Prognoser for Dash-pris – hvor mye vil Dash være verdt i 2021 og utover?

Dash (DASH) Prediksjonsprognose:

Hvor mye vil Dash være verdt i 2021 og utover?

Vil Dash gå opp eller krasje? Les vår Dash Prediction 2021 – 2025

Leter du etter Dash-prisforutsigelse 2021 – 2025? Eller har du slitt med å svare på spørsmålet ‘er Dash en god investering? Du er på rett sted. Vi deler den beste Dash-prisforutsigelsen for 2021 og utover. vi ser på Dash for å finne ut hva ekspertene har å si om dets fremtidige ytelse og hvor mye Dash vil være verdt i 2021 og utover.

Som du kanskje kan gjette fra portmanteauet, er Dash (DASH) en kryptovaluta med ett klart fokus: digitale kontanter. Selv om nesten alle kryptoer tar sikte på å lette betalinger på nettet, er mange av de store navnene (inkludert Bitcoin) ikke egnet for dagligdagse transaksjoner. Fra høye behandlingsgebyrer og langsomme transaksjonstider til fullstendig mangel på anonymitet, er det mange faktorer som betyr at disse eiendelene ikke er optimalisert for enkle kjøp.

Det er der Dash kommer inn. Med en markedsverdi på $ 782 438 183 (i skrivende stund) er Dash verdens 28. største kryptokurrency. Det høres kanskje ikke så imponerende ut, men mange investorer mener at dets unike egenskaper gjør det til en sterk konkurrent for porteføljene.

I denne artikkelen vil vi undersøke om prisen på Dash sannsynligvis vil gå opp eller ned i 2021-2025. Vi har tatt noen av de mest overbevisende spådommene for kryptovaluta for å prøve å svare på spørsmålet ‘er Dash en god investering?’, Så les videre for å finne ut mer.

Hvis du vil kjøpe eller investere i Dash raskt og enkelt, med 0% provisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hva er Dash (DASH)?

Før vi dykker inn i våre Dash-prisforutsigelser, la oss se nærmere på historien og funksjonene til denne kryptovalutaen. Den fremtredende amerikanske kryptofiguren Evan Duffield lanserte først Dash som XCoin i 2014. Det var opprinnelig en hard gaffel fra Litecoin og ble raskt omdøpt under navnet Darkcoin. Dette navnet varte heller ikke lenge – og i mars 2015 valgte Duffield navnet DASH for å gjenspeile valutaens fokus på digitale kontantbetalinger. (‘Dash’ er plattformens navn og ‘DASH’ er den opprinnelige valutaen).

Dash ble bygget med samme kodebase som Bitcoin. Så, hva gjør det så spesielt? Som de fleste andre og tredje generasjons kryptovalutaer, har Dash hatt fordelen av etterpåklokskap. Evan Duffield og utviklerne av eiendelen gjorde flere viktige endringer i Bitcoin-kodebasen for å gjøre valutaen mer effektiv.

Dette er noen av de mest bemerkelsesverdige funksjonene i Dash:

 • Dash kan behandle transaksjoner veldig raskt, og til og med tilby en InstaSend-funksjon som gjør det mulig for brukere å sende valuta på så lite som 1,5 sekunder. Plattformens gjennomsnittlige transaksjonstid er 2,5 sekunder – rundt 4 ganger raskere enn Bitcoin.
 • Plattformen har et desentralisert finansieringssystem som lar brukerne søke om finansiering for å lage sine egne Dash-prosjekter
 • Dash er helt anonym. En av Bitcoins viktigste funksjoner er gjennomsiktigheten, og selv om dette ofte blir ansett som en viktig fordel, kan det være utrolig avskyelig for folk som ikke vil at andre skal kunne se nøyaktig hvor mye de har brukt og på hva. Dette gjelder spesielt i land med strenge regjeringer som kan utnytte systemet til å overvåke borgerbetaling.

Takket være disse funksjonene har Dash blitt stadig mer populært over hele verden. I Venezuela er det for eksempel nå mer enn 800 selgere som godtar DASH-betalinger. Dette er fordi kryptoen har dukket opp som et mye mer stabilt alternativ til landets krasjvaluta, den venezuelanske bolívaren. I mellomtiden bruker den zimbabwiske oppstarten KuvaCash, som fikk penger på Dashs desentraliserte finansieringssystem, også DASH for å tilby et alternativ til landets nasjonale valuta.

I Amerika har plattformen også finansiert Alt Thirty Six, en plattform som letter betalinger for den amerikanske cannabisindustrien. Vi ser til og med Dash-minibanker i London kjøpesentre – så det er klart at denne kryptovalutaen transformerer det globale markedet.

Kortsiktige Dash Predictions: 2021

Dash-prisvarsel for 2021

Hva forutsier kryptoeksperter for Dash i 2021?

Nå som vi har oppsummert hvordan Dash fungerer nøyaktig, la oss starte med å se på DASH-prisforutsigelsene for 2021. Enten du allerede har lagt eiendelen til porteføljen din eller vurderer å investere i fremtiden, kan du oppdage hva noen av de beste kryptoanalytikerne tror kan skje med prisen på DASH på kort sikt.

I følge den italienske kryptoplattformen Previsioni Bitcoin, DASH-investorer har veldig gode nyheter i 2021. Algoritmen har spådd at prisen på DASH vil slå $ 100 før slutten av 2020 og bare klatre derfra og nå $ 120,6339 innen januar 2021 og skyte i været hele resten av året:

spådommer 2021

Hvis Previsioni Bitcoins forutsigelser er korrekte, er svaret på spørsmålet ‘er Dash en god investering’ ganske avgjørende – i det minste i løpet av 2021. Denne grafen forutser en svimlende vekstrate, med prisen på DASH som stiger til $ 656,6958 i desember. Vi vil se det høyeste vekstnivået i andre halvdel av året. Previsioni Bitcoin har faktisk spådd at Dash vil øke med nesten $ 480 de siste seks månedene av 2021.

Tatt i betraktning at Dash ennå ikke har nådd $ 100, er dette absolutt en dristig spådom. Så, er andre analytikere enige i Previsioni Bitcoins påstander? Vil prisen på DASH øke i denne grad? dessverre, LongForecast.com tror ikke det. Plattformen har gitt følgende prisforutsigelser for 2021:

dash pris tabell

Selv om LongForecast.com er enig i at prisen på DASH vil slå 100 dollar før utgangen av 2020, og stenge året til en verdi av 116,2 dollar, deler den ikke Previsioni Bitcoins entusiastiske utsikter for 2021. For det meste av året er nyheten ikke ikke dårlig – plattformen tror at DASH stort sett vil holde seg over $ 100 til midt i september. Men fra dette tidspunktet ser fremtiden ikke veldig lys ut, og LongForecast.com mener at Dash kan stenge 2021 med en pris som er lavere enn den nåværende verdien på $ 79,69..

I henhold til disse spådommene vil de fleste investorer enten velge å tåle den stormaktige stormen og se fremover til 2022 og utover (vi kommer til det senere) eller prøve å dra nytte av kortsiktige prissvingninger. Det er absolutt ikke de skyhøye spådommene vi har sett fra Previsioni Bitcoin!

Den neste Dash-kryptovaluta-spådommen vi skal se på kommer fra WalletInvestor. Ved å bruke sin egen algoritme til å utføre teknisk analyse, har WalletInvestor kommet til følgende prognose:

dash prisutvikling

Som vi kan se fra WalletInvestors graf, er plattformen omtrent enig med både Previsioni Bitcoin og LongForecast.com når det gjelder prisen på DASH i begynnelsen av 2021. Faktisk, selv om alle tre plattformene tror at prisen vil øke I januar har WalletInvestor gitt en høyere spådom enn de andre. Den tror at Dash kan nå $ 200, noe som er nesten det dobbelte av verdiene som konkurrentene spår.

Imidlertid ser det ut til at denne trenden neppe vil vare. WalletInvestor forutsetter en kraftig nedgang i hele 2021, med prisen som faller ned til rundt $ 100 innen mars og deretter faller ytterligere de neste par månedene. En kort gjenoppblomstring i mai-juni vil ikke bane vei for en mer bullish slutt på året, og DASH vil stenge 2021 på rundt $ 40. Dens ettårsprognose setter verdien av Dash til bare $ 39,704, et skuffende potensial for alle som lurer på ‘er DASH en god investering for 2021?’

Klar til å investere i BINDESTREK?

invester i dash

Langsiktige Dash Predictions: 2022-2025

Hva forutsier kryptoeksperter for Dash i 2022 og utover?

Crypto-investorer er opptatt av å vite hva de neste 5 årene kan ha i vente for prisen på Dash.

Fordi kryptokurrency kan være så volatil, er det aldri lett å komme med prisforutsigelser, og det er normalt å se stor variasjon mellom prognosene. Prisspådommer vi har sett på i 2021 er utrolig varierende, fra $ 39,704 til en enorm $ 656,6958! For å avgjøre hvilke av disse utsiktene som er mer sannsynlige, la oss se frem til 2022-2025 og se hva fremtiden kan ha for prisen på DASH.

Vi starter med å gå tilbake til Previsioni Bitcoin. Etter sine skyhøye Dash-prisforutsigelser for 2021, hva tror plattformen 2022-2025 har i vente? Svaret kan være litt skuffende hvis du har lagt DASH til porteføljen din, selv om Previsioni Bitcoins spådommer fremdeles ikke er så dystre som noen av de vi så for 2021. I følge sine prognoser tror plattformen at prisen på DASH vil falle i 2022:

predispensjon 2022

Som vi kan se fra grafen, vil Dash overstige $ 700 i begynnelsen av januar 2022, men raskt redusere verdien fra det tidspunktet og utover. I februar vil DASH være verdt $ 577,1668, og dette tallet vil fortsette å falle til april. I mai kunne prisen på DASH øke igjen til $ 497,2268 og sveve rundt $ 500 til enda et kraftig fall til under $ 340 mellom oktober og november. Previsioni Bitcoin forventer at eiendelen vil stenge året på $ 417,2868 – mer enn fem ganger sin nåværende pris, men mindre enn to tredjedeler av verdien av 2021-verdien.

Imidlertid, selv om Previsioni Bitcoin var merkbart optimistisk for 2021, kan dets 2022-spådommer være litt for bearish. Både Myntbryter og BTY Nyheter har gitt svimlende høye prognoser for 2022-2025, hvor førstnevnte forutsi at DASH kan koste $ 2822 innen utgangen av 2025 og sistnevnte vil gå enda lenger. I følge BTY News kunne 2025 se at Dash traff priser på $ 12,733.88!

Dette ville være nesten ti ganger høyere enn DASHs tidligere all-time high (ATH) på $ 1 441, en pris kryptovaluta oppnådde mellom 2017 og 2018. Det er forståelig at mange andre plattformer og analytikere virker skeptiske til de enestående verdiene som Coiswitch og BTY News har spådd. Men det ser ut til å være en økende enighet om at DASH er inne i noen få år frem mot 2025.

DigitalCoinPrice.com forventer også at prisen på DASH vil øke i 2025, om enn etter en rekke mer bearish år:

prediksjonstabell for pris

Den samlede prognosen er at Dash er en god investering ettersom prisen ser ut til å øke. Denne grafen viser ikke de høyeste kryptokurrencyforutsigelsene vi har sett på lang vei, men den oppadgående trenden (bar et halvt år mellom juli 2022 og januar 2024) bør fortsatt være et oppmuntrende tegn for investorer som lurer på om prisen på DASH vil gå opp.

I følge sine spådommer kan DASH nå en topp på nesten $ 290 innen september 2025, som er mer enn 4 ganger dagens verdi. Noen investorer kan til og med se 2022-24-dipen som et potensielt positivt. Formen vi kan se på grafen kan potensielt være en tilbakeføring med dobbel bunn, et bullish mønster som kan brukes til å forutsi fremtidig vekst når du utfører teknisk analyse. Hvis dette er tilfelle, kan nedgangen vi kan se mot midten av halvdelen av 2026 være en midlertidig blip i en sterk oppadgående trend – noe som antyder at $ 1000 + spådommene kan være innen rekkevidde.

Som en langsiktig investering projiserer den at Dash kan fungere veldig bra. I henhold til sine spådommer kan verdien av Dash tokens-prisen stige til $ 120 innen slutten av 2020, øke til $ 250 i 2021 og $ 650 i 2022, og oppnå en gjennomsnittspris på $ 3200 innen 2025.

Konklusjon: Dash Prediction Forecast

Nedenstående prediksjonstall skisserer noen av Potensiell høyt og lavt av Dash-prognoseprognoser i 2020, 2021, 2022, 2023 og 2025+, som tilbys av tekniske analytikere og bransjeeksperter.

År Høy Lav
2020 $ 170 $ 70
2021 450 dollar $ 110
2022 $ 1500 $ 320
2023 $ 3300 $ 550
2025+ $ 6500 $ 950

Hvordan har prisen på dash endret seg over tid?

For å gjøre de mest nøyaktige Dash-spådommene, er et av de viktigste trinnene å analysere Dashs tidligere ytelse.

Helt siden DASH kom inn i markedet i 2014, har prisen gjennomgått en rekke dramatiske svingninger. På dette diagrammet fra Nomics, vi kan se hvordan verdien av DASH har endret seg over tid:

dash prisgraf

Selv om det virker beskjedent i forhold til den skyhøye fremgangen i 2017-2018, kom Dashs første store prishopp i 2014, kort tid etter at det traff kryptokursutveksling. Mellom april og mai steg prisen fra $ 0,847417 til $ 5,9679 – et betydelig hopp som reflekterte en enorm mengde tidlig investorinteresse. Veksten var mye tregere for resten av 2014, 2015 og 2016, med prisen generelt mellom $ 2 og $ 10.

I motsetning til mange andre kryptoer så DASH ekstrem vekst i nesten hele 2017. I januar var prisen 13,82 dollar. I september hadde det klatret opp til utrolige $ 330,49, men selv det var for å bleke i forhold til vekstspurtet som ventet på det. Da kryptovalutamarkedet som helhet begynte å oppleve nivåer med enorm inflasjon, skulle Dash absolutt ikke bli etterlatt. Mellom oktober og desember 2017 hoppet prisen fra $ 293,50 til ATH på $ 1141 – før den falt ned til $ 77,26 ett år senere i desember 2018.

Dash har aldri kommet tilbake til prisene før 2017, som hovedsakelig var under $ 10. Selv om det opplevde et verditap i kjølvannet av den globale koronavirus-krasjen, som så prisene på nesten alle større kryptovaluta begynte å falle etter hvert som investorusikkerheten vokste, fikk den fremdeles gevinster på sin 2019-pris. Den laveste verdien på 2020 hittil har vært $ 68,84, som er mer enn $ 20 høyere enn det laveste i 2019 på $ 46,69.

Klar til å kjøpe BINDESTREK?

invester i dash

Hvilke faktorer påvirker prisen på dash?

Som hver kryptovaluta kan prisen på DASH avhenge av en rekke forskjellige faktorer. Hvis du håper å svare på spørsmålet ‘er Dash en god investering?’, Er det viktig å vite hva disse faktorene er – om du foretrekker å ha kryptovalutaen din i en årrekke eller foretrekker å tjene på kortsiktige prisbevegelser. Dette vil gjøre det mye enklere for deg å forutsi kryptovaluta og bestemme hvilke Dash-prisforutsigelser du synes er mest nøyaktige.

Tilbud og etterspørsel

Prisen på Dash eller hvilken som helst kryptovaluta er helt avhengig av forholdet mellom tilbud og etterspørsel. Hvis flere investorer ønsker å kjøpe DASH enn å selge det, betyr dette at etterspørselen vil være større enn tilbudet og prisen vil øke. Hvis det motsatte er sant, vil tilbudet være større enn etterspørselen – noe som betyr at prisen vil begynne å falle. Dette forholdet i seg selv er sterkt påvirket av faktorene vi har listet opp nedenfor.

Bruk av Dash-plattformen

Som vi nevnte i begynnelsen av denne artikkelen, finansierer og driver Dash-plattformen en rekke desentraliserte apper. Populariteten til disse appene, som KuvaCash i Zimbabwe, er en nøkkelfaktor for å øke etterspørselen etter DASH og dermed føre til at prisen øker. Ettersom interessen for dApps fortsetter å øke, kan dette føre til at interessen for den underliggende Dash-teknologien vil vokse de neste par årene.

Økt aksept av kryptovaluta

Dash er spesielt blant kryptovalutaer fordi det letter hverdagsbetalinger. Det faktum at den har dukket opp som en levedyktig ressurs i land der den opprinnelige valutaen har begynt å kollapse, er et sterkt bevis på brukbarheten – det samme er det at DASH-minibanker har dukket opp i London. Etter hvert som kryptokurver blir mer vanlige og vår avhengighet av kontaktløse betalinger øker som et resultat av koronaviruspandemien, kan vi godt se behovet for løsninger som Dash stige over hele verden.

Prognoseprognose for dash – viktige poeng

 • Med en markedsverdi på $ 782.438.183 (i skrivende stund) er Dash verdens 28. største kryptovaluta
 • Dash kan behandle transaksjoner veldig raskt, og til og med tilby en InstaSend-funksjon som gjør det mulig for brukere å sende valuta på så lite som 1,5 sekunder
 • Dash har blitt vedtatt som en alternativ valuta i både Zimbabwe og Venezuela, der de innfødte valutaene er ustabile
 • Previsioni Bitcoins algoritme har spådd at prisen på DASH vil slå $ 100 før utgangen av 2020 og bare klatre derfra og nå $ 120,6339 innen januar 2021 og skyte i været resten av året
 • LongForecast.com mener at Dash kan stenge 2021 med en pris som er lavere enn den nåværende verdien på $ 79,6
 • WalletInvestor forutser en kraftig nedgang i hele 2021, med prisen som faller ned til rundt $ 100 innen mars og deretter faller ytterligere de neste par månedene
 • Langsiktige prognoser er mye lysere, uten spådommer som hevder at DASH vil synke under den nåværende prisen
 • De mest optimistiske utsiktene kommer fra BTY News, som mener Dash kan slå priser på $ 12,733,88 i 2025
 • Dashs ATH var $ 1141 i desember 2017
 • Nøkkelfaktorene som påvirker prisen på DASH er tilbud og etterspørsel, populariteten til Dash-plattformen og vanlig aksept av kryptovaluta.

Enten du er en eksisterende eller potensiell investor, håper vi denne artikkelen har hjulpet deg med å svare på spørsmålet ‘er DASH en god investering?’. Selv om Dash-prisforutsigelser for 2021-2025 er blandede, virker de langsiktige utsiktene for Dash positive, uten at noen analytikere tror at valutaen vil være mindre verdt i 2025 enn den er nå.

Når det er sagt, kan det være notorisk vanskelig å komme med pålitelige kryptovaluta-spådommer, siden industrien er utrolig ustabil. Utfør alltid din egen aktsomhet og sørg for at du har en effektiv risikostyringsstrategi på plass før du legger til en ny kryptovaluta i porteføljen din. Som vi har sett før, kan markedet bevege seg raskt – og vi vil helt sikkert se at det skjer igjen.

Hvis din egen undersøkelse har gitt deg den ekstra tilliten du trenger for å begynne å handle DASH, kan du være glad for å vite at eToro gir muligheten til å handle med kryptoaktiva (inkludert DASH) og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro – Kjøp DASH med 0% provisjon

investere i dash

Melde deg på for eToro og begynn å handle DASH eller kopiere topp DASH-investorer uten ekstra kostnad. Det er ingen administrasjonsgebyrer eller andre skjulte kostnader involvert.

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

75% av detaljistinvestorkontoer taper penger ved handel med CFD-er

Dash Price Predictions – FAQs

Er Dash bedre enn Bitcoin?

Når det gjelder transaksjonshastighet og gebyrer, er Dash absolutt bedre enn Bitcoin. Plattformens gjennomsnittlige transaksjonstid er bare 2,5 sekunder, 4 ganger raskere enn Bitcoin.

Vil Dash nå $ 1000?

I følge noen spådommer kan vi se at prisen på DASH når $ 1000 før slutten av 2025. BYT News mener til og med at en enkelt DASH-mynt kan være verdt $ 12 733,88 innen 2025!

Hvor mange Dash-mynter er det?

Det er en total forsyning på 18 millioner DASH-mynter. Med dagens priser forventes kryptovalutaen å nå sin totale forsyning rundt år 2030.

Hvis du likte artikkelen vår Prognoseprognose for dashpris: hvor mye vil dash være verdt i 2021 og utover, vennligst del med andre handelsmenn.

Videre lesning:

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannia

10 kryptovalutaer du bør vurdere i 2021

Ethereum VS. Ripple: Hvilken som bør være i porteføljen din?

Mest populære kryptovalutaer i USA

Hvordan tjene penger med kryptovaluta – en endelig guide

Tips og feil om investering i kryptovaluta

Hvordan tjene penger på kryptovalutamarkedsøkninger

Ansvarsfraskrivelse: Dash av hvilken som helst krypto er svært ustabil. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Prognoser og analyser gjenspeiler ulike eksterne og interne analytikers synspunkter til enhver tid og kan endres når som helst. Videre kan de ikke utgjøre en forpliktelse eller garanti fra Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me