Topp 7 Altcoins å kjøpe i 2021

Vil du hoppe over lesningen og komme rett til toppvalgene våre? Den beste altcoin i 2021 er Ethereum eller Litecoin.

Leter du etter de beste altcoins å kjøpe i år?

De fleste av de beste kryptovalutaene så nye høyder rett før året startet, og siden da har ikke prisudsving vært så ille. Med mynter som Cardano som slår topplistene og Polkadot tar seg til topp 5-kryptovalutaer, observerte kryptomarkedet noen historiske kjennetegn bare den første måneden..

År 2021 vil sannsynligvis se milepæler oppnådd i kryptovalutaen og de digitale valutaområdene. Enten du er nybegynner eller leter etter de beste altcoins å kjøpe i 2021, har diagrammer for kryptovaluta vært ganske spennende i år.

Derfor har vi satt sammen en liste over de beste altcoins fra 2021 for deg.

Så uten videre …

De 7 beste Altcoins å kjøpe i 2021:

1. Ethereum (ETH)

2. Litecoin (LTC)

3. Ripple (XRP)

4. Cardano (ADA)

5. Polkadot (DOT)

6. Stellar XLM

7. Bitcoin Cash (BCH)

Hvis du vil dykke inn i kryptomarkedet raskt og enkelt, sjekk ut eToro Exchange!

Her på Trading Education har vi valgt de beste 7 altcoins å vurdere i 2021.

1. Ethereum (ETH)

Når du noterer altcoins å kjøpe i 2021, er Ethereum utvilsomt en av de beste myntene å investere i. Gjennomgangen av de beste altcoins bør starte med Ethereum, som er den nest mest fremtredende kryptovalutaen etter Bitcoin.

Ethereums nåværende markedsverdi er $ 64,35 milliarder dollar. Den ble grunnlagt i juli 2015 av det nå populære rartet i kryptoverdenen. Mens Bitcoin betraktes som “avanserte kontanter”, har Ethereum likevel mer å bringe til bordet, til tross for det. Ethereum gir en plattform for investorene som de kan konstruere blockchain-baserte smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner på.

Ethereum var den første som introduserte smarte kontrakter, som for tiden anses som veldig innovative oppgraderinger. Ethereum er også den mest favoriserte plattformen for å introdusere Initial Coin Offerings (ICO). Sannsynligvis den største ulempen for Ethereum har vært stabilitet. Ethereums organisasjon støtter for tiden omtrent 15 transaksjoner for hvert sekund.

Ethereum er stolt på å revidere sin innovasjon fra Proof-of-Work til Proof-of-Stake i 2021. Dette vil utvide sin skalerbarhet i enorm grad.

2. Litecoin (LTC)

Litecoin, lansert i 2011, var blant de første digitale valutaene som ble gitt ut, to år etter at Bitcoin ble utgitt i 2009. Den ble laget av Charlie Lee, en MIT-utdannet og tidligere Google-ingeniør. I januar 2021 hadde Litecoin en markedsverdi på 10,1 milliarder dollar og en estimering på 153,88 dollar, noe som gjorde den til den sjette største digitale kryptokurrency..

Litecoin blir kjent som sølv av digital valuta; det er en jordet scene med utrolige følgere og investorer.

Prisen på Litecoin var rundt $ 130 i løpet av januar 2021. Et fascinerende valg å vurdere, gitt de utrolige resultatene, har det blitt slått fast at Litecoin kan være en av de mest lønnsomme altcoins å kjøpe i 2021.

I oktober 2020 var denne mynten en av de største digitale formene for penger. Effektivt i november, det nøyaktige året, hadde det forbedret sin posisjon og ble til det åttende største. Et stort seriøst resultat for en spesielt kort tidsramme har blitt vist av Litecoin (LTC).

Blant fordelene med Litecoin – det har mye høyere blokkeringsgrader i forhold til konkurrentene. Det tar bare to minutter å utvinne en enkelt Litecoin-blokk.

3. Ripple (XRP)

Ripple er kjent for sin kryptovaluta, XRP. Denne nåværende myntens betydelige fordeler inkluderer den utrolig lave konverteringsskalaen og spontane konformasjoner for børsene dine på grunn av valideringsmetodene som går bort fra de konvensjonelle sentralbanksystemene. Ripple utvider også sine autoritære tjenester for å hjelpe banker og andre monetære stiftelser, noe som følgelig legger til sin urokkelige kvalitet og støtter gode gjetninger ved utvikling av kostnad.

Den beste og ideelle muligheten til å kjøpe Ripple er i 2021, mens prisen fortsatt er veldig lav og rimelig, spesielt i motsetning til forskjellige mynter.

4. Cardano (ADA)

Cardano er en "Ouroboros bevis på innsats," en digital valuta som ble laget med en undersøkelsesbasert metodikk av spesialister, matematikere og kryptografispesialister. Foretaket ble hjulpet til med å etablere av Charles Hoskinson, en av de fem grunnleggerne av Ethereum. I kjølvannet av å ha noen få konflikter, dro han og hjalp senere til med å lage Cardano.

Gruppen bak Cardano laget sin blockchain gjennom bred eksperimentering og følgesvenn utforsket forskning. Spesialistene bak virksomheten har komponert mer enn 90 artikler om blockchain-innovasjon i en rekke fag. Denne undersøkelsen er grunnlaget for Cardano.

På grunn av denne grundige syklusen, skiller Cardano seg ut fra sine bevis-av-stake-kolleger akkurat som andre enorme digitale valutaer. Cardano har også blitt kåret til "Ethereum-drapsmann" ettersom blockchain skal være forberedt på å gjøre mer. Alt i alt er Cardano foreløpig i begynnelsen. Selv om det har slått Ethereum til bevis på innsatsmodellen, har det langt å gå angående desentraliserte kryptoapplikasjoner.

Cardano har mål om å bli en kompatibel finansiell plattform i verden ved å bygge opp et desentralisert system som kan sammenlignes med Ethereum, akkurat som å gi løsninger for kjedeinteroperabilitet og lovlig avtale som følger, i tillegg til andre ting..

5. Polkadot (DOT)

Polkadot er en av de berømte proof-of-stake kryptovalutaene som er basert på å formidle interoperabilitet mellom andre blokkjeder. Konvensjonen er ment å knytte både tillatelsesbaserte og tillatelsesløse blokkeringer.

Polkadot er basert på kjernekomponenten i relékjeden som tillater interoperabilitet for skiftende organisasjoner. Det tar i tillegg hensyn til "fallskjerm," eller like blokkeringer med sine lokale tokens for eksplisitte brukssaker.

Der dette rammeverket står i kontrast til Ethereum, er at i motsetning til å gjøre bare desentraliserte applikasjoner på Polkadot, kan ingeniører lage sin blockchain mens de i tillegg bruker sikkerheten som Polkadots kjede per nå har. Med Ethereum kan ingeniører lage nye blokkjeder, men de må gjøre sitt sikkerhetsarbeid, noe som kan gi nye og mer beskjedne aktiviteter åpne for angrep, ettersom jo større en blockchain, jo større sikkerhet har den. Denne ideen i Polkadot er kjent som delt sikkerhet.

Polkadot ble laget av Gavin Wood, et annet individ fra de fremtredende opphavsmennene til Ethereum-prosjektet som hadde kontrasterende antagelser om oppgavens fremtid.

6. Stellar XLM

Stellar XLM er et åpent blockchain-nettverk ment å gi børs og økonomiske ordninger ved å koble finansinstitusjoner med det endelige målet om enorme børser. Enorme utvekslinger mellom banker og venturefirmaer som normalt ville ha behov for noen dager, forskjellige mellomfolk og som kostet en anstendig kontantordning, skulle nå være mulig nesten raskt uten noen delegater og kostet lite eller ingenting for de som utvekslet.

Mens Stellar har lokalisert seg som en blockchain for institusjonelle børser, er det foreløpig en åpen blockchain som kan brukes av hvem som helst. Rammeverket tar hensyn til krysslinjeutveksling mellom eventuelle monetære former. Organisasjonen forventer at klienter holder Lumens for å ha muligheten til å utføre organisasjonen.

Den ble grunnlagt av Jed McCaleb, en etablerende person fra Ripple Labs og ingeniør av Ripple-konvensjonen. Til slutt forlot han jobben sin med Ripple og fortsatte med å etablere Stellar Development Foundation.

7. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin Satoshi Vision (BSV) var de to harde gaflene til den opprinnelige kryptovalutaen Bitcoin. Sistnevnte ble ledet av Craig Wright som hevdet å være Satoshi Nakamoto, og er følgelig ikke lenger i kryptovaluta-scenen. Bitcoin Cash, derimot, blomstrer i skyggen av Bitcoin.

I utgangspunktet ble kryptovalutaen mottatt med begrunnelsen at Bitcoin har avviket fra den opprinnelige Satoshi Nakamoto i tillegg til skalerbarhetsproblemene i SegWit2-protokollen. Den resulterende blockchain var åpenbart raskere enn Bitcoin-protokollene og fortsetter å opprettholde posisjonen i topp ti kryptovalutaer etter markedsverdi.

Gjennom 2020 opprettholdt Bitcoin Cash sin posisjon over og rundt $ 200, og etter prisøkningene i desember 2020 gikk den så høyt som $ 600. Siden oppgangen holder BCH en jevn høyde over $ 400 med noen ganger fall til $ 360-nivå. Å kjøpe en dukkert kan være et vellykket kjøp.

Funksjoner av Altcoins å kjøpe i 2021

Det er et par funksjoner som gjør at altcoins skiller seg ut fra andre. Når du kjøper altcoin, bør disse funksjonene vurderes og følges nøye for å sikre at du tar det riktige valget.

De mest fremtredende funksjonene som gjør enhver kryptovaluta veldig lønnsom inkluderer høy satser for adopsjon, høy markedskapital, personvernfunksjoner og industrielt verktøy.

1. Adopsjonshastighet

De beste altcoins å kjøpe i 2021 bør ha høye adopsjonsrater. Jo bedre valutaen tilpasser seg markedene, det er større sjanser for prisstigning. Bedre adopsjonsrater har en tendens til å gjøre en kryptovaluta mer kompatibel.

2. Markedsverdi

Høyere markedsverdi er gunstig for mer lønnsom avkastning. Hvis du leter etter bedre altcoins å kjøpe i 2021, må du sørge for at du har studert markedene grundig. Altcoins med stor markedsverdi anses å være de tryggeste å investere i.

Dette er myntene med en markedsverdi på mer enn 10 milliarder dollar. Å legge ressurser i mynter med enorme markedsdekk er normalt et tradisjonalistisk system. Disse myntene vil trolig være mindre ustabile enn andre mynter, men samtidig mer uforutsigbare enn vanlige ressurser som aksjer.

Mid-cap-kryptoer er mer uforutsigbare, men har i tillegg mye mer utviklingspotensial enn enorme kryptografiske former for penger.

Små eller lave mynter er ofte veldig ustabile og antas å være en risikabel investering, men her og der, med massevis av potensial, kan de også vise seg å være gode investeringer.

3. Personvernfunksjoner

Teknologiske innovasjoner, for eksempel smarte kontrakter som finnes i Ethereum og noen få andre kryptovalutaer, gjør transaksjoner tryggere. Dette skaper et sett med spesifikasjoner for sikrere transaksjoner som anonyme overføringer og krypterte sentraler. Noen kryptografiske former for penger som Monero setter et solid søkelys på navnløshet, og skyver personligheten til avsenderen og mottakeren av eiendeler.

4. Industrielt verktøy

Kryptovaluta begynner å bli mer praktisk. Hvis noen sikter mot å lansere en ny mynt, bør det tas i betraktning at den samme mynten på et tidspunkt burde ha andre bruksområder enn en børs – bruken av mynter i bransjer.

Poenget: Topp Altcoins å kjøpe i 2021

Altcoins har startet 2021 med spesiell oppmerksomhet fra investorer, og de forventes å vokse i pris. Mens 2020 var et år da kryptoinstitusjonalisering startet med Bitcoin som leder, kunne 2021 være året for topp altcoins.

Du trenger bare å velge riktig altcoins å kjøpe. Som Lark Davis sa videre Twitter: “Jeg vet at altcoins kanskje føles som Pokémon, men du trenger virkelig ikke å fange dem alle. Bare de gode. ” Bortsett fra våre topp 7 altcoins plukket ovenfor, inkluderer andre hederlige omtaler for 2021 Binance Coin, Monero, Chainlink og Uniswap.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • 2021 er et av de beste årene å handle og investere i kryptovaluta, ettersom de har startet året med spesiell oppmerksomhet.
  • Hvis du leter etter altcoins å kjøpe i 2021, vil et flott valg være Ethereum, Litecoin, Ripple, Cardano, Polkadot, Stellar og Bitcoin Cash.
  • Ethereum var det første altcoinet som introduserte smarte kontrakter, som for tiden betraktes som veldig innovative oppgraderinger
  • Hver mynt har funksjoner som gjør den mer lønnsom. Mens du velger altcoins å kjøpe i 2021, må du se etter deres høye adopsjonsrater, høye markedskapital, personvernfunksjoner og industrielle verktøy.
  • Mynter med store markedshovedsteder er de beste og sikreste investeringene. Myntene med lav markedskapital er risikable, men de kan vise seg å være veldig lønnsomme på grunn av deres høye volatilitet.
  • 2021 kan være året for altcoins; du trenger bare å velge de riktige å investere i.
  • Ærlige omtaler for 2021 inkluderer Binance Coin, Monero, Chainlink og Uniswap.

Les også: En samlet titt på kryptovalutamarkedet – hva du kan forvente i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me