Topp 5 grunner til at folk handler med kryptovaluta forklart

Spør deg selv hvorfor folk handler kryptovaluta? Vel, du har kommet til rett sted.

Handel med kryptovaluta blir raskt en av de mest populære måtene å gjøre inntektshandel på. Det er stadig i nyhetene, spesielt Bitcoin og dens ustabile prissvingninger.

Men hvis du spesifikt spør hvorfor folk handler med kryptovaluta, er det ikke bare å tjene penger, det er andre grunner til at folk også ønsker å bli involvert.

I denne artikkelen vil vi se på alle årsakene til at folk velger å handle kryptovaluta.

Vil du lære å handle kryptovalutaer som en proff? Ta vår kryptokurs!

Hva er de 5 viktigste grunnene til at folk handler kryptovaluta?

La oss se på de viktigste årsakene til at folk handler kryptovaluta!

1. Fordi de mener at kryptovaluta er fremtiden

kryptovaluta fremtid, hvorfor handle handel med kryptovaluta

En av de viktigste grunnene til at folk handler kryptovaluta er det mange tror at det er fremtiden. Noen mener at det er den neste store revolusjonen etter Internett.

Når du ser på vårt nåværende valutasystem nøye, er det åpenbart at det skal fungere mer effektivt.

Dette har ført til at mange har holdt kryptovaluta i tro på at det er det neste logiske trinnet i teknologisk utvikling.

De er sterke troende på at kryptovaluta vil overgå fiat-penger, og vi vil kunne ha gratis, private og pålitelige transaksjoner over landegrensene.

Når det er sagt, ville du sannsynligvis ha lagt merke til at det er mange forskjellige kryptovalutaer å velge mellom. For tiden er det over 2000.

Dette har ført til at mange kryptovalutahandlere har mange forskjellige mynter. Sikrer deres handler at en kan lykkes i et område der en annen ikke gjør det.

Det kan være mulig at vi befinner oss i en kryptovaluta-boble, og over tid vil mange av disse kryptovaluta-prosjektene mislykkes og forsvinne. Når det blir, vet ingen helt sikkert.

men, det skal påpekes at ikke alle disse 2000 kryptovalutaene prøver å oppnå det samme.

Mange prøver å tokenisere spesifikke aspekter av livene våre, for eksempel spill eller i hovedsak brukes som kuponger for tjenester eller produkter.

Ethereum er den nest største kryptovalutaen til dags dato og bortsett fra å prøve å bli et bedre alternativ til Bitcoin, bringer det også inn smarte kontrakter og dApps.

Smarte kontrakter er i hovedsak kontrakter som fungerer på blockchain. dApps er desentraliserte applikasjoner. Årsakene til at folk handler kryptovaluta er forskjellig for slike individer.

2. Fordi de misliker nasjonale banker

krypto mot banker

Den første kryptovalutaen ble født, Bitcoin, ut av 2008-krasj og mistillit til sentralbanker.

Sentralbanker kan manipulere valutaer som i mange tilfeller ikke har hatt en positiv effekt på menneskers liv.

I Argentina har de for eksempel hatt valutamanipulering i årevis, og det har ført til at mange argentinere handler Bitcoin og andre kryptovalutaer.

En av de viktigste grunnene til at folk handler med kryptovaluta, er at entusiaster elsker ideen om å kvitte seg med sentralbankene, på grunn av gebyrer fra mellommenn eller tredjeparter..

Dette er menneskene som tjener på å håndtere transaksjonene dine. Slike avgifter kan være spesielt plagsomme når du sender betalinger over landegrensene.

Det skal imidlertid bemerkes at det for noen kryptovalutaer er gebyrer for håndtering av transaksjoner.

Dette gjelder spesielt kryptovalutaer som bruker et bevis på arbeidsalgoritme, hvor transaksjoner blir validert av gruvearbeidere. Bevis på stavkryptokurver trenger ikke å brytes.

En annen viktig ting å nevne om kryptokurrency og dens forhold til banker er at ikke alle kryptokurver er imot å jobbe med dem.

Ripple, den tredje største kryptovalutaen, ble opprettet spesielt for å være en mellomledd mellom bankverdenen og kryptovalutaverdenen.

3. Fordi de tror på personvern

anonyme kryptokurrency-transaksjoner

En annen av de viktigste årsakene til at folk handler kryptovaluta er at thei mener transaksjoner skal være anonyme.

Det er allment antatt at opprinnelsen til Satoshi Nakamoto, som oppfant Bitcoin, kom fra cypherpunk-bevegelsen.

Cypherpunks trodde på å bruke kryptografi for å bringe sosial endring og gi folk kontroll over informasjonen deres og hold den trygg.

Å holde din økonomiske informasjon trygg er viktigere enn de fleste tror. Med slik informasjon, hackere og svindlere kan potensielt dra nytte av deg.

Videre til det, hvor behagelig ville du være hvis folk visste hvor du brukte alle pengene dine?

Dette kan føre til at arbeidsgivere forandrer hvor mye de betaler deg basert på hvor mye du bruker pengene dine.

Eller du kan bare ha noen transaksjoner som du ønsker å være private.

Bitcoin og ulovlige transaksjoner

Bitcoin blir ofte sitert som en måte å skjule ulovlige transaksjoner på. Dette er imidlertid ikke helt sant.

Samtidig som Bitcoin ble kjent da det ble avdekket at mange mennesker brukte det til å kjøpe narkotika eller ulovlige tjenester online, slik som med Silk Road.

Selv om dette er problematisk, bruker de fleste ikke det til dette formålet, og faktisk brukes fiat-valutaer mer til slike formål enn kryptovaluta..

Når det er sagt, visstnok opptil 25% av folk som bruker Bitcoin har tilknytning til ulovlig aktivitet.

men, Bitcoin er ikke så bra for ulovlig aktivitet fordi transaksjoner kan spores på hovedboken.

Dette er hvor alle Bitcoin-transaksjoner er lagret, og alle kan få tilgang til det.

En bedre kryptovaluta å bruke for ulovlig aktivitet ville være Monero, som ikke har offentlig hovedbok og transaksjoner er mer kryptert.

Andre kryptovalutaer, som Zcash og Dash, er også gode alternativer for personvern.

Personvern er en av de mer kontroversielle grunnene til at folk handler kryptovaluta.

Mange regjeringer ønsker å stenge kryptovalutaer fordi de kan brukes til ulovlige formål.

4. Fordi de tror på blockchain-teknologi

blockchain-teknologi

Bitcoin var ikke bare revolusjonerende på grunn av hvordan det endret transaksjoner, den underliggende teknologien – blockchain – har også endret mange bransjer.

Troen på anvendelsen av blockchain-teknologi er en av de viktigste grunnene til at folk handler kryptovaluta.

Den kan brukes av sykehus, logistikkselskaper, videospill, musikkbransjen – listen fortsetter og fortsetter.

I noen henseender overgår blockchain-teknologien kryptovaluta når det gjelder adopsjon.

En del av grunnen til at det er så populært er at informasjonen på blockchain er uforanderlig, noe som betyr at den ikke kan endres.

Dette gjør ikke bare informasjon tryggere, men også lettere å spore.

Når man for eksempel ser på logistikk, kan et rederi se nøyaktig hvor varene som blir levert er og holde oversikt over alt papirarbeidet som er involvert..

5. Fordi det er mye penger å tjene

kryptovalutahandel

En annen av de viktigste årsakene til at folk handler kryptovaluta er det det er mer ustabilt enn andre markeder.

Selv om ordet “flyktig” kan virke skremmende, er det en god ting for mange handelsmenn fordi det betyr at det er flere muligheter til å komme inn og ut av markedet.

Det er flere høyder å selge på og flere nedturer å kjøpe på. Bare se på hvor mye Bitcoin har steget i pris fra 2009 til 2020.

Generelt sett har det samlet seg mye verdi, selv om det selvfølgelig har vært store verdifall også.

Profitt fra flere kryptovalutaer

Det er så mange forskjellige kryptovalutaer å handle, og gir deg mange muligheter til å tjene penger. Du trenger ikke alltid å fokusere på en kryptovaluta.

Mange andre kryptovalutaer har også potensial til å øke dramatisk som Bitcoin, spesielt i begynnelsen.

Tradere tror kanskje ikke på deres sak, noen ganger er årsakene til at folk handler kryptovaluta relatert til en tro på at prisen sannsynligvis vil øke når flere begynner å kjøpe.

De ser etter hendelser som kan påvirke prisen. For eksempel foretar noen mynter, som Binance Coin, en “brenning”.

Det er her organisasjonen som lager mynten, kjøper noe tilbake og ødelegger den. Ved å gjøre dette kan de kontrollere prisen.

Mange handelsmenn vil holde på myntene sine til mynten brenner der prisen øker, og deretter selger de myntene sine med fortjeneste.

Flere langsiktige handelsmenn kan se etter enda større arrangementer som Halvering av Bitcoin som vil finne sted i mai 2020.

Når dette skjer vil opprettelsen av nye Bitcoins avta med halvparten, og verdien av Bitcoin vil sannsynligvis skyte opp når det blir mindre.

Mange kryptovalutahandlere har skapt formuehandel, noen har blitt millionærer eller til og med milliardærer, for eksempel Winklevoss-tvillingene.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • En av de viktigste grunnene til at folk handler kryptovaluta, er at de tror at det er fremtiden for penger. For dem er det neste trinn i hvordan penger forvaltes.
  • Kryptovalutaentusiaster tror på personvern og å fjerne tredjeparter fra transaksjoner. Først da kan vi virkelig ha kontroll over pengene våre.
  • De tror på fremtiden for blockchain-teknologi. Det har potensial til å revolusjonere mange bransjer.
  • Det er mye penger å gjøre for å handle kryptovaluta. Prisen på Bitcoin og andre kryptovalutaer har steget dramatisk de siste årene.

Lær hvorfor folk handler med kryptovaluta med kurset vårt

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset for kryptovalutahandel!

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Handelsutdanning, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me