Neo Price-spådommer: Hvor mye vil NEO være verdt i 2021 og utover?

NEO-prisforutsigelser

Hvor mye vil NEO være verdt i 2021 og utover?

Vil NEO gå opp eller krasje? Les vår NEO-prisforutsigelse 2021 – 2025

På jakt etter NEO-spådommer? Eller har du slitt med å svare på spørsmålet ‘er NEO en god investering?’ Les videre. Finn ut de beste prognoseprognosene for NEO for 2021 og utover, og finn ut hvor mye NEO kan være verdt i 2021-2025.

I skrivende stund har Neo (NEO) en pris på $ 48,63 og en markedsverdi på $ 3,41B. Dette er en sterk økning fra verdien i midten av desember 2020. Da vi delte en artikkel om de beste Neo-prisforutsigelsene i fjor, var altcoin verdt $ 17,03 og hadde en markedsverdi på $ 1,20B. For nåværende investorer har denne økningen vært velkomne nyheter – men siden eiendelen har gått fra å være verdens 23. største kryptovaluta til den 29. største, er denne veksten nok til å holde den konkurransedyktig?

Neo (NEO) er kanskje ikke et av de største navnene i virksomheten, men denne kryptoen har utmerkelsen å være Kinas første blockchain med åpen kildekode – og blir ofte referert til som ‘det kinesiske Ethereum’.

Da Neo først kom på markedet i 2014, ble den opprinnelig lansert under navnet Antshares. Først i 2017 tok det navnet Neo, som betyr nytt eller ungt på gresk. I stedet for en stablecoin, tar Neo sikte på å bygge bro over gapet mellom krypto og fiat-valuta. Det gjør dette ved å tilby en desentralisert plattform for folk å utføre ikke-digitale betalinger.

I løpet av de seks årene siden lanseringen har Neo fått anseelse, men opplevd høye nivåer av volatilitet. Dette var spesielt tilfelle i 2017-2018, da den utbredte eksplosjonen av kryptovalutamarkedet så at Neos pris steg til sin heltidshøyde (ATH) på $ 198,38..

Hvis du lurer på ‘er NEO en god investering?’, Er du på rett sted. I denne artikkelen vil vi utforske noen av de oppdaterte spådommene for prisen på Neo i 2021-2025. Kunne det såkalte kinesiske Ethereum være på vei for å oppnå sin heltidshøyde (ATH) på $ 198,38? Eller vil Neo fortsette å falle bak verdens største kryptoer?

Hvis du vil kjøpe NEO raskt og enkelt, sjekk ut eToro Exchange!

Hva er Neo (NEO)?

Før vi ser på de mest overbevisende kortsiktige Neo-prisforutsigelsene, la oss oppsummere hvordan kryptovalutaen fungerer. Som vi nevnte innledningsvis, er Neo en plattform som tar sikte på å gjøre brukerne i stand til å foreta desentraliserte digitale betalinger. Så hvordan gjør den det akkurat??

En av de viktigste tingene å huske på Neo er at den bruker to forskjellige native tokens. Dette er NEO (symbolet som vi skal diskutere i denne artikkelen) og GAS. Selv om de deler noen likheter, for eksempel at begge har en maksimal forsyning på 100 millioner, tjener de helt andre formål:

 • NEO representerer eierskap til Neo blockchain. Disse tokens brukes til å legge til blokker i kjeden og administrere det samlede nettverket.
 • GAS, som navnet antyder, brukes til å drive transaksjoner innen Neo-plattformen. Når brukere har NEO-tokens i lommeboken, blir de belønnet med GAS-tokens, som fungerer omtrent som Ether i Ethereum-nettverket. Brukere må betale transaksjonsgebyrer i GAS.

Dette todelt systemet skiller Neo fra mange av sine konkurrenter. Det er mulig å kjøpe og handle GAS-tokens direkte, men de fleste velger å eie NEO-tokens, da disse representerer en andel i nettverket. For hver nye Neo-blokk som genereres distribueres 8 nye GAS-tokens.

En annen viktig ting å merke seg om Neo er det faktum at tokens ikke er delbare. Dette betyr at hvert token representerer en enkelt aksje i selskapet, og da aksjer ikke kan deles i mindre deler, heller ikke NEO. Til NEOs nåværende pris på $ 17,03 er dette ikke noe problem. Imidlertid kan det potensielt bli et problem for investorer i fremtiden.

La oss bruke Bitcoin, den såkalte kongen av kryptovaluta, som et eksempel. I skrivende stund er kostnaden for et enkelt Bitcoin-token $ 19 287,47. For alle, bortsett fra de rikeste investorene, er denne prisen uoverkommelig og gjør det umulig for mange mennesker å kjøpe ett token, enn si mer enn ett. Heldigvis er det mulig å kjøpe en prosentandel av en BTC. Dette betyr at investorer kan få tilgang til Bitcoin for bare $ 100, eller hvor lite de vil bruke.

Hvis prisen på NEO øker betydelig i fremtiden, vil dette gjøre det til en mye mer eksklusiv investeringsmulighet. Dette kan bety at det vil være vanskeligere for nåværende investorer å selge tokens, ettersom hver eiendel må kjøpes i sin helhet. Jo høyere kostnad, jo vanskeligere er det for folk å ha råd til å kjøpe.

Vil du finne ut mer om NEO? Du er på rett sted. Enten du lurer på ‘Er NEO en god investering i 2021?’ Eller bare ønsker å holde deg foran kryptovalutatrendene, les videre for å oppdage noen av de viktigste Neo-prisforutsigelsene for 2021 og utover.

Kortsiktige Neo Price-spådommer: 2021

NEO-prisforutsigelse for 2021

Hva forutsier kryptoeksperter for NEO i 2021?

Nå som vi har forklart noe av historien bak Neo-plattformen, er det på tide å se fremover til det kommende året. Hva tror noen av de beste kryptokurrencyanalytikerne kan skje med prisen på Neo i 2021? Kan de svare på spørsmålet ‘Er Neo en god investering?’

I vår forrige Neo-prisforutsigelsesartikkel var utsiktene relativt hausse. Både WalletInvestor og Digital Coin Price var optimistiske med hensyn til fremtiden for Kinas første blockchain med åpen kildekode, og spesielt WalletInvestor forventer å se Neos mest suksessrike år siden 2018. Så hvordan har deres spådommer endret seg som et resultat av Neos nylige vekst?

La oss starte med å gå tilbake til WalletInvestor. I følge de oppdaterte prognosene forventer investeringsanalyseplattformen at følgende vil skje med prisen på Neo:

Når man sammenligner denne grafen med WalletInvestors forrige spådom, er det lett å føle seg litt motløs. Til å begynne med har plattformen senket prognosen for prisen på Neo i begynnelsen av 2021 – tilbake i desember forventet den å se Neo slå $ 50 de første månedene av året. Det har siden senket denne forventningen, med bare de maksimale spådommene som tar eiendelen over $ 50-marken.

Når det er sagt, har det betydelig hevet sine målspådommer for slutten av 2021. Selv om det pleide å tro at Neo ville synke i verdi gjennom året, har det nå fått en mer symmetrisk prognose. Selv om flertallet av året vil se en bearish trend – med prisen på Neo til og med å dyppe til et potensielt årlig lavpunkt på $ 0,000001 i henhold til minimumsprognosene! – dets maksimale spådommer er langt mer betryggende. På toppen av skalaen kunne vi se priser på over $ 60. Dette er et stort utvalg, noe som gjør det vanskelig å vite hva du kan forvente. Men ettersom Neos pris for øyeblikket fortsatt klatrer, kan investorer fortsette å håpe på en lys fremtid.

Så har Digital Coin Price også endret prognosene? Den gode nyheten er at denne plattformen er litt mer optimistisk enn WalletInvestor. Vi kan se spådommene i grafen nedenfor:

Det første som skiller seg ut med denne spådommen er volatilitetsnivået, i form av fire topper og kummer som er jevnt fordelt gjennom året. Den andre tingen som skiller seg ut er at Digital Coin Price tror Neo vil stenge året i løpet av en bearish kjøring, noe som gjør prisen i desember 2021 til den laveste i året. Sølvfôret til denne observasjonen er det faktum at selv den laveste prisen sannsynligvis vil være betydelig høyere enn den nåværende verdien – faktisk tror plattformen at Neo ikke vil falle under $ 60 på noe tidspunkt i løpet av 2021.

På toppen av sitt største okseløp, som Digital Coin Price forutsier at vil skje i oktober, kan eiendelen til og med slå $ 78,43. Dette er mer enn $ 30 høyere enn den nåværende prisen på $ 48,63, noe som sterkt antyder at Neos vekst langt fra er over.

DigitalCoinPrice spår at Neo vil nå sin årlige høyde mye senere på året enn WalletInvestor, med sin analyse som antyder at kryptoen vil maksimere seg i mai 2021. Imidlertid er de to plattformene enige om det når det gjelder verdien av sin NEO. Begge tror at Neo vil nå rundt $ 80 i 2021, noe som er en betydelig forbedring av den nåværende prisen. De er også enige om at Neo ikke kommer til å synke under denne verdien på noe tidspunkt i løpet av året.

Vår siste kortsiktige NEO-prisforutsigelse kommer fra Long Forecast. I likhet med Digital Coin Price, tror denne investeringsplattformen at Neo vil oppleve et høyt volatilitetsnivå det neste året.

Måned Åpen Lav-Høy Lukk
Feb $ 22,08 $ 51,39- $ 45,71 $ 45,71
Mar $ 45,71 $ 44,29- $ 96,62 $ 47,62
Apr $ 47,62 $ 47,62- $ 59,11 $ 55,24
Kan $ 55,24 $ 43,15- $ 55,24 46,40 dollar
Jun 46,40 dollar $ 46,40- $ 57,59 $ 53,82
Jul $ 53,82 $ 42,05- $ 53,82 $ 45,21
Aug $ 45,21 $ 38,30- $ 45,21 $ 41,18
Sep $ 41,18 $ 41,18- $ 51,11 $ 47,77
Okt $ 47,77 $ 47,77- $ 59,29 $ 55,41
Nov $ 55,41 $ 47,29- $ 55,41 $ 50,85
Des $ 50,85 $ 50,85 – $ 63,12 $ 58,99

Som vi kan se fra figurene i tabellen over, forventer Long Forecast at prisen på Neo vil sveve mellom $ 45 og $ 60 ved utgangen av hver måned. Dette virker kanskje ikke veldig volatil, men med prisen på Neo som endres med rundt $ 10 i løpet av hver måned også, er det klart at det ikke er noen overveldende bullish eller bearish trend å se.

Long Forecast har også gitt et stort potensielt årlig spredning, med en lav på $ 22,08 og en høy på $ 96,62. Selv om dette ser ut til å være engangssvingninger, bidrar de til noen veldig uberegnelige månedlige prosenter!

Hva blir prisen på Neo i 2021?

Vil Neo gå opp i 2021?

Samlet sett virker det sannsynlig at prisen på Neo vil øke i 2021 – selv om vi kanskje ikke ser en konsistent okseutvikling gjennom året.

Dette ser ut til å være konklusjonen til både Digital Coin-pris og Long Prognose. WalletInvestor har gitt en rystere spådom, og de laveste siterte tallene er utrolig baisse. Imidlertid forventer det fortsatt å se en sen prisstigning mot slutten av året.

Coinliker forutsier at prisen på NEO vil nå $ 127,63 innen slutten av dette året. Ifølge Previsioni Bitcoin vil NEO nå $ 103,6 innen desember 2021. Dessuten fortalte Trading Beasts sine besøkende at de ser potensialet for at prisen på NEO vil stige så høyt som $ 146 i 2021.

Vi kan oppsummere disse forskjellige 2021 NEO-spådommene ved å si at den potensielle prisøkningen for tiden antas å være mye mer dramatisk enn den potensielle prisreduksjonen, men dette betyr ikke at det er mindre sannsynlig at reduksjonen vil skje.

Vil du vurdere å investere i NEO?

Lurer du på ‘vil prisen på Neo gå opp i det lange løp’? NEO-spådommer for 2021 er utrolig varierte. Hvis du foretrekker en langsiktig investeringsstrategi, la oss ta en titt på Bitcoin-prisforutsigelsene for 2022-2025.

Langsiktige Neo Price-spådommer: 2022-2025

Hva forutsier kryptoeksperter for NEO i 2022 og utover?

Nå som vi har sett hva noen av de beste kryptoplattformene forventer å se NEO i 2021, la oss se frem til 2022-2025. Kan langsiktige spådommer bidra til å belyse hvilke av de kortsiktige prognosene som kan være mest sannsynlige?

Vår første langsiktige NEO-spådom kommer fra Trading Beasts. I 2022 har plattformen spådd at prisen på Neo vil treffe følgende mål:

Måned Minimumpris Maksimumspris
Jan. $ 32,091 $ 47,193
Feb $ 32,427 $ 47,686
Mar $ 32,742 $ 48,150
Apr $ 33,105 $ 48,684
Kan $ 33,470 $ 49,221
Jun $ 33,861 $ 49,795
Jul $ 34,252 $ 50,370
Aug $ 34,668 $ 50,983
Sep $ 35,097 $ 51,614
Okt $ 35,524 $ 52,241
Nov $ 35,977 $ 52,907
Des $ 36,424 $ 53,565

Dessverre er Trading Beast’s spådommer ikke noe å bli begeistret for. Med selv de maksimale spådommene bare litt høyere enn Neos nåværende pris på $ 48,63, er det klart at denne plattformen ikke forventer at eiendelens bull run fortsetter i samme hastighet. I henhold til minimums- og gjennomsnittsspådommer, vil den til og med miste verdi og falle til et potensielt lavpunkt på $ 32,091 i januar 2022. Enda verre, Trading Beasts har sitert en negativ gjennomsnittlig endringsprosent for hver måned i året.

Du kan være beroliget med å vite at spådommene for 2023 og 2024 er litt mindre baisse, men fortsatt ikke antyder at Neo er inne for en spesielt lys fremtid. Det er sitert følgende høyder, lavt og gjennomsnitt for de neste par årene:

 • 2023: minimum = $ 36,897, gjennomsnitt = $ 46,855, maksimum = $ 62,456
 • 2024: minimum = $ 43,018, gjennomsnitt = $ 55,100, maksimum = $ 72,109

Disse tallene virker litt overveldende, spesielt sammenlignet med noen av de skyhøye spådommene for andre kryptovalutaer de neste fem årene. For en klarere spådom, la oss vende oss til Digital Coin Price – hvis relativt optimistiske prognose for 2021 bare er begynnelsen!

Som vi kan se fra grafen, forventer Digital Coin Price å se langsom, men jevn fremgang frem til 2030. Hvis du lurer på hva Neo vil være verdt i 2030, bør denne statistikken gi deg en god ide. Plattformen har spådd følgende langsiktige NEO-prismål for de neste årene:

 • 2022: $ 85,09
 • 2023: $ 105,74
 • 2024: $ 120,99
 • 2025: 140,15 dollar
 • 2026: $ 174,24
 • 2027: $ 184,52
 • 2028: $ 215,52

Hvis disse spådommene er korrekte, betyr det at Neo vil nå en ny ATH på $ 215,52, nøyaktig 10 år etter den forrige ATH på $ 198,38 (som den traff i 2018).

Den italienske kryptovaluta-plattformen Previsioni Bitcoin gir ofte optimistiske spådommer for kryptomarkedet i 2021, men hva er forventningene til Neo i 2022? Previsioni Bitcoin tror 2022 vil være et av Neos beste år til dags dato, med en årlig høyde på $ 155,1674 i januar 2022

Vår siste langsiktige Neo-prisforutsigelse kommer fra Coinswitch. Hvis du lurer på ‘vil prisen på Neo gå opp på lang sikt?’, Er Coinswitchs spådom veldig oppmuntrende. Innen 2025 forutsier plattformen at Neo kan være verdt svimlende $ 533.

Coinswitch har rettferdiggjort denne projeksjonen ved å sitere det unike med Neo blockchain, som historisk har inspirert investorer til å holde troen på kryptovalutaen selv under bearish løp. Plattformen mener også at nye partnerskap de neste årene kan øke Neos markedsposisjon.

Hva blir prisen på Neo i 2025?

Vil Neo gå opp i 2025?

I følge disse langsiktige spådommene vil prisen på Neo sannsynligvis øke i 2025. Selv om Trading Beasts tror vekstraten vil være utrolig liten, innrømmer den likevel at Neo vil gjøre små gevinster i løpet av 2024. Digital Coin Pris forventer derimot at den digitale eiendelen vil være verdt $ 140,15 innen 2025.

I følge Cryptoground kan NEO nå $ 250 innen desember 2025. Coinliker fortalte også sine besøkende at de ser potensialet for at prisen på Neo vil stige så høyt som $ 245 innen utgangen av 2025.

Som en langsiktig investering, projiserer den at NEO kan prestere veldig bra. I følge sine spådommer kan verdien av NEO-mynten stige til $ 130,50 helt på slutten av 2021, og øke til $ 180,20 i 2022, og oppnå en gjennomsnittspris på $ 220,70 innen 2025.

Konklusjon: NEO Price Prediction Forecast

Nedenstående prediksjonstall skisserer noen av Potensiell høyt og lavt av NEO-prisforutsigelsesprognoser i 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025 tilbudt av tekniske analytikere og bransjeeksperter.

År Høy Lav
2021 $ 143,20 $ 32,50
2022 $ 162,50 $ 45,20
2023 $ 190,00 $ 74,60
2024 $ 240,00 $ 105,10
2025 $ 340,00 $ 135,00

Hvor mye vil NEO være verdt om fem år?

Ifølge Neo-prisforutsigelsen som tilbys av eksperter, er Neo satt til å stige til $ 130 innen utgangen av 2021, $ 150 i 2022, for å sveve helt til $ 235 innen desember 2025.

Basert på NEO-anslag fra CoinLiker, forventes det at prisen på mynten vil øke betydelig de neste årene, og vil handle på $ 110 i 2021, $ 172 i 2023 og $ 245 i desember 2025. Longforecast spår at en NEO kan være verdt $ 269 innen utgangen av 2025.

Så, Er Neo en god investering?

I følge ekspertspådommer kan Neo potensielt være en god investering. Både WalletInvestor og DigitalCoinPrice er optimistiske med hensyn til Neos kortsiktige utsikter. Ser vi på alle spådommene, ser det ut til at den generelle konsensus er at prisen på Neo vil stige gjennom 2021 og igjen i 2025.

Hvordan har prisen på neo endret seg over tid?

I tillegg til å se på fremtidige spådommer, er det viktig å se tilbake på en kryptovalutas tidligere ytelse for å gjøre de mest nøyaktige prognosene. Selv om Neo ikke har vært på markedet lenge, har prisendringene de siste årene vært relativt ekstreme – så kan de hjelpe oss med å bestemme hvilke av spådommene i denne artikkelen som er mest sannsynlige?

Vi kan se den historiske ytelsen til Neo på dette prisdiagrammet fra Cryptocurrency-analyseplattformen, Coinlib.io. (Vær oppmerksom på at dette diagrammet bare følger eiendelens fremgang fra 2017, da den ble ommerket fra Antshares til Neo).

Neo begynte å handle i 2017, et år som ofte blir beskrevet som ‘året for kryptovaluta’. Økt investortillit – sammen med den økende adopsjonen av krypto og lanseringen av hundrevis (om ikke tusenvis) av nye eiendeler – betydde at markedet opplevde en eksplosiv boom mellom 2017 og 2018. Neo var perfekt tidsbestemt for å dra nytte av denne veksten. Som vi kan se fra diagrammet, skjedde den første toppen i august 2017, da den steg til en verdi av $ 42,65 etter å ha brukt seks måneder under $ 10.

Herfra steg Neo i været for å slå ATH på $ 198,38, som de oppnådde i januar 2018. På dette tidspunktet betydde Neos populære Initial Coin Offering (ICO) og påfølgende prisstigning at tidlige investorer så en svimlende avkastning på investeringen (ROI) 378 453 %!

Dessverre varte ikke disse høydene lenge. I mai hadde kryptoen gått under $ 50 igjen, nesten en fjerdedel av den dramatiske ATH, og fortsatte å falle gjennom resten av året. I begynnelsen av 2019 var Neo verdt mindre enn $ 10 igjen. Selv om det noen ganger traff mellom $ 11 og $ 12, kunne ytelsen neppe beskrives som bullish – til nå.

Den gode nyheten er at prisen er tydelig på vei opp. Etter at ødeleggelsen av coronavirus krasjet tilbake i mars 2020, som så prisen på nesten alle større kryptovalutaer, falt Neo moderat fremgang i siste halvdel av året og nådde $ 22,99 den 14. september. Og da kryptovalutamarkedet gjennomgikk et massivt oksekjøring i slutten av desember 2020, ble Neo ikke etterlatt lenge. Mellom 3. og 11. januar steg eiendelen i verdi fra $ 14,28 til $ 25,28 – og prisen har ikke sluttet å vokse siden.

Klar til å investere i NEO?

Hvilke faktorer påvirker prisen på Neo?

Kryptovalutamarkedet er et av de mest ustabile i verden. Prisutvikling kan være kjent vanskelig å forutsi – det er imidlertid forskjellige faktorer som kan påvirke om en mynt vil få verdi eller ikke.

Nedenfor har vi samlet noen av de viktigste årsakene til at prisen på Neo kan stige eller falle. Ved å forstå hvordan forskjellige faktorer kan påvirke markedsytelsen, kan du øke sjansene dine for å komme med gyldige kryptovaluta-spådommer.

La oss ta en titt på de viktigste faktorene som kan påvirke prisen på NEO.

Tilbud og etterspørsel

Forholdet mellom tilbud og etterspørsel er den viktigste faktoren som vil bestemme prisen på hvilken som helst kryptovaluta. Dette er en avgjørende faktor, ettersom mange forskjellige hendelser og kriterier (‘underfaktorer’) kan påvirke om flere investorer ønsker å kjøpe eller selge eiendelene sine. Hvis tilbudet av en krypto er større enn etterspørselen, betyr det at prisen vil gå ned. Hvis etterspørselen er større enn tilbudet, betyr det at prisen vil øke.

Statlig støtte

Statlige organer er ikke alltid for kryptovaluta. For bare fem år siden var kryptoverordninger sørgelig utilstrekkelige – og ettersom digitale eiendeler har blitt stadig mer vanlige, har det fått mange myndigheter til å utvikle mer robuste måter å regulere industrien på. Dette har fått mange analytikere til å frykte at forestående reguleringsmessige nedbrudd kan true kryptovalutamarkedet i fremtiden.

Ikke slik med Neo. Da den kinesiske presidenten Xi Jinping offentlig talte for kryptokurver i slutten av 2019, utløste den en fornyet interesse for eiendelen. Neo (eller ‘det kinesiske Ethereum’) har tjent på dette, med mange handelsmenn som tror at presidenten har vært ansvarlig for å øke prisen på kryptovalutaen.

Populariteten til smarte kontrakter

Smarte kontrakter er digitale avtaler som automatisk koder de spesifikke vilkårene for en transaksjon, for eksempel hvor mye penger du betaler og den parten du betaler dem til. I likhet med Ethereum støtter Neo smarte kontrakter, noe som gjør det lettere for brukere å utføre sikre transaksjoner.

Siden populariteten til desentraliserte betalingssystemer fortsetter å vokse, spiller smarte kontrakter en stadig viktigere rolle i kryptovaluta-landskapet. Plattformer som legger til rette for smarte kontrakter vil sannsynligvis se økt trafikk, med flere investorer som ønsker å tjene penger på denne teknologien. Dette betyr at etterspørselen etter plattformer som Neo (sammen med prisen) kan settes til å øke.

Vil du vurdere å kjøpe NEO?

Viktige punkter

 • Det kalles ofte ‘det kinesiske Ethereum’ og er landets første open source-blockchain
 • Det er to innfødte tokens for Neo: NEO og GAS
 • I skrivende stund er Neo verdt $ 42,63 og har en markedsverdi på $ 3,006,826,289.
 • Til tross for sin nylige vekst har Neo falt fra å være verdens 23. største eiendel til den 29. største.
 • WalletInvestor har gitt en utrolig bred spådom, og forventer at prisen på Neo vil nå alt mellom $ 0,000001 og $ 60.
 • Digital myntpris forventer ikke at prisen på Neo vil falle under $ 60 på noe tidspunkt i løpet av 2021.
 • Long Forecast har gitt et stort potensielt årlig spredning, med en lav på $ 22,08 og en høy på $ 96,62. Imidlertid forventer Neo å sveve mellom $ 45 og $ 60.
 • Innen 2024 mener Trading Beasts at vi ser en minimumspris på $ 43,018, en gjennomsnittspris på $ 55,100 og en maksimumspris på $ 72,109.
 • Digital Coin Price er mer optimistisk, og tror vi kunne se en ny ATH innen 2028.
 • Nøkkelfaktorene som kan påvirke prisen som forholdet mellom tilbud og etterspørsel, statlige forskrifter og økningen av smarte kontrakter

Hvis du har sett etter NEO-prisforutsigelser for 2021-2025, håper vi at du har funnet denne artikkelen nyttig. Investering i kryptovaluta er kjent, og det er viktig å ha en robust risikostyringsstrategi på plass hvis du vurderer å legge til NEO i porteføljen din.

Hvis du likte artikkelen vår Neo Price-spådommer: Hvor mye vil NEO være verdt i 2021 og utover, vennligst del med andre investorer.

Hvis du føler deg inspirert til å vurdere kjøper NEO, eller denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende kunnskap, kan du være glad for å vite at etoro gir muligheten til å kjøpe Crypto eiendeler og handle CFDer på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro – Beste plattform å kjøpe NEO

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vi håper du har likt denne artikkelen om de beste Neo-prisforutsigelsene for 2021-2025. Enten du er en eksisterende investor som håper på et positivt svar på spørsmålet “er Neo en god investering?”, Eller noen som vurderer å legge eiendelen til porteføljen for første gang, må du alltid sørge for å utføre din egen aktsomhet. før du godtar noen av prognosene som er nevnt her.

Vanlige spørsmål

Hva brukes Neo-mynt til?

Neo-plattformen har som mål å tilby smarte kontrakter og desentraliserte betalingssystemer, noe som gjør det mulig for folk å utføre hverdagslige transaksjoner på blockchain. NEO-mynttegnene brukes til å legge til nye blokker i kjeden og administrere nettverket som helhet.

Er Neo bedre enn Ethereum?

Kjent som ‘det kinesiske Ethereum’, Neo tilbyr en rekke viktige fordeler i forhold til sin eldre konkurrent. Plattformen støtter programmeringsspråk inkludert JavaScript og C ++ og er bygget for å være mindre sårbar for angrep. Dette er en viktig fordel med tanke på at Ethereum har hatt to høyprofilerte 51% hack de siste årene, hvorav den siste skjedde i august 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me