Stellar Lumens Price Prediction

Stellar Lumens Price Prediction 2021 and Beyond, Will We See The Cryptocurrency Rebound?

Stellar Lumens er en kryptovaluta utviklet av Stellar Development Foundation. Kryptovalutaen ble populær under kryptovaluta-boblen i 2017. Kryptovalutaen økte markedsverdien og verdien betydelig, og ble en av de mest pålitelige valutaene i markedet.

Stellar møtte en forminskning i formuer, takket være nedgangen i kryptovalutamarkedet. De siste månedene har det vært en forbedring av ytelsen. La oss se på Stellar Lumens-prisforutsigelsen for kortsiktig og lang sikt.

Hva er stjernelys?

Jed McCaleb grunnla Stellar Lumens i 2014. McCaleb er også grunnleggeren av Mt.Gox og er medstifter av Ripple. Jed McCaleb er kreditert for å være banebrytende for kryptorommet og gjøre det til det det er i dag. McCaleb samarbeidet med Joyce Kim for å lansere Stellar. Etter lanseringen av Stellar grunnla de Stellar Foundation, i samarbeid med Patrick Collinson, administrerende direktør i Stripe. Stellar Foundation er en ideell organisasjon som støtter utvikling og adopsjon av Stellar Lumens betalingsnettverk.

Stellar mottok 3 millioner dollar i frøfinansiering fra Patrick Collinson og Stripe. Siden den gang har Stellar Foundation også mottatt støtte fra andre partnere.

Det har sementert seg som en grenseoverskridende betalingsløsning, noe som gir enkeltpersoner som ikke har tilgang til banksystemet en rikdom og en måte å overføre midler med minimale transaksjonsgebyrer.

Stellar er også kjent for sitt partnerskap med IBM og bygging av IBM World Wire – et globalt nettverk for regulerte finansinstitusjoner for samtidig å klarere og avvikle grenseoverskridende betalinger i sanntid.

Hva er XLM?

XLM er opprinnelig kryptovaluta fra Stellar Lumens, som driver Stellar blockchain. Totalt ble det opprettet 100 milliarder XLM. Antallet skulle øke til en total forsyning på 105 milliarder ble oppnådd. Stellar-brukere nedla veto mot denne planen i 2019. Stellar Foundation regulerte XLM-økonomien og reduserte XLM fra 105 milliarder til 50 milliarder kroner..

XLMs bruk som drivstoff for transaksjoner på Stellar Lumens-nettverket gir også kryptovalutaen verdi. Av de 50 milliarder XLM-tokens er 20 milliarder i omløp i markedet, mens resten er i Stellar-stiftelsens varetekt.

Stellar Lumens Prishistorie Og Prediksjon

Stellar Lumens har opplevd en vanskelig periode i noen tid, med kryptovalutaens verdi under de forventede nivåene. Imidlertid ser ting opp for kryptoen. Stellar Lumens tilbyr betalingsteknologi på tvers av landegrenser, og kryptovalutas økende popularitet forventes å drive vekst på lang sikt.

For tiden handler XLM til $ 0,529123, og markedsverdien er $ 53,4 milliarder. Kryptovalutaen var på det laveste prispunktet i 2017, og handlet til 0,002 dollar. Det iscenesatte en vekkelse og nådde sin aller høyeste pris på $ 0,93.

I 2018 opplevde kryptovalutamarkedet som et fall, og XLM var ikke noe unntak. Takket være bjørnemarkedet var XLM blant de dårligst utførte kryptovalutaene i kryptorommet og mistet over 90% av verdien fra rekordprisene den satte i 2018. XLM avsluttet 2018 til en pris på $ 0,09.

2019 startet også på et lignende notat for XLM, med kryptovalutaen som fikk det misunnelsesverdige rykte om å være en av de valutaene som gikk dårligst ut. Den høyeste prisen XLM oppnådde i 2019 var $ 0,16 og registrerte en lav pris på $ 0,04. Kryptovalutaen tok seg opp i 2020, men falt snart til $ 0,03.

I følge Stellar Lumens-prisforutsigelsen er kryptovalutaen satt til å oppleve et bull run, takket være fornyet interesse for krypto fra investorer og en økning i DeFi-prosjekter. Det er vanskelig å forutsi hvor høyt kryptovalutaen vil gå nøyaktig. Prisspådommer sier imidlertid at XLM kan gå over $ 1.

Stellar Lumens Teknisk analyse

Teknisk analyse hjelper investorer og eksperter med å forstå eiendelens langsiktige vekst og forventede verdi. Det gjør dette gjennom kartmønstre, trender og andre markedssignaler. Siden XLM er en ganske ny kryptovaluta, kan den oppleve volatilitet og sette nye høye og lave rekorder.

Stellar Lumens hadde falt av tempoet mot slutten av 2019, med kryptovalutahandel på $ 0,131299 31. desember 2020. Men 2021 pustet nytt liv i Stellar Lumens, og prisen steg til $ 0,314850 innen 7. januar 2021. Valutaen hadde en viss volatilitet i januar men samlet seg igjen fra $ 0.238419 28. januar 2021 til $ 0.549358 13. februar. For øyeblikket handles kryptovalutaen til $ 0,529123.

IBMs World Wire betalingsplattform over grenser i samarbeid med Stellar Lumens har også hatt en veldig positiv innflytelse på prisen på Stellar Lumens. Prosjektet håper å hjelpe finansinstitusjoner med å forbedre tjenestene ved å optimalisere valuta, pengeoverføringer og betalinger over grensen. World Wire betalingsplattform over grenser er tilgjengelig i mer enn 50 land.

Vil du vurdere å investere i Stellar Lumens XLM?

La oss se på Stellar Lumens-prisforutsigelse av kryptovalutaeksperter og prisforutsigelsen for 2021-2025.

Stellar Lumens-prisforutsigelse av kryptovalutaeksperter

Kryptovalutaeksperter har gitt sin egen prisforutsigelse for Stellar Lumens, og hjelper investorer med å bestemme om de skal investere i kryptovalutaen eller ikke, og hvor mye verdien av XLM kan øke.

Her er topp Stellar Lumens-prisforutsigelser:

Kryptoklasse har spådd at XLM vil stige til $ 0,46 innen ett år. Lengre prisforutsigelser sier at valutaen kan nå $ 0,69. De fleste eksperter mener at disse spådommene er ganske dempet og beskjedne, gitt kryptovalutaens ytelse tidligere.

CoinSwitch har spådd at Stellar Lumens partnerskap med IBM og forskjellige regjeringer vil presse prisen på XLM til $ 1 innen utgangen av 2021.

Handelsdyr har laget en konservativ Stellar Lumens-prisvarsel, og spår at XLM vil være rundt $ 0,10 på kort sikt.

CryptoGround har spådd at XLM vil handle rundt en pris på 0,74 dollar.

Stellar Lumens Price Prediction 2021

Her er noen av XLM-prisforutsigelsene for 2021

Wallet Investor har spådd en ett-årsprognose på $ 0,3045 og en fem-års-prognose på $ 0,459.

Investing Haven har vært ganske optimistisk med hensyn til prisen på XLM, og forutsi at prisen kan nå $ 4 innen utgangen av 2021. Ifølge anslagene er Stellar-verdien oppnåelig hvis det ikke er sikkerhetsfeil og kryptovaluta-sektoren fungerer godt.

Monetize.info mener at prisen på XLM kan berøre $ 3, takket være partnerskap med IBM, Stripe og Deloitte.

Stellar Lumens Price Prediction 2022-2023

Verdien av XLM vil være mellom $ 0,60 – $ 0,70 for det meste av 2022. Det kan være et lite fall i verdien en gang rundt august 2022, men XLM forventes å holde mellom $ 0,60 og $ 0,70.

Innen 2023 vil vi sannsynligvis se XLMs verdi øke til $ 0,80. Det forventes at kryptovalutaen vil stige til hvor som helst mellom $ 1- $ 1,50 innen utgangen av året.

Stellar Lumens Price Prediction 2025

De fleste eksperter mener at innen utgangen av 2025 vil prisen på XLM være rundt $ 3. Hvis vi sammenligner den med gjeldende verdi, er det en økning på 600%.

Stellar Lumens Price Prediction: Konklusjon

Stellar Lumens har et betydelig potensiale, og vi kan se at prisen raskt setter pris på. Dette er underlagt vilkår som markedsstabilitet og ytelsen til Bitcoin.

Flere Stellar Lumens Price Prediction-modeller tror at XLM kan bli en av de mest etterspurte kryptovalutaene i kryptorommet, og verdien kan gå opp til $ 5 eller mer. Du kan gjøre litt undersøkelser hvis du vil ha mer informasjon om Stellar Lumens-prisforutsigelser.

eToro – Beste megler å kjøpe Stellar XLM

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Hvordan handle Stellar Lumens 2021: En trinnvis guide

Stellar Price Prediction Forecast for 2021-2025

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me