Topp 10 viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

I denne guiden skal vi diskutere og identifisere de ledende kryptovalutaene annet enn Bitcoin.

Interessert i å investere i kryptovaluta, men har fått nok av suset rundt Bitcoin? Da er dette det rette stedet for deg! I denne artikkelen skal vi identifisere og diskutere de ledende kryptovalutaene annet enn Bitcoin.

Bitcoin kan være den mest populære kryptovalutaen i markedet, men det er på ingen måte det eneste investeringsalternativet. Faktisk, avhengig av din handelsstil og bankroll, er Bitcoin-investering kanskje ikke det beste valget for deg.

Hvis du investerer i kryptovaluta for første gang eller ønsker å utvide porteføljen din, bør du forstå kompleksiteten i altcoin-handel og lære mer om noen viktige kryptovalutaer som potensielt kan føre til enorm avkastning..

Hvis du vil dykke inn i kryptomarkedet raskt og enkelt sjekke ut eToro Exchange!

Så hva er de beste kryptovalutaene å investere i annet enn Bitcoin? Hva er de andre viktigste kryptovalutaene som kan generere store avkastninger annet enn bitcoin?

Og hva er det beste alternativet til Bitcoin? Og vil noen kryptokurver stige som Bitcoin gjorde? I denne artikkelen skal vi diskutere og identifisere de ledende kryptovalutaene i tillegg til bitcoin.

Topp 10 viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin:

 1. Ethereum
 2. Litecoin
 3. Bitcoin kontanter
 4. Ripple
 5. Cardano
 6. Bindestrek
 7. Binance Coin
 8. NEO
 9. Tezos
 10. IOTA

Her finner du de mest populære og viktige Bitcoin-alternativene, som også er lønnsomme kryptovalutaer:

1. Ethereum (ETH)

Ethereum er det første alternativet til Bitcoin, og er nummer to etter Bitcoin når det gjelder markedsverdi.

Med en markedsverdi på $ 69,604,579,809 og et døgnåpent handelsvolum på $ 26,493,964,879, Det er ikke rart at mange investorer ser på Ethereum som en av de viktigste kryptovalutaene i tillegg til Bitcoin og en flott langsiktig investering.

Det er tydelig at Ethereum har fått kanten når det gjelder teknologi, samt imponerende støtte fra bransjeledende selskaper.

Her skal vi merke oss at Ethereum ble opprettet i 2015, ikke bare for å tjene som digitale kontanter, men også som en desentralisert plattform som kan støtte desentraliserte apper (dApps) og smarte kontrakter. Ethereum blockchain kan brukes til å lage nye tokens og også starte desentraliserte økonomiprosjekter (DeFi).

Ingen overraskelse at Ethereum, som nevnt ovenfor, har fått støtte fra store finansielle organisasjoner. Det er riktig! Ethereum støtter Amazon Web Services, Microsoft Azure, og hjalp til og med med å lansere JP Morgans digitale mynt.

Ikke bare det, men Ethereums største fans tror at nettverket vil danne grunnlaget for et nytt, desentralisert internett som vil revolusjonere sosiale medier, finansnæringen og databeskyttelse. Faktisk har Ethereum allerede transformert spillindustrien. Vi husker alle et av de første blockchain-baserte spillene Crypto Kitties, ikke sant?!

Enten du bestemmer deg for å handle ETH eller investere i Ethereum på lang sikt, vil du være glad for å vite det i henhold til noen prisforutsigelser Ethereum kan ha jevn vekst de neste årene.

Egentlig tror mange at lanseringen av Ethereum 2.0, som vil fokusere på innsats, kan bli en enorm bullish faktor i fremtiden for denne viktige kryptovalutaen. Ethereum er et utmerket alternativ for førstegangsinvestorer.

Klar til å investere i ETH?

2. Litecoin (LTC)

Litecoin er ofte referert til som sølvet til Bitcoins gull, og er definitivt en av de viktigste kryptovalutaene å vurdere annet enn Bitcoin.

Faktisk er Litecoin en av de mer etablerte spillerne innen kryptorommet. Opprettet i 2011 av en MIT-kandidat og tidligere Google-ingeniør kalt Charlie Lee, Litecoin er en desentralisert рееr-tо-рееr сrурtосurrеnсу og åpen-sоorсе programvare.

Det er teknisk veldig lik Bitcoin, da det muliggjør betalinger over landegrensene og fungerer som digitale kontanter.

Med det sagt, Litecoin har fire ganger raskere behandlingstider enn Bitcoin og er ikke så ressurskrevende, noe som gjør transaksjonsgebyrene lavere.

På toppen av det er Litecoins algoritme Scrypt mer tiltalende for gruvearbeidere enn Bitcoins SHA-256-algoritme, som også er en faktor som kan påvirke investeringer..

Selv om susen rundt Litecoin har redusert betydelig gjennom årene, er sannheten at Litecoin er en av de mest aksepterte kryptovalutaene i finanssektoren og er kommet for å bli.

Så, tror du det Litecoin er en god investering?

3. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash er uten tvil en av de 10 beste myntene å vurdere annet enn Bitcoin.

Faktisk, Bitcoin Cash er en av de mest populære gaflene til Bitcoin opprettet i 2017 for å løse Bitcoins skalerbarhetsproblemer, problemer utløst av Bitcoins egen popularitet.

Hvis du er ny i kryptorommet, ikke glem at forking refererer til grunnleggende endringer i protokollen til et blockchain-nettverk.

Og hvis du, crypto aficionado, lurer på hva som er i et navn, så ikke glem at selv om Bitcoin Cash har noen merkevareproblemer, har Bitcoin Cash et veldig viktig skille fra Bitcoin. Bitcoin Cash har introdusert 8 ganger større blokker, som ble økt til 32 MB.

Som vi vet tillater større blokker flere transaksjoner å bli behandlet, noe som fører til lavere avgifter og raskere behandlingstider.

Videre forener Bitcoin Cash tilhengerne av den opprinnelige visjonen om Bitcoin som digitale kontanter. Bitcoin Cash aksepteres av mer enn 5000 steder globalt og kan også brukes til online betalinger og kjøp.

Dens bruksområder stopper ikke her! Bitcoin Cash muliggjør donasjoner til populære plattformer som WordPress og Point of Sale (PoS) -løsninger for organisasjoner.

Og som det mest populære talsmann Roger Ver – Bitcoin Jesus – twitret: “Bitcoin kan erstatte gull. Bitcoin Cash kan erstatte fiat. ”

Dermed, med en markedsverdi på $ 8.040.705.458, er Bitcoin Cash en populær ressurs blant kryptodagshandlere og investorer. Faktisk har prisen på Bitcoin Cash hoppet med over 200% sammenlignet med det laveste nivået i 2020, og kan snart bevege seg over det psykologiske nivået på $ 500.

I følge noen optimistiske spådommer kan BCH nå $ 700 innen juli 2021.

4. Ripple (XRP)

Rangering # 3 etter markedsverdi, Det er ingen tvil om at Ripple er en av de ledende kryptovalutaene annet enn Bitcoin.

Ripple er en krypto og et nettverk på samme tid, som brukes til å flytte penger verden rundt uten behov for tredjeparter. Faktisk er Ripple en av de mest brukte kryptovalutaene for utførelse av grenseoverskridende betalinger.

Med raske behandlingstider på ca. 3-5 sekunder og lave transaksjonsgebyrer, Ripple er en av hovedkonkurrentene til det nåværende SWIFT-systemet som brukes av sentralbanker og store finansinstitusjoner.

Den gode nyheten er at Ripple er ansatt i mer enn 100 finansinstitusjoner i 40 land; og ifølge noen kilder kan giganter som VISA og Western Union snart også akseptere Ripple.

Ripples opprinnelige valuta XRP (med et endelig valutatall på 100 milliarder kroner) handler til $0,617. Merk at i motsetning til de fleste andre kryptovalutaer, trenger Ripple ikke å bli utvunnet.

Noen spekulanter tror Ripple kan slå $ 25 en mynt innen 2023. Dermed er Ripple en flott mulighet for handelsmenn til å kjøpe lavt og selge høyt i fremtiden..

Til slutt handler god investering om å evaluere risiko. Ideelt sett vil du minimere eksponering for risiko mens du maksimerer potensialet for belønninger. Ripple passer perfekt til regningen. Nå kan du investere i dette globale betalingsnettverket i sanntid for mindre enn 0,70 dollar per mynt. Så for noen få hundre dollar kan du legge til en betydelig mengde Ripple i porteføljen din. Og når du kan kjøpe store volumer til den slags pris, vil til og med et beskjedent bull run føre til noen fine avkastninger.

Vel verdt et poeng!

5. Cardano (ADA)

Hvis du leter etter en unik kryptovaluta å investere i i år, legg deretter Cardano på overvåkningslisten din.

Cardano er den første peer-reviewed blockchain-baserte plattformen som tar sikte på å forbedre problemer, som skalerbarhet, interoperabilitet og kryptomassadopsjon..

Plattformens utvikling ble startet i 2015 av Jeremy Wood og Charles Hoskinson som faktisk jobbet med Ethereum-økosystemet. Selve plattformen, oppkalt etter matematiker Gerolamo Cardano, ble utgitt i 2017.

På grunn av sin solide forskningsstiftelser, Cardano kombinerer en rekke tekniske innovasjoner. Ingen overraskelse at teamet klarte å skaffe $ 63 millioner under sitt første mynttilbud.

Det er to-lags nettverk, er for eksempel en av funksjonene som gjør at Cardano skiller seg ut. Merk at Cardano Settlement Layer (CSL) kan brukes til å gjøre opp betalinger og transaksjoner, mens Control Layer kan brukes til distribusjon av smarte kontrakter.

Cardanos bevegelige styrke er Ouroboros. Nei, ikke den gamle dragen som biter i halen, men algoritmen! Ouroboros bruker en proof-of-stake-protokoll som er mindre energiforbrukende og mer demokratisk.

Her skal vi merke oss at i motsetning til proof-of-work (PoW) modeller som krever at gruvearbeidere skal løse komplekse oppgaver basert på hvor kraftige enhetene deres er, stoler proof-of-stake (PoS) modeller på randomisering og hvor mye brukere har stilt.

Med mange fordeler fremfor andre kryptoer, Cardano blir ofte referert til som en tredje generasjons kryptovaluta. Mange eksperter mener at Cardano kan innhente giganter, som henholdsvis Bitcoin og Ethereum, en første generasjons krypto og en annen generasjons krypto.

Vi bør merke oss at Cardanos opprinnelige mynt ADA er oppkalt etter matematikeren Ada Lovelace. ADA nådde høye tider i januar 2018 da den nådde $ 1,22 per mynt.

Mange eksperter tror at ADA vil fortsette å gå opp. Ifølge Capital vil ADA for eksempel handle til $ 1 i år.

Tror du Cardano er verdt å vurdere?

6. Dash (DASH)

Dash er en annen kryptovaluta verdt å vurdere. Dash blir beskrevet som en kryptovaluta som “gir deg friheten til å flytte pengene dine slik du vil. Ta en kaffe, del en sjekk, eller betal telefonregningen. Dash flytter penger hvor som helst, til hvem som helst, umiddelbart for mindre enn en cent. ”

I tillegg til, i henhold til hvitt papir, Dash har som mål å forbedre Bitcoin ved å jobbe for å forbedre hastighet og personvern.

Vi bør merke oss at Dash ble lansert i 2014 som en gaffel av Litecoin. Likevel klarte Dash å skille seg og vokse ved å innlemme funksjoner, for eksempel et to-lags nettverk med insentiviserte noder og desentralisert prosjektstyring.

Interessant, Dash ble opprinnelig kalt XCoin, som ble endret til Darkcoin. For å holde bildet positivt og ikke relatert til det mørke nettet, ble mynten omdøpt til Dash, fra “digital” og “kontant”.

Det er ikke så overraskende fordi, som vi vet, har noen kryptoer blitt brukt til å utføre ulovlige operasjoner og gi drivstoff til Silkeveien, som ble stengt i 2013.

Selv om Dash for øyeblikket ikke er blant de 10 beste kryptoene som er oppført på CoinMarketCap (når det gjelder markedsverdi), mange dagshandlere, investorer og blockchain-entusiaster synes Dash er veldig imponerende.

Den unike arkitekturen som er avhengig av et nettverk av masternoder er en stor magnetisk kraft. Arkitekturen letter også funksjoner, for eksempel PrivateSend og Chainlock.

I 2020 sa Dash Core Group at deres mål er å fortsette å forbedre økosystemet, brukeropplevelsen og merkevarebyggingen ytterligere.

Ingen overraskelse at DASH åpnet 2021 på en positiv tone. Mange eksperter tror at det vil fortsette å trene oppover. Ifølge CoinSwitch kan for eksempel Dashs pris til og med øke til $ 950 i 2021 og kan nå $ 2822 innen utgangen av 2025.

Ville du tenkt Bindestrek?

7. Binance Coin (BNB)

Hvis du leter etter andre viktige kryptovalutaer i tillegg til Bitcoin, bør du vurdere Binance Coin. Binance Coin er symbolet på Binance-børsen – en av de største kryptovaluta-børsene i verden.

Binance Coin lar brukere handle alle typer krypto raskt og sikkert. Det kan også brukes til å betale for Binance-transaksjonsgebyrer. Interessant, brukere som betaler for transaksjonsgebyrer i Binance-mynt, er da kvalifisert for rabatt etter 5 år på plattformen.

Det er verdt å nevne at Binance Coin ble lansert i 2017. Mynter ble opprinnelig utstedt som ERC-20-tokens på Ethereum-nettverket, men i 2019 ble de flyttet til Binance Chain-nettet.

Merk at Binance Blockchain bruker den konsensusmekanismen for bysantinsk feiltoleranse (BFT), som betyr at BNB ikke kan utvinnes. Binance Coin har en sirkulert forsyning på 144406661 BNB-mynter og en maksimal forsyning på 176406561 BNB.

Binance Coin har en markedsverdi på $ 4,644,364,612 og en 24 timer i døgnet handelsvolum på $ 711,002,309.

8. NEO (NEO)

NEO ble grunnlagt av dataprogrammererne Da Hongfei og Erik Zhan i 2014. NEO blir ofte referert til som det kinesiske Ethereum, og automatiserer forvaltningen av digitale eiendeler gjennom smarte kontrakter. Det har også som mål å skape et distribuert smart økonomisystem der brukere kan kjøpe, selge og handle uten behov for mellommenn. Og NEO har et stort konkurransefortrinn i det kinesiske kryptomarkedet. Den ble spesialdesignet for å passere Kinas strenge økonomiske forskrifter, som allerede har forbudt Bitcoin, ICO-tilbud (initial coin offers) og børser for kryptovaluta..

NEO er en annen mynt du bør se på. NEO, tidligere kalt Antshares, ble grunnlagt av dataprogrammererne Da Hongfei og Erik Zhan i 2014.

NEO, ofte referert til som Kinas Ethereum, automatiserer forvaltningen av digitale eiendeler gjennom smarte kontrakter. Det tar også sikte på å skape et distribuert smart økonomisystem der brukere kan kjøpe, selge og handle uten behov for mellomledd.

Kanskje den viktigste faktoren som tiltrekker seg investorer fra hele Asia er det faktum at NEO har et stort konkurransefortrinn i det kinesiske kryptomarkedet: NEO var spesielt designet for å overholde Kinas strenge økonomiske regler.

La oss ikke glemme det Kinesiske myndigheter har allerede forbudt Bitcoin, innledende mynttilbud (ICO) og kryptovalutautveksling.

Ikke bare det, men NEO er imponerende smidig og kan behandle opptil 10 000 transaksjoner per sekund.

NEO aktiverer to tokens: NEO og GAS, begge begrenset til 100 millioner tokens. En NEO handles til $ 19,29 i skrivende stund.

Har du noen gang vurdert å handle NEO?

9. Tezos (XTZ)

Tezos er desentralisert blockchain-teknologi. I likhet med Ethereum var det designet for å legge til rette for smarte kontrakter. Imidlertid tar Tezos ideen om smarte kontrakter et skritt videre ved å la brukerne kontrollere nettverkets regler direkte. Denne fleksibiliteten gjør Tezos til et system i stadig utvikling, noe som betyr at det er godt posisjonert for å svare på fremtidige krav. Tezos-prisen nådde en heltidshøyde i år, noe som førte til fornyet interesse for den potensielle investeringsverdien.

Tezos er blant de 10 viktigste kryptoene av en grunn. Tezos er en desentralisert blockchain-teknologi som ble foreslått i 2014 av Arthur og Kathleen Breitman og ble lansert i 2018 etter en vellykket ICO, som dessverre ble fulgt av mange juridiske feider..

I likhet med Ethereum ble Tezos designet for å lette peer-to-peer-transaksjoner, smarte kontrakter og DeFi-prosjekter.

men, Tezos tar ideen om smarte kontrakter et skritt videre ved å la brukerne kontrollere nettverkets regler direkte uten å forfalske protokollen.

Brukere kan være aktive deltakere i nettverkets styring gjennom en prosess som kalles baking. Denne fleksibiliteten gjør Tezos et system i stadig utvikling, noe som betyr at det er godt posisjonert for å svare på fremtidige krav.

Det var i begynnelsen av 2020 da Tezos nådde en heltidshøyde, noe som førte til fornyet interesse for den potensielle investeringsverdien. I følge noen spådommer har Tezos en positiv fremtid og kan nå $ 20 per mynt de neste fem årene (i henhold til Coinpedia)

10. IOTA (MIOTA)

IOTA er en av de mest imponerende myntene annet enn Bitcoin. Mens de fleste kryptoer er basert på blockchain-teknologi, er IOTA den første til å dra nytte av enheter som er koblet til Internet of Things (IoT).

For de som er interessert i imponerende tekniske egenskaper, IOTA bruker en rettet asyklisk graf (DAG) kalt Tangle. Tangle kan faktisk forbedre skalerbarheten – et problem Bitcoin fortsetter å slite med.

IOTA ble grunnlagt i 2015 som en krypto som kan bli ryggraden i IoT-økosystemet. Som vi vet, er det tonnevis med enheter som er koblet til Internett via sensorer og annen teknologi; og alle disse enhetene genererer og utveksler verdifulle data.

IOTA kan også brukes til å utføre mikropayments uten for store avgifter. Hvorfor? Fordi det ikke er noen gruvearbeidere, men nesten uendelig skalering i stedet.

Ikke rart at mange store selskaper, som Bosch og Volkswagen, viser interesse for plattformen og dens bruk blant enheter som er koblet til IoT.

Denne distribuerte hovedboken bruker en krypto kalt MIOTA. I skrivende stund, MIOTA har en markedsverdi på $ 1,187,496,232 og fortsetter å vise tegn til forbedring.

Ifølge TradingBeasts vil MIOTA nå $ 0,50 i 2021 og $ 0,62 i 2022, noe som er en forlokkende vekst for investorer. DigitalCoinPrice, derimot, antyder at MIOTA vil nå $ 1,34 de neste årene.

Topp kryptovaluta alternativer til Bitcoin: Sammendrag

Det er ingen tvil om at Bitcoin fremdeles er trendsetter i kryptosektoren. Til tross for det store antallet nye digitale valutaer, vil Bitcoin fortsette å dominere kryptosfæren i lang tid fremover.

Likevel er Bitcoin på ingen måte det eneste spillet i byen. Som du kan se, er det mange viktige kryptovalutaer som er fulle av potensial; enda viktigere, mange av dem prøver ikke engang å erstatte Bitcoin.

I stedet ble de designet for forskjellige formål for å hjelpe krypto med å bli mer vanlig. Og de som klarer å oppnå dette målet, vil sannsynligvis være fruktbare langsiktige investeringer.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen for investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mynter Alternativer til Bitcoin – Viktige punkter

Mens Bitcoin fremdeles er konge i kryptovalutaverdenen, er det en rekke andre i vekst som investorer kanskje vil se på.

Når det gjelder de 10 viktigste viktigste kryptovalutaene annet enn Bitcoin, kan du prøve å huske følgende punkter:

 • De fleste Bitcoin-alternativer tilbyr noe helt annet enn Bitcoin, inkludert teknologi, personvern og skalerbarhet.
 • Ethereum er kanskje Bitcoins største rival. Den har avansert teknologi som ikke bare fokuserer på transaksjoner, men på smarte kontrakter og dApps. Som sådan har Ethereum høy bruksverdi og støttes av noen av de største finansielle selskapene i verden.
 • Siden det er akseptert av store finansinstitusjoner, har Ripple også potensialet til å stige som Bitcoin. Selv om det er veldig billig sammenlignet med Bitcoin, spår eksperter veksten de neste 5-10 årene.
 • Litecoin er kanskje den mest like kryptovalutaen til Bitcoin. Likevel er Litecoin raskere og mye billigere, noe som gjør Litecoin til et utmerket utgangspunkt hvis du leter etter et alternativ til Bitcoin å investere i.
 • Til slutt er ikke kryptoinvestering et vinnerspill. Det er mange kryptoer med potensial til å oppnå verdi, inkludert Monero, NEO og Chainlink, slik at du ikke trenger å gamble på en eneste mynt for å vinne.

Videre lesning:

Topp 10 kryptovalutaer å investere i 2021

Underverdierte kryptovalutaer å kjøpe

Beste kryptovalutaer å investere i Australia

Kryptovaluta å kjøpe, se på og unngå

Hvordan handle kryptovaluta med $ 100

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannia

Nå vet du top 10 viktigste kryptovalutaer annet enn Bitcoin. Hvis du føler deg inspirert til å starte kryptovalutahandel, kan du være glad for å vite det eToro gir muligheten til å handle med Crypto-eiendeler og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer. Crypto Traders kan bygge en diversifisert portefølje med de mest populære myntene.

Er du klar til å begynne å handle kryptovaluta? Hvilke av de ti beste alternative kryptovalutaene vil du vurdere å investere i?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me