre finansielle instrumenter. Det er også mange læremateriell for de som er nye innen handel og investering.

Er Litecoin en bedre investering enn Bitcoin?

Litecoin ble utviklet som ‘sølv’ til Bitcoins ‘gull’. Mens sistnevnte er en langt, mye større kryptovaluta når det gjelder markedsverdi og myntverdi, bør LTC ikke avvises. Tross alt er det relativt lav pris som betyr at investorer kan anskaffe flere poletter med en mindre økonomisk forpliktelse. Dessuten foretrekker mange investorer HODL sin BTC, noe som gjør LTC til et godt alternativ for kortere investeringsstrategier.

Les mer om Litecoin:

Hva er Litecoin og er det verdt å investere i LTC i 2021?

Er Litecoin en god investering, og bør jeg investere i Litecoin?

Hvordan kjøpe Litecoin – Beginner’s Guide 2021

Fordeler og ulemper ved å investere i Litecoin, vil det være en millionærmaker?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me