Stellar Lumens Price Prediction 2021, Will We See XLM Rebound?

Stellar Lumens (XLM) fanger interessen til kryptovalutainvestorer, og nyheter om prisforutsigelser for 2021 varmes opp. Kryptovalutaen, utviklet av Stellar Development Foundation, ble populær under kryptovaluta-boblen i 2017.

Stellar Lumens XLM økte markedsverdien og verdien betydelig, og ble en av de mest pålitelige valutaene i markedet. Kryptovaluta, XLM, møtte en forminskning i formuer, takket være nedgangen i kryptokurrencymarkedet. De siste månedene har det vært en forbedring av ytelsen. La oss se på Stellar Lumens-prisforutsigelsen for kortsiktig og lang sikt.

Hvis du vil kjøpe Stellar XLM raskt og enkelt, sjekk ut eToro Exchange!

Denne veiledningen tar sikte på å gi alt fra grundig teknisk analyse til grunnleggende analyse for å få et komplett 360-graders oversikt over Stellar lumen, og vi vil også tilby Stellar XLM-prisforutsigelser fra eksperter i finansbransjen. Til slutt vil du få en bedre ide om dette altcoinet og se om Stellar Lumens er en god investering eller ikke.

Hva er stjernelys?

Jed McCaleb grunnla Stellar Lumens i 2014. Selv om det ikke er i nærheten av en tung hit som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) eller Ripple (XRP), er det blant de 20 beste kryptovalutaene. McCaleb er også grunnleggeren av Mt.Gox og er medstifter av Ripple. Jed McCaleb er kreditert for å være banebrytende for kryptorommet, noe som gjør det til det det er i dag. McCaleb samarbeidet med Joyce Kim for å lansere Stellar.

Etter lanseringen av Stellar grunnla de Stellar Foundation, i samarbeid med Patrick Collinson, administrerende direktør i Stripe. Stellar Foundation er en ideell organisasjon som støtter utviklingen og adopsjonen av Stellar Lumens betalingsnettverk.

Stellar mottok 3 millioner dollar i frøfinansiering fra Patrick Collinson og Stripe. Siden den gang har Stellar Foundation også mottatt støtte fra andre partnere. Det har sementert seg som en grenseoverskridende betalingsløsning, noe som gir enkeltpersoner som ikke har tilgang til banksystemet en rikdom og en måte å overføre midler med minimale transaksjonsgebyrer.

Stellar er også kjent for sitt partnerskap med IBM og bygging av IBM World Wire – et globalt nettverk for regulerte finansinstitusjoner for samtidig å klarere og avvikle grenseoverskridende betalinger i sanntid.

Hva er XLM?

XLM er opprinnelig kryptovaluta fra Stellar Lumens, som driver Stellar blockchain. Totalt ble det opprettet 100 milliarder XLM. Antallet skulle øke til en total forsyning på 105 milliarder ble oppnådd. Stellar-brukere gjorde imidlertid veto mot denne planen i 2019. Stellar Foundation regulerte XLM-økonomien og reduserte XLM fra 105 milliarder til 50 milliarder kroner..

XLMs bruk som drivstoff for transaksjoner på Stellar Lumens-nettverket gir også kryptovalutaen verdi. Av de 50 milliarder XLM-tokens er 20 milliarder i omløp i markedet, mens resten er i Stellar-stiftelsens varetekt.

Stellar Lumens-prisforutsigelse og prishistorie

Stellar Lumens har opplevd en vanskelig periode i noen tid, med kryptovalutaens verdi under de forventede nivåene. Imidlertid ser ting opp for kryptoen. Stellar Lumens tilbyr betalingsteknologi på tvers av landegrenser, og kryptovalutas økende popularitet forventes å drive vekst på lang sikt.

For øyeblikket handles XLM til 0,239064 dollar, og markedsverdien er 25,2 milliarder dollar. Denne kryptovalutaen var på det laveste prispunktet i 2017, og handlet til 0,002 dollar. Det iscenesatte en vekkelse og nådde sin aller høyeste pris på $ 0,93.

Kryptovalutamarkedet som helhet opplevde et fall, og XLM var ikke noe unntak. Takket være bjørnemarkedet var kryptovalutaen blant de dårligst utførte kryptovalutaene i kryptorommet og mistet over 90% av verdien fra rekordprisene den satte i 2018. XLM avsluttet 2018 til en pris på $ 0,09.

2019 startet også på et lignende notat for XLM, med kryptovalutaen som fikk det misunnelsesverdige rykte om å være en av de valutaene som gikk dårligst ut. Den høyeste prisen XLM oppnådde i 2019 var $ 0,16 og registrerte en lav pris på $ 0,04. XLM-prisen hentet i 2020, men falt snart til $ 0,03.

stjerneprisdiagram

Imidlertid, ifølge Stellar Lumens-prisforutsigelsen, er XLM satt til å oppleve en bull run, takket være fornyet interesse for kryptomarkedet av investorer og en økning i DeFi-prosjekter. Det er vanskelig å forutsi hvor høyt kryptovalutaen vil gå nøyaktig. Prisspådommer sier imidlertid at XLM kan gå over $ 1 innen utgangen av 2021.

Les mer: Hva vil føre den fantastiske prisen i 2021?

Stellar Lumens Teknisk analyse

Teknisk analyse hjelper investorer og eksperter med å forstå en eiendels langsiktige vekst og dens forventede verdi. Det gjør dette gjennom kartmønstre, trender og andre markedssignaler. Siden XLM er en ganske ny kryptovaluta, kan den oppleve volatilitet og sette nye høye og lave rekorder. La oss se på Stellar Lumens-prisforutsigelse av kryptovalutaeksperter og prisforutsigelsen for 2021-2025.

Vil du vurdere å investere i Stellar XLM?

Stellar Lumens-prisforutsigelse av kryptovalutaeksperter

Kryptovalutaeksperter har gitt sin egen prisforutsigelse for Stellar Lumens, og hjelper investorer med å bestemme om de skal investere i Stellar Lumens (XLM) eller ikke, og hvor mye verdien av XLM kan øke.

la oss ta en titt på hva 2021 Stellar Lumens-prisforutsigelsesekspertene sier. Her er noen Stellar Lumens-prisforutsigelser.

Kryptoklasse har spådd at XLM vil stige til $ 0,46 i 2021.

Lengre prisforutsigelser oppgir at Stellar Lumens kan nå $ 0,69. De fleste eksperter mener at disse spådommene er ganske dempet og beskjedne, gitt XLMs ytelse tidligere.

CoinSwitch har spådd at Stellar Lumens partnerskap med IBM og ulike regjeringer vil presse prisen på XLM til $ 1 i 2021.

Handelsdyr har gjort en konservativ Stellar Lumens-prisforutsigelse. I følge sin spådom vil XLM være rundt $ 0,10 på kort sikt.

CryptoGround har spådd at XLM vil handle rundt en pris på $ 0,74 i 2021

Stellar Lumens Price Prediction 2021

Her er noen av XLM-prisforutsigelsene for 2021:

Wallet Investor har spådd en ett-årsprognose på $ 0,3045 og en fem-års-prognose på $ 0,459.

Investing Haven har vært ganske optimistisk med hensyn til prisen på XLM, og forutsi at prisen kan nå $ 4 i 2021. Denne prisen er oppnåelig hvis det ikke er sikkerhetsfeil og kryptovaluta-sektoren fungerer godt.

Monetize.info mener at prisen på XLM kan berøre $ 3 i 2021, takket være partnerskap med IBM, Stripe og Deloitte.

Stellar Lumens Price Prediction 2022-2023

Verdien av XLM vil være mellom $ 0,60- $ 0,70 for det meste av 2022. Det kan være et lite fall i verdien en gang rundt august, men XLM forventes å holde mellom $ 0,60 og $ 0,70 Innen 2023 vil vi sannsynligvis se XLMs verdi øke til $ 0,80 . Stellar forventes å klatre hvor som helst mellom $ 1- $ 1,50 innen utgangen av året.

Stellar Lumens Price Prediction 2024-2025

De fleste eksperter mener at innen utgangen av 2025 vil prisen på XLM være rundt $ 3. Hvis vi sammenligner den med gjeldende verdi, er det en økning på 600%.

Stellar Lumens Price Prediction: Konklusjon

Stellar Lumens har et betydelig potensiale, og vi kan se at prisen raskt setter pris på. Dette er underlagt betingelser som markedsstabilitet og ytelsen til Bitcoin.

Flere Stellar Lumens Price Prediction-modeller forutsier at kryptovalutaen kan bli en av de mest etterspurte kryptovalutaene i kryptorommet, og verdien kan gå opp til $ 5 eller utover.

Nedenstående prediksjonstall skisserer noen av Potensiell høyt og lavt av Stellar Lumens XLM-prisforutsigelser i 2021, 2022, 2023 og 2025 tilbudt av tekniske analytikere og Crypto-bransjeeksperter.

År Høy Lav
2021 $ 0,75 $ 0,17
2022 $ 1,25 $ 0,36
2023 $ 2,5 $ 0,80
2025 $ 4,2 $ 1,32

Hvis du har vært på utkikk etter en pålitelig Stellar Lumens-prisforutsigelse og lurer på ‘er XLM en god investering?’ Håper vi at du har funnet denne artikkelen nyttig. I henhold til spådommene vi har tatt med her, kan XLM være inne for en lys fremtid.

eToro – Beste megler å kjøpe Stellar XLM

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me