Ripple-prisanalyse for 2021 (grundig gjennomgang)

XRP-prisvarsel for 2021

Vi deler toppen Ekspertspådommer for Ripple i 2021.

Les vår Ripple XRP-prisanalyse for 2021

Kryptovaluta fortsatte å forankre seg i den offentlige bevisstheten gjennom 2020, med et rekordstort antall nye lommebøker som ble åpnet i løpet av året. Til tross for at det nå eksisterer tusenvis av tokens, kan de fleste uformelle investorer bare nevne en håndfull.

Bortsett fra Ether og Bitcoin, er et navn som kommer opp igjen og igjen, Ripple. XRP ble lansert i 2012, Ripples opprinnelige kryptovaluta, og har etablert seg som en av de beste tokens i bransjen, og i skrivende stund var den den fjerde største kryptovalutaen når det gjelder markedsverdi..

Ofte kalt “bankers crypto”, fungerer Ripple både som en kryptovaluta og et digitalt betalingsnettverk for finansielle transaksjoner. Navnet Ripple refererer faktisk til selskapet som opprettet RippleNet, et betalingsnettverk som er rettet mot å legge til rette for internasjonal betalingsoppgjør og aktivautveksling for finansinstitusjoner. Det opprinnelige tokenet som kjører på systemet er XRP – som ofte er forvirrende kjent som Ripple – og det er dette som er gjenstand for vår Ripple-prisanalyse for 2021.

De siste tolv månedene har vært en interessant tid for XRP. Det startet året med å handle på rundt $ 0,19 og fortsatte å klatre jevnt til COVID-19-pandemien slo til og kastet finansmarkedene i uorden. Siden den gang har verdien av XRP svingt betydelig. Det samlet seg på slutten av året før juridiske problemer så gevinster utslettet nesten over natten, og sendte det tilbake til omtrent samme pris som det handlet til i januar 2020.

Så er Ripple fortsatt en god investering? Følgende Ripple-prisanalyse for 2021 vil se på tokens fremtidige potensiale, vurdere faktorene som påvirker verdien av XRP og sjekke ut hva noen viktige bransjetall har å si.

Innhold

Ripple – En oversikt

Historien om bevegelse av krusningspriser

Ripple i 2020

Ekspertspådommer for Ripple i 2021

Bør du investere i Ripple i 2021?

Konklusjon

Ripple-prisanalyse 2021 – FAQ

Ripple – En oversikt

Som en del av vår Ripple-prisanalyse 2021, er det nødvendig å se nærmere på hva Ripple er og hvilke funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra mylderet av andre kryptovalutaer på markedet.

Selvfølgelig er det uunngåelig at alle altcoins vil bli sammenlignet på en eller annen måte med Bitcoin. Imidlertid, bortsett fra det faktum at begge tokens kan fungere som en digital valuta, er Ripple et helt annet dyr fra Bitcoin. Ikke bare fungerer nettverket annerledes, men årsaken bak Ripples opprettelse skiller seg også fra forgjengeren.

Ripple, som vi har nevnt, er faktisk navnet på selskapet bak RippleNet betalingsplattform. Mens Bitcoin ble satt opp som et peer-to-peer-betalingsnettverk, var Ripples mål å tilby en sømløs, lynrask transaksjonsplattform for banker og finansinstitusjoner. RippleNet kan derfor sees på som et betalingsoppgjør, aktivautveksling og remitteringssystem som fungerer på samme måte som den eksisterende standarden i internasjonale pengeoverføringer: SWIFT.

XRP er navnet på tokenet som brukes i Ripple-nettverket og er ment å fungere som en felles valuta når du overfører midler mellom forskjellige fiat-valutaer. De fleste eksisterende oppgjørssystemer er avhengige av amerikanske dollar som basisvaluta, men dette medfører valutakostnader og kan ta flere dager å behandle. Ved å bruke XRP i stedet for USD, reduseres vekslingsgebyrene til et minimum, og overføringer mellom valuta kan gjøres på få sekunder. Naturligvis har dette vekket interesse fra flere banker og finansinstitusjoner, inkludert Fidor Bank, Santander, Commonwealth Bank of Australia og flere fremtredende japanske banker.

Ripple skiller seg også fra Bitcoin i hvordan transaksjoner blir validert. Mens sistnevnte bruker proof of work-konseptet, hvor et nettverk av noder løser blockchain-ligninger og belønnes med BTC, bruker Ripple-nettverket en unik distribuert konsensusmekanisme, som betyr at servere eller noder på nettverket ved konsensus bestemmer gyldigheten og ektheten av transaksjonen.

Den forskjellige måten Ripple fungerer på betyr også at token release-mekanismen er forskjellig fra Bitcoin. Mens BTC-tokens blir lagt til som en belønning for gruvearbeidere som driver blockchain, frigjøres Ripples XRP via smarte kontrakter. Effektivt eksisterer det 100 milliarder XRP-tokens, hvorav en stor del blir sperret av Ripple. Firmaet frigjør deretter maksimalt 1 milliard tokens hver måned for å støtte transaksjoner i økosystemet, med ubrukte tokens som blir plassert tilbake i sperring.

På papir ser Ripple absolutt ut som en verdifull investering – spesielt med tanke på at flere fremtredende finansinstitusjoner har uttrykt støtte for teknologien. Som vi skal se, er det imidlertid andre faktorer å vurdere når vi bestemmer om du vil legge til XRP i porteføljen din eller ikke. Følgende Ripple-prisanalyse for 2021 har som mål å se nærmere på disse faktorene og deres potensial for å påvirke fremtidige prisbevegelser.

Historien om bevegelse av krusningspriser

Et godt grunnlag for enhver Ripple-prisanalyse for 2021 er et tilbakeblikk på prisbevegelser fra tidligere år. Dette kaster ofte ledetråder til hvordan bestemte faktorer kan påvirke XRPs verdi fremover.

Den historiske banen for XRPs verdi ser veldig annerledes ut enn andre prominente kryptovalutaer. De fleste tokens starter livet med svært liten verdi, men kryptoer som Bitcoin og Ether begynte raskt å stige jevnt etter et år eller to. Ripple, derimot, forble nesten flatlinjert til 2017 – nesten fem år etter oppstarten. Det nådde en høyde på $ 0,34 i mai samme år, før den gikk inn i en bjørneløp som så den falle til $ 0,16 i juli.

Imidlertid hadde XRP ved slutten av 2017 samlet seg og nådd paritet med den amerikanske dollaren i desember, etter nyheten om at flere finansinstitusjoner hadde meldt seg på RippleNet. Prisene fortsatte å sveve til de endelig nådde en heltid på $ 3,08 i januar 2018.

Den rekordstore kursstigningen var imidlertid kortvarig, og XRPs verdi hadde falt til $ 0,66 innen 4. februar 2018. Den nedadgående trenden fortsatte gjennom hele året og XRP avsluttet 2018-handel til $ 0,37. Ting forble ganske begivenhetsløse for Ripple gjennom hele 2019, med priser som vanligvis svever rundt $ 0,30, før de falt til under $ 0,20 før året var ute..

kurvprisdiagram

Ripple i 2020

Til tross for at COVID-19 er noe av en avvik for finansmarkedene generelt, er ytelsen til XRP de siste tolv månedene et viktig hensyn for vår Ripple-prisanalyse for 2021.

Etter en noe svak 2019 startet XRP året med å handle på rundt $ 0,17. Imidlertid begynte investorene å varme opp til ‘bankers’ kryptovaluta ‘og prisene begynte å krype opp og nådde $ 0,30 før pandemien traff og sendte prisene igjen. Verdien av Ripple-token falt da så lavt som $ 0,12 før ting forbedret seg litt om sommeren. XRP viste en viss motstandsdyktighet gjennom de neste månedene, før de samlet seg i november til den høyeste prisen på over et år, til $ 0,61. Ting så fremdeles lovende ut for XRP i desember til en søksmål mot Ripple Labs sendte tokens verdi krasj med over 50% i løpet av noen dager.

Vil du vurdere å investere i Ripple XRP?

SEC-søksmål

En av nøkkelfaktorene for enhver Ripple-prisanalyse for 2021 vil være nedfallet fra en rettsavgjørelse 22. desember 2020. Ripple ble siktet for å ha gjennomført investeringer uten riktige lisenser av US Securities and Exchange Commission, som avgjorde at XRP-token var et omsettelig sikkerhet og derfor underlagt de relevante forskriftene. Ripple Labs forsøkte å argumentere for at XRP er en valuta og ikke trenger å bli registrert som en investeringskontrakt, men til ingen nytte. Verdien av XRP falt med mer enn 30% umiddelbart etter kjennelsen, og har ennå ikke vist noe tegn på utvinning, og svever rundt $ 0,27 i skrivende stund. Videre til SEC-kjennelsen ble Ripples administrerende direktør Brad Garlinghouse og tidligere administrerende direktør Chris Larsen også siktet for brudd på verdipapirloven.

En av advokatene til Ripple uttalte seg mot avgjørelsen, noe som kan ha bredere implikasjoner for kryptovalutamarkedet: "SEC har fullstendig feil på fakta og lov, og vi er sikre på at vi til slutt vil seire før en nøytral faktasøker," han sa. Som det ser ut, ser Ripple imidlertid på å bli fjernet fra valutaveksling med mindre de også er registrert som sikkerhetsbørs. Etter kjennelsen var Garlinghouse opptatt av å påpeke at XRP-kryptovalutaen var atskilt fra Ripple, men dette ser ut til å ha blitt oversett i stor grad i noen hjørner.

Naturligvis kan denne kjennelsen få alvorlige konsekvenser for XRPs prisbevegelse i 2021, spesielt hvis internasjonale børser begynner å avnotere kryptovalutaen. Det er derfor en løpende faktor i enhver Ripple-prisanalyse for 2021, og investorer som vurderer å legge XRP til porteføljene sine, anbefales å holde øye med prosedyrene..

Ekspertspådommer for Ripple i 2021

En måte å diversifisere en Ripple-prisanalyse for 2021 er å samle uavhengige meninger om hva fremtiden kan ha for XRP. Med dette i bakhodet er det som følger de nylige spådommer og meninger fra noen fremtredende stemmer fra kryptsfæren.

Crypto Bull

Den populære analytikeren Crypto Bull har avvist XRPs nylige juridiske problemer og har vært en av få bransjestemmer som forpliktet seg til en Ripple-prisanalyse for 2021, og insisterte på at Ripple-prisen vil komme seg tilbake hvor som helst mellom $ 10 og $ 20 innen så tidlig som i januar 2021, og til og med bryte $ 100 senere på året. For å forklare årsakene bak denne optimismen siterte Crypto Bull XRP-diagrammer og tidligere fraktaler; Sosiale, økonomiske og monetære forhold; og enestående eksponering av og etterspørsel etter anleggsmidler. Han beskrev å kjøpe XRP til prisen umiddelbart etter den nylige rettssaken som en “mulighet” for kunnskapsrike investorer.

Krypto ISO

En annen bransjeanalytiker, kjent under pseudonymet Crypto ISO, har antydet at mens SEC-dommen kan være en katastrofe for Ripple, kan dens stupende verdi være i ferd med å utjevnes. “XRP går sannsynligvis opp. Er det forsvarlig å kortslutte noe etter et så stort fall med nyheten allerede ute? ” han sa. “Ikke sikker på hva oksesaken egentlig er og ikke vil berøre den, men heller ikke prøve å melke mye mer på kort.”

Troverdig krypto

I referanse til SEC-kjennelsen og hva det betyr for Ripple, har den fremtredende handelsmann og bransjekommentator kjent som Credible Crypto påpekt at mye av interessen for XRP kommer fra utenfor USA. “90% av Ripples kunder er ikke i USA. 90 pluss prosent av XRP-handelsvolumet skjer på børser utenfor USA. XRP er IKKE en sikkerhet i Singapore, Storbritannia, Sveits og Japan. Hvis du tror at SEC-saken sender XRP til $ 0, tenker du kanskje ikke objektivt. XRP er global, ”sa han, og antydet effektivt at det er mye håp for XRP de neste månedene, og fremhever et sentralt hensyn for enhver Ripple-prisanalyse for 2021.

Neko Z

Mange eksperter er imidlertid ekstremt forsiktige med XRPs fremtid, og Coindust-sjef og kryptokurrencyanalytiker Neko Z har påpekt at mens mye av XRPs kundebase faktisk ligger utenfor USA, er ledelsen av XRP “amerikanske borgere, og det samme er selskapet ”. Hun la til at “Hvis SEC anser det som en sikkerhet, må børser som samhandler med amerikanske kunder avnotere. Jeg vil ikke si at det er en 0, men det er fortsatt et stort problem. “

Frances Coppola

En bransjeekspert som ikke har slått noen slag, er økonom Frances Coppola, som ofte skriver for Forbes og Financial Times. "Jeg tror det er begynnelsen på slutten," hun sa "Investorer dumper allerede XRP så raskt de kan." Med tanke på at fru Coppola alltid har vært noe kritisk til Ripple, kan kommentarene hennes bli sett på som litt fordommer i denne forbindelse..

Faktorer som påvirker Ripple-prisen:

faktorer som påvirker ringprisen

Juridiske faktorer

Som vi har diskutert, møtte Ripple noen ganske betydelige juridiske problemer mot slutten av 2020, hvis fulle konsekvenser ennå ikke kan realiseres. SEC-kjennelsen betyr at XRP er klassifisert som en omsettelig sikkerhet, snarere enn en valuta, noe som igjen betyr at den, i motsetning til de fleste andre kryptovalutaer, ikke kan handles på børser som ikke er spesifikt registrert som sikkerhetsbørser i USA..

Selv om dette kan høres katastrofalt ut, bør ikke investorer være for raske til å avskrive XRP – token er ekstremt populær utenfor USA, og Ripple betalingsnettverk tjener fortsatt sitt formål for store finansinstitusjoner. Selv om vi kan forvente at XRPs pris vil være dempet en stund ennå, gir den lave prisen det god plass til å vokse.

Bitcoin

Prisene på alle kryptovalutaer er på en eller annen måte knyttet til Bitcoin. Den opprinnelige kryptovalutaen blir sett på som en målestokk for å måle kryptomarkedssentimentet generelt, og det er de facto-rollen som reservevaluta betyr at alt som påvirker verdien av BTC betydelig, vil ha en påkjøringseffekt for resten av markedet. Som en egen utgave vil investorer også holde øye med hvordan Bitcoin kan bli påvirket av den nylige SEC-kjennelsen, ettersom rykter allerede sirkulerer om andre kryptovalutaer kan lide samme skjebne som XRP.

Forskrifter knyttet til kryptovaluta

Vi har allerede sett hvordan regulatoriske endringer kan ha stor innvirkning på prisen på en kryptovaluta. Det er derfor en viktig faktor for enhver Ripple-prisanalyse for 2021 – spesielt i kjølvannet av SEC-kjennelsen. For eksempel, hvis andre jurisdiksjoner utenfor USA følger etter og omklassifiserer XRP, kan det få katastrofale konsekvenser. Gunstige reguleringsendringer kan imidlertid ha motsatt effekt. Kryptoinvestorer, uansett om de velger å investere i Ripple i 2021, vil ønske å holde øye med eventuelle endringer – spesielt de som er i røret for EU.

Kjøpers etterspørsel

Tilbud og etterspørsel er alt for investorer. Ripple har et annet oppsett sammenlignet med andre kryptovalutaer, ved at Ripple (selskapet) har store mengder XRP i sperring, og frigir et visst beløp månedlig før de trekker tilbake restene. I skrivende stund sies det at det er over 40 milliarder XRP-tokens i omløp, med en ukjent, men potensielt betydelig del. "illikvid eller underlagt betydelige salgsbegrensninger", ifølge Messari. Uunngåelig har kjøpernes etterspørsel avtatt etter SEC-kjennelsen, men som vi har sett, forventer mange bransjeeksperter at investorene vil varme seg opp til XRP igjen i nær fremtid.

Klar til å investere i Ripple XRP?

Ringprisanalyse for 2021

Å lage en Ripple-prisanalyse for 2021 er en vanskelig virksomhet, gitt de regulatoriske tiltakene på slutten av 2020. Mens kryptoanalytikere ofte stoler på teknisk analyse for å få innsikt i hvordan et tokens pris kan bevege seg i fremtiden, er en betydelig juridisk avgjørelse som f.eks. som opplevd av Ripple er en enestående forekomst som det er forståelig nok vanskelig å ta med når vi leter etter mønstre i høyden og nedgangen i XRPs kartbevegelse.

Som et resultat av kjennelsen var de fleste store plattformers prisforutsigelser for XRP i 2021 utdaterte i skrivende stund, da kryptoindustrien samlet puster for å se hva den umiddelbare fremtiden har for Ripple.

Bør du investere i Ripple i 2021?

Det er faktisk to tankeskoler når vi vurderer om vi skal investere i XRP i 2021. Fram til 22. desember så siste halvdel av 2020 lovende ut for Ripple, og mye av dette potensialet gjenstår fortsatt, når det gjelder nettverkets fremtid. Noen bransjeeksperter mener nedgangen er lite mer enn en kortsiktig reaksjon, og den lave prisen på XRP gjør det til en god investeringsmulighet med minimalt utlegg.

Imidlertid, som vår Ripple-prisanalyse for 2021 har fremhevet, kan SEC-dommen ha alvorlige implikasjoner for XRP, og mange fremtredende investorer er mer for å holde ut til Ripples fremtid er litt klarere. Det ville absolutt være dumdristig å forvente astronomisk vekst fra XRP i løpet av de neste 12 månedene – noe noen hevdet var tilfelle allerede før reguleringsaksjonen – og de fleste investorer vil sannsynligvis bare nærme seg XRP som en del av en diversifisert kryptoportefølje..

eToro – Beste megler for å kjøpe Ripple XRP

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Ringprisanalyse – Konklusjon

Ripple var klart for rekordvekst mot slutten av 2020, etter å ha klart COVID-stormen. SEC-avgjørelsen om at XRP er klassifisert som omsettelig sikkerhet, kan imidlertid bare sees på som noe av en katastrofe for Ripple – selv av de ivrigste tilhengerne av firmaet og dets teknologi. Selvfølgelig er det utenfor omfanget av enhver Ripple-prisanalyse for 2021 å forsøke å forutsi hvordan dette kan påvirke prisen på XRP på lang sikt, men alle investorer som er interessert i altcoin bør nærme seg det med forsiktighet.

Vi vil sannsynligvis ikke se XRPs pris komme seg i flere måneder, og selv da, avhenger mye av videre utvikling med reguleringssanksjonene og hvordan børser rundt om i verden reagerer. Når det er sagt, har Ripple og XRP fortsatt mye ekte potensial, og tokens pris har alltid vært på en annen bane enn de fleste andre kryptovalutaer.

Det er rettferdig å si at Ripple-prisanalysen vår for 2021 er mildt sagt bekymret. Alle som er interessert i å legge til XRP i porteføljen sin, bør forstå at de hele tiden må overvåke hvilke børser som fjerner token fra oppføringene, samt eventuelle andre endringer med hensyn til regulering.

Ripple-prisanalyse 2021 – FAQ

Vil Ripple gå opp i 2021?

Det er trygt å si at det er blandede synspunkter når det gjelder XRPs potensial de neste 12 månedene. Til tross for nylige juridiske problemer, fant vår Ripple-prisanalyse for 2021 at mange bransjeeksperter fremdeles har tro på altkoyns potensial og gitt det betydelige fallet i verdi XRP som led under utgangen av 2020, er det all sjanse for at token kan oppleve vekst i 2021.

Hvordan vil SEC-kjennelsen påvirke Ripples verdi?

SECs beslutning om å klassere XRP som et verdipapir i stedet for en valuta, så at verdien på tokenet falt i løpet av natten. Etter kjennelsen fjernet flere fremtredende, USA-baserte børser XRP, og det er spådd at noen internasjonale plattformer vil følge etter. Enhver Ripple-prisanalyse for 2021 som er verdt å lese, vil neppe med noen sikkerhet si hvordan kjennelsen vil påvirke XRPs verdi på lang sikt, men det er trygt å si at prisen sannsynligvis vil være dempet i flere måneder..

Hva forutsier ekspertene for Ripple i 2021?

Det er mange bransjeeksperter og kryptoanalytikere som er klare til å avskrive XRP etter den regulatoriske handlingen, men som Ripple-prisanalysen vår for 2021 fant, er det mange stemmer som uttrykker optimisme for ‘bankerens kryptovaluta’. Crypto Bull, for eksempel, mener at prisen på XRP kan bryte $ 10 i løpet av det kommende året.

Er Ripple verdt å investere i?

SEC-kjennelsen av 22. desember 2020 var absolutt ikke velkomne nyheter for Ripple, men det er fortsatt mye liv igjen i XRP. RippleNet er fremdeles begunstiget av store finansinstitusjoner over hele verden, og med tanke på at mye av Ripples klientbase er utenfor USA, er det mulig at XRP bare kan ta stormen. Som sådan bør det alltid være i rammen som et alternativ for investorer som ønsker å diversifisere sine kryptoporteføljer.

Er nå et godt tidspunkt å investere i Ripple?

Selv om vår Ripple-prisanalyse for 2021 kanskje ikke har tegnet det mest optimistiske bildet av XRPs umiddelbare fremtid, bør det også bemerkes at symbolet har avsluttet 2020 på et lavt nivå det ikke har sett på lenge. Som sådan kan det være en god tid for investorer å legge XRP til porteføljene sine, til tross for at det er høyere risiko enn andre poletter på det nåværende tidspunkt, kan poletter anskaffes med minimalt utlegg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me