Tips og feil om investering i kryptovaluta

Tenker du å starte din kryptovaluta-investeringsreise og vil vite de beste investeringstipsene? Eller kanskje du er en handelsmann, og du tror at du gjør for mange feil. Nedenfor presenterer vi deg investeringstipsene for kryptovaluta og feilene du bør unngå.

Investeringstips for kryptovaluta

Kryptovaluta-investeringsfeil å unngå

Kryptovaluta utvides betydelig, og de har blitt en utmerket investeringsmulighet. Det var skepsis rundt dem i begynnelsen, men nå som mange banker og finansinstitusjoner investerer i Bitcoin store mengder penger og lanserer sine kryptovaluta-tjenester, forsvinner skepsis gradvis.

Med slike nyheter har oppmerksomheten allerede vendt seg til kryptovalutaer, og Bitcoin har faktisk det største antallet aktive adresser siden 2017 da den traff $ 20 000.

Så hvis du tenker å starte investeringen din, her på Trading Education, har vi utarbeidet de beste investeringstipsene for kryptovaluta og de vanligste feilene du kan unngå.

Investeringstips for kryptovaluta

Investeringstips for kryptovaluta er alltid nyttige, ettersom de hjelper investorer og spesielt nybegynnere i kryptovaluta å forkorte veien til suksess.

Lær deg selv om kryptovaluta

Du må ta kryptovalutaer på alvor og eliminere inntrykket av at de er en måte å bli rik raskt på. På den tradisjonelle måten å spare penger, er det mer sannsynlig at vi sparer pengene våre gjennom banker og finansinstitusjoner. Hvis vi trenger hjelp, eller hvis vi gjør en feil ved å sende penger til feil adresse, kan vi ringe kundeservice, og de vil returnere transaksjonen.

Du må huske på at dette ikke kan skje med kryptovalutaer. Ingen eier dem; de har ikke administrerende direktør. De er helt desentraliserte, og hvis du er et offer for en svindel, er det ingen vei tilbake. Ta derfor kryptovaluta og blockchain-teknologi på alvor, og på denne måten vil du kunne skille de tingene som er legitime på internett og de som er svindel..

1. Velg strategien du er mer komfortabel med

Det er flere strategier som du kan dra nytte av med kryptovalutaer. Når du tar hensyn til din erfaring, bør du imidlertid velge strategien du er mest komfortabel med. Day Trading, for eksempel, krever mer ferdigheter og kunnskap i å lese diagrammer og forutsi markedsbevegelser. Derimot krever HODLing ingen spesifikk kunnskap fordi du bare kan kjøpe en mynt og vente på at verdien øker. Så alt avhenger av din erfaring og ønske om å lære.

2. Forstå volatilitet

Av natur er kryptokurver flyktige, noe som betyr at prisen ofte stiger og faller. Faktisk blir dette sett på som en god mulighet til å tjene penger på investorer, og hvis du klarer å forstå volatiliteten i det vesentlige, vil du kunne lage en bedre investeringsstrategi. I tillegg må du mentalt forberede deg på prissvingninger og ikke bli emosjonell eller for overrasket. Forvent alt når det gjelder kryptovalutaer!

3. Vokt deg for svindel – Eier du forskning?

Internett er kjent for mulighetene det gir for å tjene penger, men også for mange svindel og hacks som har skjedd gjennom historien. Selv kryptovalutaer i starten har blitt beskrevet som svindel av mange mennesker, selv av innflytelsesrike kjendiser. I dag tilbys svindel i verden av kryptovalutaer i form av "mulighet" å investere.

Noen ganger når du våkner om morgenen, kan du få e-posten din fylt med tilbud som ser legitime ut, men de er svindlere som prøver å utnytte potensielle ofre. Du har kanskje tilbudt å investere i "ekte kryptovalutaer", men faktisk er de en svindel.

OneCoin er en av de mest berømte kryptovaluta-svindelene. En bulgarsk dame, Ruja Ignatova, fremmet mynten som helt legitim og tiltrukket investorer ved å samle totalt 4 milliarder dollar. Myndighetene identifiserte det som en Ponzi-ordning. Vær derfor forsiktig, ikke skynd deg, undersøk og gå videre i handelseventyrene dine.

4. Ta fortjenesten

Hvis du har holdt på med investeringen din i lang tid, og du ser at du har nok fortjeneste å ta, ikke hold for mye og ta fortjenesten. Man kan tenke at kanskje du har det travelt, men hvis du for eksempel har 600% overskudd, så har du ingenting å vente på. Hvis du fortsetter å HODL etter 600% fortjeneste, kan dette være for stort, for når vi snakker om kryptovalutaer, vet du aldri, de kan krasje, og du vil ikke oppnå noe overskudd. Faktisk risikerer du å miste til og med pengene du investerte.

5. Prøv å investere til rett tid

Vi kan kalle dette annerledes som "kjøp lavt og selg høyt" regel. Investering til rett tid er den mest avgjørende komponenten når det gjelder kryptovalutaer, spesielt for HODLere. For eksempel, hvis vi går tilbake til 2017 da kryptovalutaer opplevde en drastisk prisøkning, gjorde de som hadde investert på en tid da prisen på Bitcoin var veldig lav, enorme fortjenester da prisen steg. Selv om dette har litt hell å gjøre, vil de som holder seg oppdatert alltid vite når de skal investere pengene sine i kryptovalutaer..

Det andre eksempelet er nå, på tidspunktet for coronavirus, rørte Bitcoin nesten $ 3000 i begynnelsen av 2020, og da økte prisen gradvis. For øyeblikket står den for øyeblikket på litt over $ 15 800. En HODLer, noen som har investert i mars 2020, nyter nå fortjeneste hvis han vil skaffe dem, eller fortsatt kan vente, i håp om at Bitcoin vil vokse i verdi.

6. Velg en sikker kryptokursutveksling

Fra de mange kryptokursutvekslingene som opererer der ute, prøv å velge den beste. Det er viktig å velge en børs som har lave avgifter og er trygg. Vær spesielt oppmerksom på sikkerheten til veksleren du velger. Utvekslinger vet ofte at de er ofre for hackere.

Det mest berømte utvekslingshacket er Mt. Gox-utveksling, som ble hacket i 2014, og tapte dermed 850.000 bitcoins verdt $ 450 millioner på den tiden. Faktisk saken Mt. Gox er en av de største skandalene i kryptovalutahistorien. Derfor er det veldig viktig å velge en sentral som har høy sikkerhet. eToro for eksempel er en megling som er verdsatt for høy sikkerhet der du kan investere i kryptokurver uten å nøle.

7. Forstå varme og kalde lommebøker

Så som nevnt, kan ikke kryptokurver lagres i banken som tradisjonelle valutaer. Kryptovaluta lagres i såkalte lommebøker. Det er viktig å forstå forskjellen mellom en varm og en kald lommebok. Hot lommebøker er koblet til internett. Så de er nettsteder der du kan lagre kryptovalutaene dine. eToro lommebok, er for eksempel en brukervennlig plattform som støtter mer enn 120 kryptovalutaer.

I mellomtiden er kalde lommebøker maskinvare, vanligvis i form av USB der du kan lagre kryptovalutaene dine. De skiller seg ut for mer sikkerhet fordi de ikke er koblet til internett. Derfor kan de ikke bli hacket.

8. Ta personvernet på alvor

Åpenbart er det folk du stoler på, helt sikkert. Men når alt kommer til alt, når det gjelder kryptovaluta, vær forsiktig og ikke stol på alle. Det er best å ikke dele passord eller private nøkler du har med noen. Spesielt private nøkler. Ingen skal ha tilgang til dem bortsett fra deg fordi private nøkler er de som beskytter pengene dine mot tyveri.

9. Vurder å bruke en krypto trading bot

Kryptovalutamarkedet opererer 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Så mulighetene til å dra nytte av investeringene i krypto er mange. Derfor er bruk av automatisert handelsprogramvare eller ellers kjent som trading bots som et velkomment alternativ.

Ifølge Cryptonomist har undersøkelser vist at 86% av handelen skjer av roboter. Handelsroboter fungerer alene, og du kan automatisere investeringsstrategien din ved hjelp av dem. De er verdsatt for å spare investorenes tid da de opererer selv i helgene når du skal henge med familien eller vandre i fjellet.

10. Ikke følg mengden

Noen ganger i kryptokurver skapes et inntrykk av at alle skal investere i en viss periode, det gjør du også. Dette er feil tilnærming. Du må holde deg til planen din mesteparten av tiden. Det er mange "eksperter" der ute og prøver å overbevise deg om hvilken mynt du skal investere i. Noen ganger kan de ha rett, men ofte kan de også ha feil.

Hvis vi går tilbake i 2017, under kryptobommen, skapte man inntrykk av at alle måtte investere. Så de som ikke hadde mye kunnskap om hvordan det gikk, kjøpte mens prisen var høy. Det tok ikke lang tid; prisene falt til bakken, og kjøperne endte desperat. Så døm hvordan markedet utvikler seg selv, og ta avgjørelsene dine.

11. Forstå kryptovalutakorrelasjon

Kryptokorrelasjon betyr at kryptovalutaer er knyttet til hverandre på en slik måte at prisen deres går i en lignende retning. Bitcoin er for eksempel korrelert med Ethereum. De fleste altcoins er korrelert med Bitcoin. Så hvis prisen på Bitcoin går opp, øker også prisen på altcoins.

Men det er tilfeller når prisen på altcoins overstiger den økende prisen på bitcoin med en større prosentandel. Derfor, hvis du forstår sammenhengen mellom kryptovalutaer, vil investeringsstrategien din gi deg mer fortjeneste.

12. Hold deg oppdatert

Tross alt er det godt å holde seg oppdatert. Følg med på nyhetene og les kryptoinnhold så mye som mulig. Ofte påvirker forskjellige hendelser i verden prisen på kryptovalutaer, så hold deg informert for å forutsi prisbevegelser så godt og nøyaktig som mulig..

Kryptovaluta-investeringsfeil å unngå

investeringer i kryptovaluta

Investorer gjør mange feil, enten av mangel på kunnskap eller av følelser. På grunn av disse feilene, legger de igjen mye penger på bordet. Nedenfor er noen av feilene du ikke bør gjøre som en kryptoinvestor.

1. Investere bare i en mynt

En av de vanligste feilene investorer gjør er å investere i bare en mynt. Selv om kryptokurver er korrelert, fungerer noen av dem bedre enn andre. Utvilsomt er Bitcoin favorittkryptovalutaen for de fleste. Men i mange tilfeller er det nettopp noen nye, ukjente kryptovalutaer som kan ha 300-400% vekst i løpet av dagen, og dermed være veldig lønnsomme. Så ta deg god tid, analyser markedet og invester i mer enn en kryptovaluta. Faktisk vil sjansene for fortjeneste være større.

2. Investere alle pengene du har

De sier ikke utilsiktet "Invester bare det du har råd til å tape". Du bør vite at kryptokurver også kan skuffe deg fordi prisen deres kan krasje avhengig av flere faktorer. Det bør tas i betraktning at kryptovalutaer drives av programvare opprettet av menneskesinnet gjennom koding. Av natur er de preget av volatilitet som betyr at det er hyppige svingninger i prisene. Derfor må du aldri investere alle pengene du har. Invester bare det du tror du har råd til å tape hvis prisene deres krasjer.

3. Etter sprøytenarkomanen

Ofte blir investorer hypet opp ved å følge nyhetene og sosiale medier. Dermed blir de påvirket av denne nyheten, og sprøytenarkomanen skaper og foretar investeringer til feil tid eller selger myntene sine til feil tid. Selv om det er bra å holde seg oppdatert, betyr det ikke at alle nyheter og prognoser er korrekte. Så du må ha en plan som du følger og ikke bli påvirket av sprøytenarkomanen.

4. Å handle med følelser

Følelser hjelper ikke handelsmenn i det hele tatt. Tvert imot, de skader bare handelsmenn fordi de kan ta feil avgjørelser hvis de blir påvirket av følelser. Følelser er faktisk en av hovedårsakene til betydelige tap som handelsmenn kan ha opplevd. På grunn av dem kan en næringsdrivende kjøpe eller selge til feil tid. Lær derfor å ikke bli påvirket av følelser og hold deg til planen din.

5. Overtrading

Vi er tross alt mennesker, og vi blir slitne. Når vi blir slitne, gjør vi flere feil. Så ta pauser noen ganger fra handel. Ikke prøv å gjøre mange handler i løpet av dagen, fordi handel er tidkrevende og det er vanskelig å fange mange gode handler om dagen. Du må vite at jo flere handler du gjør, jo flere avgifter betaler du og skatteforpliktelser vil oppstå.

6. Ignorer skatt

Mange nye investorer i kryptokurver tenker ikke engang på skatteforpliktelser. Enhver regjering i et land som har gitt kryptovalutaer juridisk status, beskatter selvfølgelig også de som driver med kryptoaktivitet. Derfor må du ikke begynne å investere i kryptovalutaer og tro at du ikke trenger å betale skatt. Undersøk og les lovene i staten hvor du bor angående hvordan de regulerer skatter angående kryptovalutaer. Så på slutten av året vil du ikke bli overrasket!

Klar til å dykke inn i kryptomarkedet?

Lær å investere i kryptovalutaer med handelsutdanning

Måten du lærer å investere i kryptovaluta er grunnleggende. Det er derfor vi på Trading Education tar seriøs undervisning og prøver å trene studentene våre og utstyre dem med de mest sofistikerte verktøyene for handel..

Trading Education er et handelsakademi, hvor kunnskapsrike handelsfolk deler sin handelserfaring med studentene. Artikelseksjonen for handel er som et bibliotek der du vil lære alle tingene du er opptatt av for handel.

Handelskursene vi har utarbeidet er blant de beste og tilrettelagt på en slik måte at læringshandelen blir så enkel og rask som mulig

Start din Cryptocurrency-investering med eToro

eToro er den mest anerkjente meglingen i verden. eToro er preget av høy sikkerhet og er en brukervennlig plattform.

eToro er en fullstendig legitim megling regulert og lisensiert av relevante myndigheter. Plattformen har mange funksjoner, og en av de beste innen virtuell handel, hvor du kan øve på å handle med 100 000 takket være denne funksjonen.

Også, eToro er kjent for sin "Kopihandel" funksjon, og plattformen støtter mer enn 90 kryptovalutaer.

eToro – Den beste kryptovalutautvekslingen for både investorer og handelsmenn

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Viktige punkter

  • Kryptovaluta utvides ettersom finansinstitusjoner kjøper Bitcoin og tilbyr kryptotjenester.
  • Bitcoin har det største antallet aktive adresser siden 2017.
  • Lær deg selv og pass på svindel når du handler kryptovalutaer.
  • Mange investorer ble offer for OneCoin som var en Ponzi-ordning regissert av den bulgarske damen Ruja Ignatova.
  • Hvis du får fortjeneste, er det å foretrekke å ta det og ikke vente mye lenger.
  • Mt. Gox mistet 850 000 bitcoins til en verdi av 450 millioner dollar i 2014 på grunn av et hack.
  • Det er viktig å ikke dele passord eller private nøkler med noen.
  • Uanvendelige mynter viser seg å være mer lønnsomme enn de hederlige.
  • Invester bare det du har råd til å tape.
  • Bli kvitt følelser og vær oppmerksom på at kryptovalutaer beskattes.

Vi håper absolutt at disse tipsene vil hjelpe deg i din handelsreise. Hvis du har likt denne artikkelen, gi oss en like og del den, i tilfelle noen andre ønsker å dra nytte av den.

Du bør huske at tipsene i denne artikkelen ikke er regler du må følge. Dette er bare tips som vi har samlet fra vår erfaring her på Trading Education, og vi har besluttet å dele dem med deg!

Les mer:

Hvilke topp 10 kryptovalutaer du kan investere i 2021?

Beste Altcoins å handle i 2021

Topp 15 grunner til å investere i kryptovalutaer

De 5 mest populære kryptovalutaene i USA

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannia

Beste kryptovalutaer å investere denne måneden

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me