Nyhetssider for kryptovaluta: Topp 10 nyhetssider for kryptovaluta å lese

Topp 10 Crypto News-nettsteder

Nyhetssider for kryptovaluta er viktige ressurser som lar både nybegynnere og eksperthandlere holde oversikt over kryptonyheter, prisforutsigelser og handelsstrategier.

Ettersom verden av kryptohandel og blockchain-teknologi utvikler seg i raskt tempo, er kryptonyheter en av hovedkildene som hjelper handelsmenn å følge med i kryptoverdenen. Du trenger ikke å være en cryptominer eller en profesjonell investor for å dykke inn i en verden av kryptohandel.

Vi i Trading Education kan hjelpe deg med å få oppdatert finansiell informasjon, finne en pålitelig megler og utvikle en vellykket handelsstrategi. Bare registrer deg på et av våre handelskurs og bli en proff i kryptohandelverdenen!

La oss nå se på de 10 beste kryptonyhetssidene som kan hjelpe deg med å temme den raskt bevegelige og stadig utviklende bransjen innen kryptovalutahandel:

1. CoinMarketCap

Hvis du leter etter en pålitelig og rikelig pris-sporing krypto nyheter nettsted, så ikke nøl med og utforske CoinMarketCap! CoinMarketCap er et av de mest populære kryptosidene som gir nøyaktig og pålitelig informasjon, inkludert markedsverdi, kryptopriser og konvertering, utvekslingsvolum, samt blockchain-nyheter.

Merk at CoinMarketCap, lansert i 2013, ble kjøpt opp av Binance i 2020 og er nå ansett som en av de mest pålitelige kryptonyhetsplattformene som kan hjelpe deg med å mestre kunsten å handle med kryptovaluta..

2. CoinTelegraph

CoinTelegraph er et annet aktivt og pålitelig kryptonyhetsnettsted som dekker mange emner relatert til kryptovaluta. Fra bitcoinhandel til blockchain-prosjekter, kan leserne finne en rekke interessante kunngjøringer og artikler hver dag. Den gode nyheten er at informasjon er tilgjengelig på forskjellige språk, inkludert engelsk, spansk, japansk og serbisk.

Det er verdt å merke seg at siden det begynte å publiseres i 2012, har CoinTelegraph blitt en foretrukket informasjonskilde for alle som er interessert i fremtiden for penger, inkludert innflytelsesrike krypto-youtubere og kryptokonger.

3. CoinDesk

Er du ny i kryptohandelsverdenen? Da er CoinDesk – et av de beste nettstedene dedikert til kryptohandel og blockchain-teknologi – bare for deg. CoinDesk gir oppdatert informasjon om Bitcoin og andre kryptovalutaer, inkludert Bitcoin Price Index-data, trender og kryptohendelser.

Interessant nok har CoinDesk en lang historie; den ble grunnlagt i 2013 og har vokst siden. Lesere verdsetter også det faktum at nettstedet er optimalisert for forskjellige enheter og kan lastes ned som en app.

4. CCN

CCN (forskjellig fra CNN) er et annet kryptonettsted som vokser i popularitet. Dette norskbaserte kryptonyhetssiden inneholder oppdaterte artikler om forskjellige kryptoer, for eksempel Bitcoin og Ethereum, samt informasjon om Initial Coin Offering (ICO) kalenderlister og kunngjøringer om hendelseskalendere.

Det er verdt å nevne at CCN har en utvidende bloggseksjon, som plasserer den blant de beste brukervennlige kryptosidene over hele verden.

5. Bitcoinist

Ikke la navnet lure deg! Bitcoinist er et informativt kryptonettsted som ikke bare gir data om Bitcoin, men et bredt utvalg av populære kryptovalutaer og blockchain-hendelser.

Ingen overraskelse at siden den begynte å publiseres i 2012, Bitcoinist har vokst i popularitet, med mer enn 2 millioner brukere hver måned. Derfor, hvis du er ute etter nøyaktig teknisk analyse og kryptonyheter, ikke nøl med å sjekke Bitcoinist ut!

6. Bitcoin Magazine

Bitcoin Magazine er et annet populært kryptoside som opprinnelig var viet til Bitcoin. Faktisk, Bitcoin Magazine er et av de eldste kryptovaluta-nettstedene, og en av grunnleggerne var Vitalik Buterin – skaperen av den spillendrende Ethereum-teknologien. Tro det eller ei, bladet ble skrevet ut til 2015, og i 2019 kom det tilbake med en spesialutgave som markerte 10-årsjubileet for Bitcoin.

Nå dekker Bitcoin Magazine mange kryptovalutaer og gir grundig forskning, prisanalyse og veiledning. Les så mye du vil!

7. CryptoSlate

CryptoSlate er uten tvil blant de 10 beste kryptosidene som fortjener din oppmerksomhet. Dette blockchain-mediet gir gjennomsiktig informasjon om ICO-er, kryptorangeringer og blockchain-nyheter.

I tillegg tilbyr CryptoSlate oppdaterte priser for tusenvis av mynter, noe som kan hjelpe handelsmenn med å ta en informert beslutning og utvikle en vellykket strategi.

8. Null TX

Tidligere kalt The Merkle, er Null TX en av de beste kryptosidene som kan hjelpe kryptoentusiaster med å forstå verden av kryptovaluta.. Man kan finne troverdige kryptonyheter, samt pedagogiske artikler om mange kryptovalutaer og sektoren for finansiell teknologi.

Interessant, siden Null TX ble grunnlagt i 2014, har det vokst til å være en av de mest pålitelige kildene i verden av kryptohandel og blockchain-teknologi.

9. DailyCoin

DailyCoin er et av de beste kryptonyhetssidene som kan hjelpe handelsmenn til å forstå kompleksiteten i kryptovaluta og blockchain-teknologi. Det gir et bredt spekter av artikler om kryptovalutahandel, blockchain-teknologi og finansiell teknologi.

Og gjett hva? Man kan til og med nyte underholdende innhold, inkludert kryptorelaterte memer!

10. NewsBTC

Sist men ikke minst, la oss se på NewsBTC – en annen topp nyhetsplattform for krypto. Dette troverdige nettstedet ble grunnlagt i 2013; nå gir BTC nøyaktig kryptoinformasjon, inkludert nyheter, teknisk analyse, utdanningsartikler, anmeldelser, data angående oppstart og kalendere..

Den gode nyheten er at artikler publiseres hver eneste dag, slik at du kan fortsette å lese og være i forkant av spillet.

Crypto News som en viktig kilde til informasjon

Gitt at kryptoverdenen endrer seg kontinuerlig og i raskt tempo, er det ingen tvil om at kryptonyheter og blogger er uvurderlige kilder til informasjon. Kryptonyheter, som nevnt ovenfor, kan hjelpe handelsmenn med å holde seg oppdatert med kryptohandel, blockchain-teknologi og investeringsstrategier. Tilgang til slik informasjon kan også hjelpe handelsmenn å mestre kunsten å handle markedsnyhetene.

Kryptosider handler imidlertid ikke bare om nyheter, teknisk analyse og pedagogiske artikler. Plattformer som CryptoBriefing, for eksempel, kan også hjelpe handelsmenn skille kryptovaluta-svindlere fra legitime produkter for å få tilgang til gjennomsiktige data.

På den andre siden, Reddit med sine kryptorelaterte underreddits og andre diskusjonsplattformer kan hjelpe handelsmenn med å få kontakt med likesinnede og utveksle verdifull kryptoinformasjon om handel, selskaper, blockchain-spill og til og med kryptovennlige byer rundt om i verden.

Her skal vi merke oss at populære magasiner som Forbes også kan gi verdifull informasjon om verden av distribuert reskontro-teknologi, gjør kryptohandel og blockchain-teknologi lett å forstå og tilgjengelig for publikum.

Crypto News Sites som et flott utgangspunkt for nybegynnere

For å bli en vellykket kryptotrader, er det ingen tvil om at man må investere i riktig utdannelse og holde rede på kryptonyheter for å holde seg foran spillet. Siden det er mye om kryptovaluta og blockchain-teknologi, blir troverdige kilder og oppdatert informasjon viktig.

Interessant nok kan både nybegynnere og dyktige kryptovalutahandlere dra nytte av nyhetsaggregatorer, som TodayOnChain. TodayOnChain gir informasjon og kryptonyheter fra forskjellige ressurser, inkludert CoinDesk, CCN, Forbes, CNBC og mange flere. Derfor kan man besøke et enkelt nettsted som videresender kryptonyheter og får tilgang til informasjon fra forskjellige kilder. Fordi detaljert informasjon og nøyaktige data er de mest verdifulle ressursene i dagens verden; ressurser som kan bane vei for suksess!

Vær oppmerksom på at vi i Trading Education ikke er tilknyttet noen av kryptonytsiden som er oppført ovenfor, så sjekk alltid brukeranmeldelser for mer informasjon og informasjon.

Topp Crypto News nettsteder: Nøkkelpoeng

  • For å bli en vellykket handelsmann i verden av kryptovaluta, må man investere i riktig handelsutdanning, med kryptonyhetssider som verdifulle kilder til informasjon.
  • Krypto-nyhetssider gir kryptohandlere tilgang til informasjon av høy kvalitet om kryptovalutaer, kryptohendelser, priser og blockchain-prosjekter. De er også uvurderlige informasjonskilder for de som ønsker å bytte nyhetene.
  • Noen av de beste kryptonyhetssidene inkluderer Bitcoin Magazine, CoinTelegraph, NewsBTC, CryptoSlate, Null TX, Bitcoinist, CCN, CoinDesk, DailyCoin og CoinMarketCap.
  • Troverdige kryptonyhetsaggregatorer, for eksempel TodayOnChain, kan hjelpe nybegynnere å holde seg oppdatert på den stadig skiftende verden av kryptovaluta og blockchain-teknologi.
  • Kryptorelaterte diskusjonsplattformer og blogger gir også verdifull informasjon om selskaper, anmeldelser og arrangementskalendere, og lar kryptoentusiaster få kontakt med likesinnede fra hele verden.

Hvis du vil bli et vellykket medlem av kryptohandelverdenen, kan vi i Trading Education hjelpe deg med å forstå det grunnleggende om kryptohandel. Registrer deg bare på et av våre online handelskurs som kan hjelpe deg med å lære mer om handelsverdenen og utvikle en vellykket handelsstrategi.

Likte du artikkelen vår Nyhetssider for kryptovaluta: Topp 10-nettsteder for kryptovaluta? Så gi oss en like og del den med alle som kan være interessert i emnet. Og selv om folk sier at “Ingen nyheter er gode nyheter”, vil vi gjerne høre hvilket kryptonyhetsnettsted du vil velge. Del i kommentarene nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me