Topp 9 Bitcoin investorer – Bitcoin millionærer investorer

9 av verdens beste investorer i Bitcoin-millionærer

Topp 9 Bitcoin investorer

1. Roger Ver – “The Bitcoin Jesus”

2. Barry Silbert – En av de velstående investorene i Crypto World

3. Gavin Andersen – Personen som hjalp Bitcoin-samfunnet til å vokse

4. Tyler og Cameron Winklevoss – The Millionaire Twins

5. Kingsley Advani – En av de yngste Bitcoin-millionærene

6. Blythe Masters – En av de mest respekterte kvinnelige Bitcoin-investorene

7. Michael Novogratz – En av de mest dristige bullish investorene i Bitcoin

8. Tim Draper – En av de beste venturekapitalinvestorene

9. Dan Morehead – Investoren som opprettet det første amerikanske kryptofondet

Hvorfor investere i Bitcoin er en god idé?

Hvordan investere i Bitcoin?

Viktige punkter

De mest vellykkede menneskene i verden av Bitcoin Investing avslørt

Lurer på hvem de beste Bitcoin-investorene i verden er? Ingen grunn til å lure lenger! Nedenfor er en liste over noen av de mest fremtredende Bitcoin-investorene i verden.

Ikke nøl med å registrere deg for et av våre online handelskurs for å lære mer om Bitcoin-investering og bli en proff i Bitcoin-handel – akkurat som den store fisken i kryptovalutaindustrien.

Topp 9 Bitcoin investorer

1. Roger Ver – “The Bitcoin Jesus”

Roger Ver, bitcoin-investorer

Roger Ver er en av de tidligste (og mest kontroversielle) investorene i Bitcoin. Ver er også kjent som en ivrig tilhenger av Bitcoin-relaterte oppstartsselskaper, inkludert Ripple og Kraken, og investering i kryptovaluta..

Takket være sin frittalende natur og personlighet er ikke Roger Ver redd for å bruke sin innflytelse på sosiale medier for å snakke om Bitcoin, som ga ham kallenavnet Bitcoin Jesus. Legg merke til at de siste årene, Bitcoin-evangelisten har uttrykt sin støtte til Bitcoin Cash.

Ifølge nyere data er Ver en av de rikeste investorene i kryptoverdenen, med mer enn 100.000 bitcoins i lommeboken.

2. Barry Silbert – En av de velstående investorene i Crypto World

Barry Silbert er en annen kjent Bitcoin-investor, en av de beste Bitcoin-investorene i verden. Vi bør merke oss at han er grunnleggeren av Digital Currency Group – et av de ledende selskapene i kryptovaluta.

Fra og med 2020, Silberts selskap har investert i mer enn 125 blockchain-relaterte selskaper, inkludert Genesis og Grayscale Investments. Interessant, i 2016 kjøpte Digital Currency Group en av de beste kryptonyhetssidene, CoinDesk.

Gitt hans lukrative prosjekter, er det ingen overraskelse at Silbert er blant de mest vellykkede kryptoinvestorene, verdt omtrent 500 millioner amerikanske dollar, ifølge Forbes.

3. Gavin Andersen – Personen som hjalp Bitcoin-samfunnet til å vokse

Gavin Anderson er en av de mest ikoniske figurene i Bitcoin-investeringens verden. Anderson begynte å jobbe heltid på Bitcoin i 2010 og viet sin tid til å markedsføre Bitcoin for publikum og utviklere.

Interessant, i 2010 opprettet Anderson et nettsted – den første Bitcoin-kranen – som gir bitcoins til folk for å hjelpe kryptosamfunnet med å vokse.

Selv om Anderson – i motsetning til Satoshi Nakamoto – ikke er tilslørt av mystikk, bør vi innrømme at Gavin Anderson har formet banen til Bitcoin og desentralisert kryptovaluta på en forundrende og fortryllende måte..

4. Tyler og Cameron Winklevoss – The Millionaire Twins

Winklevoss tvillinger, bitcoin investorer

Når vi snakker om suksess i Bitcoin-investeringens verden, bør vi innrømme at Winklevoss-brødrene er blant de beste Bitcoin-investorene i verden. Faktisk antas Winklevoss-tvillingene, Tyler og Cameron Winklevoss, å være de første Bitcoin-milliardærene. Fra og med 2020 eier brødrene 179 605,25 bitcoins til en verdi av $ 1 438 918 236,69.

Interessant, Winklevoss er interessert i å investere ikke bare i Bitcoin, men i forskjellige kryptoer (spesielt Ethereum) og blockchain-prosjekter..

I 2015 lanserte tvillingbrødrene Tvillingene – en av de mest innflytelsesrike kryptobørsene som gjør det mulig for handelsmenn å kjøpe og selge digitale eiendeler. Navnet på plattformen deres er også symbolsk – Gemini betyr tvillinger og uttrykker integrasjonen av kryptoer i fiatvalutabetalinger.

5. Kingsley Advani – En av de yngste Bitcoin-millionærene

Hvis du tror det er umulig å bli millionær i 20-årene, tenk to ganger! Kingsley Advani er en av kryptokongene som tjente en formue i en alder av 24. Advani er nå en av de mest inspirerende investorene i Bitcoin-investeringens verden..

Selv om Bitcoin i sin tidlige tid ble brukt til ulovlige aktiviteter, så Advani potensialet og tømte sparepengene sine for å investere i Bitcoin. Han investerte $ 34.000 og ble millionær på mindre enn et år.

Nå er Advani en fremtredende rådgiver for å hjelpe unge mennesker med å mestre kunsten å handle. Som han sa, “Jeg tror ikke på noe tidspunkt i menneskets historie at folk i 20-årene har hatt en slik mulighet til å investere i slike vekster.”

6. Blythe Masters – En av de mest respekterte kvinnelige Bitcoin-investorene

Blythe Masters, tidligere administrerende direktør for Digital Asset Holdings, er en av de mest vellykkede og respekterte Bitcoin-investorene, med et godt rykte på Wall Street.

Vær oppmerksom på at Digital Asset Holdings er et av de ledende finansielle selskapene som bygger produkter på distribuert hovedboksteknologi. Nå er et av Digital Asset Holdings hovedprodukter det såkalte Digital Asset Modeling Language, designet for å hjelpe eksperter med å lage smarte kontrakter.

Med sine ideer har Masters bevist at kryptoindustrien ikke er forbeholdt menn. Faktisk viser data at 43% av investorene som er interessert i Bitcoin er kvinner.

7. Michael Novogratz – En av de mest dristige bullish investorene i Bitcoin

Selv om det kan være risikabelt å investere i Bitcoin, viser noen investorer oss at det å ta risiko er en logisk del av handelen. Ta for eksempel Michael Novogratz! Novogratz regnes som en av de mest vellykkede bullish Bitcoin-investorene som tjente en formue i 2017.

I 2018 opprettet Novogratz Galaxy – et av de mest fremtredende investeringsfondene som håndterer blockchain-relaterte og andre digitale eiendeler.

Interessant nok er Novogratz også kjent for sine prisforutsigelser og råder investorer til å holde ikke bare Bitcoin, men også gull.

8. Tim Draper – En av de beste venturekapitalinvestorene

Tim Draper, bitcoion-investorer

Tim Draper er en av de beste Bitcoin-investorene. Han er en kjent risikokapitalinvestor som fikk bred dekning i 2014. For å være mer presis i 2014, kjøpte Draper 30.000 beslaglagte bitcoins fra Silk Road-nettstedet på en auksjon..

Nå hjelper Draper selskaper til å trives gjennom blockchain-teknologi fordi han tror sterkt på masseadopsjonen av Bitcoin.

Som han en gang sa: “Plutselig sier forhandlerne:” Å, mener du at jeg ikke trenger å betale 2,5-4 prosent til bankene hver gang noen sveiper et kredittkort? “

9. Dan Morehead – Investoren som opprettet det første amerikanske kryptofondet

Sist men ikke minst, la oss snakke om Dan Morehead. Morehead er blant de ni beste Bitcoin-investorene i hele verden. Det er verdt å merke seg at han lanserte det første kryptofondet i USA da Bitcoin ifølge historiske data bare var verdt $ 65 hver. Morehead var også den første investoren som tilbød et før-auksjonsfond Initial Coin Offering (ICO).

Nå er Moreheads selskap Pantera Capital et av de ledende investeringsselskapene som fokuserer på Bitcoin-investering.

Interessant, Morehead mener at den nåværende økonomiske situasjonen over hele verden kan føre til en oppblomstring i Bitcoin, så han fortsetter å gjøre store investeringer og støtte blockchain-industrien.

Hvorfor investere i Bitcoin er en god idé?

Bitcoin, den første kryptovalutaen, regnes fortsatt som den mest vellykkede kryptoen og den største virtuelle aktiva i blockchain i hele verden. Merk at iht CoinTelegraph Bitcoins markedsverdi er 205 milliarder amerikanske dollar (per 2020), og overgår Intel og Coca-Cola.

Bitcoin-prisforutsigelse: Hvor mye vil Bitcoin være verdt i 2021 og utover?

Ingen overraskelse Bitcoin, kryptoen som førte til utviklingen av forskjellige altcoins og blockchain-prosjekter, fortsetter å revolusjonere hele finansverdenen.

Som sådan, til tross for volatiliteten og den pågående pandemien, anses investering i Bitcoin av mange eksperter som et godt investeringsalternativ. Mange innflytelsesrike kryptoinvestorer tror på potensialet i årene som kommer!

Hvordan investere i Bitcoin?

Bitcoin-investering er en stor avtale. Hvis du også vil bli en fremtredende kryptotrader, bør du investere i riktig utdannelse. Fra online kurs til handelsbøker, bør man forstå kryptovalutaindustrien for å utvikle en vellykket handelsstrategi.

Sørg også for at du vet hvilke regler som gjelder for kryptohandel i landet du er basert i. Her kan du lære mer om de mest kryptovennlige byene over hele verden.

Å bli ekspert på Bitcoin-investering, man bør også utvikle selvkontroll og disiplin for å omfavne både å tape og vinne.

Husk alltid at Bitcoin-investering har en høy grad av spekulativ risiko.

Viktige punkter

  • Bitcoin er den første digitale kryptovalutaen, som fortsatt regnes som den mest vellykkede virtuelle mynten noensinne.
  • Noen av de beste Bitcoin-investorene inkluderer blant annet Roger Ver, Winklevoss-tvillingene, Kingsley Advani, Blythe Masters og Dan Morehead..

Hvis du også vil bli en vellykket Bitcoin-investor, bør du investere i utdannelse, praksis og emosjonell selvkontroll. Vi i Trading Education kan hjelpe deg på din handelsreise mot suksess. Registrer deg bare på et av våre online kurs for å lære hvordan du gjør det invester som ekspertene.

Nå kjenner du de 9 beste Bitcoin-investorene. Hvis du føler deg inspirert til å begynne å investere i Bitcoin, kan du være glad for å vite det etoro gir muligheten til å kjøpe Bitcoin og andre Crypto-eiendeler og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer. Bitcoin-investorer kan bygge en diversifisert portefølje med de mest populære myntene.

I mellomtiden, la oss få vite hvilken Bitcoin-investor du synes er mest inspirerende. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Likte du artikkelen vår Topp 9 Bitcoin-investorer | De mest vellykkede menneskene i verden av Bitcoin Investing avslørt? Ikke nøl med å gi oss en like og dele den med alle som er interessert i emnet.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me